2021. jún 24.

ÁRNYAK ÉS TÜKRÖK - URANUS

írta: Eszter 777
ÁRNYAK ÉS TÜKRÖK - URANUS

TTT 2021 - 2021. június 26. szombat Skype, 15.30-19.00

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

URANUS

A TILTOTT TUDÁS ŐRZŐJE

 

ÁRNYAK ÉS TÜKRÖK

 

2021. június 26. szombat

15.30-19.00

Skypeon 

 

részvétel: 8.000 Ft/fő

hanganyag: 4.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Az Uránusz a Naprendszer egyik óriásbolygója a Szaturnusz és a Jupiter, valamint a Neptunusz mellett. 27 ismert holdja van, köztük a legbizarabb a Miranda, amelynek felszíne úgy néz ki, mintha többször szétesett volna, és rosszul rakták volna össze.

Az Uránusz kékes-lilás fényben ragyog, körülötte enyhe vörös beütéssel, és tisztán láthatóak a gyűrűi is. Olyan, mintha egy szépasszony elhagyta volna a medálját, és azóta ott díszeleg a Naprendszer hozzánk képest túlsó felén, misztikus fénnyel övezve. Titokzatos ragyogásban mindenki számára talányokkal övezve, felfedezetlenül. Nagyon keveset tudunk ugyanis az Uránuszról, és nagyon távol esik tőlünk, mégis, sokkal jobban hat ránk, mint hinnénk, ugyanis a TISZTA INFORMÁCIÓT KÉPVISELI. 

A tiszta információk lehozását a Földre a Naprendszerből, és a Plútó segítségével a távoli világokból. A színtiszta információkét, melyek a Földön a mentális ráhatás miatt nem elérhetőek, csak azoknak, akik ki tudják a földi mátrix összes hatását kapcsolni magukban. 

Az Uránusz egy fő forrásenergia annak megfelelően is, hogy az istenek atyjaként azonosították, aki megtermékenyítve Földanyát, lehozta az aktussal az isteneket a Földre. Úgy gondolom, ezt nézve, hogy az Uránusz jelentősége sokkal nagyobb, mint hinnénk. A Naprendszerben a szintén kispadra ültetett, kevés figyelmet kapó égitestek közé tartozik, mint ahogyan a mátrixban minden, ami igazán nagy jelentőséggel bír. Az alábbi képen egy valós NASA képet láthattok az Uránuszról.

Képzeld el a Naprendszert úgy,mint egy adóvevőkből álló rendszert, ahol mindegyik bolygó, csillag, aszteroida, kisbolygó és exobolygó is, beleértve a Napot is, adóvevői egymásnak. A központi adóvevő és jelforrás a Nap, és a külső jelforrás a Naprendszer peremén túl található összes másik galaxis, amelyekből a Naprendszer bolygóin át egyre erősebben jönnek a jelek be a mi csillagrendszerünkbe a távoliaktól, és tőlünk a bolygóink által felerősítve kifelé is mennek a jelek a Naprendszeren túlra. Minden bolygónk felerősíti tehát az adást, és a valójában nem csak a Nap a központi legerősebb jelforrás, hanem nagyon erős még a Jupiter, a Szaturnusz, az Uránusz és a Neptunusz. Öt olyan óriási égítest, amelyek minden jövő és menő jelet felerősítve, prizmaként adnak át, és vesznek át, és közöttük információ és kommunikáció, energiacsere és mágneses jelek sokasága áramlik. Annyi mindent nem tudunk még a Naprendszerről, és annyira szárazon csak a tényeket közlik róla, mindent kimagyarázva, még a legnagyobb, a fizikai törvényeit is meghazudtoló csodáit is, hogy el vagyunk veszve ebben, és nem látjuk át, csakis akkor, ha  kikapcsoljuk a mátrix szárazon tudományos tényeit, és elkezdünk tiszta információt venni át a Naprendszerből. Mi magunk. Anélkül, hogy bármi befolyásolna minket. Még saját magunk sem….

Világos, hogy a Jupiter-rendszer egy korábbi formája lehetett annak, ami most Naprendszerként funkcionál, és akkor a Jupiter a Nap előtti korábbi csillagként állt a középpontban, és valamiért /intergalaktikus háború/, a Naprendszer szélére sodródott, majd saját külön rendszert alakított ki, ezért most is van Jupiter - rendszer. Már ha csak azt veszed alapul, hogy a Jupiternek 78 holdja van, a Szaturnusznak is vagy 56, az Uránusznak is vagy 27-30 ismert holdja van, de úgy sejtem ennél sokkal több bolygó kering körülöttük, és nevezhetjük őket “holdaknak”, attól még ezek nem holdak, hanem élhető, akár lakható bolygók, és saját központi égitestjük van, URÁNUSZ, NEPTUNUSZ, SZATURNUSZ, JUPITER, mindegyik óriásbolygó, látványos, különlegesen néznek ki, és a Jupiternek A SAJÁT FÉNYFORRÁSA ÉS HŐJE ERŐSEBB A NAPNÁL… tehát ott egy külön csillagrendszer van, melynek központi fény és hőforrása a Jupiter, ez magyarázza azt, hogy az óriásbolygók körüli kisbolygók /holdak/ bizonyítottan tele vannak élettel, tehát egy másik galaxisnak is mondhatnánk azt a rendszert ott a Naprendszer túlsó oldalán, távol a Naptól. Ami közel van a Naphoz és mi ismerjük ugye, a mi rendszerünk, az a Merkúr, a Mars, a Vénusz és a Föld. 

