2022. dec 01.

IGAZ-HAMIS-KÉRDEZZ-FELELEK

írta: Eszter 777
IGAZ-HAMIS-KÉRDEZZ-FELELEK

IGAZ-HAMIS - KÉRDEZZ-FELELEK

 

Legelsőként, ha már hosszú ideje nem jelentkeztem, összefoglalnám az eddigi komoly tényeket.

Először is, már köztudott tény, ámde távolról sem elfogadott, és kifogásokkal, hamis fényoldalbeli sémákkal hárított tény, hogy NEM EGY ISTENSÉG TEREMTETT MINKET, nevezetesen egy Isten, hanem egy földönkívüli faj, az Annunakik, akik ráadásul a Nibiruról származnak, éppen ezért voltaképpen a mai emberiség is. A Nibiru és az annunakik mind-mind a “sötétség”, a “sötét oldal” és egyéb baromságok tárgykörébe vannak sorolva, mint “hüllők”, reptiliánok, gonosz, pikkelyes lények, és egyebek, akik az emberiség ellen dolgoznak… hangzik el nem egyszer, nem kétszer különféle “emelkedett”előadásokon. 

A tájékozatlan és naiv, a fényt látni akaró tömeg pedig vakon követi ezt a hitrendszert, és még jobban belecsavarja magát a dualitásba éppen akkor, amikor MINDENT ÁTFOGÓ TISZTÁNLÁTÁSRA lenne szükség illúziók és ideák kergetése helyett. 

 

Nehéz elfogadni, hogy nem egy felemelkedett, fényességes istenség kezeinek nyomai vagyunk, hanem egy DNS-kísérleté, de tudjátok, az a helyzet, hogy az önmagával tisztában lévő, érett személyiségű ember ezt könnyedén fel tudja fogni, és nem kardoskodik az illúziói mellett, hogy márpedig van isten, van ördög, vannak angyalok, mert ő a fényt szolgálja… senki sem szolgálja a fényt, nincs fény meg sötétség, rossz és jó, fent és lent… igazi spirituális egó tombol jelenleg, és pontosan ezekben az egyébként Régi Birodalmi ego csapdákba sétál bele. Mert a hamis istenkép már jóval Jahve előtt létezett, a Jahve féle névtelen Domain-ügynök, egy szürke, aki átadta Mózesnek a szuggesztív táblát, rajta a tízparancsolattal - ami annyira szuggesztív volt, hogy sokan konkrétan elvesztették miatta a józan eszüket, és emellett komoly fizikális sérüléseket is okozott, ami nem valamiféle rejtély, egyszerű nukleáris sugárzás okán volt így, bezárták a Frigyládába, ami már akkor belső ólomborítással készült, amikor az emberiség elvileg koszos lenvászon ruhában, mezítláb, a sivatagban, magára hagyva kóborolt, állatias sorban, az ókor hajnalán. Állítólag. 

Valójában igen magasan fejlettek vagyunk, és voltunk akkor is, pontosan ezért hozta a névtelen ügynök - Jahve azaz NÉVTELEN - a tízparancsolatot, hogy kőbe vésse a duális szabályokat. 

Hát ez van. 

Olyannyira kőbe véste, ellenségeskedést, félelmet és haragot szítva az emberek között, hogy a szuggesztív sorokat mindenki el tudná ismételni, az is, aki életében nem járt hittanórán. 

Hogy a káosz még nagyobb legyen, a Domain nem az annunakik társadalma, az egy külső rabszolgásító faj. Szürkéknek is hívjuk őket. 

Írtam már róla, hogy ezek a szürkék valójában bábtestek, a tudatuk egy biztonságos űrhajóban “ücsörög”, és ha a bábtest megsérül, sebaj, le tudják cserélni. Félelmetes, nemde? Micsoda fejlettség kell ehhez, ráadásul már sok tízezer évvel ezelőtt is.

 

Nem baj, hogy az annunakik megteremtettek minket, mert ha nem teszik, megtette volna azt helyettük ez a Domain - birtok, uradalom, birodalom -, és valószínűleg nem ilyen embereket hoztak volna létre, mint amilyenek mi vagyunk, távolról sem szabad akarattal. 

 

Na de mégsem könnyű elfogadni, hogy a több ezer éves tanítások mind hazugságok, amelyekkel csak a naiv, befolyásolható emberiséget vezették meg évezredeken át. 

Pedig bizony a Vatikán az istenek előrejelzései szerint 2023 nyarán bukik el. Elhasal egy végzetes, forró, nyári napon, amikor is kiderül egy igen vérlázító mocskosság, ami már akkora horderejű lesz, hogy nem lehet tőle eltekinteni, és mire szokás szerint letiltanák a netről a hírt, már elterjed a világhálón… utána a Vatikán mélyén a titkos iratok közül vagy harminc darab kerül elő éppen az emberiség titkos történelméről, amit olyannyira akarnak eltitkolni előlünk. 

Amikor előkerülnek most már napvilágra úgy ezek a titkos iratok, hogy a korábbi gyakorlattól eltérően - amikor is Júdás Evangéliumát, Jézus Evangéliumát, Mária Magdolna Evangéliumát megtalálták és felfedték, el lett tussolva -, a világ számára is közkincsé tétetik, már nem lehet letagadni az igazságot. 

Az azonban, hogy ezek az Evangéliumok akár már a neten is olvashatóak mindenki számára, aki kicsit is hajlandó kutatni az igazság után, ahogyan a Régi Birodalom és a Domain minden titka úgyszintén, és mégsem kapta fel az emberiség ezt a nagy igazságláncolatot, annak a szintén BEKÓDOLT HÁRÍTÁS az oka. 

