2021. júl 01.

A LABIRINTUSBÓL KIVEZETŐ ÚT - ARIADNÉ FONALA - NETPUNUS. A Fellegvár.

írta: Eszter 777
A LABIRINTUSBÓL KIVEZETŐ ÚT - ARIADNÉ FONALA - NETPUNUS. A Fellegvár.

TTT 2021 - 2021. július 3. szombat 15.00-19.00 Skype

Minden zsarnok felett egy másik zsarnok áll, és az felett egy újabb és egy újabb. Minden megtévesztő felett egy másik megtévesztő áll, és az felett egy újabb és egy újabb. Minden illúzió felett egy újabb illúzió áll, és az felett egy újabb és egy újabb. Minden álom felett egy másik álom áll, és az felett egy újabb és egy újabb és egy újabb. Minden álomvilág egy másik álomvilágból lett, és az egy másikból és még egy másikból és még egy másikból. Valamikor, valahol, az időben és a térben elindult az első hazugság, és abból lett a sok-sok újabb és újabb és újabb. A hazugságok végül szövevényes hálót alkottak, és abból lett az első illúzió, abból pedig az első olyan álom, ami megtévesztő volt, és aki megálmodta, hamis valóságot álmodott meg. Minden hamis álomból egy újabb hamis álom lett, és végül kialakult egy olyan álomvilág, mely már olyan messze volt a valóságtól, hogy az, aki megkísérli felfejteni Ariadné fonalát, annak meg kell lépnie, hogy szembesül saját énje sötét, ijesztő, elfedett részével. A Minotaurusszal, aki Poseidon átka mentén lett az, aki. Poseidon, a harag istene, a vihar istene, a változás istene és a Neptunuszé. Poseidon, aki nem tűrte tovább egyszer, valahol, valamikor a hazugságot, hiszen a fehér bika - a tiszta új erő - el lett rejtve a többi közé… hogy elhiggye, ajándékát szívesen fogadták, de valójában nem, mert nem becsülték meg azt. Dühében teremtette a szörnyeteget, a harag ékes bizonyítékaként, a Minotauruszt, akit A LABIRINTUSBAN rejtett el, és aki bátor, Ariadné fonalát fogva végigmehet egy hosszú úton, ahol megleli végre az első hazugságot és rögtön utána az első igazságot. A valóság idő és térbeli igazi kezdőpontját. 

Ha van bátorságod, gyere be a labirintusba és megtalálod, amit kerestél. 

 

Az árnyak láthatóvá válnak - azaz a tettek következményei, amik eddig rejtve voltak. Azok előtt is, akik a tetteket elkövették és azok előtt is, akik a tetteket elszenvedték. Komoly tényekkel kell szembenéznie az embereknek, olyan tényekkel, amik az évszázadokon-évezredeken át tartó cselekvésképtelenség eredménye. A zsaronkok, akik felett másik zsarnokok állnak, és azok felett újabbak, megtévesztéssel érték el a cselekvésképtelenséget, és miután a cselekvés elindult, a zsarnokok még tovább folytatták a zsarnokoskodást, mert ha elvesztik hatalmukat, nem érzik többé, hogy életüknek értelme lenne. 

 

Az egyéni életünkben is ugyanez történik most. Amit sok éven át nem voltunk hajlandóak megoldani, azt most meg kell oldanunk, mert már nem lehet elkerülni a következményekkel való szembesülést. A valóságot, amit eddig álmokba merülve kerültünk. Ez globálisan is ugyanígy van. Amit az emberiség álomba merülve töltött el eddig, azzal szembe kell néznie. Azzal, hogy hagyta magát elaltatni hosszú évezredekre egy hamis időszámítás hamis kezdőpontja alapján. Az az elmúlt kétezer év jár ránk nézve a legkomolyabb következményekkel, amit álmoban töltöttünk, átaludva sok - sok inkarnációt…az emberiség elindult egy lefelé tartó spirálba, egy ILLÚZIÓSPIRÁLBA, ahol az illúziók már annyira irreálisak, hogy nem lehet őket nem észrevenni. Tehát mostantól AZ ILLÚZIÓ FOG IRREÁLISNAK TŰNNI, ÉS A VALÓSÁG FOG REÁLISNAK TŰNNI. Ez pedig azt is jelenti, hogy a hamis, rejtett valóság láthatóvá válik, az eltitkolt következmények a napvilágra kerülnek, az eddig szürreálisnak tartott valóság, és hihetetlennek hitt igazság nem rejtőzik többé el. Az árnyak többé nem árnyak. Élesen világítja meg őket az a valóság, Az új időszámítást nem lehet elkerülni, és a valósággal való szembenézést sem. Az illúziók kora végérvényesen lejárt. Ahhoz, hogy meglásd a valóságot, az álomban töltött jelenlegi valóságodat ki kell fordítanod. 

MERT A MÁTRIXBAN SEMMI SEM AZ, AMINEK LÁTSZIK.

MINDENNEK AZ ELLENKEZŐJE AZ IGAZ.

Egy új időszámítás fogja kezdetét venni, és nem az évszámot fogják átírni, hanem azt, ahogyan a valósághoz viszonyulunk. A háttérhatalom új időszámításra, azaz új idő-kezdőpontra készül. Arra, hogy egy új korszakot nyisson, ahol minden eddiginél jobban uraljon minket. Ez már elkezdődött, de az új időpont még nincs kijelölve. 

Új illúziókkal készülnek, új álomvilágot akarnak nekünk teremteni.  Új időszámítást tudsz magadnak teremteni te is: amennyiben az illúzióidat elengeded, és felébredsz az ÁLOMBÓL. 

 

Végigálmodjuk az életünket - sokszor érezzük úgy, hogy nem valóság az, amit élünk, és ennek megvan a komoly oka. Ugyanis ha így érzel, az agyad regisztrálta már, hogy valóban nem valóság az, amit élsz, és ez nem csak arról szól, hogy hamisan teremtett virtuális valóságban vagyunk, hanem sokkal inkább elsősroban rólad szól - arról, hogy ISMERD FEL, MI A VALÓSÁG A TE SZÁMODRA. 

Mi az a valóság, ami neked egységet jelent, ahol megvalósul az, amit te szeretnél elérni, ahol a valóságodat te irányítod, mert irányítani ugyanis csak úgy tudod, ha A TEST-LÉLEK-SZELLEM-FIZIKAI SÍK EGYSÉGED MEGVAN. Azaz, amit teremtesz ébren, álomban, minden síkon és dimenzióban, azt TE TARTOD A KEZEDBEN. Azt te irányítod. 

Az is egy faramuci paradoxon, hogy te döntesz arról, hogy az e a valóság számodra, amit a szabad szemmel látható világban érzékelsz, vagy az, amit nem. Akár egész életedet is leélheted úgy, hogy teljesen másik világban élsz, de az agyad dörömbölni fog a képzeleted ajtaján - és követeli, hogy a négyes egységed meglegyen. Test, lélek, szellem, fizikai sík egy helyen. A felemelkedés projekt ugyebár arról szól, hogy ezeket, ezt a négyet egyszerre emeljük fel az Egységbe, és ehhez van szükségünk arra, hogy ez a négy irányítható legyen általunk, majd globálisan is egységben legyen a többiek négyes egységével. Tehát az egységek egységére törekszünk. Az egységek egysége eddig csak az istenekben van meg, és mivel az ő avatarjaik vagyunk, érezzük az egységek egységének hiányát, nap mint nap.

