2021. jún 17.

REJTETT KÉZ ÉS JUPITER

írta: Eszter 777
REJTETT KÉZ ÉS JUPITER

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 JUPITER - 2021. június 19. szombat, 15.00-19.00

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

JUPITER

ISTENEK OTTHONA

GENEZIS

 

2021. június 19. szombat

15.00-19.00-ig

Skypeon

 

részvétel: 9.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com



Genezis. A származásunk. Az Eredetünk. Mely körül mélységes titkok vannak, és átláthatatlan szálak szövik át a valóságot. Az eredetünk helyéről, idejéről és az alkotóelemeinkről, arról ahogyan létrejöttünk, ahogyan meghatározták létezésünk első pillanatát. Mi itt a Földön sokan valaminek az avatarja vagyunk. Különfélé lények avatarjai, akik mind kiterjedésre, mind képességeket, mind teremtő erőt tekintve, mind intellektus alapján is sokkal nagyobbak nálunk. A Jupiteren tartózkodnak a legtöbben közülük energetikailag, és a Jupiteri világ, mely ott magas rezgésen és nem fizikailag létezik, ide van vetítve a Földre, annak kicsinyített másaként. A Szíriuszon is tartózkodnak eredendő létezők, akiknek avatarjai a Földön vannak, az Orion rendszerben is, a Plejádokon is, stb. A Jupiteren azok a főként harcos istenek vannak, akiknek feladata a földi egyensúlyt most helyre billenteni, és a mátrixot megsemmisíteni, a használható részét pedig integrálni. Szóval új genezist alkotni. Új létezési kiinduló pontot. Új zérót. A Jupiterről ide vetítik az eredeti világot, és itt fizikai síkra hozzák le. A Jupiterből jövő erő és fény olyan, mint egy vetítőgép fénye, és a Hold a rejtett kéz, mely belenyúl a vetítésbe, és hamis teremtéssé formálja át. 

Teremtés.

Többet létrehozni a fizikai síkon, mint ami jelenleg van.

Látszólag a semmiből. Kreatívan. Igazodva adott bolygó rezgéséhez. /Schumann - rezonancia/.

Óriási hittel. Bízva a látatlanban, abban, ami még nincs ott, úgy, hogy szinte látod, hogy ott van. Átérzed, hogy ott van. Tapintod, a kezedbe fogod, átéled. A hogyan MEGHATÁROZÁSA nélkül tudsz csak teremteni, tehát a hogyant nem te határozod meg, azaz azt, hogy hogyan jut el a teremtésed a fizikai síkra. Mi és ki, kik, mik mozdulnak meg, hogy amit kértél, az megvalósuljon és manifesztálódjon. A teremtésed akkor valódi és tartós, ha manifesztálódás után folyamatosan, megsokszorozva áramlik a fizikai síkon, és a többi, láthatatlan síkon is. Az összes dimenzióban egyszerre, ami azt jelenti, hogy a lehetséges jövőképek közül azt vonzza hozzád, ami a te EREDETEDhez igazodik, azaz az eredendő sorsodhoz. Hogy mi az eredendő sorsod, azt abból látod, hogy az életed most milyen. Ha nem olyan, amilyet szeretnél, nem olyan, ami a valódi boldogságodat, bőségedet, nyugalmadat, harmóniádat támogatja, akkor nem az eredeti utadon vagy, hanem letereltek róla, önző érdekből. Emberek, egyének, háttérhatalom - egyéni életekben is ez figyelhető meg, és globálisan is.

 

A teremtés egy olyan energia, ami erőteljes mágneses vonzást hoz létre a fizikai síkodon. Egy erőteret, mely pontosan igazodik a Föld magnetoszférájához, mely kapcsolatban áll a Naprendszer bolygóival, és kiváltaképp a Jupiterrel, melyből a teremtést támogató energia árad…. csakhogy… a Jupiter energiáit is befogták, és a mátrixba integrálták, mint a Szaturnuszét. Ezért a Jupitertől jelenleg negyed annyi energia jön át hozzánk SAJÁT TEREMTÉST TÁMOGATVA, nem pedig a mátrixét /amikor a fejed felett döntenek, a fejed felett teremtenek és neked nem adnak lehetőséget rá, vagy nem is tudod, hogy lehetne /, mint amennyit valóban át tudna adni a Földnek. Az eredendő teremtő erő a Jupiterben benne van, és ő a Naprendszer teremtő központja. Nem a Nap. A Nap azért lett az, mert a Jupiter fényébe belenyúlt a rejtett kéz… és ezáltal maradt a Nap és a Napisten, valamint a Napfonat csakra, mely eredetileg a Jupiterhez kapcsolódott. A napisten kultusz már a belenyúlás után jött. Egy új genezis. A Nap és a Föld a Holddal teremtő háromszöget alkotva.

 

Jelenlegi, módosított teremtési mód a mátrixban: 

Nap. Férfi. ILLÚZIÓ 

Föld. Nő. IDŐ

Hold. Mágia. - hamis teremtést támogató erő. TÉR 

 

Korábbi teremtés képlet:

Jupiter. Teremtő erő - Mágia - TÉR

Föld. Fizikai sík.

Szaturnusz. IDŐ.

 

A Holddal a teljes földi életet lehet befolyásolni, annak minden szegmensét tekintve. A magnetikus ereje beleszól a Jupiterről jövő magnetikus erőbe. A Jupiter mágneses erőtere akkora, hogy túlnyúlik a Szaturnuszon. A Hold mágneses erőtere a Földet érinti csak. Teljesen átfogja, és körbehálózza. Erőteljesen hat ránk, és ezt nap mint nap érezzük. A Hold a rejtett kéz szimbóluma is, és a mágiába már csak azután került bele, hogy a földi mágusok ezt kezdték el használni a mágia kiindulópontjaként, mivel máshoz már nem lehetett hozzáférni kisebb mágikus tudással. Nagyobb mágikus tudással persze igen. Például a Szaturnuszhoz, ami a mágiában kétélű fegyver, vagy a Jupiterhez, ami úgyszintén az. 

