2022. már 24.

ELADÓ A FÖLD - ÖKODIKTATÚRA

írta: Eszter 777
ELADÓ A FÖLD - ÖKODIKTATÚRA

ELADÓ A FÖLD

Egy olyan írás következik tőlem, ami látszólag nem fontos, mert itt a háború, nyakunkon a gazdasági válság és mindenki azzal foglalkozik, ami most a felszínen van. Én mégis felhozom ezt a témát, a nagy klímahisztit, mert el sem hinnétek, mennyire mélyen a Föld ökoszisztémájának mókolása a cél, és egyben az eszköz is, hogy egy Új Világrendet sikerüljön valamilyen módon létrehozni. 

Apropó háború. Mielőtt még a dollár kivezetése miatt mindenki térdre borulna Putyin előtt, ma reggel nekem világossá vált, miről is szól ez. Arról, hogy a régi rendszer ugyebár a dolláron alapszik. Az új rendszerhez pontosan a dollárt kell kivezetni. Az ÚJ VILÁGRENDHEZ, csak hogy tisztán láss. Már megint tele a net hagymázas álmodozókkal, akik elhiszik a tündérmeséket…. Senki se essen abba a hibába, hogy azt hiszi, a dollár kivezetése egy hőstett és a háttérhatalommal SZEMBEN történik, éppen ELLENKEZŐLEG! Ezt a háborút MINDKÉT OLDALRÓL a háttérhatalom irányítja, a háttérhatalom keleti és nyugati blokkja pedig MEGEGYEZETT  a fejünk felett. ERRŐL INFORMÁCIÓK A TRÉNINGEN. 

Ahogy haladunk előre a tréningeken, és ízekre szedjük a mátrixot, megkeressük azokat a pontokat, amelyekre a háttérhatalom a NOVUS ORDO SECLORUM tervét felépítette, és az egyik nagyon fontos ilyen pont a klímabiznisz és a globális felmelegedés előidézése mesterségesen. Minden pont, amin keresztül megvalósulhatna az Új Világrend, rendkívül fontos és ki kell iktatni, ahhoz azonban, hogy kiiktassuk, alaposan meg kell ismernünk a mozgatórugót, a célt és az eszközt. 

A mostani írásaimhoz már külső forrásokat is igénybe kell vennem, mert a kép teljességéhez minden tényre, ami igazán fontos, szükségünk van. Az írásaim tehát részben fizikai forrásból, részben az istenek sugallataiból táplálkozik, és végigvezetnek minket az úton, hogy az Új Világrendet eltöröljük, a régit pedig véglegesen felszámoljuk. Ehhez érteni kell a rendszert. Annak minden részét. A klímabiznisz az, ami felépíti az Új Világrend megvalósítási fázisát  a mostani hitelpénzen alapuló világrend eltörlése után, mégpedig úgy, hogy a klímaválsággal elhitetik az emberiséggel, hogy végveszélyben vagyunk, ezzel olyan lépésekre sarkallják az embereket, amelyeket normál helyzetben nem tennének meg, mesterségesen energiahiányt, élelmiszerhiányt és vízhiányt idéznek elő, mesterségesen inflációt gerjesztenek és gazdasági válságot, majd mindezt összerakva még betolják a szándékosan elhúzódó háborút is, hogy igazán éles legyen a szituáció, az emberiség pedig fejet hajt az Új Világrendre, ami csupa diktatórikus megoldásból állna. Ez lenne az ÖKODIKTATÚRA, egy olyan rendszer, ahol minden mozdulatod totális kontroll alatt lenne, az energiafogyasztásod erősen korlátozva lenne, ahhoz, hogy több élelmiszert, vizet, üzemanyagot, fűtést, áramot stb kapj, igen komoly, most még önmagaddal ellenkező dolgot kellene megtenned - ha rákényszerítenek, megteszed… - és elfogadod a totális diktatúrát, mert úgy hiszed, a nagyhatalmak megmentették az emberiséget egy végleges pusztulástól, amiről csak szó lenne újra és újra, de nem történne konkrétan semmi, pusztán az, hogy a Föld állapota egyre romlik, a hőség egyre nagyobb, egyre több az aszály és egyre nagyobb bajban van az emberiség…. ők pedig, mint megmentőink, előrelátóan már jóval a nagy világvége bekövetkezte előtt gondoskodnak arról, hogy ne is történhessen meg…. A mostani gazdasági válság, ami még csak élesíti a fogait, ezt az eljátszott lassú apokalipszist készíti elő, - összefügg minden mindennel -, és a gazdasági válság mögött a klímaválságot kell keresni. Az a cél, hogy minél nagyobb klímaválságot idézzenek elő időjárásmódosítással - de nem akkorát, hogy az végzetes legyen, mégis igen ijesztő -, majd a klímaválság okán bevezessék a totális diktatúrát a világ összes országában. 

MI LEHETNE NAGYOBB INDOK A HÁTTÉRHATALOMNAK, MINT A BOLYGÓ, AMIN ÉLÜNK, HOGY BEVEZESSEN EGY OLYAN ÚJ VILÁGRENDET, AMI A TELJES LELKI, TUDATI ÉS TESTI RABSZOLGASÁGON ALAPUL. Ezért kell mindig előrébb járnunk, mint a “spirituális trendek”, előre látnunk, hogy mi a következő lépésük és előttük járni jó pár lépéssel. Mert minden eköré van felépítve: VÉGVESZÉLYBEN A FÖLD ÉS A MOSTANI ÉLETÜNK. Ezt nyomják, sulykolják, sunyin, elrejtve a háborúról szóló hírek közé, mintegy mellékesen megemlítve. A laikusok számára értékelhetetlen százalékokkal és számokkal dobálózva, bűntudatot keltve, előrevetítve egy jövő nélküli jövőt. Ha pedig elérnék a céljukat, anélkül is létre tudnák hozni az Új Világrendet, hogy igazán meg kelljen erőltetniük magukat. 

 

KLÍMATŐZSDE - eljövendő jégkorszak vs eljövendő hőguta - az Éhínség lovasa felnyergelve - hazugságok és megfélemlítés a mátrixban. 

 

Konkrétan így hívják. KLÍMATŐZSDE. 

A globális felmelegedés mögé az elmúlt húsz évben egy óriási bizniszt kreáltak. Az a bizonyos károsanyag-kibocsátás, amely köré az egészet felépítették, a Kiotói egyezményben szereplő országok részéről nincs betartva. 

Inkább játszadoznak a számokkal és időről-időre kijelentik, hogy nem tudják csökkenteni a CO2 kibocsátást, mi emberiség pedig érezzük magunkat valamiért ismét bűnösnek, mert már megint elcsesztünk valamit, éspedig ez a bolygó, amin élünk. Felülvizsgáltam ezt a rémképet, mert volt egy olyan sejtésem, hogy a globális átverés újabb trükkjéről van szó. 

