2021. dec 02.

SZEMTŐL-SZEMBEN A HÁTTÉRHATALOMMAL

írta: Eszter 777
SZEMTŐL-SZEMBEN A HÁTTÉRHATALOMMAL

Annyira kevesen vagyunk, akik látják és tudják az igazságot. A többiek puszta csillogó illúziókat kergetnek és ez kevés ahhoz, hogy az emberiség MEGÚSSZA az ÚJ VILÁGRENDET. Édeskevés. 

Se egység nincs, se valódi tudás nincs, néhány ember szerte a világon lehozza az igaz információkat, a többi pedig NEM HISZI EL. 

Azok, akik az igazat közvetítik, állandó támadásban, kritizálásban, mentális-mágikus támadásokban részesülnek azoktól, akiknek ez szúrja a szemét. Tengernyi irigység, rosszindulat és fekete mágikus támadás övezi azok útját, akik az igazat adják át, és teljes egészében felfogták, mi történik körülöttünk. Az a néhány ember rendületlenül folytatja az igazság közlését, és velük szemben áll az emberiség maga…

EZ EGY SZÁNDÉKOS PROGRAMOZÁS. Azokkal szemben, akik megmondják a tutit. Dróton mozgatott, marionett bábuként használt emberek esnek neki azoknak, akik átlátnak a mátrixon. Legyen a téma, az igazság bármi, felháborodva, tajtékozva esnek nekünk. Bármiről legyen is szó, annyira védik a saját illúzióikat, és ezzel együtt a mátrixot, a megszokott életüket, amelyről ha kiderülni számukra az igazság, összeomlanának - pedig ezt már 2022-ben nem kerülhetik el -, foggal-körömmel védik a komfortzónájukat és vakon követik a hatalom utasításait, hogy szó szerint ellehetetlenítik azokat, akik fel akarják őket ébreszteni. 

Én a saját példámból tudok kiindulni. Az égegyadta világon mindent rámfognak, ha nem sikerül az illúzióikat fenntartani. Engem látnak életük megrontójának, sorsuk tönkretevőjének, fekete mágusnak, az ikerlángok ellenségének és tönkrevágójának - minden de minden ikerláng kapcsolat borzasztó egyszerű képlet: egy empata és egy nárci áll egymással szemben, szó sincs semmiféle csodálatos kapcsolódásról, az egész egy óriási nagy illúzió, és én nem tettem mást, mint kimondtam az igazságot, ráadásul nem én először -, Lucifer miatt elkönyveltek gonosznak, az ördöggel cimborálónak, mert azt sem tudják átlátni, hogy AZ EGYISTEN KONCEPCIÓ EGY ÓRIÁSI ÁTVERÉS, MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁRÓL BESZÉLÜNK, AMIHEZ OLY HŐN IMÁDKOZNAK, és ami a világot rabságban tartja, nem szeretik, hogy kimondom, a csillogó fényhajóvárás egy baromság, nem szeretik, ha kimondom, hogy mi idézzük elő az eseményt, és azt sem, ha azt mondom, mi vagyunk a Sors maga, nem a Sors kiszolgáltatottjai. Kérdem én, mi a baj azzal, ha valaki szabad gondolkodásra, tiszta gondolatokra, az érzelmek uralására, a gondolatok kézben tartására, a szabad teremtésre, a szabad akaratra ösztönöz, és elmondja, hogy ne válasszanak olyan életet, amely egy ördögi kör? Mi a baj azzal, hogy jómagam és még számtalan igazmondó szembekeríti őket önmagukkal? Miért vagyunk mi a rosszak, a fekete mágusok, az őrültek, az összeesküvés - elmélet hívők még azok után is, hogy a mostani méregmizéra, biofegyvermizéria a valós életben már most igazolta, hogy az úgynevezett “összeesküvés-elmélet hívőknek” messzemenőkig igazuk van? Mi tartja vissza az embereket attól, hogy végre használják az elméjüket? Mi miért látjuk, és ők miért nem? 

Elmondom én neked. 

BE VANNAK PROGRAMOZVA. BE VANNAK OLTVA ELLENÜNK. Mi mégsem tekintjük őket potenciális ellenségnek. Nem bocsátunk rájuk rontásokat, fekete mágiákat, nem szidjuk őket minden létező platformon, nem ássuk alá a munkájukat, nem terjesztjük a rossz hírüket. Miért is nem? Azért nem, mert egyrészt nem velük vagyunk elfoglalva, másrészt tudjuk jól, attól még, hogy ők így viselkednek, nekünk nem az ő legyűrésük a feladatunk, hanem az igazság kinyilatkoztatása, a tömeges öntudatra ébresztés és ami a legfontosabb: az istenek integrálása a Földre, ami nem csak abból áll, hogy behívjuk őket és csicsergünk velük a fejünkben. 

Elegem van a csillámpónis egyistenhívő, majdazúrmegakrisztusseregemegoldja típúsú önjelölt hamis prófétákból, mégsem bántom őket. Számtalan csillivilli bejegyzéssel futok össze a facebookon nap mint nap, de nem esek nekik. Ők nekem igen, de nem nyíltan. A hátam mögött. Ahogyan másoknak is. A szemedbe mosolyog, a hátad mögött beléddöfi a tőrt, mert ő nem sikeres, nem hiteles és a saját rossz sorsáért téged okol. Ez is egy PROGRAM. SEMMI TÖBB, MINT EGY PROGRAM. Nem függ a személyiségtől, nem függ az egyéni életúttól. 