 

Mágikusan értelmezve a teremtést, úgy, hogy valós legyen: 

Szaturnusz - a kezdő időpillanat meghatározása

Jupiter - teremtő erő hozzárendelése

Nap - fizikai síkra hozatal elősegítése

Hold - a befolyás és félresiklás a teremtésben, melyet ki kell iktatni belőle

Föld - a test, melyen átmegy a teljes folyamat

 

Hamis teremtéssel:

Szaturnusz - a hamis idő erősítése, tehát olyan kezdő pillanatot meghatározni, mely önös érdekeket szolgál

Jupiter - a bőség lekötése és önző célra terelése

Nap - a hamis teremtésben a fizikai síkra hozatalnál nem játszik szerepet

Hold - a hamis teremtésben ezzel hozzák le a teremtést a fizikai síkra

Föld - lineáris hamis idő

 

Láthatod, hogy mennyire komplex folyamat ez, melyben minden és mindenki részt vesz. Tudta és akarata nélkül is. Ugyanis bármilyen is a teremtés, vagy a genezis, abban minden létező a Világegyetemben teljes egészében részt vesz, még ha lokálisan van is a teremtés meghatározva, pl egy egyén teremt csak magának, az is érinti a teljes Világegyetemet - és a teljes Földet is. Ugyanúgy megmozdul minden, a mentális erő folytán, mint a valódi teremtésnél, csak a teremtés hálójában a hamis energia fog létrejönni, és tovább másolódni. Addig, amíg végül kikopik, mert elveszik az első eredeti példány - annak az embernek a hamis kiinduló teremtése, mely az egészet elindította, mint egy dominót. Ezzel szemben a valós teremtésben a megsokszorozás miatt minden tartós marad. A Hold igen szélsőséges, és ezért a hamis teremtés fizikai síkra hozatalánál csakis a manipulatív eszközök tudják sokáig fenntartani azt, hogy a már régen NEM LÉTEZŐ TEREMTETT DOLOG MÉG MINDIG LÉTEZŐNEK TŰNJÖN.

A mátrix, mint illúzióháló, voltaképpen NINCS. A teremtett hamis világ körülöttünk voltaképpen NINCS. Egy gyengülő vetítés, mely a Hold által árad ide, és átformálja az eredeti vetítést a Jupiterről. A Jupiter által ide vetített világ SINCS, mert az is csak ide van vetítve. Tehát az avatarok egy látszólagos fizikai síkban léteznek, és ezt érezheted is… amit belül látsz, az a valóság. Amit kívül, az a hamis. 

Nem is gondoltad volna, hogy a háttérhatalom kihagyja a Napot a teremtési képletből mint fizikai síkra hozó. Azt gondolnánk, hogy inkább a Nap mentén teremtenek, de elárulom, félnek a Naptól és a Nap erejétől, melyről köztudott, hogy mint Naprendszer, véges a történet, mely majd idővel a Föld pusztulását okozza. Ott ez a genezis megsemmisül, és egy új jön létre, melyben ismét a Jupiter veszi át a vezető szerepet, mivel önmagában is egy óriás, és van életet adó ereje és fénye - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy pl holdjai közül az Európán 90 km mély, élettel teli óceán található a jelenleg még fagyos felszín alatt. Mintha csak egy új genezis lenne előkészítve. Négy lakható, élettel teli holdja van a Jupiternek jelenleg azonosítva. Az Európa, az Io, a Callisto és a Ganymedes. 

A Jupiter holdjai – Wikipédia (wikipedia.org)

És akkor mi van? Ha mindez NINCS, akkor mi van? 

Ami van az, amit TE MEGTEREMTESZ VALÓS TEREMTÉSSEL. AMI A JUPITER ÉS A SZATURNUSZ, VALAMINT A NAP MEGTÁMOGATÓ EREJÉVEL A FÖLDÖN VALÓS KEZDŐ TEREMTÉSKÉNT, KEZDŐ GENEZISKÉNT LÉTREJÖN, AHOGYAN TE MAGAD HATÁROZOD MEG A KIINDULÓ NULLPONTOT. EGY ÚJ GENEZIS KEZDETÉT. 

Genezis.

Életet teremteni, életet létrehozni.  

Genezis 

1. származás, eredet, keletkezés

2. nemzés, nemződés

3. fejlődés, folyamat, történet, lefolyása valaminek

A genezis nagyon vitatott téma. A vallások mindegyike hozzárendel egy teremtéstörténetet. Minden teremtéstörténet különböző, mégis vannak áthallások.  A Jahve féle teremtéstörténet öncélúan a férfi energiához köti a teremtés mikéntjét, holott a szülés, születés, újjászületés a nő kezében van. A nőt trükkös módon iktatja ki belőle, és félretolja, alárendeli. Más, ősi teremtéstörténetek a nőt helyezik előtérbe, tudván tudva, hogy abban rejlik a születés SZENT GRÁLJA. A teremtés kelyhe. 

A Naprendszernek és a Világegyetemnek, a Földnek és az élővilágnak, az emberiségnek és minden más humanoid és nem humanoid fajnak is, több genezise volt már, és éppen egy ÚJ GENEZIS ZAJLIK.

Két fajta Genezis létezik. Egy igazi és egy hamis. Ahhoz, hogy a hamis teremtés el tudjon indulni, kell egy hamis zéró pont, egy hamis genezis, amelyből hamis másolatokat létre lehet hozni, mivel a hamis teremtés MÁSOLÁSON alapszik, míg a valódi MEGSOKSZOROZÁSON, ugyanígy a hamis genezis hamis eredetet hoz létre, kikerülve a valódi eredetet, a valódi genezis a valódi eredetet megsokszorozza. A hamis genezis pedig a valódi eredetet LEMÁSOLJA. 



