2021. nov 27.

MÉREG ÉS MÁGIA

írta: Eszter 777
MÉREG ÉS MÁGIA

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

MÉREG ÉS MÁGIA

 

2021. november 13. szombat

15.00-19.00

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com



Igazi összeesküvés-elmélet következik :) Csak erős idegzetűeknek:) 

Én úgy gondolom, hogy a MÉREG, amit a lakosságnak adnak be, nem csak fizikai alapú. Mentális és asztrális alapú is, és nem most kezdődött el. A Jahve-féle katolikus egyisten hitrendszer a keresztre feszített Jézus, és szűzanya képpel éppúgy a megtévesztés és átprogramozás alapja - “bűnösök vagytok már akkor is, amikor megszülettek” programozás, “ szenvedjetek a Földön és ha mindenben ENGEDELMESKEDTEK, akkor a “mennybe juttok”, fogadjatok szót a soha semmire nem válaszoló, bujdosó hamis istennek, akit egy borzalmas, a hatalmát fekete mágiával, vérrel-vassal megalapozó intézmény, a Vatikán képvisel - neve mellesleg egy “pogány” istennő, VATIKA nevéből ered, aki egy ősi temető istennője volt pontosan azon a helyen, ahol a Vatikán felépült.. -, és a része az is, hogy egy biofegyvert bocsátottak rá az emberiségre, melyet folyamatosan tökéletesítenek, és egyre erősebbé tesznek, KVÁZI TESZTELIK, HOGY MIT TUD, ÉS MILYEN KÁROKAT OKOZ, megállítására a MÉREG való, ami mint tudjuk, még rosszabbá teszi az egészségi-mentális és lelkiállapotot. Emberek milliárdjai mégis szilárdan hisznek abban, hogy biztonságban vannak, vagy azért, mert beadatták a mérget, vagy azért mert nem. MINDKETTŐ ÁLLÁSPONT ÓRIÁSI TÉVEDÉS, és ha tetszik, ha nem, ki kell ábrándítsalak abból a hitedből, hogy csak azért, mert nemet mondasz rá, ezzel minden el van rendezve. Annyira icipici része a méreg és a biofegyver a nagyszabású emberátalakító tervnek, és annyira erre terelik rá a figyelmeteket, hogy eközben a valódi nagyobb lépéseket a hátunk mögött teszik. Ha nyitott szemmel és elmével jársz a világban, meglátod, amit én is megláttam. Csupán ellen kell állni a háttérhatalmi mentális programozásnak. 

A méreg, amit a lakosság vérébe csepegtetnek, és ami előkészíti az Új Világrendet, a NOVUS ORDO SECLORUMOT, egy több ezer éves terv része. Előre jól kiszámított lépésekkel, módszeresen. A cél nem csak az emberiség végleges elnyomása, hanem az információ gyűjtése rólunk. Egészen pontosan arról, hogy milyen fajok lakoznak bennünk, milyen csillagnemzetségek, hányan vagyunk a lakossági belül, akik fel vannak ruházva azokkal a képességekkel, amelyek a háttérhatalom számára veszélyt jelentenek. Milyen képességeink aktívak, és mennyire tudjuk őket használni, milyen a rezgésünk, mik az érzéseink, mik a gondolataink, mennyire vagyunk befolyás alatt. Pontosan bemérhetőek és le”hallgathatóak” vagyunk, ha a méreg a vérünkben van. 