Egy program ami irányítja őket, akik azt hiszik magukról, hogy ők mentik meg a világot a csillámpónis angyalkáikkal és a fényváró, csodaváró spirituális szövegeikkel, amelyeket maguknak sem tudnak bizonyítani a fizikai síkon. 

Ide nagy változás kell, amit a saját szemükkel fognak látni, és a világuk romba dől tőle. Az illúziókat lehúzhatják majd wc-n és komoly traumaként fogják megélni, hogy semmi de semmi nem volt igaz, amit eddig mondtak, tettek és hittek, és bármily erősen kardoskodtak is a saját hitrendszereik mellett - legyen szó bármiről -, egész egyszerűen nincs tovább. 

GAME OVER. 

Kérdés, ki mit kezd majd az igazsággal. 

Ki omlik össze, ki áll fel, ki tud váltani és ki nem. 

Tömegével buknak az illúziógyárosok, a hamis próféták. Látványosan. Szeretett Jézusuk megmondta a Bibliában, amit megmondott. Az ő arcát felvéve, az ő nevében fognak beszélni, és egyetlen szavuk sem lesz igaz, Jahve irányítja majd őket. 

Jezuelnek igaza van. Mint mindig. “ A naparcúak küzdenek a feketefejűekkel.” Mint mindig. 

A szombati tréningen SZEMTŐL-SZEMBEN fogunk állni a háttérhatalommal, és nem, nem fogjuk őket halomra abárolni, mert az erőszak és a gyűlölet nem a mi kenyerünk, de a keblünkre ölelve csucsujgatni sem fogjuk őket, az biztos. Viszont újabb igazság fog kiderülni és egy elég komoly előre elkészített isteni “hadművelet” fog lezajlani. A NOVUS ORDO SECLORUMMAL SZEMBEN. 

Az angyalkákkal társalgó, egyistenhívők serege elegánsan kerüli a kemény melót, félrenéznek, ha valami “sötétet” látnak, mint amikor mész az utcán, és látsz egy szarkupacot, majd elkapod a fejed, mondván, nem a te dolgod. 

Valakinek bizony el kell takarítani, de te be nem piszkolnád a kezed.

Hát mi bepiszkoljuk, sőt, könyékig fogunk benne turkálni, hogy az igazság és az erő igazgyöngyeit kiemeljük és lemossuk, majd átadjuk a világnak. 

A “találkozó” a Nibirun lesz, ott, ahova a fényben fürdőző hamis próféták soha be nem mernék tenni a lábukat, “mert még rájuk tapad valami rossz”, igazából NEM MERNEK cselekedni, csak beszélnek össze vissza, se eleje , se vége, a feltűnésre hajtanak és a LÁJKOKRA, amelyek engem pl nem érdekelnek, no meg a húszezresekre. Nevetséges, gyerekes, beteg hozzáállás. 

Engem az igazság érdekel, és az, hogy minél több tudatot kapcsoljak le a mátrixról minél gyorsabban. 

A világot uraló vezetőkről is csak beszélnek, és amíg csak beszélnek róluk, a deep state-ről, a rejtett kézről, a háttérhatalmi elitről, addig nagyon jól elvannak, folytatják a Novus Ordo Seclorum és a potenciális terv megvalósítását. Sok tanító nem mer azzal foglalkozni, amivel kellene, nem mernek bemenni a “pokol” sötét bugyraiba. 

A “pokol” bugyrai a mátrix, és maga az emberi elme összessége, és rétegződik. Ahhoz, hogy kigyere onnan, ezeken a rétegeken kell átmenned. Minden réteg egy “próba”, ami nehéz, és mindig felkínál a végén egy döntést, vissza avagy előre. Sokszor a vissza az előre és az előre a vissza..

A “pokol” rétegeiben lekötözve vannak a lélek- és tudatrészek, és szintről szintre haladva szerzed őket vissza, azonban TÉVEDÉS, HOGY FELFELÉ HALADSZ, LEFELÉ HALADSZ, ÖNMAGAD FELÉ. Az felé a valós önmagad felé, amelyikről szintről szintre hántják le az istenek a mátrix által alkotott, kitalált, eddig magadról igaznak hitt személyiségedet és VALÓSÁGODAT, beleértve a fizikai valóságodat is. 

 

Az emberi viselkedés megszokott sémája az igazmondók támadása és ellehetetlenítése, és nem csak a spirituális világban, hanem az élet minden területén. Kicsiben és NAGYBAN, GLOBÁLIS SZINTEN is ez zajlik. 

 

Nem is egészen egy évvel ezelőttig még fizikailag likvidálták azokat, akik elárulták a háttérhatalom terveit. Azonban túl nagy volt a nyilvánosságra hozatal, túl egyértelművé vált, hogy mi zajlik a háttérben, ezért most már nem hallgattatják el őket, hanem az embereket programozzák ellenük és hiteltelenné teszik őket. Mint ahogyan azokat is hiteltelenné teszik, akik a háttérhatalom terveit nyilvánosságra hozókat pártolják, az általuk mondottakat széles körben terjesztik. A média teljes egészében arra van programozva, a média minden szintje és megjelenési formája, hogy az igazság NE HASSON HITELESNEK, a hazugság pedig teljes egészében bizonyítva legyen. 

Az emberiség pedig arra van programozva, hogy a hazugságot higgye el, és azt támogassa, az igazságot pedig üldözze. EZ EGY PROGRAM, SEMMI TÖBB, ÉS SAJÁT SZEMÉLYISÉGET AD AZ EMBEREKNEK, AMIT IGAZNAK HISZNEK, holott az egész egy hazugság. 

