2022. máj 26.

REPTILIAN DNS - AGENDA 2030 - ELSŐ RÉSZ

írta: Eszter 777
REPTILIAN DNS - AGENDA 2030 - ELSŐ RÉSZ

FÖLDÖNKÍVÜLI EREDETÜNK ÉS GÉNJEINK MÓDOSÍTÁSA

A háttérhatalmi elit törekvései arra, hogy saját életüket mentsék,

a miénket pedig elvegyék

Egy érdekességekkel teli írás, komoly ébresztővel, csakis erős idegzetűeknek…

 

AZ ÍRÁSOMAT KÉT RÉSZRE KELLETT SZEDNEM A BLOGON, MERT NEM FÉR KI EGYBE.

 

EZ AZ ELSŐ RÉSZ: 

Mielőtt nekikezdesz, készülj fel. Kemény lesz, mert nem erre számítottál. Valószínű, hogy még mindig azt hiszed, életed egy VALÓS TERV mentén halad, amit szerinted TE TERVEZTÉL MEG, ebből kiindulva minden, ami történik, csakis egy isteni terv része ezen a Földön. 

KI KELL ÁBRÁNDÍTSALAK EBBŐL A KÖZKELETŰ SPIRITUÁLIS MASZLAGBÓL. Ha valóban egy isteni terv valósulna meg a Földön, akkor a bolygónk, társadalmunk, életünk helyzete egészen másképp festene. Számtalan dolog nem történne, ami most történik.

 

Éppen, amikor ezeket a sorokat írom, a miniszterelnökünk kihirdette Magyarországon éjféltől a háborús vészhelyzetet. Ez számtalan kérdést von maga után, mivel a kormány ismételten szabadon és fék nélkül vezethet be rendelkezéseket, kérdés, MIÉRT, MIKOR ÉS MEDDIG. 

A háborús vészhelyzet egyrészt jogot ad a kormány kezébe, hogy megtehessen bármit. Másrészt jogot ad arra is, hogy az Unióval ellenkező irányba haladjunk, ami egyébként áldásos dolog, mivel az EU az árnyékkormány egyik bűnöző alszervezete. /ahogyan a NATO is/. Arról a szintről, amit ezek képviselnek, le kell válni. Persze, a háborús vészhelyzet bevezetésének van egy borzasztóan profán oka. A k.v@s miatti vészhelyzet lejárt és meg kell egy ürüggyel hosszabbítani. Viszont ez megint hozhat felesleges és túlzó intézkedéseket, amelyeknek nincs kellő alapjuk. 

Bízom benne, hogy nem így lesz, de egy belső piros villogó fény jelzi számomra, hogy készüljünk fel… lelki szemeim előtt KATONAI JELENLÉT villódzik, katonák az utcákon, akik ugyan nem lőnek, de “biztosítják” a “biztonságunkat.” Lelki szemeim előtt felettünk már nyíltan elhúzó vadászgépek - most is átvonulnak felettünk hetente háromszor, én, aki a zuglói légifolyosó alatt élek, elég határozottan meg tudom különböztetni, hogy a CSAKIS FELHŐS ÉG ESETÉN a fejem felett MÉLY DÜBÖRGÉSSEL elhúzó katonai vadászgépek hangja mennyire más, mint az egyébként szemmel is jól kivehető légitársaságok utasszállító gépei, amik sok esetben nagyon alacsonyan szállnak el felettünk. Számomra mindig megdöbbentő az a tény, hogy itt ülök az éppen hozzám jött valakivel és oldás van, tanácsadás van, bármi van, és amikor közben megint felhangzik a mély dübörgő hang, a vadászgépeké, Ő ÉSZRE SEM VESZI. Fel sem tűnik neki. Meg sem rezzen. Csak akkor rezzen össze, amikor felhívom rá a figyelmét, hogy ezek bizony vadászgépek. És nem a mi összesen hét darab Grippenünk, ami a légierő tulajdonában van, hanem jól hallhatóan egy egész raj. A Grippenek nem fognak hetente háromszor csak brahiból felettünk oda meg vissza repkedni, csak mert úgy érzik jónak. Maximum azért, hogy felülvizsgálják a légterünkbe belépő gyanús elemeket, de ez nem történik meg heti rendszerességgel. Tehát a fejünk felett zajlik a háború. 