Ide is igaz az a szép mondás, hogy három dolgot nem lehet elrejteni, a Napot, a Holdat és az Igazságot. 

A Holdról is derülnek ki dolgok, már nyilvánosan cikkeznek róla, a fősodratúban is, a Hold sötét oldaláról, az ott található bázisokról, arról, hogy a holdraszállás nem is akkor és nem is úgy történt, ahogyan azt előadták 69 körül, mindezt tálalva úgy, hogy “furcsaságokat fedeztek fel a Holdon, amiknek nem kellene ott lenniük.” Hát igen árnyaltan fogalmaznak, az biztos. 

Az annunaki ősi származásunk alapvetően az orrunk előtt van ősi, hatalmas romokban és szemmel is igen jól látható, hatalmas piramisokban, nem csak azokban, amik már dombnak vagy hegynek vannak álcázva, vagy amik az óceán mélyén pihennek, de mivel ezen építményekről már elhazudták nekünk, hogy állítólag rabszolgák építették fel egy olyan korban, amikor igencsak lehetetlen lett volna egy sok száz tonnás követ egy másikra úgy ráhelyezni, mondjuk harminc méteres magasságban, hogy egy papírlapot nem tudsz közé tenni, hogy azt rabszolgák valamiféle köveken görgetve vitték volna fel.. nonszensz. 

De az emberiség hinni akarja a hülyeséget, mert könnyű hinni a hülyeséget a valóság helyett. A hülyeség kényelmes és langyos. 

Sokáig el lehet benne lebegni, akár évtizedekig is, évszázadokig, évezredekig… és nem kell felvállalni a felelősséget a saját létezésünkért.

 

Ott nem kell változtatni, hiszen ha valaki megtudja az igazságot a saját származásáról, akkor saját magáról is megtudja, és kétlem, hogy az egysszerű ember, aki addig a mátrixban élt, és nagyon jól odarakta magát a karrierben, a pénzben és a kirakatházasságában, amint megtudja, hogy ő voltaképpen nem is az, aminek tűnik, nem egy mátrixban élő, egyszerű ember, aki maga kapaszkodik fel a teljesen felesleges mátrix labirintusban odáig, hogy ott már semmi célja ne legyen, mert mindent elért, majd kiüresedjen, szétkokózza az agyát, minden nőt megkapjon és hetente cserélje le a Mercijét, amint rájön, hogy az amúgyis üres élete valójában mondhatni saját egyéni önmaga, önvalója szemszögéből meg sem történt, hirtelen értelmet nyer az élete. 

Nem egy ilyet látni manapság, de látni ennek ellenkezőjét is. A valóság végzetes ön-tagadását, bár tény és való, hogy az alternatív médiában olyan tények vannak felsorakoztatva, amitől én is úgy érzem, hogy ellep a libabőr. Az emberi elme nem képes mindent befogadni, hát még a megtépázott, börtönben tartott lélek,amely a kitörési lehetőségeket keresi. 

Földönkívüli eredetünkre egyre több a bizonyíték, és azok a kutatók, régészek és történészek, akik ebbe a nehéz, makacs fába vágták a fejszéjüket, amely csak azért nehéz, mert a tudományos világ konkrétan ezt is az áltudományok sorába sorolja, kénytelenek lettek az elmúlt időszakban titkos társaságot alapítani, hogy a kellő anyagot életüket is megőrizve, biztonságban összegyűjtsék. 

 

De az emberiség egyik sajátossága - mivel ez nem először történik meg a vészterhes és apokaliptikus időkben -, kergeti a fényt, az angyalokat és a nem létező istent… 

Szidja a nem létező ördögöt és nem létező gonoszt, hogy valakire vagy valamire kivetíthesse a saját keservét..

Én elhiszem, hogy ragaszkodtok a hamis isten képéhez, mert könnyebb azonosulni vele, de ez csak azért van, mert ÍGY VAGYTOK PROGRAMOZVA. 

Vegyétek észre, hogy ez egy ősi, Régi Birodalmi KÓD, egy program, ami fut az agyatokban, és AUTOMATIKUSAN BEKAPCSOL.
Pontosan úgy, ahogyan hamis jeleket véltek felfedezni a mátrixban, pörögtök azon, amit az óra kijelzője mutat - NEM ANNYI ÓRA VAN,MINT AMENNYIT LÁTTOK, persze ez csak időszámítás kérdése végülis, de az eredeti számmisztika nem áll meg a jelenlegi hamis időszámítás és hamis naptár - Gergely naptár ugyebár - alapjain, mivel alapvetően 13 hónap van egy évben, kétszer 13 óra egy napban - egy óra jelenleg kb 40 perc, és az a fájdalmas, hogy TÉNYLEG ANNYI , amit éreztek is a bőrötökön -, pörögtök a rendszámokon, a reklámtáblák kiírásain, hogy pont azt a szót vagy nevet írja ki, persze, hogy a rádió pont azt a zenét fogja játszani, lehetőleg magyar zenét, hogy még véletlenül se tekints el tőle, persze, hogy a hírekben pont azt a dolgot fogják mondani amin gondolkozol, persze, hogy PONT OLYAN EMBEREK FOGNAK JÖNNI AZ ÉLETEDBE, aki mintha tükrök lennének neked… csak éppen HAMIS TÜKRÖK. 