A mátrix a közbeszédre alapoz elsősorban. Arra, hogy ha valamiről vagy valakiről “mindenki” azt állítja, hogy hiteltelen, legyen az ember, történés, entitás, istenség, történelmi tény vagy bármi, vagy akárcsak egy igazat mutató videó, publikáció, cikk, film, alkotás, bármi, akkor mindenki a “mindenkinek” fog hinni. A”mindenki” nyomása azt az érzést kelti a hiteltelenségben kétkedők számára, hogy ők nem látnak valamit jól, ők nem normálisak… és ezzel az energiával máris még az is hiteltelenné válik, hogy létezik a mátrix. Pedig létezik. Szó szerint értve létezik, és rétegenként, a rétegekben pedig emberi tudatok vannak bekötve, amelyek MŰKÖDTETIK AZT, mint egy hatalmas gépezetet. 

 

A MÁTRIXOT A TUDATLANSÁG ÉS A HITETLENSÉG OSZLOPAIRA ÉPÍTETTÉK FEL, AHOL A VALÓDI TUDÁS LÁTSZIK ŐRÜLTSÉGNEK, ÉS A VALÓDI HITELESSÉG LÁTSZIK HITELTELENNEK, A VALÓDI HIT TŰNIK ERETNEKSÉGNEK ÉS BŰNNEK. AHOL SZÉLES KÖRBEN ELÍTÉLIK ÉS KÖZNEVETSÉG TÁRGYÁVÁ TESZIK AZOKAT, AKIK A RENDSZER ELLEN VANNAK, ÉS ÉPPEN A RENDSZER RABJAI HISZIK MAGUKAT IGAZNAK ÉS VALÓDINAK. A RENDSZER RABSZOLGÁI FESZÍTIK KERESZTRE METAFORIKUSAN A RENDSZER ELLENSÉGEIT, AZOKAT, AKIK TISZTÁN LÁTJÁK A VALÓSÁGOT. TISZTÁN LÁTNI A VALÓSÁGOT A MÁTRIXBAN ŐRÜLTSÉGNEK HAT. AKI A VALÓSÁGOT MONDJA, AZT KIKÖZÖSÍTIK, SZÁMŰZIK MAGUK KÖZÜL, ÉS A RENDSZER CSÚCSPONTJÁN NYILVÁNOSAN KIVÉGZIK. EKKOR MÁR NEM KELL TITKOLNI A REJTETT HATALOM LÉTEZÉSÉT, MERT SZÉLES KÖRBEN ELFOGADJÁK AZT. EZT MEGELŐZI A RENDSZERELLENESEK SZÉLESKÖRŰ NYILVÁNOSSÁGRAHOZATALA A VALÓSÁGRÓL ÉS AZ IGAZSÁGRÓL, ÁMDE A MÁTRIX URAI A NYILVÁNOSSÁGRAHOZATALT SAJÁT JAVÁRA FORDÍTJA AZZAL, HOGY ELFOGADTATJA A LÉTEZÉSÉT. MIUTÁN EZ MEGTÖRTÉNT, MÁR NYÍLTAN FELVÁLLALHATJA A SZEREPÉT, ÉS AZ EMBERISÉG SAJÁT MEGMENTŐJEKÉNT TEKINT RÁJUK. MINDAZOKRA, AKIK ENNEK ELLENÉBEN VANNAK, NYILVÁNOS PELLENGÉRRE ÁLLÍTÁS ÉS ISMÉTELT NYILVÁNOS KIVÉGZÉSEK VÁRNAK. EZ A FOLYAMAT MENTÁLISAN ÁLLÍTHATÓ MEG, A MÁTRIX RÉTEGEINEK PONTOS FELFEJTÉSÉVEL MIND IDŐBEN, MIND TÉRBEN.  /Lucifer/

 

A közeljövő történéseiről is számtalan álhír és valós igazság kering, senki nem tudja eldönteni, mi fog most történni. 

A tréningen az istenek ki fogják nyilatkoztatni a közeljövőt, amellett, hogy szemtől-szemben találkozunk a háttérhatalmi elittel. 

Nagyon fontos tréning lesz. 



Beszéljen helyettem egy nagyon érdekes és sokat mondó részlet a GALILEA VIII.-ból.



Kongóban a százhuszonhét föld alatti ember, menekültként magához térve támolygott a falu körüli dzsungelben. A helyiek szemmel tartották őket. Az emberek fáradtak voltak, és kábák. Új volt nekik ez a világ, a tengernyi színnel, harsogó hanggal, fülledt illattal, a Nap tüze égette a bőrüket, de már elbírta a szervezetük. Nem győztek eleget enni és inni, ráadásul annyiféle új ízű, összetételű étel került eléjük, hogy nem tudtak betelni vele. Nagyjából egy nap telt el, hogy feljutottak ide, és még nem ment le a Nap, de már alkonyodott. Várakoztak. Maguk sem tudták, hogy mire. Tudták, hogy valaki megmentette őket, mentálisan manipulálta a helyi katonákat, különben halomra lőtték volna őket. 

Most nyugalom volt, és béke, szinte már-már természetellenes béke, mintha a világ lélegzetvisszafojtva várna valamire. Néha a talpuk alatt éreztek rengéseket, eleinte csak apróbbakat, majd egyre nagyobbakat, és csak ők tudták, pontosan mi zajlik odalenn. 

