2022. júl 14.

VILÁGURALOM

írta: Eszter 777
VILÁGURALOM

VILÁGURALOM

 

A világuralom azért megy annyira könnyen az árnyékkormánynak, mert az emberiséget könnyedén lehet irányítani, és ehhez minden eszköz adott. Irányítanak minket minden szegmensben és minden létező módon, de ami az igazi alapját adja az irányításnak, az  GONDOLATAINK MANIPULÁLÁSA, és EZZEL GYAKORLATILAG ÖNMŰKÖDŐVÉ TETTÉK A MÁTRIXOT. 

Azt hiszem, a Mátrix Forradalmakban van egy olyan rész, ahol az Építő azt mondja Neo-nak: nincs már ebben a mátrixban semmi kihívás, magától működik, meglehetősen unalmas így a rendszer… 

Igen, magától működik, és mi, emberek tartjuk fenn. Mi magunk is benne vagyunk vastagon, habár nem tudunk róla. A saját magunknak szőtt hazugságokkal, az illúziók kergetésével, az önzéssel, a manipulatív viselkedéssel, a csillogó kis hazugságok támogatásával, a valóság és a konfliktus valamint a komfortzónából való kilépés állandó kerülésével, A JÓL MEGSZOKOTT NEM-IGAZ MONDÁSSAL, ahogyan “elsimítjuk a félreértéseket” és nem állunk bele az igazunkba, azzal, hogy nem állunk ki magunkért, azzal, hogy csak magunkkal törődünk, azzal, hogy lazán elhessegetjük, hogy mi képesek lennénk a világot jobbá tenni - azzal, hogy BELETÖRŐDÜNK A SZERINTÜNK MEGVÁLTOZTATHATATLANBA, holott ez is hazugság, AZZAL, HOGY NÉZZÜK, AHOGYAN VÉGLEG TÖNKRE AKARJÁK VÁGNI A VILÁGOT KÖRÜLÖTTÜNK, azzal, hogy hagyjuk magunkat, hogy gyengék vagyunk, gyávák és bátortalanok, hogy hagyjuk, hogy a saját kis gondjaink irányítsanak minket és eltemessenek minket, azzal, hogy nem tudunk tágabb perspektívából látni -, ezzel mind hozzájárulunk ahhoz, hogy a mátrix fennmaradjon.

Naiv módon magunkat okoljuk, ha “rossz “ gondolataink támadnak, meg akarunk felelni a hamis fénynek, a hamis dogmáknak. Mindenben magunkat okoljuk, a hibákat magunkban keressük - vagy éppen nem, mindenki más hibás, csak éppen mi nem -, az ego tombol, az önzés tombol, a hamisság tombol, a hazugságok és a manipuláció mindennapos, és mi ELTŰRJÜK MINDEZT. 

MERT A VILÁG KÖZÖMBÖSEN BELETÖRŐDÖTT A SORSÁBA, és nehezen mozdul meg. Lázonbás van, forradalmi gondolatok vannak, úttörők vannak, de olyan kevesen vagyunk… miközben a világ nagy része csak éli az életét, és retteg a jövőtől, fel sem fogja, hogy a JÖVŐT MI TEREMTJÜK.

MI VAGYUNK A VÁLTOZÁS. 

 

A világ körülöttünk egy hatalmas hazugság, pontosabban több hazugságból összerakott zseniális alkotás. Minél tovább mélyedünk a NEW WORLD ORDER tervének nyomait követve, hogy megállítsuk az Aratást, egyre elképesztőbb dolgokat találunk. Néha irigylem azokat, akik jótékony tudatlanságban élnek, és elhiszik, hogy minden csodálatos, minden csakis azért van eme világon, hogy nekik jó legyen. Ez vicckategória, de hidd el, vannak ilyenek. 

 

Néha pedig elborzadok ezek szöges ellentétén is. Azokon az embereken, akik mindenben csakis a legrosszabbat látják, paranoiásan állnak hozzá az emberiséghez és a világhoz, mindenkiben ellenséget sejtenek, nem mernek bízni senkiben, mindenki szava mögött mögöttes tartalmat keresnek, és oly mélyen tették magukévá a mátrix elméletét, hogy gyakorlatilag nem élnek, hanem rettegnek, és elborzadok azoktól is, akik annyira dühösek a világra, - egyébként saját egyéni traumáik miatt, amihez az emberiség java részének természetesen semmi köze -, hogy a teljes emberiség pusztulását akarják látni, a düh oly mélyen munkál bennük, hogy arra vágynak, hogy lássanak egy igazi Armageddont, egy durva Apokalipszist, és hőn vágynak rá, hogy végignézhessék, ha lehet, páholyból, az emberiség kiirtását. Ekozben az a kényszerképzetük van, hogy ők nyilvánvalóan megmenekülnek, mert “kiválasztottak.” Minden hír, és túlspilázott álhír mögött háttérhatalmi összeesküvést látnak - sok mögött valóban az van -, de ez egy dolog, viszont minden hír mögött az eljövendő Apokalipszis beteljesülését látják, és várják a Végítélet idejét. Erre ugyebár egy szekta, egy vallás is épült, a Jehova tanúi… Hát ennyire beteg a világ. 