 

Elhitették velünk, hogy tíz év múlva a Föld élhetetlen hely lesz, kihalt nagyvárosok, kiszáradt folyók, és tavak, medrükből kilépett, a part menti városokat elárasztó tengerek, elpusztuló szigetek, és haldokló állat- és növényvilág, éhezés és nyomor, anarchia vár ránk, élelmiszerhiány és vízhiány globálisan, és a túlnépesedés még tetézi a folyamatot. Az a bizonyos szén-dioxid, az aprócska molekula, okozza mindezt. Egy aprócska molekula, amely minden ízében dollártrilliárdokat ér az Elit nagyvállalatai számára, és az Elit által működtetett érdekcsoportok számára. A zöld mozgalmak pedig lelkesen bekajálják a dolgot, és habzó szájjal növelik a félelmet és a bűntudatot, a mindent átfogó rettegéshadjáratot az emberiség ellen. Lépten-nyomon azt hallod, a Föld el fog pusztulni, nincs jövőnk… 

Természetesen a háttérhatalom a HAARP rendszer trükkjeivel igazolja is a felmelegedés és az azzal járó szuperviharok, vulkánkitörések, hurrikánok és földrengések valós voltát, csak éppen azt felejtik el közölni, hogy egy-egy földrengés és hurrikán olyan szuperfegyver a kezükben, amellyel mind a mai napig óriási területeket tudnak gazdaságilag letérdepeltetni, és még mindig azt hiszik, hogy annyira hülyék vagyunk, hogy bevegyük, az ökokatasztrófák Földanya válaszai. 

Földanya válasza egészen más erre a helyzetre: mindenáron egyensúlyba szeretné helyezni magát, és az ökoszisztémát, ennélfogva pedig pontosan a kiegyenlítést végzi, nem pedig a kényes ökohelyzetből való kibillentést. 

A kényes ökohelyzet csak azért kényes jelenleg, mert annak mondják, valójában a kicsinek ábrázolt Föld bolygó távolról sem olyan kicsi, mint amit tudatszinten belénk kódolnak - itt nem arra gondolok, hogy nem akkora, mint amekkora, bár a lapos föld hívők körében ez is dívik, és még mindig nem tudom, erről mit gondoljak, nekik is vannak ütős érveik, de most erre nem térnék ki -, hanem arra, hogy a gigászi Jupiter és fenséges Szaturnusz árnyékában olyan icipicinyek vagyunk, de tényleg annyira, hogy nem elég a tény, még hangoztatják is a Jupiter és a Szaturnusz körüli űrszondák általi felfedezési kedvvel, amely jelenség az elmúlt két-három évben indult el. /mondjuk úgy, utólag közölnek több évtizedes felfedezéseket velünk/.  Az icipici Föld pedig túl sok embert hordoz a hátán, és jobban tennénk, ha mindannyian eltűnnénk innen.. és csakis ez az egyetlen megoldás létezik, vagy néhány igen kemény szankció, amit a háttérhatalom tervez a számunkra az úgynevezett ÖKODIKTATÚRA KERETEIN BELÜL. Tehát azt sulykolják belénk, hogy nem is férünk el a planétán, és nem is tud ellátni minket, valamint napról-napra csak romlik a helyzet, mintha az időnk vészesen fogyna. A túlnépesedés egy létező és valós fogalom, és Dan Brown az INFERNO c. könyvében részletesen ki is fejti, hogy miért veszélyes és exponenciálisan nő a Föld népessége, azonban az is tény, hogy a távolról sem egyenlő elosztási rendszer miatt a a népesség húsz százaléka birtokolja az anyagi javak 80 százalékát, míg a népesség 80 százaléka éhezik és iszonyatos körülmények között él. Ebből arra tudok következtetni, hogy bőven van elengedő erőforrás, energia, ellátás és víz, csak éppen az elosztás igazságtalansága következtében mi elherdáljuk, ők pedig hiányt szenvednek belőle, és ha úgy érezzük, hogy nincs elengedő bármiből ezen a bolygón, az a mi elosztási rendszerünkben lévő mesterségesen gerjesztett igen komoly anomália, ami az eljövendő nagy gazdasági válságról szól, amit éppen most készítenek elő a számunkra. Csak hogy még kevésbé higgyük el, hogy a Föld biztonságos és élhető. 

 

Tehát beleverték a fejünkbe, hogy a bolygónk kicsi és jelentéktelen, valamint sebezhető is. Ha csak a fizikai rendszerét nézzük, egy kényes ökoszisztéma, amely valóban sebezhető, hiszen elég egy külső behatás - mondjuk egy meteoritbecsapódás, egy tíz százalékos globális felmelegedés / az igen nagy, mondhatni gyilkos lenne/, és mindennek vége. Azonban asztrális és mentális védelmét tekintve távolról sem olyan sebezhető, és a fizikai sík a valóságnak pontosan az egyharmada, valamint van a Földnek többféle védőpajzsa, például éppen a meteoritok ellen is, a világűrből érkező naptevékenység ellen is, a távolabbi bolygók hatásaival szemben is és még sorolhatnám. Egy igen tökéletesre alkotott planétán élünk, de mégis azt mondják nekünk: a Földnek vége. Elvégre kell valamilyen ürügy az űrgyarmatosításra, egy olyan ürügy, amit nekünk is fel tudnak tálalni… valójában az űrgyarmatosítás úgyszintén évtizedek óta megy, gondolom ezzel nem mondok újat. 

Az iparosodás óta, amely megegyezik a jelenlegi monetáris mátrix kezdőpontjával, mi, bűnös emberek tönkretettük a Földet, és mi vagyunk arra hivatottak, hogy visszafogjuk magunkat, mert mi tehetünk arról, hogy a Föld ilyen állapotban van, a nagy ipari komplexumok, amelyek okádják a füstöt magukból, éppen azon dolgoznak, hogy csökkentsék a károsanyag kibocsátást…, milyen jó fejek, serényen dolgoznak a megmentésünkön a kormányok, de a csúnya ipari gigacégek nem hallgatnak a kormányokra.. ej de szomorú… viszont  mi átlagemberek tegyünk azért, hogy ezt a szemmel láthatóan szélmalomharcot megnyerjük…

Ez az újabb félrevezetés és globális agymosás elképesztő méreteket ölt mostanság - egyre-másra kerülnek fel a fősodratúban a rémesebbnél rémesebb jövőképek a felforrósodó Földről, a mindenhol kitörő vulkánokról, a kiszáradt termőföldekről és az éhező emberiségről. 

