2022. okt 12.

BUKOTT TEREMTŐNK

írta: Eszter 777
BUKOTT TEREMTŐNK

BUKOTT TEREMTŐNK

 

A Teremtővel kapcsolatban nagyon sok kérdést kaptam tőletek. KI TEREMTETTE A LELKÜNKET? 

Kérdezitek tőlem. Hiszen berögzült egy dogma. Egy mély, évezredeken átívelő dogma, ami mellesleg még csak nem is az egyháztól, hanem az annunakiktól eredt… akik nyilván nem akarták, hogy az akkori emberiség, akiket ők teremettek /a lelküket nem de erről mindjárt szó lesz, a testüket viszont igen/, hogy megtudják az emberek, hogy ők nem istenek, hanem földönkívüliek, igaz, magasan fejlettek az akkori emberekhez képest. /a maiakhoz képest abszolúte nem/. 

Amikor az annunakik megteremtették a mi emberi fajunkat, természetesen a lelkek és a tudatok valahonnan, az akkor már régóta börtönként működő - és roncstemetőként - Naprendszer fogságában keringő lelkekből és tudatokból tudtak válogatni. 

A FOGANTATÁSOK, AHOL AZ ANNUNAKI ISTENNŐKBEN MEGFOGANTAK AZ ELSŐ EMBEREK, /ADAMU ÉS EVA PROJEKT/, IRÁNYÍTOTTAK VOLTAK, AZAZ KONKRÉT LELKEKET ÉS TUDATOKAT INTEGRÁLTAK BE A FOGANTATÁS TIZEDMÁSODPERCÉBEN AZ ANNUNAKIK, EGY FOGANTATÁSI RÍTUS KÖZEPETTE. 

AZAZ MEGSZABTÁK, HOGY AZ ELSŐ EMBEREKBEN PONTOSAN KIK SZÜLESSENEK LE. 

Tudjátok, valahol megértem Enlilt, ebben a vonatkozásában, de csak ebben. Ugyanis ha ez így indult el, irányított fogantatásokkal, akkor nyilván elég necces volt később az embereknek adni a szaporodás képességét, Enki részéről, hiszen onnantól már random, véletlenszerűen érkeztek lelkek és tudatok a Földre. 

 

Én úgy tudom ezt elképzelni, hogy az annunakik az első emberek esetében olyan egyszerű lelkeket integráltak be, akik nem voltak valaha volt nagy ősi titánok, istenek és nagy annunaki vezetők, de amikor az emberek maguktól kezdtek el szaporodni, és a fogantatás nem vált irányítottá, akkor a fogantatások pillanatában leérkeztek ide pontosan azok, akiket az annunakik nem akartak az emberekben itt látni. 

És itt jön az a pont, ahol pedig nem tetszik az, amit Enlil erre reagált. 

Hiszen neki az volt a célja, hogy örökös rabszolgaságban tartson nem túl magas rezgésű lelkekkkel és tudatokkal rendelkező rabszolga embereket. 

Amikor ez nem volt többé, és nem lehetett irányítani, persze, hogy megszülettek az igazi lázadók, sőt, a Lucifer szövetség is. Ahogy azóta is. Újra és újra..

 

A Teremtővel kapcsolatos istenképet először az annunakik hozták be, pontosan azért, hogy az emberiség csak őket tekintse isteneknek, és felettük még egy soha nem látott, testetlen valakit, akit később Enlil magának tulajdonított, mint egyetlen isten cím. 

 

A dogma, ami berögzült, az egy isteni lény nevesítése, elképzelése. Egy kézzel fogható teremtő lényé, aminek van arca, van neve, sőt neme is van, és természetesen - mivelhogy a női energiát az egész Világegyetemben elnyomták, és kiszolgáltatottá tették, és ez a Régi Birodalom tette volt - férfi. 

 

Egy Teremtő lény, vagy entitás, ami meg tud testesülni. Ezzel van tele az Ószövetség. Kevesen vannak, akik értik, hogy ez nem lény és nem entitás, hanem egy ENERGIA, ami nem tudatosan teremtette meg a lelkedet, hanem tudattalanul. 

 Mert ez nem egy tudattal rendelkező, névvel és nemmel rendelkező létező lény, hanem egy ENERGIA, AMELY FOLYAMATOSAN LÖVELLI KI MAGÁBÓL A LELKEKET. 

