2022. júl 06.

ARCHONOK ÉS TITÁNOK - TITKOS TÁRSASÁGOK

írta: Eszter 777
ARCHONOK ÉS TITÁNOK - TITKOS TÁRSASÁGOK

 

 

ARCHONOK ÉS TITÁNOK I. 

ARCHONOK A TITKOS TÁRSASÁGOKBAN

 

ARCHON ENERGIA

ARCHON GONDOLATÁTVITEL

 

A NAGY TITÁNOK MÁTRIXBA LÉPTETÉSE

GAIA, URANOS, ATLAS,KRONOS - SATURNUS, VULCANUS

 

Emberek milliárdjai élik le úgy az életüket, hogy elfogadják azt az életet, amit élnek. Nem is gondolnak a változtatásra, eszükbe sem jut, hogy másként is lehetne. Egyáltalán nincs arra egyetlen teremtő gondolatuk sem, hogy mit lehetne tenni azért, hogy az életük jobb legyen. Ők az irányítható tömegek. A tömegek, akik mennek az eléjük lógatott répa után, a végtelenségig… életről-életre. 

 

Meghalnak, reinkarnálódnak és ott folytatják, ahol abbahagyták. Nagyjából hárommilliárd lélek tartózkodik a Földön, akik életről-életre fejlődnek.  A többieknél ezt egészen egyszerűen leblokkolták… Sokkoló… Hiába születnek újra és újra le a Földre, nemhogy nem lelik, még csak nem is keresik a létezésük kulcsait, sem a létezésük okát.. A tudatuk zárt marad, a lelkük a testükbe van zárva.A lelküket már jóval azelőtt károsították, mielőtt ideérkeztek volna először, és a tudatmagjukat is. Ők a KISZOLGÁLÓ TÖMEGEK, akiknél az elit pontosan tudja, mire számítson, és rájuk alapoz, rájuk építette fel a mátrix rendszerét. 

 

Az a hárommilliárd azonban folyamatosan keresi az igazságot, és számtalan akadállyal kell szembenéznie. Szinte áthághatatlan, nonszensz, bagatell történésekkel, amelyek kicsinek tűnnek ugyan, mégis nagyok. Apró dolgok, amelyekből nagy akadályok lesznek, és a sok apró dolog egymásra halmozódva még nagyobb falakat épít. EZ A JELENSÉG MESSZE TÚLMEGY AZON, HOGY PRÓBÁRA TESZNEK TÉGED, VAGY TANÍTANAK. A tanítás tudtommal még definiáltan is egy folyamat. Ez pedig nem egy folyamat, hanem egy ÁLLANDÓSULT ÁLLAPOT. A küldetés, a létezés, a szabadság kulcsfolyamatait egy állandósult, tanításnak, és véletleneknek, úgynezvezett “sorsfordulatoknak” - nem azok… - álcázott állapottal blokkolják le.

 

Biztosan érezted már úgy, hogy bármerre indulsz, mindenhol falakba ütközöl, főleg MOSTANSÁG, amióta már “nincs karantén”.. hát persze, hogy a világot uralók rágyúrtak erre. Tudták jól, ha kinyitják a világot, a visszafogott folyamatok megsokszorozva törnek elő. Az addig halasztott komoly lépések megtörténnek. Az addig hezitálók elindulnak. 

Elindultatok. Azonban minden módon akadályozva vagytok, és ismétlem, ez nem próba, és nem teszt, nem tanítás, hanem ellehetetlenítés. Nem biztos, hogy egyedül le tudod küzdeni. 

 

A világot irányító elit sorai között sok az úgynevezett arkhón. Az arkhón szó eredeti - görög - jelentése: vezető, irányító. Az ókori Görögországban hívták így a vezető réteg nemeseit, és az irányító vezetőket, akik gyűléseken határoztak az ország sorsáról. A “demokrácia” alapja ugyebár… Már akkor sem lehetett demokrácia, mivel kiválasztott, magas rangú, a nép akaratát nem szolgáló vezetőkről van szó. Az Arkhón azonban nem csak vezető nemes, hanem egy idegen faj neve is. 

