2022. máj 17.

A HOROSZKÓPOD TITKAI

írta: Eszter 777
A HOROSZKÓPOD TITKAI

A HOROSZKÓPOD TITKAI

Csak nyitott gondolkodásúaknak

 

Mielőtt nekikezdesz az olvasásnak, biztosítalak afelől, hogy ez az írás nem az asztrológiáról szól. Az asztrológia egy ősi tudomány, amelyet a mai napig csúfosan és igazságtalanul nem fogadnak el elég sokan ahhoz képest, amit már bizonyított, méghozzá évezredek óta. A spiritualitás szándékos és folyamatos irtásával az emberiség különböző történelmi korain át, ezt a csodálatos ajándékot is sikerült sok emberrel elfeledtetni, és a szkeptikusok a mai napig nem hisznek benne és nem fogadják el, ami számomra teljességgel érthetetlen, mivel pontos számításokon, és ősi, tökéletesen működő módszereken alapszik. Az asztrológia nem téved és nem hibázik. Kérlelhetetlenül eléd tárja az igazságot, bármiben. Ha akarod, ha nem, szembesít. Nem csak arról szól, hogy vajon mi várható a jövőben, ez óriási tévedés. Az asztrológia ugyanúgy a lélek útja, mint az, amivel én dolgozom, a Tarot. Útmutató, kulcs, útjelző, de a lélek tökéletes fejlődési ívét is elénk tárja az állatövi jegyeken keresztül. Évtizezredes megfigyeléseken alapszik, ha nem több, és sok része nem csak a Földről való: a csillagok és bolygók tanulmányozása minden fejlett szupercivilizáció része volt a Földön és a Földön kívül is. 

Ősibb, mint maga a Föld és ősibb, mint maga az ember. Ugyanis más bolygók lakosai is előszeretettel figyelik a csillagok állását és igazítják hozzá tetteiket, vagy épp fordítva: a csillagok állásából a bolygók erejét és a bolygók között működő erőket a sors irányítására használják. 

 

Tehát az írásom nem az asztrológia ellen van. Mélységesen tisztelem ezt a tudományt és azokat is, akik ezzel foglalkoznak. OLYAT MÉG NEM HALLOTTAM IGEN HOSSZÚ SPIRITUÁLIS PÁLYAFUTÁSOM ALATT, HOGY EGY ASZTROLÓGUS VALAHA IS TÉVEDETT VOLNA. Dacára annak, hogy a nálunk ismert asztrológia hiányos, ahogy lentebb is kifejtem, az asztrológusok java része ezt pontosan tudja, és távolról sem csak az alapján dolgoznak, ami nálunk ismeretes. A Tarot is hiányos, egy létfontosságú utolsó Nagy Arkánum hiányzik belőle, a 22.ik. Mégis lehet vele dolgozni, mert használatakor az intuíció vezérel minket. Én mindig csodáltam az asztrológusokat, mert ez a tudomány nagyon komoly hozzáértést és pontosságot, szakértelmet kíván amellett, hogy kell hozzá a jó öreg intuíció és beleérző képesség is. 

 

Tehát, miután ezt elolvasod, véletlenül se fordulj el az asztrológiától, akár tanulod, akár már dolgozol is vele, akár asztrológushoz jársz. ABBAN NINCSEN SEMMI HIBA. 

Az írásom arról szól, hogy felfedeztem, az állatövi jegyeken és a bolygóállásokon keresztül manipulálnak minket. Az itt ismert tizenkét állatövi jegyben rejlő energiákat az ellenkezőjére fordítva a legrosszabbat igyekeznek előhozni az emberekből, hiszen, mint ismeretes, minden zodiákus jegy egy-egy személyiségtípus és energia, ARCHETÍPUS, és különféle adottságok tartoznak hozzájuk. UGYANAKKOR MIND A TIZENKETTŐ /ÉS A TÖBBI BE NEM VALLOTT/ BENNED IS OTT VAN. Benned is megvan a bika, a kos, a mérleg, az oroszlán, akkor is, ha szűz, rák, skorpió, halak, bármi a születési csillagjegyed. A csillagjegyek energiái márpedig csodákat rejtenek magukban, és az egy komoly tévhit, hogy pl egy skorpió csak rossz lehet, egy halak csak jó lehet, stb. Ezek durva általánosítások, és csupán az óvatlan és tudatlan emberek hiszik el. Már alapvetően is, a születési jegyed mellé tizenegy másik ház is áll a horoszkópodban, ami mind-mind befolyásol.

Ezt a befolyás alatt állást fordítják át jóról rosszra azok, akik a világunkat irányítják. A születésed pillanatában fennálló tizenkét házat, és azt, ami a bolygók mozgásából fakadva, veled, ezután történik. A sors, mondhatni, amelyet itt is el tudnak kapni és módosítani tudnak.

 

A nyugati horoszkóp egy elég kemény félrevezetés tud lenni, tekintetbe véve, hogy a háttérhatalom az idők során önkényesen kisajátította és másként adta tovább azt. Vannak, sokan, rengetegen, napjainkban, akik az ősi horoszkópot és ősi asztrológiát tanulják, és meg lehetnek döbbenve azon, hogy igen nagy különbségek - betájolásban és megnevezésben, valamint minőségében és hatásaiban is - vannak az úgynevezett “nyugati asztrológia” és pl a keleti, védikus asztrológia között. Mondhatni,  festeni sem lehetne jobban. 

Szembetűnő és egyértelmű.

 

Már csak azért is, mert ha azt veszed alapul, hogy ugyebár 13 holdhónap van egy évben, és 14 db csillagkép, amihez a mayák pl konzekvensen 13 csillagjegyet rendelnek, más, alternatív tanok 14 csillagjegyet, a nyugati asztrológia állatövi felosztása igencsak foghíjas. 

Aki tanulja az asztrológiát, az belekóstol az asztrozófiába is, amely a valós felosztást szorgalmazza.