A SUMER teremtésmítosz jut róla eszembe, miszerint igen találóan, a Napisten önkielégítést végzett, és a kilövellés létrehozta az isteneket, ők pedig az embereket. Tényleg találó, mert legalább annyiban köze van az igazsághoz, hogy a lélek kilövell egy nagyobb lélekhalmazból, azt is hívhajtuk EGYLÉLEKNEK - elvégre ez az Egylélek energia kulcsa, az EGYSÉG, az EGY-LÉLEKHEZ tartozás, és a lelkek egy nagyobb Egylélek részei, valójában.

Aminek nincsen tudata.

 

A tudat akkor jön ehhez hozzá, amikor becéloz a lélek egy bolygót, akár egy csillagrendszert, ahol meg akar testesülni, ugyanis a LELKET VONZZA AZ ANYAG. 

Ez még nem feltétlenül fizikai test. Bármilyen anyag a Világegyetemben, mert A LÉLEK KÖTŐDNI AKAR, igazi MÉLYSÉGGEL. 

Egy olyan valóságos téridőhöz akar kötődni, ahol abból az energiából teremt, amit az a bizonyos Forrásenergia kiadott magából őbenne. 

Tudata még nem kötődik fizikai testhez, de kötődik fizikai anyaghoz. 

Mondjuk egy csillagrendszerhez. Egy bolygóhoz. 

Egy fajhoz, humanoidokhoz egy bolygón. 

 

A lélek és a tudat test nélkül NEM HELYEZKEDIK BELE LINEÁRIS IDŐBE. 

LINEÁRIS IDŐT A FIZIKAI TESTTEL LEHET MEGÉLNI, ÉS EZZEL EGYÜTT OLYASFÉLE DETERMINÁCIÓT IS, AMI ARRÓL SZÓL HOGY EGY ÁLLÍTÓLAGOS ISTENFÉLE MEGTEREMTETT MINKET, ÉS EGYETLEN UTAT SZABOTT KI NEKÜNK, AMIT HA TÖRIK, HA SZAKAD, KUTYAKÖTELESSÉGÜNK VÉGIGJÁRNI. 

Amit én nem fogadok el. Ha ez Luciferi lázadás, márpedig az, és színtiszta szabad akarat, akkor az. Ugyanis nem fogadom el, hogy egy felettem álló, soha nem látott, testetlen, különféle nevekkel felaggatott lény megszabja nekem, hogy mit érezzek, mit gondoljak és mit csináljak. 

 

Ezt még egy másik embertől sem fogadom el, nem ám egy “istentől”, aki jogtalanul birtokolja az emberi tudat trónját, de csak azért, mert piedesztálra emelték. 

Az emberiség ÖSSZEMOSSA JAHVÉT, A HAMIS ISTENT, EGY FORRÁSENERGIÁVAL, ÉS A SPIRITUÁLIS VILÁG PEDIG KÖVETVE AZ EGYHÁZ TANÍTÁSAIT, AMIT MÉG MINDIG SZENTNEK TARTANAK ÉS HANGOZTATNAK, A FORRÁSENERGIÁT EGY ISTENSÉGGEL AZONOSÍTJA, ÉS MINDENÁRON NEVET, NEMET ÉS FORMÁT AKAR ADNI ANNAK, AMINEK SOHA SEM VOLT FORMÁJA. 

SEM KITERJEDÉSE, SEM NEME, SEM TUDATA, SEM PEDIG TESTE. 

 

Mert a test és a tudat a lélekhez jön hozzá, és mondtam már, hogy testet kapni ebben a Világegyetemben, ami teljes egészében egy börtön ráadásul, kiváltság. Azért az, mert test nélkül csak kötődsz az anyaghoz, de nem tudod igazán formálni, nem tudsz az anyagnak célt adni, csak van. 

 

Ott vagy te, mint testetlen lélek és tudat, és ott van az anyag, bármilyen anyag, legyen mondjuk egy nagy galaktikus piramis. Látod, érzed, ott vagy vele, benne, úgy, ahogyan testtel soha nem tudnál, de nem tudnád TE megépíteni soha. 

Mivel nincsen se kezed, se lábad, se erőd hozzá. Prédikálhatsz te örökkön - örökké a piramist építő munkásoknak, mint testetlen istenség, testetlen szent vagy szellem… de te magad egy követ nem tudsz arrébb tenni. 

