2022. máj 26.

REPTILIAN DNS - AGENDA 2030 - MÁSODIK RÉSZ

írta: Eszter 777
REPTILIAN DNS - AGENDA 2030 - MÁSODIK RÉSZ

REPTILAN DNS - AGENDA 2030 

MÁSODIK RÉSZ

A múlt heti tréningünkön aktiváltunk magunkban és az emberiségben is 6 csillagjegyet: Kos, Oroszlán, Rák, Skorpió, Ikrek és Bika. Csodálatos energiákat hoztunk át a Földre ezáltal és globális teremtés valósítottunk meg általuk, a háttérhatalmi elit irányította mátrix és a mátrixban lévő problémák feloldására. Ha elveted azt a téves hitrendszert, hogy a 14 csillagjegyből benned csak egy található meg, mert a születésed időpontja ahhoz köt, és végre ráérzel arra, hogy a többi is megvan benned, sőt erejük bármikor használható, BÁRMIKOR, NEM CSAK AKKOR, AMIKOR A ZODIÁKUS KÖRÍV ODAÉR, az életedet is meg tudod változtatni vele és a Földért is sokat tehetsz. Ugyanis a zodiákuson lévő csillagjegyekben rejlő esszencia,  - melyek egymást tökéletesen kiegészítik -, olyan mágikus erőt szabadítanak fel, mely a nullpont energiához kapcsolódik. A nullpont energiával nem csak ellátni lehet majd a teljes földi infrastruktúrát, hanem a háttérhatalmi elitet is ki lehet innen söpörni vele, azon egyszerű oknál fogva, hogy az ő működésükkel ez az energia teljesen ellentétes.

 

A múlt heti tréningen a Naprendszer bolygóin /vagy azok holdjain élő szuperfejlett civilizációk tagjai együtt csatlakoztak hozzánk, hogy globális támadást indítsanak a földi háttérhatalmi elit ellen, és teljes hatalmi hierarchiája ellen. Találkoztunk a kilenc vénnel /a fekete mágiában őket említik a Vének Tanácsának/, akik a Földet állandó támadó, negatív bolygófényszögekbe állítják, ezzel is akadályozva a fejlődésünket, sőt, ezzel MEGVÁLTOZTATVA a fizikai síkot, a tudatot és a lélek és test rezgéseit is, hiszen ILYENKOR A NULLPONT ENERGIÁVAL ELLENTÉTES REZGÉSEKET HOZNAK LÉTRE. Hogy értsd, a bolygók ugyanott állnak, ahol addig álltak, a belőlük jövő energiákat változtatják meg, nem a bolygók  állását. Így egy kedvező bolygóállást áthangolnak negatív bolygóállásra, melynek káros hatásait a teljes emberiség és a teljes földi ökoszisztéma érzékeli, életüket akadályozza, egészségüket károsítja, rezgéseiket, frekvenciájukat rendkívül alacsony szintre taszítja. 

Ezért érzékelhettek gyakran mostanság ÁLMATLANSÁGOT, DEPRESSZIÓT, SZUICID HAJLAMOKAT, ÉLETENERGIA HIÁNYT, LEGYENGÜLTSÉGET ÉS SZOMORÚSÁGOT, REMÉNYTELENSÉGET ÉS FÉLELMET. Mert a Naprendszer bolygóinak megvan az a sajátossága, hogy mivel letarolták őket és a rajtuk lévő civilizációkat a Földhöz hasonlóan többször elpusztították, egy saját energiájukkal ELLENTÉTES rezgést is képviselnek, CSAKÚGY, MINT A FÖLD. 

 

Ezért van az, hogy pl a Plútó éppúgy képviseli az aljas, kegyetlen bosszúállást, a manipulációt és a zsarnokságot, mint az eredendő mágiát, a mágia és érzelem egységét, a tudatot kinyitó energiákat, a tobozmirigy felfejlesztését célzó erőforrásokat és a szüntelen tiszta információ áramlást, melynek adóvevői, számtalan feltaláló, a Plútó rezgéseit érzékelve hozott le Földünkre számtalan technikai és egyéb újítást. Ugyanígy, pl a Neptunus képviseli a ködösítést, a homályosítást és a félrevezetést, csakúgy, mint az egységet és a mindenhol elérhető szeretetet, a mágikus képességek kinyitását és a tiszta érzelem áramlását. Vagy épp az Uránusz, amely képviseli a dezinformációt, az elkötelezettség hiányát, és a hazugságot, de képviseli a tiszta információt, a tiszta éleslátást és a fátyol elhúzását a bezárt szemek elől, az újítást, a forradalmi eszméket és a változást. A Szaturnusz képviseli a korlátokat és a karmikus lekötéseket, de képviseli a felszabadulást és a próbák sorozata utáni teljes újjászületést. A Jupiter képviseli az eredendő bőséget és a sors jobbra fordulását, valamint a sors irányításának mikéntjét, de képviseli a túláradó költekezést, a hálátlanságot és a sorsfordulatokkal szembeni ostoba lépéseket, amikor egy kedvező sorsfordulatot ostoba módon kihagysz, és a lehető legrosszabbat hozod ki belőle. 