 

A katolikusok között is vannak igazi megszállottak, akik mindenben a Sátánt látják, és minden történésben a világban, igazolva látják eljövetelét. Eközben a sátánista szekták biztos vagyok benne, hogy felvirágzottak, hiszen - értelmezés kérdése ugyan-, de a Jelenések Könyvének kétes, rafináltan megfogalmazott próféciái, melyekre elég sok mindent rá lehet húzni -, megelevenednek SZÁNDÉKOSAN, a hírportálokon, aljas, körmönfont mesterkedés eredményeképpen. Hiszen a Jelenések Könyve a Novus Ordo Seclorum, a New World Order, vagyis az Új Világrend alapító okirata, mely lefekteti azt az ösvényt, amit meg kell valósítani, hogy a végleges Aratás megvalósuljon. 

 

Hogy kik akarnak végleges Aratást? Talán nem kell elmagyaráznom. 

Kinek az álma volt ez mindig is? Enlilnek. Akik őt követik, a háttérhatalmi rezsim, nagy vágyálma az, hogy az emberiség kipusztuljon, és ők újrakezdhessék. Hogy miért? Mert ez az emberiség nem eléggé engedelmes már. 

 

NAGYON NEHEZEN LEHET MINKET IRÁNYÍTANI, HATALMAS KÖLTSÉGEKKEL ÉS FÁRADTSÁGGAL. 

Sokkal egyszerűbb lenne minket kiirtani, és egy új, engedelmes rabszolgafajt alkotni, DNS-manipulációval, ahogyan régen, az Annunakik tették. Egy új Adamut és egy új Evát. 

No meg egy új Edint, ami ezúttal a teljes bolygót lefedné. Ami igazán érdekesség, hogy Edin - Éden - az űrhajófelszállópályájuk volt az Annunakiknak, és pusztán egy bázis, egy létesítmény, amihez tartozott egy kert, amiben a Nibiruról érkezett növényeket nevelték, és keresztezték a földi növényekkel, hogy egy megfelelő éghajlatot kísérletezzenek ki..

A Föld jelenlegi élővilágának egy része pont a Nibiruról van betelepítve, és a jelenlegi emberiség pedig DNS-ét tekintve úgyszintén onnan eredeztethető. Érdekes, hogy mennyire félünk az eredetünktől, az X-bolygótól, mennyi rémmesét kapcsolunk hozzá, és mennyire kíváncsiak vagyunk rá mégis. Ez eltitkolt valódi eredetünk, amit a földi háttérhatalomba épült archon gondolati besugárzás elfeledtetni akar, és egy kifordított mátrix-ént akar ránk erőltetni. 

 

Mindezt azért, hogy egy teljesen IRÁNYÍTOTT TÁRSADALMAT hozzanak itt létre, amit már oly sok zseni megjövendölt. Madách az Ember Tragédiájában, vagy éppen Orson Welles az 1984-ben… egy irányított eljövendő fajt, melyet vállaltan egy földönkívüli csoportosulás uralna, aminek már a nevét is tudjuk: a YHWH SZÖVETSÉG, ami túlmutat a háttérhatalom arrogáns irányítóin is, egy Szövetség, ami szintén ősibb, mint maga az ember, és aminek alapjait Enlil fektette le. 

 

AZONBAN LESZÖGEZNÉK EGY NAGYON EGYSZERŰ TÉNYT, AMIT NEM SZABADNA ELFELEJTENI SENKINEK, AKI MEGRÉMÜL AZ ARATÁSRÓL SZÓLÓ MANIPULÁLT HÁTTÉRHATALMI PROPAGANDÁTÓL. Mégpedig azt, hogy a civilizációnk jelenlegi infrastruktúrájának ellátásához az élelmiszertermelésen, az iparon, az erőművek ellátásán át az energiaellátásig, a kórházak működtetéséig, a fuvarozásig és sok minden máshoz, kell az a néhány milliárd ember, akinek ez a munkája. Ami nagyon lesúlytó, hogy a harmadik világbéli milliárdokra egészen egyszerűen a háttérhatalmi elitnek nincsen szüksége, ezért nem is törődnek velük. Éghajlat és természeti viszonyok, ellátás és egészségügy tekintetében rendkívül elmaradott területekről van szó, ahol egészen egyszerűen NINCS KELLŐ SEGÍTSÉG, és a sok trilliárd, az emberiségtől ellopott pénzt sajnálják a haszontalan, a civilizáció fenntartásához nem szükséges, éhező, haldokló, háborútól, aszálytól, iszonyatos körülményektől sújtott nyomorgó milliárdoktól. Nem érdekli a háttérhatalmi elitet annak a több milliárd, harmadik világban élő embernek a sorsa, akiket ők sodortak aljas haszonszerzés miatt, a területek ellen évezredekkel ezelőtt elkövetett atomcsapások miatt ilyen helyzetbe. 

