2022. jan 27.

A HARMADIK VILÁGHÁBORÚ és a TERRA NOVA

írta: Eszter 777
A HARMADIK VILÁGHÁBORÚ és a TERRA NOVA

AMMON ÉS SAMAEL - HÁBORÚ KAPU ÉS TANÍTÁS KAPU

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

HÁBORÚ KAPU - TANÍTÁS KAPU

AMMON ÉS SAMAEL 

WORLD WAR III. VS TERRA NOVA

 

HÁBORÚ VAGY BÉKE?

A MÁTRIXON KÍVÜLI HARMADIK VILÁGHÁBORÚ

-

A HARMADIK VILÁGHÁBORÚ ÉS A HÁTTÉRHATALOM

A ZÉTA DRAKONIDÁK ÉS A CHIMERA SZÖVETSÉG HÁBORÚJA 

 

2022. január 29. szombat

15.00-19.00

Skype

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com



Az alábbi írásom csakis erős idegzetűeknek való. Azoknak, akik hajlandóak szembenézni a valósággal. Azoknak, akik hajlandóak arra, hogy észrevegyék, tengernyi komoly feladat vár ránk, és nem elég csak várni az Aranykort, nem elég csak hinni abban, hogy égi segítők segítenek, és nem elég csak meghallani, amit ők nekünk üzennek, hanem tennünk kell azért, hogy biztonságban és békében élhessünk.

Azoknak való ez az írás, egy nagyon kényes és sokat támadott témáról - a rettegett rémről, a harmadik világháborúról, -, akik nem csak a szépről és jóról akarnak hallani, hanem valóban VÁLTOZTATNI AKARNAK A JELENLEGI VILÁGON, és elfogadják, elhiszik végre, hogy van rá mentális erőnk, vannak rá eszközeink, hogy az események folyásába beleszóljunk. Azoknak való, akik TUDNI AKARJÁK AZ IGAZAT, nem azoknak, akik kényelmes homokban szeretik tartani a fejüket, és azt a álspirituális frázist puffogtatják, hogy ha valamiről nem veszel tudomást, az nincs. Én ezt a jelenséget ahhoz szoktam hasonlítani, amikor az ötéves kisfiú a paplan alá bújva úgy hiszi, ha ő nem látja a szüleit, akik mondjuk egy csínytevésen kapták rajta, akkor azok sem látják őt. Gyermeteg, ostoba viselkedés nem szembenézni a mátrixszal - de amiről ez az írás szól, az nem a mátrixban zajló háború. Valami, ami a mátrix felett, azon kívül zajlik. 

 

Ugyanakkor a földi fénymagok sokat tesznek napi szinten a békéért és a bolygó védelmezéséért. Sokan vannak azzal tisztában, hogy a tét igen nagy - nem történhet meg egy harmadik világégés, mert ez minden eddiginél nagyobb pusztítással járna, akár a jelenlegi földfelszín teljes megsemmisülésével, minden életformával együtt. A bolygó akár több tízezer évre lakhatatlanná válna, a pusztítás eszközétől és mértékétől függően, és mindazok, akik ezeket a fegyvereket bevetették itt a Földön, a nagyhatalmak vezetői, úgyszintén nem élnék ezt túl. 

 

A segítő erőket, fényhajókat, entitásokat is gyakran hívják a Föld védelmezésére a fénymagok, és vannak más csoportosulások is, akik elég konkrét háttérakciókat végeznek a háttérhatalmi rezsim végleges megállítására. 

Az is megnyugtató, hogy Nostradamus - egyes értelmezések szerint - 2019-re jósolta a harmadik világégést, és valóban ki is tört volna, de valami megakadályozta… hogy mi, arra ebben az írásban választ találhatsz. 

 

Van egy nagy mentális fegyver a kezünkben, ez pedig A MAG PIRAMIS, és van maga a  TERRA NOVA, az új Föld, aminek a megteremtése már elkezdődött, mint irány, út és cél. 

Van a kezünkben továbbá egy komoly tudás is, a Tiltott Tudás, és ennek része az is, hogy a földi fényrendszerben a mátrix kapuk közül a Tanítás kapuval szemben álló mátrix kapu a HÁBORÚ kapu. 

A Háború Kapuban Ammon áll a démoni szinten, mint a kapu őrzője és védelmezője - aki ezen a kapun átlép, abban megszűnik a háború, belül, és megszűnik a háború kívül, körülötte. A tréningen átmegyünk a Háború Kapuján, ezúttal globális mértékben, és átvisszük rajta a Földet a mátrixon kívülre. 

A Tanítás Kaput Ammon arkangyali másik fele, SAMAEL őrzi és védelmezi, aki ezen a kapun átlép, megtanulja elengedni a BELSŐ HÁBORÚT, és magában békét teremt, és megszűnik a háború belül és kívül, a Tanítás Kapuján is átvisszük a Földet, TERRA NOVÁRA, a Mag Piramis védelmén belül. 

Samael nem Lucifer :) Ahogyan Lucifer nem Sátán, vagy inkább valódi nevén ASTANEL - Teremtő Atya a Teremtő Anya, ASTANA mellett, mint sokszor mondtam, NEM LÉTEZIK SÁTÁN NEVŰ ENTITÁS, ENERGIA, helyette létezik a YHWH rendszer és annak valódi gonoszsága. Samael azonban tud valamit a háborúról, amit mi nem, és el fogja nekünk mondani a tréningen. 