A károsanyag-kibocsátás köré felépített a háttérhatalom egy világméretű bizniszt. Az 1997-es Kiotói Egyezményt az ENSZ hozta létre, és meghatározta a karbonkvótát, ami az egyes országok károsanyag-kibocsátást szabályozná. Ez az úgynevezett karbonkvóta, amin a Klímatőzsde is alapszik, ahol a karbonkvótát el nem érő cégektől a karbonkvótát jócskán túllépő cégek nagy tételben vásárolnak kvótarészvényeket, és ezzel megvásárolják a jogot a környezetszennyezésre, és annak mértéktelen mivoltára. Azonban ezek a cégek a háttérhatalmi elit kezében vannak, és az Elit pontosan tudja azt, amit most le fogok nektek írni…

 

Elképzelhetetlen mennyiségű pénzek áramolnak a GREENPEACE nevű bűnszervezet számláira, ahogyan más zöld szervezetek számlájára is alapítványoktól és állami támogatásokból. Felfoghatatlanul nagy átverés a zöldek mozgalma világszerte, az emberiség úgy hiszi, ők értünk vannak, de ki kell ábrándítsalak… ugyanúgy nincsenek értünk, mint a WHO, ugyanis a környezetvédelmi szervezetek csúcsán az Elit tagjai csücsülnek. A Római Klub, az elit magasrangú szervezete rendszeresen ad ki hamis adatok alapján készült tudományos kutatásokat a globális felmelegedésről, melyek cáfolnak minden olyan valós adatokon alapuló kutatást, amely éppen ennek ellenkezőjét támasztja alá: vagyis azt, hogy globális lehűlés várható, nem globális felmelegedés. 

Az érdekek azt diktálják, hogy a felforrósodó Föld rémképe lebegjen előttünk, és így belemenjünk az eljövendő ökodiktatúrába, azonban az is be van tárazva az Elit eszközei közé, hogy amennyiben nem sikerül a HAARP rendszer segítségével kellően bizonyítani az emberiségnek, hogy márpedig vészes globális felmelegedés van, akkor bedobják a másik adu ászt. A globális lehűlést.

A globális felmelegedés alapgondolata ugyebár az, hogy túl sok szén-dioxidot eregetünk a levegőbe a gépjárművekkel,és gyárakkal, valamint folyamatosan szennyezzük a környezetet, égetjük az esőerdőket és a károsanyag-kibocsátás előidézi az üvegházhatást az üvegházhatású gázokkal, nem csak a szén-dioxiddal, hanem a metánnal, és a vízgőzzel. Az üvegházhatású gázok alapvetően jótékonyan hatnak, a mostani civilizációnk elótti korban is léteztek, és arra szolgálnak, hogy felmelegítsék a légkört. Ámde a megnövekedett CO2 kibocsátás miatt az egyensúly felborult, és a légkör vészesen fog felmelegedni, amely világméretű ökokatasztrófákhoz fog vezetni. A folyamat már visszafordíthatatlan, és nekünk végünk. Ez a globális felmelegedés elmélete.

 

Most bemutatnám a globális lehűlés elméletét is, amely a másik oldalt jelképezi, akik éppen a globális felmelegedéssel szemben tudományos eredményekkel harcolnak azért, hogy a globális klímabizniszt ledöntsék a lábáról, amely sokkal veszélyesebb, mint maga a felmelegedés ténye… hiszen a klímabiznisz a háttérhatalom tervei alapján elhozza az eljövendő kíméletlen ökodiktatúrát, amiről lentebb lesz szó. 

Tehát a globális lehűlés, vagy elkövetkezendő jégkorszak alapján a Föld nem felmelegedni fog a következő egy évtizedben, hanem vészesen lehűlni. Októbertől március végéig tartó mínusz húsz-negyven fokos kemény telekről szól az elmélet az Északi féltekén, főképp Európában, és az ezzel párhuzamos gazdasági katasztrófáról, amely természetesen egy minijégkorszakkal együtt jár. Az elmélet lényege az, hogy a globális lehűlés időről-időre ciklikus és természetes folyamat, ahogyan a globális felmelegedés is az, - mellesleg ez tényleg így van -, és a globális lehűlést a napfolttevékenység okozza: az egyenlítő körüli napenergia csökken, a Föld forgása lassul, és a pólusok lassú felcserélődése közben - amely egyébként elindult, de valóban lassan -, a napfoltok - tehát olyan helyek, ahol addig nagy volt a napsütéses órák száma, majd a napfolttevékenység miatt nem lesz az, és a napfoltok elérik a minimumot -, megváltozik a Föld klímája az egyenlítőtől északra. Olyannyira megváltozik, hogy a teljes európai civilizáció és gazdaság összeomlik, hiszen a mélyen fagyott földrétegek nem alkalmasak olyan mértékű mezőgazdasági termelésre, mint most, a hosszú tél és az azt követő rendszeresen esős, hideg nyarak - a középkorban úgy két-háromszáz évig ez volt a jellemző - a mezőgazdaságnak befellegzett, és rá leszünk szorulva az eddig hátrányban lévő déli féltekére. Hogy miért csakis Európát célozza meg az elmélet, az rejtély, de ez is elég gyanúsan hangzik…Az elmélet hívői szerint 180 évente érkezik egy minijégkorszak, egy globális lehűlés, amely a Föld önműködő rendszerének természetes része, azonban mint mindent, ezt is túlspirázzák és félelmet keltve hangoztatják. 

Ugyanis a 180 éves periódus szabályosan és kimutathatóan igaz, a középkorban, egy jóval kevésbé energiafüggő, és sokkal inkább önellátó társadalomban a globális lehűlést ugyan igencsak megszenvedték az emberek, gyakoriak voltak az éhínségek és a járványok, azonban mégsem annyira, mint ahogyan mi megszenvednénk most, amikor az energiaárak az egekbe szöknek, és ha átgondolod, vajon miért nyomják ezeket felfelé, hamar össze tudod rakni a képet… Azért, mert ha globális lehűlés jön - persze távolról sem akkora mértékben, mint ahogyan azt lehűléshívők hangoztatják, lentebb elmagyarázom, hogy miért nem - akkor akár egy mínusz huszonöt fokos átlaghőmérséklettel rendelkező hosszú tél is igencsak behozza az árát… ha pedig erre még rádobnak a HAARP-pal, márpedig miért is ne, akkor méginkább óriási biznisz a MOST GERJESZTETT ENERGIAVÁLSÁG, amit a zöld-ökoterrorizmus jegyében és rejtett égisze alatt máris elindítottak. Az üzemanyagválság csak a nyitány. Az érzékenyítés és szoktatás. 