Értelmezd FORDÍTVA.. TUDOD, MI A SZABÁLY. SEMMI SEM AZ AMINEK LÁTSZIK, MINDENNEK AZ ELLENKEZŐJE AZ IGAZ. 

Ha te a mátrix alapján akarsz tájékozódni, ami AZ ILLÚZIÓK BIRODALMA, a teljes életed mostanság fog romba dőlni. Mert a hamis hitrendszereidet megtámogatva hamis irányba fogsz elindulni. Az illúzióid romba dőlnek, az életed pedig más irányba fordul, mint azt szeretted volna, de már illúziók nélkül, a pőre igazság. 

A mátrixot nem arra találták ki, hogy te abban önmegvalósíts, kiharcold a szabadságodat és fejlődj, kinyisd a tudatodat. A mátrix egy illúzióláncolat, és át kell rajta látni. 

Egymásba fűzött illúziók, azt megtámogató fizikai síkkal, szóval nem könnyű ténylegesen átlátni rajta. Másképp kell gondolkodni, és akkor menni fog. 

 

Ez a bolygó egy BÖRTÖNBOLYGÓ, és ide nem azért jöttél, hogy te bármilyen küldetést megvalósíts fényességes angyalkák megtámogatásával. Azért jöttél ide, hogy ne is tudj innen kiszabadulni, ide inkarnálódj rendkívül rövid életciklusokban, ahol is mire már bölcs lennél, igazából meghalsz. 

Lelombozó? Már írtam ezeket korábbi cikkekben, de most tömören kínálom neked tálcán, csak hogy emlékeztesselek. 

 

Sosem felejtem el, egy filmben volt egy vicces epizód, az ötvenes évek Szovjetúniójában járunk, és egy házaspár női tagja “kezelésre szorult” mert azt állította, hogy a rendszer hamis. 

A lobotómia okán a kórlapjára ezt tüntették fel: “Rendíthetetlen meggyőződészavar”.

Teljes meggyőződéssel állítják magukról az emberek, hogy márpedig ők Istennel és az őrangyalaikkal társalognak, és minden milyen csúcsszuper, ők a fény küldöttei  és Isten magas küldetéssel áldotta őket meg. Hát.. a 21. században járunk, de ennyi erővel i.sz. 1200-ban is lehetnénk. 

A lények, akikkel beszélgetnek, csak azért néznek ki úgy, ahogy, mert az emberi elme kifejezetten kiváló manifesztációs képességgel bír. Bármit be tudsz magadnak vetíteni, ráadásul ezek a lények kódolva vannak a kollektív tudatban. Ez egy ARCHETIPIKUS RENDSZER. 

A célja éppen az, hogy a Régi Birodalom, amely kétmilliárd éve fektette le itt a rabszolgarendszer alapjait, fenn tudja tartani azt akkor is, amikor ide már évmilliók óta be sem tette a lábát…

Félelmetes. 

Egy rendszer, ami évmilliárdokkal később is szilárdan tartja magát, sőt, napi szinten táplálva van. 

Angyalok, arkangyalok, isten, őrangyalok, és elégedetten dőlsz hátra, mint egy jóllakott óvodás, a 22.22-őt bűvölve az órád számlapján, miközben fogalmad sincs arról, mekkora átverés áldozata vagy. 

A fejemben bármikor át tudnám formálni Lucifert patás, vörösen izzó szemű ördöggé, gonosszá, ha akarom, és ha akarom, bármikor csinálok belőle egy magas, zöld szemű, hosszú hajú, izmos pasit, aki szédítően szexis és pusztán azon múlik, minek látom, hogy én milyennek gondolom őt, valamint az emberiség eléggé káoszos kolletkív tudatába bekódolták ezt is, azt is. 

Ha teljesen le akarom csupaszítani ezt a forrásenergiát, akkor át a vörös sárkányon, ami az egyik megtestesülése, át az ősi titánon, eljutnék egy nagy lángoló fáklyáig az Univerzumot átszelő térben, ami még mindig nem a látnivaló vége, csak az emberi elme számára még felfogható tartomány, alapvetően a felelmelkedett és mindent átfogó értelem fénye, a világok világossága, azaz az ILLUMINATE. 

Hát itt hozzák össze Lucit az Illuminatival, ami csak szerette volna magához bekötni, de nem tudta. 

Olyat is hallottam a minap, hogy állítólag Lucifert a Vatikánban tartják fogva, és neki viszik a gyermekáldozatokat. Ez  már a vicckategória. 

Akkor már a Vatikán nem is hibás, csak a Luciferi energia áldozatai…? 

Oh szegények. 

 

A háttérhatalmi elitnek semmi köze a szabad akaratot képviselő erőhöz, sőt, mindennél jobban próbálják azt elnyomni. 

Az a helyzet továbbra is, hogy ébredésedhez az első kulcs éppen az isten-sátán szembenállás megfejtése, ami ugye nincsen, és ha rájössz, hogy nincsen az, ami eddig önmagaddal állított szembe, mert “ne adj isten”, rosszat gondolni istenről az bűn, esetleg szeretni Lucifert, még nagyobb bűn. 

Ezután a hamis fény beazonosítása a második lépcsőfok, amikor rájössz arra, hogy a hálás könnyeket hullató tömegeket leszedő álpróféták és őrangyalos humbuggyártók illúziói messze vannak a valóságtól. 

A hamis fény az azt mondja, amit hallani szeretnél és nem azt, ami az igazság. 