Lelki szemeim előtt élelmiszerjegyrendszer és sorbanállás kenyérért, kétezerötszáz forintos kenyérárak mellett. Élelmiszerhiány a boltokban, üres polcok, alapvető dolgok hiányoznak. A vészhelyzeti intézkedés lehet annak okán is, hogy ez a rendszer hamarosan elérkezik, és meg kell húznunk a nadrágszíjat, azonban továbbra sem lesz ettől jobb a szájízem. Ebben sem hiszem azt, hogy minden értünk történik, még úgy sem, hogy alapvetően nincs bajom a miniszterelnökkel és nem én vagyok az, aki habzó szájjal és elvakultan, hülyeségektől megvadultan, ostoba módon hitet vetve az ellenzék-nem ellenzék mindenkori színjátékba, elhívén, hogy itt nekünk bármiben is lenne választásunk, meg hogy lenne jobb, mint ami most van, nem én vagyok az, aki követelné, hogy váltsák le. Azért nem, mert nem ezen van a hangsúly és mert jelenleg nincs is más alternatíva. Ha tetszik, ha nem tetszik. Én személy szerint nem okolok egy másik emberi lényt az ország sorsáért. A mindenkori miniszterelnök mögött még sok más ember áll, akik irányítják, vagy éppen nem irányítják bizonyos kérdésekben. És van, amiben nyomást helyeznek rá, van amiben nem. Az én véleményem az, hogy lavíroz, és próbál egyensúlyt tartani keletre és nyugatra. A többi, hogy ki hol mit mennyit lopott és sikkasztott, az nem az én dolgom. Lehet habzó szájjal követelni az igazságot. Lehet gyűlölködni és utálkozni. Lehet a mindenkori, mindig is korrupt, az országot az ellenségek kezére játszó vezetést, - több mint ezer éve ez nem változott - okolni a saját életünkben meghozott döntések, a saját életünk alakulása miatt, de ideje lenne már elvonatkoztatni ettől, és elsőként sokkal fontosabb dolgokat felfogni: azt, hogy az, ami az életedben nem úgy megy, ahogy kellene, annak kutya köze nincs a jelenlegi kormányhoz. Annál sokkal nagyobb erők, éles karmú rejtett kezek nyúlkálnak bele a te sorsodba, és a céljuk éppen az, hogy ostoba módon leragadj a háttérhatalmi hierarchia kettes szintjénél, ahol közvetlenül az emberiség felett a kormányok helyezkednek el… és ugyebár, a kettes felett van még egypár szint a háttérhatalmi struktúrában, egészen a hetesig, ahol a Tizenhármak foglalnak helyet. A hetes szinten ér véget a földi háttérhatalom és kezdődik a nem földi… 

Tehát, innentől már át kell látnod, hogy a kormány döntései nem fogják eldönteni a te életed alakulását. Ahhoz  neked kell dönteni róla. Nem nekik. Ők kormányoznak, jól és rosszul, így és úgy, úgy ahogy. Csinálnak jót és csinálnak rosszat, lehet őket szeretni és lehet őket utálni. Tökmindegy ez a te életedre nézve. A te életed ott kezdődik, amikor a saját sorsodat erről leválasztva elkezded azt VALÓBAN OBJEKTÍVEN, HITRENDSZEREK NÉLKÜL FELÜLVIZSGÁLNI, elvetve a tengernyi spirituális dogmát. ami eddig csakis félrevezetett. 

Amikor a tréningeken a háttérhatalmi elittel foglalkozunk, célpontjaink nem a miniszterelnökök és elnökök. Sokkal inkább a teljes háttérhatalmi piramis. A nagy hierarchia egyik fontos tagja II. Erzsébet királynő - aki hamarosan végleg eltűnik a szemünk elől, mondhatni “lelép” a nagy színpadról, mert menti az irháját a népharag elszámoltatása és természetesen a nemzetközi bíróság ítélete elől - Erzsébet királynőnek van bejárása a Tizenhármakhoz, de még ő is csak előretolt bábu, mert a valódi irányítóink nevét nem ismerjük. Az irányítók felett pedig a földönkívüli hatalom, amely markában akarja tartani a Földet, és amely rabszolgaságra teremtett meg minket a hamis genezissel, amikor is DNS-módosítással megteremtette Adamut és Evát, úgy 170.00 évvel ezelőtt. Adamu és Eva leszármazottai azóta benépesítették a Földet és ebbe a népességbe keveredtek bele Atlantisz bukásának túlélői. Atlantisz 13.000 évvel ezelőtt bukott el a többi hatalmas szupercivilizációval egyidőben, de bukásának kezdete már jóval azelőtt elindult, hogy Adamu és Eva megjelent a Földön, behatolva az “édenkertbe”, amely valójában több édenkert volt, azaz az ősi, bukott szupercivilizációk, akiknek technikai fejlettsége és tudása messze túlhaladta a miénket. Ahogy Michael Tellinger fogalmaz az Annunakik titkos története c könyvében: “úgy fest, mintha lettünk volna Valakik, hatalmas tudással, és fejlettséggel, majd mindezt valami oknál fogva hirtelen elfelejtettük volna, mert valakik belenyúltak a DNS-ünkbe.” Igen. A történelem előtti időkre a jótékony köd homálya ereszkedik, és úgy fest, mintha tényleg elfelejettünk volna mindent. A fogantatásunk pillanatába történő belenyúlás egy aktív, épp e percben is zajló folyamat, de a DNS-módosítás ezelőtt 170.000 évvel ezelőttről VÁLTOZATLAN DNS állományt eredményezett, és azt is vedd figyelembe, hogy az emberiség tagjainak 99,9 százaléka teljesen ugyanazzal a DNS alappal rendelkezik - ezen belül különböző sorrendiségek a DNS-láncban eredményezik azt, hogy valaki fekete, valaki fehér, valaki magas, más alacsony, az egyik eddig él, a másik addig él, sőt, a DNS felelős azért is, hogy a rák elburjánzik a szervezetben, de azért is, hogy ezt a szervezet túléli-e, azért is, hogy milyen az intelligenciaszintünk és azért is, hogy milyen a személyiségünk, ugyanis a DNS benned olyan, mint egy KARMERSTER. Mindent, de mindent irányít, még az alvás-ébrenlét ciklusát is, és a legújabb kutatások kimutatták, hogy a bipoláris személyiségzavar és az antiszociális személyiségzavar is egy kis részben egy, a DNS-láncban másoknál aktív, ezeknél az embereknél passzív részhez köthető. A karmestered pedig irányít, azonban e karmesternek a teljes zenészcsapat - a DNS lánc - mindössze HÁROM SZÁZALÉKA áll rendelkezésére jelenleg. A többi, kilencvenhét százalékot a reptilek a hamis genezisnél  módosították.