 

Az asztrológia hagyományos - nyugati - tanulása egy kezdőpont lehet, mert egyébként igen értékes anyag, azonban van benne jó pár elterelés és determináció, amelynek átfogalmazása és helyes megértése éppúgy egyéni értelmezés és tisztánlátás kérdése, mint pl a Biblia másként látása és másként értelmezése, amely könyv tele van eltitkolt tényekkel, csak értőn kell látni a sorok között, és mint tudjuk, a lényeget önkényesen kihagyták belőle. 

Hasonló lehet a helyzet a nyugati asztrológiával is - a lényeget önkényesen kihagyják belőle -, de a gyakorlott asztrológusok távolról sem csak ezt veszik alapul egy elemzés, egy horoszkóp, egy sorselemzés felállításakor, és sokkal több szerepe van a kiértékelésben az intuíciónak és a látó képességeknek, mint a tanult tényeknek, amelyek ugyanúgy csak útjelzők, mint a Tarot kártya esetében - a kettő, a Tarot és az asztrológia nagyon is összefügg egymással. 

 

Nem is merülnék bele jobban ebbe a témába, csak amennyire a megértéshez feltétlenül szükséges. Rávilágítok néhány olyan dologra, az istenek sugallatai alapján, ami az asztrológia alapértelmezésekor nem tűnik fel senkinek. 

Mivel a mag.y.ar -maya- naptár Tiltott Tudásra vonatkozó részének átadásakor, 2019-ben, az istenek a valós felosztást mutatták meg nekünk, már akkor feltűnt, hogy az ismert csillagjegy felosztás mindenképpen hiányos. Számos asztrozófus foglalkozik nagyon hitelesen ezzel a témával, én, mint atuodidakta tanuló, nem is ígérem Nektek, hogy egzakt dolgokat fogtok tőlem ebben a témában látni, sokkal inkább autentikus információkat, amelyek kiegészíthetik az asztrozófiáról alkotott tudásotokat. 

 

Kezdjük mindjárt azzal, hogy mint közismert, az állatöv mozgása az égbolton, úgy tűnt a földi ember számára az ősidőkben, hogy a világegyetem központja a Föld, és a csillagok, a Nap és a Hold, a bolygók, mind a mi bolygónk körül forognak. A heliocentrikus világszemlélet a történelem könyvek alapján sok évtízezreddel később jött a képbe, de ez nem igaz. Már az ókori szupercivilizációk is pontosan ismerték a heliocentrikus világképet. 

 

Tudták, hogy a bolygók a Nap körül forognak, és a Föld csak egy bolygó, a többi mellett. Ide szúrnám be az első érdekes észrevételemet: 

EGY MÁSIK BOLYGÓRÓL A FÖLD, MELYET A NAP KÜLÖNBÖZŐ RÉSZEIN VILÁGÍT MEG CIKLIKUSAN, EGY CSILLAGKÉP RÉSZÉNEK SZÁMÍT. Tehát az asztrológia természetesen viszonyítás kérdése: attól függ, melyik bolygóról nézed… Ha a Marson születtünk volna, és most onnan néznénk a világűrt, a Föld egy fontos bolygó lenne, melyhez egy csillagképet rendelnénk. Ezért a földi asztrológia csak a földi inkarnációs ciklusokra vonatkozik, melyeket számtalan intergalaktikus inkarnáció is módosít és befolyásol, időben és térben, múltban és jövőben egyaránt. 

 

Ha már itt tartunk, az asztrológia lineáris időben gondolkozik, és a párhuzamos síkokban rejlő megvalósulást nem veszi figyelembe - pedig könnyedén megtehetné, amennyiben elvonatkoztat pl a csakis Földről szemlélődő módtól. Ha azt tekintjük mondjuk az egyszerűség kedvéért párhuzamos idősíknak, hogy egy másik bolygóról szemlélődünk, akkor mondjuk a Földről egy Jupiter-Vénusz együttállás, feltételezem, a Jupiterről egy Vénusz-Föld együttállás…. és máris más aspektusba helyezed a dolgot…

 

Hiszen mindazok a fényszögek, trigonok, kvadrátok és egyebek, amiket a Földről nézve értelmezünk, a teljes Világegyetemnek legalább a Naprendszer részét nézve is, határozottan más színezetűek. Tehát egyszerre több jelentés, értelmezés lenne jelen, ha ezt meg tudnánk csinálni. Azaz több párhuzamos téridő értelmezés és így több lehetséges kimenetel, váltogatva a szemszögét annak, ahonnan nézzük. Nem kétlem, hogy van ez irányban ötlet és gondolat másnál is. 

 

Mivel a hagyományosan közismert asztrológia egy adott időintervallumot - egy évet - ölel fel, egy adott évkörben értelmezik a történéseket, egy fejlődési útvonalat megadva és pontosan meghatározva, ami kifejezetten jó mankó lehet az asztrológiát kedvelőknek - de nem a weblapokon fellelhető, általánosító horoszkópok fogyasztóinak, akik leragadnak egy felületes, három mondatos elemzésnél, amely azért sem tud stimmelni sehogyan, mert általánosít. Nem minden Bak, Rák, Vízöntő stb fog ugyanazon a napon ugyanúgy viselkedni, ugyanazokkal a benyomásokkal találkozni és ugyanolyan döntéseket hozni. Persze, hogy úgy fogalmaznak ezek a weboldalak, hogy “lehet”, meg “megtörténhet”, de ez a szakavatatlan, naiv weblapfogyasztót, akinek ez “elég”, megtéveszti, mert hinni akar abban, amit olvas, és így, ilyen olcsójános módon akar aznapra valamilyen nevetségesen kis fogódzót találni. Egy útmutatást, ami távolról sem állja meg a helyét, sokkal inkább végzetesen determinál és megteremti a nap/hét/hónap hangulatát, attól függ, mit olvasol el magadról, és utána, ha nem vagy elég tudatos, nem tudod kikerülni, hogy ne hasson rád önbeteljesítő jóslatként. 