 

Az álmok világa sokszor valósabb, mint ami körülvesz. A képzeleted világa még inkább. Inkább az a valódi, és ezt, ha úton vagy, már tudod. Kérdés, vajon a képzeletedben megalkotott képek igazak-e.. vagy sem. Vannak az illúzióid mentén gyártott képek, amelyek valójában csak hiú ábrándok… és vannak a LÁTOMÁSOK, melyek nem pusztán a képzeleted szüleményei, és vannak a LEHETSÉGES JÖVŐD képei, amik vagy megvalósulnak, vagy nem, főképp azért nem tudni előre, mert a te és egy másik ember döntései is közrejátszanak ebben, és ha ez még nem elég, hogy az ügy elég bonyolult legyen, vannak A PÁRHUZAMOS VALÓSÁGBÓL LÁTOTT KÉPEID, amik egy másik téridősíkon megtörténnek, ebben nem.  Hogy melyik a valóság ezek közül - ILLÚZIÓK, LÁTOMÁSOK, LEHETSÉGES JÖVŐ, PÁRHUZAMOS VALÓSÁG - azt neked kell felismerned, és ha nem tudod felismerni, az élet segít ebben. Ezt bizonyára már tapasztaltad keserű és felemelő tapasztalások mentén is. Az biztos, hogy amikor az igazi valóság megtalál, az villámcsapásszerű. Ott végre biztosan tudod, melyik a valóság. Amikor álmodsz, kapcsolódsz a Neptunuszhoz, és az ő energiái segítenek át a különös álmok, amelyek valójában nem álmok, hanem egy párhuzamos dimenzióba tett látogatások. Aztán vannak azok az álmok, ahol a félelmeid dominálnak, ilyenkor olyan valóságot teremtesz magadnak, ahol ezt levezetheted. Vannak továbbá a vágy-álmok ugyebár, ahol a valóságban nem megélt vágyaid töltik ki az álmodat, ilyenkor az agyad olyan valóságot teremt, melyben megélheted azt, amit a valóságban nem tudsz megélni. Vannak az olyan álmok, ahol feladatot hajtasz végre, kiküldetést, és vannak olyan álmok, amelyek teljességgel értelmetlen mozaikdarabkái a nappal megélt dolgaidnak - ilyenkor álmodban sem tudsz a mátrix fizikai síkjáról lecsatlakozni. Továbbá vannak a jósló álmok, amikor jövőbeli eseményt álmodsz meg, és vannak a valóság-álmok, ahol az agyad a tudat segítségével és a Neptunusz vezérletével olyan, ELŐLED REJTETT FONTOS TITOKRA DERÍT FÉNYT, amit ébren nem láttál meg, nem láttál át. Vannak olyan álmok is bőséggel, amikre nem emlékszel, azért nem, mert a tudatod lekapcsolta az agyadról ezt, és nem enged átjárást - vagy azért, mert túl sokkoló, vagy azért, mert az információ túl korai még neked, itt a mátrixban, nem tudnád értelmezni, sem feldolgozni.

Változó az, hogy az álmaidra milyen mélységben emlékszel, de ha jó a tudatalattival való kapcsolatod, akkor bizonyára eléggé jól, valamint ha a álomnak számodra fontos közlendője van, akkor a rossz tudatalatti kapocs ellenére is jól emlékszel mindenre. Álmodban tudod, nagyon sokszor pontosan tudod, hogy valójában a Földön milyen világban élünk, és ezt látod is. Ugyanezt láthatod meditációk alatt, látomások formájában is, ébren. Ha át tudod hozni az álomban megélt dimenziókat éber állapotodba, akkor a tudatalattid nem kifejezetten tudatalatti többé. Ott már átjönnek azok az információk is, amiket eddig ébren nem tudtál volna feldolgozni. Különös dolog az álom, és a felsoroltakon kívül még rendkívül széles a spektruma - utalhat feldolgozatlan traumára, lelki vagy mentális sérülésre is, előző életeket is meg szoktunk álmodni, és globális eseményeket is láthatunk előre, vagy láthatjuk őket úgy, ahogyan az a múltban megtörtént. Az agy pontosan szelektál, de pontosságának fokmérője az, hogy számodra mi a valóság.

Választhatsz tehát: MI A VALÓSÁG NEKED? Milyen valóságban érzed jól magad, és úgy általában hogy veszed azt az akadályt, hogy már egyszerre érzed magad itt a mátrixban is, és egyszerre látod a többi dimenziót is, amit eltakartak a szemünk elől, és szabad szemmel még nem látni, de a harmadik szemeddel igen. Van, aki hozzám hasonlóan állandóan mozizik :) És van, aki még nem látja, csak érzi ezeket. Van olyan is, aki semmit nem lát és semmit nem érez - túlságosan kötődik a mátrix fizikai síkjához, képtelen fellazítani az elméje határait, és elengedni az őt körülvevő mátrix látszólagos fizikai valóságát, azonban általában az ilyen emberek rengeteget álmodnak, és emlékeznek is rá - mert a tudatuknak szüksége van a kapcsolódásra oda, ahova ébren nem mernek belépni.

A Földön a valóság csupán virtuális, mert virtuális térben és virtuális időben - nem eredendő forrásból teremtve - van elhelyezve az egész, egy 3D síkon úgy, hogy csakis a három dimenziót lássuk szabad szemmel, a többi számunkra láthatatlan és nyilvánvalóan letagadott legyen. Az egy kihívás a mostani életünkben, hogy ezen átlássunk… de haladunk. Sokan, nagyon sokan, éppen ebben. Mert már tudni akarjuk. Már fontos, hogy tudjuk. Már nem akarunk illúzió világban élni. Sejtjük, hogy MINDEN ELLENKEZŐJE ANNAK, AMI LÁTSZIK. Fordított világban élünk. Az agyunk nem tud különbséget tenni aközött, hogy ami körbevesz minket, az valódi-e, avagy hamis. Mivel azt érzékeli, hogy valódi, akként is reagál rá. Egy számítógépes virtuális játékban ugyanígy tesz. Neked kell átlátni az egészen és az agyadat szándékosan leválasztani a mátrixról. Van egy bolygó a Naprendszerben, amiről oly kevés szó esik azon túl, hogy Poseidon bolygója, gyönyörű kék, nagyon messze van, és nagyon nagy :) valamint a Halak uralkodó bolygója, akik talán sokat tudnak mesélni arról, mennyire nem tudják magukat a valóságtól elhatárolva elképzelni, mennyire kiáradva élnek, és a kapcsolódás hiánya megöli a lelküket, nekik kapcsolódni kell, mert az egység érzése nélkül nem tudnak élni. Arról is kevés szó esik, hogy Poseidon Atlantisz alapítója volt. Atlantisz királyának mondják, de Atlantisznak több, humanoid testben élő királya volt, akiket az istenek avattak be erre. Isteni királya nem volt egyik Atlantisznak sem, mert az istenek kívülről kormányozták a birodalmakat. A reális valóság sokszor fáj nekünk… és amit az agyunk reális valóságnak érzékel, azt már a fejlődés útján haladva nem tudjuk és nem akarjuk elfogadni. Mi már sokszor nem vagyunk a mátrixban, csak testben. Tudatban és lélekben nem igazán, és a fizikai síkunk is átalakulóban van, de ez az átalakulás teszi nehézzé most nektek a mindennapokat. A régi világ már sehol.. az új még nincs itt… A valóságunk ráadásul nem stabil, hanem EGY HALADÁS.

