2022. ápr 06.

ALVÓ EURÓPA - ÁL-JÉZUS ÉS ANTIKRISZTUS

írta: Eszter 777
ALVÓ EURÓPA - ÁL-JÉZUS ÉS ANTIKRISZTUS

 
Miközben a világ a háborúra figyel, - éppen arra, amit a fősodratú propagál -, addig mi ismét előrébb járunk tíz lépéssel. A háttérhatalom NWO megvalósítási terveit vesszük górcső alá, és mostanában ismét egy érdekes és igen megrázó tényre bukkantunk: arra, hogy a mostanában elhallgatott de cseppet sem enyhülő migránsáradat mögött Európa TELJES LEIGÁZÁSÁNAK terve húzódik meg, és mint mindig, most is, minden ennek előkészítését célozza meg. 

 

Egy ősrégi, nagyon erős vallás, az iszlám áll szemben a kereszténységgel, amely már elgyengült, erejét vesztett és összeomlóban lévő rendszer, mivel az embereket a csodás mennybemenetel híre már nem mozgatja meg, ezzel szemben az iszlám tartja magát, már csak azért is, mert mindig is mélységes elnyomáson, az általa leigázott és vasmarokba fogott nép feletti totális diktatúrán, a hit mindenek felett eszméit hirdető, Allahot dicsőítő - Allah alias Jahve egyébként -, kiválóan és megingás nélkül működő hitrendszer mellé komoly fegyveres, elnyomó rezsimet használó, az emberi tudatot, lelket, szabadságot száz százalékosan kivégző vallás. Szemben az európai kultúrával. Az európai emberekkel. 

Az iszlám világban élő emberek számára teljesen érdektelen, hogy a fejük felett hoznak döntéseket, a szabadságot hírből sem ismerik, az iszlám országok még eljátszani sem akarják a demokráciát - mint itt, ahol hangoztatják a nemlétező demokrácia fogalmát, és látszólagosan megengednek némi szabad gondolkodást -, az iszlám világban élő emberek számára teljesen megszokott az elnyomás, és mérhetetlen szegénységben, nyomorban, állandó háborúban, állandó életveszélyben élnek. Teljesen más az ingerküszöbük, máshogy lehet őket irányítani, és amíg Európát már nem lehet a kereszténység nevében háborúba küldeni, az itteni embereket már nem lehet a vallással megmozgatni, addig az iszlám világban ezzel a fegyverrel rendkívül jól lehet operálni. 

 

Európát az a veszély fenyegeti, hogy hamarosan elfoglalják, tőlünk nyugatra. Mi, magyarok vagyunk a TENGELY, kelet és nyugat határa, az ütközőpont, de ami mellettünk történni fog, annak úgy gondolom elébe kell menni minden létező képességgel és eszközzel. 

Ezért ez az írás tőlem, az Alvó Európa, és ezért a hétvégi tréning igen komoly témája, egy látszólag nem fontos, látszólag háttérben lévő téma, amely azonban nagyon is komoly építőköve lenne a NOVUS ORDO SECLORUMNAK, és az új mátrixnak, amelyben a kereszténység habár teljes eltörlésre kerülne - ez még önmagában nem rossz, bár tekintetbe véve azt a tiszta értékrendet, amit ez a vallás elterjesztett, egyelőre jobb alternatíva híján azért mégiscsak rossz és az emberiség a tiszta hitet, a teremtést és a többit még nem tudja átvenni kellő ébredés és felkészültség híján, és mire át tudná venni, már Európában tombolna az iszlám.

Az Iszlám Állam 2015-ben megfenyegette Európát azzal, hogy hamarosan itt az iszlám fog uralkodni, és övék lesz a teljes kontinens. Majd jött a még nagyobb és nagyobb migránsáradat, jól képzett, ereje teljében lévő, az iszlámtól megrészegült, szó szerint az Új Világba emigráló fiatal férfiak százezreivel. Európa pedig rettegve a terrorcselekményektől, bénultan nézi végig, ahogyan KONKRÉTAN GYARMATOSÍTJÁK. 

A valaha gyarmatosító országokat akarják gyarmatosítani. 

 

Pontosan úgy, ahogyan annak idején az Egyesült Államok területén az indiánokat lemészárolták, ahogyan Ausztrália területén az őslakosokat kiirtották. Ugyanúgy tömegmészárlásra készülnek itt, közvetlenül tőlünk nyugatra kezdődően. 

Megjegyzem, Bécs, a “kísérleti labor” nem csak azért kísérleti labor, amiért mondják, nevezetesen, hogy az ott lakó állampolgárok naponta ötször mennek tesztelni, és mindenkinek van ol@t@sa, a bezárás és szigor ott nagyon komolyan van fenntartva, hanem azért is, mert ez, mint társadalmi kísérlet kellően bevált. Tehát ha ezt ott meg lehet csinálni, abban a városban, amelynek csodálatos kulturális múltja van, híres öntudata volt, ahol az osztrákok mindig is büszkék voltak arra, hogy osztrákok és éltek a szabadság jogával, abban a városban, ahol az idegeneket kinézik maguk közül, és látványosan megkülönböztetik, abban a városban, ahol a föld alatt az Illuminátusok szervezete nagyon erőteljesen működik, ezt meg tudják csinálni, /pont ezért is többek között/, akkor más európai nagyvárosokkal is meg tudják csinálni. Bármikor. 