Ez az idegen faj voltaképpen a titánok egy nagy csoportjának őse. Ősibb lények az Annunakiknál, és természetesen az embernél is. A külsejük pontosan olyan, mint amilyennek a nagy démonokat látjuk. 

 

A nagy, valóban létező - tehát nem belső, nem saját démonod - démonok eredete után kutatva bukkantam rá arra a tényre, hogy a démonok és az arkhónok egy és ugyanaz. Ősi titánok, akik minden teremtett lénynél előbb itt voltak a Földön. Évmilliókkal az első humanoid faj előtt, és évmilliárdokkal az első Annunakik ideérkezése előtt. Az első földi társadalmat építették fel, az első humanoidokkal együtt. Egy igen magasan fejlett társadalmat, amely évmilliókig kormányozta ezt a bolygót. Az arkhónok nem kifejezetten rosszindulatúak, nem lehet rájuk húzni, hogy csak azok. Egy alapvetően magasan fejlett szuperintelligens, nagyon komoly képességekkel rendelkező, ősi fajról beszélünk, amely az Univerzum első fajai között volt, ha nem a legelső - ERRŐL INFORMÁCIÓK A TRÉNINGEN, ENNEK A TÉMÁNAK UTÁNAJÁRUNK -, és mivel úgy emlékszem, a BOLYGÓTEREMTŐ ISTENEK KATEGÓRIÁBA tartoznak, azaz az ELSŐK néven ismerjük őket a csapatommal. 

 

Az arkhónok azonban beépültek a társadalomba, és a vezetők közé, mondhatni CSAKIS A VEZETŐK körébe. A mostani elit jó nagy részében magas DNS-szenkvenciában jelen vannak. Ezek az arkhónok, a háttérhatalmi elit vezető pozícióiban már egy módosult alfaja az eredeti titánoknak. Ugyanúgy alkalmazkodtak a földi létezéshez, mint az Annunakik és a reptilek. Ugyanúgy beépültek az emberi DNS-be, mint a többi idegen faj. 

 

A DNS-ed felfedetlen, kikapcsolt állapotban lévő 97 százalékában ők egy igen nagy részt foglalnak el, hatalmas teremtő erővel és erős spirituális képességekkel. Egy faj, amely a képességeid alapját képezi. A következőkre tesz /tehetne, ha beengeded az erőt képessé:

Gondolatátvitel 

Azonnali manifesztáció

Bolygóalakító képességek mentális erővel

A fizikai sík átalakítása

A 3D és az 5, 7, 9, 13 D közötti átjárás és azok alakítása

Univerzális események irányítása 

Bolygóközi események irányítása

Ez a szép oldala. 

 

Íme a nem szép oldala:

Gondolatátvitel mások akaratának teljes megtörésre

Bolygóalakító képességek mentális erővel - a lehető legnagyobb pusztítás, ami ezzel elérhető

/éghajlat, domborzat, ökokatasztrófák/

A fizikai sík teljes lefolytása

A 3D, 5, 7, 9, 13 D közötti átjárás elzárása

Univerzális események megakalyozása

Bolygóközi - Naprendszer - események megállítása

Azonnali manifesztáció - a mátrix valósághálójának totális manipulálása - EZ RENDKÍVÜL FONTOS, INFORMÁCIÓK A TRÉNINGEN

Na, ez már nem hangzik annyira jól, viszont hátborzongatóan ismerős.

 

Itt megállnék egy pillanatra. Nem egy agyament elmebeteg eszmefuttatását olvasod, aki túl sokat fantáziál. Sem egy konteós lázálmait éjjeli órákban - kiválóan alszom éjjel. Nem is egy sci-fi újabb fejezetét, és a mindmeghalunk.com és a többi sem ihletett meg engem e sorok írásakor. 