A Plútó pedig azon a térfélen Jupiteréknél a külső adóvevőként szolgál, a legmisztikusabb, a legkisebb, mely a Naprendszer peremén kering, és kiválóan közvetít távoli galaxisokból. A Nap méretei és tömegvonzása miatt logikus azonban, hogy a Jupiter-Neptunusz-Szaturnusz-Uránusz-Plútó rendszer is a Nap körül kering, de nagyon érdekesen, mert tökéletes koncentrikus körökben, pontosan úgy, ahogyan a mindenkori Atlantiszt és más csodás, ősi civilizációkat fel szoktak építeni ugyebár, és higgyétek el, ez nyilván nem véletlen.  Ahogy a bolygók keringenek a Nap körül, az részben csodálatos, és olyan is, mint a maya naptár, és az időgép, amit láttunk, részben pedig olyan is, mintha a Nap lasszóval befogta volna őket, és ő maga lenne az energia és az élet középpontja, ahhoz képest, hogy inkább tűnik úgy, hogy a bolygói ellen fordult, mint hogy mellettük lenne, mert nem magyarázható meg az a tény, hogy a Vénuszon 500 celsius fok feletti hőség uralkodik, a Földön maximum 57 fok tud lenni, a Marson - 160 fok van, és a Merkúr hidegebb, mint a Vénusz, holott jóval közelebb van a Naphoz. Tehát tele van a Naprendszer anomáliával, amit kiválóan ki lehet tudományosan fejteni, hogy miért van így, és el is olvasok mindent, mert érdekel, de mégis érzek ebben egyfajta mesterséges rejtett kezet. Gondolom ti is így vagytok ezzel. Nem utasítjátok el, amit a tudomány állít a Naprendszerről, 

de azért részeiben megkérdőjelezitek, és arra gondoltok, hogy a tudományról annyit, hogy régebben azt gondolták, a Föld lapos… és hallgattok ti is a megérzéseitekre, támaszokodtok a belső látásotokra, hogy ti mit láttok a Naprendszerről, mely higgyétek el éppoly fontos, mint intergalaktikus eseményről szóló infókat olvasni, mert ha nem vagytok tisztában vele, hogy hol vagyunk a Naprendszerben, kik vagyunk, mi a Föld szerepe a Naprendszerben, miért van az, hogy ez itt egy igazi földi édenkert, tekintve a szomszédos bolygókat, melyeken nem lehet életben maradni, akkor hiába olvastok el bármit, hiába néztek meg bármit, az igazság ismerete nélkül nem juttok semmire, félre kell tolni az ideálok kergetését, és nem csak tudományosan, hanem spirituálisan is TISZTÁN LÁTNI. 

Mindig elnézem azt a folyamatot, hogy sokan félelemből nem mernek a tiszta információhoz nyúlni, és egyre mélyebben dolgozzák magukat bele az illúzióba. Azért nem mernek a tiszta információhoz nyúlni, mert egy elég masszív illúziót terjesztettek idáig, és félnek azt felrúgni, ugyanis akkor “mit szólnak mások, nem leszek hiteles”, holott éppen az lenne a feladat, hogy attól legyen valaki hiteles, hogy FEJLŐDIK, VÁLTOZIK, ÉS MEG MERI MAGÁT KÉRDŐZJELEZNI, AZ AKTUÁLIS HITRENDSZEREKET ÉS IRÁNYVONALAKAT PEDIG MÉGINKÁBB. Ez nem csak a spiritualitásra vonatkozik, hanem globálisan is. Az emberek nem merik megkérdőjelezni azokat a már bizonyítottan falls állításokat sem, amelyek a valóságban konkrét bizonyítékok alapján is hazugságnak bizonyulnak. Ami nem működik, és nem is fog, mert egy illúzió, és számtalan illúzió van jelen a világban, az illúziók hitrendszereket alkotnak, a hitrendszerek pedig bele vannak programozva az emberekbe.  A hitrendszerek a legerősebbek, amelyek mentén az embereket mozgatni lehet, és a legtöbben nem alkotnak saját hitrendszert, hanem másokét követik, sokszor úgy is, hogy észre sem veszik, de vannak olyanok is, akik kimondottan azért nem alkotnak saját hitrendszert, mert attól tartanak,az ő meggyőződésük hamis lehet, holott általában a saját belső iránytű sokkal tisztább és élesebb, mint a külső hitrendszerek nyomása. A külső hitrendszerek óriási nyomást helyeznek az emberekre, arról van szó konkrétan, hogy “mindenki így csinálja, te se csináld másképp”, meg a “mindenki nem lehet hülye..”... sajnos ha mondjuk arról van szó, ami most zajlik a világban, hát….. de sajnos lehet, mert képtelen az önálló gondolkodásra, a hitrendszert vakon követi, meg sem kérdőjelezi, mert ugyanis ha megtenné, akkor önálló döntést kellene hozni, és ő nem vállal felelősséget. Még saját magáért sem. 