 

A múlt heti tréningen a Naprendszer bolygóiból elkezdtük kioldani a saját működésükkel ellentétes minőségeket.

A következő tréningen ugyanezt a Földdel is megtesszük, VALAMINT INFORMÁCIÓT KAPUNK ARRÓL, HOGY FÖLDÜNK MILYEN MINŐSÉGET KÉPVISEL MÁS BOLYGÓK LAKÓI SZÁMÁRA, és eddig milyen pozitív és negatív hatásokkal hatott rájuk. 

 

A következő tréningen aktiváljuk a Bakot, a Vízöntőt, a Halakat, a Szüzet, a Mérleget és a Nyilast. A hozzájuk tartozó bolygókat is tovább oldjuk a Naprendszert lefedő zsarnokság ellen. /Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz, Merkúr, Vénusz és Jupiter/. 

 

További csoda és érdekesség is egyben, hogy a csillagképek és csillagjegyek együttesen kapcsolódnak a DNS-be, és a Föld szakrális erővonalaiba, amelyek pedig a piramisokba és obeliszkekbe, kőkörökbe és a Stonehenge - típusú építményekbe. Minden egy összefüggő rendszer része, ahogyan ezt már tudjuk, de most kezdjük úgy igazán átlátni, hogyan is. A csakráink is rezonálnak ezzel - jelenleg 23 csakrát látunk a tréningeken, ebből hét van a testben, ami közismert, a többi a test felett és alatt kapcsolódik a nullpont energiamezőhöz, és a nullpont energia földi kapuihoz, úgy mint piramisok, erővonalak, obeliszkek, kristálykoponyák, ősi épületek és mindennemű kristály, inga, és mindenfajta spirituális szerkezet és eszköz - még a jóskártyák is ide tartoznak-, minden egy energiamezőbe kapcsolódik, és ez az energiamező tartja egyben többek között a Vonzás Törvényét is.  Ez az óriási rendező elv az, amelyről most végzetesen le akarják választani a Földet azok, akik a bolygót uralják. Valóban sorsdöntő időket élünk, amikor rajtunk múlik, hogy ezt megállítsuk. 

 

A NOVUS ORDO SECLORUM NEM LÉPHET ÉLETBE, MERT AKKOR A FÖLD ÖKOSZISZTÉMÁJA ÉS A RAJTA LÉVŐ LAKOSSÁG IS ELPUSZTUL, helyette maradnak a transzhumanizmuson átesett zombiagyú túlélők, maroknyian, és gépek mindenütt. 

 

A Marson működik több olyan kolónia is, amely a transzhumanista kísérleteknek ad otthont, akárcsak a Holdon. Azonban létezik egy Földet Védelmező Egység is, amelynek kolóniái a Marson vannak, és amely a nullpont energián dolgozik. Úgy sejtem, folyamatos csaták lehetnek a transzhumanista és a Földet védelmezők között. /marsrengések mostanában…/. Elon Musk, aki bőszen hirdeti a Mars terraformálását, - ezzel mellesleg belenyúlva a Mars azon energiáiba, amelyeket számunkra egyébként képvisel, mint két csillagkép része ugyebár - óriási hazugságokkal tömi az emberek fejét, hiszen a Marson élnek emberek… nem kellene terraformálni, főleg nem erőszakkal. Minden bolygónak megvan a maga ökoszisztémája, és mivel a Marsot nukleáris támadással pusztították el, a teljes felszínt letarolva, az azóta eltelt évmilliók során a Mars újra élhető lett. Nyilvánvaló, hogy a “vörös bolygóról” közölt képek hamisak. Az a folyamat, AHOGYAN EGY BOLYGÓ ÚJRA ÉLHETŐVÉ VÁLIK LETAROLT ÁLLAPOTÁBÓL, ahogyan az a Jupiter, a Szaturnusz, a Neptunusz és az Uránusz holdjaival is történik, megváltoztatja a bolygó energiáit a jó irányba. Mivel a Mars egyre erősebb és élettelibb, az energiái is egyre jobbak. 

