2022. ápr 21.

SORSÜGYNÖKSÉG - SZERELEMMÁTRIX

írta: Eszter 777
SORSÜGYNÖKSÉG - SZERELEMMÁTRIX

A MINDENT LÁTÓ MINDENHATÓ

A MINDENT LÁTÓ MINDENHATÓ

SORSÜGYNÖKSÉG ELSŐ RÉSZ

SZERELEM MÁTRIX

Nehéz írás következik. Olyan, amivel nem szívesen szembesülsz. Ezért azt javaslom, ha a kék tablettánál maradnál inkább, és kergeted tovább az illúzióidat, mert úgy kényelmesebb, akkor bele se kezdj az olvasásba. Ha azonban az igazság egy szeletét szeretnéd megismerni, bármily sokkoló is, és tenni szeretnél magadért és a világért, akkor ezt az írásomat neked ajánlom. 


“ Emberek milliárdjai élik le az életüket öntudatlanul. Szeretném megosztani Önnel, mire jöttem rá az ittlétem során. Akkor döbbentem rá, amikor osztályozni próbáltam a faját. Ráébredtem, hogy Önök valójában nem emlősök. Minden emlős ezen a bolygón ösztönösen természetes egyensúlyra törekszik a környezetével, kivéve Magukat, embereket. Letelepednek valahová és addig szaporodnak míg fel nem élik mind a természeti erőforrásokat, és azután csak úgy képesek fennmaradni, ha új területeket foglalnak el. Van egy másik organizmus is ezen a bolygón, mely ugyanígy viselkedik. Tudja melyik? A ví@r@s. Az emberi faj egy betegség, a bolygó rákosodása. Az ember egy ragály, és mi vagyunk a gyógyszer.” /John Smith ügynök. Mátrix./

 

Ezek a mondatok tökéletesen tükrözik az Elit hozzáállását az emberiséghez. A háttérhatalmi Elit pontosan így gondol ránk: TENYÉSZÁLLATOK, AKIK TÚLSÁGOSAN ELSZAPORODTAK, és jelenlétükkel kiszorítják az Elitet az élettérből. Megvezetett fél-emlősök, akiket a hormonjaik és az agymosással kondicionált, fertőzött lélek és tudat irányít. Veszélyes v@r@sok, akik állandóan követelőznek: éhesek, szomjasak, álmosak, ruházkodniuk kell, aludniuk kell, lakniuk kell valahol, és persze vannak igencsak dühítő, az alapszükségleteknél magasabb rendű szükségleteik is az embereknek, mint pl. a szerelem, vagy a tudás fejlesztése és a küldetés….csupa olyan magasabb rendű szükséglet a MASLOW piramisban, amely határozottan fel tudja emelni az emberi fajt egy magasabb szintre… ugyebár ez ellen tenni kell valamit, le kell szorítani ezeket a törekvéseket, maradjunk csak az alapszükségletek előre jól meghatározott, toxikus módon történő kielégítésénél… , és erre helyeztessük a fókuszukat… pontosan, mint az állatokét… alapszükségletek kielégítése az Elit által kézben tartott ágazatokból…. gondolja ezt a háttérhatalmi Elit. 

Ha pedig már a magasabb rendű lépcsőfokok jönnének a szükségletek kielégítésén túl, mint érzések, gondolatok, cselekvési metódusok, párkapcsolat, bőségteremtés, küldetés és szerelem… nos, a háttérhatalom ezt is kézben tartja, mégpedig főként úgy, hogy ezeket a dolgokat, mint szerelem, bőség, küldetés, társ, és ősemlékezet, ILLÚZIÓKKAL HELYETTESÍTI. 

Az illúziók pedig megtöltik az agyat, megtöltik a lelket és félrevezetik. 

A félrevezetés hamis teremtéshez vezet. A hamis teremtés pedig visszavisz oda, ahonnan elindultunk: a mátrixhoz, amelyben a NAGY TESTVÉR folyamatosan szemmel tart minket. A kontroll azért kell, hogy a fenti fejlődést biztosító fogalmak, mint küldetés, társ, szerelem, bőség és egyebek csakis az Elit által kontrollált módon mehessenek végbe.

 

MEGTÉVESZTENEK…

A Nagy Testvér, amelyik mindig figyel. Minden lépésedre, és minden internetes előzményedre. Minden telefonhívásodra, minden lepötyögött sorodra, minden gondolatodra és minden érzésedre. A Nagy Testvér, amelyik egyszerre fizikailag is létező szuperszámítógép és ehhez hozzákapcsolt alszámítógépek, EGYSZERRE PEDIG TÉGED MENTÁLISAN ÉS ASZTRÁLISAN IS MONITOROZÓ INHUMÁNUS ENERGIA. A YHWH SZÖVETSÉG találmánya, amellyel figyelnek és rajtad tartják mindent látó szemüket…

Mindezt teszik azért, hogy a teljes kontrollt fenntartsák. Ugyanis a háttérhatalmi Elit fél. Mi több, retteg. Azoktól retteg, akiket uralni akar: az emberiségtől. A nyájeffektustól. Attól, hogy egy nap felkel a nép és ellenük támad, de nem úgy, mint eddig, kis csoportokban, hanem nagy volumenekben. Globálisan. Attól pedig még jobban fél az Elit, hogy nem támadunk nekik, sőt. Teljes mértékben közönyösek leszünk velük szemben, és éljük az életünket. Nélkülük. Úgy, hogy közben fittyet hányunk rájuk. 

 

Lehet mondani azt most is, az emberiség közönyös, és e mögé a fogalom mögé sajnos beletartozik az is, hogy azért közönyösek, mert teljességgel el van nyomva a tudatuk. Pontosabban a szárnyaló, és egyébként mindent látó és mindenhova ható tudat helyett egy mátrixszal telített és kódolt én vette át a szerepet. Egy olyan én, amit már te is megtapasztalhattál magadban, amelyik teljesen irányítható. Ez az én NEM EGYEZIK A VALÓDI ÉNNEL, azzal, amelyik avatarként képvisel itt valakit.. és a cél nem kevesebb, mint hogy ezt az avatar ént a mátrix én teljesen el tudja nyomni. Örökre, ha lehet. Mert ha a valódi én, az avatar, sosa nem tör elő, a mátrix én uralja a terepet, ezzel együtt a teret, amit az egyén kitölt, és az időt is, amit az egyén idelent a mátrixban végigél. Az úgynevezett életet. A sokak által hitt metódus alapján a letöltendő időt. 