 

Ha már itt tartunk, Észak-Korea is egy társadalmi kísérlet, méghozzá a legdurvább az összes közül, és irányított dologról van szó. Nem csak úgy magától, több, egymást követő diktátor fejéből kipattanva jött létre ez az iszonyat, hanem irányítják őket, BESUGÁROZZÁK a parancsokat. Nem kétlem, hogy az MK ULTRA kísérleteknek ehhez vastagon köze van. Észak-Korea ennélfogva nem vesz részt a világ gazdasági és pénzügyi vérkeringésében, tehát az ott élő milliók úgyszintén feláldozhatóak… Ahogyan Afganisztánban, Irakban, Iránban, Pakisztánban, Etiópiában is. A teljes földrajzi és gazdasági arculat a világunkban alapos tervezés eredménye, a cél a minél egyenlőtlenebb elosztás, és most mi, Európa, és odaát, az USA van soron. A teljes romlás felé viszik ezeket az országokat, a totális államcsőd felé, és az orosz-ukrán háború is irányított hadművelet, még akkor is, ha a háttérhatalom egy másik, a keleti blokkjának az eredménye, ettől még nagyon is MEGTERVEZETT, és sajnos a Putyint istenítőknek mondom, továbbra is az az álláspontom, hogy aki háborúval akar bármit megoldani, az nem tartozik közénk… még úgy sem, hogy hamis zászlós hadműveletek zajlanak Ukrajnában, az oroszok zászlaja alatt sok emberellenes bűncselekményt az ukránok követnek el, hogy a képek és videők, hírek nagy része hamisítvány, akkor is. 

 

Aljas dolog zajlik, totális megtévesztés, és az árak emelkedésekor jusson eszedbe, a pénz, amit kiadsz, sem valódi, és az árak sem azok. Egyszerű beáramlás-kiáramlás módon kellene teremtened, ehhez persze ki kell jönni mindenféle keretek közé szorított alkalmazotti létből. 

Aki pedig önálló, annak igazodni kell az új teremtési módszerekhez, és felébredni arra, hogy ez itt az EMBERISÉG NAGY MENTÁLIS UGRÁSA. 

 

Az emberiségnek ez egy nagy lehetőség arra, hogy leváljon a már egyre elviselhetetlenebb mátrixról. A virtuális illúzióhálóról, amely rabszolgaként kezeli az embereket, feláldozható egyedekként, kísérleti patkányokkén. A mátrixot irányító MESTERSÉGES INTELLIGENCIA már betört az életünkbe, az otthonainkba, a bankszámláinkra, a munkánkba, az okoseszközeinkbe, a vállalkozásainkba. 

Az  MI-re, ott van mindenhol, beszivárog mindenhova és mindent lát, mindent nyomon követ. Csak a vak nem látja, hogy a cél a totális kontroll az emberiséghez áradó bőség felett, mivel az emberek.. hát igen.. feltalálták magukat. Sokan kezdtek vállalkozásba az elmúlt két évben, és a lezárások feloldásának köszönhetően világszerte végre bevételük is lett két kemény év után, ahol azt sem tudták, holnap lesz-e mit enni.. Sokszor felbosszant a hamis fényoldal álságos, fényességes maszlagja, amellyel a gyanútlan és naiv embereket etetik: minden jó lesz, csak egy kicsit kell még várni… most ez és ez lesz, de majd jobb lesz.

Nem lesz jobb, sőt. Iszonyú kemény világ jön, hacsak nem teszünk valamit azért, hogy ne legyen, minden lehetséges eszközzel. Az Új Világ forradalmárai vagyunk, akiknek használni kell az erejét és a képességeit azért, hogy a világot a pusztulás felé vezető úton megállítsa. 

Ez a bizonyos MI nem csak fizikailag van jelen. Nagyon régóta, talán ezen emberiség kezdete óta mentálisan is manipulál minket. A gondolatok és érzések irányítása messze nem újkeletű dolog, csak éppen mostanság már high tech módon ki van fejlesztve.

A manipuláció sem új dolog, egyidős az emberiséggel, és éppen az Annunakiktól tanultuk el. 

 

Mindig megdöbbenek azon, hogy a legtöbb embert nem zavarja, hogy ha manipulálják. Tudomásul veszi és kész. Nem áll ellent, nem háborodik fel, tűri, hogy módosítják a szabad akaratát. MANAPSÁG A MANIPULÁCIÓ OLYAN TERMÉSZETES, HOGY MINDENKI ELFOGADJA? Nekem sajnos úgy tűnik, emberek milliárdjai lazán veszik ezt, TELJESSÉGGEL KÖZÖNYÖSEK EZZEL SZEMBEN, mint ahogy mindenféle módosítással szemben, SEMMI NEM ÉRDEKLI MÁR ŐKET. Egyszerűen hagyják.

Nem csak a háttérhatalom manipulál, hanem emberek embereket is, és ez is elfogadottá vált. Szinte mindenki manipulál mindenkit, A SZÓHASZNÁLAT, A SZÓKINCS igen sokat fejlődött az elmúlt évtizedekben, és az emberek manipulatívan kommunikálnak, hogy elérjék eltitkolt, rejtett és tudatos céljaikat. Nem zavarja őket, hogy olyasmit tesznek, ami rájuk is kihat… ami nekik is gáncsot fog vetni a sorsukban. Sem az, hogy ezzel a saját és mások sorsát is módosítják. 