Ez a mostani feltűnően erős globális hitrendszer, amely tönkreteszi a mátrixot szándékosan, hogy egy Új Világrendet hozzon a régi helyére - egy még gyilkosabbat, még zsarnokibbat -, ez csak a jéghegy csúcsa. Nagyon komolya megalapozták azt a háttérhatalmi elvtársak, hogy az emberiség mára már könnyen befolyásolható, tunya, gyáva, önálló döntéseket hozni képtelen, felelősséghárító rabszolgájuk legyen. Emberek sokasága, akik sosem fognak felébredni, ugyanis ki kell ábrándítsalak - tömeges ébredés nem lesz. Helyette lesz egy szűk szegmens, ami már most is megvan, akik fel vannak ébredve, és saját kezükbe veszik az irányítást a saját és szűk, esetleg kicsit tágabb környezetükben, és ők nem részesei az Új Világrendnek, míg a többség az, mégsem a többség lesz túlsúlyban velünk szemben, hanem minket akarnak majd követni, csak nem biztos, hogy tudnak, mert nem veszik a saját belső iránytűjük tiszta hangját, és már megint mások, effektíve akár a felébredettek hitrendszerét akarják követni. Tehát semmi önálló gondolat. Összeolvasni a neten meg én is bármit össze tudok, amit aztán sajátomként hirdetek, hogy véleményvezér legyek, de nem akarok az lenni, ahogy Te sem akarsz, hanem csak simán tenni a dolgunkat. Hitrendszer mentesen, ugyanis akkor vagy tiszta, ha nincs semmilyen hitrendszered, ha mindig készen állsz az újra. Ha semmi félelem nincs benned az újtól, a változástól, és főként, ha nem félsz önmagadat megkérdőjelezni, és a saját hibáidat beismerni magadnak - sokaknak ez a legnehezebb, mert attól tartanak, hogy akkor a saját maguk által magukról maguknak felépített kép összeomlik, és kiderül saját maguk előtt az, hogy amit eddig éltek, az minden szempontból illúzió volt, és úgy érzik, akkor nincs miért élniük, ha ebben vagy abban nem hihetnek tovább. Az ebben az ijesztő egyébként, hogy AMIT HISZNEK, AZT TEKINTIK A VALÓSÁGNAK, és ezt a háttérhatalom is jól tudja… a hit mindennél előrébb valóan teremt, olyannyira, hogy egész birodalmakat lehet a hitre felépíteni, sőt, ahogy magad köré nézel… egy egész világot. 

Azok pedig, akik nem hajlandóak hinni abban, amiben mindenki más hisz, azt megbélyegzik, elüldözik, kinevetik. Ez sosem volt másképp, mióta YHWH birodalma van a Földön.  A hitre alapozta a birodalmát, mégpedig mondhatjuk úgy, alakváltó és köpönyegforgató hitre, mert most is ugyanaz a hitvallás, csak MÁSKÉPP NEVEZIK, mint ezelőtt kétezer évvel. Semmi, de semmi nem változott, és az emberekben azóta csak még nagyobb hajlam lett követni az aktuális alakját a hitnek, miszerint jobb, ha mások mondják meg, mit csinálj, mert te magad úgyis elcseszed. 

Ez a hitvallás az emberiségben mélyen gyökerezik. Mindig úgy lettek hatalmon a zsarnokok - és mindig zsarnokok voltak hatalmon, vagy született zsarnokok, vagy zsarnokká lettek -, hogy az emberek elfogadták a zsarnokságot, mégpedig azért, mert mindig sokkal kevesebben voltak azok, akik nem akarták a zsarnokot a trónon látni, és elutasították azt, mint akik simán fejet hajtottak. Ahogyan most is. Ne hidd, hogy régen az emberek mások voltak e tekintetben. Nem. Már az utolsó földi korszak őskorában sem. Ott is mindig a hangadó vitte a bandát előre. Mindig az, aki bátornak vagy életrevalónak látszott, csak annak a szabályai, ahogyan valaki elnyeri a hatalmat, változtak meg nagyon aljasul. Régen legalább megküzdöttek a hatalomért szemtől-szemben, kard ki kard, szemet szemért, fogat fogért. Most már sunyi módon, a háttérből irányítják a dolgokat, magukat soha fel nem vállalva az emberiség előtt. Lehet, hogy ismertek pár nevet a világ vezetői közül, de tudjátok jól, hogy ők csak bábok, és azok nevét, akik a világot - és a jelenleg zajló háttérhatalmi hatalom átvételt - irányítják, sosem fogjátok megismerni, főleg azért sem, mert nem emberek. Nekik nincs szükségük semmilyen infrastruktúrára, élelemre, vízre, levegőre, hűvősebb időre, jó termésre, semmire, csak arra, hogy uralhassanak minket. Amíg ezt megkapják, addig irányítanak. És megkapják, mert a tömeg marad mellettük, és ezt jól tudják, és az a legszörnyűbb, hogy a tömeg nem tudja, ki mellett van, hiszen nem ismeri urait. Másokat tart uraknak, másokat lát vezetőkként kitolva a kirakatba, és az emberiség bármit is tesz a felső vezetői szintig elmenve, akár tünetés, megmozdulás, polgárháború, forradalom - semmit nem ér el, mert ez is jó előre ki van számolva. 

