2022. dec 15.

A NAGYJÁTÉKOSOK KLUBJA

írta: Eszter 777
A NAGYJÁTÉKOSOK KLUBJA

A JUPITER MÉLYSÉGE 

AKI MER AZ NYER

A NAGYJÁTÉKOSOK KLUBJA 

XMAS MONSTER

 

A Jupiter mélysége az újabb szint, nagyjátékosoknak, akik mernek kockáztatni. 

Az XMAS MONSTERRŐL talán szólnom sem kell. A karácsonyi roham most elég érdekes szinteket öltött. Eddig vagonszámra vitték a plazmatévéket és a méregdrága ajándékokat. Most hirtelen még fűteni sem mernek. 

Érdekes szembenállás ez azoknak önmagukkal, akik eddig egyfajta álomvilágban éltek, most pedig szembe kell nézniük a valósággal. 

Azzal, hogy a nagy halmozás nagy szívással jár. 

A nagy kirakat nagyot tud törni. Ez fájdalmas, de átállnak egy másfajta életmódra és másképp kezdenek el élni, és EZ JÓ. 

Nagyon jó. 

Veszik az adást az emberek, és átformálták az értékrendjüket. 

Mások lettek a prioritások, de keresik a szorongató helyzetekből a kiutat, és meg is találják. 

Van, aki nagy dobásokat csinál, megint mások lavíroznak. 

 

GAZDÁLKODJ OKOSAN :) - NAGY JÁTÉK, JOBB, MINT A MONOPOLY, ami eléggé szabadkőműves érzést kelt. 

Abban is csak akkor nyersz, ha kockáztatsz, ahogyan a JUPITER is meg fogja neked tanítani, a hétvégi tréningen, HOGYAN KELL NYERNI, ÉS JÓL JÁTSZANI AZ ÉLET JÁTÉKÁT, HOGYAN KELL KOCKÁZTATNI ÉS MAGASRA EMELNI A TÉTEKET, DE BÁTRAN.. :) 

Hogyan kell elengedni azokat a gátlásokat és félelmeket, amik a valódi élettől visszatartanak minket, mik és kik, és hogyan építettek be számtalan fékező hitrendszert és sémát, és még mindig azt mondom, ostobaság mindent okosan a karmára fogni, hozzá nem értők által.. :) Nagyon komoly dolgok várnak a Jupiter felfedezetlen mélységében, ismét olyan tudás, amiről a Földön úgy százötvenezer éve senki nem tud és nem is beszél. De aki a MÉLYSÉGET kutatja, az KERES ÉS TALÁL. 

Csak az nem talál semmit, aki nem mer keresni, mert fél a felfedezéstől, fél a saját képességeitől. 

Lehet nagyokat dobni is, és lehet lavírozni is. A lavírozás hosszú távon csak feltornyosítja a hullámokat, amik azután lecsapnak. A nagy dobások viszont nagy változásokkal járnak. 

 

Az energiák akkor, amikor jön a pirosbetűs hamis ünnep, jól össze vannak kavarva, és koncentrálni is elég nehéz. Megfigyeltem, hogy évről-évre nehezebb, mintha szándékosan kavarnának körülöttünk olyan örvényeket, amiken nehéz átlátni, de ez ugyebár nem véletlen. A legnagyobb örvény 2022. december 31-én lesz, és a HAMIS IDŐ VÉGÉVEL együtt ÚJ IDŐSZÁMÍTÁS KEZDŐDIK. Ez nagyon izgalmas, és úgy sejtem, elég sok köze van a MAG.Y.AR NAPTÁRHOZ, a 13as órával egyetemben. 

 

Ennek az időszaknak, most, karácsony /KERECSEN MAGYAR ÜNNEP/, előtt a BŐSÉGRŐL kellene szólnia, nem a SZŰKSÉGRŐL, az időhiányról, a pénzhiányról és a rohanásról, a stresszről, majd a karácsonyi túlzabálásról és családi vitákról, vagy a családi színjátékokról, amiket egy színjátszó szakkör is megirigyelhetne. Mert karácsonykor nem válunk, karácsonykor nem veszekszünk, karácsonykor nem borítjuk a bilit, de az év utolsó napjára úgy kikészülünk, hogy amit addig szépen borítottunk volna, már csúnyán fogjuk, mivel a karácsony még egyszer utoljára kihúz egy jó nagy rakat pénzt a válás előtt állók zsebéből, és mosolyogva adják át az ajándékot, a válókeresetet pedig január első hetében. Na ehhez kell igazi önuralom. Pontosan AZT NEM AKARJÁK, AZT A SZÍNJÁTÉKOT, ami a karácsonyi vacsorákon még egy évvel ezelőtt, két évvel ezelőtt, vagy évtizedekig ment. Mert már herótjuk van tőle. Hányni tudnának attól, hogy tovább kelljen megjátszaniuk magukat, az önazonosság felé haladnak, és egyre gyorsabb tempóban. 