Na ezért mondtam, hogy lehettek nagyon pozitívak a széles mosollyal integető “pozitív” lényekkel szemben. Attól még ők pontosan ilyenek lesznek. Erőtlenek. 

Az erő az bennünk van. 

 

Nincsenek pozitív és negatív lények. Lények vannak. 

Lények, akik valamilyen céllal, motivációval akarnak kötődni hozzád, és ha teszem azt, ez a motiváció a tiéddel ellentétes, egészen egyszerűen LETÁRGYALOD velük, hogy mi legyen. 

Vagy elfogadják, vagy nem. Ez ennyire egyszerű. Ha azt hiszed, hogy ki lennél szolgáltatva bármelyiknek is, te, akinek teste van, velük szemben, akiknek nincs teste, akkor tévedsz.

Akkor még mindig a Régi Birodalmi programozás működik benned, és mindenáron alá akarod magad rendelni, puszta régi annunaki és egyházi dogmák és programok által. 

 

Tehát, mégegyszer, hogy berögzüljön. Egy ENEGIA teremti a lelkeket, folyamatosan, éppen most is. Mintha egy nagy lélekgyár lenne. Nem pedig egy teremtő Anya és teremtő Atya. 

Egy Energia, ami folyamatosan dolgozik, mindig volt, van és lesz. Nincs hozzárendelhető idő és tér. Pusztán van. 

A létezés alapja. Ez a forrásenergia a nagy NULLPONT ENERGIAMEZŐHÖZ KÖTŐDIK, ami egy semleges, tiszta energiát termel, és ez tölti ezt a “lélekgyárat.” Csak hogy mi, egyszerű földi elmével el tudjuk képzelni. 

 

Minden lény ebből származik, “pozitív” és “negatív” egyaránt. 

Ezért nincs pozitív és negatív, azaz duális minőség. Az a Régi Birodalom egyik legnagyobb programja. A dualitás akkor alakult ki, amikor a Földre dobtak minket. és kettészakítottak. 

Nem azért, mert mi duálisak lettünk volna, hanem azért, mert az itt kialakult társadalomnak, akik már nem voltak önmagukkal EGYEK, könnyű volt beadni a nagy kettészakítottság elméletét, azaz a DUALITÁST. Fény, sötét, rossz, jó, fent, lent, pozitív, negatív, miegymás. Könnyű volt elültetni bennük a félelmet - ez még több évmilliárddal a mai emberiség megjelenése előtt volt - a nem létező sötétségtől és a nem létező rossztól, hiszen egy kettészakított lény, aki testet kap és ezáltal szabad akaratot, hirtelen döntésre kényszerül, és keresné az egységet, az egységet pedig valamiféle fényhez, vagy istenhez fogja kötni, mivel önmagában, így, kettészakítva, nem leli az erőt. 

 

Képzeld el, hogy valaha egy NAGY KÖZÖS TUDAT részeként, érezve az EGY-LÉLEK egységet léteztél. Utána egyszercsak vége lett, és kábán, félelemtől összezavarodva, a NAGY KÖZÖS TUDATRÓL ÉS A NAGY EGY LÉLEKRŐL LESZAKADVA  magadhoz térsz egy bolygón. Egy gyönyörű bolygón, de te ezt nem is látod, mert még az egység után áhítozol. Aztán rájössz, hogy a nagy közös tudat helyett kaptál valami sokkal értékesebbet. A szabad akaratot. Azt, amivel te dönthetsz, és van egyáltalán INDIVIDUUMOD, VAN SAJÁT UTAD, VAN SAJÁT MAGAD ÁLTAL KOVÁCSOLT SORSOD. 

 

Ez pedig egyáltalán nem rossz, hanem kiváltság és erő. Hatalmas erő, amivel az emberiség rendelkezik, ezáltal, de mivel be van magyarázva a fejekbe, hogy egy láthatatlan Isten uralkodik felettünk - egyébként sajna tényleg, csak éppen messze van az a lény bármilyen isteni minőségtől, nem mellesleg, és ezen gondolkodj el, egyrészt ez a JAHVE mesterséges intelligencia, és afölött, messze, a Világegyetem középpontjában egy úgynevezett Régi Király, az ott még javában működő Régi Birodalom feje, természetesen hímneműen, uralkodik az Univerzumon. 