A teremtés komplex folyamat, melyben az egész Naprendszer összes bolygója részt vesz. Hatalmas erők vannak odakint, melyek megmozdulnak a te mentális erődre. Feltéve, hogy elég erős vagy hozzá. A mentális erő az összeszedettségen, koncentráción alapszik, egy-egy kép-érzés-gondolat kitartásán, mintha kimerevítenél egy videóból egy képet. A teremtés egy pillanatát ragadod meg ilyenkor, és pontosan ugyanazt az ősi teremtést hozod létre, amellyel maga a Világegyetem is született. 

 

Két fajta teremtő folyamat van. Egy igazi, és egy hamis.

 

A hamis teremtés hamis teremtett dolgokat hoz létre, melyek RÉGEN TARTÓSAK VOLTAK, AMIKOR MÉG NAGYON ERŐS VOLT A MÁTRIX.  HISZEN A MÁTRIX ILLÚZIÓHÁLÓKÉNT IS ERŐS TEREMTŐ MÁTRIX, MELY ÚJRA ÉS ÚJRA TEREMTI ÖNMAGÁT. A régi minták mentén a régi, hamis teremtés nagyon sokáig - évezredekig - működött, melyben a teremtés maga mint valódi folyamat elsikkadt, és minden szegmense egyre inkább a mátrixot szolgálta. A mátrix önmagában, akár illúzió, akár fényteremtő mátrix, olyan, mint egy háló, melynek találkozási pontjaiban emberek állnak. Az emberek egymással kommunikálnak. Telepatikusan is, még akkor is, ha nem is tudnak róla. Asztrálisan is, és valóságosan, élőben is. A kommunikáció - kép, érzés, gondolat - létrehozza a cselekvést, az megvalósítja és manifesztálja a teremtést. Ha mindez hamis gondolatok és hamis érzések mentén megy, akkor hamis teremtést hoz létre, és az, aki kapja a hamis teremtést, ő maga is hamis teremtést hoz létre ezáltal, és így tovább… így a mátrix önmagát termeli újra. Minden mátrixháló, a fényháló is így működik, a TEREMTÉS BENNE MEGSOKSZOROZÓDIK, míg a hamis mátrixhálóban A TEREMTÉSEK LEMÁSOLJÁK EGYMÁST, és ha sok a másolat, az pont úgy néz ki, mint ahogyan a való életben, ha valamit sokszor lemásolsz. ELKOPIK. Ha pedig elkopik, már NEM LÁTSZIK AZ EREDETI, és ha nem látszik, már nem lehet tovább másolni, és ha nem lehet tovább másolni, elhalványodik, majd érvényét veszti. Ezzel szemben a valódi fényteremtő hálóban mindaz, ami megsokszorozódik, az valóban UGYANOLYAN ERŐS, MINT AZ EREDETI, ÉS SOSEM HALVÁNYUL EL. 

Ezért van az, hogy az eredeti teremtés, az EREDENDŐ, A VALÓS IDŐBEN, az örökkön-örökké való és elpusztíthatatlan, míg a hamis teremtés csak ideig-óráig működik, egyéni szinten, globális szinten sajnos évezredekig működött. Az erős mátrix az elmúlt hónapokban kezdett el nagyon gyengülni és ennek szemmel látható jelei vannak. Mármint az erős illúzió mátrix. Mert A MÁSOLATOK KIKOPTAK. A másolatok már egy jó ideje csak ERŐSNEK LÁTSZOTTAK, valójában nem voltak azok, és ha valaki mögéjük nézett, látta a semmit. Amit valójában tartalmaznak. Hiszen az eredeti példány ugye, az már messze nem volt jelen. Tehát erőltették a semmit az emberek, és a kormányok, a háttérhatalom és az egész világ. Rámondta a semmire, hogy az létezik, és most nem is megyek bele a jelen globális helyzetbe, ebből a szempontból értelmezve is nagyon jól értitek :) 

Éppen ez a kikopás az, ami a mátrixot legyengítette, viszont azt tudnotok kell, hogy a háttérhatalom tervei alapján ha a jelenlegi elit megbukik, ott az utánpótlás, egységes világállam, egységes vezetés, egységes pénznem, egységes hatalom, egységes nyelv, egységes infrastruktúra. A NOVUS ORDO SECLORUM alapja, és a jelenlegi háttérhatalmi elit kisöprése zajlik éppen az orrunk előtt… ami azt is jelenti, hogy készítik az utódaikat, nyolc vezetőt, akik nyolcan fogják irányítani a világot, egységes államot képviselve. Országhatárok nélkül. Ehhez egy globális traumát is terveznek, melynek mentén az emberiség kellően ledöbben és megijed ahhoz, hogy beleálljanak a hamis egységbe….

 

Minden szabadkőműves tudja, hogy ez a terv, a háttérhatalmi elit egysége olyan terv, melynek megvalósulásáról nem szabadna lemaradni… így tesznek is azért, hogy benne maradjanak, és a háttérhatalom berkeiben belül élet-halál harc folyik azért, hogy ki marad bent, és ki lesz KIIKTATVA. 

Egyik napról a másikra. 

Mert már kikopott másolata annak, aminek eredetileg készült. 

Az újak új eredeti háttérhatalmi terv alapján lettek ELKÉSZÍTVE, és ők sokáig nem kopnak majd még ki, hiszen őket másolni még sokáig lehet, hiszen új eredeti, első példányok készültek, az ÚJ VILÁGRENDnek megfelelően. A hamis teremtés tehát LEÁLL, ÉS ÚJRAINDUL. 