 

Van, aki azt mondja, szükséges egy olyan apokaliptikus esemény, ami megtisztítja a Földet és az emberiséget önmagától. Én ezzel nem tudok egyetérteni. Az istenek 2013-ban közölték velem először, hogy az emberiség 80 százaléka gyakorlatilag halálra van ítélve, és ezen változtatni kell. Sok év telt el azóta, és vezettek az úton minket, hogy ez ne így legyen. Az út közben jöttünk rá, hogy mi magunk vagyunk A SORS, mi vagyunk A VÁLTOZÁS, mi vagyunk az ESEMÉNY. Mi, emberek, spirituálisan tudatosan dolgozó mentális erőközpontok, mi vagyunk azok, akik előidézik a változást, akik kezükbe veszik a sorsot, és akik tesznek azért, hogy az emberiség normális, békés, egy Aranykorhoz MÉLTÓ átmenetben vészeljék át a változást.

Az Aranykornak is megvan az ára ugyan, de nem mindegy, hogy milyen és mekkora.

 

Aki azt mondja, tisztuljon meg a Föld az emberiségtől, valahol nyilván részben  igaza van, de nem számol a következményekkel hosszú távon - hiszen ha eltűnnénk innen, azon túl, hogy az erőművek felrobbannának, köztük az atomerművek is, valamint minden gyár, olajkitermelő, olajfúró és egyebek, ami atomrobbanásokat, egész földrészeket beborító tüzet, szökőárakat okozna, elsötétítené az eget, évtizedekre, és a földkörüli pályáról lepotyogó műholdak egy része nem égne el a légkörben, ezek is óriási pusztítást okoznának, a földi élővilág nagy része is kihalna, de mint tudjuk, a természet megújítja önmagát, és néhány tízezer év alatt a Föld csodálatos, paradicsomi hely lenne… ahol azonban ismét megjelenne AZ EMBER. Mert az ember részben a mindig újrainduló evolúció része, részben pedig DNS-ét tekintve alapvetően egy hibrid - több csillagnemzetségből és fajból van összerakva.

Tehát a végeredmény az ember eltűnésekor hasonló lenne, mintha megindulna a harmadik világháború, ami hasonló következményekkel járna. Eltűnne a földi élet, az emberiség javarésze nem élné túl, az élővilág nem élné túl.

 

Az is köztudott, hogy ez a bolygó mindenképpen a megsemmisülés felé halad, hiszen a Napunk x milliárd év múlva gyakorlatilag felrobban, majd magába nyeli a teljes Naprendszert, és fekete lyukká válva elkezdi magába olvasztani a környező galaxisok peremén keringő bolygókat is. Majd ez nőttőn-nő, végül újra összesűrűsödik, és kialakul egy újabb központi csillag, ami köré kialakulnak az új bolygók…. ez a Világegyetem rendező elve, ez az Univerzum evolúciója. 

 

Az is köztudott, hogy még mielőtt a Napunk megsemmisülne, már jóval azelőtt, millió évekkel, a Föld nem lesz élhető és lakható, a Nap közelsége /pontosabban egyre gyorsabban növő tömege/ miatt kipusztítja a földfelszínt.

 

Az is szintén ismeretes, hogy előbb-utóbb egy nagyobb aszteroida eltalálja a Földet, egy igazi bolygóölő, 2115 körül várható egy ilyen, a Bennu aszteroida, ami teljes kihalást előidéző esemény - a NASA erre készül fel mostanság, gyakorlatozik a Föld közelében és a Földtől távolabb elhaladó aszteroidák esetében, hogy hogyan tudja őket megsemmisíteni vagy eltéríteni. 

 

Az is tény, és ezzel viszont én is egyetértek, hogy ez a fajta civilizáció, amit most élünk, egyértelműen a végnapjaihoz közeleg, és egy új világ kialakulása szükséges, de ehhez nem harmadik világháború, vagy hatodik Apokalipszis kellene, hanem gyökeres átalakulás. 

 

Az egyik fő oka annak, hogy miért vagyunk több csillagnemzetségből összerakva, és több bolygón is teljesítettünk szolgálatot a nem földi inkarnációs ciklusainkban, az, hogy amikor a Föld bolygó már nem lesz élhető, x milliárd év múlva, nem ide fogunk inkarnálódni, hanem máshová, és valószínűleg másik csillagrendszerbe, ahol szintén meglesznek a tudáshoz és kiküldetéshez szükséges alapjaink a DNS-ünkben. 

