2022. nov 25.

MÉLYSÉG A NAPRENDSZERBEN

írta: Eszter 777
MÉLYSÉG A NAPRENDSZERBEN

 

 MÉLYSÉG A NAPRENDSZERBEN

 

A Tiltott Tudás Tréningek így az év vége felé már egyre mágikusabbak, és ami még fontosabb, egyre GYAKORLATIASABBAK, a hétköznapi életbe átültethető mágikus gyakorlatokból egyre több van, olyanok, amiket bőségteremtéshez, a dolgok fizikai síkú megoldásának rásegítéséhez, vagy akár egyszerű karmikus és egyéb bekötések feloldásához is tudtok használni. Ugyanakkor egyre izgalmasabbak ezek a mágikus mélység tréningek, a Naprendszer bolygói közül mindegyiknek van egyfajta MÉLYSÉGE, ahol egyrészt a humanoidok és többek között az emberiség kincsei vannak elrejtve, olyan kincsek is, amiket a fizikai síkra tudtok kézzelfoghatóan áthozni, nem csak tudásról van szó…. és a MÉLYSÉGekben a Régi Birodalom valaha volt, még mindig működő, de már nem őrzött CSAPDÁI, amik a Földre hatnak, és persze egyik bolygó hat a másikra, hogy fenntartsa az alacsony rezgést, és tovább mókolja a horoszkópokban a bolygók kölcsönhatását… hogy a Sorsod az ne a te kezedben legyen. 

Az annunakikról is sok információt kapunk, de ők csak a MÉLYSÉG eleje… a térben és az időben i.e. 600.000 évvel jöhettek ide körülbelül, és annyi minden történt előtte… 

A börtönbolygó már két milliárd éve börtönbolygó, és a Naprendszer pedig, hogy Corey Goode szavaival éljek, egy roncstemető. A Régi Birodalom bázisainak roncsaival van tele, akikre a NASA az építőkként hivatkozik. Az annunakik velünk együtt akarnak kitörni a börtönből, habár a Nibiru, ahonnan ők származnak és végső soron mi is, /mivel ők teremtettek minket/, egy igen különleges bolygó, hiszen keringési ideje egy kis részét tölti el a Naprendszerben, de a börtön az egész Univerzumot átszövi. A Régi Birodalom központja a Forráshoz közel van, és akik felkapcsolódnak a Forráshoz, azoknak azzal tisztában kellene lenni, hogy az energiáikat és a csakráikat, a tudatukat alaposan meg kell ahhoz tisztítani, hogy ténylegesen a Forráshoz tudjanak kapcsolódni. 

Az annunakik ugyan meghatározták a mostani emberiséget, de az emberiség valódi alapjai a Régi Birodalmon jóval túlnyúlnak… fogok erről cikkezni hamarosan, és kielégítem a tudásszomjatokat :) 

Most egyelőre csak annyit, hogy újabb mágikus tréning jön, és egyre MÉLYEBB, egyre érdekesebb és egyre akciódúsabb.

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

MÁGIKUS MÉLYSÉG TRÉNINGEK A MÁGUS ÉVE ELŐTT

AUTENTIKUS ANNUNAKI CSATORNÁZÁSOK ÉS AZ EMBERISÉG VALÓDI TÖRTÉNELME, AZ EMBERISÉG TÖRTÉNELMÉNEK KEZDETE ELŐTT… 

ŐSI ÉS ERŐS MÁGIKUS GYAKORLATOK ÉS A KÉPESSÉGEK TURBÓJA 

 

MÉLYSÉG A NAPRENDSZERBEN

2022. november 27. vasárnap

Skype

16.00-20.00

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag. 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Áldás

Eszter

Fényhozó

 

 

Szólj hozzá