Sokkal inkább a világunkat elnézve, az itt zajló őrületes valóságtakargatás mögé nézés, és az okok keresése. Rég tudnak a spirik az arkhónokról. Régóta elterjedt és egyébként helytálló elmélet, hogy a vezető társadalmi rétegbe épültek be, akárcsak a reptilek. A háttérhatalmi elit abszolút alapját képezik az arkhónok, és a tudásuk.  A fenti felsorolást nézve bizony igen sokat tesznek azért, hogy ezeket a képességeket folyamatosan és aktívan latba vessék, no de nem úgy, ahogyan azt a valódi, ősi arkhónok tették. Távolról sem. Egy enlilita elit tag nem fog tenyeréből sugárzó tűzzel tönkrevágni egy egész várost, ez nem egy superhero hollyvood movie. Az elit inkább mint mindig, sunyi módon intézi, ráadásul nemhogy nem ősi arkhónok, de már küllemükben sem hasonlítanak rájuk - mint mondtam, a DNS-evolúció következtében az arkhón DNS-szekvencia is alkalmazkodott az emberi DNS-szekvenciához. Az elit inkább egyes tagjait felavatja, és igen komoly VALÓSÁGOS LECKÉKNEK ÉS PRÓBÁKNAK veti őket alá, hogy ezt az arkhón energiát előhozza belőlük. 

 

Nem szép és csodás rítusok ezek, hanem a kegyetlenségükről híresek, és nem minden felavatott éli túl. Konkrétan a halállal néznek szembe. A manifesztációs képességüket életveszélyes helyzetben próbálják ki. A gondolatátvitelt úgyszintén. Olyan szituációkban vetik őket alá teszteknek, amibe egy átlag ember belehal. Az arkhón DNS-rész aktiválásakor az emberi testet határozottan elpusztító külső hatásokkal szembeni ellenállás kifejlesztése az elsődleges cél, és mindezt éles helyzetben való manifesztációval. Mondjuk tűzviharral szemben építs hirtelen falat - én ezt így tudom elképzelni. Ez is nagyon sci-fisen hangzik, mégis van valóságalapja. “Legendák és mítoszok” szólnak ilyen esetek tömkelegéről, és mivel a legendák és mítoszok adják a valóságos történelem kulcsait, nagyon könnyen el tudom képzelni, hogy ez is igaz, mint annyi minden más, meredek tények, amelyeket szinte senki sem hisz el. 

 

A mítoszokat és legendákat egészen egyszerűen csak a misztikum tárgykörébe sorolják mind a mai napig, - egyébként a tárgyi bizonyítékokkal alátámasztott valós történelmet, és az Annunaki krónikákat is -, a Bibliát pedig ugyebár milliárdok, kérdések és gondolkodás nékül világszinten elfogadják, mint megfellebbezhetetlen igazságot.

Miért is van ez így? 

Azért, mert az emberek inkább hisznek olyan dolgokban, amiket senki sem akart évezredekig bizonyítani, és mivel könnyedén lehetett vele mindent megmagyarázni, ezért könnyebb is volt elhinni, mint olyan dolgokban hinnének, aminek utána kell járni, ami önálló gondolkodásra készteti őket, ami felborítja a hagyományos hitrendszereket, és kifordítja az eddig ismertnek hitt igazságot a sarkaiból, megmutatván, minden hazugság volt, az utolsó szóig. 

 

Ennek ellenére az a bizonyos hárommilliárd nagyon is utána akar járni, vagy éppen ő maga is azok közé tartozik, akik éppen a sivatagban régészkedve, nyomok után kutat.  Leporolja finom ecsettel az évezredekig elrejtett igazságot, és minden újabb bizonyíték újabb puzzle-darabot tesz hozzá a nagy egészhez, ami döbbenetes.

