2021. nov 04.

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 A KAPCSOLÓDÁS ELREJTETT KULCSAI A KIS ARKÁNUMOKBAN

írta: Eszter 777
TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021 A KAPCSOLÓDÁS ELREJTETT KULCSAI A KIS ARKÁNUMOKBAN

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

A KAPCSOLÓDÁS EMBERISÉG ELŐL ELREJTETT KULCSAI

A Kapcsolódás Elrabolt Kulcsai

A Kis Arkánumokban

 

2021. november 6. szombat

15.00-19.00 

Skype

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com



A kapcsolódás kulcsait nem csak a Nibirun rejtették el, hanem a Naprendszerben és azon kívül is, több helyre. A Földön található Kapcsolódás Kulcsok a Tarot Nagy és Kis Arkánumai, méghozzá teljes egészében a Tarot összes lapja. A különböző kombinációk adják meg a kapcsolódás erejét. A Tarotból alapvetően szeretnek kapcsolódásról “jósolni”, de valójában a Tarotból nem lehet jósolni. A Tarot a lélek útja a beteljesedésig, a kiküldetés véghezvitelének útját mutatja meg, és a kitérőket benne, de a jövőbe nem lát. A látó lát a jövőbe, akinek a kezében van, és a Tarot jelentésétől függetlenül lát valamit a nagy, inspiráló képek láttán… nem pedig a kártyában.. mert a Tarot nem cigánykártya, ami a jövőbe lát. 

A Tarotban óriási a dinamika, és sokkal több, mint spirituális eszköz. A Tarot a Maya Naptár leképezése, időgép, ami a mátrixon kívüli tartományt mutatja meg, ha úgy állsz hozzá, és ezt a fajta használati módot megtanulod. 

A kapcsolódás ember és ember között, az ember és az istenek között, az ember és a világ között, az ember és a Világegyetem között… rendkívül fontos, hogy tiszta legyen… de mégsem az. Számtalan manipuláció, játszma, dráma, hazugság áll ember és ember közé. Számtalan félrevezető információ áll az ember és a világ, valamint az ember és a Világegyetem közé. Számtalan hamis csatornázás áll az ember és az istenségek közé. 

Vannak hidak ember és ember között, és az ember és az istenségek között, ősi hidak, amelyek még mindig várnak a felfedezésre, és oly kevesen használják ezeket… akik pedig használják, sem használják jól, és nem használják jóra.

Ezek a hidak kívül esnek a mátrix tartományán és a lineáris téridőn. Éppen ezért a mátrixból ELÉRHETETLENEK. Aki fellép valamelyik hídra ezek közül, az éppen nincs benne a mátrixban.

A telepátia az egyik híd. Aki a fizikai síkon nem hallható és nem lenyomozható tartományban kommunikál, az nem a lineáris téridővonalakat használja erre. Azonban a mátrixon kívül vannak azok a lények is, amelyek az emberiséget rabszolgásították, így ők is hallják a telepatikus kommunikációt. Kifejezetten jól hallják, mindegy bemérik, és belenyúlnak. Ember és ember közé, ember és istenségek közé, ember és világmindenség közé.

A telepatikus kommunikáció ember és ember között tudatosan ritka jelenség, de létezik. Rég elfeledett képességeink egyike. A telepátiát azok, akik azt manipulációra használják, kifejezetten szeretik mantraként a másik agyába ültetni, amire akkor van igazán mód, ha az a másik nem tudja, hogy telepatikusan kommunikálnak vele, a felé kimondott hallhatatlan szavakat nem regisztrálja a tudata, csak a tudatalattija.  Ugyanakkor a tiszta telepátia letisztítja a két kapcsolatban álló tudatot.

Az istenek telepatikusan szoktak kommunikálni az emberekkel. Ebbe is könnyen belenyúlnak azok a lények, akik ezt nem akarják, ugyanis az istenek rengeteg tiszta információval szolgálhatnak az embereknek a mátrixról és azon kívülről. A valóságról. A tiszta információ lehozása fentről telepátiával történik, a gond ott van, hogy nem az “beszél” az információ átadójához, akiről hiszi, hogy kapcsolatban áll vele, és innentől kezdve az információ sem tiszta. 

Nem csak az istenek kommunikálnak az emberekkel így, hanem más lények is. Minden olyan lény, amelyiknek nincs földi teste, ezt a módját szokta választani általában annak, hogy az emberekhez szóljon.