 

Ahogy én nézem, körülöttem, az emberek életét, az istenek sem várják meg a hamis ünnepet, a kreált monstert, a pénznyelő mumus elérkezését, előbb szétszaggatják darabokra az illúziókat, mint ahogyan az emberek azt szeretnék. Nincs igazából semmilyen kötöttség a karácsonyban, vagy kivárod, vagy sem, vagy borítasz, vagy sem, vagy veszel ajándékot, vagy sem, vagy egyedül vagy, vagy nem. Az egészre egy társadalmi nyomás van ráhelyezve, amitől konkrétan, így a 21. század elején már csakis szarul érezheted magadat. 

Sokan megtaláljuk ugyan a karácsonyban a szépet, és igyekszünk tényleg arra koncentrálni, de sokan, higgyétek el, még csak észre sem veszik, miről is kellene szólnia ennek az egésznek. Akik így vannak vele, azok azért nem veszik észre, mert nem is akarják észrevenni, mert a lelkükben a valódi szeretetet már régen elásták, elhamvasztották, és vaskoporsóba zárták. Már nem érdekli őket, belefásultak, és a mérhetetlen közöny lett rajtuk úrrá. Csak ezért nem foglalkoznak vele, és fedik el hamisan csillogó girlandokkal a valóságot, mert még az illúzióhoz ragaszkodnak, mivel NEM IS ISMERNEK MÁST. 

 

A karácsony egy szörnyeteggé lett téve, nem csoda, hogy annyi jó kis vígjáték született abból, ahogyan az emberek ilyenkor viselkednek. 

Nem is megyek bele abba, hogy mennyire el lett ez rontva, úgy, ahogyan van, a fogyasztói társadalom csúcsra járatja magát ilyenkor, és az egész egy nagy humbug köré épül. Jézus nem akkor és nem úgy, és nem egyszeri alkalommal történt születése köré. 

Na mindegy, most nem ez a lényeg. 

 

A JUPITER MEGTANÍT TÉGED A KOCKÁZTATÁS MŰVÉSZETÉRE, MINTHA GALAKTIKUS DOBÓKOCKÁKKAL JÁTSZANÁL, A TEREMTÉS JÁTÉKOS TÉRFELÉN, NEM PEDIG A GÖRCSÖS TÉRFELÉN. 

Megtanít elengedni minden fásultságot és bezárkózásra ítélő rendszert. 

Mindent, amit eddig nem mertél elengedni, amit eddig nem mertél meglépni, azt ledönti a Jupiter valódi ereje. Egyébként azt mondják, a Kosba lép be nemsokára, /vagy valami ilyesmi, nem vagyok asztrológus, de a lényegét értem, nagyon is./, ami elég komoly erőt fog neki adni, mi pedig meg is lovagoljuk, ha már a nagy ÁSZ, a Jupiter, éppen a megindulásba lépett be. Persze, a Földön, az ilyen megindulásokat, leállítják, globális léptékben, mielőtt még bárki megfogná a “szerencséjét”, amire azt mondták az istenek a Szaturnusz Mélysége tréningen, hogy A SZERENCSE NEM MÁS, MINT A TUDÁS ÉS AZ ERŐ TALÁLKOZÁSA. 

 

A Jupiter Mélysége tréning már megint éppen akkorra lett időzítve, amikor a mátrix asztrológiájának mezején mintegy irányított folyamatként a Jupiter a Kosba lép. Én ezeket nem tudom, nem követem, és olyannyira sem, hogy még az is éppen szombat körül esett le, hogy Ikrek Telihold volt. Utálom a Teliholdat, de azért felpakoltam rá egy vízalapú mágikus tükröt, hogy amit a segítségével hamisan teremtenek, az ne jusson érvényre. 

Meg vannak állítva a bolygóhatások, vagy globálisan át vannak fordítva, de aki tudatos, az időben elkapja őket, illetve maga formálja meg azt az energiát, amit egy bolygóállás tudna kihozni, de SOSEM KELL MEGVÁRNI adott bolygóállásokat, hidd el nekem. A Mágikus Bolygótan technikája éppen a lineáris időbe kódolt várakozás felborításával járó aktív teremtésről szól. 