 

Tehát a napfoltosok és a karbonkvótások csapnak össze. Látszólag. Miközben a háttérhatalmi elit jelenleg a karbonkvótás felmelegedés-elméletet nyomja az emberek fejébe, minden létező platformon, kinevelve az ökofasiszta rendszert, amelyben emberek mellüket verve és ordítva hangoztatják, hogy jobb lenne az emberiséget kiirtani, és vissza kellene menni középkori állapotokra, hogy ha túl akarjuk élni a globális felmelegedést.. ennek érdekében ezek a szervezetek hatalmas pénzeket és támogatást kapnak… az elit messzemenő támogatását. 

El sem hinnétek, hogy milyen mondatok hangoznak el az Elit nyilvánosság elé tolt képviselőinek szájából… még sokkal több és ocsmányabb, mint amit mi látunk ebből. 

Egy bizonyos idő után, amikor már eleget nyomták le az emberek torkán a globális megsülés és hőguta, az aszállyal sújtott éhezés rémét, érkezik a kis jégkorszak képe, magas hóval borított városok, jégbe fagyott Szabadság Szobor és társai. Ki fogják találni azt is, hogy erről miért mi tehetünk, és hogy ezt a Földet minden mozdulatunkkal mi tettük gallyra. Az nem fog számítani, ahogyan eddig sem számított, hogy amíg te lassan 900 Forintért veszed a benzint, majd hamarosan 1.500-ért - járj bringával, akkor is, ha alapból két órát kellene tekerned reggel és kettőt este, no meg vagy nagyon meleg lesz ugyebár, vagy nagyon hideg, plusz ötven vagy mínusz ötven, nem számít, sportosak vagyunk, mi vagyunk a hibásak, amiért ennyi autó van az utakon, de az cseppet sem számít, hogy szándékosan alakította így a háttérhatalom a mai társadalmi berendezkedést és munkába járást, sőt, számtalan olyan város, ország van a Földön, ahol vagy nem is tudnál gyalog/bringával/tömegközlekedéssel járni, mert nincs tömegközlekedés, vagy jobban teszed, ha tényleg autóba ülsz, mert olyan kemény no-go övezetek vannak, hogy még a mentő is rendőri kísérettel megy be… - tehát mi kapjuk össze magunkat, nem a nagyvállalatok és a nagyhatalmak, amelyek látszólag ülnek a fenekükön és nem csökkentik azt a csúnya kis károsanyag-kibocsátást, csak dobálóznak a puccos konferenciákon a kvótákkal, és közben olvasod, látod, hallod mindenhol, hogy a Föld tíz éven belül lakhatatlanná válik, de ott van nekünk a Mars Project, tehát nincs mitől félnünk…

 

Így egyben igazán gyomorforgató. És cseppet sem valós. 

Sem a globális lehűlés sem a globális felmelegedés.

 

Azért nem valós, mert a Földanya mindezekre az elméletekre évmilliárdok óta fittyet hány, és megvannak a saját öntisztító folyamatai - annyi a baj ezzel, hogy a HAARP rendszerrel ezt visszafogják, így lassan és nyögvenyelősen megy végbe, de végbemegy -, és a Földanya mint az ismeretes, egyensúlyra törekszik. Az egyensúly pontosan arról szól, hogy most zajlik egy globális felmelegedési folyamat, amely egy több száz éves tűz-jég ciklus része, valóban kb 180 évente váltják egymást a felmelegedési és lehűlési periódusok, és most éppen a felmelegedésben vagyunk, majd ezt lehűlés követi, de mivel az üvegházhatású gázok kibocsátásában jócskán felmelegítettük a légkört, a nagyjából tíz év múlva elinduló lehűlés távolról sem lesz annyira durva, mint a középkorban volt. Nem kell mínusz negyven fokos hideggel, globális járványokkal és éhezzésel számolunk a Földanya részéről, ezeket mindig a háttérhatalmi elit gerjesztette, ezelőtt több száz  és több ezer évvel is… a Földanya a rajta élő ökoszisztémát mindig is támogatta és nem pusztította. Azonban az elit érdekei azt diktálják, hogy hangoztassák nekünk ennek ellenkezőjét és ellenségként magát az emberiséget jelöljék meg. Kitalálták az ökológiai lábnyom fogalmát, amit mi gyarló emberek hagyunk magunk után, és minél jobban szennyezzük a környezetünket, annál nagyobb ez a lábnyom. Azonban a nagyvállalatok ökológiai lábnyomáról mélységes hallgatás van. 

 

Tehát éppen kiegyenlítődik a két dolog, a felmelegedés és a lehűlés, így egy egyensúlyi folyamat megy végbe, ami azt is jelenti, hogy a Rejtett Kéz ismét elszámolta magát. Azért számolta el magát, mert a Földanya kiegyensúlyozó folyamatait a HAARP rendszerrel akarták addig a mértékig kinyírni, amíg az nem veszélyezteti a Föld ökoszisztémáját annyira, hogy a bolygó a következő tíz évben tényleg lakhatatlanná váljon, de nem számoltak azzal, hogy a Föld sokkal erősebben védi saját egyensúlyát, és a rendszere sokkal erősebb, mint ahogyan arra számítottak. Így aztán sem a globális megsülésből sem a globális megfagyásból nem lesz SEMMI. 

 

A FÖLD ÖKOSZISZTÉMÁJA NINCS VESZÉLYBEN. Az emberiség van állandó veszélynek kitéve a háttérhatalmi elit kemény melója által, azonban ennek is elkezdtünk ellenállni, és az én csapatom például lépésről-lépésre bontja le a mátrixot, azt ízekre szedve és alapos munkát végzünk - éppen ezért jön most az Éhínség Lovasa, a már felnyergelt és az istállójában toporzékoló paripa, amelyet górcső alá veszünk és jobban megvizsgálunk, ugyanis az elit az Éhínség bevetését ismételten előrébb hozta, már 2022 őszén beindítanák a nagy gazdasági válsággal együtt, kéz a kézben. Az emberiség ellen. 

Az Éhínség Lovasa, mint a Jelenések könyvében minden, az Új Világrend alapító okiratába tartozó szemfényvesztés, éppen úgy, mint a Háború Lovasa és a Betegség Lovasa. Egy manipulatív és veszélyes fegyver a háttérhatalmi elit kezében. 

 

ÖKODIKTATÚRA

Az ökodíktatúrát az időjárás módosító rendszerek, és éghajlat manipulálás mentén, amellyel a klímaváltozást gyorsítják fel és teszik veszélyessé az emberiségre nézve, a globális felmelegedés okán fogják ránk kényszeríteni. 