A méreg a transzhumanista terv része, de nem a teljes terv. Semmiképp sem az. Felnagyítják előttetek, hogy erre figyeljetek, eközben a háttérben a terv többi részét valósítják meg. A “klímahiszti” is a terv része, a Mars Project is a része, az is a része, hogy jelenleg egy hüllő az Egyesült Államok elnöke, az is a része, hogy a pápa hozzánk járogat.. decemberben tervezi újra, hogy “meglátogat” minket. Az is a része, hogy mire a Mátrix 4 a mozikba kerül, már csak az láthatja majd, akinek védettségi igazolványa van. /Mátrix 4 FELTÁMADÁSOK, december 22-től a mozikban.../. Levezetem neked. A Mars Project például arról szól, hogy az emberiség egy részét elköltöztessék innen, na nem azért, mert ez a bolygó húsz-ötven-száz év múlva lakhatatlanná fog válni, hanem mert kell a hely annak a fajnak, amellyel a jelenlegi lakosságot összeférhetővé kell tenni - a háttérhatalom szándékai alapján. A pápa csak egy báb, a sleppjében vannak azok a YHWH főpapok, akik a mágiákat a fontos szakrális helyeken elvégzik, hogy helyreállítsák Jahve hatalmát. A Mátrix 4 rendkívül fontos információkat tartalmaz - ugye mondanom sem kell azoknak, akik látták a mintegy húsz évvel ezelőtti Mátrix Trilógiát. A “klímaváltozás” nevében hozott intézkedések a mátrixot teljesen kontrollálhatóvá teszi, olyan fizikai infrastruktúrát akarnak itt kialakítani, amelyben már minden ember totális kontroll alatt tartható és szabadon programozható, FELVÁLLALTAN, titkolózás nélkül - előtérben a háttérhatalom. Ez a méregbeadás téma is a felvállalt programozás része, hiszen pontosan tudták, hogy rájöttök, mi is ez a méreg, és mire való. Mivel rájöttök, ezért az emberiség látványosan szelektálódni kezd azokra, akik igent mondanak rá, és azokra, akik nemet. Ez alapján látják, hogy kit lehet pontosan kontroll alatt tartani, és kit nem. DE NEM CSAK EZ ALAPJÁN LÁTJÁK, mert sokan ugyanúgy a mókuskerkében vannak, a mátrixhoz kötődő félelemmel teli gondolkodással és lenyomott, alacsony frekvenciás érzésvilággal, a teremtés teljes hiányával, kiszolgáltatottan, annak ellenére, hogy a méregre nemet mondanak, még NEM ÉBREDTEK FEL,  és vannak azok, akik igent mondtak a méregre, pedig teljesen fel vannak ébredve a valóságra, csak éppen ez a része nem érdekli őket, mert már eleve MÁSKÉNT GONDOLKODNAK, a félelmet és a kiszolgáltatottságot, a gyengeséget és a sebezhetőséget elvetik, rájuk ez a méreg NEM HAT. Akkor sem, ha peték vannak benne, akkor sem, ha DNS módosítás van benne, akkor sem, ha mátrix programozás van benne és chipek, nanoakármik, akkor sem, mert kívül vannak a mátrixon.. azonban ha évente három emlékeztető mérget be fognak nekik adni, akkor nagy eséllyel húzzák le a rezgésüket, ám a gondolkodásukat nem tudják megváltoztatni, viszont bekapcsolják őket a NOVUS ORDO SECLORUMBA, az Új Világrendbe. 

Belőlük profitálni fog a háttérhatalom, ha hagyják. Ha nem hagyják, akkor meg fognak küzdeni a szabadságukért. Ahogyan azok, akik nemet mondtak a méregre. Ami vagy kötelező lesz, vagy nem. Hogy az lesz-e, az attól is függ, mi mit teszünk addig. Nagy hatással vagyunk a fizikai síkra, azzal az erővel, ami a kezünkben van, és számomra még mindig érthetetlen, hogy magukat felébredettnek, spirituálisnak valló emberek miért nem aktiválják a képességeiket, miért hiszik azt, hogy tehetetlenek és kiszolgátatottak vagyunk? 

Van a kezünkben egy fegyver, és ez a MÁGIA. Az a mágia, amit az istenek is gyakorolnak. Egy nagy erejű mágia, amivel ezt meg lehet állítani. Azonban ez a mágia annak tud aktiválódni, aki az Egységben hisz, nem annak, aki a KÉT-Ségben. A még mindig ördögözők, ISTENFÉLŐK - még a szótól is kiráz a hideg, MILYEN ISTEN AZ, AKITŐL FÉLNI KELL???? - nem tudják a kezükbe venni ezt a mágiát. A még mindig SÖTÉT-FÉNY, POKOL-MENNY METAFORÁT TELJESEN IGAZNAK HÍVŐK KÖRÉBEN EZ MÉG MINDIG TELJESSÉGGEL LEHETETLEN, ugyanis minden erőt és entitást fel kell használnunk ehhez a mágiához. 

A november 13-ai tréningen megtanítom nektek ennek a mágiának az alapjait, hogy tudjatok végre védekezni az ellen a program ellen, aminek része a MÉREG és a BIOFEGYVER. 