A mostani nürnbergi perrel is számoltak. A pereskedők és a vádlottak körében is ott van a háttérhatalom - ne higgyétek azt, hogy ez bármi változást hoz úgy, hogy abban nincs benne a rejtett kéz, mert a rejtett kéz attól rejtett kéz, hogy mindenben benne van a keze. 

És kéz kezet most ugyebár. A HAARP rendszerre visszatérve pedig… az egyértelmű, hogy a mostani időjárás túl szélsőséges ahhoz, hogy ne lássuk meg benne valóban azt a szándékot, hogy még erősebben avatkozzanak be.  A Föld körüli több ezer műholdról és a földi HAARP állomásokról irányítják AZ IDŐJÁRÁST. Nem a Földanya… hanem a háttérhatalom. 

A pénzügyi és politikai világ összeomlása is a tervek szerint halad, és a háttérhatalom tervei alapján, hiszen mindez,ami most zajlik, annak minden ízében az Új Világrendet készíti elő. Az igazság nyilvánosságra hozatala is az ő terveik alapján halad, pontosan annyit szellőztetnek meg a szennyesből, ami a nép száját betömi, hogy egy időre elhallgasson, és ismét elfogadja a vezetést, de ezúttal új vezetést. Az új vezetés eljátsza, hogy a  régit legyőzi, és szolgálja az emberiséget, de valójában nem. Ez okos trükk, és kevesek jönnek rá, ehhez az kell, hogy először is használd a józan paraszti eszed, másodszor, ne hagyd, hogy a hitrendszerek befolyásoljanak, harmadszor, ne higgy el minden baromságot, mert minél nagyobb reményt keltő valami, annál hamisabb, ugyanis olyan nincs, hogy minden tuti lesz és neked semmit sem kell tenni ezért, mert mások majd megoldják helyetted. Nem oldják meg és a változás az nem kívül van, hanem belül. Mi vagyunk a változás és mi vagyunk az Esemény. 

Ez az Esemény nem abban mutatkozik meg, hogy hirtelen mindenki meg lesz mentve, hanem abban, hogy aki hajlandó felelősséget vállalni a saját döntéseiért, hajlandó önálló gondolatokra, hajlandó önálló tettekre, hajlandó lemondani a mátrix nyújtotta előnyökről, hajlandó elengedni a rejtett kezet, és szembenézni a teljes valósággal, az önmagában változást hoz azok számára, akik szintén hajlandóak, de csakis azok számára, ezért mondom, hogy nem lesz tömeges ébredés, látványos napvillanás - tiszta vicc tényleg,ha ez megtörténne, abba mindannyian belehalnánk, szóval én nem akarok elevenen elégni… - az emberek sosem voltak még ennyire vakok, mert jóllehet, az emberiség korábbi korszakaiban az elmúlt kétezer év során, az emberek igen ostobának, életrevalótlannak, befolyásolhatónak látszottak, de egy valamiben nagyon különböztünk tőlük : hajlandóak voltak feláldozni a saját életüket is azért, amiben hittek, és hajlandóak voltak kockáztatni a megszokott életüket és jólétüket azért, amiben hittek. Ezt sajnos aztán legutoljára leginkább a második világháború idején fel is használták az emberiség ellen, és igazi Aratás folyt akkor, az embereket az értelmetlen gyilkosságokra is rá lehetett venni, azért, amiben hittek, azóta a folyamat már nem ennyire feltűnő, rejtve van. Most más eszközökkel operálnak ellenünk, és mindent úgy csinálnak, hogy egy bizonyos küszöböt ne lépjenek át nálunk, és amíg ezt nem lépik át, nincs globális változás, ha pedig átlépik, lesz globális változás, és lesz is, elmondom neked, de az is a rejtett kéz által irányított változás lesz… Tehát nincs kiút… látszólag. De van. A tiszta információ, a tiszta tudás, a színtiszta valóság és a tiszta igazság teljes ismeretében, mert ahhoz, hogy vedd a tiszta információkat, ahhoz elsőként a teljes igazsággal tisztában kell lenni, és nem szabad illúziókat és ideákat kergetni. Nem szabad függeni a mindenkori hitrendszerektől, és az mentén élni az életünket. Saját véleményt kell alkotni, és az egyénnek a saját belső tiszta meggyőződését kell követnie. Az emberiségnek régebben erősebb volt a saját meggyőződése, és volt ereje a saját magába vetett hitének, volt ereje és súlya a kimondott szónak, és az eskünek, amit komolyabban vettek az életüknél is. Az, amit a szájukon kiejtettek, hangsúlyosabb volt, mint amit a vezetők a szájukon kiejtettek, csakhogy az emberek a véleményüket lassan de biztosn visszafojtották, - sok véres terror volt emögött -, és most már hiába hangoztatják, amit gondolnak. Te, vagy én is, ha csupán írnék, vagy te csupán olvasnál és írnál te is, az édeskevés lenne. A gondolatok szintjén a mentális teremtéssel lehet változtatni, mert minden a mentális síkon indul ki. A MÁTRIX MENTÁLIS SZINTEN JÖTT LÉTRE EZÉRT MENTÁLIS SZINTEN LEHET ELPUSZTÍTANI. A mátrix legfontosabb rétege a gondolati réteg, ahol a gondolatok szintjén teremtenek és operálnak, befolyásolnak és irányítanak minket. A gondolati síkon a hitrendszerek mentén programoznak minket, és a hitrendszerekkel tudnak kedvükre irányítani, mint egy marionettbábut. Van olyan hitrendszer jelen a világunkban, amit évezredekbe telt stabillá tenniük az emberekben, és van olyan, ami újkeletű, de mivel a stabil évezredes hitrendszereken alapszik - büntetés-jutalmazás-önbüntetés-önsanyargatás-ideák kergetése-várakozás a csodára - tehetetlenség - önledegradálás ésatöbbi - már könnyű az új hitrendszereket a régiek ráépíteni és kiválóan jól működtetni. Létrehoznak egymással szemben álló hitrendszereket is, hogy az emberek azt higgyék, ÖNÁLLÓAN GONDOLKODNAK, mert egy az általános hitrendszerrel szembenő másik hitrendszert képviselnek, holott ez is a rejtett kéz műve. A hitrendszerek szó szerint rejtetten irányítanak úgy, hogy nem is veszed észre, és a hitrendszereket sugallják is neked, minden létező módon és felületen, hanggal, képpel, zenével…. médiával. Embereken keresztül, interneten keresztül, híreken keresztül. Bonyolult alap hitrendszerre van építve a teljes mátrix, ami okosan és alaposan lett kidolgozva egy olyan szuperintelligencia által, amit pusztán emberi aggyal sosem fejtesz meg. 