 

Én annak idején úgy hívtam ezt az úgynevezett életet, amit a mátrix számunkra előre meg akar határozni, hogy “letöltendő szabadságvesztés.” Nem véletlenül. Ugyanis onnantól kezdesz el élni, amikor már szabad vagy. Addig, ahogy az istenek fogalmaznak, “halott vagy.”, azaz nem-Létező… Ha folyamatosan meg tudnak figyelni, akkor azt is pontosan tudják, mire gondolsz, mit érzel, mit teszel, nap mint nap. Figyelemmel követik a szokásaidat, és már a vásárlásaidból is kiválóan meg tudják alkotni a profilodat, hogy mit veszel a boltban. Egy élelmiszerboltban. Bizony. Olcsót-e avagy drágát, minőségit-e, avagy akciós szart. Ebből máris rájönnek arra, hogy valójában milyen jövedelemmel rendelkezel esetlegesen ahhoz képest, amit nekik lejelentesz, és ez még csak a jéghegy csúcsa… hiszen a vásárlási szokásaidban nem csak az élelmiszerek szerepelnek ugyebár, hanem a ruházkodás, az internetes rendelések sokasága - főzöl-e vagy rendelsz, és ha igen, mit -, hova mész vásárolni, még mindig elmész -e otthonról, vagy inkább otthon rendelsz, azaz mennyire simultál bele az Új Világrend virtuális terébe, elmész-e ebédelni, ha már nem főzöl, vagy inkább házhoz rendeled a kaját, ha főzöl, miből főzöl, gyalog mész-e bárhová, vagy autóval, tömegközlekedési eszközzel vagy bringával, motorral akármivel… hova jársz orvoshoz, esetleg nem jársz, hányszor o@ta@dd be magad, és hányszor nem, mi motivál, hova utazol, belföld, vagy külföld, honnan akarsz pénzt keresni, van-e munkahelyed, vállalkozó vagy-e, alkalmazott vagy-e, egyéni vállalkozó vagy céged van, honnan van a jövedelmed, abból mennyit költesz és mire, milyen weboldalakat látogatsz meg, hányszor keresel rá és mire, az alternatív média érdekel-e vagy a fősodratúnak hiszel, /mennyire vagy rendszerkritikus/, mindenből tudnak következtetni a gondolataidra. Milyen filmeket nézel meg, mit olvasol el - az érzéseidre. Teljes és tökéletes profilt tudnak létrehozni ezekből. 

Egy facebook-instagram fiókból is, ahol a felhasználók saját szabad  /??/ akaratukból posztolgatják ki az egyébként a kutyát sem érdeklő szokásaikat, és a facebook nagyon megkönnyítette a globális megfigyelő rendszerek dolgát… és akkor ott van még a snapchat, a tiktok, a messenger és a többi. A Google-nak saját szerződése van kezdettől fogva az NSA-val, a CIA-val és más titkosszolgálati szervekkel, ahol a közvélemény által eltitkolt módon folyamatos információkat ad rólad. Ha a Google-t kikerülöd, és a cookie-kat nem fogadod el - HONNAN TUDOD, HOGY A NEM FOGADOM EL -re  kattintva tényleg történt valami, vagy csak azt hiszed, hogy történt? Ugyanígy, ha egy alkalmazást nem engedélyezel, vagy a helymeghatározást kikapcsolod, sem biztos, hogy az tényleg ki van kapcsolva - tehát ha a Google-t és a facebookot kikerülöd, a többi alkalmazás is tökéletesen lefigyelhető, nincs olyan, amelyik nem! Sem a Signalon, sem a Telegrammon, sem a Botimon, sem a Viberen, sem a Whatsappon, sem sehol de sehol nem vagy nem lehallgatható, nem lefigyelhető, mégpedig azért nem mert minden az interneten át megy… és az bizony teljes egészében le van fedve. Tehát ha azzal nyugtatod magad, hogy “te nem vagy fenn sehol”, akkor, és csakis akkor vagy nem lehallgatható fizikai módszerekkel - vannak más módszerek is -, ha soha az életben fel nem mész a netre, illetve nincsen se laptopod, se asztali géped, se mobilod. Ha mindenből a legrégebbi van, akkor maximum nintendót játszhatsz velük, mert semmivel sem kompatibilisek. /megjegszem, a csodás és imádott Blackberryt sem véletlenül nyírták ki, ugyanis tartalmazott az OS olyan lehallgatásgátló programot, ami miatt nem lehetett könnyedén bejutni a telefonba, és nem véletlenül volt a Blackberry annak idején a nagyágyúk mobilja / Minél újabb tv készüléked van, LED, HD, kütyümütyüizébizé, bármilyen szuper is, minél újabb és minél szuperebb, sőt, minél nagyobb, annál biztosabb, hogy lehallgatnak és lefigyelnek. Ha a kamerákat leragasztod, akkor még mindig ott vannak a mikrofonok, és … a drónok, amik kívülről is belátnak a lakásodba, átlátnak a falakon, ott van a hatalmas térmegfigyelő kamera park, amiről azt hazudják, hogy a biztonságunk érdekében van telepítve… és úgy általában, bárhol bármit veszel, és nem is kell, hogy kártyával fizess érte, minden tranzakció rögzítve van, mindenről tudnak, és ha valakit kiszúrnak maguknak… annak nyaka köré odafonják a kötelet. 

 

És ezzel még nincs vége. 

Az asztrális megfigyelő rendszerekről és a mentális megfigyelő rendszerekről írni fogok ebben a cikkemben, amelyek igen kifinomultan évszázezredek óta /jól olvasod/ működésben vannak a Földön. Ezt alkalmazták Atlantisz elbuktatásakor, Óegyiptom, a Sumer Birodalom és az Inka Civilizáció megbuktatásakor is… és ez bizony nem földi technika. A Nagy Testvér fizikai alkalmazásai sem teljesen földi technikák, és sajnos java részüket Tesla eltitkolt találmányaiból fejlesztették ki, aki már az 1800-as évek végén feltalálta a távolsági üzenet-kép-hang és rezgés továbbítást vezetékek nélkül… /valamint olyan áramfejlesztőt, amellyel a teljes Föld lakosságát el lehetne látni árammal minden gond nélkül../, valamint a távirányítású drónok elődjét, egy robotizált hajót, ami rádióirányítással működött, és még sok minden mást, amit most pl a HAARP használ, de használ minden titkosszolgálat is. /megjegyzem, nagyon érdekes, hogy Tesla a második világháború legneccesebb időszakában halt meg, találmányait és feljegyzéseit a CIA ellopta, és azóta is használja, de annyiban mindenképpen pórul jártak, hogy a feltaláló zseni nem jegyzett le mindent, sok minden a fejében volt, mert kiváló képalkotó képességgel rendelkezett. Fejben./

 

A Nagy Testvér, a mindent látó mindenható, aki most átvette az “isten” /az asztrális és mentális lehallgató, lefigyelő és irányító rendszer szerepét részben/, nem csak arra van kifejlesztve, hogy figyeljenek és kontroll alatt tartsanak minket, hanem arra is, hogy MEGAKADÁLYOZZÁK AZOKAT A KOMOLY ÉS ELŐRE MEGÍRT SORSFORDULATOKAT, melyek számukra távolról sem lennének előnyösek. Bizony, bizony, nagyon is szemmel tartják az öntudatra ébredőket, - erről sokan tudtok sok éve, és sokan pontosan be is tudjátok azonosítani ezt a jelenséget, sőt, felvettétek a harcot ellene -, és most már olyan technika is a rendelkezésükre áll, amellyel már nem csak az asztrál- és mentálsíkról hanem a fizikai síkról is közbe tudnak lépni, fizikailag. 