Senkiföldjén járunk, ahol nekünk kell megteremteni az újat, senki nem fogja azt megtenni helyettünk, csak irányt mutatnak hozzá az istenek, és segítséget adnak hozzá. Hogy miért nem ők csinálják? Valahol ők csinálják, hiszen ők mi vagyunk, és mi ők vagyunk, valahol pedig nem ők csinálják, hanem mi, az avatarjaik, mert ők csak rajtunk keresztül tudják ezt megvalósítani, mi pedig csak rajtuk keresztül tudunk emelkedni. Kölcsönös szimbiózis ez, és a valós valóság érzékeléséhez legelsőként azt kell megértened: nem az vagy, akinek ránézésre látszol, hanem valami sokkal nagyobb ennél. Aki valójában vagy, azt sokszor látod, érzékeled álmodban, vagy a bőrébe bújsz olyankor, vagy mögötted, melletted, előtted áll, tisztán láthatóan.  Amikor álmodsz, ezt természetesnek veszed, mert az agyad azt érzékeli valóságnak, amit álmodban átélsz. Ugyanis amit a tudatod magához fogad, és átéli, az a valóságos az agyadnak. A fizikai síkú mátrix azonban le van az álom mezejéről választva, és azt hiszem, nem is örülnénk annak, ha nem lenne.. :) Mert vannak kemény álmaink is, erőszakos álmok, harcos álmok, idegen lényekkel, szörnyekkel is, és vannak olyan álmaink, ahol feladatokat adnak az istenek, és azokat hajtjuk végre. 

Persze, hogy ezek a síkok, az álombéliek, le vannak választva a mátrixról, mert a mátrix egy külön, lineárisan meghatározott sík, és teljes mértékben különbözik az álombéliektől. Az álombéli síkokon lehetséges minden, repülsz, természetfeletti erőd van, és képességeid, az eseményeket, az embereket máshogy látod, és amit kiemelnék, hogy A KEZEDBŐL VAGY BÁRMILYEN NÁLAD LÉVŐ ASZTRÁLIS ESZKÖZBŐL KIBOCSÁTOTT ENERGIÁK SZEMMEL LÁTHATÓAK az álom során. Szinte meg is lehet őket tapintani. 

Ahogyan az entitások is szabad szemmel láthatóak álmodban, és sokszor az álom válaszokat is ad olyan kérdésekre, melyeket ébren nem tudnál megválaszolni, azonban azt bizonyára tapasztaltátok már sokan, hogy a régi álmoskönyvek most mit sem érnek - a mostani álmok megfejtése teljesen másról szól. 

Álomban tehát határozottan nem vagy jelen a mátrixban a tudatodat tekintve. A tested azért nem kerül át álomban oda, ahol jár, mert a testednek itt biztonságos, és a tested az ottani téridősíkok körülményeit nézve nem alkalmas azok elviselésére, továbbá azért is, mert a tested a mátrixhoz van kötve. 

Amit reális valóságként érzékelünk, az távolról sem az, és ez félelmetes. De igaz. Tudjuk, elolvassuk, de nehezen fogjuk fel, mert az agyunk át van arra programozva, hogy a mátrixot lássuk valóságnak. A Neptunusban rejlik annak a kulcsa, hogyan állítsd át az agyadat arra, hogy ne a mátrixot lásd valóságnak. Ne abban gondolkodj, ne annak higgy, ne aszerint élj, amit az agyad most érzékel, a fizikai síkon, mert nem az az igazi. Megtévesztésben élünk, és öntudatlanul is engedelmeskedünk a mátrixnak. A mátrix, amely körülvesz minket, leginkább az öt érzékszervvel irányít, és a test ösztönszintjére alapozva mozgatja sok ember létezését itt, a Földön, anélkül, hogy fogalmuk lenne erről. Tehát úgy irányítják őket, hogy látszólagosan kielégítik az öt érzékszervet, azokat bombázó ingerekkel, méghozzá rengeteg ingerrel, és az agy be is tudja ezeket fogadni, majd ez mentén formálja a gondolatokat és az érzéseket. 

AKKOR TUDSZ VALÓBAN A MÁTRIXON KÍVÜLRE KAPCSOLÓDNI, HA EZEKET KI TUDOD ZÁRNI, ÉS AZ AGYADAT ÁT TUDOD ARRA PROGRAMOZNI, HOGY AZT TARTSA VALÓSÁGNAK ÉS NE EZT. 

Mi lenne, ha azt mondanám… hogy neked kell mostantól eldönteni, mi a valóság és mi nem az? Egyáltalán, mi alapján mondjuk valamire, hogy valóság, hiszen minden valóság lehet, ha te annak tartod, és minden azon múlik, te mit tartasz annak, hogy neked mi a valóság. Ami neked valóság, az meglehet, másnak csak illúzió, ami neki valóság, az neked illúzió. Minden az agyban kezdődik el, és az agyat stimuláló ingerületek mentén. Abban áll a dolog, hogy az agyad hogyan reagál az őt körülvevő környezetre. Kizárja-e, vagy befogadja. Tehetsz egy csak a saját képzeletének világában élőt bármilyen körülmények közé, ő akkor is azt fogja látni, AMIT LÁTNI AKAR. Számára szürreális lesz az, ami neked egyértelmű. Számodra őrült képzelgés lesz az, ami neki egyértelmű. Ő téged tart bolondnak, te őt. 

Pedig a válasz egyszerű: a valóság ott kezdődik el, ahol a test-lélek-szellem-fizikai sík összeér, tehát egység van ezekben és mind a négy szegmense, mint a valóság négy tartóoszlopa ugyanabban az érzékelésben tartózkodik, és ez is az agyadon múlik: felül tud-e kerekedni a négyek mindegyikét bombázó mátrixbéli ingereken, és el tudja -e őket különíteni attól, ami valójában van. Mert ami valójában van, az csak az, ahol e négyek, test, lélek, szellem, fizikai sík együtt vannak. Egy helyen. Egy időben. Egy térben. Egy ponton. Egységben.

Tehát ugyanazt érzékelik, ugyanazt tartják fontosnak, ugyanarra haladnak, ugyanoda áradnak ki, ugyanoda kapcsolódnak, ugyanonnan kapják az energiát és adják. Akkor beszélhetünk egységes téridőről, ha ez megvalósul benned. Ha nem, akkor sosem fogod tudni, mi az illúzió és mi a valóság.

 

Amikor pedig álmodsz, a tudatod és a lelked egy helyen tartózkodik, a fizikai síkod és a tested pedig a mátrixban. Mivel minden azon múlik, hogy a tudatod hol van, mert AHOL A TUDAT VAN, OTT VAN AZ ÉRZÉKELÉS ÉS OTT VAN A TEREMTÉS IS, ezért az számít valóságnak az agyad számára, ahol a tudatod álmodban jár. A lelked a tudatodhoz van kapcsolva erősebben, és sokkal gyengébben a testedhez, és egyáltalán nem a fizikai síkodhoz - neked kell a lelkedet a fizikai síkhoz igazítani úgy, hogy pontosabban a fizikai sík igazodjon a lelkedhez, és a tudatodhoz. Ekkor beszélhetünk ugyanis FIZIKAI SÍK TEREMTÉSRŐL. 