 

Sokan mondják, ez az utolsó földi életük. Igen, sokan nem fognak ide visszatérni, tekintve, hogy a következő inkarnációnk éppen arra a korszakra esik majd, amikor a Bennu becsapódhat, illetve tekintve a mostani helyzetet, a harmadik világháborút még akár ötven-hatvan évig is elhúzhatják, és egyáltalán nem biztos, hogy valaha kitör, azonban benne van a pakliban az, ami az első világháborúnál történt: látszólagos véletlen folytán tört ki, a szarajevói merénylettel, mint ürügy, és az akkori államfők ugyanúgy nem akartak világháborút, csupán fenntartani a hatalmukat és országuk befolyását, mint most, ugyanúgy nem tudták irányítani az eseményeket, mint most, és ugyanúgy látszólagos ballépésekkel tört ki az első világháború, mint ahogy most is bármikor megtörténhet - EZ AZ, A BÁRMIKOR MEGTÖRTÉNHET, AMI MIATT LÉTREJÖTT A HÉTVÉGI TRÉNING - de ez úgy gondolom, rajtunk is múlik és az isteneken is, a Csillagközi Flottán is, és az utánunk következő emberiségen is, akiknek egy része mi leszünk. 

 

A csapatommal úgy három-négy évvel ezelőtt szerződést kötöttünk a Földdel, hogy ide érkezünk vissza a következő életünkben is, illetve, a mostani átmenetet idelent maradva csináljuk meg, konkrét tettekkel, és ehhez megkaptuk a Tiltott Tudást és a Ma.y.ar naptárt is, mint az idő kerekét. 

 

A nem földi elit a világháborúkat nagyobb Aratásokra és pusztításra használja, a földi élővilág átalakítására, és mindig új mátrix indítására, most azonban megrekedtek. 

 

Az első világháború egy vakmerő és szinte a véletlen folytán sikeresen végrehajtott merénylettel indult el, /szarajevói merénylet néven vált ismertté/, két lövéssel, amellyel kivégezték Ferenc Ferdinándot és hitvesét - az első akció nem sikerült, először egy kézigránátot dobtak a nyitott autóra, amelyben Ferenc Ferdinánd és felesége utazott, de a dobást elvétették, majd a merénylő kedveszegetten egy közeli kávézóba ült be, hogy lehiggadva kitervelje a folytatást, ám a Ferenc Ferdinándot és hitvesét szállító autó sofőrje a kézigránát becsapódását követően nyílegyenesen elindult minél messzebb a helyszíntől, viszont a sofőr félreértelmezte Ferdinánd utasítását, és visszakanyarodott a merénylet helyszíne felé, a kávézgató merénylő pedig éppen ekkor lépett ki a kávézóból, és korábbi célpontjaival pontosan szembe találta magát. Ekkor dördült el az a két lövés, amely ürügyként szolgált az első világháború kitörésére.  Az akkori nagy államférfiak közül egyik sem akart nagy háborút, csupán fenyegetőzni és győzni, önhitten úgy gondolták, “ két nap alatt nyernek”, majd “csak úgy belesodródtak” a világháborúba. 

 

A második világháború már sokkal határozottabb és szándékos előkészítő hadműveletek és merényletek, hatalomváltó puccsok és az első világháborút követő borzalmas szegénység és általános káosz miatt tört ki - látszólag.

Valójában tudjuk jól, a világháborúkat nem a földi elit ismert tagjai jegyzik, ők csak bábok a rejtett árnyékkormány kezében, hanem az árnyékkormány, a nem földi háttérhatalom dönt úgy, hogy elindítja, és ennek érdekében olyan “véletleneket” idéz elő, mint a szarajevói merénylet. Az első világháború áldozatainak számát tízmillió fő körül jegyzi a történelem, sejtéseim szerint ez ennél több volt, a második világháború esetében hetvennyolc millió áldozatot jegyeztek fel, úgy gondolom, ez is több volt annál, és a második világégést követő megtorlások és kényszermunkatáborok újabb milliós nagyságrendű áldozatot követeltek, embertelen körülmények között élő, éhező, zsarnok diktarúrák alatt élő emberek sokmilliárdjait. 

 

A harmadik világháború még lekorlátozott voltában is legalább ötmilliárd emberi áldozattal járna, valamint a földi ökoszisztéma egy jó nagy részének megsemmisülésével, éhezést, káoszt, anarchiát, a túlélésért küzdő, állati ösztönök szintjére lealacsonyodott, sugárfertőzött környezetben élő, az atomkatasztrófa által előidézett évtizedes télben élő emberiséget, akiket aztán egyfajta BÚRA ALÁ terelne a háttérhatalom… 

 

Az árnyékkormány konkrétan biztonságosnak ítélte meg az első és második világégést, mert az ott alkalmazott fegyverek még azon a határon belül voltak, ami nem okoz globális kárt, majd csak a végén, mintegy pontként az i-re vetették be az atombombát, ami a japánok feltételek nélküli megadását hozta magával 1945. szeptember 2-án. A földi mátrixban pénzügyi, politikai, hatalmi okok, a határok újrarajzolása és hatalmi érdekek mellett mindig egy új és ismételt mátrix bevezetése volt a cél, és ez minden alkalommal meg is történt. 

Mivel a mátrix ismétli önmagát, és hasonló események forgatókönyvei vonatkoznak adott háborúk majd hatalomújraelosztás céljából, a korábbi háborúk is ilyen alapokon nyugszanak. 

