2022. már 17.

A NAGY GAZDASÁGI VÁLSÁG

írta: Eszter 777
A NAGY GAZDASÁGI VÁLSÁG

A MONETÁRIS RENDSZER ÖSSZEOMLÁSA - HITELVÁLSÁG- TÖMEGES VÉGREHAJTÁSOK

A világ pénzügyi rendszere alatt jó előre meghatározott terv alapján szándékosan recseg-ropog az a néhány, eddig a világ előtt betonbiztosnak tálalt tartóoszlop, amire a mi életünk épül. A mindennapi szokásaidat meghatározó mátrixban élsz, és függsz tőle. A pénzed a bankban tartod, esetleg lekötve /ne tedd/, hitelt fizetsz, amit a bank azonnal von a számládról, amikor az előre meghatározott és jól kiszámítható fizetésed megérkezik rá. Mindent a számládról fizetsz - már kiakalították a sárga csekk a bankkártyáról fizetve rendszerét is, hogy még véletlenül se legyen a kezedben készpénz, és legyél annyira elkényelmesedve, hogy ezzel élj is - mindent utalnak neked, a családi pótlékot, a fizetésedet, ha vállalkozóként dolgozol, a legtöbb esetben a fizetséget is a szolgáltatásokért. Te pedig soha nem gondoltál eddig bele abba, hogy vajon mi történne, ha mindez hirtelen megszűnne.. ha elszáll a bankrendszer, márpedig erre erőteljes jelek vannak, persze nem holnap fog megtörténni, de a nagy háttérhatalmi terv része -, a te életedben is drasztikus változások lesznek. Ha hitelt fizetsz, a következőkre számíthatsz:

 

  1. A küszöbön álló hiperinfláció miatt bármelyik pillanatban az egekbe ugorhat a törlesztőrészleted. Ha ezt a hitelt ingatlanra fizeted, a lakhatásod kerülhet veszélybe, amennyiben nem tudod tartani a lépést. 

 

  1. A hitel alatt álló ingatlanok esetében itt Magyarországon, a hiteltörlesztési moratórium miatt sokan lazára vették a nadrágszíjat és nem fizettek az elmúlt két évben, hanem a törlesztőrészletet hanyagolva sokan - tisztelet a kivételnek, és azoknak, akik tényleg elveszítették az elmúlt két évben a munkájukat, a vállalkozásukat - rongyrázásra költötték. Új kocsi, nyaralás, plazmatévé, bármi. Amennyiben a kormány meghosszabbítja a vészhelyzetet, ismét nyernek egy kis haladékot, de ez sem tart örökké, és meg fogja bosszulni magát. Amennyiben nem hosszabbítja meg, júniusban lejár a törlesztési moratórium, és az adósoknak egy meghosszabbodott futamidővel és magasabb kamattal, valamint már csak ennélfogva is magasabb törlesztővel kell szembenézniük. Ezen érdemes elgondolkodni. 

 

  1. Aki a moratórium alatt is fizette a hitelét, az is számolhat hirtelen megugró törlesztőrészlettel, és az MNB részéről hirtelen alapkamatemeléssel /már megcsinálták, csak vissza van fogva a folyamat/. 

 

  1. Amennyiben nem tudod fizetni a törlesztést, és belegabalyodsz a hirtelen induló hiperinflációba - az infláció egy exponenciális görbe -, jön a félelmetes rém, a végrehajtás. Namármost. A hiperinfláció nem csak a forintot érinti, tévedés ne essék, bár kétségkívül a híresen gyenge forinton hamar meglátszik, hanem a háttérhatalom által jó előre eltervezett folyamat keretében az egész világ összes valutáját, hiszen egységes pénznemet egy teljes világon végiggyűrűző óriási gazdasági összeomlással lehet csak bevezetni, majd ehhez mérten természetesen egy egységes monetáris rendet, amelyet a Föld összes országának el kellene fogadnia. 

 

Ami először el fog indulni világszerte, azok a végrehajtások. A végrehajtott ingatlanokat pedig természetesen azok az érdekcsoportok fogják megvenni, amelyek világszerte a népességvándorlást szorgalmazzák, egyfajta rejtett betelepítési hullámmal, amely azt eredményezi, hogy a magántulajdon kikerül a nemzetek kezéből és érdekcsoportok által irányított népcsoportok kezébe kerül. Nagy terv és eléggé nyilvánvaló. 

Ami a hiteles ingatlanodat illeti, jelenleg mindenképpen veszélyben van, ha a monetáris összeomlás bekövetkezik, mert a hitel által terhelt ingatlanok és ingóságok kerülnek ki először a lakosság kezéből. Egyfajta kényszerű államosítás keretében, világszinten. Nálunk ez reményeim és látomásaim szerint máshogy fog lezajlani. Ez az államosítás nem egészen lesz szocialista feeling, sokkal inkább egyfajta újrakezdés, ahol a hiteles ingatlanodat visszaveheted a banktól és konkrétan olyan lesz, mintha az államtól bérelnéd, sokkal alacsonyabb áron. TÖBB INFORMÁCIÓ ERRŐL A TRÉNINGEN. 