Ez ellen tenni kell. Ez biztos. Mert a valós teremtés teljesen másról szól, és a valós teremtésbe nem fér bele egy HÁTTÉRHATALMI HATALOMÁTVÉTEL. Ahogy a régi hatalmat elsöprő új hatalom észrevétlenül átveszi a vezetést, majd előrukkol egy SZÉP ÚJ VILÁGGAL… AMIT A TÖBBSÉG, AKI ADDIGRA MÁR KELLŐEN EL LESZ KESEREDVE, SZÉPEN BE IS KAJÁL. Ahogy most is mindent bekajálnak. Sajnos. Azon a térfélen teljes a kontroll és még teljesebb lesz. A hamis teremtés teljesen átkerül a háttérhatalmi elit kezébe, tehát SEMMILYEN TEREMTÉSRŐL NEM LEHET MAJD SZÓ AZ EGYÉNEK KÖRÉBEN, SE IGAZRÓL, SE HAMISRÓL, ÉS MEG IS OLDJÁK MAJD, HOGY NE LEGYEN SZÜKSÉG RÁ, MERT TELJES KÖRŰEN KISZOLGÁLJÁK ŐKET, ÉS MINDENT A FENEKÜK ALÁ TESZNEK, ÁMDE KEMÉNYEN MEG IS KÉRIK AZ ÁRÁT. Mindent megkapnak majd az oda csatlakozók, látszólag - ENNEK BEVEZETÉSE ZAJLIK -, megkülönböztetett, felsőbbrendű polgároknak érzik majd magukat /nem csak majd.../, mindent elhisznek és mindent követni fognak, amit mondanak nekik, cserébe azért a kényelemért, a döntéstől megkímélt, ÉDENI állapotért, ahol nyíltan lesz felvállalva ugye, mit is jelent az, hogy édenkert Jahve módra -- szabad akaratától teljesen megfosztott emberek egy kényelmi kiszolgáló rendszerben, ahol már egyetlen döntést sem kell meghozniuk. 

Ezen a térfélen a mátrix ugyebár fokozatosan hagy magunkra minket, mert nem hajtunk fejet, és ez már most is egyértelmű. Nem mintha hiányozna, sőt, aki tud érett, felnőtt döntést hozni, nem is megy bele az alkudozásba, ami most zajlik globálisan. Pontosabban az alkuba, a megalkuvásba. Csak azért, hogy a mátrix részei maradhassanak. Minket ez nem hat meg, és nem érezzük azt, hogy hiány lenne az életünkben, éppen ellenkezőleg. 

Viszont ezen a térfélen a teremtés csakis igaz módon mehet: 

 

KÉP.ÉRZÉS.GONDOLAT.CSELEKEDET.MEGVALÓSÍTÁS.MANIFESZTÁCIÓ. MEGTARTÁS. Sorrendben. 

 

  1. Elképzeled.

  2. Átérzed.

  3. Elgondolod - kiTERVeled.

  4. Megléped.

  5. Megvalósítod - látod, hogy elindult a folyamat.

  6. Manifesztálod - fizikai síkra hozod.

  7. Megtartod.



A 6-os lépés a legérdekesebb. A HOGYAN. Mert ott ENGEDED EL A DOLGOT ÉS ADOD ÁT AZ ISTENEK KEZÉBE, AKIK A BOLYGÓK EREJÉT IS MOZGÓSÍTJÁK A MEGVALÓSULÁS ÉRDEKÉBEN, de csak akkor, ha kérésed a Tervnek, a nagy Tervnek megfelelő. Azaz a közös isteni Tervnek, melynek mindannyian részesei vagyunk. 

 

A hamis teremtés pedig….

Tehát 7 lépés. Olyan, mint a “hét nap alatt teremté a világot”, csak éppen az ott egy hamis teremtés volt, de a dolog ugyanígy zajlott.

  1. Erőszakkal bevetítette YHWH belenyúlva a Jupiter fényébe, ugyanis a Jupiter teremtő erőt és fényt közvetít a Naprendszernek. A YHWH a rejtett kéz, amely úgy nyúl bele a Jupiter fényébe, mint egy kéz a vetítőgépbe, UGYANIS A FÖLDI VILÁG A JUPITERI KICSINYÍTETT MÁSA. 

  2. Hamis érzésekkel támogatta meg a teremtését, azaz a hamis képek mellé hamis érzéseket rendelt. - megváltoztatva ezzel a HOGYANT, hogy semmiképp ne úgy alakuljon, ahogyan a YHWH nem akarja. Ugyanis az érzéseknek van a legnagyobb teremtő ereje. 

  3. A gondolatokat is hamisan közvetítve, azaz hamis gondolatokat létrehozva átirányította a teremtést a Tervtől messze. Időben és térben. A gondolatokkal befolyásolta az időt. Az érzésekkel a teret.

  4. A cselekedet már a hamis genezis utáni emberiség kezében volt. Hamis genezis - az “édenkert” utáni állapotban az emberek elvesztették szabad akaratukat. Nem visszanyerték azzal, hogy kijöttek az édenből, éppen ellenkezőleg. Elveszítették. 

A lépés több lépés sorozatából állt, melyek hamis vezérfonalként mélyebbre tasztították az embereket a labirintusba, mint valaha azelőtt. 

  1. A megvalósítástól kezdve az emberekre lett bízva látszólag minden, hogy kényszerűen, egy alacsony 3D-s rezgésen olyan teremtést hozzanak létre a térben, mely szintén messze van az isteni tervtől, mivel nem volt más választásuk, ha túl akartak élni.

  2. A manifesztáció a YHWH kezében volt, így a HOGYAN IS, és azt hozták le a fizikai síkra, amit ők akartak.

  3. A megtartás pedig olyan, mint egy önjáró robot… mert ahhoz, hogy a kényelmes mátrix fenn legyen tartva, ahhoz az emberek is jócskán hozzájárulnak.

 

Éppen ellenkezőleg történtek a dolgok, mint az édenkerti teremtéstörténetben, amit a Bibliában leírtak. 