 

A nagy játékosok klubja mondjuk úgy, a 13 főisten. Azok, akiknek avatarjai voltak a Régi Birodalom vezetői is, akik utána a Fényhozó Szövetséget alkotva kitörtek az uralom alól, az annunakik is az avatarjaik voltak és most mi is. Ez nem véletlen. 

A Nagyjátokosok visszanyerik az erejüket, éppen a Jupiter MÉLYSÉGÉN keresztül, egyenesen át minden hatalmi, uralmi pozíción, amit valaha rögzítettek időben és térben, azokat eltörölve, azok következményeit semmissé téve. 

A Föld teljes történelmének alapköveit is nagy játékosok verték le a mátrix talajába, és titkolták el előlünk az igazságot. Minden ember arra van huzalozva a bolygón, hogy ne merjen kockáztatni, de azért sokan megteszik, vagy így, vagy úgy. 

Minden gazdag ember elmondja neked, hogy nem igazán hezitált, ha valamit lépni kellett. Minden “szerencsés” ember elmondja neked, hogy az nem csak szerencse volt, tenni kellett érte. 

Minden boldog ember elmondja neked, hogy akkor lett boldog, amikor rájött, mitől nem volt boldog előtte. 

Felismerni. Megcsinálni. Játszani és nyerni. 

Játszani itt éppen, hogy nem színjátékot jelent, hanem az ellenkezőjét. 

Felismerni: a gyökerét annak, ami miatt bármilyen természetellenes mélységbe beragadtál. 

Megcsinálni: végigtolni, amire vágysz. 

Nyerni: A MÁGUS ÉVÉBE NAGYJÁTÉKOSKÉNT LÉPJ ÁT, jelentsen ez számodra bármit is. 

 

A JUPITER MÉLYSÉGE tréning jó erős tréning lesz, és mindenkinek csak ajánlani tudom. 

A Szaturnusz Mélysége a múlt héten nagyon jól sikeredett, olyannyira, hogy mivel én az isteneknek tulajdonítom a dicsőséget, nem magamnak, csak pislogni tudok. 

STN AZT JELENTI, HOGY SATURNUS :) És innentől lehet jókat agyalni rajta :) SE SÁTÁN SE ISTEN. S.T.N. Saturnus. Egyértelmű. Az pediglen nem a karmikus szivatás bolygója, hanem óriási mágikus erőt tartalmaz, ami az IDŐ IRÁNYÍTÁSÁT TANÍTJA MEG, ÉS EZZEL EGYÜTT A TÉR IRÁNYÍTÁSÁT IS, de ha úgy veszed, a Saturnus az idő, a Jupter pedig a tér. 

 

Sátán és Isten helyett az IDŐ IRÁNYÍTÁSÁNAK MŰVÉSZETE. A determináció helyett a sorsteremtés felvállalása és a döntések felvállalása. 

 

DECEMBER 21-én is lesz tréning, inkább szernek mondanám, 

hétköznap esti időpontban. 

A következő alkalom már a 2023 JANUÁR 1-ei MÁGUS ÉVE NYITÁNY LESZ. 

Ahogy írtam is, Szilveszter éjjel built tartok, és éjfél után a HAMIS IDŐ-VALÓS IDŐ MEDITÁCIÓVAL lépünk át az új évbe, úgy, ahogyan azt az isteneknek kell :) 

 

A TRÉNING TÉMÁI: 

GANYMEDES - A JUPITER HOLDJA AZ EREDET KAPUJÁBAN 

JUPITER - EREDET- RÉGI BIRODALOM ÉS ANNUNAKIK

A JUPITER MÉLYSÉGE - AKI KERES, TALÁL

NAGYJÁTÉKOSOK KLUBJA :) FELEMELŐ ÉS HÓDÍTÓ

XMAS MONSTER - VALÓJÁBAN MIT ÉRNEK EL A VILÁG LÁTSZÓLAGOS URAI A KARÁCSONYI NYOMÁSSAL - HAZUGSÁGOK ÉS MÁGIKUS RÍTUSOK 21E ÉJJELÉRE 

/nem írtam el a dátumot/

EGYLÉLEK - JUPITER ÉS A BŐSÉG 

tőszavakban, de ennél azért sokkal mélyebb lesz :) 

Igazi nagy tréning bevállalósaknak :) 

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 

A JUPITER MÉLYSÉGE 

AKI MER AZ NYER

A NAGYJÁTÉKOSOK KLUBJA

 

AZ ÉV VÉGE UTOLSÓ NAGY TRÉNINGJE

 

2022. december 18. vasárnap

Skype

16.00-20.00

 

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

 

ÁLDÁS

Eszter

Fényhozó 

 

Szólj hozzá