 

A harmadik világháború kitörését évekkel ezelőtt sokan a 2015-ös párizsi merénylethez kötötték, és Anonymus egy szerintem igen félelmetes videójában előre jelezte több hasonló reménylet végiggyűrűzését Európában, megjósolta a berlini merényletet is, majd több ezt követő merényletet, melyekből azonban nem mindegyik következett be. A folyamat leállt, és jött a k@v@s-kampány és a v@cinákk kísérleti tesztfázisa, 2020-ban. Mondhatjuk, hogy most a világháború rejtetten zajlik, de a nemzetközi helyzet olyannyira feszült, hogy valóságosan is kirobbanhatna - ha valóban a földi elit irányítaná ezt, véleményem szerint már megtörtént volna.

Azonban nem a földi elit kezében van a döntés afelett, vajon élünk-e, vagy halunk, vajon lesz e harmadik, ezúttal az emberiség számára végleges és végzetes világégés-e, vagy sem, hanem a nem földi elit kezében. 

 

Ezenkívül felhívnám a figyelmeteket néhány fontos tényre.

  1. A harmadik világháború álcázottan is pusztíthat, például egy állítólagos meteor becsapódással, amely valójában jól irányított, az űrből érkező tömegpusztító fegyver, egyfajta bolygóölő aszteroida, tehát öt kilométernél nagyobb átmérőjű, amely eltörli a földi civilizációt. 

 

  1. A most élő emberiségnek úgy harminc százaléka a második világháború NEM-TÚLÉLŐI közé tartozik, és döntően a hetvenes években / a baby -boom, a hetvenes évek demográfiai robbanása a hirtelen bekövetkezett jóléttel és békével, valamint a Vízöntő korának indulásával egyidőben nem véletlen/ újrainkarnálódott emberek. Tehát ott voltunk a második világháborúban, áldozatként. Végignéztük, végigéltük, és zsigerig hatolt a mérhetetlen pusztítás, ami akkor a világban zajlott. 

 

  1. A világháborúk minden esetben az erőfitogtatással kezdődnek, és egy merénylet vagy annak erősen feltételezhető szándéka indítja el őket.  Ezúttal Putyin lesz a merénylet célpontja, és ezzel indítanák el azt a láncreakciót, ami a világégéshez elvezeti az emberiséget, és ezzel együtt a rejtett kéz részéről való tömeges Aratáshoz. 

 

  1. Mint az ismeretes, Viktorunk 2014-ben titkos katonai szövetséget kötött Putyinnal, ami szól arról is, hogy egy Magyarországot érő támadás esetén megvédenek minket, vagy egy Magyarországon belüli polgárháború és komolyabb forradalom esetén az oroszok közbeavatkoznak - ez sajnos várható fejlemény… -, illetve arról is, hogy egy világháború kirobbanásakor az oroszokkal kötött szövetségünk miatt máris élvonalban vagyunk. EGYES PRÓFÉCIÁK SZERINT A HARMADIK VILÁGHÁBORÚ TAVASSZAL ROBBAN KI - HOGY MELYIK ÉVBEN, AZT NEM JELÖLI A JÓSLAT, DE A PUTYIN ELLENI MERÉNYLET ÉS EGY HAMIS PRÓFÉTA, EGY ÁL-JÉZUS ELJÖVETELÉT KÖVETŐEN AZONNAL KITÖR. 

 

  1. A rejtett kéznek van egy igen kemény és félelmetesen logikus terve, ami a Putyin elleni merénylet és az azt követő globális összeomlás és forrongás kellős közepén lépne életbe. Ez  pedig “Jézus második eljövetele”, amit szándékosan igazítana a rejtett kéz a bibliai Jelenések könyvéhez. /megjegyzem, a Jelenések Tréningen kifejtettem, 2021 tavaszán, hogy  a Jelenések könyve a mátrix alapító okirata, egyfajta zsarolás az emberiség felé A YHWH SZÖVETSÉG RÉSZÉRŐL/. Gondolom nem kell emlékeztetnem titeket arra, hogy a Jelenések könyvében a “fenevad bélyegeként” emlegetve a mai kor embere világosan felismeri a v@cinátt, valamint a Jelenések könyve megemlíti “Krisztus második eljövetelét”, és az ezt követő hatalmas világégést, ami a világ emberiségének mintegy kétharmadát törli el, és ezután “Isten országa” uralkodik - bonyolult és mocskos manipuláció ez, mellyel máris Jahvéhoz kötik - mint Istenfogalom és a világ által ismert Isten - az Aranykor eljövetelét és a lelkek feltámadását, valamint a Biblia által oly sokat emlegetett “elragadtatást” is, ami egyezik a csak a fényben hívő fénymagok fényhajók által megmentett emberek témakörével is… Krisztus második eljövetele az árnyékkormány tervének része és ezt jól vésd az eszedbe… mert ez egy hamis Jézus lesz, akit látványosan keresztre feszítenek, természetesen eljátsszák a keresztre feszítést, ahogyan az ismert első jézusi eljövetelkor is eljátszották, csakhogy azzal a svédcsavarral, hogy ezt a keresztre feszítést ezúttal valószínűleg a muszlimoknak tulajdonítják majd és ez máris berobbantja a nagy világégést, egy politikai és vallási konfliktussal együttvéve, melyet tetéz az Európába szándékosan betelepített migránsáradattal szembeni európai közutálat, ami az emberek között is gyilkos indulatot indít el, az emberek még világháború nélkül is egymást ölnék az európai nagyvárások utcáin, plusz a nagyhatalmak közül az egyik, valószínűleg ha Putyin elleni merénylet a politikai kiváltó ok, hát nyilvánvalóan Oroszország, megnyomja a piros gombot - elindítja az első végzetes kilövést egy tömegpusztító fegyverből, az USA felé, az pedig válaszol, majd Kína is beszáll, és a próféciák szerint a háború nyertese Kína lesz, aki ezután teljes világhatalomra tesz szert, az USA elveszti befolyását, és összeomlik, Oroszország pedig szövetségeseivel együtt - többek között velünk -, elbukik, amit az európai nagyhatalmak a mi kis országunkkal szemben ismételt megtorlással fognak jutalmazni. Az emberiség pedig újabb több tízezer évre senyved saját önutálata és bűntudata súlya alatt, lévén úgy hisszük majd, hogy “megöltük Jézust, aki a világot megváltani jött”, ezzel pedig, mivel a keresztre feszítést a muszlimok számlájára írják, a dzsihád, amely a gyarmatosító országok jogos elszámoltatásáról szólna eredetileg, máris megbukik, a kereszténység, pontosabban a katolikus egyház a Vatikánnal és egy új pápával az élen, akit nemsokára meg fognak választani egyébként, újra hatalomra jut, a világ pedig ismét meghajlik a hamis isten súlya alatt…. hát ez lenne a forgatókönyv.