Igen érdekes egyébként, hogy már nyilvánosan is elismerik, hogy a biofegyvert, amelynek különböző “variánsai” ugyebár egy-egy továbbfejlesztett tesztváltozat, laborban kísérletezték ki, és azt is, hogy nem hat a MÉREG ellene, sőt, méginkább előidézi azt, mégis, sokan birkamód hagyják magukat megvezetni. 

 

A világ éppen fordítva van mint amit eddig hittél róla.

Aki nem akar megfelelni, azt nem lehet irányítani.

Akit nem lehet irányítani, azt nem lehet manipulálni.

Akit nem lehet manipulálni, az irányítja a saját életét.

Aki irányítja a saját életét, az nem tűri, hogy mások mondják meg, mit csináljon, mit érezzen és mit gondoljon.

Aki nem tűri mindezeket, az SZABAD.

Aki szabad, az lázad az ellen, amit rá akarnak kényszeríteni.

Aki nem tűri a láncokat, az tudja, hogy mindenki egyenlő.

Aki nem kerget illúziókat, az tudja, hogy a tanítója is tanul tőle, nem csak fordítva, és az a tanító aki szabad, ugyanígy tudja, hogy ő maga is tanul, nem csak tanit.

Aki pedig nem tűri a láncokat és lázad, az olyan erőt kap és képvisel, amiről évezredekkel ezelőtt elfelejtette az emberiség, hogy létezik.

Aki a fényt sötétnek látja, mert azt mondták a fényről, hogy sötétség, és a sötétségről azt, hogy fény, az nem lát tovább a saját orránál és elhiszi, amit mondanak neki azok, akiknek ez érdekükben áll.

"Minden ember szabadnak és egyenlőnek születik."

/Függetlenségi Nyilatkozat/

 

Eszter

FORDÍTOTT VILÁG - A mátrixon kívül (blog.hu)

/ ez az én írásom, hiába terjed mások neve alatt újabban a facebookon és különféle “angyalos” oldalakon, mint AQUARIUS KINCSEI és ANGYALFORRÁS…ésatöbbi… mert önálló gondolatokat úgy tűnik nem tudnak megfogalmazni, ellenben az enyémeket szeretik magukénak bemutatni, no de mindegy is, a lényeg a Lucifer diktálta 2017-es szavakban van./

 

Nem a méreg fog meghatározni téged és mást sem. Nem az fogja eldönteni a sorsodat, csakis és kizárólag, hogy van -e, vagy nincs benned, hogy fejet hajtottál-e, avagy sem, ráadásul nem ez az a lényeges dolog, amin eldől, hogy valaki fejet hajte-e avagy sem, bár tény és való, hogy jól érzitek, próba az emberiségnek, de pusztán az egyik próba a sok közül. Nem ezzel hajtottál fejet, hanem azzal, hogy nem vagy hajlandó MÁSKÉPP GONDOLKODNI. 

 

Ez a méreg,amit erőszakkal, zsarolással és félretájékoztatással juttatnak az emberek testébe, CSAK EGY KIS RÉSZE a nagyszabású, egész emberiséget érintő tervnek. Képzelj el egy emberátalakító gépezetet, amely darabjaiból áll össze. A vízben, a levegőben, a talajban, az élelmiszerekben, a ruházatban, mindenhol ott van a nehézfémes vegyület, amellyel át akarnak minket alakítani valami mássá.. Ez a nehézfémes vegyület még a HAARP PROGRAM időjárásmódosító rendszerének is része, még az esővízben is benne van. Benne van a Chemtrail-programban is, és nem mostanság emelték bele. 

Ezzel a méreggel pusztán hozzátesznek egy darabot a kirakósból. A háttérhatalom nem bízza a véletlenre, hogy beadatod-e magadnak, avagy sem. Tisztában vannak az ellenálló tömeggel, aki képes az önálló gondolkodásra. Ego és hiúság lenne azt hinni, hogy azzal, hogy nem adatod be magadnak ,megúszod. Ennél a háttérhatalmi elitet irányító szuperintelligens lények sokkal okosabbak. Ha elbízod magadat, ha elhiszed, hogy te mindent tudsz, veszíteni fogsz. Ha azt hiszed, hogy attól még biztonságban vagy, hogy a méreg nem került be a szervezetedbe, még abban is tévedsz, hogy nem került be, mert nem mondtál rá igent. Benne van a vízben, a levegőben, a talajban, az élelmiszerben, mindenben. Még a ruhában is, amit felveszel. Hacsak nem magad gyártottad. 