Lerajzolták a helyieknek a föld alatti világot és Jahve labirintusát. A törzs tagjai ámulva szembesültek az igazsággal, amit csak őseik énekei adtak át generációról-generációra, hogy léteznek föld alatti emberek, és néha meglátogatják őket, és ezeknek az embereknek vannak isteneik is, akik veszélyesek és véráldozatot kell nekik bemutatni. A helyi törzsből egy középkorú férfi hevesen gesztikulálva próbálta elmagyarázni ezt a föld alattiak közül egy idősebb férfinek, aki határozottan tiltakozott ez ellen. Semmilyen véreskezű istenség nincs, amelyik, véráldozatot követelne. Soha nem is volt. Az elit irányítja őket, magyarázta kézzel-lábbal, szóval és rajzzal a fekete férfinak, egy olyan uralkodó elit, amely idefent is az úr. A törzsbéli férfi nem hitt neki. Nem tudta elfogadni, ez már túl sok volt… Túl sok. Alapvetően kellene megváltoztatnia a hitét, és az általa látott világról alkotott véleményét, ha ezt elhinné. Uralkodó elit? Láthatatlan királyok? Láthatatlan kormány? 

Pedig az igazság ez, és még ha nehéz is elfogadni, előbb-utóbb a Föld vakfoltjaiba is eljut a hír: nemhogy létezik az elit, de kegyetlen csapásra készül az istenekkel összefogott emberiség ellen. Erről még a föld alattiak sem tudtak, de az istenek a JCS központjában készültek az áthozatalukra. 

Az istenek kinyitották a téridőkaput. Ezüst örvényt álltak körül, a körben emberek is voltak, ugyanúgy, mint az első kapunál. Ugyanazt a kört vették fel, mindenkire szükség volt, aki az épületben tartózkodott ekkor - és az összeadódott energia lüktetve, vibrálva járta át őket. Az örvény magja sötétebb ezüstöt árasztott magából, majd vakító fehérre váltott, és megremegett az épület. 

 

  1. rész 

A potenciális ellenség

 

Charlotte Lincoln mindig is úgy hitte, okosabb az elitnél. Valahol mélyen legbelül lenézte őket. Úgy érezte, hogy nem tartozik közéjük. Elítélte a módszereiket, úgy gondolta, hogy szűklátókörűek az emberiség tekintetében - az általános vita tárgyát képezi az elit körében titkos konferenciákon, hogy az emberiség lehet-e valaha az elit potenciális ellensége, avagy sem, mivel több körben járt már a  reptil-arkhón Szövetség a Naprendszerben, többször is kipusztították itt az életet, és csírájában törölték a humanoid fajt és annak bármilyen megjelenési formáját. Több ízben idéztek elő a Földön teljes kihalással járó eseményt, amely még az ökoszisztéma nagyját is elkaszálta, mint más bolygók esetében. A humanoidok azonban mindig megjelentek, újra, újra és újra, bizonyítván ennek a fajnak a rendkívüli túlélőképességét és az evolúció nagy körforgásában valahogy mindig felbukkantak. Minden felbukkanás esetén az elit részéről genetikai közbeavatkozásra volt szükség, hogy a humanoid lények soha ne érjék el a Szövetség lényeinek intellektuális szintjét, mert ha ez megtörténik, az emberi faj véglegesen visszaveszi a Föld feletti uralmat. Azonban Charlotte tisztában volt vele, hogy az emberiség esetében az egyik legnagyobb mozgatórugó önnön nagyságuk elhitetése velük - annak az elhintése, hogy az emberi faj különleges. Annak elhitetése, hogy valójában különös hatalommal bírnak, amely képes az önálló létezésre és változtatásra, valamint egy bolygó elkormányozására, főként azok esetében, akik nem rendelkeznek semmilyen hatalommal, szuperképességgel, csak könnyű nekik elhinni magukról, hogy ez a hitük végül ostoba mágikus rítusokra, angyalokkal való értelmetlen kommunikációra saját illúzióik táplálása végett, a mesterséges istenképpel való képzelt csevejre ösztönözve őket az illúziók legnagyobb terjesztőjévé váljanak. Nincs annál veszélyesebb egy társadalomban, mint a csillogó illúziókat és a “minden rendben van és lesz” látszatát igaznak hívő önjelölt látók és angyalkommunikátorok serege, akik elhitetik a néppel, hogy teljes biztonságban van, holott már akkor sem volt abban, amikor életre fogant. A humanoid faj mindig könnyen meggyőzhető arról, hogy láthatatlan segítők seregei biztosítják a létezését, és vigyáz rájuk tengernyi nem evilági entitás - ez mindig benne van az elit tervei között, mint a saját magába vetett hit kihasználása a humanoid lény esetében, és a spirituális irányvonalak hiteltelenné tétele azzal, hogy ugyebár ezek az angyali kommunikációk csak ígéretek. Azonban az emberiségnek volt egy aduásza, és erről Charlotte, aki kiválasztott volt a kiválasztottak között, többet tudott, mint körülötte bárki más - nevezetesen, hogy az emberiség mellé álltak az istenek. Az összes eredendő forrásenergia szülötte a Föld mellett tette le voksát, még a démoni, és inhumánus entitások is, a hüllőkirály, Marduk, vagy a démonok egyik leghatalmasabbika, Achremmon. Jahve hiába zárta a démonokat föld alatti ketrecükbe, nem fordultak az emberiség ellen. Marduk pedig kinőtte a saját faját, és túllépett rajtuk, látva az önmagát megdönhetetlennek tartó elit óriási baklövéseit és örökös hibáit. A Létezők nem először tették le a Föld mellett a voksukat a Szövetséggel szemben, azonban ezúttal a földi avatarok némelyike túlságosan is felébredt.. legalábbis az elit számára mindenképpen túlságosan. Nem számítottak arra, hogy sikerülhet integrálni a Létezőket a földi síkra úgy, hogy fizikai manifesztációban valóságosan bármit is tenni tudjanak itt. Azonban a JCS központ minden szempontból bebizonyította ezt. Ott voltak, testet öltve. 