Egyébként mindig te döntöd el, mi a valóság. Akkor is, ha nem tudsz róla. Az agyad dönti el, amely vagy el van szakadva a tudatosságtól, és a beprogramozott aktuális hitrendszerek mentén dönt, esetleg az ösztönök mentén - “sodródsz az árral”-, vagy befogadja a tudatosságot, tehát trenírozod rendesen, és akkor már aktívan működésbe lépve elemez, és kiértékeli, melyik az a valóság, ahol a négyek, test, lélek, szellem, fizikai sík összeér.

 

Minden azon múlik, hogy neked mi a valóság. Ennek döntő jelentősége van, mert ez mentén éled az életedet. Ha a valóságodat rosszul értékeled ki, az életed pontosan olyan lesz - a valósághoz képest túl jól, vagy túl rosszul történő kiértékelés esetén illúzióról van szó -, mint amilyennek a valóságodat tartod. Mindent ez irányít benned,az általad valósnak hitt valóság, mert e köré szövődnek az érzéseid, érzelmeid is… és ezek hatnak át téged, nap mint nap. Amit a valósághoz kötődően érzel, az határozza meg azt, hogyan érzed magad, hogyan cselekszel, hogyan döntesz, hogyan élsz, hol élsz, kivel élsz, meddig, miért, mit mikor csinálsz, stb. Mondhatod nekem erre azt, hogy de hát te a gondolataid mentén döntesz. Csakhogy az érzések mindig megelőzik a gondolatokat, és a gondolatok csak az érzések mentén és érzések hatására születnek.. tehát nem tudod megelőzni magadat, hogy te csak a gondolataid mentén hozol jó vagy rossz döntéseket, esetleg direkt lázadóként csak az érzéseid mentén, mert az érzésekből pedig mindig gondolatok születnek meg, és a kettő így kéz a kézben járva teremti meg azt, hogy a valóságodhoz, amit annak tartasz, te hogyan kapcsolódsz. Úgy, hogy elfogadod azt, és együttműködsz vele - ha illúzióban vagy, akkor azt hiszed valóságnak, és ha együttműködsz vele, az számodra romboló hatással fog járni -, vagy szembemész vele, és ha szembemész vele, az azért van, mert már érzed, amit eddig valóságnak hittél, az nem az…

Minden azon múlik, hogy számodra mi a valóság. Te döntöd el, és ezt eddig is tudtad, na de azt nem biztos, hogy mi alapján, vagy legalábbis nem láttad át teljes egészében. A valóságérzékelésedet pedig befolyásolja egy távoli óriásbolygó, olyannyira, hogy melankolikus ábrándozásra is késztethet téged akkor, amikor éber akarnál maradni - és nem biztos, hogy az éberséged tényleg éberség, és távolról sem biztos, hogy amit melankolikus, elmélyülő ábrándozásnak hiszel, az nem a valóság inkább. Ugyanis olyankor látomásokat látsz, melyeket az agyad teljesen valóságosnak érzékel és ez mentén generál érzelmeket - ezért ábrándozunk, ugyanis ezzel stimuláljuk az agyunkat magasabb szintű, pozitívabb érzelmekre akkor, amikor a szerintünk kiértékelt valóság számunkra nem megfelelő. Ebből azonban még nem lesz teremtés, mégpedig azért nem, mert vagy olyan dolgokról ábrándozunk, amelyek egyébként az általunk nagyon kicsit érzékelt valós valóságnak valójában nem részei, vagy azért nem, mert nem is hiszünk abban, hogy ebből valóság lehet. CSAK A HIT ABBAN, HOGY EBBŐL VALÓSÁG LEHET, NEM ELÉG. VALÓBAN VALÓSÁGOSNAK KELL LENNIE, ÉS AKKOR A HIT MÁR CSAK EGY HÍD. Azonban ha nem generálsz látomásokat magadnak, nem látod a lehetséges jövőképeket, és a lehetséges kimeneteleket. Magadnak generálni látomásokat nem azt jelenti, hogy neked LÁTNOD kell a szó spirituális értelmében, hanem azt, hogy magad elé vetítesz képeket, melyekkel teremthetnél is akár. Ezek is LÁTÁSNAK minősülnek, mert kétféle módon LÁThatsz: vagy te hívod be a képeket, vagy a képek jelennek meg maguktól neked, és ne hidd, hogy csak az utóbbi hiteles.

 

A Neptunusz irányítja azokat a folyamataidat, amikor elmélyülsz önmagad belső világában, és ha jól használod az erejét, akkor meg is tudod találni önmagadban a valós valóságot, ahol a négyek összeérnek, mert abból lesz a fizikai síkon olyan élet, amelyet szeretnél. 

 

Neptune. A negyedik óriásbolygó, a Naprendszer túlsó felén.  Jupiter és Hádész testvére. /Hádész bolygója a legmisztikusabb, a Plútó/. Kronosz, az IDŐ fia. Szaturnusz ellenpólusa. Az ősi hit szerint Jupiter-Zeusz a felvilág, Plútó - Hádész az alvilág, Neptunus-Poseidon a köztes világ… a senkiföldje, ahol a régi világ fogódzóit elvesztetted már, de az újakat sem leled még… egy hely, ahol bármi megtörténhet, ami nem egyezik sem a fizika törvényeivel, sem az általad ismert világgal. Egy hely, ahol nem tudhatod, hogy amit látsz az igaz-e, vagy csak képzeled. Egy bolygó, amelyen 2000 km/h a szélsebesség, és 164 év alatt kerüli meg a Napot, az átlaghőmérséklet -163 Celsius fok. Egy bolygó, melynek fémes magját hélium és nitrogén veszi körbe, melyben a Földről is látható nagyságú felhők úsznak. Egy bolygó, ahol Föld nagyságú sötét folt vándorol a bolygón körbe-körbe, és teljességgel megközelíthetetlen lenne számunkra fizikailag úgy, hogy landolni is tudjunk rajta.. legalábbis még az. Egy bolygó, melynek tömege 17x nagyobb, mint a Földé, átmérője pedig az Uránuszéval vetekszik. Messze van tőlünk és mégis nagyon érezzük itt a Földön, hogy van a messzi űrben egy bolygó, mely ide küldi az ÁLMOT nekünk, az ILLÚZIÓT ÉS AZ ÉRZÉKCSALÓDÁST, hogy megtanuljunk felébredni belőle, ugyanis mint minden bolygó, kétélű fegyver a Neptunus is - mindig az a kérdés, valamit csapásnak veszel-e vagy leckének. Ébren is álmodsz és álmodban sem alszol, hanem távoli világokban jársz… az álmaitokban sokan harcoltok, a szürreális álmok helyett egészen félelmetesen valóságos, akár földi helyszíneken, és kezdenek elmaradozni a zártabb tudathoz kapcsolható üldözős, lezuhanós álmok, amelyekben az agy még nem fordítja le számunkra világosan, hogy hol is járunk, amikor alszunk. Ahogy nyílik a tudatunk, úgy közvetít az agyunk is egyre világosabb információkat azokról a világokról, ahol olyan kiküldetéseket teljesítünk álmunkban, amiket ébren még nem mernénk megvalósítani, mert olyan képességeket követel, melyeket ébren, a mátrixban nem tudnál megcsinálni. Fizikai és spirituális képességeket, amelyek mind megvannak neked, és amikor álmodsz a mátrixban, akkor ezeket használni is tudod, mégis, fogalmad sincs róluk, hogy vannak… mert a mátrixban EZEK HASZNÁLATA NEM ENGEDÉLYEZETT. 