 

  1.  A világháborút korlátoznák, a bolygó élővilágának és emberiségének kétharmadát elpusztítva, lokalizálnák az élőhelyeket, és a BÚRA ALATT ÉLŐ NAGYVÁROSOKRA KORLÁTOZNÁK a maradék emberiséget és élővilágot… ez a háttérhatalom nem földi képviselőinek terve, csakhogy évekkel ezelőtt megérkezett a Naprendszerünkbe egy másik, idegen és ellenséges, rendkívül agresszív és gyors észjárású faj, úgy fegyverekkel, ismeretlen technikával és ismeretlen módszerekkel. 

 

  1. A “fenevad” Jahve és nem Lucifer, és semmiféle Sátán nem működik közre A fenevad egy fogalom, amelynek tulajdonítani lehet az árnyékkormány mesterkedéseit, és a földet uraló földönkívüli szuperhatalom döntéseit. Ráfogni egy nem létező gonoszra az ő gonoszságukat, immáron sokadjára -mesteri húzás.

 

  1. Jézus eljövetele és nyilvános kivégzése az emberiség számára azt jelentené: NINCS TÖBBÉ REMÉNY, A RABSZOLGASÁG VÉGLEGES…. nincs Aranykor, pontosabban az Aranykor egy búrák alatt élő lokalizált mátrixban élő megfélemlített és a túlélésért hálás, sanyargatott és állandó zsarolás és diktatorikus terror alatt élő emberiség élete, akik Aranykornak tartják majd azt, hogy túlélhették minden idők legnagyobb világégését, és ne feledd, szemtanúi lennének a borzalmas és mérhetetlen pusztításnak, olyan tömegpusztító fegyverek nyomán, amelyek emberi ésszel felfoghatatlan mészárlást és világégést okoznának. Elpusztulna a Föld élővilágának nagy része, az ökoszisztéma nagy része, megváltozna az éghajlat… és megváltozna végérvényesen maga az ember is. Egy megtört, kimondottan és köztudottan véglegesen rabszolgásított, rettegő fajjá válva, elgyötörten és remény nélkül élnénk le az életünket….

 

  1. A nyomorúság időszakát követné egy újabb felvirágzás, ami megint csak a háttérhatalom kezében lenne, és újabb mátrix lenne, NEM TÖBB ANNÁL ÉS NEM ARANYKOR. 

 

  1. Rajtunk múlik, hogy ez ne valósuljon meg. Vannak eszközeink erre és van tudásunk erre. Mag Piramis, Terra Nova, Tiltott Tudás, Ma.y.ar Naptár, Időgép, Sorskerék, Létezők, minden, ami kell ahhoz, hogy ezt az egészet FELÜLRŐL ÉS A MÁTRIXON KÍVÜLRŐL LÁTVA állítsuk meg. Mert amit felsoroltam, az előbbi kilenc pontban, a mátrixban történne meg, de a mátrixon kívülről irányítaná a Chimera. 

 

MERT AZ ARANYKOR NEM A MÁTRIXBAN KEZDŐDIK, ÉS NEM IS KÍVÜL, HANEM BELÜL. A TUDATBAN. 

COGITO ERGO SUM. 

 

Még egy fontos tény. A harmadik világháború nem csak a mátrixot törölné el - hogy azután a Chimera új mátrixot alkosson -, hanem a valóságos Föld valóságos felszínét is, amire a mátrixot építették, és a mátrix helyére épül TERRA NOVA. Nem egy másik bolygó. Még mindig ugyanez. 

 

A harmadik világháború egy olyan témakör, amire az emberek nagy része úgy elkapja a fejét, mintha meg sem hallotta volna. 