Nem az Isten haragja által kitaszított, szabad akaratát visszakapott emberek vagyunk, hanem most vagyunk az “édenkertben”, egy szabad akarat nélküli kiszolgáló rendszer részesei vagyunk, és fenntartói valamint TÁPLÁLÉKAI, ugyanis a hamis teremtés TÁPLÁLKOZIK. ENERGIÁT VESZ EL, ÉS NEM AD. Úgy hozza létre a teremtést, hogy önnön önmagának táplálékként eleve eredendően beprogramozza. Önmegsemmisítő programmal a végén, mint biztosíték, ha mégis minden másolat a végén kifut, ami várható. 

A hamis teremtés csakis önmagának teremt, és másokat ebből kizár, sőt, kiszolgáltatottá és alárendeltté teszi őket azzal, hogy saját kezébe veszi a teremtést, és másokat ebbe nem avat be. A valós teremtés ezzel szemben egyszerre mindenkinek teremt, és mindenkit bevesz a teremtésbe, egyenlő elosztást és egyenrangúságot hirdet, egységet követel és egységet ád. Az Új Világrend azonban LEMÁSOLTA az Egység elveit és törvényeit, és ő maga is egyenrangúságot, egyenlő elosztást, egységet és közjót hirdet, hiába csak egy silány másolat. Ez a jövő, ezt még nem látjátok, de tele lesznek az utcák óriásplakátokkal. Egyelőre az egységes világállamhoz vezető tervben a globális érzékenyítés zajlik erre, hogy ez emberek már most látták ezt jónak és fogadják el. Én úgy gondolom, hogy egy majdnem-világháború lehet a tarsolyukban, ahol az egyik fél mint felmentő sereg, lesöpri a másik felet, mint bűnöst, ahogy ez lenni szokott, és a lesöprött fél a jelenlegi háttérhatalmi elit, akiknek nyilvánosságra hozatala aktívan zajlik, neveikkel együtt, de a felettük álló fekete nemesség már nincs szóba hozva, az ő neveiket senki sem ismeri. A megmentő hatalom  pedig az új elit, akik győztesen kihirdetik, hogy megállítottak egy világégést. A jelenlegi elit hibái, melyek egyre nyilvánvalóbbak még a legszekptikusabbak számára is, már tökmindegy, hogy mennyit hibáznak, mert az új hatalmi elit már készen várakozik. Ki fogja hirdetni a győzelmét, és a tömeg nekik fog helyeselni, mert lassan de biztosan követik azt a változást, melyet már ezelőtt egy évvel sem tudtak elkerülni az emberek, és most kénytelenek felfogni, hogy a régi világ már nem jön vissza, új világrend jön…. és elfogadják majd, mert mi mást tehetnének….. hát.. vegyék a kezükbe a Teremtést.

 

Csakhogy ez nem egyszerű. Aki nem szabad ember, az nem tud teremteni. Azért nem tud, mert amit megteremt, azt rögtön el is veszik tőle. Nem maradhat nála, mert annak kell, aki uralkodik rajta. Legyen ez egyéni életre vetített példa vagy globális, sajnos ez így van jelen a mátrixban. A megteremtett javakat a mátrix magában tartja, ahogyan azt írtam is a pénzről az ILLÚZIÓ ÁRA - ILLÚZIÓ BÉRE írásomban pár hete. Amit megteremtesz a mátrixban, az a mátrixban marad. Ha valaki kiszáll a mátrixból, akkor a teremtését is kivonja belőle, viszont akkor a mátrix megvonja tőle a támogatását, és ezután szabadon kell gondoskodnia magáról, magának kell megteremtenie mindent, nincs havi jövedelem a bankszámlán, nincs látszólagos létbiztonság. Viszont, ahogy elveszíti a mátrix fogódzóit, melyek egyébként inkább korlátok voltak, megnyeri magának a teremtés végtelen lehetőségeit. Azt, hogy innentől BÁRMI LEHET. BÁRMI. BÁRMENNYI. BÁRHOGYAN, BÁRMIKOR. Ezzel még nem mondtam semmi újat, ezt minden vállalkozó tudja. Van, aki sosem volt alkalmazott, azt sem tudja, milyen az, de én nem is kifejezetten a vállalkozói létről beszélek, hiszen bárki tud a mátrixban és a mátrixnak vállalkozni, sőt, a vállalkozások java része ott működik - és csak ott működik jól. A jelenlegi gazdasági helyzet a vállalkozásokat teszi tönkre - ezzel sem mondtam újat. Azzal sem, hogy szándékosan teszi mindezt. A hatalomváltáshoz az kell, hogy kis túlzással SENKI SE VÁLLALKOZZON, MINDENKI LEGYEN A NAGY VILÁGÁLLAM MEGBECSÜLT ALKALMAZOTTJA… 

Ahogyan annak idején a paraszti világot kinyírták az önellátása miatt, és megvalósították a fogyasztói társadalmat, úgy most kinyirják a vállalkozókat, amennyiben a mátrix részei, mert csak akkor tudják kicsinálni a vállalkozást, ha a mátrixban van - ha nincs, akkor most fut fel igazán…, - és ahogyan leállítják a magánteremtést, nevezzük így, teljesen kivonják a pénzt, mint fizikai fizetőeszközt is a képletből és teljes függést hoznak létre. Ezt is tudjuk, ezzel se mondtam újat Nektek. 

Nem mátrixos vállalkozás alatt azt értem, hogy:

  1. Nem a profit vezérel.

  2. Azt csinálod, amiért a Földre érkeztél - több, egymásra épülő kiküldetéssel jövünk, egy inkarnáción belül is, tehát nem csak egy valami az, amiért ide jöttél, ezért ha már azzal indítasz, hogy adsz a világnak és az embereknek, nem csak elvenni akarsz, és ez az adás belső indíttatásból jön, már azt mondhatjuk, nem  mátrixos a vállalkozásod.