 

Az emberek lelkesen helyeselnek a háborúba “nem beszálló" NATO-nak. Megkönnyebbülten veszik tudomásul, hogy a “veszély elhárult”, fellélegezhetünk… a háború még hosszan fog elhúzódni, de mindaddig, amíg minket nem érint - bárkit Európában -, addig növekvő közönnyel figyeli Európa az eseményeket. Az emberek az első napokban nagyon megijedtek és erre a fősodratú is rátett jónéhány lapáttal. Vastag címszavakban harsogta a harmadik világháború veszélyét, a nukleáris fenyegetettséget, és szította a tüzet, a félelmet, a rettegést. Az emberek elgondolkodtak azon, vajon hova tudnának menekülni. Majd ez is lecsengett, mint mindig minden, amit a fősodratú bedob a köztudatba. Szinte már-már “unalmas” az állandó híradás az orosz-urkán háborúról, az emberek egyre inkább belefásulnak, és az állandósult félelem a tudatalatti sötét zónáiba száműzötten várja, hogy mikor törjön ki újból…

 

Amikor 2020 tavaszán “kitört a k.@r@s, ugyanez volt a reakció - higgyétek el, jó előre kiszámították azt, hogy így lesz, és tűpontosan hajtották végre -, először mindenki megijedt, még az is, aki csípőből elutasította a bohózatnak is beillő színjátékot, ami elindult, mégpedig azért ijedt meg, mert felsejlett benne, hogy mi lesz a kényelmes kis életével.. hát alaposan megnyirbálták a kényelmes kis életét mindenkinek, vállalkozásokat és családokat tettek gajra, mégpedig mindezt úgy, hogy IDŐVEL már egyáltalán nem számított mindez, hiszen a folyamatos rémisztgetéssel, ilyen meg olyan számú elhunyt, fertőzött, stb, elérték azt az embereknél, hogy belefásulva a rémületbe, már állandósult állapotként elkönyvelve azt, simán odatárják a vénájukat a méregnek… hiszen fő a biztonság, fő a komfortzóna megőrzése, fő a stabil anyagi biztonság. Az fel sem ötlött bennük, - tisztelet a sok ezer kivételnek egyébként -, hogy talán kezdeniük kellett volna magukkal valamit a hosszú bezártság idején, amit eleddig összesen másfél évig gyakoroltak felettünk, és fel kellett volna fedezni a mátrixtól teljesen független anyagi stabilitást, mert az az igazi biztonság kapuja. Tehát a világ nem vette az adást abban a tekintetben, hogy a közelgő nagy gazdasági válságot az önálló teremtéssel lehetne elkerülni, az emberiség nagy dobása lenne, ha éppen most fittyet hányna a mátrixra és az attól való munkahely-pénz-azért dolgozom, hogy fizessem a számláimat - típusú ördögi körre. 

 

Tehát adott egy projekt: ki kell találni valami olyasmit, ami az emberekben az alapvető létbizonytalanságot kelti, legyen ez egy v@r@s, egy világháború, bármi, komoly félelmet keltve telefröcsögni vele a médiát, azután hátradőlni és várni.. egy idő után az ingerküszöb eléri azt a pontot, hogy az emberek semmitől sem tudnak igazán megrettenni, és amikor netalálnán azt olvasnák, hogy “kitört a harmadik világháború”, nem hinnék el. Ugyanúgy mennének dolgozni, élnének tovább, mindaddig, amíg az arcukba nem csapódik egy bomba. Pontosan ez a cél. A bomba ezúttal a világméretű gerjesztett gazdasági válság, és az emberek mindezt feltételek nélkül elfogadják, tehetetlenségből és az öntudat hiányából fakadó közönyük akkor is megmarad, ha a válság igazán keményen begyűrűzik mindenhova, és egyre szegényesebbé teszi majd az ebédlőasztalokat. A közöny növelésével a háttérhatalom a médián keresztül azt akarja elérni, hogy semmilyen módon ne kérdőjelezzük meg a hatalmát, tűrjük a totális kontrollt, az évtizedek óta kiválóan működő tömegeket - az egész világot - az interneten és a mobilokon át kiválóan lehallgató rendszert, a “Nagy Testvért”, tűrjük az egyre szélsőségesebbé váló éghajlatot - amit mesterségesen tesznek azzá -, tűrjük azt, hogy hamarosan újra előhozakodnak azzal, hogy jobb lesz megint bezárva élni, a mérget a vénánkba kötelező jelleggel akarják beadni, a háború és minden, de minden, ami a nagyvilágban zajlik, el sem hinnéd, de az emberek java részét EGYSZERŰEN NEM ÉRDEKLI. Legyint egyet, jóvan.. és megy nézni a tévét… a sorozatokat, amelyek a streaming szolgáltatóknak köszönhetően könnyen és olcsón elérhetővé váltak, nemkülönben a megfelelően kondicionáló, agymosó, rejtetten propaganda alkotások. Ma már nem kell kimondani semmit. Kimondja az saját magát. Ma már nem kell az embereket elintézni, elintézik saját magukat. Tömik magukba a világméretű szennyet, szájon át, szemen át és fülön át. Tömik magukat kedélyjavító mérgekkel és altatókkal, idióta filmekkel és sorozatokkal, túlidealizált, tehetségtelen sztárocskák nyávogását hallgatva mennek a munkába, és csakis azért, hogy megfeleljenek a társadalomnak, mert ha nem, az elegánsan és mocskosan, halkan és aljasan kiveti őket magukból, hátat fordít nekik és lehülyézi őket. 