 

Az emberiséget manipulálják az Állatövi jegyeken keresztül. Nem az asztrológusok. Hanem a háttérhatalom. Az asztrológusok és asztrozófusok a mélység titkait kutatják, hozzáértőn nyúlnak az emberi lélekhez és tudathoz, és egyértelmű, hogy az asztrológia a fejlődés útját és fontos KULCSAIT adja a kezünkbe A háttérhatalom azonban két dologgal is operál ezzel szemben. Az egyik a DETERMINÁCIÓ, a másik a bolygók állásából fakadó történések földi manipulálása. Azaz, mondjuk van egy fontos fényszög, egy együttállás, és a háttérhatalmi elit pontosan tud erről, hiszen előre jól kiszámítható, NAPRA ÉS PERCRE PONTOSAN MEGJÓSOLHATÓ a dolog, majd az ekkor történő eseményeket jó előre meg is tudják ÁLLÍTANI… A determináció kérdésköre pedig itt egyértelmű: nem csak az emberiségben próbálják erősíteni azt, hogy “ez az  utad, és kész, ez fog történni veled, és nem változtathatsz rajta”, és ezt erősítik a webhoroszkópokkal és számtalan szennyel, ami ide kapcsolódik, hanem előre RÖGZÍTIK AZ EMBERISÉG SORSÁT az általuk előre látott bolygóállások kapcsán. Ha az egyik bolygó, mint most a Plútó, retrográdba indul el, azaz felfejtené a TITKOKAT, azt is jó előre látják és megakadályozzák. Azt is erősítik az emberiségben, hogy az asztrológiát csakis öncélúan használja fel, a maga sorsát nézze meg benne és ennél többet ne akarjon tudni - holott számtalan neves és nem közismert kiváló asztrológus nézi most pl Putyin vagy Zelenszkij képletét… és egyéb dolgokat. Nagyon sokan foglalkoznak asztrológusként a világ dolgaival és látják előre a történéseket, figyelmeztetnek és írnak is róla számtalan helyen. Ezért itt is, mint minden fejlődési ponton, az a cél, hogy az emberek megértsék: az asztrológia nem öncélú dolog, hanem a világ egyik csodája, egy olyan TÉRKÉP, amely kétélű fegyver. Ha úgy nézed, hogy determinálni akarod magadat, akkor LEKÉPEZI A LABIRINTUSODAT A MÁTRIXBAN. Ha úgy nézed, hogy kitörni akarsz, akkor LEKÉPEZI A KITÖRÉSI PONTOKAT A LABIRINTUSBÓL. Mert ez a labirintus már csak ilyen: mint a hologram.. nézőpont kérdése. 

 

A csillagjegyek állatövi rendszere a Kostól a Halakig bezárólag fut. A tavasz kezdőpontját tekintik nyitánynak, a Kost a Napban, az áprilist.  Itt indul a fejlődés története és a rá következő év márciusában, a Halakban végződik.  A Kos a nagy hajtóerő, ami ösztöszinten elindítja az emberi test-lélek-szellem fejlődését, végig az úton, egészen a Halakig, a zárópontig. 

A Kos még ösztönös, cselekvő, erőteljes, nem gondolkodik, csak csinálja, mélyen gyökerező, ősi ösztönből. Ez legalábbis a Kos ősprincípiuma, azaz essszenciája, hiszen a nyugati asztrológiában ehhez még jön 11 másik ház és azokhoz tartozó 11 állatövi jegy, amely mind benne van a horoszkópodban, tehát minden minőség, mind a 12 /ami ismeretes, ugyebár van még kettő, a Nimród és a Kígyótartó/, benned is megtalálható, különböző konstellációkban. 

 

Teljesen egyértelmű, hogy a Koshoz - mayáknál a TŰZ HÍD néven ismeretes, és az ÁTFORDÍTÓ hónaphoz tartozik - a nagy elindulást, az ösztönszerű cselekvést. a durr bele módon történő, nem átgondolt, vakmerő és erőteljes megmozdulást, az elindulást a nagy úton, szimbolizálja. 

 

Ezért a BOLOND Tarot kártyát lehet hozzárendelni, mint Nagy Arkánumot, amely a 2022 -es év lapja is. A Tűz Hídhoz tartozik még a Botok Ötös és a Botok Hetes Kis Arkánum is, előbbi az egyenlő harcot, a szemtől-szembent jelképezi, utóbbi a nem létező dolgokkal való értelmetlen harcot. Tehát a Tűz Híd Kosja akkor is harcol, ha már nincs kivel. Érdekesség azonban, hogy mivel a hónapok nem a helyükön vannak, ezért a Kos princípium ugyan áprilisban van, de magát a hónapot eredetileg nem áprilisnak neveznénk, ugyanis két hónapot tolódik a hónapok számítása, tehát április helyett februárt írnánk, de mivel a februárt az északi féltekén, a mérsékelt égövben hagyományosan a tél végéhez rendeljük, ezért igencsak ambivalens lenne ezt megváltoztatni. /oct - 8, nov -9, dec -10/Ezért az alábbi felsorolásokban a maya naptár megnevezéseit mutatom meg nektek, mert ez teljesen más felosztás: 

 

A HÉT NAPJAI

HÉTFŐ: HÉT FŐ, RENDSZEREZÉS, MEGHATÁROZÁS.

KEDD: FIZIKAI SÍKRA HOZATAL. -

SZERDA: SZER NAP

CSÜTÖRTÖK: ÁTPROGRAMOZÁS

PÉNTEK: KIÁRADÁS

SZOMBAT: SZERETET, BEFOGADÁS.

VASÁRNAP: BŐSÉG, SIKER, NAPISTEN NAPJA.