Amíg nagyvállalati szinten bizniszt csinálnak belőle, addig az átlagemberek számára különadók bevezetését, megszorításokat és korlátozásokat terveznek az üzemenyag-energia-víz-áramhasználattal kapcsolatosan. Adott területeket súlytanának ezek a korlátozások, ahogyan azt az elmúlt két évben kiválóan kipróbálták és jól működött, most következne az ökodiktatúra időszaka. A terv az, hogy meghatározzák a települések ökológiai lábnyomát, elsőként a nagyvárosokét, és a nagyvárosok lakosságát súlytják majd a korlátozó intézkedésekkel. Mindamellett, hogy korlátoznák a fogyasztást, az árakat az egekbe emelik, így hiába fogyasztunk majd kevesebbet, mégis sokkal többet fizetünk érte. Igazi biznisz ez. Klasszikus példája a fél kiló kenyér egy kiló áráért. 

Nagyjából ez lenne az első lépés, és ezt még az idén be fogják indítani. 

A következő lépés az lesz, hogy a nem energiatakarékos épületek, főként az ötvenes években, vagy még korábban épültek esetében egész lakótömbökre vetnek ki plusz büntetéseket és új adófajtákat, majd a jövőben ezeket az épületeket lebontanák, hogy mindezek helyére új, ökogazdaságos épületeket emeljenek. “Okosotthonokat” ugyebár, ahol minden totális kontroll alatt van, ahol nem érzed a saját gyökereidet, csak egy high tech rendszerben élsz. Ezt globálisan tervezik, konkrétan elbontják a régi mátrixot, hogy az új high tech mátrixot létre tudják hozni, hiszen a régi épületek esetében a tökéletes megfigyelés is határozottan akadályokba ütközik.. egy high tech otthonban mindez már be lenne építve, nemkülönben a teljesen kontrollálható energiafelhasználás. 

Ez a rendszer már elindult, világszinten. Óriási biznisz ez is, sok-sok pénz, sok-sok munkaóra és sok-sok építési anyag, sok-sok új tervezés. 

Majd meghatározzák a családok ökológiai lábnyomát, azaz az egy háztartásra jutó energiafelhasználás mennyiségét és azt, hogy az mennyire szennyezi a környezetet, és teljes egészében betiltják a hagyományos fűtési rendszereket. Gondolok itt a vegyestüzelésű kazánokra is, nem csak a kandallókra. Pedig az önellátó életmód egyik alapja a természetből közvetlenül, nem a mátrix rendszerétől függően ellátni az otthonodat még fűtéssel is. 

Az okosotthon projekt persze telis-tele lenne hazugsággal, hiszen mindaddig, amíg a kőolaj és gázmezőkből ki tudnak nyerni egy cseppnyi dollárt is, addig nem fognak leállni vele… mégis azt fogják ránk erőltetni, hogy mindez idejétmúlt, persze az is, de a nagyvállalatok továbbra is olyan iparkomplexumokkal fognak dolgozni, amik tovább okádják magukból a füstöt.

Világszerte mindazok, akik régi házakban laknak, állandó támadásoknak lesznek kitéve, és az egyre növekedő mesterségesen előidézett globális felmelegedés miatt saját embertársaik is terrorizálni fogják őket. 

Majd a következő lépésben a saját energiafogyasztásodat helyezik górcső alá, és ha nem tartod be az új világrend ökodiktatúráját, hatalmas büntetéseket fognak rád kiszabni. Az új ökodiktatorikus világrend jelszava a károsanyag-kibocsátás lesz, mint szitokszó, és miután kirótták rád a büntetést, mert túl nagy az ökológiai lábnyomod, /olyan házban laksz, olyan energiát használsz, túl sok áramot és gázt fogyasztasz stb/, megemelt áron juthatsz majd hozzá ahhoz, amit mások is méregdrágán vesznek meg, rezsi keretében, de te még drágábban, mert pirosbetűs vagy az ökodiktatúrában. Renitens, aki olyan életmódot folytat, ami tönkrevágja a Földet. 

Az autók esetében is kemény szankciókra lehet majd számítani, már most elkezdődött a trend, leállt az új autók gyártása, a használt autók árai az egekbe szöknek, majd mivel csak a használt autók vannak a piacon, máris lehet rájuk új adónemeket kreálni. Mindez plusz bevétel a zsebüket tömő kormányoknak, Eu-nak, ENSZ-nek és egyebeknek nevezett bűnszervezetek zsebébe. Eközben növelik a szén-dioxid kibocsátást, és az egekbe tornásszák a keretszámokat, hogy még félelmetesebb legyen, te pedig elhidd, hogy mi emberek tehetünk minderről, ezért engedelmes ökorabszolgaként csodálatosan könnyedén besétálj az Új Világrend megvalósítására irányuló B TERV, az ökodiktatúra csapdájába. 

 

CHEMTRAIL ÉS HAARP - FELMELEGEDÉS BIZNISZ

Mind a mai napig köznevetség tárgyává vannak téve azok, akik ezt a két témát, CHEMTRAIL és HAARP felhozzák, és ne csak a közösségi oldalakra gondolj, hanem hamis kutatási adatok közzétételével a folyamatosan cáfolják a kormányok, a háttérhatalommal a hátuk mögött, összefogva, hogy méreggel lennénk permetezve, valamint a Föld természetes folyamatait megzavaró időjárás módosítás zajlana, sőt, mi több, a földrengések, hurrikánok és cunamik mintegy véletlenül éppen az elmúlt tíz évben lettek feltűnően gyakoriak, éppen akkor, amikor a NOVUS ORDO SECLORUM a csúcssebességre kapcsolt. 

Az időjárás befolyásolására való vágy már az ősi időkben is közismert volt, csak akkor az isteneket vetették be ennek érdekében - minden népnek van az időjáráshoz kapcsolható istensége, és az időjárás, valamint a Föld folyamatainak - akkor még jótékony - befolyásolása már Atlantiszban is szokásos mágikus gyakorlat volt, ami Atlantisz bukásakor az ősi civilizáció ellen fordult, és az atlantiszi szupercivilizáció eljutott arra a szintre, ami felé a miénk is közelít, azaz veszélyes módon befolyásolni az időjárást és a Föld folyamatait, előidézni földrengéseket és hurrikánokat, vulkánkitöréseket /a tektonikus lemezek mozgatásával, amihez még a HAARP-nál is sokkal komolyabb technika kell napjainkban, mégis megtörténik/, Atlantiszban sem csak mentális energiát használtak ehhez, hanem rendelkezésükre álltak olyan szerkezetek, amelyek végül az ősi civilizáció vesztéhez vezettek. A mostani világunkban az időjárás módosítás és a Földanya feletti kontroll ismét olyan szintekhez közelít, amely továbbra sem a bolygót fogja veszélybe sodorni, hanem a rajta élő emberiséget és ezzel együtt az állat- és növényvilágot. Annál nagyobb veszélybe, mint amiben most van, mert jelenleg még nem erősítettek be igazán, ugyanis nem tartanak a rendszer fejlesztésének végénél. A chemtrail és a HAARP egy egybefüggő rendszer, ami együttesen módosítja az időjárást, a klímát és a Föld folyamatait, valamint ehhez a föld alatti szerkezetek is hozzájárulnak, amelyekkel a tektonikus lemezeket mozgatják - mindez igen veszélyes terep. Azt a szintet még nem érték el, hogy egy nukleáris támadással vetekedő csapást mérjenek akár egy egész földrészre, de efelé haladnak. 