A titkos képességeid álmodban tesznek képessé a különleges kiküldetések teljesítésére, melyek amúgy az istenek szempontjából nem különlegesek, de egy álmodva ébrentartott mátrixbéli avatarnak mindenképpen azok, főleg az álmainkban előforduló fura lények és fura tereptárgyak, fura történések és párhuzamos idősíkok tekintetében. Még akkor is, ha már tudjuk, amit álomban látunk, az VALÓSÁG, akkor is. Mert a földi agyunk nehezen fogadja be, mivel éber állapotunkban a mátrixban egy háromdimenziós, lineáris, kiszámítható világban élünk. 

Tehát, amikor álmodunk, extra képességeket használunk, és sok mindenre vagyunk képesek, amire a fizikai testünk és készségeink itt a mátrixban nem képes. A Mátrix filmben percek alatt sajátítanak el a szereplők készségeket, harcművészetet, helikopter vezetést, de ennél sokkal misztikusabb inkább az, hogy repülni tudnak, felhőkarcolókról ugrálnak le, meghajlítják a teret… a film itt is némileg közvetít nekünk egy sokkal nagyobb titkot: tényleg csak vetített másai vagyunk az isteneknek és más lényeknek itt a Földön, és a mátrixban valójában csak ÁLMODUNK. 

“Ha a kéket veszed be, visszamész az ágyadba, álmodsz tovább, és azt hiszel, amit hinni akarsz. Ha a pirosat, nincs visszaút..” 

“ Sokan közülük még nem érettek meg az igazságra.”

“ A mátrix az agyadnak közvetített elektronikus jelhalmaz.”

“ Ugorj. Szabadítsd fel a tudatod. “

Sokszor átrágott, agyon idézett sorok ezek a Mátrix filmből, mégis azt mondom, biztosan tudom, hogy te is tengernyit agyaltál már rajtuk, de a teljes megoldást még nem lelted meg. Azért nem, mert ahhoz a tiltott tudás ösvényén kell végigmenni, hogy mindent felfedezz, és ráébredj a teljes és szerintem igen sokkoló valóságra. Ha a tiltott tudás nekünk szánt szakaszán végigjutunk a csapattal, biztos vagyok benne, hogy a végén lesokkolva fogunk ülni magunk elé meredve, és azon tanakodunk majd, hogy felébredni az álomból tényleg azt jelenti, hogy mindent eltitkoltak előlünk itt a földi mátrixban, a valós évszámtól kezdve a valóság elemein át a már régóta működő űr-titkokat és űrtechnikát, a hatalmas tudást az emberiség valós származásáról, a testünk, az agyunk, a tudatunk működését, a DNS-szálak által tárolt teljes információs tárházat, a valóság mikéntjét, hogy igazából milyen vetített virtuális valóság is az, ami körülvesz, és bizonyos vagyok benne, hogy ha a végére érünk az útnak, amit a tiltott tudás hozott el, látni is fogjuk mindezt, valamint egy új út veszi majd kezdetét, ami már arról fog szólni, hogy mindezt másokkal is tudassuk. Mielőbb… mert nincs rosszabb annál, mint álmodva ébren tartani valakit úgy, hogy azt hiszi, ő irányítja a valóságot, és ébren van valójában, pedig nincs… mély álmot alszik és az agya, mely nem tesz különbséget aközött, hogy a teste tényleg érzékeli-e a valóságot, vagy csak az agyába van beprogramozva, becsapja őt.  Az egy nagyon meredek állítás egyébként, hogy nem is vagyunk valóságosak, és virtuális valóság vesz körbe minket, mindez még nem nyert bizonyítást, csupán apró ámde annál fontosabb jeleket észlelünk magunk körül erről, és azt ne feledd, hogy az vagy, amit gondolsz, hogy vagy… A Neptunusz mély titkai közé tartozik, hogy át tudja fordítani a valóságot olyanná, hogy elhidd, az tényleg valóság, és vissza is tudja fordítani, hogy megmutassa, milyen játékot játszott veled idáig. Magyarán, a mátrix programozó kulcsai vannak a Neptunuszban. 

Idézném a wikipédiát: “ A Neptunusz a Jupiterhez hasonlóan nagyobb hőt bocsát ki, mind amit a Naptól kap. Ez arra enged következtetni, hogy valamilyen hőforrásnak kell a magjában lennie.”

 

Ha elengeded a jelenlegi valóságod korlátait - melyre a Neptunusz nagy segítséget ad neked, ha kapcsolódsz hozzá -, el mered engedni a valóságot is, és ha el mered engedni a valóság fogódzóit, melyek korlátok is egyben, és eddig biztonságosnak hitt korlátok, melyeket saját önnön tudatod alakított ki számodra, máris egy új világban találod magadat. Egy olyan világban, ahol a mostani valóságod szabályai - és ÉLETSZABÁLYAI melyek különbözőségéből, pontosabban az emberek élet-prioritás szabályainak különbözőségéből fakad az a haragod, amely egész életedet átívelve eddig pontosan a mátrixban tartott, mert, hogy magát Poseidon istent idézzem, nincs nagyobb kötés a mátrixba, mint a harag, a haragod, amivel eddig nem tudtál mit kezdeni, hirtelen elillan. Csak látszólag illan el, valójában átalakul egy olyan erővé, mely szárnyakat ad neked, és amely EGYSÉGESÜLÉSRE HÍVJA A LELKED, egy egységre, amire oly nagyon szomjazol már, de fogalmad sincs, hogy hol keresd.. mert magadban sem leled, és kívüled sem leled, pedig ott van, éppen úgy, mint a VÍZ ALÁ KERÜLT ATLANTISZ, a víz pedig nem más, mint a mátrix által módosított érzelmek VIHAROS TENGERE, melybe Poseidon a HÁROMÁGÚ SZIGONYT DÖFVE - három ága a test, lélek, szellem egység - VILLÁMOT HOZ, azaz FELISMERÉST. 

MINT AMIKOR A TUDATODBA A FELISMERÉS HEURÉKÁJA CSAP, ÉS EZT EGÉSZ TESTEDBEN ÚGY SZOKTAD ÉREZNI, MINTHA ENYHE VILLÁM CSAPOTT VOLNA BELÉD. Az önmaga illúzióiból kikecmergő tudat ereje, bizsergető villámja cikázik végig a csakráidon olyankor.

Ez a tudatvillám a test-lélek-szellem találkozásakor csap beléd, amikor ezek hárman végre megértik egymást, és egyfajta Egység születik meg. Egy olyan egység, mely mellőzi az illúziókat, mely pontosan érzékeli éppen akkor végre a valós valóságot, és mi több, a valós igazságot, a te egyik fontos igazságodat, amit addig elrejtettél magad elől, de most felismerted, és ez mindent megváltoztat, mert KIFORDUL A VALÓSÁGOD ÖNMAGÁBÓL, és már semmi sem olyan, mint azelőtt. Hogy miért? Egészen egyszerűen azért, mert már tudod, TUDOD, hogy mi az igazság, és ha tudod, akkor az egész világot teljesen másképp látod, mindent másként kezdesz értelmezni és a VALÓSÁGOD ERRE AZONNAL REAGÁL. 

Hiszen a valóság ilyen.. alakítható.