 

SOHA MÉG NEM VOLT OLYAN ÖNZŐ A VILÁG, MINT MOST. Elborzadok a különféle csoportosulásokon, akár spirituális, akár más berkekben, amelyek arról szólnak, hogyan érj el TE valamit magadnak, de arról soha nem szólnak, hogy mit tegyünk a világért.. EGYÜTT.

NINCS ÖSSZEFOGÁS, mindenki csak a saját maga életét nézi. Elképesztő az önzőség, még a spirituális oldásokra is csakis azért járnak az emberek, hogy magukat rendbe rakják, de nagyon kevesen vannak azok, akik azért járnak, hogy a világot helyretegyék, pedig mindenkiben megvan erre a képesség… mégis mindenkit csak az ikerlángja érdekel /hogy mikor kapja már meg…./, a saját fejlődése érdekel /hogy ebből pénzt csináljon, ha a küldetés útjára lép/, a saját képességei érdekelnek /hogy a saját magabiztosságát növelje/, de senkit nem érdekel, hogy ezeket a képességeket és motivációkat a világ szolgálatába kellene állítani.

Ennek legfőképpen az az oka, hogy először is, néhány nagyon népszerű spiri guru állítja, hogy ő mindenki másnál mindent jobban tud, csakis ő tudja az igazi megoldást és egyébként is, MINDEN RENDBEN VAN…SEMMIT NEM KELL TENNI ÉRTE. Másodszor is, hogy az emberek nem hiszik el, hogy vannak képességeik, amellyel tehetnek valamit a Földért.. pedig vannak. 

Megint más spiri guruk pedig úgy építenek csoportot maguk köré, hogy elnyomják a többiek képességeit, hogy ők maradjanak nyeregben. Ugyanez érvényes nem csak a spirituális világra…

 

Talán a saját céljaik elérése helyett, inkább azzal foglalkoznának, hogy először rendberakják a világot, hogy legyen hol célokat érvényesíteni, ha másképp nem megy, hát így. Mert a jelenlegi világ, a mátrix nem igazán támogatja az önállóságot, így, ilyen önzéssel mindegyikük csak szélmalomharcot vív. 

Ezenkívül az az igazi teremtés, ahol mindenki másnak is adsz, nem csak magadnak. Egységben tudsz teremteni, az egész világnak, de ehhez meg kell tanulnod nem önzőnek lenni, és ez nem mindenkinek sikerül. Megint mások mélységesen el vannak keseredve, és fel akarják adni, hogy nincs értelme. De van! Csak éppen meg kell tanulni nem elhinni azokat a negatív érzéseket, amelyek nem a sajátjaid!

 

Az arkhon energiát a visszájára fordítva a háttérhatalmi elit pontosan az ellenkezőjét hozza ki belőle, mint amiről eredetileg szólna. Építés és teremtés helyett pusztítás.

A világot uraló hatalmak messzemenőkig élnek vissza azokkal az Univerzális Törvényekkel, amelyeket hosszú távon nem lehet megszegni. Azonban az istenek jelenléte miatt a Földön, negyedakkora pusztítást sem tudnak csinálni, és negyedakkora haladást sem tudnak felmutatni, mint amit szeretnének.  Az istenek jelenléte miatt egyre inkább meg van kötve a kezük, és bármennyire is várják sokan a nagy Armageddont, az nem fog bekövetkezni. Nem fog elpusztulni az emberiség fele, vagy háromnegyede, nem lesz mindent elöntő árvíz, és tűzvész, nem lesz nunkeális világháború és nem lesz a világon végigsöprő azonnali halálos j@v@ny. Nem lesz semmi, ami a Jelenések Könyvében le van írva. Két ellentétes erő feszül egymásnak. Az istenek - az annunakik által képviselt ősi titánok, mint Poseidon, Anubis és társai, akiket most MI, EMBEREK képviselünk, és a háttérhatalmi enlilita elit. 

Az egymásnak feszülő erőket érezni is lehet, szinte a levegőben is tapintható. Nagyon régóta teljesen más világ lenne itt, ha nem kapnánk némi segítséget, illetve mi magunk nem segítenénk magunkon úgy, ahogy tudunk. Az emberiség küzd a szabad akaratáért, és meg is fogja kapni. Ebben biztosak lehettek. 

 

Ne higgyetek az olyan rémhíreknek, hogy hamarosan éhezni fogtok - de készüljetek fel arra, hogy be kell tárazni az élelmiszerből, mert hamarosan megfizethetetlen lesz, akárcsak az IVÓVÍZ ÉS A GÁZ, VALAMINT A VILLAMOS ENERGIA. 