A rendszer, amit kidolgoztak, sokrétű. Először is, rendkívül jól be tudják bizonyítani nekünk a globális felmelegedést, majd a globális lehűlést, még akkor is, ha mindez valójában nem történik meg akkora mértékben, ahogyan azt beharangozzák. Azért tudják jól bebizonyítani, mert adott területeken akár apokaliptikus állapotokat is elő tudnak idézni, ámde távolról sem az egész Földön - holott a híradások az egész bolygót érintő kataklizmáról szólnak - de elég, ha abba belegondolsz, hogy 9/11-nél az egész világ rettegni kezdett, és ezt évekig tudták használni az emberek ellen, holott két ikertornyot tettek a földdel egyenlővé. Egy nagyobb cunami, ami mondjuk letarol egy olyan nagyvárost, ahol húszmillióan is laknak, az egész emberiséget megrázná - és nem csak lelkileg, mentálisan, hanem gazdaságilag is.

Tehát könnyedén tudnák nekünk igazolni - és teszik is nap mint nap az általuk szélsőségessé tett időjárással -, hogy a globális felmelegedés bizony valós és az emberiség jövője van végveszélyben. 

Másodszor, hatalmas termőföldeket tesznek tönkre a chemtraillel, és ezzel máris előnybe kerülnek azok a nagyvállalatok, amelyek a háttérhatalmi rezsim kezében vannak. 

Harmadszor, a chemtrail és a HAARP  befolyásolja az agyi tevékenységet, a chemtrail a ránk szórt méreggel, a HAARP olyan frekvenciával, amely az elbutulást, közönyt és tehetetlenséget növeli, illetve ehhez már hozzácsapták a löttyprogramot is, ami csak most hallgat, ősszel újra rá fognak erősíteni. 

A HAARP az ionoszférát is manipulálja, a Napból érkező sugárzást is, és a magnetoszférát is. Tehát az Elit kezdi kezébe venni a Földet, miközben velünk elhitetik, mi tesszük azt tönkre. 

A csíkozás most éppen nem annyira releváns, mivel a löttyprogrammal is sikerült elérni némi eredményt, azonban a HAARP igen aktív lett. A HAARP több központtal is rendelkezik a Földön és a központok között összeköttetés van. A HAARP rendszerrel a piramisok közötti szakrális energetikai rendszert is blokkolni tudják, sőt a te energetikai rendszeredet, csakráidat is… az agyhullámaidat is tudják vele befolyásolni, és mentális támadásokat indítanak vele: depresszió, fáradékonyság, levertség, alvászavar, a képességek blokkolása, befolyásoló mechanizmusok, hogy csak néhányat említsek. A teljes mentális fegyverzet ennél sokkal komplexebb, de a HAARP teljesíti ki azzal, hogy a legtöbb blokkoló és befolyásoló energiát egészen egyszerűen sugározza. Az 5G ehhez képest kispadon üldögél, de az 5G tornyok összeköttetésben vannak a HAARP rendszerével, és ez teljes lefedettséghez vezethet a célpontnak tekinthető területek esetében. 

Sokan úgy gondolják, hogy a chemtrail csak az ezredfordulón indult el, de ez  nem igaz. Alaposan utánanéztem a témának, és az USA már a második világháború után használta, de maga az időjárásmódosítás fizikai eszközökkel az 1800-as évek végéről származik. 

Akkoriban az úgynevezett jégágyúkkal kísérleteztek, amelyekkel lökéshullámokat idéztek elő, és ezzel akarták szabályozni a csapadékot.

Ezzel egyidőben egy őrültnek bélyegzett feltaláló az orgon energiával kísérletezett. Az orgon energia egyfajta mentálisan is irányítható időjárás módosító erő, amely valójában megegyezik az általam már kifejtett VRIL energiával, vagy chi-vel, pránával, mánával, mágiával. Egy energia, aminek a használatával az 1900-as évek elején a feltaláló bebizonyította, hogy tud esőt csinálni… a kísérlete múködött. Az orgon energiát fizikai szerkezetekkel fogta be /több méteres fémcsövekkel/, és szórta szét egy adott terület felhőzetében. Olyan területen esett eső, amit előtte hosszú aszály sújtott.

Tesla is jeleskedett a témában, és már saját korában kikísérletezte, hogy hogyan lehet irányítani a légköri folyamatokat. Feltételezett halála után a CIA az összes kutatására rátette a kezét, és kifejlesztette a HAARP-ot…

A vietnami háborúban az USA Popeye fedőnéven időjárás befolyásoló hadműveletet folytatott azért, hogy meghosszabbítsa a monszunt, és ezáltal komoly, áradásszerű esőzésekkel és földcsuszamlásokkal megnehezítse az ellenség ellátását és útvonalait. 

A HAARP több olyan földrengést idézett elő az elmúlt évtizedben, ahol titkos katonai bázisok lettek lerombolva, civil áldozatokkal együtt, a katonai bázisokat az ellenséges nagyhatalom támadta meg ilyen módon. A támadás fizikai mivolta szinte igazolhatatlan, már csak azért is, mert a tárgyban mély hallgatás és terelés megy, és a közvélemény körében pedig a HAARP és a chemtrail köznevetség tárgyává teszi azokat, akik az ügyben fel mernek szólalni.. mintha a szekptikusok már túl szkeptikusok lennének, olyannyira, hogy még nyilvánvaló tényeket látva is homokba dugják a fejüket, ahogyan ez az elmúlt években történt globális átverrésel kapcsolatosan is megy. Pontosan ugyanúgy nem néznek szembe a tényekkel, ahogyan az emberiség újra és újra ugyanabba az ördögi csapdába kerül: az igazság és a valóság olyannyira hihetetlen, és sokkoló, az pedig főleg, hogy nem ők irányítják a valóságot és gyakorlatilag alig van szabad akaratuk, hogy inkább hazudnak maguknak, és elhitetik magukkal, hogy minden nyilvánvaló tény /a chemtrail esetében a feltűnően berácsozott égbolt a néhány perc után is még masszívan jelenlévő csíkokkal, amelyek nemhogy percek, hanem órákkal később oszlanak szét/ ellenére is kigúnyolják, elhessegetik a valóságot, mégpedig azt, hogy egy komoly háttérhatalmi szervezet, egy mélyállam folyamatosan tesztel, kísérletez, kivitelez és pusztít, és SZÓ SZERINT A MAGA IGÉNYEI SZERINT AKARJA ÁTFORMÁLNI A FÖLDET. A Földet, ami eladósodott és el lett adva.. 