Sokadjára. 

Sokadik próba az emberiség számára, sokadik lehetőség, végülis a Föld egy tesztpálya. Az időcsúsztatások újraindítják a játékot. 

A Jesus Christ Superstar központ, ami el akarta játszani a világnak Jézus újbóli keresztrefeszítését, statisztákkal, jó pénzért, egészen addig tökéletesen követte az elit láthatatlan, emberi füllel hallhatatlan mentális befolyáson alapuló utasításait, amíg az istenek meg nem jelentek. Ez volt a hiba, a hiba a mátrixban. 

 

Ez a központ több volt annál, mint aminek látszott. Jóllehet, egy pénzorientált illúziónak indult, de végül valami egészen más lett belőle. Megtestesítette mindazt, amiben az emberiség hinni tud. Egy eszmét, amibe kapaszkodni tud. A Megváltás eszméjét, amelybe vetett hittel végül önmagát váltja meg, és dacára a Szövetség sorozatos időcsúsztatásának, ezúttal valamiért minden MÁSKÉPP SIKERÜLT. Hiba csúszott a mátrix számításába, és ez már helyrehozhatatlan. Charlotte tudott az időcsúsztatásról, de nem emlékezett rá, ahogyan a lineáris időben senki. Érezte azonban, most mindennél erősebben érezte. 

Ahogyan azt is, hogy ő és Janssen nem az elit közé való. Mintha soha nem is oda születtek volna, ami képtelenség. Oda születtek, de megingottak, sőt mi több, soha nem is hittek az elitnek, és az elit tervében. Belső meggyőződésük súgta, hogy nem hihetnek, mert ezúttal valami történni fog. Habár az elit az árulást halállal büntette, azonnal likvidálással, minden síkon és dimenzióban, a fizikaiban is, Charlotte és Janssen még nem gondolkodott abban, hogy árulást kövessen el, mégis jó úton haladtak afelé, hogy az emberiség számára igazi lehetőséget nyújtván, elárulják az uralkodó elitet. 

Azt az elitet, amely úgy végezte ki az emberiséget, a Naprendszert és más csillagrendszereket újra és újra, mintha ez semmit sem számítana, és pontosan az idő ismétlődését használták ki arra, hogy ezt megtegyék. Az a jelenség azonban, hogy a humanoid faj újra megjelent, ismét teljes DNS-lánccal, mindig új és leküzdendő feladatot jelentett, és az időismétlést valójában egy adott humanoid korszakon belül intézték, nem pedig kívül. Amikor egy humanoid korszak véget ért, a Föld lakhatatlan állapotba került, majd az elit egy idő után visszatért ide, és újra építette az egészet. A mátrixot. Amit mindig tökéletesített, mint művész az alkotását, igyekezvén minden hibát kiküszöbölni. Az soha nem volt a terveik között, hogy a humanoid faj MAGÁTÓL jelenik meg, az idők kezdete óta azon dolgoztak, hogy ők teremtsék az embert meg. Sikerült is az emberiség nyolcvan százalékát a mostani humanoid korban saját kreálmányként ÜZEMELTETNI,  de húsz százalék még mindig tiszta Teremtő Forrással rendelkezett. Ők tudtak az istenekkel valójában kommunikálni és felismerni a Létezőket, ők tudtak integrálódni a Létezőkkel és ők voltak képesek MEGÁLLÍTANI a tervet. Minden humanoid korral egyre fejlettebben tértek vissza, azonban minden alkalommal egyre keményebb DNS - módosításon estek át, az elit ezzel kívánta őket minél jobban lefojtani. 

 

Az emberiség azon része, amelyik hívja az isteneket és minden Létezőt, az integrálódni is tud velük. Azon része, amelyik csakis a fény után megy, mint ló a répa után, az semmit sem ért az Egységből, csak beszél róla, és tehetetlenül nézi mások felemelkedését, miközben egyre kétségbeesettebben kommunikál az angyalokkal, akik mindehhez kevesek. Charlotte látta jól, hogy az elit a spirituális eszmerendszerbe hogyan programozta bele a csak a fény a jó elméletet, és hogyan erősítette az egyisten-képet az emberekben, hogy azok ezután is Jahvéhoz imádkozzanak, de azt is látta, hogy az emberiség egy része soha nem hitt a hamis istenben, és a hamis istennek. Látta előre, érezte, tudta, ezúttal az emberiség nyer. Mégpedig az intellektusával és a képességeivel, nem fegyverekkel, erőszakkal és bosszúval, ahogyan azt az elit gondolja és elvárja tőlük. Mert amíg a bosszú, a fegyverek és az erőszak dominál, addig az emberiség irányítható…

Amíg pedig a különböző hitrendszerek ütköznek, úgyszintén. Az ellenséges embert könnyű manipulálni, mégpedig a saját egójával. Charlotte tisztábban látta a többieknél azt, hogy az emberek között vannak olyanok, akik ezt átlátják, és a végtelenségig nem lehet elnyomni a képességeiket és az isteneiket. Az istenek megtalálják az utat az emberekhez és fordítva…

 

Charlotte úgy vélte, az elit látványos hibát követett el ezúttal és ennek meg fogják fizetni az árát, mint mindig, most is túl magabiztosak, és mint mindig, most is lebecsülik az ellenséget, ő maga pedig hiába az elit része, valóban nem tartozik közéjük, és Janssen sem, mégpedig azért nem, mert látják őket kívülről és képesek objektívan megítélni saját fajtájukat, amelyre az emberek körében sokkal többen képesek, mint azt az elit gondolná. 