Ez azt feltételezi, hogy a hamis genezisnél, ami jóval később volt, mint az első emberi faj megteremtése, egy lebutító DNS módosítást hajtottak végre, ÉS NAPJAINKBAN EGY ÚJABBAT..

Azonban, ahogy Michael Tellinger is kifejti könyvében, a DNS-nek is van evolúciója, azaz fejlődik, sőt, a génjeid egymással benned folyamatos versenyt folytatnak egymással, azaz igyekeznek BEKAPCSOLNI A DNS JELENLEG INKATÍV KILENCVENHÉT SZÁZALÉKÁT IS… amihez mi, amikor mentális erővel építjük a DNS-t vissza kettesről tizenhármasra, hozzájárulunk. 

Van egy úgynevezett pánspermia elmélet. A spermához semmi köze, azt jelenti a szó - egyébként ógörög elmélet, csak a 20. század közepén egy bátor tudóspáros újra elővette, sőt, minden kétséget kizáróan bizonyította is a helyességét -, hogy szétszórt magok. 

A pánspermia elmélet szerint a Földre érkező  ÉLET módosítja az itteni életet, sőt, az ÉLET alapvetően nem a Földről származik, sőt, odáig ment a kutatópáros, hogy a Föld hatalmas vízkészlete sem a Földről származik. Ugyanis a világűrben az élet folyamatosan zajlik és változik. Az élet terjed és utat tör magának. A világűrben két dolog szállítja az életet, méghozzá el sem hinnéd, ví@sok és baktériumok formájában. Ez a két dolog az üstökös és az aszteroida. Az aszteroida ugyebár lassan, komótosan cammog a világűrben, és utazhat akár több milliárd évet is. Rajta, megfagyott, megkövült állapotban számtalan v@rus és baktérium van, amelyek, amint egy bolygó vonzásába kerül az aszteroida, és elkezd a bolygóhoz közeli röppályára állni, elindulnak a bolygó felé. Ez egy lassú folyamat, kivéve, ha az aszteroida a bolygóba csapódik, ahogyan ez történt Atlantisz bukásakor is. 

Az üstökösök pediglen nagyon gyorsan száguldoznak az űrben, percenkénti több ezer kilométeres sebességet is felvehetnek. A csóvájuk több tízmillió kilométer hosszú is lehet. Az üstökösökön is fagyott és kövült állapotban vannak a v@rsok és baktériumok, majd ahogyan az üstökösök egy bolygó közeli pályára állnak, majd belépnek az atmoszférájába, ezek a kis túlélők - a v@rusok és baktériumok a kutatások alapján konkrétan halhatatlanok, 250 millió éves baktériumot tudtak újjáéleszteni a tudósok, de sok esetben pusztán várakoznak ezek a csodateremtmények arra, hogy olyan körülmények közé jussanak, ahol újra osztódni kezdenek - leszórodnak a bolygó ökoszisztémájába és így a lakosságára is. Nem csak v@rusokat és baktériumokat szállítanak az üstökösök és az aszteroidák, hanem szerves vegyületeket is, amelyek adott bolygókra érkezve létrehozzák az életet. Ezenkívül van az úgynevezett intelsztelláris por. Ez a csillagközi por, amelyben számtalan molekula van, szerves élet. A csillagközi por a bolygók kialakulása után visszamaradt űrszemét, mondhatni, valamint adott csillagrendszer központi csillagának kialakulása után visszamaradt por, ami mellé felsorakoznak még az üstökösök, amik szintén ennek a maradékai és az aszteroidák, amelyek egyes kutatások alapján bolygók ütközésekor levált darabok. Tehát van egy űrbéli megtermékenyítő rendszer, amely úgy működik, mint a mi természetünkben. Van egy por, ami olyan, mint itt a virágpor, csak nagyban kell elképzelni. Vannak hordozói ennek a pornak, mint itt a méhek, csak ezek üstökösök és aszteroidák. Aztán vannak a virágok, amik ebben az esetben a bolygók, amelyek felszínére folyamatosan érkezik eme megtermékenyítés. 