A látszat világ mögött rejtőző világról. Arról, hogy az évezredes dogmákon alapuló társadalmi berendezkedés VALAKIK javát szolgálja, valakikét, akik a háttérben elbújva irányítják a Földet, és minden hasznot bezsebelnek, egy infláció, egy élelmiszerhiány, egy energiahiány pusztán gazdasági húzás nekik, az emberéletek semmit nem számítanak, az egész bolygót csupán játékszernek tekintik, és az embereket sakkfiguráknak. 

Már aki hagyja ezt. 

 

Az archon energia tehát majdnem olyan ősi, mint maga az Univerzumunk. 

Ebben az erőben benne van a nagy megváltása az emberiségnek, és a teljes elpusztítása is. Mégsem teszi sem ezt, sem azt. 

Mi kontrollálja? 

Mi állítja meg? 

Mi tartja kordában? 

Nos, maga az ember. Az ember alaptermészete, amit Enki táplált belénk. A jóhiszeműség, a jóra való törekvés, az értékalkotási törekvés, amely mellett, ha el is kap a “gépszíj”, megállítod magadat. /már aki…, mert van, aki szabadjára engedi a “démonait”/.

Ha szilárdan hiszed, hogy értéket alkotni, adni valamit jöttél ide, az sokat segíthet. Az vezethet előre Téged, hogy tenni akarsz valamit a világért és az emberiségért, és az, hogy számodra sok minden, amit fentebb olvastál most, elfogadhatatlan, ahogyan nekem is. Van egy belső fékünk, amit soha nem fogunk elengedni, és ami nem csak fék, hanem egyben védelem is. 

Védelem azzal szemben, ami másokat aljassá, gátlástalanná és persze ezzel együtt boldogtalanná tud tenni. Azzal szemben, ami másokat ÜRESSÉ TUD TENNI. 

Ez az üresség hasonló, mint amit a világ vezető elitje érez. A forrása a szeretet hiánya, és az adni tudás hiánya. Az az érzés, hogy nem bíznak senkiben, hogy magukra maradtak, hogy az állandó készenlét teszi őket paranoiássá. Nem ismernek más módszert, mint a tömegek manipulálását arra, hogy elérjék a céljaikat, és a manipuláció sem folytatható örökké egy több milliárdos tömeggel szemben. Ez a manipuláció a végéhez érkezett. Lassan kifut, de az emberiség ettől még nem fog felébredni, pusztán csalódni fog a rendszerben, de kiutat nem fog látni belőle. A gondolkodás be van szűkítve, mesterségesen, egy mesterséges világba. 

Az archónok olyan ősi lények, akik intelligenciában messze lekörözik messzi utódaikat, az emberiséget. Azért utódaikat, mert a DNS-ünk részei, és azok a képességek, amelyeket mi spirituális képességeknek mondunk, mert úgy hisszük, a lélekből fakadnak - ez tévedés, a DNS-be vannak kódolva -, minden földi ember sajátjai. A tudat leblokkolása vezetett oda, hogy a mai világban a képességekről az emberek java része mit sem tud. Úgy hiszi, ha nem is teljesen fizikai lény, azonkívül, hogy eszik, iszik, dolgozni jár, vegetál, vagy ennek teljes ellenkezője, keményen hajt a karrierje érdekében, korrupt és manipulatív, a szavak nagymestere és az ígéreteké, átgázol másokon, és a pénz lebeg a szeme előtt, ettől motiváltnak érzi magát - bármi másra is képes lenne. 

Mégis, ez a sok milliárd ember MÁR ÉREZ VALAMIT. Annak ellenére, hogy nem tudja mit is érez, és annak ellenére, hogy hisz a látszatvilágnak, a mátrixnak, már érez valamit. Valamit, amit megfogalmazni nem tud. 

Mégis érzi. 

Nem azt, hogy valami baj van a világgal, ezt mindenki tudja. 

Sokkal inkább, hogy talán tenni is lehetne valamit, hogy ne legyen baj. 