Az istenek emberiség mellé állása sem először történik meg, mint ahogyan az emberi faj felemelkedése és bukása sem, Charlotte azonban jó ideje ingadozott abban, hogy valóban az elitet kell-e szolgálnia, mint a feltörekvő emberiséget, és Janssenhez hasonlóan arról ábrándozott, hogy az elittel szembefordulva - saját vérével -, megmenti az emberi fajt az éppen aktuális pusztulástól, amely már látványosan érik. 

 Az elit esetében nem lehet azt elmondani, hogy a lélek választana családot, közösséget, helyet. Az elit teljes egészében megtervezett módon házasodik, nemz utódokat, akik aztán szintén előre eltervezett módon házasodnak. Ez a gyakorlat a nem elit tagjai között is fennmaradt egészen az 1900-as évekig,, és sok arisztokrata úgy vélte, ha követi a felső elit szokásait, bekerülhet abba a körbe, ahol ők vannak.  Tévedés. A látható és láthatatlan háttérhatalmi elit saját nem földi származásának teljes tudatában az idők kezdete óta így tett, és köreikbe nem lehet bekerülni, erről gondoskodnak, és életüket szigorú szabályok irányítják. Sokkal szigorúbbak, mint a földi emberekét. Ezek a szabályok biztosítják a fennmaradásukat, és ezek a törvények ősibbek a Naprendszernél - a háttérhatalmi elitet alkotó földönkívüli fajok sok évmilliárd óta így hódítanak meg csillagrendszereket. Van eg TERV, egy POTENCIÁLIS TERV, amelyet végre kell hajtaniuk ahhoz, hogy minden csillagrendszer esetében ők legyenek a nyertesek, akármilyen fejlett fajok uralják is ellenükben. Mindig nyernek - és mindig odébbállnak, ha az adott csillagrendszer számukra nem ad több energiát és hatalmat.  Minden esetben letarolt bolygók, halott csillagrendszerek maradnak utánuk - kiszáradt, kiégett, vagy megfagyott bolygók, élhetetlen légkörrel, halott ökoszisztémával. Szándékosan van ez így - távozásuk után nem sarjadhat újra élet, mert az újra kialakítja az elpusztíthatatlan humanoidot, és a humanoid előbb-utóbb ismét öntudatára ébredve megkeresi és elpusztítja az elitet, legyen az bárhol is, legalábbis az elit így gondolta. A humanoidok lételeme a bosszú - az elit mivel éppen elégszer szembesült ezzel a jelenséggel, az emberekre is rávetíti ezt. Akár igaza van, akár nem. 