 

HÓNAPOK

13. SZÉTVÁLASZTÓ - ESEMÉNY.

12. IGAZMONDÓ - GYÓGYÍTÁS. 

11. ÁTADÓ - TANÍTÁS. 

10. KINYITÓ - BIZALOM. 

9. BEFOGADÓ - SZERETET.EGYSÉG. 

8. FELHANGOLÓ - IGAZSÁG. 

7. BEAVATÓ -EREDET. 

6. LEARATÓ - ALÁZAT . 

5. ÁTTÖRŐ - HIT. 

4. ÁTFORDÍTÓ - KÜLDETÉS. 

3. FELEMELŐ - BŐSÉG.

2. VÁLASZTÓ - SZABADSÁG. 

1. ÁTJÁRÓ - SZERELEM. 

 

CSILLAGKÉPEK. 14 VAN. NEM 12.:

BAK - CSILLAGJÁRÓ - ÁTJÁRÓ

VÍZÖNTŐ - FELOLDOZÓ - VÁLASZTÓ

HALAK EGYESÍTŐ - FELEMELŐ

KOS - TŰZ HÍD - ÁTFORDÍTÓ

BIKA - TŰZ ERŐ - ÁTTÖRŐ

IKREK - FÉNY VÁLASZTÓ - LEARATÓ

RÁK - VÍZ HÍD - BEAVATÓ

OROSZLÁN - NAP TARTÓ - FELHANGOLÓ

SZŰZ - KEHELY ASSZONYA - BEFOGADÓ

MÉRLEG - FÉNY HÍD - KINYITÓ

SKORPIÓ - VÍZ ERŐ - ÁTADÓ

NYILAS - FÉNY FOGADÓ - IGAZMONDÓ. 

NIMRÓD - FÉNY HOZÓ - SZÉTVÁLASZTÓ.

KÍGYÓTARTÓ - AKI AZ EGÉSZ FELETT ÁLL - ÁTVEZET AZ ISTENEK ÚTJÁRA :) /ISIS/

A hónapok nem abban a sorrendben vannak mint amit megszoktál

és júniusban nem június van, júliusban nem július van.

kettővel tolunk. DEC - 10, OKT 8, NOV 9, benne is van a hamis hónapnevekben.

 

Visszatérve a Kosra, a Tűz Hídra, ő képviseli az élettelen anyag és az élő anyag közötti teremtő átmenetet. Ez az a pont, energetikailag és csillag állásban is, amikor a semmiből a tűz hevétől az anyag, az élet létrejön. A Tűz Híd az istenek azon hídja, amin keresztül a cselekvő erőben megnyilvánul a teremtő akarat.

A Bolond-ban elindul hosszú útjára, a Botok 5-ösben megküzd a hatalommal, az uralommal és a mátrixszal, a Botok 7-esben leteszi az illúzióit és megtisztul, hogy továbblépjen a következő minőségre, / Az illúziók gyártása és arra való ösztönzés a Kosban, hogy az illúzónak adj teremtő erőt, itt érhető tetten/, a Bika princípiumba…amely a teremtés első fizikai síkra hozását tartalmazza. Ez nagyon fontos. A Bika, a Tűz Erő, amely habár földjegy, a mayák szerint képes a fizikai síkra hozni a teremtést azzal, hogy alaposan leföldeli, rendszerezi, valóságossá teszi azt, amit a Kos, a Tűz Híd elindított és elgondolt, elkezdett, de még nem vitt véghez. Itt ajánlatos figyelembe venni azt a tényt, hogy a tizenkét állatövi jegy az emberi fejlődés tizenkét lépcsőfokát tartalmazza térben és időben. 

Amikor a gyermek megszületik, és elindul hosszú útján a fejlődése és a tudatosodása, először még ösztönös, nem átgondoltan cselekszik, mint a Kos. Amikor elkezdi magában tudatosítani a külvilágot, az ösztönszintű cselekvésből konkrétumok lesznek: ekkor jön először létre valami a kezei, szavai, tettei által. A Bika, amely a szilárd, stabil teremtést, az élet élvezetét és az anyagot képviseli, azt a folyamatot, ahogy a teremtés tüzével átitatott anyagból konkrét megvalósulás lesz, átsegíti a fejlődést ezen a fontos ponton. A Bika, a Tűz Erő, birtokba veszi azt, amit megteremtett és ki is jelöli annak határait. Ennek fényében érdemes ránézned a naptárra :) Mi is a feladatod ebben a hónapban… teremteni és azt fizikai síkra hozni. A Bikához a Venus bolygó tartozik és a Test, a Tarotban a CSÁSZÁRNŐT /termékenység, bőség/, az Érmék 4-est / az anyag birtoklása és őrzése/, és az Érmék 7-est, /a folyamatos és kitartó munka gyümölcsének betakarítása, bár magában rejti a hiábavaló várakozást is/.

Az anyag birtoklása a mátrixba is belepasszol, és irányíthatóvá teszi az embereket. A hiábavaló várakozás valaminek a beérése kapcsán, úgyszintén. 