Tehát a csapda teljes. Minden irányból. PUSZTÁN MENTÁLIS ÉS ASZTRÁLIS ENERGIÁVAL TUDOD KIPUCOLNI MAGADBÓL ÉS MÁSOKBÓL teljes egészében, és azzal a nagyszabású mágiával fogjuk mi is kioldani a világból, amire november 13-án szombaton készülünk, pontosan azon a napon, amikor Lucifer dátum szerint először meglátogatott engem /2013. november 13. péntek, egy igen érdekes varázskörben/, és amikor másodszor, és ezúttal végleg nálam maradt. /2016. november 13./. A dátumválasztás nem véletlen az istenek részéről. Mondhatni tökéletes. Mert ezt a grandiózus, vérbeli, igazi mágiát a Tiltott  Tudás Tréning keretein belül a csapatommal Lucifer vezetésével fogjuk véghezvinni. 

 

A transzhumanista gépezet működik, évezredek óta, minden irányból megtámogatva. Mentálisan, asztrálisan és fizikailag is, a testre és a fizikai síkra is hatva, magára az anyagra is nyomást gyakorolva, egyre lejjebb csökkentve a rezgést. 

A gépezet részekből áll össze, és az, amiben összeáll, az maga az emberi test, emberi elme és emberi lélek. Több irányból hatnak az emberre, és minden irányból terelgetik a maguk szájíze szerint. 

Akik nem élik túl ezt a transzhumanista tervet, azok a “járulékos veszteség” kategóriába tartoznak. 

Ne tiltakozz a képességeid ellen, hanem vesd latba őket. 

Ez egy nagy emberiség-próba az istenek részéről, hogy mit kezdtek ezzel a helyzettel. Csak a fizikai síkot nézitek, és belesüllyedtek a tehetetlen dühbe és félelembe, a méreg-ellenesek és méreg-pártiak táborában beálltok az egyik birkaólba… és fennen hangoztatjátok az igazatokat ahelyett, hogy tennétek valamit… mind a méreg-ellenes tábor, mind a méreg-párti tábor a háttérhatalom mentális irányítása alatt áll. 

Egy csapda, ami elvisz a spirituális ego irányába, amely mentén elhiszed, hogy elég, ha sokat tudsz a méregről és azzal, hogy nem adatod be, megvéded magadat, vagy az emberi ego irányába, ha méreg-párti vagy, szinte mint egy felhúzott lemez, nyomod, hogy mások is tegyék meg. 

Mindkét tábor szentül hiszi, hogy valami magasztos küldetést teljesít. A megosztottság és a szűklátókörűség nem engedi meg ezeknek az embereknek, hogy a méreg témáján tovább lássanak. 

A teljesen másfajta érzésvilág és gondolatvilág, az, hogy elkezdesz végre másként cselekedni, mint a többiek - ez nem csak arra vonatkozik, hogy a mérget nem adatod be.  Arra is vonatkozik, hogy nem hagyod magadat mentálisan befolyásolni, belemenni az ellenségeskedésbe, mert ez is az emberiséget irányító játszma része. Ne ebben foglalj állást, hanem abban, hogy segíteni akarsz-e, avagy sem. Az igazság kimondása MESSZE NEM ELÉG. Össze kell szedni az erőt, és azt a fajta hatalmat, ami a szabadon ébredők rendelkezésére áll: A MÁGIÁT. A mágia azon részét, amely felszabadítja az emberi tudatot, testet és lelket, amely nem csak az emberek, hanem az istenek kezében is van, és mindkét fél - emberek és istenek - kellenek hozzá, mert nálunk is van egy kirakós, méghozzá a háttérhatalmi terv ellentétét képező kirakós, melynek egy része a Tiltott Tudás. Az istenek pontosan megtervezett lépésekkel haladnak, és én magam nem nagyon szoktam nyilatkozni a MÉREG témakörében, ellentétben másokkal, és ez nem véletlen. Ugyanis ez a MÉREG, mint mondtam, csak egy kis része a tervüknek, és az a lépés, amivel ezt megállítjuk, éppen most jött el. 

Ez a bizonyos méreg nem dönt el mindent, és nem ennek teljes beadása az emberiségnek a végső cél. Azzal nagy hibát követsz el, ha minden energiádat arra fordítod, hogy ezzel foglalkozz, és az mentén ítélsz el embereket, hogy beadatják-e maguknak, avagy sem. Az ítélkezés, a megbélyegzése másoknak ez alapján nem tesz jobbá azoknál, akik vakon követik a médiát és mindent elhisznek, amit ott mondanak, valamint erőszakosan nyomatják, hogy adasd be. 