 

Pedig ez utóbbival foglalkozni kell, mentális erővel tenni az ellen, hogy megtörténjen. A háttérhatalom berkein belül NINCS EGYETÉRTÉS a harmadik világháborút illetően. Nem tudnak abban megyezni, hogy kitörjön-e, avagy sem. Nem csak azokról van szó, akiket ismer a világ, hanem a nem emberi testben lévő lényekről is, akik a háttérhatalmi földi elitet irányítják. Közöttük sincs egyetértés a harmadik világháborúval kapcsolatban. Ennek az a fő oka, hogy olyan fegyverekkel rendelkezik a földi elit, amelyek hatótávolságát és erejét már lehetetlen felmérni, mivel tesztelni is lehetetlen őket, a tesztelésük már önmagában is világméretű katasztrófával járna, tehát ott csücsülnek több ezernyi atom- hidrogén- és egyéb bombán, tömegpusztító vegyi és biokémiai fegyverek egész arzenálján, és nem tudják, ha beindítanák akár egyiket is ezek közül, mi lenne a hatása. Mi történne a Földdel, az emberiséggel, az ökoszisztémával. Nem beszélve arról, ha az egyik tömegpusztító fegyver “elsül”, azt azonnali válaszcsapás követné, és onnantól nem valószínű, hogy a bolygó felszíne az azt követő öt-tízezer évben alkalmas lenne bármilyen létforma fenntartására. A sok évtizede tartó hidegháborús erőfitogtatás következtében a fegyvereket túlfejlesztették, ami egyfajta zsarolási alap a nagyhatalmaknak egymással szemben, azonban bevetni ezeket a fegyvereket nem merik. A saját országuk is elpusztulna a kataklizmában, nem beszélve a teljes bolygó  élővilágáról. 

 

Azonban ez csak a földi elit. A nem földi, nem emberi testben lévő lényeknek nem ekkora a tét a bolygót illetően, hiszen őket nem érintené a pusztulás, úgyszólván páholyból néznék végig - IMMÁRON HATODIK ALKALOMMAL, mert a földi élet már ötször pusztult ki -, hogy az ismert földi világ újra a por és hamu martalékává lesz. 

Az igazi vita ezek között a lények között zajlik, hiszen a földi háttérhatalom ezeknek csak bábjai. Ők nem tudnak megegyezni igazából arról, hogy mi legyen - érkezzen-e egy újabb pusztítás, avagy sem. 

Tisztában vannak ugyan a fegyverek erejével, és hatótávolságukkal, de a következményekkel kapcsolatban nem értenek egyet egymással, és nem a földi élet elpusztítására gondolok - számukra nem ez a fő tét, akármilyen szomorú is ez, hiszen már ötször megcsinálták - hanem arra, hogy nem ők a Föld egyedüli várományosai, akik ezt a világot meg akarják hódítani. 

 

Felbukkant egy idegen, ellenséges faj, a ZÉTA DRAKONIDÁK - az információ, amit mások is közzé tettek már, igaz. A zéta drakonida faj egy távolabbi csillagrendszerből érkezett a miénkbe, mivel a sajátjukat elpusztították hasonló tömegpusztító fegyverekkel, - ugyanis az atommaghasadás nem egyedül a Földön létező találmány, és NEM AKKOR TALÁLTÁK FEL ELŐSZÖR, amikor a mi történelmünk ezt megörökítette, valójában a korábbi öt pusztításból hármat a nem földi háttérhatalmi elit a fegyver arzenállal vitt véghez, előidézve vele szökőárakat, amelyek az egész Földet beborították - a bibliai vízözön valójában ez, és igen, létezett Noé, és a bárkája, valamint létezett a tengert ketté hasító Mózes, csak éppen nem az történt, amit megörökítettek, nem ő hasította ketté a vizet, hanem egy meteorit… - tehát az atombomba már alsóhangon négymilliárd éve létezik a mi Naprendszerünkben, de más csillagrendszerekből hozták át ide az alapelvét. Az atomenergia, amellyel végtelen mennyiségű energiát lehet előállítani, nem a mostani emberiség találmánya, és amellyel pusztítani is lehet, úgyszintén nem. 

 

A zéta drakonidák különböznek a mostani Chimera Szövetségtől, sőt ellenségeik ezeknek, lévén, a zéta drakonidáknak tényleg létszükségletük - alátámasztom az információt, amit mások is lehoztak -, hogy ezt a világot elfoglalják, hiszen saját világuk már nincs. A zéta drakonida faj alumínium alapúvá változtatja a világunkat - ezt az információt is alátámasztom, így van, erre valók a v@cinák, a chemtrail és számtalan mérgezés a levegőben, az ivóvízben, a talajban és az élelmiszerekben, mert a saját létformájuknak ez felel meg. Ők már itt vannak, beépülőfélben vannak közénk, és a Földi élővilág megváltoztatásán dolgoznak. Tehát a jelenlegi háttérhatalommal szemben tevékenykednek, akik ezt nem akarják, és a világháború kirobbantása éppen azért ütközik nehézségekbe, mert a nem földi háttérhatalmi elit és az új hódítók, a zéta drakonidák között úgyszintén háborús feszültség van. Oda-vissza megy a zsarolás és az egyezkedés, mindezek egymást felváltva, és meg vannak rekedve a tárgyalások. A földi háttérhatalmi elitnek csak egy igen kis százaléka tud erről bármit is, a többiek az alumíniumalapú létformát a mostani háttérhatalmi elit transzhumanista gépezete részeként tudja be. 