 

A Mars pontosan azt a turbó energiát tartalmazza, ami az elinduláshoz, az áttöréshez és az új kezdethez kell. /lásd Kos…/. Nem csoda, hogy Elon Muskék pont a Marsot akarják megszerezni teljes egészében. /van még élhető bolygó közel hozzánk, de ez is el van titkolva előlünk/. 

 

Egy érdekesség, ami arra hajaz, hogy a háttérhatalmi elit percre pontosan választja meg előre születési időpontjait: II. Erzsébet királynő születési időpontja: 1926. április 21. A Kos évkör kezdete után a Bikába lépő, anyagi síkra hozó energia portál….a Mars bolygóval és a Vénusszal. . Talán nem meglepő. 

Ugyanez jellemző a többi elit tagra is. Az ő születési horoszkópjukat, mondanom sem kell, nem módosítják… /II. Erzsébet királynő lombikban fogant, ahogyan az elit többi tagja is/. 

 

Mellesleg Erzsébet királynő a világ legtöbb földterületét birtokló címét tudhatja magáénak. 2021-ben letartóztatási parancsot adtak ki ellene, 167 indián gyermek meggyilkolásáért, akiket férjével tettek el láb alól, még az 1990-es évek táján. Erzsébet királynő tanácsadói az úgynevezett LIGA tagjai, akik a háttérhatalmi piramis csúcsán lévő elit szűk körének tagjaihoz tartoznak. II. Erzsébet királynő vezeti a HÁROMSZÁZAK KLUBJÁT, és a Római Klubot /a legnagyobb bankszterek, pénzügyi szektor vezetői, mágnások és a világot irányító 167 cég fejei/, vezeti a Térdszalagrendet, amely 1300-as évekbeli megalakulása óta a világot irányító titkos társaságok közül az egyik, és habár azt állítja, hogy Arthur király leszármazottja, ez nem igaz. 

 

Ezzel szemben Hitler nagy csodálója és bevallott támogatója volt, érdekelt a nukleáris anyagok kereskedelmében igen nagy számú részvénnyel /uránium/, a fegyverkereskedelemben, és fia, Károly herceg vezeti az úgynevezett GREEN NEW DEAL programot, - a NAGY ÚJRAINDÍTÁSI TERV -, amely az új mátrix alapjait kívánja lerakni a Földön, többek között egy ÚJ PÉNZÜGYI RENDSZERT - ZÖLD PÉNZÜGYI RENDSZER NÉVEN -, amely a mostani összes gazdasági szektor leállításán és új alapokra helyezett, új pénzügyi rendszerrel való újraindításán alapszik, és ennek a big reset-nek a szerves részét képezi a Klaus Schwab által meghirdetett népességirtó program, amely a Green New Deal része. 

II Erzsébet férje, Fülöp herceg, ezelőtt egy évvel hunyt el, és a DRACO RENDHEZ tartozott, őseit pedig az erdélyi Vlad Tepestől származtatta, amiről úgy sejtem, hazugság és félrevezetés. A Draco Rend a Földet uraló egyik ellenséges faj testvérisége. 

 

A nagy újraindítás maga a NOVUS ORDO SECLORUM, melynek része volt a k@v@rus kampány, és v@na propaganda. A második lépés az orosz - ukrán háború világháborúvá avanzsálása - lenne. 

Az elit nyomására az országok sorban oldják fel a korlátozásokat és tilalmakat, amiket a j@v@ny idején bevezettek, mindezt EGYIDEJŰLEG az orosz-ukrán háborúval - bár vannak országok, ahol még mindig érvényben vannak az értelmetlen intézkedések -, mégpedig azért, hogy AZ ELIT ELKERÜLJE A V@R@S OKÁN BEVEZETETT ÉRTELMETLEN ÉS TÚLZÓ INTÉZKEDÉSEKBŐL FAKADÓ GAZDASÁGI CSŐD MIATTI TÖMEGES MUNKANÉLKÜLISÉG, ELSZEGÉNYEDÉS MIATTI, ILLETVE A GYILKOS MÉREG,A V@CNA OKOZTA ELHALÁLOZÁSOK MIATTI JOGOS ELSZÁMOLTATÁST. Mert amikor II. Erzsébet királynő ellen LETARTÓZTATÁSI PARANCSOT adtak ki, egészen egyszerűen nem vonult be a börtönbe… de amikor az egész elit ellen adnak ki ilyet - ami egyébként meg fog történni, csak az időt húzzák -, már nehéz lesz ezt eljátszani.