A harmadik lépés ősi eredetünk tudomásul vétele, mert ezek tények. Nem én találtam ki, mert ha én találtam volna ki, még meg is kérdőjelezhetnéd, hanem nálam sokkal okosabb koponyák ásták ki Irakban és itt-ott-amott azokat a sumer táblákat. Természetesen az emberiség ezzel is vissza fog élni, és már sorra jönnek e témában is a hamis tanítók, akik felkapják a témát, és rágódnak rajta jó pénzért, oltári nagy baromságokat állítva. 

Én csak arról beszélek, ami számomra is bizonyított tény, plusz arról, amit én érzékelek és látok. Arról nem, ami csupán jól hangzik és könnyű eladni. 

Már olyan teóriák is voltak, hogy kék volt a bőrük, oh nem is, inkább sárga, de lehet hogy zöld. Könyörgöm, a genetikánk több mint fele tőlük származik, és eléggé dominánsan átörökítették nekünk a külsejüket. Én még nem láttam kék bőrű embert, de lehet, hogy te igen, de szerintem csak az Avatar c filmben. 

Az annunakik úgy néztek ki, mint mi, ez egészen biztos, csak magasabb voltak nálunk, és a genetikai hibákat nélkülözve elég jó megjelenésűek. 

Mindez puszta logika, semmi egyéb, és egy kis ráérzés és rálátás a valós asztrálon, időn és téren át, no meg részemről emlékezet, mert az emlékeket vissza lehet hozni, hogy mi is volt akkor, találgatás helyett. 

 

Hogy mi volt akkor, pusztán azért fontos, amiért van az a közkeletű mondás, hogy akinek nincs múltja, annak jövője sincsen. 

Mert alapvetően ettől eltekintve lényegtelen is lenne, hogy mi volt ezelőtt több százezer évvel, de mivel a jelenlegi világunkat a több százezer éves hazugságokra építették fel, hát ezért pörög az annunaki témán szinte mindenki, aki legalább egy kicsit is kiváncsi, és dolgozik rajta több száz, ha nem több ezer kutató, régész és géniusz. 

Én tőlük sehol sem vagyok, a kispadban ülök, és tanulok, és ezt ajánlom neked is, rendíthetetlen meggyőződészavar helyett és mindenféle bántás nélkül mondom, BIZONY VAN MIT TANULNUNK, a levegőbe röptetett állítások és baromságok helyett, mert a szitu az, hogy a tudomány és a spirituális világ kezd összeérni, átfedések vannak. 

Már nem szabadna a spiritualitásnak őrangyalkákról és jóságos istenről szólnia, aki mindenért a körmödre koppint keresztre feszített fiával együtt, meg egy szűzen szülő nőről, akihez a tisztátalan női lélek sose nőhetne fel.. hanem a tudományos felfedezések, a kutatások és a spirituális tudás ötvözéséről kellene szólnia, amit én is próbálok előmozdítani, de nekem ehhez korlátozottak az eszközeim. 

Hogy miért pont a Vatikán fog elhasalni a nagy kérdezz-felelek-igaz-hamis teszten? Azért, mert a világ legdominánsabb vallását képviseli, és a dualitás legerősebb fellegvára, következésképp a legkomolyabb elterjesztője volt a hamis valóságnak. Annak a hamis valóságnak, amiben még most is kardoskodtok megrendíthetetlen meggyőződéssel amellett, hogy van isten. 

NINCS ISTEN, CSAK MI VAGYUNK.. :) 

Hát bizony. Csak mi vagyunk a Földön, komolyan összerakott genetikával, amiben minden de minden van, mindenféle földönkívüli fajból, még a reptilekből is. 

Minden “gyűlölt” fajból van benned, amitől a lehető legmesszebbre menekülnél legszívesebben és most azonnal, mert a “gonoszt szolgálják. “ Tudod, ez nevetséges. 

 

A másik a te jó öreg horoszkópod. Először is, mielőbb és azonnal menj el egy igazi jó asztrológushoz és állítasd fel vele a képletedet. Ne determináld azt, miután megláttad, hanem arra koncentrálj, milyen bolygók vannak benne. 

Van egy olyan képességem, hogy anélkül, hogy megmondanád a születési napjegyedet, én meglátom a számodra domináns bolygókat, van amikor a napjegyedet is eltalálom, mindenféle asztrológiai tudás nélkül, de a bolygókat látom körülötted, és azt is, mik hatnak rád közülük és HOGYAN. 

Felvilágosítalak arról, hogy hogyan használd őket fel, és jól. A determináció nem az én asztalom, és pontosan arra akarlak rávezetni, hogy a horoszkópod egyfajta mátrix-térkép. 

Az utad a mátrixban minden félrevezetéssel együtt, telis-tele figyelmeztetéssel, hogy mi az, amit ki kellene kerülni. 

Tudnod kell róla, hogy melyik nagybolygók, - úgy mint Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz - hatnak rád olyannyira erőteljesen, hogy formálják a sorsodat, esetlegesen helyetted. Amikor olvasom, hogy mondjuk a Plútó retrográdban van, és kb januárig szívunk, azt szoktam mondani, hogy BIZTOS, HOGY NEM. Ha visszafele mászik ez a legerősebb és legkisebb bolygó, aminek nagyobb a hatása az egész Naprendszerre, mint gondolnád - konkrétan abban van a kulcs a sorsteremtésre -, akkor én tudom, hogy itt felfejteni kell a nagy igazságokat, és nem kell kímélni az egyszeri embereket tőle. 