Te sem vagy különb, amennyiben éjjel-nappal a “ne adasd be” kampányt nyomatod. Ugyanolyan szinten befolyás alatt állsz, mint az ellentábor, és még csak nem is veszed észre, hogy ez a fajta megosztottság is a háttérhatalmi terv része. Mert ha valaminek ellenállsz, arra végtelen sok energiád fog rámenni, és minél többet nézed a méreg-ellenes videókat, annál jobban a félelem és a megosztottság hatása alá kerülsz. Szóval nem vagy kinn a vízből.

MÁSFÉL ÉVVEL EZELŐTT KÜLDTÉK LE AZ ISTENEK NEKEM ÉS A CSAPATOMNAK, HOGYAN LEHET A MÉRGET KIVEZETNI A TESTBŐL, A LÉLEKBŐL ÉS A TUDATBÓL, FIGYELEMBE VÉVE, HOGY A MÉREG KIVITELEZÉSE FEJLŐDIK. 

Ahelyett, hogy te is leragadnál a fizikai síkon, mint a méreg-párti tábor, vedd elő a képességeidet, a MÁGIKUSAKAT IS, hogy tegyél valamit végre ahelyett, hogy bedőlsz ennek a teljesen nyilvánvaló háttérhatalmi csapdának. 

 

Csak akkor nem tud rád kellően hatni a MÉREG, ami a teljes mátrix minden molekulájában benne van, ha mentálisan elkezdesz ellenállni ennek a világnak, és gyökeresen másként viselkedni, másként gondolkodni, mint a többiek. Ez az egyik KULCS. 

A másik kulcs a megfelelő módszer, amivel már a beadás előtt meg lehet akadályozni a negatív hatásokat. 

A transzhumanista gépezet mentén keletkező ‘“járulékos veszteség” helyére pontosan ki vannak jelölve azok a lények, akik a Földre érkeznek, mintegy lecserélve a lakosság egy részét, de egyelőre KIS RÉSZÉT, nem túl nagy számokról beszélünk. Ez a CSERE arról szól, hogy a sajátjaikkal helyettesítsék a mieinket.  A bolygót eddig uraló rejtett, rabszolgásító fajok az emberi testekbe rejtőzve, észrevétlenül irányítottak minket. Remekül ment nekik az egyistenhit-projekt, mellyel voltaképpen egy MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁT tettek meg ISTENNEK az emberek szemében, és hozzá imádkoztak. Remekül ment a színjáték, hogy a világháborúk, a több millió áldozattal járó járványok, tűzvészek, természeti csapások, a középkor állandó háborúskodása, a tengernyi halál, vér és “istentől jövő büntetés” csupán a véletlen műve, pontosabban egy haragvó isten csapása. Valójában újabb és újabb Aratások voltak. 

Nagyon jól megtervezett és kivitelezett Aratások. Csakhogy a világ egy része felébredt az igazságra, teljesen nyilvánvaló tényként kezeli azokat, amiket most én is leírtam. Van, aki ezt ugyanígy, mint én, összefüggésben látja, és kirakja a kirakóst, van, aki csak részeket lát belőle, de az már egyértelmű, hogy a háttérhatalom létezése nem titok többé, mi több, már nem összeesküvés-elmélet, létezésük nyilvános, és EGYRE NYILVÁNOSABB LETT. Erre is számítottak, benne volt a tervükben, nagyjából belőtték ennek pontos dátumát is, és a 2012-es dimenzióváltás utáni időszakra alaposan felkészültek. 