Mindez mégpedig azért van így, mert a mérhetetlen rettegést keltő hírek sosem váltják be az “ígéreteiket”, de elképesztő módon ebből még mindig nem azt szűri le az emberek java része, hogy a média hazudna.. áh dehogy. 

Mindent elhisznek, és úgy gondolják, a fősodratú igazat mond, amit a tévé mond az is mind igaz, és mi, akik idióta spiri konteósok, csak lázálmunkban fetrengve próbáljuk őket felrázni valamire, de mi sem tudjuk, hogy mire, mert ugyebár össze-vissza beszélünk, se füle, se farka és álmokban, egy elképzelt világban élünk, ennyi erővel képzeletbeli barátaink is lehetnek, pl Asthar.. :) 

 

Az emberek tehát egyre fásultabbak, semmi sem lepi őket meg, semmi sem mozdítja meg őket - a java részét -, holott a spirituális világ elképesztő erejű tömeges ébresztő munkát végez, se szeri, se száma a tényfeltáró cikkeknek, az ébresztő jellegű írásoknak, könyveknek, videóknak, rajtunk kívül pedig a különféle, lelkiismerettel rendelkező szakemberek is úgyszintén próbálják a mélykómában alvó társadalmat felrázni. 

Egyre többen ébrednek fel ennek következtében a valóságra, és minden egyes kirakós darabka, amit összeraknak, egyre inkább sokkolja őket, de még mindig az a benyomásuk, hogy nem tehetnek semmit a világot markában tartó többféle valós összeesküvés ellen, annyit tehetnek maximum, hogy a végsőkig ellenállnak, és igyekeznek nem belemenni olyan megalkuvó helyzetekbe, a saját jövőjük /és gyerekeik jövője/ érdekében, ami messze van bármiféle emberi szabadságtól és öntudattól. Mindemellett az USA élen jár abban, hogy demokráciát és liberalizmust habzó szájjal fröcsögve mérhetetlen módon megkárosítja az emberek szabadságjogait, rejtett diktatúrában robotokként ÜZEMELTETI őket, igyekszik minden lehetséges módszerrel átmosni az agyukat, és a saját társadalmon belüli szörnyű feszültségeket és problémákat elegánsan félresöpörve, egy haldokló nagyhatalom utolsó szárnyrebegtetéseivel igyekszik bizonygatni erejét és hatalmát. Az emberek pedig állva tapsolnak neki. 

A rettegéskampány folytatódik, és egyre nagyobb nyomással tereli el a figyelmet mindenről. Egy-egy témát felkapva a fősodratú úgy játszik a figyelemmel, mint kisfiú a matchboxszal, és remekül, profin terel a média beprogramozott, robotizált serege. Újságírók, akiknek fenyegetéssel egybekötött elváráshalmazzal programozzák be, hogy hova, mikor mit hazudjanak… és ők teljesítik az elvárásokat, mert fő a biztonság… 

Mi pedig nézzük, és igyekszünk ébreszteni. Sokan, nagyon sokan. Van, aki lebegősen, fényesen, van aki keményen és szókimondón, van aki oknyomozó újságírókat is leköröző ténypontossággal. Nem adjuk fel, és minél mélyebbre megyünk a haldokló mátrix bugyraiba, annál több mocskot fedezünk fel. 

Az emberiség gyönyörűen fenntartja a mátrix maradékát, és akkor is azt hinné, hogy még abban él, amikor már nincs ott, mert a rettegéskampánynak megfelelően, agymosottan és közönyre, a szabadság és öntudat hírből sem ismerővé kondicionálva, észre sem fogja venni, amikor már nincs… azt már igen, hogy eltűntek a kapaszkodók… és a megszokott mélykómás élet ismérvei. 

Ők azok, akik az utolsó utáni pillanatban kénytelenek lesznek felébredni a valóságra. 