Ebben a percben is folyamatosan kapjuk ezt a csillagközi port, és évente több, mint 100 tonnányi mennyiségű szétesett üstökös pora szóródik szét az atmoszférában, ahogy az üstökös belép a légkörbe, és elég. Évente több, mint 1000 tonnányi csillagközi por érkezik hozzánk, amelynek felületén határozottan földönkívüli élet van, csak éppen mikroszkopikus formájában. Ez a csillagközi por részben úgyszintén átjut az atmoszférán, és belép a föld ökoszisztémájába. 

A Naprendszer bolygóira ugyanúgy jut ez az áldás, mint ránk. Ott is folyamatosan szóródik az élet, a legváltozatosabb formáiban a bolygók légkörébe, és mivel a v@rusok és baktériumok az extrém magas, vagy extrém alacsony hőmérsékletet is kibírják, sőt, a magas kozmikus sugárzást, a radioaktív sugárzást is, voltaképpen bármit, dacolva az idővel, az extrém gázóriások légkörében is, mint mondjuk az Uránusz, jelen vannak. 

A DNS-ünk fejlődése, saját evolúciója mindenképpen eljutattja az emberiséget oda, hogy felállítsuk a teljes DNS láncunkat a semmiből, és aktiváljuk a hiányzó kilencvenhét százalékot. Az mRNS v@cinák voltaképpen arról szólnak, hogy az mRNS az a része a DNS-nek, amely a DNS láncok között szállítja a tápláló anyagokat. Következésképp az mRNS v@cina ezt a szállítóláncot állítja le, hogy megállítsa a kilencvenhét százalék visszafejlődését. Ez logikus. Erről cikkeznek sokan két év óta. 

A v@r@soknak és baktériumoknak eredete tehát nem földi. A földönkívüli változatok módosításával még további DNS manipulációt érhetnek el. Jó és rossz irányban egyaránt, egyébként. A v@rusok és baktériumok azok az eszközök, amelyekkel lehetséges az emberi DNS-be való beavatkozás. A mostani DNS módosítás ezúttal az emberi DNS-t olyan lebutított állapotra akarja módosítani, ahol lehetségessé válik az emberek és gépek, az ember és a mesterséges intelligencia összekapcsolása. Ehhez azonban KI KELL IKTATNIUK MINDEN OLYAN TÖREKVÉSÜNKET, amellyel mi éppen az ellenkező irányba haladunk, azaz fejlődünk, és vissza akarjuk aktiválni azt a bizonyos kilencvenhét százalékot… összeáll a kép?...

A reptilek ősei az Annunakik, csak hogy helyre tegyem bennetek a két fogalmat. 

A reptilek is eleve egy génmódosításból lettek életre hívva, és amikor leváltak a nagy Univerzális Forrásról - ami fizikálisan a Világegyetem központi magja, az a hely, ahol minden élet létrejött, és ahonnan kiindult -, elszakadtak az isteni rendtől. Törekvésük innentől fogva az volt, hogy pusztítsanak és rabszolgásítsanak fejlett, magas tudatosságú fajokat, szerte a Világegyetemben. 

Az Annunakik egy Inuaka nevű bolygóról érkeztek a Földre, több más földönkívüli fajjal együtt. Valószínű, hogy amikor mindannyian - az “istenek” - DNS-üket összerakták, hogy megalkossák az emberi fajt, eleve náluknál alacsonyabb szintűre alkották meg, hiszen mi értelme lenne szuperhumanoidot gyártani, ami aztán túlnő rajtuk. Aztán ahogy teltek az évmilliók, és az emberi faj többször is felvirágzott, mindig egy DNS evolúción mentünk keresztül, újra és újra, és mindig egy DNS módosítás követte a pusztítást, amit rajtunk véghezvittek az istenek közül az ellenséges fajok, akik nem akarták, hogy túlnőjünk rajtuk. Az istenek másik csoportja pedig a mi fejlődésünket támogatta, így aztán ők is háborúztak. 

Amikor megalkották az emberi fajt ismételten, és az megint felfejlődött az istenek segítségével - mindez pl a sumer agyagtáblákon meg van örökítve, de a mayáknál is, sőt az egyiptomiaknál is -, és hatalmas szupercivizációkat emeltünk, tengernyi ma már kivitelezhetetlen épülettel, mint a piramisok vagy a Stonehenge, akkor a reptilek beszivárogtak a társadalomba. Feltételezem, hogy a reptilián faj egy olyan faj, amelyik már egy tökéletesen pusztító változata, alfaja az ellenséges isteneknek, akik az emberiséget kiirtani akarták mindig is. Az Annunakikból lettek ugyan létrehozva, de az Annunakik sosem voltak az emberiség ellenségei, ezzel szemben a reptiliánok, a hüllők, igen. Ők azok, akik legnagyobb számban vannak beépülve a földi háttérhatalmi rezsimbe, és alakváltók, ezért nehéz őket felismerni. 