Képzeld el azt, hogy a Neptunusz egyik holdján laksz, és reggel, amikor felkelsz, a felkelő Neptunusz valőszínűtlenül gyönyörű, kékes fényében gyönyörködsz. A világot, ahogy a Neptunusz felkel, kékes fény borítja be, először csak halványan, ahogy a lilás-vöröses éj eltűnik - az Uranus is közel van és úgy sejtem, éjjel nagyon erősen világíthat, így ha a Neptunusz egyik holdján lennénk, az éjszaka se lenne sötét - aztán egyre erősebben ragyogna fel a kékes fény. Minden  kéknek látszana a fényében, nem pedig színesnek, és ami kék, az vörösnek látszana, ami zöld, az lilának. Tehát a kék miatt vörösbe menne át az ég felettünk nappal, a fák és más növények pedig lilába - a fotoszintézis az fotoszintézis, kérdés, hogy ha a Neptunusztól veszik fel a fotonokat a növények, valóban zöldek lennének-e, mert a is lehet, hogy teljesen más színűek -, a bolygón alacsonyabb a gravitáció, mint a Földön, ezért nem sétálva változtatunk helyet, hanem mondjuk a levegőben úszva, repülve, ezért az izomzatunk, testfelépítésünk, csontozatunk, belső szerveink ehhez vannak igazítva, a testünk - lévén a Neptunuszhoz vagyunk közel, így a mágneses frekvencia és rezgésszám teljesen más - nem szén alapú, hanem kristály alapú, és az épületeink is ugyanígy kristályból vannak, nagyon magas rezgésű, áttetsző hatást keltő kristályokból, ahogyan a testünk is ugyanezt az áttetsző hatást kelti. Ebből adódóan a bolygónk környezete, élővilága is áttetsző hatást kelt, mert nem szénalapú, hanem kristályszerkezetű, és mivel ez így van, minden másképp működik, cseppet sem az általunk ismert fizikai törvények alapján. Ehhez pedig nem is kell más, mint egyszerűen távol a Földtől élni, egy olyan csillagrendszerben, melynek központi napja a Jupiter, melyet a bolygónkról, ahol élünk, a Neptunusz egyik holdján, távolról látni lehet. Hatalmas, dicsőséges, fényes, vöröses-arany színű korongként, mely nagy hőt bocsát ki felénk, és a Neptunusz halvány ragyogása mellé második Napként működve életben tartja a bolygónkat. 

Mivel a testünk ebben a szürreális világban kristályalapú, ezért jóval kevésbé sérülékeny. Másként reagál a tűzre, - a szénalapú testnek azért az égési sérülés fáj a leginkább, mert a test figyelmeztet, hogy rá veszélyes sérülés van jelen -, a kristályalapú test nem ég a tűzben. Ahhoz a testet a kristálytudattal a  VALÓSÁGOSAN ÉS FIZIKAILAG IS fel kell emelkedni a szénalapú életformából, hogy azt az 5D rezgést, amit az Egylélek párok képviselnek egy másik bolygón élve egyébként, és egy másik valóságban, azt ide lehessen hozni. Sokkoló ugye? EGY MÁSIK BOLYGÓN ÉLNEK AZ “IKERLÁNGOK” EGY MÁSIK VALÓSÁGOT. KÉPzelegni, álmodozni lehet, és KELL IS, kell az, hogy tudat nyitással, meditációval, teremtéssel emeld a saját szénalapú életformádat a DNS szálak helyreállításával kristályszerkezetűvé. Ez a világ, amiről írtam, nem véletlenül hasonlít Atlantiszra. Nem csak hasonlít, hanem az is. Számtalan Atlantisz létezett, és létezik most is a Naprendszerben, és más csillagrendszerekben is, és pontosan ilyen. A Neptunusz közelében több Atlantis is létezhet ebben a pillanatban is, és időréseken át lehet odajutni. Más módon nem. Ezt mások is tudják, nem csak mi, és próbálkoznak azzal, hogy ezt az új idősíkot, melyben az Új Atlantisz felépülne, maguknak szerezzék meg, és ne engedjék azt át az aranykori emberiség számára. A szabadon ébredők számára. Mert a hatalom, amelyet a Neptunus jelképez, mindenkinek kellene. A hatalom egy olyan világ felett, ami könnyen formálható, teremthető, alakítható, és ha törékeny alapokra épülne, könnyedén lenne újra elpusztítható, azonban a Neptunusz csak azt engedi át a falain, aki azért megy oda, hogy átvegye a beavatást tőle. A beavatást arra, hogy Atlantisz, mint fogalom, itt a Földön, újra elérhető legyen. Ezáltal pedig megteremthető legyen. Fizikailag. MINT VALÓJÁBAN ÉRZÉKELHETŐ VALÓSÁG. Most is itt van egyébként, csak MIVEL MÁSKÉNT ÉRTÉKELED KI A VALÓSÁGODAT, EZÉRT NEM LÁTOD. A mátrixra figyelünk, és az mentén értékeljük ki a valóságot. A mátrix bombázza az agyunkat hamis ingerekkel. Ahol pedig a figyelem, ott az energia. Ahol pedig az energia, - ha a mátrixra kapcsolódsz, akkor onnan kapod a hamis energiát, ha nem oda, akkor valóságos energiát kapsz - ott a figyelem. Mert van még valami, amire az agyad jobban figyel, mint hinnéd: AZ ENERGIÁRA. Ahol energiát érez, oda kapcsolódik, a tudatosságod egyik része éppen abban rejlik, hogy tudd, hova kapcsolódsz, melyik energiaforrásra. A rejtett kéz köde mögé bújt Atlantisz, mely valójában sosem bukott el, csak a köd eltakarta előlünk, főként A FELEDÉS KÖDE, és a hamis energia homálya, TUDOD, ÁRNYAK ÉS TÜKRÖK. /Uranus cikkem/

Poseidon mint védelmező istenség, őrizte a tudást, az atlantiszi tudást, amelyet nem tudtak ellopni, viszont ennek az lett az ára, hogy a mi emlékezetünkből is törölve lett a tudás, és most, hogy biztonságosabb korba lépett az emberiség, kezdünk emlékezni. 