A monetáris rendszer összeomlása pontosan annak a 147 vezető vállalatnak a bedöntésével fog világszinten elindulni, amelyek most a világot irányítják, és ezek a vállalatok az által az öt rejtőzködő vállalat-óriás által lesznek bedöntve, amely a háttérhatalommal irányítja a világot. Ez fogja előidézni a gazdasági válságot, de ez a gazdasági válság más lesz, mint amit pár éve kaptunk, és még durvább, mint amit amit a 20. században kaptunk. Hirtelen fog történni, egyik pillanatról a másikra, hogy az emberek ne tudjanak felkészülni, sőt még a nemzetek sem. A másik oldalról a háttérhatalom keleti blokkjában kiszállnak a dolláralapú fedezetlen kereskedelmi forgalomból, és a fedezettel rendelkező aranystandarra tér át. Korábban ezt több Közel-Keleti ország is megkísérelte, az USA részéről a válasz háború volt..mivel az egész világ a dollár alapú fedezetlen pénz adósságában fetreng, és a dollártól való függésben, mely mögött ismétlem, nincs fedezet, főleg virtuálisan kering a pénz, valóságos, létező, megfogható pénz nélkül, ennek következtében az egész világgazdaság összeomlik. Egyik pillanatról a másikba. 

A hitelpénz - rendszer bedöntésébe akkor gyűrűzik be a történet, amikor a gigavállalatok sorra állítják le az infrastrukturális ágazatokat és indítják újra egy Új Világrend égisze alatt. 

A dolláralapú vérkeringésből kilépett keleti blokk és a hozzá tartozó országok gyökeresen más világrendre fognak áttérni. 

A világszerte elinduló végrehajtások és ingatlan- és ingóság lefoglalások kényszerű intézkedéseknek lesznek tálalva az emberiség felé, mondván a gazdasági összeomlás kényszerítette ezt ki, át kell reformálnunk a gazdasági rendszert és mindenki örüljön… Eközben az emberek elveszítik a magántulajdont, de a nyugati blokkban egyes helyeken nem csak a hitelek által terhelteket fogják lefoglalni egy nagyobb válság és összeomlás keretein belül, hanem a teljes egészében magánkézben lévőket is - és úgy gondolom ez lesz az a pont, vagy inkább már ezt megelőzően bekövetkezik, hogy az emberiség ezt nem fogja annyiban hagyni. 

A már most is eléggé letarolt és kifárasztott emberiség, akit ijesztgetnek a gazdasági válsággal, a klímaválsággal és a világháborúval, nem fogja engedni, hogy csak úgy besétáljanak az életébe, és mondván, újraindítják a gazdaságot, neki át kell adni a házát és új helyet biztosítanak a számára, esetlegesen egy másik országban, sőt, egészen biztosan. Mindehhez hozzátéve a klímahisztit, Európa és Amerika jó részét szinte élhetetlenné téve a következő évtizedben, a háttérhatalom úgy gondolja, könnyedén fog ez menni. 

A most begyűrűző gazdasági válság tehát elindítja a hitelválságot, a bankrendszer válságát, mert az emberek fizetőképességének csökkenése drasztikus mértékben megingatja azt a világot, ami eleve a hitelezésen alapszik - ne feledd, a világ a háttérhatalom adósa, mégpedig háromszoros Föld-nyi pénzzel és ingatlan vagyonnal -, majd a bankokat a központi bankokkal fogják letarolni, melyektől a bankok függenek, majd a központi bankok leállításával megállítják a gazdaság vérkeringését, a szállítmányozást, az üzemanyagellátást, az energiaellátást, az ipart, a mezőgazdaságot, a kereskedelmet.. folytassam még? Bizonyára sejted. 

Azonban mindezt úgy kell csinálniuk, hogy közben az emberiség ne vegye észre, hogy e mögött egy jól megkomponált terv van, és VALAMIFÉLE HÁBORÚT kell okolni érte, legfőképpen azt, aki a háborút elindította. Kezd összeállni? 

A gazdasági válsággal a most működő közösségi médiát üzemeltető cégóriásokat is teljes egészében háttérhatalmi kézbe adják, 100 százalékos tulajdonrésszel. A közösségi média leállításával az emberiséget seperc alatt térdre kényszerítik… nem is hinnéd, mennyien függenek tőle. 

Majd ezután felkínálnak olyan megoldásokat a gazdasági válságra - akár élelmiszerjegyrendszer, korlátozott energia- és vízellátás, korlátozott áramellátás, kihagyó fontos szolgáltatások, új virtuális monetáris rendszer, amellyel hamar elérik, hogy a mátrixtól végzetesen függő emberiség hamar fejet hajtson. A gazdasági válság pedig csak a kezdet lenne… ezután könnyű lenne újabb háborút a gazdasági válság okán előidézni, majd újabb eszközökkel a végletekig megtörni az embereket, átrendezni a népesség arányát és elhelyezkedését, és persze ezzel együtt a nyelveket is… Egy mindent elsöprő gazdasági válság átrendezné a Föld arculatát, és városok válnának végleg üressé, iparcentrumok állnának üresen az enyészetnek és az időnek, kormányok dőlnének be végleg, nemzetek térdelnének le végleg. 