  3. A bőséget úgy áramoltatod, hogy MINDIG TÖBBET ADSZ, MINT AMENNYIT KAPSZ, ÍGY MARAD EGYENSÚLY. 

  4. Ebből következik az is, hogy ha TÚL SOKAT KÉRSZ A SZOLGÁLTATÁSODÉRT, azaz ANYAGILAG INKORREKT vagy - még akkor is, ha fejedbe vetted, hogy ez neked jár, az illető meg fizesse ki és kész, kitérdekel alapon, nem törődve az ő bőségével, te csak gőgős módon kapni akarsz… sok ilyet látok magam körül, és csodálkoznak, hogy nem megy nekik..  -, akkor az Univerzum megvonja tőled a bőséget. Ha nincs egyensúly, nincs bőség.

  5. Spontán és autentikusan működsz - és az istenek vezérlik a lépéseidet. Hagyod, hogy a hogyant ők határozzák meg, és intézzék el, te pedig folyamatos áramlásban vagy. 

  6. Fejlődsz. Tudatosodsz. Nem állsz meg. Nem adod fel. Nem önző érdekek vezérelnek.

  7. Nem törődsz azzal, amit mások mondanak rólad, mert irigyeid és rosszindulatú, keresztbe tenni szánédkozó kisiparosok lesznek bőven, akik FÉLNEK MEGVALÓSÍTANI AZT, AMIT TE CSINÁLSZ. Félnek elindulni, ragaszkodnak a mátrix adta biztonsághoz, még ha hamis is, és a mátrix diktálta hamis teremtéshez.

 

A Jupiter a Naprendszer óriása. Két és félszer akkora, mint a többi bolygó együttvéve. 

A Jupiter tömege 1314-szer nagyobb a Földénél. Több hőt sugároz, mint amennyit a Naptól kap. Belső, szilárd, sziklás magja nagyobb a Földnél, és csupán a teljes bolygó tömegének 3 %-át teszi ki. 

A Jupiteren egy Nagy Vörös Foltnak nevezett, háromszáz éve tomboló vihar dúl, mely önmagában akkora, mint maga a Föld. Más nagy viharok is vannak a felszínén, és ezek mind a bolygó állandó képződményei, mivel gázbolygóról beszélünk, bár a tudósok sikerületlen csillagként is számon tartják. 79 holdja van, és a Jupiter az égbolt harmadik legfényesebb alakzata a Hold és  a Vénusz után. Halvány, a Szaturnuszéhoz hasonlóan szintén három gyűrű veszi körbe, de ezek nem láthatóak jól a Földről. A Jupiter magnetoszférája a legnagyobb alakzat az egész Naprendszerben, túlnyúlik a Szaturnuszon. Szóval van bőven erőtere….  Aurórája is van, ami kékes fényben játszik a napszél és a magnetoszféra kölcsönhatása miatt. A mágneses és földrajzi pólusok fordítva vannak, mint a Földön, polaritása a Földének fordítottja. A mágneses pólusai és a földrajzi pólusai szintén 11 fokot zárnak be. 11 szerese a Földnek és 11 év alatt kerüli meg a Napot.

Jupiter – Wikipédia (wikipedia.org)

Az egyenlítője körül kilenc óra alatt fordul meg, tehát viszonylag gyorsan forog. Elektromágneses sugárzása annyira erős, hogy rövidhullámú rádióvevővel és hozzá csatlakoztatott antennával is lehet fogni. Az Io a Jupiter egyik holdja, és a Jupiter és az Io között elektromos áram folyik, szó szerint.

Elég sok a 11-es a fent leírtakban, nyilván azért kötik a spirik a 11.11-et az áldáshoz és az új kezdethez, ami rendjén is lenne, ha sok 11.11-est nem a mátrix sugározna felénk megtévesztésből… Hiszen a Jupiter az Illuminati adu ásza. A bőség maga. Az erő maga. A hatalom maga. A legnagyobb és legerősebb. 

4.5 milliárd évvel ezelőtt /a kutatók számításai alapján legalábbis/, egy bolygó csapódott be a Jupiter magjába, nagyjából akkor, amikorra a Föld kialakulását teszik a tudósok. Minden bizonnyal a Naprendszer kialakulásakor történt egy olyan átalakulás a korábbi Jupiter-rendszerhez képest, ahol a Jupiter volt a középpontban és nem  a Nap, amelyben a rendszer legnagyobb bolygói beavatkozásszagú átalakuláson mentek át. 

MINTHA EGY REJTETT KÉZ ÁTRENDEZTE VOLNA A NAPRENDSZERT A MAGA SZÁJÍZÉRE, HOGY A BOLYGÓK ÚGY ÁLLJANAK,  AHOGYAN AZ NEKI JÓ, és ez nem 4.5 milliárd éve történt. Az már a végfázisa volt valaminek. Egy óriási ARATÁSNAK, én ezt érzem. 

Egy ősi galaxis maradványaira bukkantak a Tejút belsejében, és ez nem az első ilyen eset - Rakéta (raketa.hu)

Hiszen a földi mátrix kialakításához kellett egy olyan hamis energiamegtámogatás, ami a Naprendszer bolygóira azelőtt nem volt jellemző. Mintha minden bolygóból az ellenkezőjét hozná ki a jelenlegi Naprendszer, mint amit jelentenek, mármint energetikailag. Egyébként is furcsán viselkednek, és a Naprendszer tele van anomáliával. Egyensúlytalansággal. 

A Marsba becsapódott egy aszteroida. A Szaturnusz köré gyűlt a felrobbant Pateon bolygó. A Föld jelenlegi Holdja úgy alakult ki, hogy egy úgynevezett trójai kisbolygó, a Theia a Földbe csapódott. A Jupiter önmagában olyan, mint egy kisebbik Nap, bár a Nap ellenpárja a Jin Nap a Tejútban van, és hol előtűnik, hol nem. 