Az Ikrek, amelyről azt tartják, hogy kétarcú és kettős, a Fény Választó névre hallgat a mayáknál, és nem véletlenül. A mayák szerint nem szétválaszt, hanem HELYESEN VÁLASZT. Azaz, az értelmet és az érzelmet köti össze. Egy gyermek fejlődését nézve ez az a pont, ahol a gyermek értelmet ad a teremtésének, elkezd a gondolataival rendszerezni, és átlátni. logikusan gondolkodni. Az, amit a Kos elindított, és a Bika a fizikai síkra hozott, azt az Ikrek már értelemmel ruházza fel. Az archaikus időívben ez rendkívüli lépés: ekkor teszed tudatossá a teremtésedet. Az Ikrek összekapcsolja a lelket és a tudatot, és megtanít helyesen dönteni. Most gondolj bele abba, hogy ezzel szemben mit tartanak az Ikrekről az emberek: azt, hogy kétszínű, döntésképtelen és álnok, hogy túlságosan racionális és nem lehet benne megbízni.  Durva általánosítás, amelynek olvasása közben az Ikrek jegyűek felhördülnek, hiszen ők fejlődnek és haladnak az úton, ahogy minden csillagjegy. Minden csillagjegyről elterjedt negatív előítéletek vannak, és ezek vannak sajnos hangsúlyozva. Tőlem egy olyan, valós és eléd pozitív tükörként tartott leírást olvasol most, ami erre rácáfol: nem véletlenül. Az teljesen világos volt eddig is, mindenkinek, hogy a csillagjegyek magukban rejtik és fel is kínálják a fejlődés lehetőségét, hogy az alapul meghatározott negatív tulajdonságokból ki lehessen keveredni, én azonban úgy gondolom, ezek a negatív tulajdonságok sokkal inkább tartoznak a mátrixhoz, mint egy emberi lélekhez és tudathoz: mondhatni ehhez az általánosan elterjedt, nagyzoló és negatív jellemzések nem méltóak, sem a csillagjegyek birtokosaihoz. Vannak, akik ilyen szinten ragadnak ugyan le, de ez nem más, mint erős befolyásoltság, és cseppet sem csak ezek a tulajdonságok jellemzőek rájuk. Azt se feledd, hogy a csillagjegyek jellemrajza egyfajta ősprincípium: a tiszta Bika, a tiszta Kos, a tiszta Oroszlán, stb. A tiszta alatt itt azt értem, a MINDEN BIKA, A MINDEN KOS, A MINDEN OROSZLÁN alapvető jellemrajza, ami egyébként szerintem nem fedi a valóságot. Az eredeti, valóban tiszta ősprincípium inkább áll közelebb a mayák megállapításaihoz, mint az általánosító leírásokhoz, melyeket, hozzáteszem, az asztrológusok nem alkalmaznak, és nem értenek vele egyet. A fejlődést előmozdítani jöttek ide, és nem ezeket a tévhiteket hangsúlyozni. Ezek a tévhitek csak a bulvárportálokon elterjedt baromságokon alapszanak, az asztrológiához semmi közük. Az emberek mégis összekeverik e kettőt. 

Visszatérve az Ikrekre, Ég és Föld egyesítésére is képes, a tiszta információk lehozására, mint a kommunikáció jegye, és Tarotban a Szeretők /mint az Ikrek legnagyobb tanulnivalója, a szívből hozott döntés/, a Kardok Ásza /tisztánlátás/ és a Kardok 7-es /az önáltatás, vagy más becsapása, mint mátrixból befolyásoló tényező tartozik hozzá. A Merkúr uralja, és a Merkúr magában rejti a teljes és tiszta közvetítés lehetőségét. Csak élni kell tudni vele. 

A Rák, mint Víz-Híd a Beavató hónapban /július/ maga az Érzelem. Az a folyamat egy gyermeknél, amikor az érzéseket megtanulja felismerni és jó esetben kezelni is, de legfőképp kifejezni. A Rákról is tartanak mindenfélét, amely helyett a múlt szombati szeren, ahol a Rákkal behatóbban foglalkoztunk, a Rák valódi erejét hoztuk a felszínre. A TEREMTÉSBEN AZ ÉRZÉSEKKEL VALÓ KÖZVETÍTÉS KÉPESSÉGÉT, HISZEN A TEREMTÉSHEZ A LEGFONTOSABB HAJTÓERŐ A TŰZ, A FIZIKAI SÍK ÉS AZ ÉRTELEM ELŐTT, MINDEN ELŐTT ÉS ELSŐSORBAN, MAGA AZ ÉRZELEM. A Rák ezért hatalmas csodát rejt magában, melyet, mint azt a múlt tréningből megtudtuk, nem véletlenül befolyásolnak a Holddal és vezetnek félre, és ezen keresztül az egész világot is, hiszen mindenkiben benne van a Rák princípium. A Rákhoz tartozik az ANYA energia is, amelyet idelent a mátrixban szintén módosítottak. A Rákhoz tartozik a HOLD Tarot kártya / az eredeti Hold, ami Isishez, Lilithez és Balorához társítható/, a Kelyhek 9-es /családi egység/ és a Kelyhek 7-es /az érzelmi illúziók - a mátrix beavatkozási pontja/. 

 

Az Oroszlán, a Nap Tartó, a Felhangoló hónapban, amikor az energiák nagyon meglódulnak, kezébe veszi a teremtést mint Sorsa irányító kormányát. Ismét nagyon fontos. Az Oroszlán már tudatosan teremt, a Kos ösztönösségéhez képest. Irányít és uralkodik, kézben tartja a Sors kerekét. Uralkodója a Nap, és a Napisten tartozik hozzá, Tarotban a Császár /irányítás, kézben tartás, vezetés, szervezettség és jelenlét/, az Erő / az erők irányítani tudása/ és a Botok 6-os /az egoval megszerzett és rövid életű győzelem, mely beavatkozási pont a mátrixban. Az Oroszlán egy olyan eredeti őserőt tartalmaz, amely egy gyermek fejlődésében az a pont, amikor megtanulja az indulatait, erejét és tetteit zabolázni, irányítani, tudatosan tervezni, DE MÉG NEM TŰRI A KORLÁTOKAT, MÉG SZABAD, ahogyan az Oroszlán is ilyen. Ez a pont az archaikus időíven még a szabadságról szól. A Szűzben megy le mélyen a mátrixba, ahol hajlandó magát korlátozásoknak és törvényeknek, tiltásoknak alávetni. 