Ha azt gondolod, hogy a mátrixot fizikai tettekkel fogod megszüntetni, tüntetés, szónoklat, forradalom, felvonulás, tömegrendezvény - tévedsz. Ez is mind ki van jó előre számítva és a rá adott reakció is, és ne feledd, a tömeget is MENTÁLIS FOLYAMATOS HIPNÓZISBAN TARTJÁK. Ehhez hozzáadják az éppen jelenleg zajló extrém forró időjárási körülményeket mondjuk pl hazánkban, ami kellően lefojta a mag népét ahhoz, hogy az ösztönszerű túlélés jobban foglalkoztassa, effektíve a kánikula elleni védekezése a testnek tengernyi energiát emészt fel úgy, hogy legalább a napi rutin teendőinket végezni tudjuk, új kreatív ötletek nehezen születnek ilyenkor, sőt, az ember kába, nyomott és a közérzete csapnivaló. Pontosan tudják, hogy a kánikula hogy hat az emberi agyra - mennyire átállítja az agyi funkciókat arra, hogy túléld a hőséget, és a tested optimálisan tudjon működni, dekoncentráció, figyelemzavar, a kognitív képességek látványos visszaesése, alvási nehézségek, döntésképtelenség, folyamatos nyomás érzése a belső szerveken, a magas páratartalom még inkább összezavarja a test működését, hiszen nem vagyunk hozzászokva…. soroljam még? Az időjárás a HAARP rendszer egyik legnagyobb fegyvere az emberiség ellen, szó szerint játszanak istent, ott és úgy, ahogy akarnak. 

Árvizeket, szökőárt, hurrikánt is képesek előidézni, és már meg is tették jó néhányszor. 

Manipulálni tudnak így gyakorlatilag mindent, a termést, EZZEL EGYÜTT AZ ÁRAKAT, a TŐZSDÉT, a kereskedelmet, a pénzügyi rendszert… tudod az okosok azt mondják, két dolgon áll a pénzügyi rendszer: arany és gabona… Ha azt hiszed, hogy az időjárás csak úg magától ilyen, és egy kívülálló, befolyásolhatatlan tényező, akkor emlékeztetlek a HAARP-ra, és arra, hogy egyáltalán nem normális az időjárás. Elég régóta nem az. Ebből következik a számtalan mezőgazdasági válság…. minek hagyományosan termeszteni, amikor régóta mesterségesen is előállítják, továbbá a GMO egy óriási világméretű biznisz. 

És akkor még nem is beszéltem a magtárakról, ahol tárolják az összes létező növény magját, és másolják, majd módosítják úgy, hogy amikor megeszed, még befolyásolhatóbb légy.

Szóval mindent megtesznek azért, hogy irányítsanak és nem is tudsz arról, hogy ehhez képest mekkora erő van a kezünkben, amihez EGYÉKÉNT SOSEM TUDTAK HOZZÁFÉRNI, és ez pedig nem más, mint az URÁNUSZ. A TISZTA INFORMÁCIÓ TISZTA CSATORNÁJA. 