Mert a Plútó igencsak transzcendens, és az intuíciót is behozom vele a Neptunusszal. 

Összekapcsolom őket, és úgy teremtek. 

Igazából nem bonyolult, csak annak látszik. 

Egyfajta más felfogás kell hozzá. 

Ezenkívül van egy alternatív horoszkópod is, amiben a bolygók “mind körülötted forognak”, képletesen, és te úgy mozgatod őket, ahogyan akarod, a csakráidba is bekapcsolva őket. Ez egy magas fokú mágikus tudás, amit érdemes megtanulni tőlem. 

 

A bolygók mágiája létfontosságú kulcs. A sorsodat tudod vele megteremteni, és a számodra jó irányba terelni, persze ez annak nem fog menni, aki már megint csakis önös érdekekre, mások szabad akaratának módosítására alapoz. 

A nagyerejű fekete mágia is pontosan ilyen alapokon nyugszik, a bolygók mágiáján, csak éppen ellenkező irányba hat, mint amit mi szoktunk a tréningeken csinálni. 

A háttérhatalmi elit tisztában van vele, hogy mit hogyan mozgasson, ahogyan az isten nem létével és az angyalok nem létével is tisztában vannak. 

Annyi de annyi spirituális mocskosság van itt a Földön, hogy ha egyszer, csak egyetlen egyszer bele mernél nézni a feneketlen kútba, undorodva fordulnál el. 

Én belenéztem és láttam. Ez az energia globálisan és szándékosan van gerjesztve, és már sokszor mondtam, hogy pl a spirituális tanítók java része mit sem tud erről, rendíthetetlen meggyőződéssel teszi, amit tesz, a baj csupán annyi, hogy egyrészt a világért nem kérdőjelezné meg magát, illetve retteg az igazságtól, és a valóságtól, ezért csillámpóniba burkolózik. 

 

A tudomány a spirituális világban márpedig jelen van. Az Access Bars, a Theta Healing, a Hellinger féle családállítási módszerek, a személyiségfejelsztés, az NLP, az SVT, az asztrológia, asztrozófia, számmisztika, mágikus tanok, a kineziológia mind-mind tudományos alapokon nyugszanak, és nem saját hasukra ütő, feltűnési viszketegségben szenvedő, nagyokat mondó, angyalkártyákat forgató senkiken. 

Ezek évtizedek alatt kifejlesztett módszerek, és aki végigcsinálta őket, az tudja, hogy komoly felkészültség kell hozzá, hogy a fizikai síkon embereknek ezt át tudd adni. 

Az, hogy ezek is elkurvultak, és a pénzre mennek a méregdrága tanfolyamok, az már egy más kérdés, viszont az alapjuk nagyon is jó, és megállja a helyét. 

Sokan kinyögik az árukat, kiveszik belőlük a lényeget, és kiváló alapot ad nekik a továbbiakhoz. Mert kell egy ütőképes, normális keret. 

 

Nálam nem ilyen áron, és nem ilyen módon, de egy alternatív módszert tanulhatsz meg, jóval egyszerűbb alapokon, hivatalos körítés nélkül. Aki nálam tanul, az eleve a spirituális világ fekete bárányaként egy forradalmár lesz, aki elveti a korábbi alapokat, és másként fog hozzáállni a világhoz. Az alapok itt is megvannak, csak egy teljesen más módszerrel adom át. 

Arra tanítalak, hogy önmagadból emeld ki azt a tudást, amit csakis te tudhatsz, még én sem tudhatom. 

Egy autentikus önmegvalósítás felé vezetlek, egy olyan mágikus gyakorlat sorozattal, ami a Börtönbolygóból való kitörést támogatja. 

Hiszen a küldetésed igazából ez. 

A többi csak körítés, és sallang, ami segít végigmenni az úton, azon az úton, ahol már tudod használni a képességeidet. 

Már rég a semmibe veszett a ma már nevetségesnek ható mágikus alapok tanítása, holott fontos lenne. 

Alapvető védelmi technikák, leválasztó és feloldó technikák, egyáltalán az, hogy hogyan kell felvenni egy erős varázskört. Én ebben is az autentikus, ösztönszerű kibontakozást támogatom. Elmondom, én hogyan csinálom, és úgyis hozzá fogod tenni azt, ami te vagy, és amit csakis te tudsz megvalósítani, mert a saját MÁGIKUS RENDSZERED, merthogy ilyened is van. 

Egy olyan rendszer, amit akkor alakítottál ki, amikor a Föld még nem is létezett. 

Ez a mágikus rendszered kapcsolódik az alternatív horoszkópodhoz, és a bolygókon alapszik az egész. A Naprendszeren belül. 

A saját domináns elemeddel tudsz benne dolgozni, ami független a horoszkópodtól. Én pl levegő jegy vagyok, Mérleg, de a tűz a mágikus elemem, én azzal tudok dolgozni, és a személyiségem is ehhez igazodik. /kolerikus-szangvinikus, azaz irányító, domináns és érzelmes, tőszavakban/. 

Ahhoz, hogy önmagaddal tisztában legyél, először is meg kell tanulnod ÖNMAGAD jelenlegi énjét. 

Azt az avatart, aki most vagy. Annak minden hibájával és előnyével együtt. 

Még Franz Bardon könyvében - az ikonikus és minden mágus alapkönyvének számító Igaz Beavatás Útjában -, hogy írj egy tükörlistát, kezd azzal. 