 

Az Iszlám Állam mindeközben tele potyogtatja a vén Európát a migránsokkal - mi ezt nem érezzük át, de ettől még ez a valóság odaát, a “nyugati oldalon”. A migránsáradat, mint köztudott - erre sem lép senki semmit, mert ugyebár közben volt egy k.v@r@s, most meg egy háború, majd egy nagy gazdasági válság és egyebek, - zömében 20 és 30 közötti, kisportolt, jól öltözött, Allah nevében ténykedő, az európai kultúrával integrálódni nem akaró, mindent magának követelő, az Iszlám Államot Európába hozni kívánó, az iszlám vallást ránk erőltetni akaró fiatalemberekből áll, akiknek otthon, Szíriában, Líbiában, Afganisztánban azt mondták, az EU-ban kánaán várja őket. Kapnak kocsit, lakást, havi apanázst és dolgozniuk sem kell, Nyugat- és Észak- Európa tárt karokkal fogadja őket. Ideértek, az Eu területére lépve összetépték az okmányaikat, és azt hazudnak magukról, amit csak akarnak. Már be sem kell épülniük a társadalomba, mint annak idején a reptileknek vagy az arkhónoknak kellett. Mindenféle akadály nélkül bejöhetnek, és azt tehetnek a vén kontinensen, amit csak akarnak. Senki nem korlátozza őket semmiben - tőlünk nyugatra bárki, aki ez ellen menne, azonnal le van nácizva -, sem ország, sem ember nem mer nemet mondani és ellenállni az iszlám seregnek, amely nyíltan, éppen csak MÉG nem felfegyverzetten özönlik be azokba a fejlett nyugat-európai országokba, amelyek már amúgy is évtizedek óta nyögik a bevándorlók százezreit, de most ez a migránshullám, tekintve, hogy lassan több millió Közel-Keletről és Afrikából menekültről van szó, és a szám csak nő és nő - a fősodratú pedig szépen terel egészen másra -, kezd sok lenni nekik. Sem gazdaságilag, sem infrastrukturálisan, sem morálisan nem elbírható egy ekkora embertömeg, főleg azért nem, mert zömében a fiatal férfiak jönnek, tömegével, és egyértelmű, hogy mintegy parancsra valódi és egész Európát megrázó háborút fognak kirobbantani. Egy SZENT HÁBORÚRA KÉSZÜLNEK, közvetlenül a szomszédunkban is, ezúttal a nyugati és nem a keleti szomszédunkban. Amíg a keleti szomszédunkból hozzánk menekültek száma egyre csak nő,  ellenünk, magyarok ellen szent háborúra távolról sem készülnek. Ezzel szemben Nyugat-Európába bevisznek egy teljes iszlám hadsereget, amit az előtte évtizedeken át óvatosan beépült sejtek - a háttérhatalom által pénzelve persze -, hamarosan fel fognak fegyverezni. Nem az a kérdés, megtörténik-e ez, hanem az, hogy mikor. 

 

2014-ben, amikor úgy igazán megindult a migránshullám az EU felé, kezdetben a tagországok még kifejtettek némi ellenállást, mára azonban a közöny, a szuverenitás hiánya, és a tehetetlenség, valamint az Európai Parlament migránsokat támogató propagandája és nyomása miatt majdnem teljesen eltűnt. Lassan egyes tagországok már ott tartanak, hogy az európaiak alkalmazkodjanak a betelepült migránsokhoz, és mindent nézzenek el nekik, mert ha nem, akkor kíméletlen rasszisták… És senki, de senki, tőlünk nyugatra nem meri megkérdőjelezni a hatalmat és az EU-t, vagy ha igen, hamar el lesz lehetetlenítve és ki lesz közösítve. Vannak megmozdulások persze, tüntetések, nem csak a v@r@s ellen, hanem a migránsok ellen is, de a nyugat-európaiak szava elhalkul és a semmibe veszik, mert az Európai Parlament minden döntést kizárólagosan hoz meg a fejük felett. Az emberek még annyira sem élvezhetik a “demokráciát”, mint mi, itt a kis országunkban. Van szólásszabadság ott is, már hogyne lenne, de jobban teszik, ha nem szólnak semmit, mert saját barátaik, családtagjaik is elfordulnak tőlük, ha a szent és sérthetetlen EU elleni véleményük van… bármiben. 

Mély fásultságban és elnyomottan élnek, és tétlenül kell azt végignézniük, hogy egy komplett iszlám hadsereg rejtőzködés nélkül, nyíltan és az EU által legitimizálva beáramlik a társadalmukba, hogy aztán vezényszóra fegyvert rántson és irtani kezdje az európaiakat.. a keresztényeket. 