 

Eddig a mentál- és asztrálsíkról irányítottak embereket és eseményeket ellened, hogy a sorsfordulatok ne történjenek meg. Most már ők maguk is bele tudnak nyúlni a fizikai síkba - az istenek is jelen vannak, akik a mátrixba pontosan ezért lépnek be és ütik ki a “Sorsügynökséget”, tehát a Sorsügynökség /a lehető legtalálóbb név egyébként a jelenségre/, folyamatosan akadályoz téged. Nem véletlenül mondom mindig, hogy nem mindent te idézel elő az életedben, ámde neked kell megtanulni mindent a te kezedben tartani. 

 

És még valami. AZ ÉLETTERVED. “Ha nincs terved az életedre, lesz rá valaki másnak.” /Tony Robbins/. Sok-sok embernek még életterve sincsen. Soha nem is volt. Csak sodródik az árral, és utána panaszkodik, hogy “semmi nem jön össze..”. Na de mégis mitől jönne össze, ha egyszer még terve sincs arra, hogy mégis minek kellene összejönni?.. Ugye, ugye? 

Az életterv az bizony egy olyan dolog, amit jó lenne megvalósítani, és még a tudatosak ellen is - sőt leginkább ellenük -, a Sorsügynökség /nem így hívják szerintem, de tényleg ez a legjobb fogalom rájuk/, keményen teszi a dolgát. Itt, a mátrixban.  Az életterved egy olyan út, amihez mindenáron ragaszkodnod kell. Az olyan “érzőügynökök”, mint az, amelyik folytonosan leszed téged minden pozitív érzésedről és pozitív gondolatodról, valójában tényleg nem más, mint egy PROGRAM. Egy pogram, ami azért lett írva, hogy téged akadályozzon és folytonosan figyelje minden energiaáramlásodat. Ha jól figyel és te őt nem figyeled, megállít. Ha megállít, és te elhiszed, hogy te magad állítod meg magadat - itt kihangsúlyoznám, hogy vannak ilyen esetek is, valóban te állítod meg magadat, de ezt magadban azonosítani kell, és a legfontosabb ismérve az önszabotázsnak az, hogy mielőtt az önszabotázst elköveted, egy fura érzés kerít a hatalmába, egy benned motoszkáló saját programod, amit valóban a családból, vagy előző életekből hoztál magaddal -, tehát ha beengeded az érzőprogramot, és nem tudod, hogy az nem te vagy, az kijut a fizikai síkodra is. Ott pedig már manifesztálni tud, és úgy tesz, mintha te manifesztálnál. A te teremtő erődet használja fel arra, hogy azt hozza létre, amit NEM ÍRTÁL MEG MAGADNAK, valamint felhasznál még valamit. Az illúzióidat. 

 

A SZERELEM MÁTRIXA

Az illúziókban élen jár a Földön most is a Szerelem Mátrix. Az a fajta szerelembe vetett illúzió, hogy a szerelem csakis egy csodálatos, örökké tartó dolog lehet, ami mindig szép, csilli villi, és egy párkapcsolat folytonos harmóniában telik le. Amikor összejön valami komolyabb szerelem, és érzésekkel, kölcsönös kötődéssel járó párkapcsolat, majd a párok egy idő után vitázni, veszekedni, súrlódni kezdenek, rendszerint jön a hatalmas kétségbeesés.. pedig a szerelem és a párkapcsolat soha nem volt és nem lesz buktatók nélküli. Azonban a szerelem mátrixra rátett egy lapáttal a háttérhatalmi Elit. Mégpedig azzal, hogy úgy kb a hatvanas évektől, de lehet, hogy már korábban, a filmiparban rendre a csodálatos, beteljesült, ideális párkapcsolatot nyomta le a szerelemre vágyakozó emberek torkán, mindezt egy idő után már színes tv készülékeken, nonstop, minden este és minden nap. Majd csak ezt követték a szappanoperák, amelyek már csöpögtek a nyáltól, és persze ezekben, ahogyan minden más filmben is, a Hollywood és egyéb csodagyárok - minden az Elit kezében van, ez is -, gyönyörű nőket és férfiakat alkalmaztak erre. Mindenki gyönyörű volt a filmvásznon, mindenki boldog volt és örökké tartó szerelemben egyesültek… és ezt folyamatosan tolták le az emberek torkán. Nap mint nap. Majd ezt követték az egyre profibb produkciók, az egyre hosszabb és drámaibb szappanoperák, sorozatok, és egyre nagyobb tévékészülékek, egyre több sorozat, film, dráma dráma és dráma… 

 

Mind a mai napig, amikor már a mainstream szolgáltatók ontják magukból a szennyet. Bele az arcodba. A fejedbe, a tudatodba. Ahol úgyszintén mindenki csodaszép, fiatal és sikeres, avagy mindent megúsznak a szereplők és persze valahogy mindig az igazság és a szerelem nyer. Egy illúzióvilág, ahova az emberek ma már tudatosan menekülnek az egyre szorongatóbb valóság elől. 

 

Ezt a korszakot megelőzően még nem volt a szerelem mátrixnak ilyen mértékű vizuális megjelenítése. Jelen volt azonban a Földön a kezdetektől fogva a soha be nem teljesülő szerelem - erről szól számtalan csodálatos költemény, regény, sőt, festmény, és még történelmi események is.. - valami, ami elérhetetlen, ami mérhetetlen vágyat és félelmet is kelt egyben pontosan az elérhetetlenségéből fakadóan, és az emberiség nem tudja kezelni ennek hiányát. Ez a dolog mai napig is fennáll, sokféleképpen hívják. Ikerláng, duálpár, karmikus szerelem, lélektárs… ezer és ezer néven, skatulyázva vagy nem, de az emberek kapaszkodót keresnek egy olyan dologba, amely csak nem akar a fizikai síkon teljesülni. Egy szándékos félrevezetésről beszélünk, ha tetszik, ha nem… egy olyan jelenségről, ami csak a kezdet kezdetén tartja a Sorsodat a helyes úton, utána már inkább eltereli azzal, hogy sajnos csak ezen a dolgon tartod a fókuszt /ló és a répa esete…/, és semmi más nem érdekel, mint hogy ez a szerelem teljesüljön. Ez kigáncsolja a fejlődésedet, önzővé tesz, mert nem érdekel a küldetésed valódi vonulata - amely természetesen nem egy másik ember mindenáron való megszerzéséről szól -, teljesen elsatnyul és félre van téve, nem beszélve arról, hogy a belteljesületlen szerelem energiája olyan mértékben gyengít le és szippant be téged, hogy sokszor még a családod is háttérbe kerül. Bizony, ingoványos talaj ez, amely TELJES MÉRTÉKBEN A FÜGGÉSRŐL SZÓL ÉS PONTOSAN EZÉRT LETT A HÁTTÉRHATALMI ELIT ÁLTAL AZ EMBERISÉG NYAKÁBA AKASZTVA…. MÉG ATLANTISZ BUKÁSAKOR. 