 

Az orosz-ukrán háború EGY SZÍNJÁTÉK, csakúgy, mint előtte a j@v@ny. Hamis videók, képek mentén közölt hamis híradások, a fősodratú patkány bérencei révén, akik térdet hajtanak az árnyékkormány előtt. Nem kétséges, hogy háború dúl, és emberek halnak meg, ami továbbra is borzasztó. De a háború előtti másik, két éves, hazug kampány, aminek a végeredménye több millió ember halála, akiknek kisebb hányada halt bele a v@r@sba, mint az o@t@sba, és az azóta tömegesen történő halálesetek számáról nem sok szó esik mostanság a médiában, pedig számtalan közismert személyiség is elhunyt, miután a mérget beadatta magának. Nem sorolom a neveket. Magyar és külföldi közéleti személyiségek. Úgyis tudod. Vannak köztük, akiknek halála igen rejtélyes, és most minden árnyékkormány által megrendelt gyilkosságot kiválóan el lehet tussolni, mondván, a v@r@s miatt van. Ezzel, hogy a háborúra terelik a figyelmet, elkerülik az elszámoltatást egy időre. 

Eközben szándékosan tönkreteszik a világgazdaságot, az élelmiszer ellátást, az energiaipart, mert a BIG RESET, a NAGY ÚJRAINDÍTÁS szerves része ez. Minden jó előre el volt tervezve. Megjegyzem, Oroszország és Kína nem része a GREEN NEW DEAL-nek, ellenkező irányt képviselnek, és az Oroszországot sújtó szankciók, melyek előmozdítása főként Joe Bidentől származik, ugyanúgy benne van a nagy újraindítási tervben. Ukrajna azonban, amely a világ búza- és árpa termelésének negyedét képviseli, most, hogy a gazdák nem tudnak termelni, komoly válság elindítója a háború. A BETEGSÉG ÉS A HÁBORÚ LOVASA UTÁN JÖN AZ ÉHÍNSÉG LOVASA. /erről majd később, amikor ideér/.

 

A TRÉNINGEN RÁ FOGUNK DOLGOZNI A NULLPONT ENERGIÁRA, ÉS A VELE SZEMBEN ÁLLÓ ÁRNYÉKKORMÁNY HATALMI TÖREKVÉSEIRE - A GÉPEK KORSZAKÁRA -, A HÁBORÚ ÉS ÉHÍNSÉG LOVASÁRA TOVÁBBRA IS, AZ ELJÖVENDŐ LEZÁRÁSOKRA, HOGY NE TÖRTÉNJENEK MEG, A GREEN NEW DEAL-RE, A TÉRDSZALAGRENDRE, A LIGÁRA ÉS A RÓMAI KLUBRA. Szóval komoly feladatok lesznek. Ezeket a következő hat csillagjegy felébresztésével, és a bolygók beavatkozástól való mentesítésével is segítjük. A Nullpont Energiát behívjuk és szétterjesztük a Földön. Igyekszünk minél inkább érezhetővé és láthatóvá tenni. 

 

A mostani korlátozások és tilalmak alóli feloldás nem végleges. Tervezik a következő menetet. Mindenki tudja, hogy ősszel érkezik el, de vannak olyan információim, ami szerint talán még korábban, attól függően, hogy a háttérhatalom mit akar elérni…. hiszen igazán gyilkos kombó lenne az éhínség, az újabb lezárásokkal együtt, plusz az elhúzódó esetleg kiterjedő háború. Mégis, mivel a földi spirituális magok nagyon jól dolgoznak, folyamatos akadályokat állítunk az Árnyékkormány elé. Mindenre időben kell odafigyelnünk, és a mi tervünk is halad. 