A folyamatos mentális hipnózis megfelelő időjárási körülmények között is működik, olyankor dacára a kellemes hőmérsékletnek és annak, hogy mondjuk az életedben minden rendben van, mégis lehetsz feszült, ingerlékeny, stresszes, elégedetlen… 

 

Bizony, uralnak minket. Az istenek pedig visszavenni szándékozzák az uralmat a Föld felett úgy, hogy az istenek voltaképpen MI VAGYUNK, és ezt ne feledd… tehát a mi hatalom átvételünk szemben áll a háttérhatalmi belső hatalom átvételi folyamattal, és Uránusz mint főisten és fő forrásenergia, ebben élen járó tényező. Keveset tudunk róla, misztikus, és messzi világ, de a TILTOTT TUDÁS ŐRZŐJE, mert ott koncentrálódik mindaz, BIZTONSÁGOS TÁVOLBAN A FÖLDTŐL, amit az istenek csak meghatározott avataroknak adnak át. Meghatározott módon és időben. 

A folyamatos mentális hipnózis lenyomja az emberek gondolatait, és ezért is képtelenek önálló gondolkodásra és önálló döntésekre. Fizikai, mentális, érzelmi lenyomásnak vannak kitéve, és egyre jobban. Nem kapcsolódnak sehova, se fel, se le, se a Forráshoz, se a Földanya magjához, még arról sincs fogalmuk sem, hogy csakráik vannak, amelyekben energiaáramlás megy, sőt, legtöbbjüknek egyáltalán nem áramlik semmi… így aztán letelik az életük valahogy, és dolgavégezetlenül távoznak - és félnek a haláltól, félnek a szükségtől, a pénztelenségtől, a magánytól… az öregségtől, a betegségtől, a konfliktustól, a munkahely elvesztésétől és annyi minden mástól, hogy a FÉLELEM MENTÉN KÖNNYŰ ŐKET MANIPULÁLNI. A félelem az, ami leginkább fenn tudja tartani a mátrixot, amely éppen megújul, bár sorra integráljuk át azokat a részeket, melyek a fizikai síkhoz elengedhetetlenek lesznek, és sorra pusztítjuk el azokat a részeket, amelyek pusztán illúziók.

Az emberek nem érzik hogy képtelenek önálló gondolkodásra, azt hiszik, hogy a gondolataik az övék - erről hosszabban írtam az M.I. A.I. írásomban -, és a döntéseik is az övék. Mivel nem látják át, hogy nem a tiszta információhoz jutnak hozzá, szelektálás nélkül befogadnak mindent, és nem írják felül azt a saját, eredeti gondolataikkal.

 

Hogy hol van az eredeti gondolat? A halvány sejtések rejtett mélyén, ott, ahol fátyol fedi el előled a sejtések mögötti bizonyosságot, és ezen bizonyosságok oly nyersek általában, hogy nem nézed meg jobban, mi is van benned mélyen, a tudat alatti alatt, ott, ahol már nem a tudat van, hanem a mélylélek és a mélytudat közötti vékony, kékes-lilás híd, /amihez szintén nem tudtak soha hozzáférni/, és amit az Uránusz ural. A titkok mély őrzője. a rejtélyek mély kútja. 

Uranosz és Gaiai “szerelme” egy ősi szent istenség-teremtő rítus, melyre szintén érdemes figyelmet szentelni. Egy olyan folyamat, ahol az égi apa és a földi anya találkozik. A megtermékenyítésről írtam korábban, a Mars cikkemben, hogy a földrajzi, fizikai, természeti jelenségek, viharok, földrengések, hurrikánok, vulkánkitörések mentén és kíséretében születtek az istenek, és a mai napig születnek újak és újabbak méghozzá nem fogod kitalálni… kisbabákban.. kiknek születését éppúgy kíséri természeti jelenség, mint a Betlehem csillaga azt, amikor Jezuel az egyik leszületésében a sok közül, megjelent itt. Az ilyen típusú természeti jelenségek nem a HAARP vívmányai, de a HAARP éppen azért van, hogy ezeket MEGAKADÁLYOZZA… FELÜLÍRJA. 

Az Uránusz a háttérhatalom számára nem hozzáférhető helye a Naprendszernek. Az a kékes-vöröses-lilás fény, ami védi, azt gyakran látjátok látomásként, érzékelitek valahogy akkor, amikor valamilyen spirituális tevékenységet végeztek. 

Az a kék-lila-vörös fény az Uránuszról jön, és JELZI, HOGY AZ ÁLTALATOK VETT INFORMÁCIÓ TISZTA, ugyanakkor fura érzéssel is jár együtt, mert a módosított tudatot kibillenti a helyéről, és sokszor szinte elképesztő információk jönnek, de biztosítalak afelől, hogy minél valószínűtlenebbnek hangzik, mégis LOGIKUSAN EGYMÁSRA ÉPÜLŐ az információ áradat, annál biztosabb lehetsz benne, hogy igaz. 

Itt a hangsúly a LOGIKAILAG FÉLELMETESEN KISAKKOZOTT, EGYMÁSRA TELJESEN EGYMÁST FEDŐEN ÉPÜLŐ, VALAMI FELÉ VEZETŐ, NAGYON KOMOLYAN FELÁLLÍTOTT RENDSZEREKRŐL vett tiszta információkon van.