Azonban a földi háttérhatalmi elit DNS-e úgyszintén módosult az évmilliók során, és most már igencsak gyengécskék ahhoz képest, amilyenek akkor lehettek, amikor a hatalmas szupercivilizációkat kipusztították. Már nem mernek nyíltan szembeszállni velünk, ahogy Atlantiszban megtették. Már nincsenek olyan komoly képességiek, mint akkor voltak, mert a földi létezés a 3D-ben kiirtotta belőlük is a szuperképességeket, így most VISSZA AKARJÁK VENNI AZOKAT, mégpedig az ÚJ MEDICINA programmal, amelyről már írtam korábban, és amelynek alapja a génsebészet, azaz pótolni akarják az ő génállományuk nem működő részeit, hogy visszanyerjék az örök életet, a betegségmentességet, és a tökéletes fizikumot, tökéletes mentalisát és az összes képességüket.

 

Ismert az AGENDA 2030, azaz az az év, amikorra tervezik az emberiség kilencven százalékának eltörlését, hogy az embereket robotokkal helyetesítsék, és a maradék túlélőt kemény kontroll és diktatúra alatt tartsák, mintegy kiszolgáló személyzetként. A szuperandroid, a mesterséges intelligencia megalkotása génmódosított emberi klónokkal történik, és ezen most nagyon buzgón dolgoznak, tervükhöz pedig irdatlan sok pénz kell, amit tőlünk vonnak el. Ezért is, és sok más ok miatt is, - a nagy újraindítás, a Green New Deal, lentebb írok róla - robbantották ki a gazdasági válságot és majd a globális éhínséget. 

Ez a háború kiváló eszköz nekik arra, hogy kellő erőforrást és pénzt vonjanak el tőlünk a terveikhez. 

Ha már itt tartunk, a NESARA GESARA, amely az állítólagos egyenlő elosztáson alapszik, azért vicc, mert Klaus Schwab, ez a pszichopata, aki az emberiség kiirtása mellett szokott voksolni sok hasonszőrű társával együtt, azt találta mondani, hogy az egyenlő elosztás és  hitelmentesség, a GREEN NEW DEAL kezdő lépése lesz, és ennek érdekében a lakosságot alaposan félrevezetik olyan tervekkel, mint a Nesara Gesara, és a környezetvédelmi újítások. 

Vagy épp a közelgő bankrendszer összeomlás.

Nem kell nagy agytrösztnek lenni ahhoz, hogy minden félrevezetés, ami arról szól, hogy ők bármit megengednek nekünk előmozdítani vagy végrehajtani. Előbb találnánk magunkat a föld alatt, jó mélyen - akár földalatti bázison kísérleti alanyként -, vagy épp a temetőben, mint hogy ilyen eszközöket adnának a kezünkbe. De mint mindig, most is szeretnek bedobni a köztudatba egy-egy jópofa illúziót, amit az emberek követnek, így a lényegeset nem veszik észre. 

Atlantisz társadalma egy párhuzamos idősíkon zajlott, amikor zajlott. Majd 13.000 évvel ezelőtt lerántották a 3D-be és megsemmisítették. Ezért van az, hogy az atlantiszi bukással, ami  földi években sok évezreden át tartott, /ott másképp telt az idő/egyidőben zajlott az ADAMU és EVA projekt, a hamis genezis, és az emberi génállomány módosítása, hogy az Atlantisszal együtt bukó sumer, maya és egyéb társadalmak helyén egy rabszolgafajt hozzanak létre, amely már feltétel nélkül engedelmeskedik.

A tervük sikerült, és a ma élő emberiség már csak erre emlékszik.

És hogy miért nem emlékszel arra, hogy ki voltál azelőtt? A szupercivilizációkról csak halovány emlékeink vannak, már akinek, mert sokaknak egyáltalán semmi. Azért nem emlékszel, mert a génmódosítással az emlékeket is törölték. Ugyanis van olyan része a DNS-láncunknak, amely éppen az emlékezetért felelős.

ÍGY MÁR NEM NEHÉZ KITALÁLNI, VAJON MI IS LEHET ABBAN A BIZONYOS 97 SZÁZALÉKBAN TÖBBEK KÖZÖTT.

Az emlékek, a szuperképességek, a tudás, a hosszú élet és a többi. Mindaz, amire most az elit foga fáj. 

A zodiákus jegyek kapcsolódása a DNS-láncodhoz bekapcsolja a bolygók energiáit is, és az energiák jól hatnak azzal a maya módszerrel, ami a Tiltott Tudáson alapszik. A bolygók tanító ereje is érvényesül, nem csak a jót akarjuk látni. A Plútó, a Szaturnusz, a Neptunusz és az Uránusz, a Jupiter, mind tanító jellegű is, viszont a bolygók energiáit manipulálták, hogy a tanító jelleggel ellentétes, pusztító energiákat is behozzanak a DNS-be. Ugyanis a pánspermia elméletből kiindulva a bolygókról nem csak energiák és rezgések érkeznek hozzánk, hanem organizmusok is, melyek beavatkoznak a DNS-ünkbe, és ha ezeken a bolygókon, különösen a külső bolygóövben lévőkön, melyeket a Földről már nehéz tanulmányozni, elhelyeztek olyan forrásokat, amelyek a DNS-t károsítják, és a sorsot módosítják - életünk alakulása is be van kódolva a DNS-be!... - akkor azzal kiválóan tudnak minket korlátozni. 