Ebben a cikkemben írok erről részletesen:

https://egyenloelosztas.blog.hu/2017/09/16/az_atlantiszi_leleklopas_es_a_karma

 

A szerelem mátrixban az elképzelt szerelem illúziója mellett a megvalósult párkapcsolatokban is sok a mátrix-kódolás és ennélfogva a terhelés. A párok olyan közegben élnek, ahol pontosan azok a dolgok robbantják szét a párkapcsolatot, amelyeknek hozzájuk semmi közük sincsen, sem a köztük lévő kötelékhez. A körülmények, a mátrix hamis valósága, az ebből fakadó pénzbeli terhek, illúziók és félelmek, stresszhelyzetek, állandó rohanás, túlterheltség és kimerültség. Ez a világ szándékosan van úgy kialakítva, hogy a párok ne is tudjanak egymásra figyelni. Figyeljenek inkább a mátrixra, és hallgassanak a mátrixra. Amely félrevezeti őket és azt egymásra vetítik a párok. Ennélfogva teljesíthetetlen elvárásokat is vetítenek egymásra. 

 

Ugyanez vonatkozik a beteljesületlen szerelmekre is. Teljesíthetetlen elvárásokat vetít a hoppon maradt fél a másikra, követhetetlen morális értékrendet akar a másikra ráerőltetni /dobjon sutba mindent kettejükért.. és társai/, teljesíthetetlen követelményeknek veti alá az egyik a másikat, a másik akaratát és céljait nem figyelembe véve elvárja tőle, hogy csakis őt tartsa fontosnak. A szerelemmátrix egy veszélyes terep, ahol sokkal többen véreznek el, mint amennyien megtanulják a leckét. A mai globális elmagányosodás- az Elit által vezetett folyamat, ahol emberek milliárdjait teljesíthetlen ideálképekkel bombázva alapozzák meg nekik mind a társ, mind a párkapcsolat soha el nem érhető fogalmát, szándékosan -, köszönhető annak a ténynek elsősorban, hogy az elvárások túlságosan nagyok egy lehetséges társsal szemben, az elképzelt, egyébként túlidealizált és ennélfogva nem a valóságot tükröző és nem létező párkapcsolatnak való megfeleltetés okán SENKI SEM ELÉG JÓ, a bizalmatlanság soha nem látott méreteket öltött és a szenny, a szerelem mátrix mérhetetlen mocska és szennye, amivel az emberiség fejét tömik, messze viszi az embereket a valódi társ, a valódi szerelem és a valódi párkapcsolat alapfogalmaitól.. olyan messzeségbe, ahol már nem látni a valóságot…. egy felcicomázott, nem létező, teljesíthetetlen, piedesztálra emelt, tökéletes, csakis házassággal és összeköltözéssel elinduló és örök életen át tartó, vitamentes, súrlódásmentes /minden mentes/ párkapcsolati illúzióba, ahol minden olyannyira sterilen tökéletes és tiszta, hogy az ember már inkább érzi magát egy színházi díszletben, mint a valóságban….

Mert az is. Egy színház, melynek felvonásai csupán hazugságok tömkelege. 

 

Itt megjegyzem, hogy pontosan ezt a túlidealizált társ-szerelem képet használják ki a nárcisztikusok: behazudják az áldozatuknak azt, hogy ők így és így éreznek, és már most feleségül vennék a másikat. Mindez persze épp olyan nagy hazugság mint az Elit hazugságai az emberiségnek. Egy soha nem teljesülő ígéret, ami egy mondatban jellemzi is a szerelem mátrixot. A SOHA BE NEM TELJESÜLŐ ÍGÉRET. 

 

Elismerem, hogy furának tűnhet, hogy a szerelmet manipulálják. Pedig azt teszik. Ez egy hatalmas ütőkártya a világot irányító háttérhatalom kezében. A szerelem, amelynek elérhetetlenségéről gondoskodnak, nem csak a vágyott illúziók végtelen bevetítésével és bekódolásával, hanem a valódi párkapcsolat teljes elkorcsosításával és tulajdonképpen ellehetetlenítésével. Hogy egy valódi kapcsolat, egy házasság, egy egész életen át tartó kötődés teljességgel lehetetlenné váljon, ne bírja el a mátrix egyre nyomasztóbb körülményeit. Sőt. Még ennél is tovább megyek, és ez talán nem fog tetszeni. NAGYON SOK ESETBEN GONDOSKODNAK ARRÓL A “SORSÜGYNÖKSÉG” HATHATÓS SEGÍTSÉGÉVEL, HOGY AKÁR SOHA NE IS TALÁLKOZZATOK EGYMÁSSAL. 

 

HAMIS KAPCSOLATOK

 