Ha fel akarsz szabadulni, azt az Oroszlán princípium magadban való előhozásával tedd meg. PONTOS INFORMÁCIÓK A TRÉNIGEN, ahogyan pontos információkat és KONKRÉT TECHNIKÁKAT FOGTOK KAPNI ARRÓL IS, HOGY PL A BIKA PRINCÍPIUM ELŐHOZÁSÁVAL HOGYAN TEREMTSETEK, A KOSSAL HOGYAN HOZZÁTOK ELŐ AZT AZ ŐSI ÖSZTÖNT, AMIT A MÁTRIXBAN ELNYOMNAK BENNETEK, VAGY AKÁR AZ IKREKKEL HOGYAN TANULJATOK MEG JÓL DÖNTENI. 

A Szűz, a Kehely Asszonya, amely nem mást rejt egyébként magában, mint magát a Szent Grált, az élet teremtésének mikéntjét, alaposan le szokták húzni. Túlzott rendszeretetével, túlzott visszafogottságával gúnyt űznek belőle, holott ez a rendszeretet valójában ISTENI REND kellene, hogy legyen, és minden Szűznek azt ajánlom, hogy erre tegye rá a fókuszt, ne arra, amit róla általánosítva szajkóznak. A Szűz, ismét a Merkúr irányítása alatt állva, a közvetítésben már megtalálja a rendet és rendszert. A valódi rendszert hivatott felállítani, támogatni, szolgálni és elősegíteni, az Aranykor rendszerét, nem a mátrixot. A Rendszer, amelyben élünk, a mátrix, hajlamosítja a Szüzet a belesüllyedésre, hiszen pontosan ezzel irányítják őt, és azzal, hogy nagyon könnyen veti alá magát a társasalmi korlátozásoknak. A Szűz az, amelyik a saját egyéni törekvéseket a társadalom alá rendeli. Ez itt egy igen komoly belépési pont a mátrixnak az energetikánkba. A Kehely Asszonyához tartozik Démeter istennő, aki ugyebár annak a Perszheponénak az anyja a mítosz szerint, amelyik Hádésszal egyesül a Nagy Mágusban, a Plútóban. Innen már nem nehéz átvezetni a gondolati szálat oda, hogy Démeterben nem a rossz anyát kell látni, hanem a rendet, amely megtartani kívánja az értékeket, és azt a mágussal egyesíteni, pontosabban a mágiával. A Kehely Asszonyához, a Szűzhöz tartozik a Mértékletesség Tarot kártyája /ami egyébként ALKÍMIA IS/, az Érmék 8-as, a tervezés, és a Botok Tizes, a teher, ami a mátrix beavatkozási pontja. A gyermek fejlődésében az a pont, ahol megtanulja a rendszert… kérdés, milyen rendszert..

A Mérleg, a Fény Híd, a Kinyitó hónapban kinyitja magát az emberiség felé. A Mérleg lételeme az interakció, a találkozások, a társas kapcsolatok és a béketeremtés. A Venus uralja, és Diana istennő, a Föld és az Ég közötti kommunikációban egy olyan istennő, aki a tiszta kapcsolódást és az egyensúlyt segíti elő, valamint Justicia, az igazságosság istennője. /akinek szobrát, a bekötött szemű, kezében mérleget tartó nőalakot a bíróságokon évszázadok óta kiállítják a tárgyalótermekben/. A Tarotban az Igazságosság /objektív döntés/, A Kelyhek Kettes /kapcsolódás/ és a Kardok Kettes /döntésképtelenség, a mátrix beavatkozási pontja/ tartozik hozzá. A Mérlegben a gyermek nyit a társadalom felé, elkezd felnőni és másokkal kapcsolatba kerülni. Már nem csak ő létezik a nagyvilágban, hanem mások is léteznek, akikkel meg kell tanulni együtt élni. 

A Skorpió, akivel foglalkoztunk a múlt szombati tréningen, a Nagy Mágus. A Skorpióhoz rendelik hozzá a legrosszabb tulajdonságokat, és az, hogy önostorozást, önpusztítást rejt magában, a mátrix beavatkozása e csillagjegy szülötteinek tudatába és lelkébe. A Skorpió, aki fél lábbal a setétben, fél lábbal a fényben áll, a Mars és a Plútó uralma alatt áll. Hádész és Perszephoné egysége tartozik hozzá: a mágia és az érzelem találkozása, amely a legmagasabb rendű teremtést rejti magában, a mesterfokú mágiát és a sors legmagasabb rendű irányítani tudását. Ezért ezeket a sorokat másold ki magadnak, és minden nap olvasd el, ha Skorpió vagy, és felejtsd el, hogy te terhelt csomaggal jöttél, mert egy “szörnyű” csillagjegy birtokosa vagy. Ez baromság. Csodás erő, mágikus adottságok és a transzcendens összes szintjéhez, a szférákhoz, a párhuzamos idősíkokhoz való hozzáférési joggal rendekezel, és kiemelt feladatod a mágia, mint emelő, oldó, segítő eszköz tanulása, tanítása és művelése a legmagasabb szinten. Képes vagy rá, adottságaid miatt, és ha eddig magadat kerested, akkor állj meg, mert megtaláltad. A Skorpió egy kiugrási pont a mátrixból, a Mérleg után, aki még bele tud simulni a mátrixba, a Skorpió már nem tud. A Skorpió princípium, a Víz Erő, a Víz elem mágikus erejével nem csak a Plútót tudja jól használni, hanem a Neptunust is, sőt, az Uranust is. ERRŐL INFORMÁCIÓK A MÚLT SZOMBATI TRÉNING HANGANYAGÁBAN. 

A Skorpió kiválóan le tudja győzni az érzelmi befolyásolást és feloldani minden fekete mágiát. A Víz Erő, a Skorpió princípium előhozásával magadban, képes vagy erre. INFORMÁCIÓK A MOST KÖVETKEZŐ TRÉNINGEN. 