Mert ezek a jól öltözött és kiképzett fiatalemberek az Iszlám Állam nevű szervezet nevében, vallási hovatartozással jól átmosott aggyal, Allah nevében ki akarják irtani a már meggyengült, és funkcióját vesztett, botrányokban bővelkedő kereszténységet, amelyről kezd minden tekintetben lehullani a lepel. Valaha régen, a kezdetek kezdetén a kereszténység éppoly erős és rémálomszerűen diktatórikus volt, mint az iszlám, a kereszténység és a hamis isten nevében azt tehettek az emberekkel, amit csak akartak, az inkvizíció, a keresztes háborúk óriási mészárlást és emberiség elleni bűntetteket követtek el - érdekes kérdés, hogy az agymosott emberiség mind a mai napig nem kéri ezt számon a sem a Vatikánon, sem magán a keresztény valláson, de a Holokauszton hetven éve sikeresen rágódunk, és további évtizedekig fogunk rágódni még -, a keresztény vallás továbbra is szent és “tiszta”.. mégis, egyre többen fordulnak el tőle és látják át a bűnösségkeltő, manipulatív, ártó tevékenységét ennek a világvallásnak, amely itt, Európában, hamarosan egy másik, nem kevésbé kártékony, és elképesztő módon erejét és diktatúráját több évezrede szilárdan fenntartó világvallással, az iszlámmal fog megküzdeni, és a háttérhatalom tervei alapján nem a kereszténység fog nyerni. 

 

A Vatikán pápája a migránsok lábát csókolja, és arra kéri a híveit, hogy minél több “szegény” menekültet engedjenek be - nem véletlenül mondott Magyarország erre az egész színjátékra nemet, és húzta fel a vaskerítést -, és a Vatikán látványosan fogja önmagát keverni az iszlám vallással, és ez megelőzi majd a “szent háborút”, a dzsihádot, amire a háttérhatalom a terrorista akcióknak álcázott népirtó, népmegfélemlítő tevékenységeit alapozni szokta. Jut eszembe, 2011. szeptember 11. után világméretet öltött a teljes emberiséget lehallgató, lefigyelő, totális kontroll, már senki és semmi nem mondhat ellent a tömegek megfigyelésének, lehallgatásának és folyamatos monitorozásának, és ne hidd, hogy azért, mert nem vagy a facen, még nem vagy megfigyelhető… először is, ha valaha volt profilod, akkor a face veled marad utána is, és láthatatlan robotügynökként figyel és követ. Mindenhova. Másodszor, a facebook mellett a google, az instagram, a yahoo, a YouTube, és minden felhőalapú szolgáltatás úgyszintén benne van a nagy meccsben, és méginkább benne van a Microsoft, amely a gépeden már eleve úgy “telepedik fel”, hogy van a win-ben egy “hátsó ajtó” ahol belátást enged olyan világméretű rendszereknek, amelyek lehallgatnak, lefigyelnek, és bármit csinálsz, bármire keresel rá, bármit írsz, mindent begyűjtenek rólad. Tehát mindent tudnak rólad, és az a terv, hogy hamarosan eljön az a világ, amikor a rendszerellenes weboldalakat /mint pl az enyém is/, rendszerellenes, szókimondó, tiszta és valós eszméket és tényeket terjesztő profilokat véglegesen törölni fogják a rendszerből, hogy csakis a robotok, a közönyös és tehetetlen, önrendelkezésétől megfosztott, alvó tömeg maradjon, akik nyugodtan osztogathatják tovább a reggeli ananászevésüket és a legújabb műkörmüket… Mindezt teszik önként és dalolva, helymegjelöléssel, részt vevők megjelölésével, és szinte már lefigyelni sem kell őket mindent elmondanak magukról. Tehát ha internetet használsz, márpedig használsz, tökmindegy, hol nem vagy fent, mindent tudnak rólad. Ez a nagy igazság. A Nagy Testvér szeme rajtad van, de nem csak így, hanem telepatikusan is monitoroznak és asztrálisan is - ennek kell ellenállni kellő védelemmel ugyebár -, és ahogy figyelnek minket, úgy figyelik a migránsnak álcázott iszlám hadsereget is Európában. Pontosan tudnak mindent róluk, és figyelik minden lépésüket, kellően felkészítik őket és folyamatosan bombázzák őket az “Iszlám Európa” jellegű lázító videókkal és hírekkel. A migránsok egymás között erről beszélnek, és egymást lelkesítve várják, mikor jön el a nagy nap, a nagy összecsapás, a gyarmatosító országok elleni dzsihád nevében. 