 

Azt kevesen tudják, hogy i.sz. 815-ben egy püspök arról írt, hogy Franciaország felett “égi hajósok” repkednek, és változtatják az időjárást… olyannyira fontos volt ez, hogy egy idő után az égi hajósoktól tették függővé, hogy a termést megmentsék… 

Az ősi népek kultúrájában fellelhető eső- és viharistenek több esetben földökívüli erők voltak, akik valóban megmenthettek vagy akár el is pusztíthattak egy-egy civlizációt… 

A 815-ös feljegyzést még sok hasonló követte, és mégis, a történelem tanítás már csak olyan, hogy arról mindent a tanulók fejébe vernek, melyik király rohant le kit és mikor, de arról egy szó sincs, ami valóban fontos lenne. 

 

Mivel részben egy mesterségesen kialakított valóságban élünk, amelyben egyre több és több a virtuális elem, egy globális klímakatasztrófát még HAARP és egyéb eszközök nélkül is könnyű lesz eljátszani a naiv és fejét a homokba dugó, saját hülyeségei mellett határozottan kitartó társadalmi rétegnek, amelyik nem akar szembenézni azzal, hogy konzekvensen és mindenben átverik. 

 

APOKALIPSZIS SZIMULÁCIÓ

HANGOK AZ ÉGBŐL - FURCSA FÉNYEK AZ ÉGEN - KIVETÍTETT ANGYALOK AZ ÉGEN - FURA FELHŐK ÉS FURA ÉGI JELENSÉGEK - HOLOGRAFIKUS KIVETÍTÉS AZ ÉGBOLTON - AZ ÉGBŐL POTYOGÓ HALAK, PÓKOK ÉS EGYEBEK

Bizonyára emlékeztek még arra, hogy évekkel ezelőtt rendkívül félelmetes, mély tónusú, az Apokalipszis harsonáihoz hasonló hangok jöttek az égből világszerte. Én is megnéztem sok ilyen videót és hátborzongató volt. Nem tudtam hova tenni, és az volt a benyomásom, hogy az Apokalipszis harsonáit szimulálják az emberiségnek, ugyanis a Jelenések könyve sorrendben leírja, hogy az úgynevezett világvége hogyan fog bekövetkezni, majd félelmetes pontossággal mindez meg is történik, azonban tekintetbe véve a mátrix tengernyi szimulációs eszközét és átverései sokaságát, már csak azért is vetem el a Jelenések könyvét, mert konkrétan a jelenések után NEM TÖRTÉNIK SEMMI. 

A HAARP egy komoly frekvenciaátállítást hajtott végre abban az időszakban, amikor a fura hangok jöttek az égből, amik kísértetiesen hasonlítottak az angyalok harsonáira.. legalábbis amilyennek elképzelnénk az angyalok harsonáit. A frekvencia beállítás célja a mindennél erősebb és totális agymosás elérése, az agy alfa hullámainak megmókolásával, hogy konkrétan az ezt követő első igazán nyilvánvaló átverést 2020 tavaszától az emberiség bevegye. Csak az nem látja az időbeli összefüggést, aki nem akarja látni, és el akarja hinni, hogy megmentő “angyalaink” trombitáltak nekünk az égből… sajnos nem. 

Ugyanez a helyzet az égből potyogó halakkal és pókokkal. Annak idején az volt erre a magyarázat, 2013 körül, hogy bizonyos forgószelek, hurrikánok felkapták ezeket az állatokat és utána adott helyen hirtelen leestek.. no de akkor miért csak a halakat, vagy csak a pókokat?... az lenne a logikus, hogy mindent, ami a hurrikán útjába került, felkap és máshol rak le. Egyértelmű kísérlet állt inkább emögött, viszont jól megijesztették vele az embereket, hiszen a Jelenések könyvében van szó az égből lepotyogó halakról… Az emberek pedig akár hívők, akár nem, akár egyáltalán hallottak róla, akár nem, mégis az apokaliptikus állapotok rossz érzését lehet kelteni bennük. 

Az égen az elmúlt években szaporodtak meg az égi jelenségek - a Jelenések könyve szintén ír ilyesmiről -, fura fények, angyali alakzatok és repülő csészealj alakok, amelyek a fotókon csak repülő csészealjaknak látszanak de ha közelebbről megnézed, olyan, mint egy RAJZ.. egy kétdimenziós hologram.. és az is. / itt most nem a valós UFO észlelésekre gondolok/

A spirituális világ persze meglovagolta a témát és az égi jelenéseket azonnal jelnek tekintette, de itt is azt kell mondanom igen lelombozó módon, hogy NEM TÖRTÉNT UTÁNA SEMMI. Nem volt hatalmas áttörés, nem jött tömeges kinyilatkoztatás, nem jelent meg angyalok serege az égen. 

Mivel azonban ezzel szemben elterjedt a vetített égbolt elmélete is, az égre a felhőkből festett angyalokkal szemben, van azért némi ellensúlyozás, valamint a Blue Beam hadművelet is nyilvánosságra került, amivel ahogyan én is említettem már, egy MESSIÁST, egy ál-Jézust fognak az égre vetíteni, ami a HAARP segítségével UTASÍTÁSOKAT FOG ADNI az emberiségnek.. és itt most álljunk meg egy kicsit. A tömeges kinyilatkoztatás, amit annyian várnak, nem biztos, hogy valós lesz. Ugyanis a félelmetes hangokkal az égből a frekvencia áthangolás mellett ki is próbálták, vajon milyen hangot és milyen hosszan tudnak előidézni. Tehát ha megjelennek “fényhajók” az égen tömegével, és “beszélnek” mindenki számára jól hallhatóan, én azt még nem fogom azonnal el is hinni. A nagy kinyilatkoztatás, azaz az, amikor földönkívüli segítőink megjelennek, másképpen kellene, hogy kinézzen. Az nem elég, hogy megjelennek az égen, tömegével és beszélnek hozzánk, és úgy gondolom, ha ez megtörténne, az emberiség ettől még nem vetné hanyatt magát. A fizikai síkon konkrét megjelenésre lenne ahhoz szükség, valódi, érinthető, közelről is jól látható és kommunikatív lényekre, hogy az, ami már többször is megtörtént a Föld történetében, amikor újra megtörténik, hihető legyen. 