Számtalan ember éli le az életét magányosan. Bármit tesz, egyszerűen nem találkozik azzal, akivel találkoznia kellene. Persze, ebben sajnos az egyén is vastagon benne lehet azzal, hogy túlságosan elzárkózik, és éppen a fentebb említett teljesíthetetlen elvárásrendszere miatt egyszerűen senki sem felel meg neki, valamint bizalmatlan, korábbi párkapcsolati sérüléseit vetíti rá minden jelentkezőre, egyáltalán nem randizik, nem ismerkedik és nem adja meg az esélyt senkinek. Erről ugyebár a krikikán aluli ismerkedési morál, és a szörnyű, húspiac típusú társkeresők is tehetnek, de tehetnek maguk az emberek is…. elképesztő sztorikat hallok arról állandóan, hogy “életük szerelmét” kereső nők és férfiak első kérdése a társkeresőn: “mit dolgozol? mennyit keresel? van kocsid, van lakásod? fizetsz bárkinek gyerektartást? ….” és még sorolhatnám. Ez szánalmas! A szerelem helyett az érdeket helyezik előnybe, és ez, na ez aztán tényleg olyan, mint egy v@r@s, ahol sokszor az úgynevezett “szerelem” oka nem más, mint az alapvető szükségletek, nevezetesen a szex, az alvás és az evés “valahol valakivel, bárkivel” történő kielégítése. Ez messze nem emberhez  méltó, és mégis, az emberek csinálják, és miért is? Mert rá vannak kényszerítve. Mert nem látnak más kiutat saját, szorongató élethelyzetükből. Persze, megy ez másképp is. Szerelmet hazudva, love bombingot kreálva tarol a hamis szerelem. /a mátrix kapuk közepe, szemben az EREDETTEL/.  És persze tombolnak a szerelmi kötések. Valakit kötéssel megszerezni. Tombolnak a szerelmi rontások is, megrontani, átokkal tönkretenni mások kapcsolatát. Pusztán érdekből. Érvényesülnek a “Nephytis” típusú nők, akik belekontárkodnak mások kapcsolataiba csak azért, hogy ők nyerjenek. /A mítosz szerint Osiris ágyába fogadta Nephytist, aki magára öltötte Isis “ruháját”, így Osiris úgy hitte, kedvesével hál együtt, majd Nephytis azt hazudta Egyiptom népének, hogy Horus az ő gyermeke. Tette mindezt érdekből./ Érvényesülnek a Nephytis női mintájára az ilyen típusú férfiak is. Mert így könnyebb. Így átláthatóbb és persze, kevésbé kockázatos, mint netalántán szerelembe esni. Kemény dió ez. Az emberiség pedig el van tévedve a szerelem mátrixában, és a Sorsügynökség leginkább így tudja módosítani a sorsát: hiszen ezzel, az ilyen típusú hamis kapcsolatokkal még sokkal távolabb kerülnek saját maguktól, mint azelőtt voltak… nem tanulnak az egészből mást, mint hogy jobb nem szeretni, mert úgyis csalódsz.. és ne feledd: a hamis kapcsolatokban minden esetben az egyik fél bántalmazza a másikat. Verbálisan, vagy akár fizikailag.

 

Azt se feledd, hogy az ikerláng kapcsolatnak kikiáltott kapcsolódások 99 százaléka bántalmazó, mérgező kapcsolat. Semmi köze semmiféle spirituális emelkedettséghez, csakis a fejlődni vágyó, a folyamat közben tudatosodó embereknek köszönhető, hogy ők a legjobbat tudják kihozni ebből az egészből alázattal, és valóban hatalmas fejlődési ugrást jelent számukra.. de a másik fél ebből nem tanul semmit, és nem halad sehova. Sőt. Inkább még sokkal mélyebbre, mint azelőtt volt. Amikor már a másik fél nem akarja saját magától megmenteni, főleg akkor zuhan nagyot, mert a másik, aki tanult és fejlődött útközben, szó szerint kinövi ezt a szituációt, és megtanulja magát becsülni. Igazi beavatás. De nem szerelem. CSAK BEAVATÁS. 

 

Éspedig nem azért, mert egy szerelem soha nem teljesülhet be, erről szó sincs, hanem azért mert egy OLYAN szerelem ideláképét kergeti az emberiség, amely NEM LÉTEZIK! Ez pedig igazi 22-es csapdája. A Sorsügynökség egyik nagy adu ásza ez az ígéret. Mert ez az ígéret egy elérendő célként lebeg sok milliárd ember szeme előtt, KÖZBEN PEDIG A VALÓBAN FONTOS SORSFORDULATOKAT NEMHOGY NEM LÉPI MEG, DE MÉG CSAK ÉSZRE SEM VESZI ŐKET. Hát ez a megtévesztés mesterfoka. A Sorsügynökség a szerelem mátrixszal, a hit mátrixszal és majd még látni fogjátok a TTT 2022 további “fejezeteiben”, mennyi féle mátrixszal operál. Azért teremt ezekre a dolgokra, mint szabadság, bőség, szerelem, küldetés, igazság és a többi, külön mátrixokat, mert azok a zárt tudati állapotok, amelyeket ezekkel a fogalmakkal hamis, túlidealizált voltukban elő lehet idézni, nagyon sokáig fenntarthatóak az egyén esetében. Ha pedig valami sokáig fenntartható, a Sorsügynökségnek VAN KELLŐ IDEJE ARRA, hogy módosítsa a Sorsodat. 

Egy hamisnak mondható kapcsolat nem csak az érdekek túlzott szerepe miatt lehet hamis, természetesen. Fakadhat a hamissága a két fél folytonos félrelépéséből is, avagy csak éppen az egyik félrelépéséből, amit aztán titkolnak egymás előtt, vagy az egyik fél szeretné azt hinni, hogy ez még rendben van így. Azt mondogatja magának, hogy MAJD EGYSZER, HA ÚGY ÁLLNAK A DOLGOK, VÉGET VETEK NEKI - akár a szeretői kapcsolatnak, akár a komoly kapcsolatának. Eközben a szőnyeg alá söpri a lelkiismeretfurdalását, és egyáltalán nem akar szembesülni vele, hogy egy olyan különutat keresett igényei kielégítésére, ami csakis úgy működhetett, hogy megtévesztett másokat, következésképp őt is meg fogják téveszteni. 

Az, hogy egy kapcsolat honnan mondható hamisnak, és hol mondható még igaznak, az egyén saját értékrendjétől függ, valamint attól is, neki mi fér bele, ő mit enged meg magának és mit másoknak. Hol vannak a határok. Azonban ebből fakadóan vannak tévutak is, hiszen ha valaki túl sokat enged meg magának, vagy éppen másoknak, ismételten nem az igazságról és igazságosságról szól, még ha mindezt csupán kényelmi dolgok miatt teszi is, hosszú távon ez visszaüt rá, és amit addig nem mert, vagy nem akart meglépni, azt mások lépik meg helyette.

 

FELCÍMKÉZETT ÖNIGAZOLÁS ÉS BESKATULYÁZOTT SZERELEM

A szerelem mátrixban a felcímkézett kapcsolatok címszó alatt sok olyan,  A VALÓDI PÁRKAPCSOLATOT AKADÁLYOZÓ HITRENDSZER foglal helyet, ami nem hogy elősegítené, hogy társra lelj, hanem teljesíthetetlen elvárás rendszernek teszi ki még azokat is, akik ezekben a hitrendszerekben azonosulni szeretnének a fejlődés mérföldköveivel, ugyanis nehéz a kőbe vésett “szabályokkal” ezekben a skatulyázott dolgokban lépést tartani. 

 

Az nagyon nagy gond mind a mai napig, hogy aki ezek ellen szót mer emelni, az démonizálva van, mint például én, de mások is.  A címkékben és skatulyákban ragadt, működésképtelen hitendszerek mellett kardoskodó, és ebben önigazolást találó emberek - pl az ikerláng kapcsolat miatt nem ismerkedik másokkal, nem vállalja be a valódi szerelem kockázatát - támadják, ellehetetlenítik azokat, akik ezzel az egésszel nem értenek egyet.  Foggal-körömmel védik a saját megbetegítő párkapcsolati mátrixukat, csak azért, mert ha ez nem így lenne, szembe kellene nézniük az igazsággal, nevezetesen azzal, hogy a legtöbb esetben egy bántalmazó kapcsolat részesei. Saját életükkel nem tudnak mit kezdeni, enélkül a hitrendszer nélkül azt értéktelennek, üresnek tartanák. Saját vágyaikat vetítik ki valamilyen idealizált sémarendszer mentén valakire, és tőle várják a megváltást. Nem sokban különbözik ez a messiásváró üzemmódtól, és nyilván az efféle hitrendszerek gyökerei nem a közelmúltban, hanem a régmúltban keresendők. 