A fentiekben láthattad, mennyire könnyen és gyorsan. Az a dolgunk, hogy ezt ne hagyjuk. Anubis belépése a mátrixba ezt hivatott feloldani, és Lucifer információkkal fog szolgálni azoknak, akiket hitel terhel, azokat, akik féltik a munkájukat, azokat, akik nem tudnak az elmúlt két év eseményei miatt anyagilag talpra állni. Nem csak információkat fog adni a Fényhozó, hanem megoldásokat is Nektek, illetve oldásokat a bőség tekintetében, a FORDÍTOTT IDŐ TECHNIKÁJÁVAL, amit a szombati és vasárnapi tréningen fogok bevezetni. 

A világgazdasági válság egy kettészakadt rendszert fog eredményezni a Földön első körben, és olyan centralizált szervezetek omlanak össze, mint az ENSZ és az EU. Gyökeres változás indult el már most, és lépést kell tartanod vele. 

EDDIG SOHA NEM LÁTOTT ALTERNATÍV BŐSÉGTEREMTÉS FOG ELINDULNI VÉGRE A FÖLDÖN. Az emberek mindazt, amit eddig nem mertek meglépni, meg fogják lépni. Soha nem látott összefogás indul majd el, és mindaz a vélemény, hogy az emberiség ostoba, nem tud összefogni, képtelen felemelni a fenekét a komfortzónából, képtelen kiállni magáért, végleg meg fog dőlni. Az emberiség eltörlését kívánó pszichopaták túlerővel fognak szembesülni. 

 

VÁLASZTÁSOK

Nem foglalok állást, nem formálok véleményt. Nem döntök olyasmiben, aminek nem vagyok teljes egészében a részese oly módon, hogy teszem azt, a Parlamentben ücsörögnék és belátnák oda, ahova nem lehet kívülről betekinteni. Nem formálok ostoba állásfoglalást puszta magyarságot érintő agymosás alapján, amely önmagunk ledegradálásáról szól, és amely azt sugallja, nekünk soha nem lesz jobb, és az országot végleg eladták. NOS, EZ NEM IGAZ. Éppen az ország visszavétele zajlik, és ez a következő évtizedben lesz nagyon egyértelmű. Nem érzem azt, hogy a magyarság lefelé zuhanna, sőt, már most is emelkedőben vagyunk. A magyaroknak lesz dolguk a megváltozott gazdasági helyzettel, és ha bárki azt hinné továbbra is, hogy nincs összefogás, annak felhívnám a figyelmét a március 15-ei békemenetben részt vevő többszázezres tömegre. 

NEM VAGYUNK KÖZÖMBÖSEK, SEM HITEHAGYOTTAK, SEM REMÉNYVESZTETTEK, SŐT. Éppen most szökken szárba igazán a remény és a hit, az összefogás a magyarok körében. 

A vasárnapi tréningen tesszük a dolgunkat politizálás és előítéletek nélkül, tisztítunk és oldunk, nem utálkozunk és nem ítélkezünk. Tiszta fejjel és tiszta szívvel, magor módra fogunk dolgozni, élünk az erővel, ami a miénk és az országé. 

Az ország jövőéért, felemelkedésért dolgozunk PÁRTATLANUL és objektíven, elvonatkoztatva minden hírtől és propagandától. Azért fogunk vasárnap dolgozni a csapatommal, hogy a magyarság valóban kiemelkedjen végre abból a posványból, amibe hajszolták évszázadok alatt. Végre újra vezető szerephez jusson, és éljen az erejével és a lehetőségeivel, az adottságaival. A magyarságnak komoly feladata van, mint a pártus vérvonal koncentrált örököse, egy helyen a teljes szakrális erő, a Kárpát-medencében, és a hét törzs szövetsége szakrálisan még él. Az istenek is heten vannak, akik az országot védik, róluk információk a tréningen. 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

  1. A HITELRENDSZER BUKÁSA - A MONETÁRIS RENDSZER ÖSSZEOMLÁSA

  2. VÁLASZTÁSOK

MÁRCIUS 20. VASÁRNAP

15.00-19.00

SKYPE

részvétel:10.000 Ft/fő

hanganyag. 5.000 Ft

 

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Felhasznált források: 

Jézus titkos aktái, A Vatikán megdöbbentő titkai, Megtervezett világvége - Angyali Menedék - Körösztös György - Összeesküvés elméletek sorozat. 

Badinyi Jós Ferenc - A magyarság igaz őstörténelme

 

Áldás

Eszter - Fényhozó

 

Szólj hozzá

GAZDASÁGI VÁLSÁG