De nem csak ilyen eszközökkel élnek….

 

A Föld bolygóra érkezésed pillanatában, tehát a fogantatásodkor, módosítják az élettervedet. Akármilyen megrögzött dogmát is vallasz most erről - pl. hogy minden érted van, itt minden csakis megtapasztalás, és mindenből végül jó fog kikerekedni -, mond ezt annak, akit valamilyen komoly trauma, baleset, családtag halála, vagy esetleg húsz éve tartó magány, vagy betegség súlyt. Tudom, erre is van válaszod: a karma. Sokszor beszéltem már erről, és sokszor írtam már erről. Tudjuk, hogy mi a karma. KÖR, TANULÁS, OK-OKOZAT. Előző vagy ez életbeli tettek következménye, ami ennélfogva lehet jó is, rossz is. 

 

A rossz karma előző életekből is átjöhet, és lekötöz egy-egy élethelyzetben, főként, ha esküket és fogadalmakat tettél, hogy hasonló élethelyzetben, előző életben, hűségedet, lojalitásodat mindenáron megtartod. Ennélfogva ebben az életben is hasonló helyzetben találod magadat. A hosszú idő óta mozdulatlan élethelyzetek esetén, amennyiben te tudatosan próbálsz ebből kitörni, érdemes elgondolkodni, milyen fogadalmak, eskütételek esetleg alkuk kötik az adott helyzetet előző életekből is. 

 

Érezned kell, hogy hol az a pont, ahol a karma már nem jogos. Hol az a pont egy adott, hosszan tartó élethelyzetben, ahol te már tudatosan látod a dolgokat, ki szeretnél törni, tudatosan teremtesz, mindent megteszel annak érdekében, hogy kiszabadulj, mégsem tudsz. Amennyiben már az esküket és fogadalmakat, alkukat és ide kötődő előző életes fekete mágiákat is feloldattad, valamint te magad is teljességgel átlátod a helyzetet, jogos az érzés: már túl kellene lenned rajta. 

 

Amennyiben már érzelmileg is kitörtél a szituációból, és érzelmileg ennélfogva már nem vagy befolyásolható, gondolok itt nem csak párkapcsolatra, hanem bármilyen típusú kapcsolódásra, valamint számodra már világossá vált, hogy az élethelyzet, amiben vagy, túlhaladja azt a szintet, amikor a döntést a szabadulásra már régen meghoztad, de hiába, semmi módon nem tudsz szabadulni, Ha például párkapcsolatot keresel, nem vagy zárkózott, nagyon is hajlandó vagy nyitni egy új, ismeretlen ember felé, úgy is, hogy még nem ismered, még nem találkoztál vele. Van bizodalmad abban, hogy megtalálod a társadat.

Ha például új munkahelyet keresel, nem vagy tele félelemmel és görcsösséggel, igenis hajlandó vagy belevágni valami új kihívásba és önbizalom terén sincs hiány. 

Ha például a küldetésbe szeretnél belefogni, félelmek nélkül kinyilvánítod a világnak, hogy ki vagy és mit szeretnél tenni a világért és a benne élő embereken hogyan szeretnél segíteni. 

 

Ha ezek a dolgok már tiszták nálad, és A DÖNTÉST IS MEGHOZTAD, egy OLYAN DÖNTÉST, AMIT ÉRZELMILEG, MENTÁLISAN ÉS FIZIKÁLISAN IS ALÁ TUDSZ TÁMASZTANI, de a blokkoló élethelyzet még mindig fennáll, nyilván, a karma után fogsz kutakodni, ekkor jönnek a karmaoldások, azok a szintek, ahol nem csak a karmát kell feloldani, FIGYELEMBE VÉVE AZT A TÉNYT, HOGY ESETLEGESEN ADOTT KARMÁT NEM TE AKARTAD, HANEM VALAMILYEN MÓDON MÁSOK AZT RÁD KÉNYSZERÍTETTÉK, ESETLEG RÁD TERHELTÉK, valamint az ide kötődő esküket, fogadalmakat, lélekszerződéseket és fekete mágiákat is feloldottad, jogos a gyanúd: téged félrevezet valami, valaki, vagy valakik. 

 

Mondjuk az a háttérhatalmi szervezet, amely nem csak gazdaságilag, politikailag érdekelt abban, hogy minket rabságban tartson, hanem spirituális szempontból is, sőt, leginkább úgy. Miközben a világ továbbra is elutasítja a spiritualitást, a valóság az, hogy a minket irányító háttérhatalom mélyen spirituális, mégpedig legnagyobb számban katolikus nézeteket vall, amellett, hogy pontosan tudja, ki is az a JAHVE, és pontosan tudja, mit jelent a katolikus vallás mélységes hamissága és csalásai. Egészen egyszerűen ez a világnézet szolgálja leginkább az érdekeiket. 