 

Az ikerlángosdiban, vagy bármelyik spirituális hitrendszerben csakis akkor szabad és érdemes becsatlakozni, ha azonnal átlátod, hogy ez a fejlődésedről szól, és mint jelenséget, NEM MAGADON KÍVÜL, HANEM MAGADON BELÜL értelmezve, nem egy másik embertől várod  a fejlődésed előmozdítását.  Az ikerláng témában én már régen visszavontam minden olyan cikkemet, amivel ma már nem értek egyet /2013-as cikkek/, és más tanítókkal ellentétben be tudtam ismerni, hogy nem működik. Sokan sajnos anyagi okok miatt ragaszkodnak ehhez a hitrendszerhez, mivel nagyon elterjedt, és könnyen általánosítható dolgokat tartalmaz, magyarán bárkire rá tudod húzni, hogy ikerláng… mivel az egyén akaratát, személyiségét és valós céljait nem veszi figyelembe. 

EGYETLEN SPIRITUÁLIS FEJLŐDÉSI FOLYAMAT SEM FÜGGHET EGY MÁSIK EMBERTŐL.  Nem teheted függővé sem a fejlődésedet, sem a boldogságodat valaki mástól, valamint nem vetítheted rá másra a saját elképzeléseidet, majd próbálod őt ennek megfeleltetni. A bántalmazás az ikerláng kapcsolatokban részben fennállhat amiatt, mert a nárcisztikusok kiválóan másolják le ezt a hitrendszert és hitetik el az empatával, hogy megfelelnek az ikerláng elvárás rendszernek… részben fennállhat amiatt is, mert MAGA AZ IKERLÁNG HÍVŐ VÁLIK A MÁSIK FELÉ BÁNTALMAZÓVÁ amiatt, mert ELVÁRJA TŐLE, HOGY OLYAN LEGYEN, AMILYENNEK Ő HISZI… 

Itt megjegyzem, a bántalmazó kapcsolatok globális oldása a jövő héten jön… ahol ezt az egész jelenséget górcső alá vesszük, és a mechanikáját is. Hiszen ez főleg a szerelem mátrix mozgatórugója: az idealizált szerelmet bántalmazó kapcsolatban megtalálni, majd ugyanabban el is veszíteni, hiszen egy mérgező kapscsolat minden, csak nem ideális.

 

Ahhoz, hogy egészséges, egyenrangú, tisztaságon és kölcsönösségen alapuló párkapcsolatot tudj kialakítani, először is VEDD LE A FÓKUSZT a mindenféle címkékről, mint ikerláng, duálpár, lélektárs és egyebek. Ezek inkább spirituális folyamatok, semmint két ember kapcsolatát jellemezni tudó fogalmak. Két ember kapcsolata olyannyira sok összetevős, a körülményektől, a külvilágtól és a két ember személyiségétől, fejlettségi fokától is nagyban függő folyamat, amelyet nem lehet egyetlen apró gyufásdoboznyi megnevezéssel felaggatni. Már csak azért sem, mert ez igen veszélyes terep… ugyanis az adott spirituális fogalomhoz tartozó leírások /nekem is van ilyen cikkem, és nem tudom levenni arról a weblapról, amin fenn van, ezért aztán sokan még mindig ezzel keresnek meg, de ebben a fejlődési fázisban kilenc évvel ezelőtt voltam, és azóta végigjárva a poklot, a nem igazán népszerű mostani soraimmal nem a levegőbe beszélek/, tehát a leírások lépéseit szinte szentírásnak tekintők a másik fél, a “kiszemelt” viselkedésére sajnos ráhúzzák ezeket a lépéseket. Ez egészen egyszerűen ahhoz vezet, hogy ha az illető nem követi a leírásban foglalt lépéseket, akkor azzal a másik nem tud mit kezdeni. Aztán itt van az a jelenség is még ehhez a témához, hogy nem követik a párok az elképzelt lépcsőfokokat, azt is meg lehet magyarázni valami mással…. de sajnos sohasem azzal, hogy talán le kellene venni a skatulyát..

 

Aztán ha már a fókuszt levetted a címkékről és a spirituális dogmákról, vedd le a fókuszt arról az emberről is, akit valami oknál fogva a nagy ő-nek titulálsz… számára ugyanolyan kényelmetlen lehet az, hogy te minden lépését figyeled, ahogy neked kényelmetlen az, hogy a Nagy Testvér figyeli minden lépésedet. Az, hogy leveszed róla a fókuszt, azt is jelenti, hogy nem lihegsz örökké a nyomában, és nem írogatsz neki kéretlenül. Azt is, hogy nem figyeled az oldalát, és minden lépését. Nem viselkedsz úgy, mint egy titkosügynök, aki a titkosszolgálatokat megszégyenítő alapossággal felderíti, hogy az illető mit csinál, merre jár és főleg ugyebár KIVEL. 

 

Ha már ezzel is megvagy, a következő lépés a magadra helyezett fókusz, ami létfontosságú. Amikor végre megérted, hogy a szerelem és a párkapcsolat a magunkkal való jó kapcsolattal kezdődik. Ahelyett, hogy frusztrációdat és az önkritikád hiányát másra vetítenéd, magadba nézel.

Magaddal foglalkozol. Magadat fejleszted.

 

Amikor már ezen az úton jársz, óhatatlanul is elkezded áthelyezni a fókuszt magadról a világra…. és máris helyben vagyunk, ha KÜLDETÉSRŐL van szó… hiszen végre nem az érdekel a világból, ami TE VAGY, és ami RÓLAD szól.. ugyanis egy másik emberre helyezett fókusz is rólad szólt, méghozzá igen gyermeteg módon. Hanem végre az érdekel, ami a világról szól, aminek felemeléséért ide jöttél. 

 

Ha már itt tartasz, biztos lehetsz benne, hogy egy normális, egészséges párkapcsolat egészen biztosan megtalál, mégpedig azon egyszerű okból kifolyólag, hogy nem a párkapcsolat megtalálása a cél… és már nem is önmagad meglelése, hanem egy bolygóméretű küldetésben való részvétel, és ekkor tudod végre megérezni a saját értékeidet, amik nem a mátrixos én mentén meghatározandók, hanem az avatar szint mentén. 