A világűrből is érkeznek a telepatikus jelek, és ezeket is lehet fogni - annak, aki képes ezt hallani. Viszonylag kevesen vagyunk a nagy többséghez képest, akik hallják tisztán, és tudatszintre is tudják emelni a telepátiát. Pedig fontos képesség, és ember és ember között kifejezetten sokat segítene, mert ez a kommunikáció egy magasabb rendű módja, és nem azt jelenti, hogy halljátok egymás MINDEN gondolatát, hanem azt, hogy IRÁNYÍTOTTAN halljátok egymást, PONTOSAN ÚGY, MINTHA BESZÉLGETNÉTEK. 

A jelenlegi világunkban azonban nincs szükségünk effélére. Pillanatok eljut bármely üzenetünk, fizikailag, a világ bármely pontjára. Azonnal. A kifejezésmód elég csökevényesre módosult, az emberek a világhálón szinte tőszavakban kommunikálnak. Személyes beszélgetés esetén persze más a helyzet, de az írásos kommunikáció messze nem tiszta, igencsak ellenőrzött, és kontroll alatt van. A mai világban a kommunikáció több csatornán fut, és rendkívül sok módja van a tájékozódásnak. Bármiről legyen is szó, mindent meg lehet találni a neten, vagy legalább kiindulópontokat hozzá. Azonban a VALÓDI információ nem a világhálón van, hanem az ember és ember közötti telepátiában - a személyesen kimondani nem mert, vagy nem tudott, és az írásban úgyszintén leírni nem mert, vagy nem tudott szavak erejében -, valamint az ember és istenségek közöttiben. 

A régi Földön, több emberiséggel ezelőtt a telepátiával tudtak üzenni egymásnak akkor, amikor nem voltak közel egymáshoz, azonban a még régebbi emberiség esetén akkor is így beszéltek egymással, ha nem volt közöttük több távolság egy méternél. Nem hangosan kommunikáltak általában, hanem telepatikusan, méghozzá azért, hogy a körülöttük ólálkodó ellenséges fajok ne vadásszák le a szándékaikat és gondolataikat. Ily módon óvták meg a teremtést is, amit létrehoztak, amit teremtettek, manifesztáltak, azt az ellenség nem láthatta előre a gondolataikban, mert a gondolataikat is védték, nem csak magát a szavaik erejét azzal, hogy hangosan ki sem mondták őket. 

Most is ugyanezért lenne szükség a tiszta és TUDATOS - tudod, hogy hallod és tudatosan mondod a másiknak - telepátiára. Pontosan ugyanezért. 

Levédeni a gondolatokat.

Levédeni a kapcsolódást.

Levédeni a teremtést.

Levédeni a folyamatot és az utat.

Levédeni a HIDAT.

 

A másik ilyen híd az asztrális kommunikáció.  A lelkek és az energiák párbeszéde. A lelkek és az istenek párbeszéde. A lelkek és minden lény párbeszéde, akinek nincs teste a mátrixban. A lelkek és a világ, a lelkek és a világmindenség kapcsolódása.  Olyan beszélgetés, ahol nincsenek hangok, csak frekvenciák vannak. Az érzésekkel való teremtés és energiákkal való kifejezés birodalma.

Minden érzelem és ezzel járó teremtő erő más és más frekvencián rezeg. A gyűlölet és a szerelem között hatalmas a frekvenciatartomány. A fogadó fél frekvenciáját át lehet hangolni mondjuk gyűlöletről szeretetre, de ehhez aztán egy földi embernek bele kell adnia mindent. 

Sokkal könnyebben teszik ezt meg az istenek és más, nem testben lévő lények, de ha már itt tartunk, azok a lények, melyek a pusztításra vannak programozva, nem igazán a szeretetre hangolnak. Ellenkezőleg. És ezzel a hangolással az egész bolygót lehet bárhová hangolni… bármire hangolni. Úgy, hogy mivel nem tudatosak, főleg nem az érzelmi világukat tekintve, pillanatok alatt lehet őket programozni. BÁRMIRE. 

Úgy, olyan könnyen ki lehet küldeni mondjuk a félelem frekvenciáját a teljes emberiségre, ahogyan azt most éppen magatok körül látjátok. 