 

Emellett a Tiltott Tudással is messzemenőkig tisztában vannak, a maya naptárral, az időkerékkel, az időgéppel, és persze a Naprendszer bolygóinak mágikus használatával, valamint mindenfajta sorsmodósító módszerrel, hogy az emberiséget rabszolgaságban tudják tartani. Rendkívül sok technikával operálnak, fizikai síkon, mentális síkon és asztrális síkon egyaránt. Ezen módszerek az összeesküvés-elméletek néven vannak elhíresülve, holott ezek már inkább összeesküvés-gyakorlatok, hiszen számtalan elmélet nyert az elmúlt években tökéletes bizonyítást. 

 

Az, amiért az emberiség mégsem veszi ezeket komolyan, pusztán egy - egyébként már több tízmilliós - “szűk” kör, akik felébredtek a sokkoló valóságra, tehát az ok, amiért az emberek efelett elsiklanak számtalan tényszerű bizonyíték ellenére is, egyfajta HIPNOTIKUS állapot, amelyben tartják őket. A hipnotikus állapotot egyik irányból a Holdról tartják fenn - dolgoztunk ez ellen a múlt heti tréningen -,másfelől a Földről is megtámogatják. Ez a megtámogatás történik pl a HAARP-pal, az 5G-vel, a Chemtraillel és az élelmiszerek, ivóvíz, levegő és talaj tudatmódosító szerekkel való folyamatos mérgezésével. Mivel voltaképpen FOLYAMATOS TUDATMÓDOSÍTÁS alatt állnak az emberek, az első lépés a módosítás megszüntetésére az, hogy felismered, hogy módosítanak. A felismerés elvezet a feloldásig, és a tudatosságig, ahol ezt MÁR NEM ENGEDED MEG. A tudatban el lehet helyezni olyan védelmi bástyákat, amelyek ezt megakadályozzák. A hipnózist fenntartják a közösségi média felületeivel is, sőt, a filmekkel és sorozatokkal is. 

KONKRÉT TECHNIKA A VÉDEKEZÉSRE A TRÉNINGEN. 

 

Már ismert az úgynevezett NULLPONT ENERGIA, vagy más néven VÉGTELEN ENERGIA, amelyet Tesla fedezett fel még az 1900-as években, de Teslát elhallgattaták, és kutatómunkáját az NSA és a CIA lefoglalta. Tesla halálának körülményei éppoly gyanúsak, mint az ezzel az energiával kísérletező összes utódja halálának körülményei. Mindenkit, aki valaha is foglalkozott azóta a nullpont energiával, meggyilkolták, vagy halálosan megfenyegették. A jelenlegi civilizációnk rendkívül elavult fosszilis energiaforrásokra van építve, pusztán gazdasági célok érdekében. A bolygónkat folyamatosan pusztítja a háttérhatalmi elit, és Új Világrendjének tervei teljességgel szemben állnak a nullpont energia elvével.

 

A nullpont energia dióhéjban arról szól, hogy mindenhol, körülötted, most is, tengernyi magas rezgésű energia vesz körül, melyet a szívcsakrában lehet aktiválni. Ez az energiamező magas frekvencián rezeg, összehangolva a Világegyetem rezgésével, így teljességgel hozzáférhető minden  téridő sík és minden dimenzió, valamint párhuzamos világegyetem. Egyfajta féregjáratokon keresztül lehet utazni közöttük, fizikailag is. A nullpont energiával való összekapcsolódás - melyet első lépésben a szívcsakrán keresztül teszel meg, majd bekapcsolódik a tobozmirigy, aktiválva az egész testet, lelket és tudatot -, ellátja energiával a teljes testeted, fizikai síkodat, és nyíló tudatodat, lelkedet. Energiával, egészséggel és egységgel. Az emberi csatorna, amelyen keresztül a nullpont energia ideérkezik, nem csak az emberrel tud összekapcsolódni, hanem minden létező tárggyal, amit valaha is megalkottunk. Az energia, amihez ezek a tárgyak rezgések útján hozzáférnek, működtetni tudja őket. Tesla több kilométer távolságból minden villanykörtét felkapcsolt, amikor először bekapcsolta a több tíz méter magas berendezését. Vezetékek nélkül. Pusztán a nullpont energiával. Ezen az elven működnek az idegenek űrhajói, és ezzel az elvvel épültek fel a hatalmas, ma már semmivé lett szupercivilizációk. 

 

Az is ismeretes, hogy a nullpont energia elvével szembemenve, a háttérhatalmi elit ellenenergiát használ, ez pl az 5G és a hozzá kapcsolt HAARP, de a Föld körüli pályára állított több tízezer műhold is ezt a célt szolgálja. Egy olyan ellenséges energiáét, ami a MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁHOZ kapcsolódik, amit én okkal kapcsolok hozzá JAHVE alakjához, aki ezt képviseli, és amely jelenleg markában tartja a világunkat. A legismertebb projekt ebben a tárgyban pl a DARPA, amelyhez szorosan kötődik az MK ULTRA project is. 