Mindazon tudásé, melyet YHWH rendszere nem enged meg itt a Földön, és folyamatosan teszi tiltottá és megtagadottá, nem hozzáférhető a hitrendszerekkel, melyek a tiszta információval gyökeresen ellentétesek. Mindaz a hitrendszer, mely a mátrixban van, ellentétes a tiszta információval, hülyeségnek, összeesküvés-elméletnek /pedig azok is félelmetesen logikusak../, ezobarmoságnak, hisztériának, new age baromságnak, kuruzslásnak, paranoiának, skizofréniának és egyebeknek állítja be. A társadalom számára sugallja, hogy ez megvetendő, nevetséges, és elmebaj az egész. Valami, ami nem illeszkedik a mátrix struktúrájába, és amely MEGBONTJA AZ EMBEREK LINEÁRIS GONDOLKODÁSÁT, ugyanis az emberek gondokodása TÖKÉLETESEN KÖVETI A LINEÁRIS IDŐT. Ugyanúgy egy síkban mozog, és ha az átlag emberi gondolkodást, mely erősen keretek és korlátok, szabályok és hitrendszerek, sémák és rossz minták közé van szorítva, egy folyónak képzeljük el, akkor a folyó két partja mely folyamatosan egy adott mederbe tereli a gondolkodást, az idő maga. A lineáris, hamis idősík, mely mentén a gondolatok úgy szövik egymásból egymást egymás után, hogy annak semmi de semmi köze sincsen a valódi gondolkodáshoz. COGITO, ERGO SUM...hát igen…. önmagadat meghatározni a gondolkodással, talán alap lenne, nem pedig az irányított gondolkodással belőni önmagadat a mátrixban, vagyis azt, hogy a társadalom szemében te milyen vagy és így mások tükrén át, sőt, másokat lemásolva, meghatározni önmagadat, mert az nem önmagad.. az csak egy SILÁNY MÁSOLATA A MÁTRIXNAK. Tehát ha nem önmagadat határozod meg valóban tiszta módon úgy, hogy a mátrix mentén ítéled meg magad, és  a mátrix hitrendszerei alapján gondolkodsz, akkor valójában nem önmagadat határoztad meg, hanem azt, amilyennek a mátrix lát téged. Az pedig nem valós kép, bár ha egész életedben e hamis tükör mögé bújsz, végülis van előnye. Pontosan az az előnye, amit magad körül látsz. Azok az emberek, akik csak önmaguk tükörképei, nem éreznek semmilyen mágikus támadást, semmilyen energiákat, csak legyintenek és röhögnek ezen és nem értik, hogy mi a bajod… Ők élik a világukat, NEM GONDOLKODNAK, nem foglalkoznak valódi érzésekkel se valódi gondolatokkal, és nem is érzékelik, hogy a saját érzéseik és gondolataik nem valósak, nem agyalnak olyasmiken, amiken te, nem látják a világot a maga brutális valóságában, elhiszik, hogy szabadok… 

 

Az alábbi képen a fiaival szemben tehetetlen, rettegó Uranos istent láthatjátok, aki a Föld mélyére zárta a titánokat, hogy ne tudjanak fölébe kerekedni, de a képen, ahol a Földre szélességi-hosszúsági fokaira utaló fura időgép szerkezet látható, érzékelhető, hogy Uranos ezt a csatát igazából nem nyerte meg, mert a titánok ugyan a föld mélyére lettek száműzve, de onnan is minduntalan érzékeltetik az emberiséggel a természeti csapások mentén folyamatosan azt, hogy az istenek köztünk járnak. 

Ezt folyton-folyvást az orrunk alá dörgölik, és nem csak a természeti csapásokban, hanem akkor is, amikor KORRIGÁLJÁK A FÉLRECSÚSZOTT SORSODAT, még akkor is, ha neked ez elsőre nem tetszik, csak utólag jössz rá, hogy bizony így a legjobb, sőt… amit elveszítettél, az helyett sokkal nagyobbat nyertél. A mátrix tükrei azonban ennek ellenkezőjét mutatják neked, azt, hogy maradj a módosított  úton, mert az a helyes.. és hogy mi mutatja meg neked, mi a helyes út? A belső, csalhatatlan iránytűd, amit LEKAPCSOLTAK AZ URÁNUSZRÓL, DE MOST VISSZA FOGJUK KAPCSOLNI. 

 

Tehát vannak a türkök a mátrixban, ezt tudjuk. A szabad akarat mezejét úgy tisztította meg Lucifer annak idején, úgy három éve, hogy összetörte a megszámlálhatatlan, milliónyi tükröt, ami a szabad akaratot takarta. A tükrök hamis képet mutatnak, és össze is zavarnak, mert a milliónyi tükör, az voltaképpen milliónyi ember, akik hamis tükröket tartanak eléd, mert ők maguk is félre vannak vezetve. Ezért milliónyi-milliárdnyi hamis tükör hamis képet tükröz, és ez képezi a mátrix GONDOLATI, ÉRZELMI ÉS KÉPI RENDSZERÉT, melyből a folyamatos hamis teremtés sarjadzik és burjánzik tovább. Így a mátrix voltaképpen önjáró, és önműködtető rendszer. 

Vannak továbbá az ÁRNYAK, az árnyékok rendszere, melyek a hamis türkök és hamis érzések, hamis gondolatok, hamis cselekvések, hamis teremtések árnyékai, azaz A KÖVETKEZMÉNYEK, MELYEK A MÁTRIXBAN REJTVE VANNAK.