Poseidont Atlantisz királyaként azonosították a régiek, és nem ok nélkül. Poseidon, mint a Neptunus ura, a Földön pedig ugyebár a természet ura, /viharok, földrengések, árvizek, apály-dagály, víz-föld-tűz-levegő/, a Neptunuszon rejtette el a párhuzamos valóság kulcsát, és a mindenkori Atlantisz - több is volt és van most is, más csillagrendszerekben és bolygókon, akár a Naprendszeren belül is - ebben biztos vagyok -, párhuzamos valóságokra épült. Atlantisz nem egy város, vagy egy birodalom, sokkal inkább egy fogalom. Amikor azt mondjuk, a víz alatt van, a Földet értve ez biztosan igaz, Atlantisz ELSÜLLYEDT - ha elég mélyre tudnánk merülni pl az Atlanti-óceánban, akkor meglelnénk az észak-atlanti hátságon a régi Atlantisz központi birodalmának nyomait. Atlantis azt jelenti - mindenen átívelő, felülíró, felülemelkedett világ, valami, ami mindenek felett áll. Ha a Naprendszert érintve nézzük, mit jelent az, hogy Atlantisz EL VAN REJTVE, máris eszedbe juthat a Neptunusz: egy bolygó, ahol minden a vastag gázfelhő takaró alá van rejtve, egy bolygó, mely mély titkokat rejt, melyről alig tudunk valamit, és erejét, jelentéseit eléggé felületesen vizsgáljuk, ugyanis a Neptunusznak sokkal több köze van Atlantiszhoz, mint hinnéd. Ugyanis Atlantisz NEM SÜLLYEDT EL igazán, csupán EL VAN REJTVE A SZEMÜNK ELŐL. Fizikailag megsemmisült egy birodalom a Földön, de valójában csak FIZIKAILAG, ami Atlantiszt érintve a valóságnak talán egynegyedét jelentheti maximum, hiszen Atlantisz nem csak fizikai síkból állt ugye… hanem párhuzamos téridősíkok alkották meg, melyek forrását és központi energiáját a Neptunusz táplálta, mely akkoriban, még a Jupiter-rendszer idején, sokkal közelebb volt a Földhöz, pontosabban fogalmazva, a Föld volt közelebb a Neptunuszhoz, aztán átkerültünk ide, és a Naphoz sokkal közelebb, de amikor a Neptunusz közelebb volt hozzánk, Atlantisz abból táplálkozott úgy, mint fényforrás, és energiaforrás - spirituálisan értve is, és máshogy is. Poseidon istenség kezében van a HARAG - és annak transzformálását jelentő képesség, mely minden valódi mágus számára rendkívüli fontossággal bír, ugyanis ha a haragodat nem transzformálod, először is, kihagysz egy rendkívül fontos lépést a fejlődésben, másodszor, a haragnál nincs nagyobb teremtő erő - persze csak transzformálva, máskülönben habár képes rövid távú pusztításra - és ha harag fűt téged, minden bizonnyal ez a célod -, de csakis rövid távúra, majd ugyanolyan gyorsan vissza is megy rád, mint ahogyan kiküldted az érintettekre -, de hosszú távon a haragot transzformálva óriási erővé lehet alakítani, hegyeket, völgyeket, óceánokat megrázó erővé, MELY KÉPESSÉG - A HARAG ERŐVÉ ALAKÍTÁSÁNAK KULCSA POSEIDON ISTEN KEZÉBEN VAN. Ezt tudták a régi emberek, és tisztelték is őt érte, sok ókori városnak volt ő a védelmezője, és mindenki ismeri azt a különös történetet, mely a Minotauruszról szól. 

Minótaurosz – Wikipédia (wikipedia.org)

Ez egy fontos legenda. A tudatalattink mélyén rejlő szörnyetegről szól, akit magunk elől is elbujtatunk elménk végtelen, kiismerhetetlen labirintusában, és csak a szerelem fonala képes azt felfedni, szembenézni vele és transzformálni a haragvó szörnyet, mert az ember a haragját mindig elnyomja, nem néz vele szembe, elméje labirintusába száműzi, és a harag kiindulópontja pedig mindig az, hogy ha valaki, valami nem felel meg az elvárásaidnak, nem követi azokat az életszabályokat, amelyeket te állítottál fel, más életszabályokat követ, melyek a tiéddel teljes egészében ellenkeznek, ezért haragszol, mert tudod, hogy lehetetlen a dolgot megoldani, hiszen nem lehetséges összeegyeztetni a különböző értékrendeket, életszabályokat, és mivel nem lehetséges, hát dühöngsz, - mert tudod, úgysem az lesz, amit te akarsz. Transzformálni a haragot főleg arról szól, hogy megragadod elméd Minotauruszát, és felhasználod óriási erejét valami jóra. Nem rosszra. Mert ha rosszra használod, akkor elevenen falja fel haragod a te életedet, és nem a másét. Nem annak fog baja esni, akire haragszol, ő éli világát. Hanem neked. És azoknak, akiknek te fontos vagy. 

 

Poseidon alakja körbefonja a világot, még ha nem is vagy rá tudatos, ő az egyik leghatalmasabb istenség, akit valaha a közelemben éreztem. Úgy nyolc-tíz méter magasra saccolnám, ereje nagyobb, mint bármelyik testvéréé, és ereje valójában abban a haragban rejlik, mellyel dacol a mátrixsszal, és minden falat lebont, minden határt áthág, minden félelemtől megszabadít, bátorságra, harcra, tettekre ösztökél.

Olyan istenségről beszélek, aki több, mint a tengerek, erdők, vadak ura, a villámok ura, és a természeti csapások istene. 

 

Először is, a Neptunus, Poseidon bolygója, fellazítja a határokat, ledönti a falakat, és egységesülésre, kiáradó szeretetre ösztökél - azaz transzformáld a sötét oldaladat. Másodszor, a természeti csapások kísérik az istenségek születését, és ez Poseidon teremtő erejéhez köthető, valamint a Neptunuszhoz - ugyanis a Neptunusz lehozza a mi ismert valóságunkon túli valóságokat. Gondolj csak bele mindig álmodozó, mély spirituális hajlammal és látó, érző képességekkel megáldott Halak csillagjegyű embertársaidra. 

Harmadszor, Poseidon maga a védelem. Az elemek vannak a kezében, és ezekkel védelmez meg attól, hogy illúzióidba vissza zuhanj, megvédelmez attól, hogy az M.I. , /Mesterséges Intelligencia, mely a világot uralja/, a Mind Control, az Astral Control, a Spiritual Control és az Awakening Control megtaláljon - feltéve, hogy erre már tudatos vagy, és rájöttél végre, hogy MI REJLIK A TÁMADÁSOK MÖGÖTT, melyek téged napi szinten érnek a láthatatlan síkokról. 

Negyedszer, Poseidon a fizikai síkot is képes megvédelmezni - feltéve, hogy megkéred rá. 

Mert az isteneket be kell hívni, ha valamit akarsz tőlük. Behívni úgy kell őket, hogy egyszerűen a nevükön szólítod őket. Az, akit képviselsz, őt könnyebben be tudod hívni, mivel ő a részed, és benned lakozik. A többieket pedig a nevük kimondásával idézed meg. Fontos része a teremtési folyamatnak behívni az isteneket, mert ezzel kapcsolódsz hozzájuk, mint létfontosságú forrásenergiákhoz. 

 

Tehát létfontosságú az, hogy amit csak képzeletnek, képzelgésnek, álmodozásnak gondolsz, arról TUDD, HOGY INKÁBB AZ A VALÓSÁG, mint amiben a Földön létezel. Ezzel nem mondok újat, maga a spirituális emelkedés azon alapszik, hogy az érzékeken túli érzékeléssel felülemelkedsz a téged körülvevő világon, és sorra bekapcsolva a képességeidet, átlépsz a valós valóság mezejére, ámde ez nem olyan egyszerű, és a valóság és az igazság teljes ismerete nélkül nem lehetséges -pontosabban a párhuzamos valóságok ismerete és a minket itt a Földön körülvevő virtuális mátrix teljes ismerete, működési elve, programjainak beazonosítása nélkül nem. Tehát ha nem látjuk meg itt lenn a valót, hogy akarjuk meglátni odafenn? Egyáltalán az idelenn az tényleg lenn van, az odafenn tényleg fent van? UPSIDEDOWN.