Trójai csoport – Wikipédia (wikipedia.org)

 

Teljesen logikátlan, hogy a Jupiter kispadon ül, ahogyan az is logikátlan, hogy az emberiség nagy számát tekintve, uraival szemben, úgyszintén a kispadon ül. Ugyanaz az aránytalanság van jelen a Naprendszerben, mint a Földön, az erőviszonyokat tekintve. Mert hiába nagy valaki, vagy hiába vannak valakik sokan, ha NINCS EREJE, VESZÍTETT. RABSZOLGA MARAD. Valamiben, egy olyan kötelékben, melyből csakis erővel tud szabadulni. 

A Jupiterről köztudott, hogy az áldás, a bőség és a jószerencse bolygója, a Sors kereke általa fordul jóra, de általa fordulhat rosszra is, amennyiben nem értékeled a Sors és Jupiter ajándékait. 

Ha nem értékeled, ugyanazzal a nagy erővel vissza is veszi, amit adott, mint amilyen erővel adta. Az emberiség szereti a Jupitert, és az ókori Rómában ugyebár a főmufti volt az istenek között, IUPITER néven. A nagyfőni, aki mindenek felett áll. A Jupiter-rendszerben Fortuna és Apolló trónolnak a Jupiter felett.

Fortuna a Sors kerekével, Apolló a fény istene pedig az áldással.  Megáldani valamit annyit tesz: JÓVÁHAGYNI. Véglegessé tenni. 

 

Mégsem működik mindig jól az áldás, mert ha valaki tényleg nem értékeli, amit kapott, sőt, visszaél vele, attól sokszorosan veszi el Jupiter mindazt, amit megáldott. Amit elvileg véglegessé tett, tehát az illető Sorsában azt jóváhagyta. Elősegítette. Odatette a lábai elé. 

A Jupiter óriási hatással van a Földre. Az emberiség mégsem él jól, áldásban pedig semmiképp…. Egyrészt nem férünk hozzá jelenleg a teljes jupiteri erőhöz, mert azt a háttérhatalom befogta, és magáénak tudja. Másrészt azért, mert az emberiség sem a háláról híres, és nem tud élni az esetek többségében azzal, amit kapott. Az egója az emberiségnek túl erős. Az emberek túl önzőek, és sosem voltak még ennyire önzőek, mint most. Tengernyi az önös érdek, hajtanak, kapaszkodnak a pénzért, minden érdekekből szövődik. A hamis teremtés mint társadalmilag elfogadott tény, másolódik. Generációról-generációra. 

Visszatérve a genezisre. A teremtő erő alapja a szexualitás, mégpedig azért, mert a fizikai síkra hozó erő, mely a semmiből a mindent létrehozza, az a szexuális teremtő erő. A teremtésben minden fő csakra részt vesz. Mind a 13. /hét a testben, három felette, három alatta/. A csakrában áramlik az energia, és a szexualitásban van a legnagyobb kakaó ehhez. A Napfonat a Napból befogja azt az energiát, melyet a Jupiter oda küld - bár a Hold belenyúl a folyamatba,így megakasztja a hatalmas jupiteri erő egy részét. -, és a Napfonat a hasi csakrába küldi az erőt, mely a szexualitásban a jin-jang kundalini energia áramlásban ki tud törni és a Földanyával erőteljesen bír összekapcsolni minden csakrát, valamint a végigfutó energia a csakrákon át a Jupiterre kapcsolódik. 

 

A Vénusz és a Mars erősen megtámogatja a folyamatot, és a jinjang egységből a valódi teremtés születik, a belső jinjang egységre gondolok elsősorban, ami benned van, nem a külsőre. A hamis genezis és hamis teremtés egyformán kihagyja a szexualitást, pusztán MENTÁLIS ENERGIÁVAL TEREMT, ami a valós isteni teremtő erő kihagyásával hamis, nem tartós látszat teremtést hoz létre. Egy illúziót. Azért pusztán mentális energiával, amiért Jahve is csupán egy mesterséges intelligencia, mert ha a szexualitás és ezzel együtt a lélek és a test be van vonva, az már valódi teremtés, és nem szolgál önös érdekeket. A hideg, közönyös, pusztán mentális teremtés voltaképpen egy manipuláció. 

Melynek felerősítésére a HOLD szolgál. Amit pusztán mentális energiával teremtenek, az voltaképpen NINCS. Mert egy illúzió. Valóságosnak tűnik, de nem az. 

 

Az ikerlángok azért nem tudnak valódi teremtést létrehozni, és valósággal időhúzás az egész, mert az egész egy illúzión alapszik, és NEM JUT EL A TESTHEZ ÉS A LÉLEKHEZ A SZEXUÁLIS ENERGIÁKON KERESZTÜL, csupán ELMÉLETBEN. Egy mentális teremtés ami illúzión alapszik. Vagy egyáltalán nincs szexualitás benne, kölcsönösen, vagy nagyon ritkán, ami édeskevés az igazi teremtéshez. Ahhoz ennél sokkal több kell. Az elmélet és a mentálisan elgondolt vágyálmok ide kevesek. Az a teremtő erő ami a valódi teremtést jelenti, és új nullpontot, azaz új genezist tud létrehozni, annak semmi köze az ikerlángokhoz, annál több köze van a felvilágosult tudathoz, a lélekrészeit visszaszerzett lélekhez, a csakrákban nyitott testhez, és a saját kezünkbe vett fizikai síkhoz. 

 

A Földön a szexualitás mint teremtő erő azért is kötődik erősen Luciferhez, mert ő a fizikai sík teremtő energiaforrása, tehát amit lehozunk VALÓS teremtésként, az RAJTA MEGY ÁT. 

Tudjátok a SZEKSZ :) SZERELEM. EREDET. KÜLDETÉS.SZABADSÁG.

A teremtő erőt a házasságban is befogták, és irányították, és fokozatosan törték meg az emberek akaratát. 