Mivel az emberiségnek azóta is az van beadva, hogy egy láthatatlan isten alárendeltjei vagyunk, akinek engedelmeskedni kell, akit tisztelni kell, akitől félni kell - komolyan, mintha az annunakik ezelőtt több százezer évvel lezajlott korában ragadtunk volna.. -, az emberiségnek ezt könnyebb elhinni, és könnyebb magát alárendelni és elengedni a saját sorsa feletti felelősséget, mint önmagába beleállni. 

Alapvető gyávaság ez, de természetesen messze nem tudatos. 

Nem csak azért kapok támadásokat, mert a hamis istenben nem hiszek, és az angyalokban sem. /közel húsz ember jelölt ki az ismerősei közül a Bukott Angyalok cikkem miatt, de sebaj :) , azért ez nem semmi./, hanem mert nem a fénylényeket preferálom, akik ígérgetnek, amiből SEMMI NEM JÖTT BE. 

Ha dualitás nélkül nézed, nincsenek fénylények meg sötét lények. Lények vannak. 

És pont. 

 

Az istenkép és a jóságos Teremtő Atya hamis képe jószerével kitörölhetetlen. 

 

Természetes, hogy még azóta se tud az emberiség, két milliárd év távlatából sem ezzel mit kezdeni, de nem azért, mert hülyék lennénk, hanem azért, mert az van velünk elhitetve, évezredek óta, hogy egy lázadás meg eredendő bűn miatt mi le vagyunk szakítva a Teremtőről, és az a büntetésünk, hogy senyvedünk és bűnhődünk. 

 

Azóta ezzel küzdünk, ezzel a hitrendszerrel, ezzel a dogmával, amely belénk fojtja a szabad akaratot, azt bűnnek, mi több, az eredendő bűn részeként beállítva. 

Bűn azt akarni, szabadon, ami nem csatlakozik egy olyan, egyébként hamis, univerzális tervbe, amit ezek a fénylények csatornáznak le nekünk a médiumokon keresztül. 

Ez PONTOSAN ugyanolyan, mint a papok a templomban. Prédikálnak vég nélkül, és BŰN ennek ellent mondani. Elfogadhatatlan, és ha valakit szembeállítasz azzal, hogy TE NEM AKARSZ fénylényekkel dolgozni, mert nem bizonyítottak semmit neked, nem történt meg a nagy Esemény meg a Felemlekedés, csak valahogy időben mindig tologatva van, akkor neked támad. Kegyetlenül, és kíméletlenül, téged, mint embert is akár pellengérre állítva, rád dobálva azt, hogy a “sötétséget” szolgálod. 

Hogy lehetne már a sötétséget szolgálni, amikor a sötétség és a fény egy és ugyanaz???

Higgyétek el, hogy ugyanaz, pusztán MINŐSÉGÉBEN van különbség köztük, nem a SZÁNDÉKBAN. Az egyik, az úgynevezett fény, az az értelem tiszta fénye, ami rávilágít a hiányosságokra és dogmákra, hamis hitrendszerekre, és segít megérteni az igazságot. A világok világossága. 

A másik, az úgynevezett sötét arra való, hogy LEHOZD A TUDÁST, HOGY A FIZIKAI SÍKRA INTEGRÁLD A TUDÁSODAT ÉS A GYAKORLATI RÉSZÉT ANNAK, AMIT TANULSZ, A VILÁGOK VILÁGOSSÁGÁTÓL. 

A fényben rejlik a jang átlátó, mindenre rávilágító értelem típusú ereje.

A sötétben rejlik a jin teremtő, újjászülető ereje. 

Ez a tényállás, és semmi több.

 

A Teremtő Forrásnak nevezett helyen TEHÁT ENERGIA VAN. 

Ebben az energiában van jin és jang minőség. /nem mellesleg valahogyan a Régi Birodalomnak sikerült, gondolom évmilliárdokkal ezelőtt, megmókolni az egyensúlyt, és a teljes Univerzuot eltolni a jang irányába/.

A jin és jang minőség az, amit Teremtő Anyának és Teremtő Atyának láttok és hívtok, pusztán azért, mert a tudatnak MANIFESZTÁLNIA KELL. Ahogyan fentebb írtam, a tudatnak kell nevesíteni a dolgokat, kell nekik formát és súlyt, időt és kiterjedést adni. A lélek, ami ebből a Teremtő Forrás jin és jangból ered, pusztán lélek. A tudat pedig szemmel láthatóvá teszi ezt a jint és jangot, így kreál belőle Anyát, jint, és Atyát, jangot, utalva ezzel arra a sokféle minőségre /apa, fiú, báty, öcccs, mester, király, bölcs és remete, anya, leány, húg, növér, főpapnő, mágusnő, bölcs asszony és remeteasszony/, amit ezek tartalmaznak akkor, ha A TUDATODDAL tudatosan tekintesz rájuk. 