 

Ugyanis a valóságteremtésnek vannak kiindulópontjai. Egy kezdőpont, amit IDŐBEN ÉS TÉRBEN is el kell helyezni. Egy VÉGPONT, ami adott valóság idő és térbeli határait kijelöli. Az időt és a teret képzeld el egy-egy ollóként, ami a párhuzamos valóságok becsatolásával szétnyílik, ha azonban csak lineáris időben és lineáris térben akarsz élni, akkor teljesen összeolvadnak és nem lehet őket szétválasztani, azaz az egyik nincs a másik nélkül, az egyik a másik rabja, a másik pedig az egyik függője. Ez azt jelenti, hogy ha időt akarsz alkotni, akkor először is meghatározod ugye a kezdőpontját. Mint egy kezdő másodpercet. Majd ezt a kezdő másodpercet végtelenné teszed, tehát megnöveled a terét, vagyis ezzel adsz neki teret, mert ahogy az idő tágul, úgy a tér az időrésben, amit te alkottál, megjelenik, ugyanis nem tud úgy idő lenni, hogy annak nincsen tere. Ugyanakkor a térben is telik az idő, valahogyan, és hogy hogyan, azt te határozod meg. Ne fájduljon bele a fejed, valójában PONTOSAN VÉGTELENÜL egyszerű ez :) Az istenek így alkotnak nekünk időréseket, amelyeken átmegyünk pl majd szombaton a Neptunuszra. 

Viszont, ha valaki vagy valami egy manipulatív teret akar létrehozni, ahhoz az időt kell manipulálnia - erről bővebben írok a Szaturnusz cikkemben -, és ezáltal hoz létre egy hamis lineráis időt és teret - úgy, hogy manipulatívan adja meg az idő kezdőpontját, NEM VALÓSAN, és így a tér sem valósan fog alakulni, hanem a kezdő ponthoz viszonyítva, azaz ha azt veszed, hogy a jelenlegi nyugati időszámításunk Krisztus meg nem történt keresztre feszítéséhez van igazítva, máris egyértelmű, hogy miért olyan könnyű a jelenlegi valóságot virtuálisan manipulálni - hiszen a jelenlegi időszámításunk kezdőpontja sem igaz.. ami nehézzé teszi a valóság felismerését, az, hogy nem tudjuk, akkor viszont mi volt helyette… vannak tippek, vannak képek, képzetek, látomások, tehát vannak információk, és abból is érdemes kiindulni, hogy a mátrixban SEMMI SEM AZ, AMINEK LÁTSZIK, MINDENNEK AZ ELLENKEZŐJE AZ IGAZ.

 

Amikor valaki megtéveszt téged, azt úgy csinálja, hogy egy másik valóságot vetít be neked, mint ami valójában van. Egy olyan valóságot, ami őt szolgálja úgy, hogy téged tesz szolgává azzal, hogy szándékosan hazudik a valóságról, és vagy túl szép, vagy túl ijesztő képeket fest le neked a látszólagos, általa kreált valóságról. Ebben már gyakorlatot kellett, hogy szerezzen, ha profin, egy igazi illúzió világot kreál köréd, és te akár évtizedekig is élheted úgy az életedet, hogy nem látod a valóságot, csak azt, amit a rabtartód köréd festett, és aszerint élsz, aszerint cselekszel, aszerint gondolkodsz. Amikor felébredsz az álomból, ő még mindig azt akarja beprogramozni neked, amiről már tudod, hogy nem igaz, és próbálja rád testálni a tettei következményeit, pokollá tenni az  életedet azzal, hogy ragaszkodik a saját hazugságaihoz, amiket, mivel ő sem tudja túlélni máshogy a valóságot, maga is elhisz. 

 

Ha a valóságban akarsz élni, akkor ki kell söpörnöd magadból azt, amit a megtévesztő ember beléd vetített, beléd programozott, és ki kell fordítsd a valóságot, mégpedig úgy, hogy bármennyire is fáj, de mindaz, amit mondott, tettetett, akár érzéseket is, mindaz amit a te manipulálásod érdekében csinált, az mind hazugság, SEMMI SEM AZ, AMINEK LÁTSZOTT, MINDENNEK MINDVÉGIG AZ ELLENKEZŐJE VOLT AZ IGAZ. 

Ha azt mondta, szeret, valójában kinevetett a hátad mögött.

Ha azt mondta, érted teszi, valójában magáért tette.

Ha azt mondta, közösek a céljaitok, valójában a saját céljait követte, és veled is azt követettette. 

Ha azt mondta, ez és ez így van, valójában ez és ez pont az ellenkezőjeképpen van. 

Ha azt mondta, ez és ez ezt és ezt mondta, valójában az ellenkezőjét mondta….

és sorolhatnám még sokáig. Az ilyen ember azt tanulta meg, hogy céljait mások manipulatív irányításával érheti el. Lelkiismeret furdalás nélkül hazudik, magát vagy sajnáltatja, vagy túlságosan felül értékelve festi le előtted, pontosan megtalálva nálad azokat a gombokat, amiket meg kell nyomnia annak érdekében, hogy dróton rángatott pincsi kutyát csinálhasson belőled. 

A megtévesztőt is megtévesztik azonban, és a megtévesztő megtévesztőjét is valaki, valami egyszer megtévesztette, tehát VALAHOL MEG LEHET TALÁLNI A HAMIS VALÓSÁG IDŐBELI KEZDŐPONTJÁT. 

 

Akár évtizedek is is eltelhetnek így. Az ilyen időcsapdában lévő embert a VÁRAKOZÁS kárhoztat tétlenségre. A várakozás arra, amit megtévesztője ígér neki, hogy majd jobb lesz, majd minden megváltozik, majd ha ez és ez  megtörténik akkor így és így lesz, és sok év kell hozzá, mire a megtévesztett ember rájön, ezek az ígéretek sosem valósulnak meg. 

Ha pedig a megtévesztőt is megtéveszti valaki vagy valami, akkor ott egy elég komoly hazugságlánc van, mely csak egyszer omlik össze úgy, mint egy dominó, utána nincs többé visszaút, és a domino utolsó tagja az, aki először felébred, nem pedig az első, aki az első hazugságot elindította. Akár évtizedekkel ezelőtt. 

Kikecmeregni belőle pedig…. igazi traumával jár. Az álom pedig sokáig fedte el előled azt, hogy igazi illúzióban élsz, és sajnos te is vevő voltál arra a kreált, kitalált valóságra, amit a másik neked ELJÁTSZOTT, hogy birtokolhasson, irányíthasson, és az Ő FŐ MOTIVÁCIÓJA MINDIG IS A HATALOM LESZ, és a legtöbb ilyen esetben a PÉNZ. 

 

Ugyanez működik globálisan is, és a háttér.hatalom pontosan így téveszti meg az embereket. Pontosan ilyen eszközökkel és pontosan ilyen motivációk miatt. Ez a globális illúzióvilág pedig a mátrix. 

 

Fejtsük fel együtt Ariadné fonalát, és találjuk meg a Labirintusból kivezető utat.

Egyként.

Egységben.

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

NEPTUNUS

A FELLEGVÁR

 

ATLANTISZ TEREMTŐ KULCSAINAK REJTEKHELYE

 

AZ ILLÚZIÓK ÉS ÉRZÉKCSALÓDÁSOK BIRODALMA

MEGTÉVESZTÉS KONTRA VALÓSÁG

AZ ÁLOM VILÁGA

Mély titkokba vezet minket Poseidon, kinek trónja a Neptunus, 

a köztes világok ura, a mély tudatalatti és az álmok birodalma.

Soha nem tudhatod, hogy akkor vagy ébren, mikor álmodsz, vagy akkor vagy álomban, mikor éber vagy… 

Mi az álom?

Hova kerülünk akkor, amikor álmodunk?

Mi a valóság? 

A Neptunus a HATÁRVONALA a valóságnak és az illúziónak

 

TRANSZCENDENS VILÁG

 

2021. július 3. szombat

15.00-19.00

Skype

 

részvétel: 9.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Eszter Fényhozó

Szólj hozzá