Ne kezeljétek az öntudatra ébredéseteket úgy, mintha a háttérhatalom erről nem tudna. Ne bízzátok el magatokat, hogy most ezzel előnyben vagyunk, mert sajnos nem. Számítottak erre és arra is, hogy minden ki fog derülni. Most zajlik az a bizonyos NYILVÁNOSSÁGRA HOZATAL, amiről annyit írtak és beszéltek sokan, többek között én is, az Esemény kapcsán, amiről még mindig úgy gondolom, hogy nem egy az emberiség nagy része számára halálos Napvillanás lesz, sem pedig tömeges megmentő űrhajók érkezése, amikre csak fel kell szállni és minden le van zsírozva… hanem igen, űrhajók érkezése, teljesen nyilvánosan felvállalva, mindenhol, a fősodratú médiában is, és ezek az űrhajók vegyesek lesznek. Az emberiséget támogató és nem támogató fajok egyaránt lesznek rajtuk, no nem egy hajóban fognak “evezni”, és a formájuk valamint a színük pontosan elárulja, melyik melyik. Azonban az űrhajók mellé jön más is. A “rossz” űrhajók “személyzete” magával hozza azokat, akik a helyünkre akarnak kerülni. Nem az alvó tömeg az, akire pályáznak, és akiknek a helye kell, hanem a felébredetteké.  Az alvó tömeg jól jön az Új Világrendben, mert kell az irányítható emberáradat, akikkel azt tesznek, amit csak akarnak, és a mélyállam létezésének nyilvános felvállalása után következik hamarosan a mélyállam vezetőinek felvállalása, valamint a mélyállam vezetőiben lakozó fajok konkrét megmutatása, és annak is, hogy a világ emberiségében többféle faj, ellenséges és nem ellenséges egyaránt lakozik. Az ellenséges fajok vezetőket fognak kijelölni, földi emberi testben, akiknek valódi származása nem lesz titok a világ előtt. Ezzel fognak stratégiai nyomást gyakorolni ránk, és úgy száz év múlva már teljesen természetes lesz, hogy ezek a fajok nem emberi testben is itt fognak közöttünk mászkálni az utcán. 

A nem ellenséges fajok képviselői úgyszintén, ők is megmutatják magukat. Istenek is meg fognak jelenni a fizikai síkon és más lények is. Mindezek elfedése most már hiábavaló törekvés a háttérhatalom részéről. Tudjuk az igazságot, de mint mondtam, az igazság hangoztatása messze nem elég. Ennél többre vagyunk képesek. 

Igazi háború ez, egyelőre rejtve és mondok én Nektek valamit. Nincs okuk valódi világháborút kirobbantani, mert az emberiség már nem hiszi el, hogy ez tényleg valós politikai és vallási ellentétek mentén robbanna ki. Már tudnák, hogy itt sokkal többről van szó, és milyen világháború az, ahol a valós cél és ok nyilvános? Semmilyen. Olyan, mintha begőzölt kisfiúk egymásnak esnének az iskolai udvaron a nagyszünetben és megdobálnák egymást az uzsonnával. Nem beszélve a fegyverekről, amelyeket nem mernek bevetni, és felsőbb utasításra nem is vetnek be. Ez a felsőbb utasítás nem emberi parancs. Az ellenséges és nem ellenséges fajok KIVÁRNAK, és az ez a kivárás idelent általános feszültséget és káoszt szül, mert az emberek érzik, valami nem kóser.. valamit nem tudnak, valamit nem látnak, valamire nincs ráhatásuk, mivel még a képességeik létével sincsenek tisztában, sőt, azzal sem, hogy nem csak a fizikai sík létezik, mi több, azzal méginkább nem, hogy az a fizikai sík, amit ők látnak, nem a valódi világ. A valódi világban már most is itt vannak közöttünk ezek az ellenséges és nem ellenséges fajok, az istenek és más lények, és az űrhajók is. Az Eseményt én inkább a FÁTYOL FELLEBBENTÉSÉNEK gondolom, amikor felfedik előttünk a mátrix létezését és a mátrix mögötti valódi világot, ami oly mértékben fogja az emberiség nagy részét traumatizálni, hogy ismét nem fognak lázadni. 

Gondoljatok bele abba, amibe sokan nem gondoltok bele: azok az embertömegek, akik csakis a fizikai síkot tartják valódinak, a spiritualizmusra csak cinikusan legyintenek, vagy éppen istenhitből fakadóan mélyen elvetik és megvetik, mit fognak arra reagálni, amikor a valódi fizikai sík megmutatja nekik magát, és azt, hogy eddig azt hitték, egyedül vannak, de nem… számtalan lény veszi körbe őket éppen most is, és ezek a lények, amelyeket a fénycsillámpóni spirik csakis gyönyörű angyaloknak vélnek, nem kifejezetten tetszetősek, legalábbis nem mindegyikük, döntő többségük nem igazán humanoid, és amikor a spiriknek megmutatják magukat, látomásban, jelenleg, csupán az emberek számára elfogadható emberi alakot vesznek fel. 