Még elképzelni sem tudja, mi lehet ez a valami, de azt érzi, hogy rejtőzik benne egy erő, egy tudás, amihez NEM TUD HOZZÁFÉRNI. Ami le van tiltva a tudatából, és ezt szó szerint képzeld el. Te hozzáfértél, valamitől felébredtél, valami miatt kimásztál a mátrixból. Ezek az emberek kerülik mindazt, ami a mátrixszal szembeállítaná őket, és messze kattintgatnak a spirituális oldalaktól, mondván, ez mind baromság. Nem hisznek benne - mondják maguknak -, de valójában nem hisznek, vagy csak mondják, vagyis gondolatátvitellel, évezredes komoly agymosással elhitették velük, hogy nem hisznek benne. 

Inkább az utóbbi.

 

Ha végigtekintesz az évezredeken, amióta Enlil uralja a Földet, és a spiritualitást üldözi, nevetségessé teszi, és a spiritualitáson túlmenően az összeesküvés-gyakorlatokat is pusztán az összeesküvés-elméletek szintjén tartja, láthatod, hogy miyen módon teszi mindezt egy eszme, mert Enlil már itt, a Földön, pusztán eszme. 

Emlék mondhatni. Emléke egy idejétmúlt, letűnt kornak, ahol még fizikailag, magát elfátyolozva, egyistennek kiálthatta ki. Az annunakik tudják, hogy azok az idők már régen elmúltak, amikor az emberiséget ilyen könnyen lehetett befolyásolni. 

Most már komoly technikai apparátus kell hozzá, és az archon energia egy megbúvó, még a konteósok számára is ismeretlen eszköz. Elkönyvelik démoninak, de ez nem ilyen egyszerű. 

A démonok ilyen névvel valójában külső entitásként nem léteznek. A démonok a belső sötétségünk megnyilvánulásai, és meg kell tanulni integrálni őket, lecsillapítani őket, és az archon gondolatátvitel fincsiségei arról szólnak, hogy ez ne jöjjön össze olyan könnyen. Ahhoz előbb tudatosnak kell lenned, kiélesíteni az elmédet a valóságra, és pontosan tisztában lenni magaddal. 

A titánok, akiket a világ démonokként ismer, és akik valóságosan létező Létezők, entitások, akik az “istenekhez”, vagyis az Annunakikhoz hasonlóan egy másik téridősíkon vannak, elzárva tőlünk - az a mítosz, hogy Gaia és Uranos gyermekeit Uranos, látván saját gyermekeit, megijedvén tőlük, a föld mélyére száműzte őket, nos ők a világ által démonokként ismert titánok. Nevük azonban a Naprendszer bolygóit is jelöli, és ENNEK A NAGYON ÉRDEKES TÉMÁNAK IS UTÁNAJÁRUNK A TRÉNINGEN. 

 

Az archonok a titkos társaságok szerves részei. Sőt. Kifejezetten ők építették fel a java részüket. A Vatikán, mint az Illuminati egyik alszervezete, számtalan titkot őriz olyan mélységekben a Vatikán alatt, ahova még nem jutott le ember több ezer éve. EMBER NEM. Maradjunk annyiban..

Ez az erő, amit az ősi titánok birtokolnak, a fekete mágiákkal lettek LEKÖTÖZVE ide, a mátrixba. Ezeket a lekötéseket a csapatommal már évekkel ezelőtt feloldottuk, de az őserő még nem tért teljesen vissza. Túl sokáig élt bezárva, elzárva az emberiség elől, ráadásul az emberiség egy rossz enlilita program, a démonológia miatt fél tőle. Démoninak, gonosznak könyveli el azt, ami az Univerzum egyik ősi alkotóeleméből, a Forrás jin - setét, női, anya - energiájából jött létre. Ami a mi lelkünknek és a fele. Oly nagy horderejű ez a dolog, hogy a dualitást is erre építették.  Mindaz a két-ség, mindaz a homály, ami az emberiség tudatára rá van borítva, ezen energia hiányában tud ilyen jól működni. A sötét oldaltól való félelem még mindig globális, és az emberek még magával a fogalommal sincsenek tisztában. Agyon nyúztam már ezt a témát ugyan, de az archonok miatt most újra fel kellett hoznom, és más megvilágításba helyeznem. Ugyanis ilyenformán kézzel fogható. 

