2021. okt 13.

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 AZ ISTENEK BŐSÉGE

írta: Eszter 777
TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 AZ ISTENEK BŐSÉGE

A MÁTRIXON KÍVÜL ÉLNI

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

AZ ISTENEK BŐSÉGE

 

2021. október 16. szombat

15.00-17.00

Skype

RENDHAGYÓ, EZÚTTAL KÉT ÓRÁS

CSODÁKKAL TELI BŐSÉGTEREMTÉS

FÉNYHOZÓ ILLUMINATOROKNAK

 

részvétel: 6.000 Ft/fő

hanganyag: 3.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

A hagyományos bőségteremtés súlya úgy nehezül rád a mátrixban, hogy egész életedben vonszolnod kellene magaddal. A pénz körül forog a világ, mindent ez mérettet meg, és a másik tényező, ami a világot méri az az idő. A pénz pedig konkrétan a lineáris idő függvénye, és csakis abban létezik. Azon kívül a bőség minden formája létezik, de a kaput a valódi bőséghez megtalálni több mint tudatosság kérdése. A mátrixban teherként van rajtunk a teremtés kényszere, a mátrixon kívül a teremtés játék, erő, mágia és ÉLET.

Ezúttal az istenek körében a Napisten szentélyben teremtünk a valós asztrálon. A bőség mátrixon kívüli teremtési technikáit tárják fel előttünk az istenek, a párhuzamos valóságok és idősíkok segítségével.  A mátrixban teremteni annyit tesz, hogy a mátrixnak teremtesz, és amit a mátrixban teremtesz, az a mátrixé - visszajut oda, ahonnan te el akartad “venni”. Mert ha hagyományos módon teremtesz, akkor amit lekérsz, valahonnan hiányzik. Ha azonban úgy teremtesz, hogy először adsz, hogy azután kapj, minden, amit kiengedsz az áramlásba, megsokszorozva tér vissza hozzád. Ezt nem mondják el a vonzás törvényébe bevezető Titokban… kicsit másképp teremtenek, no de végülis a vonzás törvénye mindennek az alapja, ami létező. A vonzás az, ami összetartja a Világegyetemet és téged is. A vonzás, amely magnetikus mezőben terjed, és ez a magnetikus mező a Földön is jelen van. A gondolataid, az érzéseid mind-mind kirezegnek valahova, és oda érkeznek, ahová érkezniük kell. Ha negatívan teremtesz, azaz negatív, az Eredet téridőpontjának zéró tartománya alatt rezegsz és úgy érzel, úgy gondolkodsz, akkor az annak megfelelő mátrix tartományból vonzod magadhoz azokat a dolgokat, amelyeket egyáltalán nem is akartál, sőt, a mátrix idősíkjából, és a mátrix idővonalán maradsz. . Ha az Eredet zéró pontja fölé mész - a valós idő kezdete is egyben, és az a pont, ahonnan az idő és a tér formálhatóan és általunk irányíthatóan viselkedik -, akkor a mátrixon kívüről fogsz magadhoz vonzani dolgokat, tökéletesen követve a Sorsod útját. 

A teremtésünket szereti a reptil-arkhón Szövetség a maga malmára hajtva a vizet befolyásolni, és az ezt érintő tényezőket kiiktatjuk a tréning során. A teremtést szabályozzák a Szaturnuszról és a Marsról, a Plútóról és a Jupiterről. Megkeressük az ide vonatkozó feloldó kulcsokat. ű