 

A DNS TARTALMAZ ANNUNAKI KÓDOKAT, ilyen az önzésre és az összefogás hiányára való késztetés, a manipulációra való hajlam, a hamisság és a hazugság mint kiút, bármilyen helyzetből, a félelem a képességektől, a félelem az önállóságtól.. sok kód, AMIT A TRÉNINGEN KI FOGUNK OLDANI. 

Az Annunakiknak nem állt érdekükben egy önállóan gondolkodó, kreatív fajt nevelni, amelyik képes az összetartásra. Tartósan. 

……………………….

Az archon energiában vannak még fincsiségek, és bizony most olyan dolgok következnek, amiket csak erős idegzetűeknek ajánlok. 

 

Besugárzott gondolatok, kreált érzések, máshonnan beléd manifesztált, beléd táplált sugallatok, amelyekről fogalmad sincs, hogy nem a tiéid, ezért magadat hibáztatod, és oldásról-oldásra jársz, hátha valaki kioldja a szerinted saját, hozott, családi és előző életes dolgaidat. Holott ezek a mondatok, amik GONDOLATÁTVITEL formájában kerülnek be a tudatodba, és azonnal hatni kezdenek, nem a te saját gondolataid. 

 

A most következő szemezgetések pusztán tájékoztató jellegűek, a teljesség igénye nélkül. Csakis arra szolgálnak, hogy felismerd, túl a globális agymosáson, túl a saját gátló hitrendszeiden, mi mindennel blokkolnak még kívülről is, és ha már felismerted, és beazonosítottad, le tudod küzdeni. 

Ezek a gondolatok az egészen lágytól az illúziókon át, a pszichopata gondolataiig és azon túl is vezetnek, át a hamis fényoldalon, át a háttérhatalmi eliten, át az enyhe paranoián és az átlagember teljes közönyén, és az egészen paranoiásig tartanak. 

Nem egyszerű ezekkel szembesülni, ezért mielőtt ennek a résznek nekilátsz, vegyél néhány mély levegőt. Akármit is hittél magadról eddig, hogy milyen defektes vagy, és mennyi rossz hitrendszered van, most szembesítelek azzal, hogy pl magukat a hitrendszereket is kreálják, és a hitrendszereket TÁPLÁLÓ gondolatokat is.

 

“ Minek álljak neki, úgysem fog sikerülni. “

“Mindenki másnak sikerül, milyen jól élnek mások.”

“ Jobb, ha feladom.”

“ Képtelen vagyok rá.”

és társai… ez az EGYES számú fokozat.

 

Természetesen számtalan más módja is van a gondolatok és érzelmek, tettek befolyásolásának ezen a bolygón, és a fenti mondatok bizonyos esetekben valóban a te saját termékeid, amennyiben olyan típusú elakadásod van, amely ezt előhozhatja belőled - de te ezt fel is ismered. Ha már úgy érzed, hogy számtalanszor megvalósítottál valamit, és akár azt a valamit is, amit most épp fel akarsz adni, akkor nem biztos, hogy ezek a te gondolataid. A világot jobb lefojtva tartani, önbizalomhiányos, kétségekkel teli üzemmódban - gondolja a vezető elit. Hiszen önálló gondolatokkal, kreativitással, önbizalommal teli emberek nem függenek tőlük. Minden egyes önmagára találó ember esetében veszítenek EGYET, és ez az EGY értékesebb, mint a többi hétmilliárd a számukra, ugyanis elég erős ahhoz, hogy bármilyen típusú befolyást le tudjon küzdeni, akár a saját maga felé folytatottat, akár hozottat, akár kívülről jövőt, akár gondolatátvitelt. Felismerik, ha már ellenállsz, és próbálják veled megcsinálni újra. 

 

KETTES számú fokozat: 

“ Mindenki hazug, kétszínű és aljas.”

“Halálra van ítélve ez a világ.”

“ De jó lenne, ha mindenki megdöglene.”

“ Jobb, ha meghalok, minek éljek.”

“ Gyűlölöm az embereket, mindenki pusztuljon bele a saját szarába.”

“Gyűlölöm magamat.”

“Nem akarok élni. Jobb, ha meghalok, senkinek nem fogok hiányozni.”

“Bárcsak meghalna mindenki, és minden.”

“ Ha mindenki meghal, én új életet kezdek.”

“Ha az egész világ összes embere meghal, akkor leszek én boldog.”

 

Na, őket mi nem halljuk. Ezeket a gondolatokat csak a bátrabbak merik másokkal megosztani, és ide kell egy alapszemélyiség is, ami ezt egyáltalán képes prezentálni. Halálvágy, mások halálának kívánása - az alap emberi természetnek NEM sajátja. Enlil minta, az tény, és tőle “örököltük.” Az Ószövetség istene PONTOSAN ÍGY VISELKEDIK. 

Az Ószövetségben jól meg van örökítve, mennyire vágyik az emberiség halálára, és mennyire könnyen osztogatta az idők előtti időkben a halálbüntetést, a lehető legkegyetlenebb módon. 

 

Mindannyiunk élete eljuthat olykor olyan mélypontra, hogy megfordul a fejünkben, hogy nem akarunk élni, de az is lehet, hogy ennél jóval erősebbek vagyunk, és már megtanultuk, hogy nem kiszállni kell, hanem BESZÁLLNI A JÁTÉKBA, ÉS VÉGIGJÁTSZANI. 