Tehát: a hamis rendszerben élő, a hamis rendszert önmagától működtető mátrix robotjai, az emberek tetteinek következményei éppúgy rejtve vannak, mint a háttérhatalmi elit tetteinek következményei. Nem láthatóak a következmények, pedig ott vannak az orrunk előtt. A megváltozott, szétesett, káoszban lévő világ, ahol mindenki úgy teszi a dolgát, mintha mi sem történt volna… és senki nem akar tudomást venni a valóságról. Csakis ezért vannak rejtve ezek a következmények. mert nem akarjuk észrevenni őket. Félrenéznek, és nem akarják látni, hogy az, ami most a világban van, az az ő hibájuk is. Ők tartják fenn ezt az állapotot így, pedig változtathatnának rajta, csak mint írtam korábban, az emberek a változatlanságban látják a biztonságot, és nem a változásban, éppen ezért indul el egy változás olyan nehezen. 

Sokszor az árnyékokat összekeverik a sötét oldallal, holott ez csupán a saját hamisságunk árnyéka, következménye és vetülete, melyet azért kevernek a sötét oldallal, mert szeretik a saját felelősségüket és tetteiket a sötét oldalra kenni, és azt okolni mindenért, mert így egyszerűbb, és nem kell szembenézni azzal, hogy nem tökéletesek és nem csak fényből vannak. Az Árnyékok viszont nem kímélnek, előbb-utóbb utolérnek és szembesítenek. Az addig rejtett dolgok előbukkannak, az addig eltitkolt hazugságok kiderülnek, az addig rejtett érzések és gondolatok a felszínre törnek, az addig eltussolt problémák kimásznak a szőnyeg alól. 

 

Az információ tisztasága sokban múlik azon, hogy aki veszi az adást, az mennyire van önmagával tisztában. Ha illúziókat kerget, illúziókat fog átadni - csatornázni. Ha tévesen ítéli meg önmagát, az információk az előítéletei és vágyai alapján fognak átjönni. Ha túl nagy az egója, akkor félrevezető. egomán, demagóg és önigazoló áradat érkezik “odafentről”, ami ugye távolról sem odafentről van. HA VALÓBAN A TISZTA INFÓT AKAROD, ÉS VALÓBAN ODAFENTRŐL AKAROD, A MÁTRIXON KÍVÜLRŐL, AKKOR KAPCSOLD KI MAGADAT, MINT EGYÉNT, AMIKOR INFORMÁCIÓT CSATORNÁZOL LE. TE OTT NEM VAGY SEHOL, NEM SZÁMÍTASZ ÉS NEM LÉTEZEL. OTT CSAK AZ LÉTEZIK, AKI AKKOR BELÉD KÖLTÖZVE SZÓL MÁSOKHOZ. HA EZT NEM TUDOD MEGCSINÁLNI, HA AZ ENTITÁSOKRÓL CSAK A NETEN OLVASTÁL ÉS AZ ANGYALKÁRTYÁBAN NÉZEGETED ŐKET, HA NEM TUDOD ÁTADNI ABBAN A PILLANATBAN TESTED, LELKED, ELMÉD, TUDÁSOD ÉS FIZIKAI SÍKOD AZ ENTITÁSNAK, LEGYEN AZ BÁRMI, AMI RAJTAD KERESZTÜL SZÓLNI KÍVÁN, HA EZT NEM TUDOD MEGCSINÁLNI, AKKOR TE NEM CSATORNÁZTÁL EDDIG SEM SEMMIT, CSAK NAGYON RÉSZLEGESEN, ÉS FOLTOKBAN ADTÁL ÁT BÁRMIT, AMI AZ ELMÉD SZŰRŐJÉN ÁT TUDOTT  JUTNI. 

Mert létezik egy mátrix szűrő, mondjuk így a legegyszerűbb módon, mely kiszűri a tiszta információt az agyadban. Nem engedi tovább azt, ami oly mértékben tiszta és nemes, hogy egyébként sem hinnéd el…. mert a rossz, sötét, igazságtalan világhoz vagy szokva, bármennyire is akarsz a “fényben” élni…. 

A valódi tiszta csatornázásnál az egyén egyáltalán nincs jelen, a hangja is elváltozhat, a saját egyéni életét is kikapcsolja a folyamatból, a kimondott szavakra csak szórványosan emlékszik /ezért jó ezeket rögzíteni/, és a saját intellektusánál sokkal intelligensebb entitás tőle eltérő kifejezésmóddal beszél rajta keresztül. A hangja is elváltozhat, a testtartása, a mozdulatai, a szeme is. Azok az entitások, akik a tiszta információs csatornákat, mint embereket keresik, valóban sokkal intelligensebbek nálunk, és már ott meglátszik a tiszta információ, mint tény, hogy nagyon logikusan, nagyon átláthatóan, nagyon jól összerakva jön át, és mindig egy-egy újabb darab kerül a helyére vele a kirakósban. 

Valaha emlékeztünk minderre, és az Uránusz a fő tudástárunk. Ami eléggé erős volt ahhoz, hogy megőrizze, amit rábíztunk. 

 

Mély, misztikus tréning lesz.

Tartsatok velünk szombaton :)

 

Áldás

Eszter

Fényhozó



Szólj hozzá