A titánok léteztek. Ezt tudjátok. Az ősi, hatalmas erejű lények, amelyek megadják neked a létezésed alapjait, a képességeid hajtóerejét, a túlélésed kulcsait, az emberiség jövőjének kulcsait. 

Az elit befogta ezt az energiát, és tisztában van a létezésével. Minden blokkolásukat, a teljes hatalmukat energetikailag erre alapozzák, ráadásul tőled veszik el, és mindenkitől. Megfosztottak minket attól, hogy teremtsünk, alkossunk és önállóan létezzünk. Aki ezt az energiát felfedezi és magába integrálja, eldobva a katolikus hitrendszer rémséges hülyeségeit, az sokkal előrébb van. 

Az ILLUMINATI és az archonok kapcsolata felfedezésre vár, és ezt alaposan megnézzük vasárnap. Ismét nagy áttörés lesz. 

 

Ismét a felét tudtam idő és hely hiányában elmondani erről a témáról, de a jövő héten folytatom a cikk és az ide tartozó tréning második részével.

 

A TRÉNING TÉMÁI:

Uranos, Gaia, Kronos, Atlas, Vulcanos és a többi titán valóságos története

A valódi démontan - mindenféle sötét oldalas humbug és fekete mágia nélkül

ARCHONOK A TITKOS TÁRSASÁGOKBAN

A  globális archon mágia oldása

A titánok valódi története a Világegyetem kezdetétől

ARCHON ENERGIA A HÁTTÉRHATALMI ELITBEN - itt jönnek azok a finomságok, hogy a pápa archon-e - hogy az-e, az édeskevés ahhoz képest, ami valójában van, és ami az orrunk előtt zajlik, mégsem vesszük észre

ARCHON ENERGIA BENNED

ARCHON DNS BENNED

Archon mágia - RENDKÍVÜL ÉRDEKES ÉS FELTÁRATLAN TÉMA, MELYNEK MI MOST ÚTTÖRŐI LESZÜNK

A globális elit és az archonok közötti kapcsolat

Archon beavatások a szabadkőművességben

A jelenlegi világhelyzet és az archonok tervei az emberiséggel

Az archonok és az annunakik

Az archonok és a Nibiru

Az archonok és a Naprendszer

A démonológia valódi titkai - megdöbbentő tények és igazságok ahhoz képest, amit a démonokról hazudtak nekünk

A nagy ősi titánok mostani tervei velünk

A nagy ősi titánok MÁTRIXBA LÉPTETÉSE

Az archonok intellektuális ugrása az emberiség felé

Az archon gondolatátvitel és egyéb archon beavatkozások globális leállítása

A DNS titokzatos 97 százalékának tovább fejlesztése

A képességeid tovább fejlesztése

A FÖLDI ELIT ARCHON BEAVATKOZÁSÁNAK KIIKTATÁSA AZ ÉLETEDBŐL

A GONDOLATÁTVITELLEL ÁTSUGÁRZOTT GONDOLATOK KIIKTATÁSA

AZ ÁTSUGÁRZOTT BLOKKOLÁSOK KIIKTATÁSA

 

  • GLOBÁLIS FELADATOK ÉS AMI MÉG JÖN. 

 

Rendkívül érdekes és izgalmas négy óránk lesz :) 

Ismételten fontos tréning, minden harcosomat várom. 

EZÚTTAL VASÁRNAP, FIGYELJETEK AZ ÚJ IDŐPONTRA, AMELYET HOZZÁTOK IGAZÍTOTTAM. 

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

ARCHONOK ÉS DÉMONOK

AZ ARCHON GONDOLATÁTVITEL

TITÁNOK 

 

2022. július 10. VASÁRNAP

16.00-20.00

Skype

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

 

Szólj hozzá