Mindezt persze a háttérhatalom irányítja és pénzeli, a migránsoknak is ő adja a pénzt már eleve ahhoz is, hogy az EU-ba eljussanak, és itt letepeledjenek, gettósodva és az európai embereket rabolva, terrorizálva, megerőszakolva, fosztogatva, vígan, felelősségrevonás nélkül élhessenek. Annak idején, 2015-ben az Anonymous szólt előre a párizsi mészárlásról, és előre jelzett több terrorcselekményt is, mégsem tett senki semmit, és le is zajlott néhány még azután, majd a folyamat elcsitult, hiszen ez csak a bemelegítő volt, és a teszt arra nézve, hogy az európai emberek vajon fellázadnak-e, megmozdulnak -e, vagy beletörődnek a terrorba.. beletörődtek, sőt abba is, hogy őket azért hallgatják le, azért követik minden lépésüket, mert bárki lehet “potenciális terrorista”. Semmire nem lázadnak fel, és ebből az következik, hogy ha egy nap az összes betelepült migráns egy emberként fegyvert ránt, könnyű és sima győzelem lesz, főként, ha az adott országok vezetései mindez ellen nem tesznek majd mást, mint látszatintézkedéseket, és eljátszák majd a népüknek, hogy “nem tehettek semmit, nagy volt a túlerő”. De mindaddig, amíg ez a nap eljön, az Vatikán látványosan és előre jól kiszámított módon feladja sáncait és keblére öleli az iszlámot csak azért, mert az Új Világrendhez ugye egységes világvallás kell, de a hamis istent nem szabad száműzni, az Egyisten, a minden felett uralkodó Mindenható képe fenn kell maradjon… 

Most még csak a migránsok vannak, hamarosan jönnek a diktátorok is, amikor már meggyengítették a polgárháborút szító migráns-európai emberek közti harccal a tagállamokat, és a migránsok által előkészített háborús terepen a diktátorok - akiket a háttérhatalom jó előre kijelölt -, megdöntik az ÖSSZES NYUGAT- ÉS ÉSZAK EURÓPAI ORSZÁG vezetését… EZ A TERV. Elfoglalják a helyüket, és elnyomó rezsimet, az iszlám nevében lelkiismeret nélkül gyilkoló, a keresztényeket a főtereken lefejező, és főbelövő, katonai diktatúrát akarnak felépíteni. Nem minden ország fogja megadni magát, és nem is minden országban tudják ezt megvalósítani, de ha már megvalósítják két-három nagyobb hatalmat jelentő országban, mint a veszteségre igencsak esélyes Németország, Ausztria, Hollandia, Svédország… a mostani háború alatt megfélemlített, megszorongatott lakosság, amelyet majd ezután a világméretű gazdasági válsággal még jobban megszorongatnak, elveszti az erejét és a hitét, megadja magát az iszlám csőcseléknek, és ezennel Európa el is van foglalva.. 

Azt a kontinenst, amely a kultúrák, nyelvek, művészetek, az emberiség bölcsője, amely mindig is tartotta magát a történelem legnagyobb viharai között is, azt a kontintest, amit eddig nem lehetett bevenni, most bevehetővé teszik. Ha pedig megkaparintják Európát, egy elnyomó rezsimmel,  könnyedén lehet irányítani itt majd mindent. Szinte mint a törökvész idején, vagy a tatárjáráskor, egy sáskahadnyi erőszakos katonának kiképzett férfi beveszi az öreg földrészt, és uradalmakat alakít ki rajta, sutba dobva bármit, amit mi európainak értéknek tekintünk. 

Csak éppen az az igazán megdöbbentő, hogy mindezt odaát hagyják. Meg sem rezennek és nem szerveznek ellenállást. Sem határzárat. Sem haderőt ez ellen. Hanem tapsikolva és a migránsok feje búbját simizve, beengedik őket. Egy nyíltan és egyértelműen ellenséges hadsereget Európa területére. Úgy gondolom, erre, a történelem - tekintve a valódit is - folyamán még nem volt példa. Arra volt, hogy magukat álcázó hadsereg beépült, és néhány hét múlva lerohanta pl Buda várát, de arra nem, hogy a nyíltan ellenséges, az európai értékekkel szembemenő, az Iszlám Állam létjogosultságát hangoztató, az európai embereket nyíltan gyűlölő több milliós férfitömeg elárasszon egy egész kontinenst, és senkinek ne legyen ez ellen egy szava sem… tőlünk nyugatra. Ez elképesztő. Félelmetes 

 

Ez az EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK alapító terve, amelyből ez a rém, az Európai Egyesült Államok kisarjadna. A multikulti összemosás, a népek, kultúrák szándékos keveredése tőlünk nyugatra évtizedek óta ezt a célt szolgálja. A tagállamok szuverenitásának eltörlése, az Unió szándékos összeomlasztása a gazdasági válsággal, az euro eltörlése, a tagállamok mérhetetlen gazdasági posványba taszítása után jöhetnek a hirtelen felfegyverzett iszlamisták, és lerohanhatják Európát.. könnyedén bevehetik a meggyengült tagállamok területeit, ahol régóta bábvezetés elnököl, és az Európai Parlament pedig diktál, karöltve a háttérben gyengélkedő USÁ-val, akinek amúgy sem érdeke, hogy a vén kontinens megerősödve igazi versenytárssá nője ki magát. 