 

A zéta drakonidák és a Chimera között akkora a feszültség, hogy mielőtt eldöntenék, mi legyen a világunkkal - amelynek elpusztítására a Chimera Szövetség egy része hajlik, egy része nem, mivel egy esetleges, teljes élővilágot érintő kataklizma esetén sok ezer évbe telne a Föld “újrahasznosítása”, és ennyi idejük nincs, mivel a zéta drakonidák egy elpusztult bolygón is tudnának városokat építeni, és civilizációt létrehozni, a testi igényük jóval alacsonyabb, mint a Chimera földi képviselőinek, azonban humanoid rabszolgákkal ezeket a városokat ők sem tudnák megtölteni, - el kell dönteniük, hogy hogyan osztják fel az erőviszonyokat a Föld körül, és a Földközeli bolygókon… amelyeknek elfoglalása a zéta drakonidáknak úgyszintén érdeke. 

 

Az a része a Chimerának, amely hajlik a pusztításra, azért is hajlik, hogy a zéta drakonidák ne tudják a Földet tőlük megszerezni, azonban a Chimerának úgyszintén nehézség lenne az, hogy egy elpusztult földfelszínen nem lehet egyhamar új, rabszolgásítható civilizációt építeni, és a drakonidáknak gyorsabb módszereik vannak egy civilizáció újjáépítésére, mint a Chimérának, amely a drakonidákhoz képest merevebb rendszerben dolgozik, épít és pusztít, hódít és háborúzik, mint a rugalmas, gyors, rendkívül veszélyes és eszes drakonidák, akik beépülni is gyorsabban tudnak az emberek közé, mint a Chimera. A zéta drakonidák pedig nem akarják itt látni a Chimerát ugyan, de azzal is tisztában vannak, hogy ha a Chimera kivonul innen, hirtelen, az emberiség a mátrixból túl gyorsan felébredve, azonnal felismerné az új hódító hatalmat, és egy összeomló mátrixban nem adná meg magát nekik. Egy éppen frissen, a rabszolgaságból magához térő humanoid faj számára, a körülötte összeomló hatalom kellős közepén mi sem könnyebb, mint háborúra kelni az új hatalommal szemben, hiszen az ismert, eddig őt függésben tartó világ már nem létezik. 

Ezért aztán a Chimera és a zéta drakonidák közös érdeke a folyamatos altatás /S.O.S. Project - a hibernáció, ami ellen tettünk két hete egy tréningen / fenntartása - csakhogy ezt a folyamatos altatást a földi fénymagok, kitartó, hosszú munkával, kezdik lebontani és eltörölni. Mivel lazul a földi tudaton a szorítás, a zéta drakonidák, habár nem akarták elárulni jelenlétüket, valamelyik földi segítő mégiscsak meghallotta őket, és azóta futótűzként terjed az információ, és nem marad válasz nélkül az emberiség részéről. 

Ha azonban az emberiség egy része felébred, ami éppen zajlik, a Chimera és a drakonidák képtelenek a mátrixot tovább fenntartani. 

 

Abban sem jutnak megegyezésre, hogy ha elpusztulna a földi élet, ki ér ide először… mert nem biztos, hogy bármelyik pusztító, agresszív idegen fajnak esélye lenne az istenekkel szemben, akiknek első dolga lenne újra a csillagnemzetségek idetelepítése, ahogyan az a Föld első korában rögtön megtörtént, már akkor, amikor az első egysejtű megvetette itt a lábát, a csillagnemzetségek esszenciáját tartalmazó 13-as DNS lánc idekerült az istenek által, akik ezzel alapozták meg a humanoid földi fajt a Földön. 

 

A Föld keletkezésekor, az úgynevezett nulladik Földön a földfelszín kialakulásakor viszont valakik - valamik - előbb itt voltak, mint az emberi DNS, mégpedig a Chimera Szövetség legerősebbike, az arkhón faj. Ők fizikai test nélkül mérték fel a terepet, és tervezték el az első földi civilizációt. A reptilek, a Chimerát alkotó másik idegen faj már akkor jelentek meg itt, amikor az arkhónok által létrehozott első városokban a humanoidok már jelen voltak, és a reptilek - lévén alakváltók -, beépültek ide.  

 

A Chimera és a zéta drakonidák között egyfajta versengés folyik, hogy mi legyen a Földdel, azonban megjelentek felerősödve az istenek is a Föld körül, illetve a Földön, tehát három erő feszül egymásnak. A Föld sorsa jelenleg nem afelé hajlik, hogy a harmadik világháború a mátrixban kitörjön. 

 

A földi időben mérve évtizedek óta zajlik ez a meccs, és nem jutottak előre. 2019 körül tervezték, hogy mégis megcsinálják a világháborút, de a folyamat leállt, és azután dobták be a kamuvírust. A terveiken már akkor változtattak, mármint a háttérhatalom. Akkor még több beleszólásuk volt a mátrix folyamataiba, mint most, amikor a zéta drakonidák egyre erősebbek és egyre több a szavuk idelent. A pusztítás nekik nem érdekük, mivel beépülni akarnak, és elfoglalni a bolygót, láthatatlanul, ámde rendkívül erőteljes, lélektelen mátrixot terveznek létrehozni itt. Egy másfajta mátrixot, mint amit a háttérhatalom tervezett - a virtuális mátrix a zétáknak kevés. Ők jobban kedvelik a kézzelfogható hatalmat, mint az elméleti, virtuális uralkodást. Sokkal könnyebben szánják rá magukat arra, hogy megmutassák az embereknek a létezésüket, és egy erőszakos, agresszív, ereje teljében lévő faj. Nem fáradtak bele a bolygók learatásába, mint a Chimera. Viszonylag fiatal fajnak számítanak a téridőben, és az eszközeik feltűnőbbek, a rejtettség nekik csak a beépülésig fontos, utána felfedik a kilétüket. 