 A bosszú pedig veszélyes, meggondolatlan és zűrzavaros. Amíg az elit esetében a bosszú mindig jó okkal, nagyon is józan okkal történik, előre eltervezetten, későbbi előnyök biztosításáért, addig a humanoidok esetében a bosszú nem más, mint érzelmeken alapuló meggondolatlan tettek sorozata, amelyek távolról sincsenek eltervezve, ha mégis, a tervek nem biztosítanak későbbi előnyöket a számukra. Az elit pontosan tudván ezt könnyen hoz létre háborúkat a csillagrendszerek bolygóin, sőt a bolygók között is. A bosszú lehetőségének biztosítása a humanoid lények számára a győzelmet jelenti. A bosszú és a győzelem a szemükben szinte ugyanaz. Úgy akarnak győzni, hogy a másik megsemmisül, ezt az egyetlen módját ismerik a győzelemnek. Az elit úgyszintén a győzelmet a másik megsemmisülésével éri el, azonban a megsemmisítés valójában eszköz arra, hogy saját létük biztosítva legyen, nem pedig egy kegyetlen, értelmetlen tett. Az az aprócska tény, hogy a humanoidok lelkében az elit saját maga idézi elő a bosszúvágyat, jelentéktelen. Ez is az érzelmi terror, a láthatatlan manipuláció tárházába tartozik, amelyre a Nibiru a legjobb fegyver, mindig is az volt. A Nibiru megőrjíti a humanoidokat, a belőle jövő frekvencia összezavarja a tudatukat, az érzelmeiket és a tetteiket, a világukat romba, nyomorba és alacsony rezgésbe dönti. A fizikai lét kínjai pedig elvonja a figyelmüket a valóban fontos dolgokról, sőt, a fizikai léten kívül nem is látnak mást. Ez már a társadalmuk végét jelenti, amikor ide elérkezik a humanoid társadalom, csupán néhány lépésre van szükség a potenciális tervből az elit részéről, mint végrehajtandó cselekedet, és amikor a társadalmat teljesen szétverik, egymás ellen uszítással, félreinformálással, hazugságokkal és illúziókkal, megölve ezzel a lelküket, önmagukkal fordítja őket végül szembe, és ez a végzetes pont. Amikor a humanoid önmagával kerül szembe, már önmagát is megkérdőjelezi, sőt, létének jogos voltát is, és ekkor jön a végső csapás. A világuk ekkor már fizikailag is megsemmisíthető. Az elit ekkor teljesen átveszi a hatalmat az utolsó négyzetcentiméterig az adott bolygón, az ott élő humanoidok számára elfogynak az utak és a kiutak ebből. Bezárják őket önmaguk börtönébe, és most már teljesen kontrollálhatóvá válnak. Irányíthatóvá. Mert az a lény, aki nem ismeri önmagát, azzal azt csinálsz, amit akarsz. Adsz neki egy új személyiséget, amit önnön önmagának ismer el, és vakon követi a te utasításaidat, amelyeket önmaga utasításaiak hisz. Báb a kezedben, amit tetszésed szerint alakíthatsz, formálhatsz. Nem humanoid lény többé, csupán egy gyurma a láthatatlan kezedben, mert létezésedről mindeközben semmit sem tud. Azt hiszi, a döntéseit ő maga hozza meg, a cselekedeteit szabad akaratából hajtja végre, és végig abban az illúzióban van, hogy van szabad akarata… miközben minden arról szól, amit te akarsz. Félelmetes, nemde? Ekkorra a társadalom kiveti magából azokat, akik még harcolnak a valódi szabad akarat fogalmáért, eszméjéért, és egyáltalán tisztában vannak vele, mit is jelent. Azok vannak megbélyegezve, akik kimondják, irányítva van a társadalom, köznevetség tárgyává teszik őket éppen az irányítás alatt, a teljes kontroll alatt lévő bábok, szinte őrültnek nyilvánítják őket. Az utolsó percig harcolnak az irányítottak az irányított létezésükért, szentül hiszik azt, hogy az a valódi életük, és akik az irányítást felismerték, a POTENCIÁLIS ELLENSÉGEK. A mátrix potenciális ellenségei… akiket ki kell irtani, gyökerestül. A gondolataikat, az publikációikat, a találmányaikat, amelyekkel rendszerint éppen az irányítással mennek szembe, a gyógyszeriparral, a hadiiparral, az élelmiszeriparral, mindennel, ami a kontroll, a mátrix része. A társadalom elegánsan kiveti magából őket, és hátat fordítva nekik, minden támogatást és lehetőséget megvon tőlük. Ebben a politikusok, akik csak egy jottányival látnak többet, mint alattvalóik, tevékenyen és tudatosan vesznek részt, határozottan profitorientált módon viselkedve, és azt tartva szem előtt, hogy megfelelő mennyiségű pénz kell ahhoz, hogy hatalmukat látszólagos korlátlansággal fenntartsák, miközben ők is korlátok közé vannak szorítva, de van az a pénz, ami mellett ez nem zavarja őket, és ezért a pénzért cserébe saját belső meggyőződésük ellenében cselekszenek - ellehetetlenítik a szabadságra vágyó, az irányítás ellen harcoló szabadságharcosokat, még ha nap mint nap fel is teszik maguknak a kérdést, hogy vajon ha ők lennének a harcosok cipőjében, ők mit tennének, és tudják jól : ugyanezt. Mégis, nap mint nap egyre mélyebbre süllyednek az aljasság ketrecébe, és a hatalom illúziójáért bármire képesek. Büntetik azokat, akik ellenük és a rendszer ellen lázadnak, látványosan szolgálják a hamis istent, és hajlonganak egy kreált, énközpontú vallás előtt. Az énközpontú vallás mindig az elit tervének része. Kell egy büntető jellegű, nárcisztikus istenfogalom, ami köré a világot építeni lehet, egy olyan istenkép, amely minden belső meggyőződést visszautasít, kinevet és bűnként tüntet fel minden szabadságra irányuló lépést, sőt még az óhaját is. Szinte bűnként tünteti fel, ha nem hisznek benne, és az általa uralt társadalom megveti azokat, akik ezt az istenfogalmat elutasítják, sőt, egyenesen félnek tőlük.  A társadalmi összeomlás végső fázisában kegyetlen bosszút állnak az irányítottak azokon, akik szabadok, mondván, ők tehetnek az általános összeomlásról, az irányítottak teljes meggyőződéssel rontanak nekik és az életüket veszik, nyilvános kivégzéseket tarva, ezt a világ előtt közzétéve, hogy minden szabadságra vágyó egy életre megjegyezze, hol a helye. A nyilvános kivégzések a társadalom újjáépítésének égisze alatt zajlanak, de ekkorra már nyíltan vállalja az elit a hatalmát, és saját létezését, lévén már biztonságos. Ugyanis ha a humanoid eljut odáig, hogy saját fajtársait gyilkolja nyilvánosan, szégyenérzet nélkül, akkor eljött a társadalom végnapja.  Ugyanis túlságosan félnek attól, hogy mi lesz, ha nem ölik saját fajtájukat halomra, és nem állnak bosszút. A bosszú azután kegyetlen háborúba, világméretű háborúba torkollik, és ez adott társadalom végóráit jelenti. Amikor a háborúnak az elit egy trükkel, kreált indokkal véget vet, látszólagos jólétet biztosít a túlélők számára, és demográfiai robbanást idéz elő. A Föld esetében ez egy hullámzó görbe. Hol fent, hol lent állapot jellemzi, és az emberi társadalom újra és újra kisebb bukásokkal halad a végső megsemmisülés felé a terveknek megfelelően. Minden világháború megtöri az embereket, kettétöri a társadalom gerincét, és a lelkeket. Kitörölhetetlen nyomokat hagyva bennük és a családok szakrális szövetében. Minden világháború óriási kínnal jár, melyet az elit táplálékként használva fel a Nibirut is élteti. Minden háború egyre kevesebb erőt hagy maga után, és a végén a társadalom elfásul, közönyössé válik és kifárad, ezután már nem nehéz őket rávenni arra, hogy kis dolgok miatt nyilvános kivégzéseket prezentáljanak, ezzel példát statuálva. Jézus ókori, eljátszott kivégzése is pontosan erről szólt, és az elit POTENCIÁLIS TERVE alapján a JCS-ben eljátszandó Jézus kivégzés is ugyanerről szólt.