 

A múlt heti tréningen azt az információt kaptuk a csapatommal, hogy az általam már többször emlegetett ál-Jézust a háttérhatalom nagy erőkkel keresi Európában. Egy olyan, harmincas éveiben járó fiatalembert keres, aki kellően gátlásos, önbizalomhiányos, nagyon erősen vallásos - katolikus -, titkon a kereszténység felemeléséről álmodozik, és arról, hogy helyreállítsa itt a régi katolikus uralmat, hiszen az “Úr országa”, a végletekig hisz Jézus keresztrefeszítésében és a Megváltó eljövetelében eme vészterhes időkben, akinek szinte Bibliája a Jelenések Könyve, és mindenáron meg akarja találni az Antikrisztust, hogy ha kell, saját kezével végezzen vele. Aki úgy hiszi, Jézus földi eljövetele kell ahhoz, hogy a világ ismét meg legyen váltva saját bűneitől. Aki úgy véli, Európa azért van ilyen mély mocsokban, mert elveszítette a hitét, és ha kell, erőszakkal kell helyreállítani azt. Az erőszak pedig saját feláldozása révén lenne meg, - mivel rendkívül hasonlít Jézusra, és saját magát Jézusnak hiszi -, újbóli keresztre feszítéssel. Saját személyisége jóformán már nincsen, csak a mátrírhalálra készül, és várja, hogy megkeressék és megtalálják. Megtalálják azok, akik a háttérhatalom berkeiből jönnek, és felemelik őt a világ elé, megmutatják, majd keresztre feszítik, hogy áldozatával jóvá tegyen mindent, amit az emberiség elkövetett az elmúlt kétezer évben. Saját személyiség híján könnyen programozható és megvezethető, befolyásolható és mozgósítható. Egy titkos rituálé keretein belül könnyen átformálható, és megszállás alá helyezhető a már száműzött Jahve által, vagy a száműzött Mihael által… aki keresi a gazdatestet, amióta kipateroltuk a Földről. Ha a háttérhatalom emberei megtalálják a hamis Jézust, indulhat a játék….

AZ ANTIKRISZTUS pedig mi sem természetesebb, az iszlámból kerülne ki. Egy ezzel a hitrendszerrel ellenpólusban helyet foglaló szintén harmincas fiatalember… Olyan valaki, aki teljességgel gátlástalan, a saját hitét Allahban messzemenőkig fanatikusan követő, önsanyargató, minden szociális kapcsolatát erőszakkal elvágó, gyűlölettel és megvetéssel teli fiatal férfit keresnek. Olyan valakit, aki nem riad vissza semmitől, aki magát MOHAMED PRÓFÉTA utódjának kikiáltva darálja le a “látomásban kapott” információkat - ugyanezt teszi majd az ál-Jézus is, darálja a betanult szövegét, és azt állítja majd, hogy látomásban kapta ezt. Valamilyen módon gondoskodni fognak a két álpróféta hitelességéről is, de ebben ugyebár már komoly, több tízezer éves gyakorlatra tett szert a háttérhatalom, a hamis próféták hitelessé tételében, azt álbizonyítékokkal a soha nem gondolkodó tömegnek simán eladva.Az Antikrisztus olyasvalaki kell legyen, aki gátlástalanul legyilkolna mindenkit, gondolkodás nélkül, aki nem követi az ő hitvallását, a tömeges tisztogatásban, globális mértetű népirtásban hisz, Jahve által szintén megszállt állapotban van, és Hitlerhez hasonlatosan totális fanatizmussal veti bele magát abba, hogy elérje, amit akar. A megvalósult teljes diktatúrát, ahol mindenki Allah elé borulva ad hálát azért, hogy még élhet egyáltalán. Félreértés ne essék: az Antikrisztus alakja még nincs konkrétan megformálva, vannak rá célzások, egy korábbi pápát is ezzel gyanúsítottak - messze nem került ilyen erős hatalmi pozícióba egyébként, hogy ő lehessen az Antikrisztus, és eleve a Vatikán az ál-Jézust fogja preferálni, nem az Antikrisztus alakját. Mivel a Jelenések Könyve NWO alapító okirat szerint járnak el, az Antikrisztus egy, a kereszténységgel gyökeresen szembenálló vallás hírnöke kell, hogy legyen. Egy fanatikus őrült, aki az Európában bevetésre kész migráns-hadsereg elindítását egyetlen vezérszóval fogja megadni. 

Nem lesz szükség hosszú lelkesítő beszédekre, sem éveken át tartó propagandára a részéről. A globális agymosás egyik rejtett zugában ugyanis a HAARP kiválóan tud az elmébe VEZÉNYSZAVAKAT kódok formájában beültetni. Egyetlen adott mondat kell, ami a HAARP által folyamatos hipnózisban lévő tömegeket azonnal olyan cselekmények elkövetésére buzdítja, amiben ők tudatosan nem is vannak jelen, de mégis megteszik, öntudatlanul cselekvő robotként. Egy olyan fanatikus, aki az ősi vallások egyikéből neveltetésének és eltorzult hitrendszerének köszönhetően tömegmészárlást akar csinálni. 