A harmadik világháború tehát tolódik, és a földi fénymagok valamint az istenek úgyszintén rajta vannak az ügyön, hogy soha ne történjen meg, mert ha megtörténik, azt a teljes földfelszín pusztulása követi, beleértve minden létformát. Így hát csupán tárgyalások zajlanak a mátrixon kívül a Chimera és a zéták között - az istenek pedig nem tárgyalnak velük, hanem teszik a dolgukat. A fényhajók, amiket érzékelni szoktatok, valóban védelmezik a Földet, valóban több ezres számban veszik azt körbe, és valóban megakadályozták többször is a harmadik világháborút azzal, hogy újra és újra semlegesítik a fegyverarzenált. Erről konkrét fizikai bizonyítékok, fotók és videofelvételek vannak, ahogyan a hidegháború idején az ötvenes években a katonai bázisokon azonosítatlan repülő tárgyak jelennek meg, és hatástalanítják az atombombatölteteket, még úgy is, hogy mélyen a föld alatt vannak. Erről rengeteg bizonyíték lehet, csak ezek tizede sem került még ki a nyilvánosság elé - még. Azonban azt is meg tudom erősíteni, hogy közeleg a NYILVÁNOSSÁGRA HOZATAL NAPJA, amikor az USA bejelenti, hogy léteznek földönkívüli idegenek, és a Földön vannak, közénk is beépülve, valamint léteznek a Föld körül keringő űrhajóik, 

 

Ezt a bejelentést egy nyilvános esemény fogja előidézni - megjelennek az idegenek a Földön, egy vagy akár több űrhajóval-, az USA-nak és egyetlen kormánynak sem állna ugyanis érdekében bejelenteni, hogy léteznek, mivel onnantól kezdve, hogy ez nyilvánosságra kerül mint tény, az emberiséget már nagyon nehéz lesz bármivel is megzsarolni, hiszen már tudni fogják az emberek, hogy tényleg nem vagyunk egyedül és van segítség - pontosan ennek elrejtése volt az oka az eddigi keményvonalas titkolózásnak sőt a földönkívüli létforma teljes tagadásának. 

 

A nyilvános esemény az a kategória, amit sem a zéták, sem a Chimera nem tud megakadályozni. A nyilvános esemény úgymond kilátásba van helyezve, és a pontos dátum a zéták és a Chimera számára is ismeretes, bízom benne, hogy szombaton mi is megtudjuk ezt a dátumot :) A nyilvános eseménytől való félelem a Chimera részéről, úgyszintén visszatartó oka a világháború kirobbantásának, mert amennyiben megtörténik, A NYILVÁNOS ESEMÉNY, TEHÁT AZ EMBERISÉGET SEGÍTŐ FÖLDÖNKÍVÜLI IDEGENEK MEGJELENÉSE A FÖLDÖN, A DÁTUMOT ELŐRÉBB HOZNÁ - és teljességgel megállítanák a világháborút - viszont EHHEZ KELLÜNK MI IS, MERT MINDEN KETTŐS FOLYAMATBAN ZAJLIK: A FÖLD KÖRÜLI SEGÍTŐINK, ÉS A LÉTEZŐK RÉSZÉRŐL, ÉS A MI RÉSZÜNKRŐL, MINT EMBERI AVATAROK. A kettő erőnek kell EGYESÜLNIE, hogy ez a megakadályozás megvalósuljon. 

Eddig csak időben tudták csúsztatni a segítőink a Földön kívülről és a Létezők a harmadik világháborút. Most  itt az idő a velük való egységesülésre, hogy ne csak csúsztassuk, hanem megállítsuk. Végérvényesen.

 

Sok értékes és fontos információ fog a tréningen elhangzani. Arról is, hogy mi várható, mire készüljetek fel a fizikai síkon, halmozzatok -e fel tartós élelmiszert, vegyetek-e elhagyatott, eldugott helyen lévő tanyát, telket, házat, amely nem a háborútól való menekülésre kell, hanem az új társadalmi szerveződés miatt, sok értékes infó lesz a világháborúval kapcsolatban is, Ammontól és Samaeltől, belátunk a politikának nevezett kizsákmányolás kulisszái mögé, megismerkedünk új ellenségeinkkell, a zéta drakonidákkal is, és egységbe hívjuk a földi és égi erőket. 

 

Minden bátor harcost várunk a Háború Kapujában, hogy átvezessük az emberiséget a békébe, ARES ÉS MARS ISTEN/ a kettő nem teljesen ugyanaz, a háború és béke két minősége/,  is jelen lesz :)

 

Áldás

Eszter - Fényhozó







 

Szólj hozzá