A Skorpióhoz a Tarotban a Halál, az Ördög és a Mágus lapok tartoznak, igen hangsúlyosan. A Skorpió jelszava: túlélni a halált.. és ez, tekintetbe véve a ránk erőszakolt inkarnációs körforgást a YHWH rendszerben, igencsak figyelemre méltó tény. Ugyanis ezt is meg fogjuk ragadni a tréningen és a világ mátrixról való leválását fogjuk elősegíteni a nagy mágus erejével. A Halál kártya egy dolog lezárása és egy másik kezdete. Az Ördög a szabadulás kártyája, amikor az illúziók végleges lebontása zajlik. A Mágus pedig a Sors és az erők, az elemek irányításáról szól. 

A Nyilas, a Fény Fogadó, egy igen excentrikus, mozgékony, kreatív és zseniális energia, amely magasabb eszméket és tanokat keres, magasabb tudatosságra törekszik és a Skorpió erejét meglovagolva kitör a mátrixból, közvetlen a Kígyótartó előtt. 

Megjegyzés: a Nimród a Bikánál a felsőbb összekötő kapocs a Teremtő Forrással és az a kapcsolódás, amely ahhoz az entitáshoz kapcsol hozzá Téged, akit itt a Földön avatarként képviselsz. INFORMÁCIÓK ERRŐL A MÚLT HETI TRÉNING HANGANYAGÁBAN. 

 

Tehát a Fény Fogadó, a Nyilas a Jupiter és másodlagosan a Neptunus uralma alatt áll. Az emberi fejlődés azon foka, amikor a mágikus erők megértése után a magasabb rendű globális célok felé haladsz, elvetve az önzést, amikor a tudást csak a magad malmára hajtanád. A jövő mozgatja a Fény Fogadót, és az foglalkoztatja. A jövőt, az eljövendőt képes a magasabb rendű tudás magába integrálásával létrehozni. Erre hivatott. Ez a princípium, mint ahogyan a többi is, bennünk van, és elő tudjuk hívni. A mátrixtól való határozott eltávolodás pontja és lehetősége, mi több, kulcsa. A Nyilashoz tartozik még Zeusz/az élet/  és Héra/a család/ is, sőt, Poseidon/a védelem és az indulatok transzformációja/ is. Óriási erőt képvisel. A Tarotban a Csillag/a jövő tisztán látszik/, a Botok 8 /fizikai síkú erős változás/, és a Sorskerék tartozik hozzá.

 

A Bak, a Csillagjáró, az Átjáró hónapban, ismételten visszataszíthatja az időben és a térben az embereket a mátrixba. Veszélyes vizekre eveznek a mátrixsszal szemben az emberek, amikor a Csillagjáró kezét megfogják, de nem félnek, mert látják már maguk előtt az utat, hiszen az előző állomások kiválóan megvilágították előttük. A Bakot nem akármi uralja. A Szaturnusz, mely magában rejti a korlátozást de a felszabadítást is, bizonyos próbák teljesítése után, melyre a Bak princípium, úgy mint kitartás, lojalitás és fegyelem, képes. Kronos az idő ura és Fortuna, a Sors istennője tartoznak hozzá. Az emberi feljődésben ez az a szint, amikor a társadalom által elfogadott normákat követi valaki, és itt is be tud lépni a mátrix. 

A Tarotban az Akasztott Ember /FORDÍTSD ÁT. FIZIKAI SÍK VAGY SZELLEMI SÍK/, a Kardok 4-es tehetetlenségre ítélt kényszerpihenője, mint beavatkozás a mátrixból, és az Érmék 10-es, mint külső és belső bőség, önmagadra találás, mint emelő minőség tartozik hozzá. 

 

A Vízöntő, a Választó hónapban ismét kiugrási lehetőség. A Feloldozó nevet kapta a mayáktól, és nem véletlenül. Rávilágít az összefüggésekre, magasabb tudatossági szempontból átlátja a dolgokat és igazi forradalmár energia benned, amely kifordítja a mátrixot és a valóságot. Megmutatja a valódi utat, és kitör a láncok, korlátok és keretek közül. Ezt a csillagjegyet befolyásolják a Rák mellett a legjobban, amit még igencsak el szoktak kapni e téren, az a Skorpió. E három olyan ősminőség, amely a megváltás lehetőségét rejti magában. 

A Feloldozó, a Vízöntő, az Uranus hatása alatt áll. Jelszava: keresem a szokatlant. Az Uranus a tiszta információ és a tiszta kapocs. 

Pallas Athéné és Zeusz is uralja és segíti. Az értelemből fakadó bölcsesség és a mindent megváltoztató vihar és forradalmi erő. A Tarotban a Torony / a fennálló rend összedőlése/, a Végítélet / az Újjászületés és Felemelkedés/, és a Kardok 10-es, a gondolatok teljes megváltoztatása és az élet újrakezdése tartozik hozzá. A Kardok 10-esben a mátrix be tud avatkozni az emberiség teljes ellehetetlenítésével. Az emberi fejlődésben a Vízöntő a Felemelkedett Értelem energiája. A tudat világossága, a Megvilágosodás. A Felvilágosodás. A Forradalom és az Új kezdet. Ezért igen nagy hangsúlyt kap tőlünk a következő hetek tréningjeiben. 

Végezetül a Halak, melynek jelszava: hiszek. Gyönyörű nevet kapott a mayáktól, Egységesítő néven nevezik. A Neptunus, mint az egység és az összekapcsolódás, a mély mágia és a mély érzelem találkozása, a teljes egység a Teremtővel, és másodlagosan a Jupiter segíti a Halak útját. Mindennel ellentétben, amit a Halakról mondanak, a Halak a fejlődés csúcsa, maga az EGYSÉG. Sosem gondoltad volna, ugye? Mint az archaikus időívben, mint benned, ez a teljes egység kulcsa. A Halak az a szint a fejlődésben, amikor a Vízöntő forradalmi eszméi az egységgel, az Aranykorral és magával a Forrással találkoznak, és persze mind az, amit az eddigi lépcsőfokokon végigjártál. A mátrix fátyla tudja takarni a Halak jegy szülötteit a legjobban, és a mátrix fátylának fellebbentése a dolguk mély beleérző és kiváló intuítiv képességeikkel. A Tarotban a Világ /az Egység/ kártya, A Remete / a tudás meglelése/ és a Kelyhek Ásza / A Felismerés/ tartoznak hozzá. A Halakban, az Egységesítő erőben rejlik mindaz, ami a mátrixon kívül kezdődik. A fátyol végleges eltávolításának ereje ebben a minőségben van. Poseidon és Hekaté tartozik hozzá. A mágia Úrnője és a védelmező. 