 

Tehát létrehozod őket magadban, nevet, formát, alakot adsz nekik, és felruházod őket dolgokkal. 

Ezzel nincs semmi baj, évezredes tanítások, köztük számtalan óegyiptomi, sumer, akkád, magor, indiai és egyéb tanítás viszonyul így a Teremtő Forráshoz, azt számtalan néven nevezve. 

 

A baj ott kezdődik, ha valaki azt gondolja, hogy kiszolgáltatott és alárendelt ennek az energiának, amit csakis akkor gondolhat, ha összemossa a Forrást a hamis istennel, Jahvéval, aki ezt prezentálta: ki vagytok szolgáltatva nekem. Azt teszek veletek, amit csak akarok. 

 

Gondolj csak az Ószövetségben leírt számtalan rémtettre és pusztításra, amit a haragos isten elkövetett a halandó, gyötrődő emberekkel szemben. Sokszor puszta szórakozásból, vagy azért, mert megbüntette őket, mert engedetlenek voltak vele szemben, azaz nem fogadták el, hogy ő uralkodik rajtuk. 

 

Ne feledd, hogy borzasztóan ősi a kód, ez a rabszolgaság kód, a DNS-edbe van kódolva. Légy engedelmes rabszolgája egy hamis istenségnek, aki megszabja a sorsodat és a cselekedeteidet. 

 

Az a Teremtő, amiről én beszélek, az nem KI, hanem MI. 

ENERGIA, AMI VÉGTELENÜL TISZTA, ÉS ERŐS, ÉS LEHET BELŐLE MERÍTKEZNI, DE NEM JÓ KIMERÍTENI. Nem jó csakis erre hagyatkozni. 

 

Azért nem jó, mert az emberi tudatnak, mint mondtam, NEVESÍTENI ÉS MANIFESZTÁLNIA KELL. 

Valaha a Földön élt hatalmas, ősi istenek, és titánok adják ehhez az emberiségnek mai napig is az ihletet. Akik pedig a Forrás egy-egy konkrétan célzott részét képviselték. 

 

Mint mondjuk Poseidon, aki a “vihar és tengerek” istene volt, és kezében volt a védelmezés és a természet hatalmas ereje. Egy ősi korban, ahol nem volt túl jó az infrastruktúra, hidd el nekem, hogy nagyon sokat segített egy egyszeri embernek Posiedont hívni, mondjuk azért, hogy a tengeren hajózva legyen jó szél és ne legyen vihar. 

 

Ráadásul Poseidon számtalan jelet adott a tengerészeknek, mert egy másik téridősíkon a miénkhez kapcsolódva ő, Poseidon, nagyon is jelen van. 

Ha nevesíteni tudod a Forrásból kiáramló forrásenergiákat, mint Poseidon, Anubis, Hekaté, Isis, Osiris, Seth, Horus, Aphrodité, Zeusz, Hádész, Fortuna, Perszephoné ésatöbbi, akkor könnyebben tudsz teremteni velük, főleg, ha megérted, hogy ez egy csapatmunka, egyenrangú felekkel. 

Hiszen egyek vagyunk velük. 

Mindannyian annak a nagy Teremtő Forrásnak a részei vagyunk, de mi itt a Földön, szabad akarattal dönthetünk a sorsunkról. 

 

A Teremtő Forrás a NULLPONT ENERGIAMEZŐBŐL táplálkozik, amit mi a Forrás “mögött” látunk, gondolom nem pontosan így van, de nagyjából az a helyzet, hogy a Nullpont energiamező tölti ezt a Forrást, hiszen a nullpont energia az, amiből kiárad minden Világegyetem központi magja, és a központi mag köré rendeződnek karokként a csillagrendszerek. 

A Nullpont energiamező az összes párhuzamos Univerzumot is táplálja, és azok központi forását úgyszintén. 

Az egész egy HÚRON rezeg, /húrelmélet, csak kicsit más szemszögből megfogalmazva/, és ez a HÚR a jin teremtő ereje. Mint egy nyakláncban a szál, amin a gyöngyök a párhuzamos univerzumok. 