Azonban a tömegeket kiválóan lehet manipulálni a fényhajók megjelenésével az égen, és ez most is így van… ahogyan az angyalok és Jézus alakok is tömegével rajzolódnak ki az égbolton és az emberek elhiszik, hogy itt valami csodálatos dolog történik, de nem. A Blue Beam van csupán tesztelés alatt. “Pályafutásom” alatt megtanultam, hogy csakis abban szabad hinni, ami a fizikai valóságban is meg tudja mutatni erejét, akár közvetve, akár közvetlenül, minden más egészen egyszerűen csak kamu, feltételezés és találgatás. 

 

FÖLD ALATTI TÁRSADALOM

Az Elit számára ismeretes, hogy a Föld alatti világ elég jó búvóhely lenne egy esetleg kataklizma bekövetkeztekor, ahová még időben el tudnának menekülni. A nagy nyilvánosság előtt ezeket a helyeket titokban tartják, a lejáratukat is védik, és természetesen nem találod meg a Google Map-on sem. Azonban az emberek sejtik, hogy ezzel sincs valami rendben: egy konkrét föld alatti világ rejtőzhet a felszín alatt. Nyilvánvaló, hogy már többször is használta ezeket a titkos föld alatti városokat az emberiség, amikor a Föld nem volt élhető a felszínén. Szinte nem is kérdéses, hogy komplett földalatti berendezkedés létezik, mint tudjuk, elég sok bűncselekményt követ el a mélyben az Elit, és komplett kiszipolyozó városokat tarthat odalent fenn. A valóság, ha teljes egészében átlátjuk egyszer, az biztos, hogy rendkívül sokkoló lesz.. a földalatti társadalom biztos, hogy le van igázva és totális rabszolgaság alatt van tartva, egyfajta használandó, kiszipolyozandó, kiszolgáló személyzet, és vannak gyerekek, akik odalent születtek, a napfényt soha nem látták és fogalmuk sincs a felszíni világ létezéséről. Hiszen az a világ, amit neked mutatnak belőle…Arra az esetre, hogy ha az Elit elbaltáz valamit a túl sok időjárásmódosítással, melynek célja kifejezetten a bevétel növelése, még mindig ott van nekik a föld alatti világ… A időjárás módosítás pengeélen táncol, bármikor beleavatkozhatnak olyan módon, hogy a következményeket nem mérik fel. Mivel sok évtizede csinálják, máris elérhettek valós károkat a klímában, amit a Föld győz helyrehozni, mégis, elég szélsőséges az időjárás, és az egyensúly nehezen áll helyre. Az időjárás manipulálásával ráadásul könnyedén lehet alakítani az emberek vásárlási szokásait, hangulatát és közérzetét… egy komolyabb, ködös, sötét, esős időszakkal vagy éppen egy durvább hőhullámmal óriási hatást lehet elérni. Az embereknek pedig gyakran eszébe sem jut, hogy az időjárás nem az, aminek látszik… kimondhatjuk, hogy lassan egy projekt része. Az ősi istenek is módosították az időjárást, ámde nem a Földanya kárára, hanem helyre tették azt. Jahve igen komoly háborút indított az ősi istenek ellen ezért is, hiszen az istenek az egyensúlyt tartották szem előtt, míg Jahve az uralmat. 

A legerősebb “időjáráscsináló” istenség Poseidon, akit pontosan azért léptetünk be a mátrixba, hogy immáron avatar közbeavatkozása nélkül is helyrebillentse azt a bizonyost egyensúlyt, ami eltolódott, és a mértéktelen beavatkozás a Föld ökoszisztémájába ne vezessen el odáig, hogy az Elit a föld alá és a Földön kívülre menekül, mi pedig vagy túléljük, vagy nem… 

 

Mesterséges mátrix - Mesterséges elzárás

A mesterséges világ, amiben élünk, már elsőre is azért mesterséges, mert minden, ami benne folyik, kreált, hamisan gerjesztett és manipulatív eszközökkel előidézett, az pedig, hogy elhitessék, ez a valóság, nem más, mint a globális agymosás. 

A mátrixot kutatóktól kijött egy tanulmány, ami szerint a mátrixon belül már új, virtuális mátrixot is létrehoznak, egy olyan virtuális mátrixot, amit te is látsz akkor, amikor bekapcsolod a számítógépet. A fiatalság a számítógépes játékok és közösségi oldalak hamis, felszínes, blőd világába menekülnek. Az immunrendszerük a padlón, a szociális kapcsolataik a világhálón élnek, a valóságban alig, amíg mi ebben a korban állandóan kint voltunk, ők állandóan bent, és az elmúlt két évben ehhez hozzá is szoktatták őket…. 

A mesterséges elzárással az a céljuk, hogy amikor a világban odakint szélsőséges és akár veszélyes időjárási körülmények tombolnak, mi bent csücsüljünk, meneküljünk bele még inkább a virtuális világba, és ott éljük az életünket, EGÉSZ EGYSZERŰEN NE ÉRDEKELJEN, MI FOLYIK KÖRÜLÖTTÜNK, HISZEN MI EGY MÁSIK ÉLETET ÉLÜNK, EGY “SECOND LIFE”-T… /az egyik legnépszerűbb számítógépes játék neve… saját külön élet, külön kialakított személyiség, ami csakis a virtuális világban él/. 

Mindaz, ami körülvesz minket, még az időjárás is, MESTERSÉGESEN gerjesztett. A teljes világunk egy óriási, mesterséges mátrix, amiből csak úgy lehet kilépni, ha felismered…. JÁTÉKBAN VAGY.

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

KLÍMABIZNISZ

ELJÖVENDŐ ÖKODIKTATÚRA

Az Éhínség Lovasa készenlétben

POSEIDON A MÁTRIXBA LÉP

 

2022. március 26. szombat

15.00-19.00

Skype

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Komoly tréning lesz, rendkívül fontos. Minden harcosomat várom.

 

Áldás

Eszter - Fényhozó


Felhasznált források a HAARP rendszer és a chemtrail pontos elindításával kapcsolatban, valamint a klímabizniszről: Angyali Menedék - GLOBÁLIS FELMELEGEDÉSIPAR, A CHEMTRAIL ÉS A HAARP.

Szólj hozzá

ÚJ VILÁGREND KÍMAVÁLSÁG GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS BIZNISZ ÖKODIKTATÚRA GLOBÁLIS AGYMOSÁS