 

Az elmúlt két évben a sorsmódosítás nagyon erőteljesen feszült neki az emberiségnek. A lezárásokkal és tilalmakkal EGY HOSSZAN TARTÓ, IGAZSÁGTALAN ÉLETHELYZETBE hozták az emberiség java részét. Tervezett dolgok, mint vállalkozások elindítása, vagy éppen válások, két évre megálltak. Ez rendkívül erős időrés, amely nem hagyta a dolgokat időben megtörténni. Az életterveitek általi megismerkedések és találkozások is elmaradtak. A születésed pillanatában módosított élettervedben benne volt a találkozás, a válás, a vállalkozás elindítása, bármelyik, de a módosítás már akkor előre biztosította, hogy ez a két év megtörténjen… mert az Árnyékkormánynak mindig több száz éves tervei vannak előre és ehhez a születendő gyermekek születési horoszkópját is hozzáhangolják, mert igazi biztonsági játékosok. Ezért viselik nehezen ha hiba csúszik a terveikbe. A túl régóta megállt idő az életedben, nem véletlen. Az elmúlt két év erős bélyeget nyomott a törekvéseidre, és a tréningen a csillagjegyek és csillagképek erejével fogunk dolgozni, hogy ezt a bélyeget, ezt az időhurkot feloldjuk. Az időhurok része a háború is. Az időhurok mindig újraképezi önmagát, és a hamis, terhelt karmákkal erősítik meg. 

 

Az igazi fekete mágia, amit a háttérhatalom művel, erős sátánista szertartásokban mutatkozik meg. Mint az közismert, a szertartásokhoz Bahomet /a kosfejű/ istenséget használták fel, akit a magyaroktól loptak el és kemény alkukkal láncoltak magukhz. Bahometet már kiszabadítottuk a rabságból, és elvágtuk a fekete mágia szálait. Azonban ezzel még nem végeztük el a teljes felszabadítást. A háttérhatalmi elitnek KOMOLY NAPIRENDJE VAN, ami a mágiáikhoz kötődik. Napi szintű szertartások, és napi rutin, melynek ELEMEIT A HOLLYWOODI FILMEKBEN A LAKOSSÁGRA IS RÁERŐLTETIK. Hollywood teljes egészében a háttérhatalom irányítása alatt áll, és a filmek forgatókönyveit erősen cenzúrázzák, sőt a már kész filmekben is végrehajthatnak módosításokat. Joguk van beleszólni abba, hogy melyik film kerülhet ki és melyik nem, ezért történhetett az meg, hogy az Avatar 2 nem juthatott ki a filmstúdiókból, és az, hogy a Mátrix Feltámadások olyan lett, amilyen. Én nagy Mátrix rajongó vagyok, és feltűnt, hogy Keanu Reeves olyan unottan játssza Neo szerepét, hogy az már fáj. Van egy másik forgatókönyv is, sőt, egy teljes leforgatott film, amelyet mi valószínűleg sosem láthatunk. Több, mint feltűnő az is, hogy a filmben elhangzik: ha nem működünk együtt a Warner Brothers-szel, ez a film nem jelenhet meg. A Warner Brothers, a Twentieth Century Fox és a többi, mind-mind még az 1950-es években a háttérhatalom kezébe kerültek, és a Pentagonban van egy olyan részleg, amely az álomgyár filmejivel foglalkozik.. A Top Gun és a többi hasonlóan erős propaganda film is innen került ki, a világméretű halálos j@rv@nyokat és a teljes bolygót megsemmisítő katasztrófafilmek, mint érzékenyítés az apokaliptikus korunkra, úgyszintén, és vannak bérírók és bérszínészek, akik csakis erre vannak kitalálva… 

Ezenkívül a Walt Disney is ide tartozik, és persze minden és mindenki, aki valaha is a mozivászonra szán filmet, és azt ebben a háttérhatalmi monopóliumban - ahol szoros összefonódások vannak a maffiával mind a mai napig, és droggal is ők látják el a színészeket -, Hollywoodban akarja elkészíteni. 

A színészeket és énekeseket nagy számban vetik alá az MK ULTRA kemény kísérleteinek, agymosásnak és chipek beültetésének az agyukba, valamint több neves énekesnő, mint Britney Spears, Miley Cyrus, Christina Aguilera, és még sorolhatnám, lobotómiának volt alávetve… Azok a színészek és zenészek pedig, akik nem engedelmeskedtek, sorra haltak meg az elmúlt évtizedekben. 