Erről számtalan kép, mandala és rajz, leírás van, évezredek óta. 

A katolikus vallást az ő kitalált angyalaival azért vetem el, többek közt, mert ezt a végtelenül logikus és tiszta dolgot elveti, és kitalált egyetlen férfi nemű teremtő istent, amitől minden függ és mindent ő teremtett. 

 

HOGY TUDNA JANG ENERGIA ÉLETET LÉTREHOZNI?

Elmondom neked, sehogy. Vagyis kilövellhet ő ezer felé bármit, mint a sumer Napisten, de azért azt hozzá kell tenni, hogy a sumer Napisten kilövvelt anyaga az Ősanya méhébe, a nagy KEHELYBE csapódott bele a sumerok szerint. 

Tehát leírták saját fogalmaik szerint, úgy, ahogy az embernél működik, a fogantatás menetét. Ugyanez sokkal bonyolultabban és nagyban történik, és nem ilyen naturálisan. A jang tehát nem tud teremteni, csak ha a jinbe beérkezik az, amit ő kiad magából. A jinnek pedig erre reagálnia kell, és befogadni, majd abból valamit létrehozni.

 

Ha ez nincs, akkor nincsen teremtés. 

Ha ez van, akkor bármi születhet belőle. 

Önmagában egyik sem képes kiteljesedni.

Sem a jin, sem a jang. 

Ketten kellenek mindenhez. Energiaként is, mint Forrás, és emberként is, mint férfi és mint nő. 

 

Azzal, hogy azt mondják, egy láthatatlan isten teremtett minket, azt determinálják a tudatunkba, hogy az az istenség határoz arról, hogy egyáltalán élünk-e, avagy halunk. 

A Teremtő Forrás nem determinál, NINCS BENNE TÉR ÉS IDŐ, nem határoz meg és nem parancsolgat. Színtiszta erő van benne, amiből bármennyit meríthetsz, csak arról ne feledkezz meg, hogy legyél vele áramlásban. 

Ne csak elvegyél, adj is. Kiegyenlítés törvénye.

Ha nem adsz, csak elveszel, akkor könnyen lehet katasztrófa a vége.

 

Tehát végezetül, ha azt szeretnéd tudni, ki az Isten, azt mondom, TE vagy. Nem én szartam a spanyolviaszt, számtalan tanító elmondta ezt már előttem. Mi vagyunk az istenek, avatarként a Földön, és amikor a tréningjeimen behívjuk az isteneket és az ősi titánokat, a hamis, az egyház által kreált angyalok nélkül, akkor a valódi őserőnket hívjuk be. Ezt is elmondták előttem mások is, és elmondtam már én is. 

Próbálkoztam én is Gábriellel, Astharral, sőt Mihállyal is. 

Mihály valahogy nem volt velem kompatibilis, és úgy vettem észre, hogy félelemet kelt és illúziókat terjeszt. 

Gábrielről azt érzetem, valójában nem Gábriel, hanem egy ősi istenség áll a kreált angyalkép mögött, ami azt is jelenti, hogy a HAMIS ASZTRÁL, AHOL EZEK A KREÁLT ANGYALI HOLOGRAMOK LEBEGNEK, KITAKARJA A VALÓDIT A GYANÚTLAN, HAMIS DOGMÁKAT KERGETŐ, VAK SZEMEK ELŐTT….. Ugyanez jött le Urielről, akiről kiderült, hogy Morhpeus néven kellene inkább hívni, /alvás és éberség istene a rómaiaknál/, vagy éppen Gábrielről, akit inkább Horus néven kellene hívni, Mihályt pedig inkább Thoth néven, Thoth-ot pedig inkább Nergal néven. /Enlil kegyetlen, despota fia volt, aki elindította az atomcsapást i.e. 4.000-ben/. 

 

Tehát az annunakik is felvettek angyali neveket, sőt isteni neveket is, és eképpen hívatták magukat. 

Pl Marduk a Napistennek nevezte magát. 

Enlil Jahvénak nevezte magát. 

Marduk tartotta magát a Napisten fogalomhoz, és megteremtett egy csodás birodalmat, Babilont. 

Enlil tartotta magát a Jahve fogalomhoz, és uralkodása alá hajtotta az emberiséget. 