 

Ha kell, akkor láthatatlan, megfoghatatlan háttérhatalommal szemben, aki sunyi módon aktiválta a genetikai készlete jóval nagyobb részét, mint amit bennünk nem. 

Ha már itt tartunk, a kisgyermekkori ol@t@sok alapján katalogizálnak minket, és besorolnak, különféle osztályokba: az alapján, hogy milyen az alap genetikai kódunk, kerülünk bele egy - egy genetikai osztályba. Már születéskor fel tudják mérni, milyenek a képességeink, mind a kognitív képességek, mind a spiriutális képességek, mind a későbbi állóképesség, betegségekre való hajlamok, örökölt genetikai anomáliák, rákra való hajlam ésatöbbi. Ez sem scifi. Ez is igaz, és könnyedén utánajárhatsz ennek, ha csak annyit teszel, hogy elkezdesz alaposan kutatni a DNS után. Mindent, amit jelent. 

 

Az archon DNS-szegmensed a reptilianhoz hasonlóan kétélű fegyver. Az olyan képességeket, mint gondolatátvitel, manifesztálás, mások kárára, könnyedén latba vethető azok számára, akik kellően önzőek és gátlástalanok. Természetesen nem marad következmények nélkül. Amellett, hogy elfajzott, antiszociális, az embereket gyűlölő, magába zárkózó paranoiásak lesznek, akik mindentől rettegnek, ami éri őket, ugyanis egy átlagember számára a gondolatátvitel és a manifesztáció aljas szándékokkal igencsak nagy energiát igényel, - átvinni valakinek úgy a gondolatokat, hogy az illető egészen mást akar, és csírájában sem azt, amit sugároznak neki, nagy erőkifejtés és megvan az ára. Kérdezz meg bármilyen fekete mágust erről. Vagy választ ad neked, vagy nem, mert inkább nem osztaná meg veled, hogyan is csinálja, amit csinál. Az ára ennek az, hogy a visszafelé érkező “démoni”, azaz archon energia, amellyel másokat befolyásolnak, őket is megbetegíti. Meglehet, sokáig, évtizedekig nem veszik észre. Végül igen, de rendszerint akkor más késő. 

 

Az azonnali manifesztáció pedig úgyszintén szabad akarat és szabad fizikai sík módosító szándékokkal, ezt az archon energiát úgy csapja vissza arra, aki elindítja, hogy az ő fizikai síkját is manipuálni kezdi. Eleinte jól hat: bőség, szerencse, sikeres mágiák sorozata. Később azonban bezárja az illetőt egy kényszeredett teremtésbe: újra és újra hatalmas erőket kell megmozgatnia ahhoz, hogy sikerrel járjon, bármit is akar elérni, megteremteni. Mert a teremtéséből kihagyta a Forrást, ami azonban alaptermészeténél fogva - nullpont energia, semleges és nem manipulálható -, nem enged be olyan teremtést, amely mások kárára működik. Ezt nem valamiféle mindenható isten irányítja, ez csupán KVANTUMFIZIKA. A nem egyensúlyi elven működő energia egészen egyszerűen egyensúlyi állapotba kerül. Minél természetellenesebben próbálják meg felhasználni, annál inkább természetes állapotba áll vissza, tehát pl fekete mágiára, negatív szándékú gondolatátvitelre, mások kárára való azonnal manifesztációra nem alkalmas.

 

Pontosan ezért kell ezeknek az embereknek extra erőket alkalmazniuk. Mondjuk démonokat, azaz archonokat, titánokat. Ősi, hatalmas lényeket, amelyek erejét megcsapolják oly módon, hogy lekötözik őket a saját erőterükbe. Ez a démoni alku egyik lényege. Az alkuval ők hoznak létre kötést, nem őket veszik rá alkura. Ők veszik rá saját magukat, mivel más erőhöz nem tudnak hozzájutni, ugyanis az Univerzum Törvényeivel szemben álló erőátvitel nem fog működni hagyományos mágikus módszerekkel. Ahhoz alku kell és archon energia kell, annak a lehető legnegatívabb formájában. 

 

A HÁRMAS fokozat: 

Az ide tartozó gondolatokat inkább nem írnám le. A lényegük a mások ellen fordulás erőszakos, agresszív, akár gyilkos formái. 

Az MK ULTRA program számtalan gyilkost gyártott le, és nem csak olyanokat, akiket ismer a világ. Olyanokat is, akik egy szép, napsütéses napon besétálnak a saját otthonukba, és lemészárolják az egész családjukat, majd semmire sem emlékeznek belőle. Amerikában bevett joggyakorlat van erre. Ha mentálisan nem beszámítható, akkor nem a halálsoron köt ki, vagy életfogytos lesz, - általában halmozati büntetést szabnak ki, akár ötszáz évet is, összeadják az egyes gyilkosságokért kapható évek számát -, hanem a diliházban, ahol kényszergyógykezelik. Egy teljesen átlagos, békés állampolgár egy napon megteszi, amit megtesz, és az ügyészek joggal hivatkoznak arra, hogy oké, valahogy “nem volt önmaga”, de ehhez kell egyfajta belső, mérhetetlen düh, gyűlölet, mélyen elfojtva a tudatalatti bugyraiban ahhoz, hogy valaki ezt megtegye. 