Ugyanakkor a Halak magában rejti a kétséget is, a két-ség pedig ugyebár az egységgel szemben állva erős beavatkozási pont a mátrixban, hogy ezen törekvéseket megbuktassa, kétségeket elültetve az emberekben. El sem hiszed, milyen rafinált módon manipulálnak úgy, hogy pontosan mint a mayák, nem a naptár szerint nézik azt, hogy milyen hónap és milyen csillagkép van, hanem maguk felé forgatják egy mágikus körben /mint a maya naptár/ azt a hónapot, csillagképet és napot, amelyik leginkább kell nekik az aktuális módosításhoz. 

Az Uranust állítólag akkor fedezték fel, amikor a Felvilágosodás kora elkezdődött. A Plútót pedig akkor, amikor a BEHAVIORIZMUS felütötte a fejét a világban. Felettébb érdekes “véletlenek”. Az Uranus, amely a forradalmi energiákkal a Vízöntő uraként a világot változásra bírja, és érdekes módon elindítja azt a korszakot, amely az 1700-as évektől napjainkig bezárólag felépítette a HITELPÉNZ RENDSZER alapú mostani mátrixot, melynek szándékos, és jó előre eltervezett bedöntése zajlik a háttérhatalom részéről, pl azzal a bizonyos sokat dicsért és egyébként igazi mátrix-átverés NESARA-GESARÁVAL, amitől az égnek áll a hajam… hogy lehetnek emberek annyira naivak, hogy képesek elhinni ezt az egészet? És persze a többi hasonló illúziót, amellyel az emberek fejét tömik, akik most azt hiszik, MINDEN EL VAN RENDEZVE ÉS MEG VAN VÁLTVA.. hát nem, hanem haladni kell munkával és kitartóan, lépésről-lépésre. Egy ekkora rendszert, mint a mátrix, nem lehet megdönteni egyetlen nap alatt. 

Az a szomorú, hogy a Naprendszer összes bolygóját már az ókorban felfedezték, csak éppen ez nincs nyilvánosságra hozva. Az még szomorúbb, hogy amennyiben állítólag az Uranust állítólag 1700 körül fedezték fel, miért nem gondolkodik el senki azon, hogy a jelenlegi zodiákus felosztás és benne a Vízöntőhöz rendelt Uranus /amely hozzárendelés egyébként helyes/, csak az elmúlt ötven-száz évben terjedt el. Addig mi volt? Az ősi asztrológia, amelyet mostanság egyre inkább elővesznek, mert mások is feltesznek kínos kérdéseket, nem csak én :) 

A bolygók erejének és együttállásuk hatásainak manipulálásáról bőven lesz szó a tréningen, ahol megtanulod őket úgy irányítani, hogy a dolgaid és a világ dolgai - mint mindig, most is túlsúlyban lesznek a globális feladatok a tréningen -, jól haladjanak. A tréningeken egy éve rendszeresen alkalmazzuk a bolygók erejének behívását, de ezúttal, csakúgy, mint a múlt heti tréningen, itt is konkrét technikákat fogtok kapni arra, hogyan csináljátok. Hogyan írjátok felül azt, amit a háttérhatalom előre el akar rendelni. 

A háttérhatalom a bolygóállásokat sok évezrede tanulmányozza, igen magas szinten, és az erejük együtthatóit is. Tőlünk eltitkolt, visszatartott dolog ez, és az emberek úgy hiszik, hogy ha van egy bolygóegyüttállás, az ellen semmit nem lehet tenni. Mint gyakorlott mágus, merem állítani, hogy ez nem igaz. Gondoljatok ismét a Nap kártyára az Álmok Tarotja pakliban, ahol egy Napisten alak egy maya naptáron a bolygókat tartja a kezében… Ott van minden előtted, csak nem látod meg, mert hitrendszerekkel, determinációval irányítanak. Elhitetik veled, hogy mennyi minden ellen nem tudsz semmit tenni…Ugyanez vonatkozik a személyes horoszkópodra is. Ami oda le vagyon írva, azon tudsz változtatni. Vannak olyan sorsfordulatok, amiken nem, de neked kell ráérezni a szabad akarat ízére, amely igenis létezik, és amely használható tudást ad a kezedbe: NEM VAGYUNK A SORS JÁTÉKSZEREI. 

Ne feledd Lucifer szavait: “Nem bábuk vagytok, hanem játékosok”.

Komoly koncentrációt igénylő tréningre hívlak most, ahol használható, konkrét tudást adok a kezedbe az istenek által. 

Ha nem akarod többé tűrni, “balsorsod minden nyűgét és kínjait”, akkor tanuld meg tőlem, hogyan tegyél MÁST, merőben MÁST, MINT A TÖBBI EMBER. Mert a Szabadság útja mindig azon keresztül vezet, amit senki más nem mer megcsinálni. 

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

ARCHAIKUS IDŐÍV

A HOLD ÉS AZ ÁLLATÖV ÁLSÁGOS TITKAI

2022. május 21. szombat

15.00-19.00 Skype

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

A tréningen tovább folytatjuk a Hold sötét oldalán való barangolásunkat is, és újabb titkokat fogtok megtudni arról, hogyan irányítják a világot, és hogyan tegyünk ellene. Számomra nincs olyan, hogy “nem lehet megcsinálni.” :)

 

Áldás

Eszter

Fényhozó



Szólj hozzá