Szexelni csak két okból volt szabad | 24.hu

 

Amikor teremtesz, és új teremtést hozol létre, az egy nagy dolog. Olyankor új Eredetet hozol létre, amelynek forrása az eredendő eredet, az első teremtés, ami a hamis időn és hamis teremtésen, Jahve birodalmán kívül van. Egy állandóan kimerevített idő pillanat, mely folyamatosan hozzáférhető. Egy eredeti genezis, mely megsokszorozva áramlik, és melybe a rejtett kéz a Holddal nyúlt bele, és melynek közvetítője és naprendszerbeli forrása a Jupiter. Az eredet létrehozása az eredet által, tehát megsokszorozni az eredetet úgy, hogy új kezdőpontot hozol létre, az a genezis. Mindebből folyamatosan lehívni mindazt, ami az emberiség javát szolgálja, és a bőséget, a szabadságot tartja fenn, az a teremtés. A Nap tehát átadja a luciferi teremtő erőt a valós szexualitáson keresztül. A szexualitás korábbi elnyomása és a mostani hamis szex elősegíti a másolását az első hamis teremtés példánynak, a hamis genezisnek, melyről korábban már írtam.  A hamis szex azt jelenti, hogy érdekeből, mentálisan és nem érzelmileg megtámogatott szexualitás, melyben nincs jelen így az eredeti teremtés, csupán annak lemásolása zajlik, és ezt mi sem példázhatja jobban annál, ami a kapcsolatokban a világban most jelen van. A hamisság és a hamis szerelem, a pénz-szex-hatalom-háború-betegség-halál kombó, megtámogatva az egóval, az önzéssel, a félelemmel és a fájdalommal. A párkapcsolati mátrix. Mely mint mátrix háló körbefonja a társadalmat, és az emberek a hálók találkozási pontjaiban ezt adják tovább, mert szerintük ez a jó, csak mert EZ AZ ELFOGADOTT, ÉS EZT AZONOSÍTJÁK SZERELEMKÉNT. 

A félelmet, a fájdalmat, az egót, az önzést, a hamisságot, a pénzt, a szexet, a másik feletti hatalmaskodást, vagy éppen a felettük való hatalmaskodást hiszik normálisnak, a kapcsolatokban zajló állandó érzelmi drámát, mint háborút, a kapcsolatba való teljes testi és lelki, valamint mentális belebetegedést, és az egyenes úton jövő halált mind testi mind lelki, mind mentális tekintetben. MERT A HAMIS SZERELEM AZ EGY PUSZTÍTÓ TELJES MEGSEMMISÜLÉSHEZ VEZET. 

 

Lucifer, mint a FIZIKAI SÍKRA HOZÓ ÉS FÉNY-HOZÓ, közvetlen összeköttetésben áll a Jupiterrel és a Nappal, ő a híd a Jupiter, a Nap és a Föld között, és közbeiktatja a Vénuszt, a Hajnalcsillagot, mely a jin energiával megadja a teremtésnek a női energia löketet, a szülés, születés misztériumával. A sötétségben rejlik ugyanis a Teremtés magva, és nem a fényben. Ezért van az, hogy ha nem integrálod be a sötétségedet, hanem kiveted magadból, akkor elakadsz, és pontosan ebben szenved a hamis fényoldal is. A setét az, amiben ki tud alakulni a genezis kezdőpontja, ahogyan az idők előtti valós időben is ott indult el a Teremtés és a Forrás maga is SETÉT és nem FÉNY… a női energia maga is setét, és nem fény, a jinjang ábrában nem a fehér a nő, hanem a fekete, és EZ NEM JELENT GONOSZSÁGOT, hanem a teremtés végtelenségét jelenti. A setétet, melyre alapozódik az egész, és melybe a többi istenség bekapcsolódva adja azt a forrás energiát, amit jelent, mint pl Fortuna a Sors kerekét, Apolló a fényt, Aphrodité a szerelem érzését, Árész a szerelemért való önmagaddal történő megküzdést és békekötést, Poseidon a harag transzformálását teremtéssé stb, stb, stb. Tehát maga a teremtés tényleg egy komplex folyamat, melyben a Naprendszer összes bolygója és az isteneik is mind-mind részt vesznek. Megmozdulnak a te energiáidra, és összekapcsolódnak veled a csakrákban, a csakrák pedig egy-egy teremtő dimenziót képviselve, a KUNDALINIBEN kapcsolódnak össze, melyet a szexuális energia mozgat. A jelenlegi társadalmi berendezkedés ezt egyáltalán nem támogatja, sőt, mindezt véli hamisnak, túlzásnak, felelőtlennek, a sötétséget teljesen elutasítja, az ismeretlent, a felfedezni valót, és gonosznak tartja, fél tőle, nem vállal felelősséget, nem vállal kockázatot, és főképp, nem mer élni. Mert nem mernek az emberek élni, csak túlélni mernek. Nem ragadják meg azt, ami az orruk előtt van, azt a hatalmas erőt, amit a Naprendszer gigantikus óriása, a Jupiter képvisel, nem látják maguk előtt az utat, sem a bőséget, csak a szükséget látják és a kilátástalanságot látják. Nem látják azt sem, hogy felelősséget kellene vállalni a teremtésükért, és elengedni a hamis életet, a hamis életvitelt, a hamis érzéseket, a hamis gondolatokat, és meg kellene ismerkedni a sötétséggel, azzal, amivel nem mernek szembenézni, amit el akarnak felejteni, ami szerintük nem az övék. De. Az övék, a sajátjuk, méghozzá akkora teremtő erő, mely minden emberben ott van. A setét. 

 

 

Azt kíséreljük meg a Jupiter tréningen, szombaton, hogy miután a Szaturnusz tréning alatt meghatároztuk az új nullpontot a genezishez, beindítjuk. Igazi áttörés lesz. 

 

Tartsatok velünk szombaton :) 

 

Áldás

Eszter

 

Fényhozó

 

Szólj hozzá