Nergal tartotta magát a Mihály fogalomhoz, és félelemben és rettegésben tartotta az embereket. 

 

A hamis asztrál, egy RENDSZER, ami arra képes, hogy az embereket odacsábítsa, és angyalokat hívjanak le onnan, akik magukat JÓSÁGOSNAK ÉS KEGYESNEK ÁLCÁZVA belegyűrik az embereket a sehova nem vezető illúziókba, és rossz döntéseket hozatnak meg velük. 

Persze, hogy az egyensúly fennmaradjon, képesek jót is létrehozni azért, hogy a bennük hívők tovább higgyenek bennük, de fenntartják az emberiség felett álló látszatot. 

 

Már sokszor mondtam, hogy nem kell velem egyetérteni. Ha nem tudsz azonosulni ezzel, pedig végtelenül logikus, akkor maradj az istenképnél és szolgáltasd ki magadat neki. Akkor maradj a fényes angyaloknál, de hiába fogod keresni az erőt, nem fogod találni.

 

AZ ERŐ BENNÜNK VAN. 

NEM EGY HAMIS ASZTRÁLIS, CSILLOGÓ RENDSZERBEN, AMIT A RÉGI BIRODALOM TELEPÍTETT IDE ÉS KÓDOLT BE A KÖZPONTJÁT VESZÍTETT, KETTÉSZAKÍTOTT, EMBERI TUDATBA. 

Aki könnyen hitte el, hogy kiszolgáltatott. Hogy félnie kell. 

Mert nem lelte az erőt.

Ha engem olvasva még mindig nem leled az erőt, akkor benned van a hiba. 

Akkor nem tudsz elszakadni évezredes, idejétmúlt dogmáktól, akkor még dolgozik benned az istentől való FÉLELEM. HA MEGTAGADOD ŐT, MEGHALSZ. /Enlil mondata../.

Nem halsz meg, ha LEMONDASZ VÉGRE A HAMIS FÉNYRŐL. 

Hanem újjászületsz.

 

Apropó, hamis fény. Olvastam, hogy többen a luciferi erőt kezdik el hamis fénynek beállítani, és teljesen egyház dogmákat szajkóznak, magukat nem egyházi hanem spirituális embernek beállítva. Arról papolnak, hogy a luciferő erő átveri az emberiséget. 

Ha ez így lenne, akkor én nem lennék itt, hanem egy gyorséttermben lennék felszolgáló, vagy egy nagy cégnél titkárnő, esetleg HR-es :D 

Mert akkor már régen le lettem volna söpörve a színről, és a hozzám járóknak nem bizonyítottam volna semmit. 

A tréningjeim nem hoztak volna létre semmit. 

Én magam nem lennék már sehol. 

 

A luciferi erő pedig nem mozdítaná meg világszerte, tőlem függetlenül, az emberiségben azt a szabad akaratot és önmagukért való kiállást, amit számtalan helyen olvashatsz, ahogyan ellenállnak most már a rabszolgásító intézkedéseknek. 

A luciferi erő színtiszta szabad akarat és teremtő erő, amely arra való, hogy a fizikai síkra manifesztálja le a teremtést, és inkább jin mint jang. Én persze egy oltári helyes pasinak látom, sötét hajjal, kreol bőrrel, kiváló humorral és erős szexepillel :) Hiszen magamból manifesztálom azt, ami hozzám kompatibilis, ugyebár. 

Nyilván nem egy hófehér ruhás, szőke hajú, szelíd férfialakot fogok magam felett látni, természetemből és habitusomból adódóan, hanem egy vad, szilaj, szenvedélyes, intelligens, gyors észjárású védelmező entitást, amelyiknek az ereje átjön rajtam a fizikai síkra, és amivel tudok kapcsolódni és AZONOSULNI. 

 

Ez a helyzet nálad is. Ami te vagy, az az őserő, ami hozzád kapcsolódik és olyan is, és úgy is néz ki. El tudom képzelni, hogy egy férfi, egy vörös ruhás, vörös hajú, zöld szemű bombázót lát maga felett, és higgyétek el, ez messze nem hiteltelen, hanem nagyon is hiteles, mert nincs benne hamis vetítés és ha már itt tartunk, hamis fény…

Hanem a puszta valóság, amivel az illető AZONOSULNI TUD. 