Van ugyebár az úgynevezett Huszonhetesek Klubja, akik mind huszonhét évesen haltak meg, úgy, mint Jim Morrison, James Dean, Amy Winehouse, Kurt Cobain, Janis Joplin, Jimi Hendrix… és van az a réteg, akik jellemzően az ötvenes éveikben haltak meg, mint George Michael, Michael Jackson vagy Whitney Houston. Vannak, akiket pedig egészen egyszerűen levettek a mozivászonról és a koncertszínpadokról, mert nem hajtottak fejet, ilyen pl a rég eltűnt Steven Seagal, vagy Emilio Estevez… 

A Huszonhetesek Klubjának tagjai túltolták. Lejárt az alkujuk az elittel, aki nagyjából tíz évre szerződött velük, hatalmas csillagot csinálva belőlük azzal a kitélellel, hogy huszonhét éves korukban kiírják őket az életből. 

Az ötvenesek klubja az elmúlt években lett ilyen szapora halálesetekkel teli, olyan közismert személyiségekkel, akiket azelőtt megvádoltak és meghurcoltak, majd kiírtak az életből.

Akiket pedig leírtak, már nem rúghatnak labdába. Megjegyzem, Alec Baldwin esetében is így van. Habár a gondatlan emberölést megúszta - ráfogták az egészet, még a ravaszt sem ő húzta meg egyébként.. -, mivel LEVÁLT Hollywoodról, az ára az, hogy ráfognak egy gyilkosságot, és ha megússza is, hogy elítéljék, többé már nem játszhat és nem rendezhet…

 

Ha nyitott szemmel jársz a világban, látod, mennyi módon befolyásolnak minket és nyúlnak bele az életünkbe. 

Mennyi módon kontárkodnak bele az élettervünkbe és taszítanak minket hosszan tartó beragadt élethelyzetekbe. 

A fejlődésed útja nem csak arról szól, hogy te magad felébredsz a saját képességeidre, és egy csodás, lenyűgöző Világegyetemre, ami körülvesz. Arról is, hogy a mátrix labirintusából kijutsz, amihez látni kell a labirintus létezését, alapvetően. Azt, hogy számtalan akadályt gördít az Árnyékkormány elénk, a háttérhatalmi elit titkos társaságai, és nem minden belőlünk származik és nem is minden hozzánk tér vissza. Ideje kikukáznod ezt az éncentrikus, dogmatikus gondolkodásmódot, és felnyitni a szemed arra a tényre, hogy egy akadálypályán vagyunk, ahol csakis belátással és a tények átlátásával lehet végiglavírozni. Monthatnám úgy is, nem elég ide a szeretet és a fény… az éleslátás és a mentális erő kell elsősorban, hogy az akadályokat áthágd. 

 

Ezelőtt 170.000 évvel teremtették meg - a sumer agyagtáblák szerint - Adamut és Evát. A HAMIS GENEZIS, AMI A REPTILEK PROJEKTJE VOLT -, előtt hirtelen evolúciós ugrás történt az éppen őskori állapotokba zuhant emberiség számára. Először is, hirtelen megnőtt az agytérfogatuk mintegy kétszeresére, holott a környezeti változók nem indokolták ezt. /ezt hívják egyébként evolúciós résnek, a bizonyos hiányzó láncszemnek a darwini elméletben/. Másrészt genetikai állományunkat kiegészítették új, reptil génekkel. 

 A MAI DNS-LÁNCOD 97 SZÁZALÉKA INNENTŐL KI VAN KAPCSOLVA, AZAZ DEAKTIVÁLT ÁLLAPOTBAN VAN. A tudósok nem értik, hogy miért van az, hogy mindössze 3 százalék aktív a DNS láncból. A 97 százalék feltérképezése most is folyik. A tudósok feltételezik, hogy magasabb rendű kognitív és spirituális képességek - úgy mint telepátia, kinetikus képességek, teleportáció és egyebek - rejlenek abban a 97 százalékban, valamint az öregedés megállítása is, amely folyamat egyébként dióhéjban arról szól, hogy a sejtek azért kezdenek el öregedni, mert a sejtmagjainkban lévő DNS szekvencia hibás parancsokat kezd el adni a sejteknek, így azok elöregednek és elhalnak. Tehát EGY HIBÁS PROGRAM FUT BENNÜNK, pontosan olyan ez, mint az elektronikai eszközeinkben a chipek, hogy profán hasonlattal éljek, amelyek egy adott működési idő után egyszerűen működésképtelenné teszik a szerkezetet…. okkal látom úgy, hogy a JAHVE féle inkarnációs körforgás a hamis karmás bekötésekkel EGY ÓRIÁSI NAGY ÁTVERÉS. 