Két ember közé is lehet behangolni összeharmonizáló, vagy éppen szétszakító frekvenciákat. Ugyanezt meg lehet tenni emberek és istenek között is. Bármi és bármi között. 

Az asztrális kapcsolódás a gyógyítás, emelés, teremtés céljait szolgálta egy réges-régi emberiség mindennapi életében. Természetes volt, ahogyan mostanság is kezd azzá válni. A kapcsolódás ezen része azonban rendkívül könnyen elérhető terület a mátrixon kívüli mátrix uraknak, főként a Nibiruról, és alapjaiban tudják ennek megmókolásával szabályozni a gondolatokat is. Hiszen minden az érzéseknél indul el - és itt most ne az érzelmek klasszikus jelentésére gondolj. Valahogyan mindig érzed magad. Jól, rosszul, fantasztikusan, leverten, bosszúsan, feldobottan, boldogan…. nem is érzés erre a jó szó. INKÁBB ÉRZÉKELÉS. A külvilágból feléd küldött érzékelés jeleinek általad fogott tartománya, mások érzékelésének, azaz érzéseinek, illetve a saját érzékelés-érzéseidnek feldolgozott tartománya. 

Mert van egy feldolgozatlan tartomány is. Egy fekete lyuk, ami a lélek mélye, és amibe nem látsz bele. 

A külvilág számtalan érzelmi ingert és jelet küld feléd nap mint nap. Mások hangulata, mások öntudatlan reakciói, mások mondatai, mind-mind valamilyen érzékelést hoznak létre benned. A te saját belső védelmi rendszeredtől függ, vajon te erre mennyire vagy nyitott.

Ha nagyon sokat érzékelsz a külvilágból, és állandóan tengernyi érzés, érzékelés árad feléd, megérzel dolgokat, és szinte már a megmagyarázhatatlan szintig mindent érzel, érzékelsz magad körül, még mások érzéseit és gondolatait is - még ha nem is mindig tudatosan, de valahogy mégis tudod, akkor ezek a frekvenciák, a frekvenciák káosza konkrétan, éjjel és nappal meg fognak találni téged. Sokszor leszel dühös, csak úgy, a semmiből, vagy éppen lehangolt, vagy kirobbanóan, euforikusan boldog - és a te életedben mindezeket éppen semmi se váltja ki. Nem csak ez az egy magyarázat van rá - hogy mindent érzékelsz -, de ez is egy magyarázat, pontosabban előfordul, hogy mások érzései találnak meg. 

Megint máskor nyomasztó gondolatok ezrei bombázzák az elmédet, néha képtelen gondolatok, amik nem vallanak rád. Ezek sem a te gondolataid, de mások gondolatai a te elmédbe lépnek be, mert nyitott vagy rá. Megvan a telepatikus képességed úgy, hogy nem is tudsz róla. Azoknak az embereknek a gondolatai, akiké megtalálnak, is aktív ez a képességük, és zömében ők sem tudnak róla. 

 

Ahelyett, hogy mindenki érzéseit magad körül magadba gyűjtenéd, inkább tanulj meg ezekből számodra előnyt kovácsolni, ezeket jó energiává alakítani, másoknak ezeket tiszta energiaként visszaáramoltatni, magadnak pedig jó energiaként befogadni. Nem átvenni kell mások szenvedését. Inkább segíteni kell nekik. A gondolatokat pedig hárítsd, láthatatlan falat képezve elméd és mások elméje közé. Ugyanis van egy kollektív emberiség-tudat, amely alapjaiban véve még mindig úgy működik, ahogyan a megalkotásakor. EgyTudatként. Egységben. Mintha mindent az EGY irányítana. 

 

Együttérezni persze fontos. Azonban te a te károdon…  Együtt gondolkodni is fontos, szintén nem a te károdon. Egységben lenni a kollektív tudattal is fontos, mert érzékelned kell a küldetésed teljesítéséhez bizonyos fontos részeket ebből. 

 

Az nem baj, ha hiperempata vagy, és mindent érzel, a világban zajló csodálatos és nem csodálatos asztrális - érzelmi - energetikai erők tengernyi áradását nap mint nap. Az a baj, ha ezzel nem tudsz mit kezdeni, és gyakorlatilag mások szenvedését és karmáját is magadra veszed ezzel, valamint mások negatív érzelmi frekvenciáját és negatív teremtését is, amit azután a te fizikai valóságodban látsz viszont. 