Az emberiség fejében az ébredés alkotta zónákat betömni megint ugyanazzal. A bosszúval, a vérrel, a fegyverrel és az erőszakkal, ami a tervek szerint akár háborút is kirobbanthat azok között, akik felfeszítették és azok között, akik az életéért könyörögnek. Mindez azonban nem történt meg, ezúttal nem. Az idő végtelen szövetében lyukat ütött valami, ami nagyobb a Szövetségnél, az idők kezdete előttről való Szövetségnél, amely csillagrendszereket foszt ki. Habár az emberiség az időszúsztatással újra és újra elfeledi az eseményeket, ezúttal az időhöz sem fér az elit hozzá. 

A potenciális terv került veszélybe ezúttal, sok idő óta először, és az elit még nem észlelte, hogy mekkora a kár, amit az emberiség okozott. Charlotte-ban egy kis káröröm futott át, ahogyan ezt végiggondolta. Az elit örökös hibája a nagyképűség. Amit eddig az elit észlelt az emberiség által a tervbe csúsztatott hibáról, az, hogy megállították a tervet, de az elit keresi a terv újraindításához szükséges módokat, és mindig van mód, hiszen a POTENCIÁLIS TERV attól potenciális, hogy többféle lehetséges módozatot is tartalmaz. A, B, C, D, E és F tervet is, és az elit most még csak a B-tervnél tart… 

Charlotte és Janssen tudat alatt az elit elárulására készült az emberiség érdekében, és ezzel nem voltak egyedül. A többi csapat az elitből más utakon menekült a mátrixból, tartva az istenek csapásától, és minden csapatban volt több “áruló” is. Miközben menekültek, a világnak ennek ellenkezőjét adták elő - az emberiség csapásra számított tőlük, és minden másodpercben várta, hogy mi következik most.. valójában az elit közel volt ahhoz, hogy a Földön kívülről folytassa a tervét, vagyis tervei valamelyikét, az E vagy az F tervet, ami már FÖLDÖNKÍVÜLI CSAPÁSRÓL SZÓLT, amelyben szintúgy nem vállalnák fel önmagukat, hanem a világ számára megmentőként térhetnének vissza, miután földönkívüli hajókkal ők maguk intéznének csapást a Föld ellen, majd saját maguk ellen mentenék meg a naiv földi lakosságot. 

A mátrix rétegeiben keresendőek a terv POTENCIÁLIS KULCSAI, és ezek a kulcsok az elit tagjainál vannak. 

Charlotte és csapata éppen kitámolygott a kongói esőerdőben az alagúton át, amikor hirtelen kékes-ezüstös örvénybe kerültek, amely mindannyiukat egyetlen pillanat alatt beszippantotta. Az örvény vibrált, élt, tombolt, és a JCS központjába vitte őket a kongói százhuszonhét föld alatti emberrel együtt. 

 

Ott álltak mindannyian az istenekkel és az emberekkel szemben. Charlotte-ék, az elit egyik menekülő csapata, mellettük a föld alatti emberek, szemben a JCS-ben lévő Létezőkkel és emberekkel. Charlotte megdöbbent. Torkát összeszorította a felismerés: láthatatlan kezek, a rejtett kéznél erősebb kezek intézték ezt így, olyan kezek, amelyek még az isteneken is túl rendelkeznek, amelyek mindenhova elérnek. 

Az elit tagjai az istenekkel néztek farkasszemet, és egy pillanatig teljes csend uralta a központi hallt. Mindenki mély megdöbbenéssel vette tudomásul, hogy a kongóiakkal együtt az elit egy csapatát is sikerült a téridőkapun áthozni. 

  • Üdv. - mondta kurtán Jezuel. - Hát akkor ideje megkezdeni a konkrét lépéseket. 

Nathalie, az istenek korlátlan híve remegő hangon szólalt meg, a torkát köszörülve. 

  • Ti… ti tudtatok erről? - kérdezte Lucifer felé fordulva. 

  • Igen. Tudtunk erről. Vannak az isteneknél is nagyobb erők, amelyek időben tájékoztattak minket erről. - válaszolt Lucifer. - Ezek a nagyobb erők rendezték ezt így. - biccentett az elit felé.  - Szemtől - szemben. Ahogy azt kell. 

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2021

SZEMTŐL-SZEMBEN A HÁTTÉRHATALOMMAL

A POTENCIÁLIS ELLENSÉG

A POTENCIÁLIS TERV 

JAHVE TERVE A VILÁGGAL

AZ ISTENEK KINYILATKOZTATÁSA A KÖZELJÖVŐRŐL LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE

Ha tudni akarod az igazat, ha tudni akarod, mi fog történni a következő hónapokban, mire számíthatsz a világban, ITT AZ IGAZSÁG, csak legyen merszed befogadni

 

2021. december 4. szombat

15.00-19.00

Skype

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

ÁLDÁS

ESZTER - FÉNYHOZÓ 

Szólj hozzá