Egyetlenegy arkangyal sem úgy néz ki, ahogyan az ábrázolásokon látjátok, az istenek pedig a mi jövőbeli és múltbeli kivetüléseink… a démonok a mi szerves részeink, az ellenséges és nem ellenséges fajok úgyszintén. 

Igazi káosz lesz, és a káoszt kihasználva a háttérhatalom megcsinálja a fizikai és nem fizikai síkokon az Új Világrendet - ha mi ezt hagyjuk. Van ráhatásunk. 

Meggyőződésem azonban, hogy mind az Új Világrend, mind az Aranykori Rend meg fog valósulni a fizikai síkon, és párhuzamosan fognak haladni. A kulcs abban van, hogy vajon melyik világban élnek többen, kiből lesz a többség…. 

Mert a kritikus tömeg sem az, amit eddig hittek róla… felébredt emberek tömege… nem, a kritikus tömeg az, amelyik eldönti, hogy a Föld melyik irányba halad tovább, és ezt az irányt az fogja meghatározni, hogy kikből áll össze a többség. Ezért a többségért sok fénymunkás és segítő harcol, tömegével ébresztik a lelkeket. Egyre többen látják át a valóságot, írnak róla, beszélnek róla, de azokkal a tömegekkel nem tudunk mit kezdeni, akik mindezeket pusztán összeesküvés-elméletnek hiszik. 

A Nibiru is közel van, ezt ne feledjétek. Túl közel, és hatást gyakorol a bolygónkra, nem véletlenül megyünk oda fel gyakran a tréningeken, hogy visszahozzunk onnan dolgokat az emberiség számára, mint a Kapcsolódás Kulcsai, a Bőség Kulcsai vagy a Küldetés Kulcsai. 

Mondják, írják, hogy az Esemény előkészítése zajlik. Igen, és ez elsősorban rajtunk áll, nem rajtuk kívül álló erőkön. Azonban még mindig általános az a gyarló emberi gondolkodásmód, hogy az Esemény csak úgy jön és nekünk csak információkat kell tudnunk róla. Ez óriási tévedés. A földi lét már csak olyan, hogy semmit nem intéznek el helyetted az angyalok és a “jóisten”, mindent neked kell csinálni, elvégre EZÉRT VAGY ITT. 

A MÉREG és a BIOFEGYVER arról szól, hogy a mátrixban körülötted minden molekulában benne van a transzhumaista átalakító program, mind a fizikai síkon, mind a nem fizikai, nem látható síkokon, a mátrix mentál- és asztrálsíkján, /ahol szeretik az illúziót mutatni Mihály Arkangyal vezetésével, akiről már többször írtam, hogy az idők előtti időkben elárulta az arkangyalokat és mindezt ellenlábasára, Luciferre kente… a Létezők - az entitások körében az árulás, a cselszövés, a hatalomvágy és a bűnbakok ugyanúgy jelen vannak, már hogyne lennének, amikor a Létezők egy része a mi jövőbeli és múltbeli kivetüléseink, tehát OLYANOK, MINT MI, csak fejlettebbek/, valamint a MÉREGben is benne van a mátrix. Úgy néz ki a dolog, mintha a MÁTRIXOT a véredbe akarnák csepegtetni direkt és indirekt módon, és ez a helyzet. A valóságot az emberiség olyannyira nem ismeri, hogy le fogja őket sokkolni.

És mondok én Neked még valami érdekeset. Az is nyilvánvaló a felébredettek számára, hogy a MÉREGgel kapcsolatos átverés nemsokára nyilvánosságra lesz hozva, mivel túl nagy az ELLENÁLLÁS, és túl nagy az igazság felfedése a MÉREGgel szemben. Tehát nincs más út, mint színt vallani, és ezen színvallás már sokakat nem fog meglepni, de sokakat igen, és az a fajta sokk, amit az emberiség ekkor érezni fog, szintén a terv része, a sokk közben újabb INTÉZKEDÉSEKET VEZETNEK BE, mondván, muszáj, és gátlástalanul fogják ezeket az intézkedéseket foganatosítani, valamint ezzel erőt fognak demonstrálni, hogy igen, uralkodunk rajtatok, most már tudjátok, hogy kik vagyunk, de pontosan ettől féljetek még jobban, ezúttal már tőlünk is, sehol se érezzétek magatokat biztonságban. És nem is fogják magukat biztonságban érezni az emberek onnantól, hogy a konteósok végre odavághatják, mindenben igazuk volt, mert egy mátrixban élő ember számára a mátrix nyilvános létezése óriási trauma lesz, az a tény, hogy soha nem volt ura az életének, hogy mindaz,amit eddig életében tett, csupán irányított cselekedetek halmaza volt, a döntései nem az övék, de  még az érzései és a gondolatai sem, a házassága, a családja, a munkája, a vállalkozása, minden de minden irányított dolog volt, és a legfélelmetesebb az lesz számukra, hogy MINDEN EGYES EMBERT, MIND A CSAKNEM TÍZMILLIÁRDOT PONTOSAN LÁTJÁK ÉS FIGYELIK. 