A bolygószintű küldetésed felismerésére azért van szükséged, hogy végre megérezd, neked is van itt szereped, és távolról sem igaz, hogy nem tehetsz semmit, hogy a világ jobb, élhetőbb hely legyen, sőt, neked is vannak képességeid, adottságaid és kell, hogy legyen TERVED és CÉLOD e témakörben. Ne csak sodródj! Ne csak éld az életedet, és várd, hogy leteljen! Vedd a kezedbe a sorsodat és ezt azzal kezdd, hogy leveszed a fókuszt kicsinyes, gyermeteg dolgokról, mint egy másik ember megszerzése, ami még mindig csakis rólad szól… elengedhetetlen az, hogy megértsd, azért küldtek ide ősi teremtőink, hogy változást hozzunk, és ennek felismerése megtölt erővel és megtölt alázattal is, ez maga mögé utasít minden mást.

 

A bolygószintű küldetés mellett helyezd a fókuszt az életed jobbá tételére is, helyrehozni azokat a fontos társadalmi kapcsolataidat a barátokkal és a családdal, amiket egy másik ember miatt leépítettél. Azután helyre kell hoznod a bőséged állapotát is, és nekilátni tudatosan teremteni. 

A saját életed jobbá tétele kihat a globális valóságra is, egy boldog /nem más miatt boldog…/ ember nagyban tud segíteni másoknak is elérni ezt az állapotot, és a másoknak való segítés, mint a szolgálat része, bizony része a bolygószintű küldetésnek és az avatar létnek is, ami a mátrix ént elutasítja és kizárja. Mert felismeri és nem enged neki teret többé.  Ezenkívül törődnöd kell a szeretteiddel, az ő életüket is jobbá kell tenned és bepótolni olyan fontos dolgokat, amiket egy illúzióra figyelve bizony elszalasztottál. 

Spirituális értelemben a fejlődésed akkor kezdődik el igazán, amikor a mátrix ént sikeresen kidolgozod magadból, és ne feledd: MEGFIGYELNI ÉS LEHALLGATNI MIND FIZIKAI, MIND NEM FIZIKAI MÓDON CSAK A MÁTRIX ÉNEDET TUDJÁK.

 

FIGYELNEK…

2001. szeptember 11-e óta az USA arra szerzett jogot a “War on Terror” okán, hogy mindenkit tömegesen megfigyeljen és lehallgasson. A teljes Egyesült Államok területén mindenhol, mindenkit figyel minden lehetséges módon. Az összes internetes előzményt, az összes leütött billentyűt, nem csak telefonon hanem számítógépen is, az összes telefonhívást, az összes smst.. NINCSENEK OLYAN FELÜLETEK, EGYETLEN EGY SEM, a Signal vagy a Telegramm sem, amelyik ki tudná zárni ezt a rendszert. Az USA a WTC ikertornyos önterrorista merénylete után jogot szerzett arra is, hogy az USA területén bárkit, bármikor letartóztathasson, és sem vele, sem hozzátartozóival nem kell közölnie a letartóztatás okát, sem a fogvatartás idejét. Ügyvédet a letartóztatott nem kap, egy olyan bázisra viszik, ahonnan nem tud megszökni, és onnantól kezdve vele, mint “rendszeridegen elemmel” bármit megtehetnek… nem kell a lehallgatásokhoz bírósági engedély sem. Ezt a rendszert a NOVUS ORDO SECLORUM égisze alatt az egész világra ki akarja terjeszteni az USA. Erre építeni az új, diktatórikus világállamot. A tökéletes kontrollra. 

 

A lehallgatás és megfigyelés nálunk is elindult, a jó öreg Európában. Nincs kivétel és nincs menekvés, bárhová regisztrálsz, bármit csinálsz a neten, mindenről tudnak, és mint már említettem, a Win-ben van egy hátsó ajtó, ahol a titkosszolgálat bármikor beléphet a gépedbe, fájlokat tölthet le a gépedről, fájlokat tölthet fel a gépedre, és akár az egész winchestert formázhatja… nem lehetsz biztos benne, hogy akkor, amikor a géped elromlik, tényleg elromlott -e… 

A lehallgató és megfigyelő rendszer kiterjed a térfigyelő kamerákra is, melyekből Európán belül jelenleg az Egyesült Királyság büszkélkedhet a leghatalmasabb kamera-erdővel, több mint félmilliót helyeztek ki belőlük, és a terv az, hogy az UTCAI VILÁGÍTÁST BIZTOSÍTÓ LÁMPÁKBA is felhelyeznek kamerákat és olyan berendezéseket, melyekkel két ember között, az utcán, sőt a házakon BELÜL A FALAKON ÁT IS  le lehet hallgatni minden magánbeszélgetést. 

Ezenkívül minél újabb a szuperkütyüd, annál biztosabb lehetsz benne, hogy az elő és hátlapi kamera csodásan figyel téged és továbbítja az adatokat egy központi szuperszerverhez…. a Nagy Testvérhez. 

 

A mentális és asztrális megfigyelő rendszerek, amelyek leállítására a tréning is hivatott, /valamint természetesen a szerelem mátrix feloszlatására/ ősiek és még mindig a Földön vannak, jól működnek és entitások is szolgálják ezt a rendszert a mátrix hamis asztrálján és mentálján. Bizony, amikor hamis entitást hívsz be, szinte átadod neki a saját tudatod és lelked megfigyelésére szolgáló engedélyt, és bebocsátást adsz oda. Na, nem mintha engedély nélkül nem figyelnének meg. Azonban ha te magad kéred a segítséget a hamis entitásoktól, azok engedélyt kapnak a fizikai síkú beavatkozásra is. 

 

Fizikailag beavatkozni a mátrix másképp is tud. Megvannak rá a kellő eszközei, és a technika fejlődésével egyre inkább. A megfiygelő és lehallgató rendszerek mellett fizikailag egyelőre a tér és az idő, illetve a téged körülvevő emberek manipulálásával tudnak beavatkozni, de készülnek egy nagyobb lépésre e téren. INFORMÁCIÓK A TRÉNINGEN. 

 

SORSÜGYNÖKSÉG

Láthatatlan, rejtett kezek irányítják az emberiséget, az ősidőktől fogva. Saját, nárcisztikus képükre akarják formálni a tömeget, és akit nem lehet ilyenné tenni a különféle, jól átgondolt társadalmi hatásokkal, azt kíméletlenül eltiporják, az életét ellehetetlenítik, és rafinált módszerekkel megnehezítik. Komoly küzdés áll minden esetben amögött, ha valaki ki akar törni a szürke mátrix-illúzióból, és nem elég hozzá belekapaszkodni a manapság oly hangzatos spiriutális hitrendszerek egyikébe, és az köré szervezni az életüket, mert ez egy idő után komoly csapdává fog válni.  Lerögzít egy adott szituációban, és mivel komoly keretrendszert szab, saját belső hangodat akár elhallgattatva is, próbálsz a hitrendszernek megfelelni. 