A morfogenetikus mezőben terjedő frekvencián múlik a teremtésed, és amit a morfogenetikus meződ most tartalmaz, az határoz meg téged, de ez a mező programozható. A Mag Piramisban kívül vagy a családod által előre determinált morfogenetikus mezőn, sőt, a mátrix által determinálton is. Ki kell lépned a mátrixból, és ehhez azonosítanod kell ezt a mezőt. Legfőképp a frekvenciáját. Az erejét. A rezgését. Van egyéni morfogenetikus meződ, amelyből az oldásokkor kipucoltatod a családi negatív tartományú frekvenciát és az oda tapadó családi karmikus blokkolást is - a téged születésedkor meghatározó családi morfogenetikus mező alapján működsz addig, amíg nem válsz tudatossá, és ez érinti a bőségteremtésedet, a párkapcsolataidat, az egészségedet, a tested működését, a földi cselekedeteidet, gyakorlatilag mindent. Van kollektív morfogenetikus mező is, amelyet akár kollektív tudatnak is nevezhetnénk, ezt szoktuk a tréningeken kioldani a globális mátrixból. A lineáris téridő morfogenetikus mezeje is él és rezeg, és meghatározza az emberiség önmagához való viszonyát, ami pedig az egész emberiség egyik alap problémája, az a bőség. 

A bőség hiánya, pontosabban. A Mindenség, az Egység, az anyagi javak hiánya, a szeretet hiánya és még folytathatnám. Ez a kollektív morfogenetikus mező folyamatos programozása miatt van így - az emberiség alapjaiban negatívan határozza meg önmagát. Globális programok terhelik a bőségteremtést. A globális programok a kollektív tudaton át eljutnak hozzád, ezért nem csak az egyéni családi blokkjaid és az egyéni morfogenetikus meződ tehető felelőssé azért, hogy hiányt szenvedsz, hanem a kollektív programozás is. A morfogenetikus mező meghatározza azt is, hogy mennyire vagy tudatos, és az isteni léted hol tart éppen, a morfogenetika alakfejlődést jelent nagyon leszűkítve. Az isteni létezésünk alapja ennek a magasabb rezgéstartományba emelése. 

A fenséges Mag Piramisban fogunk teremteni, no de nem a Földön, mégis érinteni fogja földi létünket, alapjaiban változtatja meg. 

Olyan teremtési technikákat tanulunk meg, amelyek a Földön jelenleg nem ismertek - a Tiltott Tudáshoz tartoznak. Az istenek a maya naptárat is felhasználják a bőségteremtésre, és mint időgép, a teremtés új fogalmával ismerkedünk meg. Az idő és a tér formálható, ezt már tudjuk, sőt, gyakoroljuk is. Az idő természetéről is megtanultunk olyan dolgokat, amiket nem tanítanak az iskolában. A bőség azonban egy olyan fogalom, amely egyrészt jelenti a mindenséget, a teljes világegyetemet, és a földi lét teljességét, melybe beletartozik a fizikai, a mentális és az asztrális létezés. Izgalmas új nyitánya ez a Tiltott Tudás új szintjének, mert a mentális és asztrális síkon az isteni létezés új dimenzióját tapasztaljuk meg a Tiltott Tudás következő fejezeteiben. 

Globális munka is lesz a tréningben, mint mindig. 

A Fényhozó minőség magasabb frekvenciáját fogjátok érzékelni, a fényhozó frekvencia pedig mindenkiben ott van, csak nem tudja nevesíteni, nem tudja meghatározni, miért akar segíteni, miért érzi azt, hogy ha magának teremt, akkor mindenkinek teremt. Pedig ez így van. Nem tudsz úgy energiát létrehozni, hogy az ne áradjon szét. 

A bőségteremtés új fokozatában felhasználjuk a Jupitert, a Szaturnuszt, a Vénuszt és a Marsot, a Plútót és az Uránuszt, valamint az Alpha Centaurit is. 

 

FIGYELJETEK A HÁROM ÓRAKOR TÖRTÉNŐ KEZDÉSRE, és arra, hogy ötig tart. 

Ui.: A Galilea VIII. része készülőben, de nem fogom az egész könyvet közzétenni, ez kb a negyede... 700-900 oldalas lesz a vége kb, és jövő év második felében készül el. Ki fogom adni. Szólok, ha már előrendelhető nálam :)

 

Áldás

Eszter

Fényhozó



Szólj hozzá