Nem kell, hogy csakis jóságos, kegyes angyalkákkal tudj azonosulni, sőt, velük ne. AZZAL AZONOSULJ, AMI TE VAGY. 

NE AZZAL, AMI NEM TE VAGY, DE AZT HISZED, AZZÁ KELL LENNED.

NEM KELL AZZÁ LENNED, AMI NEM TE VAGY, CSAK ELVÁRJÁK TŐLED, HOGY AZ LEGYÉL. 

Ez ugye alapszabály még magához az élethez is. 

Ezt tartsd szem és szív előtt.

A HAMIS ISTEN KÉPE MÁR ELBUKOTT. CSAK IDŐ KÉRDÉSE, HOGY SZÉTVÁLASSZUK AZ OCSÚT A BÚZÁTÓL. 

 

A TRÉNING TÉMÁI

  • Forrás. A LAJTORJA. Forráshoz LÉPCSŐKBEN tudsz felkapcsolódni, ha KÖZVETLENÜL AKARNÁL HOZZÁ KAPCSOLÓDNI, két dolog történik. Egyrész SEMMI, csak érzékelsz némi jó energiát, és látsz dolgokat, de nem oldanak meg semmit és ami még fontosabb, NEM TUDOD INTEGRÁLNI A FIZIKAI SÍKRA. ahhoz ha tetszik, ha nem, JANG ÉS JIN ENERGIÁJÚ ISTENEK KELLENEK. az istenek a lajtorja, a létra a Forráshoz és azon túl. A manifesztáció erejét MIND A KÉT OLDAL ADJA, A JIN ÉS A JANG IS, okkal hívok be jang entitásokat is és lehetőleg a legtisztábbakat, ami nem azt jelenti hogy a legkamu fényesebbeket. A másik ami történne, ha ténylegesen te fel akarnál kapcsolódni a forrásba, az, hogy szénné égetne az óriási ereje. Kell a közvetítő csatorna. Ez a szénné égetés természetesen ABSZOLÚTE nem történik meg soha, PONTOSAN AZÉRT, met a Forrás és köztünk OKKAL ÉS TELJES JOGGAL - EGYSZERŰ KVANTUMFIZIKA EGYÉBKÉNT A RÉSZECSKÉK KAPCSOLÓDÁSÁHOZ HASONLATOS közvetítők, FORRÁSENERGIÁK, AZAZ ŐSI ISTENEK ÁLLNAK.  Megtanuljátok tőlem ezt a “lajtorját”. Azt a FOLYAMATOT, AHOGYAN kapcsolódtok, már tudjátok. AZT AZONBAN, HOGY EZT HOGYAN HASZNÁLJÁTOK A FIZIKAI SÍKON, AZT NEM. 

  • A TEREMTŐ - A RÉGI BIRODALMI HAMIS KÓDOLÁS KIOLDÁS. Kemény rész lesz és hatásos :) 

  • A DUALITÁS MINT PROGRAM TÖRLÉSE. - A BÖRTÖNBOLYGÓ LEGNAGYOBB CELLÁJA. 

  • A FORRÁS ÉS A KÖZTED LÉVŐ KAPOCS BENNED. Fedezd fel azt, amit eddig tanultál, de értelmezni nem tudtad a homályos megfogalmazások és szenteskedő hamis csillogás miatt. 

  • EGYLÉLEK.  - Újabb értelmezés a MÉLYSÉG ÚJ SZINTJÉN. EGYLÉLEK-EGY TUDAT BEAVATÁS. 

  • HAMIS ISTEN ÉS AZ Ő ANGYALAI. - a MÉLYSÉG ÚJ SZINTÉN ÚJABB MEGÉRTÉS. 

  • GYAKORLATI TUDNIVALÓK A TEREMTŐKÉNT VALÓ TEREMTÉSRŐL A HÉTKÖZNAPJAIDBAN.

  • GYAKORLATI TECHNIKÁK. 

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

TEREMTŐ

 

2022. október 16. vasárnap

16.00-20.00 

Skype

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Csak bátran tovább, előre. 

Várok újakat és régieket is, erre a csodás tréningre, ami megint a MÉLYSÉG új szintje, nagyon komoly feladatokkal és beavatásokkal egy ősi, eltitkolt, elfeledtetett tudásba, ami használható a fizikai életedben is úgy, hogy eleve elkezded másként látni és átlátni a világot. 

 

Áldás

Eszter

Fényhozó

 

Szólj hozzá