Transzformáld át. Tudatosan. Tudd, hogy ez is kapcsolódás, sőt, mivel minden EGY, így mindennek te is része vagy, és minden kapcsolódik mindennel. Folyamatosan és mozogva, rezegve, élve. A kapcsolódás köti össze az atomokat is egymással, és a kapcsolódásnak rezgése van. A rezgés frekvenciája határozza meg, hogy valamiből mi lesz. Két atom kapcsolódásából újabb atomok kapcsolódása lesz, majd az egész összeáll valamivé. Alacsony, vagy magas frekvenciájú tárggyá, élőlénnyé, életformává. Akár egy egész bolygóvá. 

A következő lépés felismerni a szándékos rosszakaratot, azt a frekvenciát, amit feléd szánt szándékkal küldenek, hogy valamilyen kárt okozzanak neked. Anyagit, érzelmit, testit, mentális kárt, kárt a fizikai valóságodban. Ez egy rendkívül agresszív, sok tartománnyal bíró rezgés, a fekete mágia. Fekete energia.

Ez az energia képes arra, adott frekvencián, hogy áthangolja a valóságodat olyanná, amilyenné egyáltalán nem akartad, és ez a valóság távolról sem belőled teremtődött meg, hanem annak az érzéseiből és gondolataiból, aki rád ezt a fekete mágiát küldte, abból teremtődik meg, amit ő érzett és gondolt akkor, amikor ezt csinálta. 

Veled.

Veled és magával is végső soron, mert ezt a frekvenciát az idő körébe bocsátotta be, tudtán kívül, egy önmagába visszatérő körbe, ahol végül őrajta csapódik mindaz, ami a te sorsodban nincs benne, de esetenként az ő sorsában igen… és mivel ő ezzel általában tudatosan avagy sem, de a saját sorsát akarja elkerülni, voltaképpen rád hárítja. Előfordul az is, hogy egyikőtök sorsában sincs benne az, amit ő neked szándékosan okozni akar, de mivel a sors és a nagy Terv ellen vét ezzel, végül az ő sorsában fog megjelenni. De ha nem vagy elég elővigyázatos, először nálad fog ez megjelenni, és elég nagy pusztításra képes. 

Ha visszaküldöd ezt a rezgést a feladónak, akkor a klasszik “pingpong” kezdődik el. Ha magadba fogadod transzformálás után, ebből erőt kovácsolva, az óriási erőbehatás, hatalmas rezgés, nagy löket Neked. Ettől az, aki ezt rádküldi, erős energiavesztést fog érzékelni, és azt fogja hinni, hogy “elszívod” az erejét. Valójában az Egység ősi, a mostani emberek által nem ismert szabályai szerint cselekedsz - ami hozzád érkezik, az immáron hozzád tartozik, amit neked energiaként küldenek, az neked egy erőbehatás, amit jól is használhatsz. Mivel a küldő azt várja, hogy pingpongmeccs kezdődik, a visszaáramló energia hiányától igencsak meglepődik majd… vagy azt várja, hogy te letérdelsz a rosszindulata előtt, és ő a te gyengeséged árán növelheti erejét úgy, hogy a te fájdalmadból és félelmedből táplálkozik, ami ugyancsak visszacsap rá egy idő után. Mert előbb-utóbb úgyis felállsz. Ha pedig felállsz, megint energiavesztést fog érzékelni, mert elfogyott a fincsi fájdalom-félelem kombó. 

A rezgések nagyon érdekes kincsei a Világegyetemnek. A kapcsolódás frekvenciái méginkább. Ez az az erő, amivel leginkább vissza lehet élni, és ezt sokan meg is teszik. Tudattalanul, avagy sem, de megteszik. Szennyezik a kapcsolódást, és a maguk javára fordítják az emberek aktív képességeit, mely képességek aktivitásáról az adott ember nem is tud. Csak azt veszi észre, hogy messzemenőkig nem ő irányítja az életét. 

 

A harmadik szint a fizikai kapcsolódás, és az emberiség nagy része ezt érzékeli leginkább. Van már törekvés szinte minden emberben arra, hogy “mentális összhangot”, “lelki kapcsolatot” alakítson ki mással, és itt nem csak a párkapcsolatokról van szó.