A jó tulajdonságaidból vagy húszat, a rosszból is húszat, és állítsd őket tükörbe egymással, majd a rosszakat kezdd el tudatosan kijavítani, és elég sok mindenre fogsz rájönni. 

Jut eszembe, el sem hinnéd, de a mai személyiségfejlesztés alapjai az 1800 évek közepén kibontakozó mágikus titkos társaságok gyűlésein fektetődtek le a nagy, grandiózus körasztalokon, és szeánszokon. 

Aleister Crowley már akkor erről beszélt, amikor Brian Tracy még gondolati síkon sem létezett, sehol. Mert a személyiségfejlesztés alapjai a mágikus tanokban vannak, ott, ahol senki sem keresné. Az önmagaddal való szembenézés az úgynevezett mágikus tükörtechnikában rejlik, és ez csak a nagy felfedezőút eleje. 

Önmagad fejlesztése a személyiségjegyeidet illetően minden mágusnak az út kezdete. Nem úgy vágunk bele egy mágiába, hogy leülünk egy vörös pentagramma közepébe, és minden rendben van. Meg lehet csinálni, csak nem biztos, hogy jól fogsz járni vele, mert hidd el nekem, ha megérzed a mágikus hatalmat, el fog vinni a rossz irányba, és erre számtalan példát láthatunk a 21. században is, úgyszintén mintha akár az 1100-as években lennénk, ebben sem változott semmi. 

Mindenféle lények behívása, megidézése, tőlük kikényszeríteni azt, amit mi magunk nem tudtunk elérni, még mindig divatos a fekete mágusok műhelyeiben. 

Ahhoz, hogy valaki igazi mágus legyen, tisztában kell lennie önmagával, és a világ helyzetével is. Minden nap tennie kell azért, hogy a világ körülötte általa is változzon, és ne csak magának teremtsen, hanem mindenkinek. 

Hiszen egység van. 

Amit te teremtesz, az átmegy az egész bolygón, mintha körbemenne körülötte egy ciklon. A nullpont energia, amit a pentagrammában megidézel, és aminek közepe te vagy, pontosabban a szívcsakrád, az nem csak rólad szól. Minden emberrel kapcsolódsz ilyenkor egyszerre, és az egész bolygóval, mert a nullpont energiát nem lehet helyhez, időhöz és térhez kötni, éppen azért hívják nullpont energiának. 

Ezt nem nehéz elképzelni, és megvalósítani sem nehéz, végtelenül egyszerű. 

Ahogy én tapasztalom, ez a nullpont energia mindennek az alapja, de ezzel persze nem mondok neked újat. Ezzel az energiával tudsz kicsiben és nagyban is változtatni. Egyéniben és globálisan is. Ez az az erő, ami mindenütt jelen van és könnyedén behívható. 

Ennek alapjait tanítom a tréningeken. Isten és angyalok mellőzésével, ígérgetések és mindent megoldok helyetted, sőt, minden nálad jobban tudok attitűd mellőzésével. 

A képességeidet nem leblokkolom, hanem felszabadítom, mert ez a dolgom. 

A Régi Birodalom ezelőtt két milliárd évvel foglalta el a Földet. Előtte is végzett igen nagy horderejű “átalakításokat” a Naprendszerben, ki tudja milyen technikájuk volt, hogy bolygókat tudtak megsemmisíteni, és a Tiamatot, ami egy óriásbolygó volt, ütköztetni a Nibiruval, amiről leszakadt a Föld, amiről kétlem, hogy rögtön egy kész bolygó volt, sokkal inkább egy izzó darab gigameteoritnak tűnhetett, amit aztán szintén, számunkra elképzelhetetlen technikával kreáltak Földdé…

Hihetetlen persze a sztori. Ezt sem én találtam ki, hanem a sumer táblákon olvasható, de a maya és inka indiánok is megörökítették ezt, Marduk utasításai alapján. 

Szóval jó pár százezer éve történt az, hogy erről beszéltek az akkori emberek. Azóta mintha mindent de mindent elfelejtettünk volna, és ez nem véletlen. 

 

A másik feledet is folyamatosan keresed a fizikai síkon, a Földön. Meggyőződésed, hogy van, leszületett és meg kell találnod. Jó esetben meg is találod, de előtte még jó pár emberre fogod ráhúzni, hogy ő az, nem, inkább ő az… amíg rá nem lelsz az EGYLÉLEK MINTÁZATRA, amit én már eléggé jól le tudok képezni. 

Nagyjából arról van szó, hogy konkrétan mi alapján ismered fel Őt, és mik azok a jellemzők, amik alapján meg tudsz győződni róla, ugyanis róla is minden emléket töröltek, mind a kettőtökből. 

A mintázat lényege a hasonló képességek, hasonló attitűd, hozzáállás, habitus, egyező frekvencia, egyező energia, ami ha találkozik, ott kő kövön nem marad..

Az életben akadályozó tényezők is egyfajta Régi Birodalmi mintázat alapján vannak lefektetve, ezekről a tréningeken sokat beszélek Nektek, hogy értsétek, mi történik veletek, ha már találkoztatok Vele. A mintázat nekem annyira feltűnő és jól látható, hogy könnyedén be tudom azonosítani a párokat. 

A ki azikrem történetre akár pontot is tehetsz, ha végre hajlandó vagy belenézni a titkok mély kútjába… és a MÉLYSÉGBE, ami a Naprendszer minden bolygóján a felszín alatt fizikálisan is megtalálható, és ott úgynevezett kincseitek vannak elrejtve, amiket ide, a Földre, a fizikai síkra tudtok integrálni. 