A mátrix mindig át volt hatva egyfajta korszellemmel. Különféle izmusok, amelyek az embereket a nyájeffektus szellemében szándékosan terelték be a különböző címkékkel felaggatott karámokba, és ezek az izmusok voltak a meghatározó hitrendszerek, amelyektől eltérni nem lehetett. Pedig az a bizonyos ELTÉRÉS, az a te utad. Nem egy izmus, egy hitrendszer, hanem az, amit te jársz végig, belső hangod által vezérelten.  Természetes folyamat az, hogy egy-egy “izmus” előbb-utóbb elbukik, hiszen kifullad a valóságot semmilyen módon tükrözni nem tudó, blokkoló hitrendszer, amit köré épít a háttérhatalom, mégpedig szándékosan. Azért, hogy az emberek ne saját döntéseket hozzanak, hanem a korszellemhez igazodjanak. Erre érezzenek késztetést, mert mindenki más is erre érez késztetést, és mint mondtam, az ELTÉRÉS nem igazán van simivel jutalmazva, inkább megbélyegzéssel és kiközösítéssel.

Ha mersz ELTÉRNI attól az irányzattól, amit mindenki követ, és ami túlságosan merev rendszert szabna az életnek számodra, akkor jársz a jó úton.  Ne tévesszen meg az, hogy mindenki szerint a jó út az, amit mindenki elfogad. Inkább mindenki belehajtja fejét a megalkuvásba. 

A Sorsügynökség egyszerre láthatatlan energia és egyszerre létező entitások és emberek halmaza. Egy összefüggő rendszer, amely eltereli a Sorsot a helyes útról, és olyan módosításokat hoz létre, amelyek nem segítenek neked, inkább akadályoznak. 

A Sorsügynökség hierarchia mentén szerveződik, pontosan úgy, mint maga a háttérhatalom: vannak, akik tudnak róla, hogy a részei, és a hatalom birtokosaiként gyakorolják is a sors módosítást, méghozzá nagyban, és akár globálisan, vannak, akik nem tudnak róla, de teszik, amit a rendszer elvár tőlük, és vannak, akik nem tudnak róla, és nem is értik, és próbálnak tenni ellene, de nem látják át, valamint vannak entitások is a buliban, áruló angyalok, arkangyalok és istenek, akik mindezt a hierarchiát irányítják… Láthatatlan kezek, amik nem csak direkt módon terelik a sorsodat a szerintük helyes vágányra, hanem sémákkal is operálnak - nem csak hitrendszerekkel -, az a különbség a sémák és a hitrendszerek között, hogy a sémákból épülnek fel a hitrendszerek. 

Egy - egy adott korszellemben különböző funkcionális és diszfunkcionális családmodellek érvényesülnek, és már kora gyermekkorban zajlik a társadalmi nyomásra történő behuzalozás, és sémák kialakítása, amelyekből hitrendszerek lesznek, és ezek a hitrendszerek NEM TÉRHETNEK EL a nagy, globális hitrendszerektől, mert akkor az egyén kirekesztetté, “furává”, “idealistává” válhat, holott pont nem ő a fura és az idealista, hanem az adott korszellem köré rendeződő társadalom.  A sémák mentén, melyek követik az aktuális hitrendszereket, valamint saját, káros, blokkoló hitrendszereket is gyártanak, kiválóan lehet az egyén sorsát rossz irányba terelni, sőt, az egész emberiségét is. 

Az ELTÉRÉS ezektől a sémáktól, és blokkoló hitrendszerektől az egyik megoldás a saját sorsod kézbe vételére. 

A Sorsügynökség más módszerrel is operál, a lehallgató-megfigyelő rendszerrel konkrétan bemérik, hogy hol tartasz, mire készülsz és mit kell hirtelen módosítani - ez az az érzés, amikor tudod, hogy valaminek meg kellett volna történnie és nem történt meg, vagy valami nem úgy történt meg, ahogyan kellett volna, és az elszalasztott lehetőség érzése is a lináris idő miatt van. 

A mentális és asztrális megfigyelő rendszer is benne van ebben a buliban, nem csak a fizikai. Végső soron azért figyelnek meg és hallgatnak le minden lehetséges és nem lehetséges - azaz számunkra elképzelhetetlen, mégis valós - módszerekkel, hogy tartsák felettünk a kontrollt és erőnek erejével az általuk megalkokott tervbe tereljenek minket. Mert ha valaki eltér ettől a tervtől, az olyan, mint egy ANOMÁLIA A MÁTRIXBAN /mint NEO/, és ha sokan térnek el a tervtől, az már RENDSZERSZINTŰ ANOMÁLIA. 

Mostanság nem megy jól a Sorsügynökségnek. Nehezen tudják módosítani a sorsokat, és főleg, nem tudják észrevétlenül, a tömegesen meginduló spiritális tudatnyitás és fejlődés miatt. Az energiák miatt is, mert tömegesen blokkoljuk a háttérhatalom összes, sok évezreden át láthatatlan energiáját, és most kapaszkodj meg: az istenképüket is eköré szőtték… a MINDENT LÁTÓ ÉS HALLÓ MINDENHATÓ köré, aki ELLENŐRIZ, FIGYEL, MINDENT LÁT ÉS MINDENT HALL.. AKI PONTOSAN TUDJA, MIKOR MIT TESZEL ÉS MIÉRT, AKI SZÖVI A TE SORSODAT A BELEEGYEZÉSED ÉS MEGKÉRDEZÉSED NÉLKÜL, ÉS AKINEK ÚTJAI, MINT TUDJUK, ÁLLÍTÓLAG KIFÜRKÉSZHETETLENEK… szerintem meg nem azok, és éppen ezt vesszük górcső alá. A kifürkészhetetlent, amely valójában csak önös érdekek mentén szerveződött globális hazugság halmaz. 

 

INFORMÁCIÓK A SORSÜGYNÖKSÉGRŐL, ÉS EZEK FELOLDÁSA EGYÉNI ÉS GLOBÁLIS SZINTEN, A TRÉNINGEN. 

A tréningen feloldjuk a globális és egyéni sorsmódosításokat, a Sorsügynökséget pedig legyűrjük. 

Ismét nagyon fontos tréning, várom minden harcosomat és mindenki mást is, aki végre MER ELTÉRNI, és aki szeretné a sorsát immáron véglegesen a kezébe venni. Aki át akarja látni a szerelem mátrixot, és aki el akarja engedni az illúziók rejtett kezét.

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

SZERELEMMÁTRIX - SORSÜGYNÖKSÉG ELSŐ RÉSZ

“A MINDENT LÁTÓ MINDENHATÓ”

 

2022. április 23. szombat

15.00-19.00

Skype

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com


Áldás

Eszter-Fényhozó

Szólj hozzá

IKERLÁNGOK SZERELEM MÁTRIX NAGY TESTVÉR