Az a tény, hogy nem adatod be a mérget magadnak, felhívja rád a figyelmet, hogy te nem vagy irányítható, és minekutána növelik a politikai nyomást ránk nézve, újabb és újabb korlátozásokat vezetnek be, hogy rávegyenek minket, azt is meg tudják állapítani, hogy meddig lehet nálad elmenni, hol van az a pont, ahol megadod magad, és ha ez a pont sohasem jön el, vajon hogyan csinálod.. mit csinálsz, milyen képességekkel rendelkezel, és mire vagy hivatott, valamint ennek mennyire vagy a tudatában. Vannak Figyelőik, akik ezt a méreg beadása vagy a méreg elutasítása mellett is pontosan meg tudják állapítani. Tehát a megoldás a teljes képességtárad sürgős aktiválása és használatba vétele, mások és magad kiemelése a mátrixból, és minden ide kapcsolódó visszahúzó érzés és gondolat azonnali elvetése, annak biztos tudatában, hogy ezek a visszahúzó gondolatok csupán a mátrix programjai. 

A mátrix létezik. Kézzelfogható, tapintható és látható is lesz. Sokkoló lesz és felbolygatja a világot, a mátrix urai pedig kéjes örömmel csapnak le az emberiségre, hogy ezután tökéletes kontrollban tarthassák az embereket. 

A szabadon ébredők a másik oldalon nem lesznek meglepve, és EZ LESZ AZ A PONT, AHOL ELDŐL, VAJON KI MENNYIRE ERŐS ÉS VALÓJÁBAN MENNYIRE TISZTA, VALAMINT MENNYIRE VAN FELKÉSZÜLVE. Mert ha nem, akkor a mátrix nyilvános léte a  padlóra fogja tenni, főleg a csillámpóni-fény-angyalos tábort, akik eddig azt hitték, a világ csodás, és a menny a Földön van. 

A menny a lélekben van, ha már itt tartunk, amiképpen a pokol az elmében. 

A spirituális világ teljes felébresztésére van szükség, és arra, hogy a valóságra fel legyenek készülve, és amikor itt az idő, tudják, mit kell tenniük. 

A méregprogram úgy is hat ránk, ha nem kérünk belőle, és ezzel szemben például mentális és asztrális pajzsokat lehet felállítani. Számtalan technika van, amivel meg tudjuk védeni magunkat, azonban mi most arra vállalkozunk, hogy a mágia erejével megállítsuk a transzhumanista tervet, mely 5 részből áll, zanzásítva: 

  1. A mátrix teljes beprogramozása az emberiségbe

  2. A méreg és a biofegyver mellett minden létező csatornán a transzhumanizmushoz szükséges alacsony rezgésű anyagok bejuttatása a testbe

  3. A totális kontroll elfogadtatása a földi lakossággal, mind mentális, mind asztrális, mind fizikális síkon

  4. A szabadon ébredők megállítása, képességeik és erejük kiirtása, hogy a Föld teljesen a mátrix által irányított legyen, vakfoltok nélkül

  5. Ez a képességirtás EGY ÚJ ISTENKÉPPEL érkezne, amiben a többistenhit van jelen, hogy kövessék és másolják, valamint ellopják ismételten a valódi hitet. Ál-istenségekkel fognak operálni, és felvéve a spirituális ideológiai irányvonalakat, a szabadon ébredőket is át fogják verni. 

Van hát mit tenni, és fontos a részedről a dolgok teljes átlátása, bármilyen gyomorforgató is, ámde nem nélkülözi a valós valóság a lehetőséget a számodra, hogy megmutasd, ki vagy, és mit tudsz. 

 

Szombaton nagy dolgot viszünk véghez. 

Aki tud, legyen jelen. 

 

Áldás

Eszter - Fényhozó




Szólj hozzá