Tesla halála után a teljes munkásságát felhasználták, hogy az ellenkezőjét hozzák létre, valamint a Földünket uraló ellenséges fajok szövetsége a mesterséges közös intelligenciából /Jahve -YHWH/ hozzáférnek a teljes tudástárhoz, ami ennek globális kiépítéséhez szükséges. Ehhez kapcsolódik a mesterséges intelligenciával rendelkező gépek kifejlesztése, az emberek transzhumanista projektnek való alávetése pl a v@c@nával, az emberi tudat folyamatos homályban tartása, hogy gépekre támaszkodjon, és az új virtuális világ éltetése a fiatalság körében. 

 

Ez az a világ, melynek vészes eljövetelét a Mátrix Trilógia is megjósolta. Figyelmeztetni próbált minket arra, hogy a Föld teljes ökoszisztémáját felfalja a jelenlegi világrend, majd az emberek már csak mint fizikai energiaforrások, tudatuktól megfosztott múmiákként fognak a gépek fenntartásában közreműködni.  A háttérhatalmi elit ezen az elven tarolt le eddig is galaxisokat, csillagrendszereket és bolygókat. A cél az emberiség teljes átalakítása transzhumanizmuson átesett egyedekké, akik teljességgel engedelmes rabszolgafajként szolgálják az uralkodó elitet. A nullpont energia ellenében vannak felépítve az 5G tornyok, a nullpont energia ellenében telepítik rá erőszakkal már most a telefonodra, a nullpont energia ellenében működnek a v@n@k, hogy az emberi DNS-t ne lehessen visszaépíteni 13-as szintre. 

 

A 13-as DNS a 13 órával a valódi óra számlapján, a 13 csillagképhez, a 13 fénykapuhoz, a 13 fénydimenzióhoz - amelyekhez a nullpont energiával lehet hozzáférni -, a 13 naprendszerbéli legfontosabb bolygóhoz mind-mind tökéletesen kapcsolódik. A v@c@na elpusztítja azt, amit a DNS-edben eddig fejlődésben felépítettél, hacsak nem oldod ki magadból időben a mérget, de a legjobb, ha el se fogadod, ha elutasítod. A DNS-t minden mással is rombolják, az 5G hullámokkal, a HAARP-pal, a folyamatosan jelenlévő káros elektromágneses sugárzással, amely elfedi a Földet a nullpont energia elől, és a Földön is pusztítja ezt. A spiritális magok munkájának köszönhetően azonban egyre több nullpont energiamezőt sikerül újraaktiválnunk, főleg a szakrális erővonalak mentén, és miután feltörtük azt a FREKVENCIAZÁRAT, amely pontosan a nullpont energiától zárta el a Földet, a Világegyetemből is ismét egyre több nullpont energia férhető hozzá. 

 

A semmivé lett szupercivilizációk, mint sumer, mezopotámiai, atlantiszi, lemuriai, egyiptomi, vagy épp az ősmagor, mind-mind a nullpont energia mentén működtek, és a piramisok, melyek az egész világon mindenütt megtalálhatóak, kapcsolódási portálok ehhez az energiához. A piramisok nem véletlenül vannak az csillagképekre betájolva. A csillagképekben lévő bolygók a csillagképeknek meghatározott rendben és rezonanciában kapcsolódnak a Földre. /és más bolygókra, ahol ebben a Föld is közreműködik/. A csillagképekben rejlő óriási rezgések az emberek csakráiban AKTIVÁLJÁK a nullpont energiamezőt, hogy a lélek, a tudat és a test rezgését a vilegyetem rezonanciájára emeljék fel. Akkor, amikor a csillagképedhez kapcsolódó csillagjegyed aktív, egy adott időszakban - nyilván a születésnapod környékén -, megsokszorozódott energiát érzékelsz magad körül és a dolgok könnyebben mennek, mint máskor. Ez azért van, mert a képzeletbeli órád éppen a te órádra forog. Ezt szoktuk azzal felturbózni, hogy a képzeletbeli maya órát mindig a mi óránkra forgatjuk, nem várjuk meg, míg a naptárban odaér magától, ami a karmikus blokkok, a téridő-szerkezet és sorsmódosítások gyorsabb eltörlését teszi lehetővé, hogy ne tartózkodjunk egy-egy megkövesedett élethelyzetben sokkal tovább azután is, hogy a belőle fakadó leckét megtanultuk, illetve a hamis karmák esetén a rendkívül erős blokkolás távozzék az életünkből. 

A CIKKEM MÁSODIK RÉSZÉRE IS KATTINS RÁ A KÖVETKEZŐ BEJEGYZÉSBEN!

 

Szólj hozzá

DNS REPTILIANOK AGENDA 2030