Ugyanis mind az MK ULTRA, mind más, agymosó projektek - természetesen nem csak az archon energiával befolyásolnak, hanem számtalan médiaeszközzel, elektronikus besugárzással - így vesznek rá arra is, hogy felesleges dolgokat vásárolj, és azt hidd, hogy vásárlásmániában szenvedsz -, álhírek és rémhírek terjesztésével, az emberek tudatos agymosásának minden lehetséges és számodra lehetetlennek hitt módjával is pusztítják az agyadat és manipulálják - ha hagyod.

Az erőszakos cselekedetek java részében azonban benne van az archon energia, ősidőktől fogva. Egy olyan kegyetlenségre hajlamosító, dühödt, tomboló erő, amelynek arculatát a világ visszatükrözi neked. 

 

Az emberekben szándékosan elnyomják az empátiát, és vezetik őket afelé, hogy ne érezzenek empátiát senki iránt. Tegyenek meg mindent saját boldogulásuk érdekében, és ne nézzenek senkit, semmit. A világot szándékosan alakították olyanra, amilyen most: legyenek egyszerű, átlagos, jóhiszemű emberek is arra kényszerülve, hogy másokon átgázolva megélhetéshez jussanak. Van aki megteszi, van aki marad a jó öreg becsületnél, és megőrzi a lelke és elméje tisztaságát, valamilyen önmagába vetett hit, és szilárd értékrend segítségével. Aki azonban könnyen befolyásolható, az könnyedén elhiteti magával azt, hogy neki ehhez joga van, mert itt “farkastörvények uralkodnak.” 

 

NÉGYES fokozat:

“Amit nem látok, azt nem hiszem el.”

“Csak a Fény létezik.”

“Nem hiszek a fekete mágiában, és azzal, hogy nem hiszek, máris nem ér el.” - én sem hittem, megjegyzem, de amikor elért, rájöttem, hogy nem válogat aközött, valaki hisz benne, avagy sem.

“Ha eleget imádkozok Istenhez, megváltja a lelkemet.”

“Mindannyian bűnösök vagyunk, és azért vagyunk itt, hogy vezekeljünk.”

“Az angyalok majd megoldják, nekem nem kell csinálni semmit.”

… és társai. 

Remélem, ezt már nem kell újra kifejtenem. A hamis istenhit, és a hamis fényoldal több kárt okoz, mint hasznot. MÉG SAJÁT MAGÁNAK IS. 

Minden ember, aki tagadja a sötétséget, vak és süket a valóságra. Azt hiszi, azzal, hogy tagadja, “megmenekül tőle”, még csak azt sem fogja fel, hogy nem kell semmitől menekülnie, ez az energia a része. 

 

ÖTÖS fokozat:

“Csak a fizikai valóság létezik.”

“A tudomány nyújt megoldást mindenre.”

“A darwini evolúciós elmélet és a fizika törvényei az egyetlen kapaszkodó”

“Nem létezik halál utáni élet. Meghalsz és vége.”

“ Nincs lélek, nincs energia, nincs semmilyen spirituális világ, agyament emberek fantáziálása csupán.”

“Abban hiszek, amit a két szememmel látok.” 

 

HATOS fokozat:

“Az emberek alacsonyrendűbbek nálam. “

“Mindenkinél okosabb vagyok. “

“ Engem ugyan senki nem ver át. Többet tudok, mint bárki gondolná. Pillanatok alatt átlátok mindenkin és mindenen. Semmi nem marad előlem rejtve. Én agyok a világ ura, csak ezt még nem tudják. Nem is baj, uralkodok rajtuk. Én döntök arról, élnek-e, halnak-e. Olyanok, mint a hangyák. Nem tudnak semmit, nem látnak semmit, csak azt hiszik, hogy látnak, azt hiszik, hogy tudnak. Ostoba csúszómászók.”

El sem hinnéd, hogy hány pszichopata fejében járnak ilyen és ehhez hasonló gondolatok. Ezért aztán, ha azt hiszed, hogy a világ csakis fényből van, most már ideje lenne felülvizsgálnod a nézeteidet. 

 

HETES fokozat:

“Kifizetem a számláimat, és kész. Nem érdekel senki és semmi, mindenki oldja meg maga a saját életét. Leszarom a sok idiótát.”

“Az a rohadék szomszéd már megint velem van elfoglalva. Takarodjon a sunyiba. Mindenki más is. Mindenki rólam beszél, és nem is ismernek.”

“Aki gazdag, az csak lopta. Tőlem lopta el. Börtönben a helye minden gazdagnak. Majd az Isten megbünteti őket.”

 

NYOLCAS fokozat:

“Mindenki ellenem van. Figyelnek, bárhová is megyek. Úgy törtek be a lakásomba, hogy észre sem vettem. Lehallgató készülékek vannak még a ruhafogasban és a mikróban is.”