Az európai ember erre nem alkalmas. Túlságosan ragaszkodunk az kultúrához, a személyiséghez, az értékrendhez, az öntudatossághoz, és jól tesszük. Egy iszlám világban felnőtt, gyerekkortól terrorizált, tökéletesen átmosott agyú és programozott embert sokkal könnyebb vezényszóra rávenni bármire. A tőlünk nyugatra állomásozó migránsok pedig már készülnek a vezényszóra, sőt, mindezt már évezredek óta meg is fogalmazták. 

Az ál-Jézus és az Antikrisztus ezután pedig látványosan összecsap. A keresztény világ hőn reméli majd a megváltást. Az iszlám világ pedig a saját győzelmét.

Két, látszólag hasonló, mégis alapjaiban különböző személyiséget kell egymással szembe állítani, látványosan, a tömegtájékoztatásban előretolt jelleggel. Úgy, hogy mindenki a bolygón biztosan tudjon róla, amikor ez megtörténik. 

Amikor összecsap a két erő, a két férfi, az sokkal inkább történne realisztikus és fizikai formában, mint éterikusan és vallásosan. Egészen egyszerűen megparancsolnának a híveiknek ezt-azt. Természetesen az ál-Jézus a békére és az egyezségre szólítana fel, az Antikrisztus pedig a háborúra és a gyűlöletre, az öldöklésre és a káoszra. Ahogyan azt leírták maguknak a háttérhatalom képviselői a Jelenések Könyvében, mint tűpontos forgatókönyv…. Aljas és mocskos játék ez a hiszékeny és naiv emberek milliárdjaival. Már megint két erőt szembeállítani, két vallást, hozzá két hús-vér férfit… igazi szenzáció lenne, annak minden mocskos formájában. Az emberek kedvelik a döntési lehetőséget a jó és a rossz között, még ha az látszólagos is - mármint mind a döntés, mind a jó és a rossz -, és ezzel, egy ilyen vallási történettel, színjátékkal kiválóan megvezetné őket a háttérhatalom.

Mivel azt az információt kaptam korábban, hogy a harmadik világháború egy tavaszi napon, az ál-Jézus megjelenésével fog kitörni, erre annak fényében is érdemes odafigyelni, hogy időközben összeállt nekem a kép a pontos tervről, amit a fentiekben leírtam nektek. A migránshadsereg, az iszlám és a kereszténység harca, és az Európai Egyesült Államok terve, ami Európa teljes romba döntésével indulna el. Egy olyan esemény, ahol két álprófétát vonultatnak fel, a reményt adó lehetőségekre kiéhezett embereket megmozgatná, a migráns sereg zavargásokat és ki tudja még mit indítana el Európa nagyvárosaiban, az egész a meglepetés erejével hatna, majd amikor a polgárhábúkba torkolló feszültség még jobban kirobbanna, az országok egyesült erővel /NATO/, akarnák kiebrudalni a hívatlan iszlám hadsereget országaik területéről.. A migránshadat a keleti országok felé akarnák terelni. Felénk, illetve tőlünk keletre és északkeletre. Oroszország ugyanúgy nem engedné be őket, ahogyan most sem teszi, mi úgyszintén nem, és mivel ezzel egy jó kis nemzetközi konfliktus robbanna ki, beavatkozik az USA, és máris kész a harmadik világháború indítási forgatókönyve. 

Itt hozzá kell tennem, hogy ez a pont már egészen biztosan az lenne, ahol mi sem maradhatunk ki a háborúból… mert tőlünk nyugatra minden lángokban állna. Nem tudnánk kikerülni azt, hogy belerángassanak minket. 

Nincs undorítóbb, aljasabb bűnszervezet a közelünkben, mint az Európai Parlament. Amiért más országok nem kapnak ejnyebejnyét, mi kapunk. Nem tetszik nekik az a politika, amit mi művelünk. Lenáciznak, lefasiztáznak minket. Mindenáron el akarják venni a maradék szuverenitásunkat is. A helyzet csak még feszültebb lesz a következő években. Az, hogy mi vagyunk a tengely, a cseppet sem felértékelt országunkat nagyon is értékessé teszi az EU számára. Ha pedig Európa tőlünk nyugatra forrong, azt mi sem úszhatjuk meg.

Ezért a szombati tréning. Ezért az, hogy olyan témával foglalkozunk, ami nincs a porondon. Mert “az ördög a részletekben rejlik”, ugyebár :) 

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

Alvó Európa

ÁL-JÉZUS ÉS ANTIKRISZTUS

2022. április 09. szombat

15.00-19.00

Skype

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

Minden harcosomat várom, újabb áttörés és újabb felfedezőtúra.

 

Áldás

Eszter-Fényhozó



Szólj hozzá