A másik feled nem egy olyan ember, akit egyszer láttál hat éve, vagy kétszer találkoztál vele, és megéreztél valami energiát… sok ebben a szintén Régi Birodalmi csapda, ahogy ősrégi cikkeimben írtam, lemásolják az Egylélek energiát és elhitetik veled, hogy egy adott ember az, aki után aztán áhítozni fogsz és várakozni, belecsavarva magadat számos gyilkos hitrendszerbe, amit erre hajazó pénzhajhászok fognak eladni neked jó pénzért. 

Mert az illúzió könnyen eladható, az igazság nehezen. 

 

A Régi Birodalomban a Fényhozó Szövetség tagjai a régmúltban, sok milliárd évvel ezelőtt vezetők voltak. Ezért keverik a szezont a fazonnal, és a Fényhozó energiát gonosznak titulálják, ráadásul a lázadás is stimmel, csak éppen nem úgy, ahogyan azt a Bibliában leírták. 

A Fényhozó Szövetség akkor alakult meg, úgy öt milliárd évvel ezelőtt, a Földtől távol, az Univerzum egy másik szegletében, amikor a Régi Birodalom elindította az Univerzum rabszolgásítását. 

A Fényhozó Szövetség a Régi Birodalmi vezetők közül verbuválódott, egyfajta titkos társaságként, és arra esküdtünk fel, hogy megállítjuk a Világegyetem rabszolgásítását. A Fényhozó Szövetség el is ért ezt-azt, de nem volt elég erős, és kevés volt a támogatója, mert ez a Régi Birodalom elég nagy rettegésben tartotta a Világegyetemet ahhoz, hogy ne merjenek hozzánk csatlakozni, sőt, eláruljanak minket. 

Ennek lett az a következménye - négy órás anyagom van róla, ezer évig is írhatnám, no de a Galileában majd megkísérlem leírni a sztorit -, hogy a Fényhozó Szövetség, amit a nem beavatott tanítók Luciferian Covenant-nak titulálnak, és rettegnek tőle - a Földre száműztek minket kétmilliárd éve. A másik felünktől a Földre érkezés pillanatában választottak le, az egy tudatot és egy lelket ketté, két testbe integrálva, számtalan elválasztó tényezőt odatéve. 

A dualitás is eköré épült, és az egész mátrix rendszere is, ami akkoriban még eléggé kezdetleges volt, gyakorlatilag nem volt titok, hogy lefojtó, lehúzó frekvenciákban kell itt létezni, ellehetetlenítve mindent és mindenkit. 

A kettészakadás után törölték az emlékeinket egymásról, és utána a földi inkarnációk sorozatában - egy időben annunakiként is - próbáltunk egymással újra kapcsolódni, de ahogyan telt a lineáris idő, már egyre kevésbé ment. 

Képzelj egy egy görbét egy számegyenesen, és tedd az elejét i.e. kétmilliárdra, ahol még erős a kapocs. Látni fogod, hogy a zéró időszámítási pontnál gyakorlatilag megszűnik, majd évszázadokkal később bukkan fel újra a legsötétebb középkorban, éppen a mágia miatt, amit az emberiség még az inkvizíció során sem volt hajlandó elengedni, és ennek köszönhetően tudtunk kapcsolódni lényekkel, olyan lényekkel, akik mutatták az utat azokban a sötét és keserű időkben. 

A középkor vége felé már egészen felfelé ível a görbe, és az újkor hajnalán kifejezetten erőssé válik. A romantika, a reneszánsz és a felvilágosodás kora nem csak az isteneket hozta elő, hanem a nagy szerelmeket is. 

A 19. században már szinte tapintható ez a frekvencia, az Egylélek frekvencia, és a 20. századra már kifejezetten domináns, az akkori elnyomó hatalmak dacára is. A 21. század hajnalán pedig újra meg is lett nevezve, és be lett azonosítva, ami azért nagy dolog, mert ha már valamit megnevezel, arról bizony tudsz, és az érdekelni fog, az után kutatni fogsz. 

Mindenáron tudni akarod majd az igazságot. 

 

Az emlékeink is kezdenek egymásról visszatérni, és az erő is, amit elvettek tőlünk akkor, amikor a börtönbolygó rabjai lettünk, mert fellázadtunk a Régi Birodalom ellen. 

Ez az egész félelmetesen logikus. 

Elfeledtetni veled azt, hogy te ki vagy, kihez tartozol és miért vagy itt, még azt is, hogy ki voltál és egyáltalán az Univerzumban hol vagy. Akkora a Világegyetem, hogy csak halvány fogalmaink vannak arról, ténylegesen hol is vagyunk. 

Nem ártana több alapos földönkívüli felvilágosítás a mostani emberiség számára ezekről a dolgokról. 

Tények és olyan tények, amiket mindenki hall, nem pedig néhány ember az 51-es körzetben, nagy titokban. 

No de ha tudnánk az igazságot, már nem lehetne minket rabszolgaként kezelni. 

Akkor a képességeink birtokában már nem pörögnénk bele a mátrixba, el tudnánk vonatkoztatni tőle. 

Nem hinnénk el azt az illúzióvilágot, amiben vagyunk, nem kezelnénk reális valóságként, főleg most nem, amikor acsarkodó farkasfogaival belénk mar nap mint nap. 

Hiszen mi nem azok vagyunk, aminek látszunk idelent. 