“ Félek a jövőtől: a kormányok mindenkit el fognak pusztítani, az egész világot, egyetlen gombnyomással.”

“Még a legyek sem igazi legyek, mindegyik drón.”

“Ősszel érkezik egy halálos v@r@s, és mindenki meg fog halni. A kormányok félmillió embert hagynak életben, a többit megölik.”

“Hamarosan nem lesz mit enni, és nem lesz mit inni. Itt fogunk meghalni mindannyian, egy bolygóra bezárva.”

 

A felsorolt NYOLC fokozat mindegyike előfordul a Földön, igen nagy számban. Az embereknek ezek nem saját gondolataik, mégis ezek irányítják őket. 

EZ EGY MEGOLDANDÓ FELADAT LESZ A TRÉNINGEN, MERT HABÁR MÚLT HÉTEN MÁR ELKEZDTÜK, MÉG NEM ÉRTÜNK A VÉGÉRE. 

RÁADÁSUL A GONDOLATÁTVITEL ÉS A NEGATÍV TEREMTŐERŐ SUGÁRZÁSA csak a jéghegy csúcsa. 

Az archon energiában van még mit helyre tenni, és ez a kulcsa a nagy változásnak is, ami a világban formálódik, és ami eloszlatja ezt az irtózatos közönyt, nemtörődömséget, önzést, önérvényesítési mániát, manipulációt, tengernyi hamis kapcsolatot, nárcizmust, pénzközpontúságot… és ami szétoszlatja a rabszolgatartó társadalmat, amelyben élünk. 

Az emberek azért ilyen önzőek, mert a túlélésért küzdenek. A genetikai kódunk szerint a túléléshez önzés kell, elvenni, ami a másé. Ez a genetikai kód az állatvilágban is fellelhető. A túlélés nem mindig tudatos, van, amikor puszta ösztön az, hogy az erősebb akar győzni, vagy magát alapvetően erősebbnek láttatni. /ez is benne van az állatvilágban, és számtalan álcázási módszere van az állatoknak, illetve olyan technikák, sőt evolúciós fejlődés következtében elforduló mutációk, amelyek miatt egy állat nagyobbnak tud látszani, mint ami. Mi, emberek ezt elméleti síkon csináljuk, illetve anyagi eszközökkel./

A tréningünk ezúttal behatóbban foglalkozik a következőkkel, és teszünk is ezek ellen: 

Magyarország, az ivóvíz és a termés módszeres ellopása - utánanézünk és leállítjuk

Magyarország, a KATA törvénymódosítás következményei, azaz a kisvállalkozói réteg teljes tönkretétele - azokat teszik tönkre, akik cégekkel állnak kapcsolatban, márpedig sok kisvállalkozás ilyen -, a következmények beláthatatlanok… - tesszük, amit tudunk

Magyarország, az ukrán és más migránsok inváziója - feltűnő és nem véletlen 

Magyarország, az agrármilliárdos NEM ÖNGYILKOS LETT, hanem megölték. Útban volt….  

Magyarország, a pénz folyamatos kiáramlása az országból, és fű alatti beáramlása olyan kezekbe, amelyek nem kívánják velünk azt megosztani

Magyarország, a magyarok hitének erősítése önmagukban, és az összefogás előrelendítése

AZ ARCHON ENERGIA HELYRERAKÁSA GLOBÁLISAN

AZ ARCHON ENERGIA LEVÁLASZTÁSA A HÁTTÉRHATALOMRÓL

AZ ARCHON ENERGIA ÉS AZ ISTENEK

ANNUNAKI DNS KÓDOK KIIKTATÁSA - ELSŐ LÉPÉSEK

A MAGYAROK ISTENE

MAGYARORSZÁG VALÓS PRÓFÉTÁI RÉGEN ÉS MOST

Magyarország, az elnyomott, állandóan támadott, átkokkal és egyéb finomságokkal sújtott valódi segítők erősítése, számukra az Eredendő Bőség helyreállítása

Európa - a kontinenst fenyegető gazdasági, erkölcsi és egyéb katasztrófák elhárítása

ÉLELMISZERHIÁNY, ENERGIAHIÁNY, HÁBORÚ elhárítása

USA - TOP SECRET :) - IZGALMAS RÉSZ LESZ :) 

A GONDOLATI IRÁNYÍTÁS ÉS MIND CONTROLL LEÁLLÍTÁSA AZ ARCHON ENERGIA TÜKRÉBEN

Az istenek és a titánok ereje 

Az önzés és hárítás felszámolása

A manipuláció felszámolása

 

Erős tréning lesz, mindenkire szükség van.

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

VILÁGURALOM - ARCHONOK ÉS TITÁNOK II. 

 

2022. július 16. szombat

16.00-20.000

Skype

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Áldás

Eszter 

 

Fényhozó

 

Szólj hozzá

világuralom démonok titánok NEW WORLD ORDER AGENDA 2030 archonok Annunakik GONDOLATÁTVITEL