 

Tehát, hogy összefésüljem a tényeket egy nagy kerek egészbe: 

A 12+1-es, azaz 13-as DNS-lánc /ebből a testedben 12 van meg, ebből 2 aktív, a kóborgó DNS inkább intergalaktikus lehet/ 13 fő bolygóhoz kapcsolódik a Naprendszerben, amelyből ismert számunkra a Naptól mért távolság sorrendjében: VULCANUS /eltitkolt bolygó, a Naphoz közel/, MERKÚR, VÉNUSZ, FÖLD, MARS, JUPITER, SZATURNUSZ, NEPTUNUSZ, URÁNUSZ, PLÚTÓ ÉS NIBIRU ÉS MÉG KETTŐ, AMI EDDIG ISMERETLEN. 

13 bolygó között folyamatosan cserélődik az élet, a pánspermia elméletet véve alapul, valamint a NULLPONT ENERGIA alapján a rezgések is, energia formájában. A 13 bolygó a 13 DNS-hez kapcsolódik, ami így egy teljes DNS lánc. A 13 DNS-hez és 13 bolygóhoz 13+1 csillagkép kapcsolódik, az ismert 12 mellett ugye ott van a Nimród, és a 14. a Kígyótartó, amely átvezet a Tejútra, amit az istenek útjának is neveznek. /magasabb rendű tudatosság/. A 13+1 csillagkép szorosan kötődik a 13 bolygóhoz, amik a 13-as DNS-lánchoz, ami pedig a földi valódi órához, amin 13 számnak kellene lennie. A 13 óra kapcsolódik a 13 dimenzióhoz, ami a 13 fénykapuhoz. A fénykapukat és dimenziókat a nullpont energiával lehet mozgatni és összekapcsolni, valamint a maya naptárral és az abban rejlő időgéppel. Az egész pedig egy óriási és tökéletesen logikus rendszer, melyben a NIBIRU, Marduk bolygója is részt vesz. A teljes egység voltaképpen. A 13 fő bolygóról jöhettek azok a DNS szekvenciák, amiből ősi teremtőink összeraktak minket, és amelybe beleadták saját, Naprendszeren kívüli önmagukat is, ezért helyeződik rá az egészre a Kígyótartó csillagképe. 

Az pedig már átvezet a Plejádok csillagrendszerbe. 

A földi emberek lebutított DNS-e miatt és a hamis genezis miatt nehezen ébrednek fel a valóságra. Inkább kapaszkodnak vallásokba, dogmákba és hamis hitrendszerekbe, mintsem meglássák az igazságot, mert az teljes hamis világképükkel állítaná őket szembe. A másik, amiért nem akarnak felébredni, az a HIPNÓZIS, ami ellenük zajlik, és ami jön HOLLYWOOD-on keresztül, a közösségi médián keresztül, a fősodratún keresztül, mindenen keresztül, ami KÉP. Ezenkívül a tudatmódosítás zajlik gyógyszereken, mérgeken, és élelmiszer-víz-levegő-talaj szennyezésen keresztül, valamint a HAARP-pal és a Chemtraill-lel, az 5G-vel és a v@nával ami leállítja a DNS fejlődési ívét, mielőtt még áttörnénk a mátrixot és újraépítenénk a szupercivilizációt. Az összes háttérhatalmi trükk, mint a betegség, a háború, az éhínség és a halál, mind annak a része, hogy újraindítsák a világot egy nyílt diktatúrával, és ennek elérésére akarnak minket mindezekkel az eszközökkel megtörni. 

A TRÉNINGEN MINDEZEKKEL SZEMBEMEGYÜNK, SŐT, A MAJOMHIMLŐT IS ELŐ FOGJUK VENNI, ÉS AZ ŐSZI HÁBORÚS ESZKALÁLÓDÁSNAK IS ELÉBE MEGYÜNK.

 

Minden bátor harcosomat várom a csodálatos és összetett szombati tréningen :)

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

REPTILIAN DNS - AGENDA 2030

2022. május 28. szombat

15.00-19.00

Skype

részvétel 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Áldás

Eszter 

 

Fényhozó

 

Szólj hozzá