Ehhez azonban kemény munka kell, önfejlesztés és mágikus gyakorlatok. Önerőből kell elkezdeni és az önmunka nem merül ki abban, hogy megkérdezed az őrangyalodat, hogy ki a másik feled, ez nevetséges és gyerekes hozzáállás. 

Tehát önerőből indulsz és fokozatosan kapcsolódsz azokhoz a lényekhez, akiket egészen egyszerűen kiszorítottak innen, a Földről, pedig az egység az EGYSÉG, és ők is a részei, sőt, ők a kulcsai annak, hogy mi innen ki tudjunk szabadulni, mert a börtönbolygóra a lefelezett tudatunk és lefelezett lelkünk van lekötve. 

Ha megtalálod a másik feledet, akkor ki tudsz jutni tudat és lélekszinten innen, de ez sem arról kell, hogy szóljon, hogy mikor jön már, hol van, kivel van, miért és hogyan és mit csinál, stb, hanem a KAPCSOLÓDÁSRÓL, ami sokkal fontosabb, mint a mátrixban élt élet, ami csak a látszat. 

 

Ennek a KAPCSOLÓDÁSNAK AZ ALAPJA A MÁGIKUS RENDSZER a bolygókkal és a csakrákkal, és a SORS TEREMTŐ erővel együtt. 

Egy komoly és tudatos mágikus szint, ahol a mátrix már nem játszik szerepet. 

Ezek a kapcsolatok azon kívül vannak, és nem érvényes rájuk a jelenlegi látható világ egyetlen szabálya sem. 

Ennek ellenére mindenki rá akarja erőltetni, és bele akarja kényszeríteni a mátrixba ezt az egészet, és itt sem a logika és a felelemkedett értelem dominál, hanem az ego, az önzés és a birtoklás. 

Van mit kitisztítani egy mágikus rendszerrel, minél előbb, és nem véletlenül mondom, hogy első körben a DETERMINÁCIÓT vesd el ebben a témakörben is. 

Létfontosságú, hogy átlásd, hogy az, hogy mi fog veletek történni, az nem egy istenen, angyalokon és bolygóállásokon múlik, hanem rajtatok. Ez a kulcs. 

 

A Mágus évében, 2023-ban már csak úgy tudsz  majd teremteni, túlélni, létezni, hogy a képességeidet használni kezded. Elveted az egyisten képet, és az ezzel járó állandó kiszolgáltatottságot és bűntudatot.

A Vatikán pedig… nos, egy ELŐRE VÁRHATÓ ESEMÉNY a 2023 nyara. Ezt azonban ELŐ IS KELL MOZDÍTANUNK, MEG IS KELL TEREMTENÜNK. 

HA NEM TESZÜNK ÉRTE, EL FOGJÁK KERÜLNI, ÉS MEGINT MEG FOGJÁK ÚSZNI. 

 

Azt kell megértened, hogy ami a jövődben előre látható, azt neked kell megteremteni. Nem csak úgy esetlegesen megtörténik, vagy sem. Van, hogy csak sodródsz az árral, de van, hogy érzed, most tenni kell.

Hát, most tenni kell. Most nem sodródhatsz, nem dőlhetsz hátra, ez nem az az időszak, amikor csak úgy lazán elvagy, és minden megy magától. Pont olyan a világ most, hogy éreztesse, nem lazíthatsz. Most nem. 

A december sem lesz kis menet, és tele lesz buktatókkal és hajtűkanyarokkal. 

Tanulj meg te teremteni minden lépést, amit előre teszel, ne engedd, hogy mások döntsék el helyetted, mi a jó neked. 

Döntsd el te magad. 

A Régi Birodalom csapdái közül számtalan még csak most fog életbe lépni, érzékelve a tudatosodás szintjeit a bolygón. Soha még nem volt ilyen káosz, neurotikus állapot, anarchia felé közelítő közhangulat, mint most. Pontosabban volt, de annak az időnek legalább harminc éve búcsút intettünk. 

Ha a nyugalmat várod, az nem mostanában fog eljönni. 

 

A TRÉNING TÉMÁI: 

  • EGYLÉLEK MINTÁZAT - ez nagyon érdekes lesz :) 

  • RÉGI BIRODALMI CSAPDÁK - A HÉTKÖZNAPI ÉLETBEN - még érdekesebb

  • A DOMAIN JELENLÉTE A FÖLDÖN - új és kimerítően durva téma, csak erős idegzetűeknek

  • RÉGI BIRODALMI MINTÁZATOK - a hétköznapi élet eddig általad soha be nem azonosított buktatói 

  • KIGÁNCSOLÁS ÉS ELTUSSOLÁS

  • VATIKÁN - ÉS AZOK A BIZONYOS TEKERCSEK ÉS IRATOK

  • Space X - az “élet” a Marson - KAMU KAMU HÁTÁN

  • Felejthetetlen bolygótan. MÁGIKUS RENDSZER, AMIT MOSTANTÓL HASZNÁLNI FOGSZ 

  • KOMOLYABB BETEKINTÉS AZ ALTERNATÍV HOROSZKÓPODBA

  • SORSTEREMTŐ ERŐK ÉS TUDATOS MÁGIA

  • A NEPTUNUSZ MÉLYSÉGE

  • GLOBÁLIS ACTION, DE ABBÓL JÓ SOK :) 

és még ami jön :) 

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2022

MÁGIKUS BOLYGÓTAN

A világ másképp

 

2022. december 04. vasárnap

Skype

16.00-20.00

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail..com

 

Áldás

Eszter

Fényhozó




Szólj hozzá