De ez még egyelőre ismeretlen akadálypálya, ahol egyelőre a tudattalan érzékelés kapott szerepet, és a kapcsolódás minőségét a másik ember társaságában töltött idő alatt érzékelt energiák mentén határozzák meg az emberek, annak nincsenek tudatában, hogy energiákat érzékelnek, inkább érzésekre fordítják le ezeket és az érzéseket gondolatokra. Nem tudják megkülönböztetni az érzéseket, az energiákat, és sokszor még az érzéseket és a gondolatokat sem, pedig a kapcsolódás egy Iskola, melyben ezt meg kell tanulni ahhoz, hogy TUDATOSAN KAPCSOLÓDJ. Mivel folyamatosan kapcsolódsz mindenhez. Tehát akkor is kapcsolódsz, ha nem tudsz róla, és akkor is, ha nem akarsz kapcsolódni, mindennel kapcsolódásban állsz, ami a Világegyetem része. Önnön magaddal is. 

A saját magaddal való kapcsolódást is tanulni kell. Értelmezni önmagadat, tudatosan megfogalmazni önmagadról dolgokat, a saját érzéseidet gondolati szinten is felismerni. A saját energiáidat az érzésektől és gondolatoktól megkülönböztetni. 

 

A fizikai kapcsolódás testi és fizikai valóság értelmében a mátrix tartományába tartozik. Ez is lehet híd, de akkor tudatosan kell használni, hídként. Ezt is tanuljuk még. A fizikai valóság VALÓSÁGOS részét is tanuljuk. A fizikai testünket is tanuljuk, a benne rejlő óriási energiát és lehetőségeket. Ugyanis mindaddig, amíg mások, és inhumánus lények kapcsolódnak a testünkhöz, mi több, a testünkBE, addig ők fogják használni a test termelte óriási mennyiségű energiát, amit a csakrák áramoltatnak, amennyiben nincsenek lezárva. Ha le vannak zárva, akkor az komoly betegségeket okoz. A csakrák között is van kapcsolódás, és ez létfontosságú. Nem csak a testnek, hanem a léleknek és a tudatnak is. A kapcsolódásnak itt is vannak kulcsai. Ahogyan a mentális és asztrális, test-test, valóság-valóság, ember-istenségek, ember-ember között is vannak kulcsok. 

Ezeket a kulcsokat, amelyek a tiszta kapcsolódás aktiválják és őrzik meg, amellett, hogy nem engedik meg ezeket a frekvenciákat önös érdekekre, manipulációra, fekete mágiára használni, ellopták az emberiségtől még egy sokkal korábbi emberiség idejében. 

A kulcsok azonban azok számára, akik felfedezik őket, felismerik őket, itt is fellelhetőek, mert a kulcsok energiáit lopták el, magukat a kulcsokat azért nem tudták, mert ezek a kulcsok nem kézzel fogható kulcsok, természetesen. A Tarot Kis Arkánumaiban lévő Kapcsolódás Kulcsok mindenki számára ismeretesek, aki használja a Tarotot, azonban nem gondolná, hogy ezek valójában kulcsok. Magát a kapcsolódást képezik le, ha a Tarotból erre kérdezel rá, de a Tarotot, mint minden más spirituális eszközt, szeretik az eleve elrendeltség biztos tudatában használni - nem mindenkinek jut eszébe, hogy a Tarot kártyái nem azt sugallják, hogy ez és ez van, és nem lehet megváltoztani, hanem megoldási kulcsok a Bőségre, a Küldetésre, a Kapcsolódásra, és sok minden másra még - elképzelni sem tudjátok, mekkora tárháza a Tarot a Tiltott Tudásnak, a tréningek most ezt a vonalat követik -, és ezek a kulcsok bizony KONKRÉTAN ÉRTELMEZHETŐ MEGOLDÁSOKAT KÍNÁLNAK ARRA NÉZVE, HOGYAN VÁLTOZTASS MEG DOLGOKAT AZ ÉLETEDBEN, mivel nem minden van ugye eleve elrendelve. 

A kulcsok, a kapcsolódások energiáit kell visszahozni, mert a kapcsolódások energiáit is elvették, és ezt az energiát szokták az emberek játszmákkal és drámákkal helyettesíteni, a nárcisztikusok pedig eljátszani, mímelni. Az energiát, amit visszaszerzünk onnan, ahova elrejtették előlünk.

A Tiltott Tudás egy felfedezőút :)

 

Áldás

 

Eszter - Fényhozó

 

Szólj hozzá