2023. jan 04.

A MÁGIA UNIVERZUMA

írta: Eszter 777
A MÁGIA UNIVERZUMA

A MÁGIA UNIVERZUMA

 

A mágus elkötelezett. Nem fél. Nem teszi fel folyton azt a kérdést, hogy ezt meg azt szabad-e, mert tudja, hogy nála nagyobb tudatosságú lényekkel dolgozik, akiknek a tudata hozza a döntéseket, nem az ő csökevényesített földi elméje, amiről tudja, hogy a mátrixhoz van kötve. Mágikus gyakrolatokkal igyekszik az elméjét a mátrixból kiszabadítani. A mágus tudja, hogy földi elméje egy börtönhöz van láncolva, és tudja, hogy a lények, akiket a körbe megidéz, úgyszintén le vannak láncolva egy másik mátrixba, így kölcsönösen szükségük van egymásra. 

A mágus nem vonja kétségbe állandóan a saját képességeit. Nem fél tenni, nem lusta gyakorolni, és tudja, hogy elméjét pallérozni kell, tudatát növeszteni és fejleszteni kell, hogy végül eggyé tudjon válni azoknak a lényeknek a tudatával, akiket behív a körbe. 

A mágus nem fél mindenféle lényektől, nem babonák és hiedelmek vezérlik 

Számára nem létezik fény és sötét, fent és lent, tudja, hogy minden benne van. Tudja, hogy a dualitás egy hazugság, és nem fél semmiféle istentől, aki majd megbünteti. 

A mágus, a valódi /nem a sikeréhes, pénzéhes/ NEM ADJA EL A LELKÉT SENKINEK, és tudja, hogy NEM IS KÉRI AZT TŐLE SENKI ÉS SEMMI. 

 

Tudja, hogy ez csak babonaság és mendemonda, és aki a lelkét adja cserébe valaminek az megvásárol a lelke árán egy gyönyörűen csillogó illúziót, amiből nem teljesül majd semmi. Ideig-óriág lehet gazdag, lehet boldog, de utána azok a lények, akik a hamis  asztrálon dolgoznak, benyújtják a számlát. 

MERT VALÓDI ALKU A VALÓS IDŐBEN, A VALÓS ASZTRÁLON NINCSEN. 

Ott szerződések vannak, amiket meg kell kötnie minden mágusnak, ha valóban segíteni és tenni akar. 

A mágus nem ugrál tanítóról tanítóra. Nem a hibákat keresi és kiabálja rá bárkire, aki olyasmit mond, ami az ő hitrendszerét nem támogatja, hanem tudatos, és tudja, az IGAZSÁG valóban odaát van… idelent a Földön senki nem látja azt teljes egészében, ámde mindenki birtokolja a nagy igazság egy részét. A mágus ezzel tisztában van, ezért nyitott, de ő maga nem adja ki a tudását akárkinek. 

Megtanulta már, hogy a szétszórt tudás többet árt, mint amennyit használ. 

A mágus nem naiv idióta, akit egyetlen jóslattal, vagy meditációval félre lehet vezetni, mert ismeri magát és a belső középpontját. Nem lehet csak úgy kibillenteni, és nem tart senkit maga felett, sem maga alatt állónak, azokat pedig, akik magukat mások felett állónak hiszi, gyanakvással és távolságtartással szemléli, de nem megy bele a vitába velük, mert a mágus nem pazarolja el az energiáit. 

A mágus nem teszi azt, amit mások tesznek, ősi /tiltott, nem mindenki számára hozzáférhető/ tudásból dolgozik. Nem ítélkezik és nem gyűlölködik. 

Nem engedi, hogy az érzései vezéreljék, tudja irányítani azokat. 

Nem engedi, hogy a mátrixba kötött, rettegő elme legyen rajta úrrá, tudja kezelni a saját elméjét és uralja a gondolatait. 

 

A mágus szorgalmas, és tartja a fókuszt. Van tartása és van büszkesége elutasítani azt, ami hamisan csillogó gyémántokkal kecsegteti. 

Hisz a kitartó munkában, és minden nap gyakorolja azt. Nem bízza másokra a megváltást, és ÖNÁLLÓAN KÉPES DOLGOZNI, ÉREZNI ÉS GONDOLKODNI. 

Nem hagyja, hogy degradálják, ha leszólják, az lepereg róla, mert van annyi önbizalma, ami kell ahhoz, hogy mágus maradjon. 

A mágus tisztában van a képességeivel és nem fél azokat használni. Nem árt másoknak, nem dolgozik úgy, hogy másoknak kárára tegyen. A szabad akarattal tisztában van és messzemenőkig elutasítja a determinációt, a hiedelmeket és a babonákat. 

Nem hisz egyetlen felsőbb hatalomban, mert a mágus éppen a szabadság követe. 

Nincs szüksége arra, hogy bálványozzák és imádják, mert tudja, ez a bukásához vezetne. Nem kérkedik a hatalmával, hanem gyakorlja azt. Hatalmával nem él vissza, és nem azért nem, mert félne a következményektől. / ez olyan, mint hogy nem azért nem követünk el bűncselekményt mert félünk a következményektől, hanem azért, mert tudjuk, mi a helyes/.  Azért nem él vissza a hatalmával, mert tudja, mi a helyes, és habár bármit megtehetne, nem harácsolni és egyszer élni jött. Azért jött, hogy tegyen valamit, és elméjét, érzéseit azért fókuszálja a körbe, hogy megmozdítsa az erőt. 

Ismeri az erő természetét és tudja azt kezelni. 

 

Nem fél más mágusoktól és nem táplál irántuk haragot. 

Nem akar mindenáron meggyőzni senkit, hanem megmutatja az igazságot. 

Bölcs és erős, és éjszakáit nem a sötéttől való rettegésben tölti. 

Folyamatosan felülbírálja önmagát, és kemény önkritikát gyakorolva fejleszti a jellemét. 

Nem vonja el magától az élet dolgait, hanem mértékkel éli meg azt. 

Tudja, hogy mértéktelenség, akárcsak a hiúság, bukáshoz vezet. 

Tartja hát a mértéket, és tartja az egyensúlyt. 

Sosem hiszi azt, hogy mindent tud, és hajlandó tanulni. 

A mágus nem adja fel a munka közepén, csak mert túl fárasztó. Nem adja fel, csak mert az addigi hitrendszerét megborította a tanulnivaló, hanem tisztában van azzal, ha neki valami nem tetszik, azzal neki van dolga. 

A mágus nem fél megmutatni erejét, de nem ijeszt meg és nem aláz meg vele, hanem rávezet Téged arra, te hogyan legyél mágus. 

/Lucifer/

 

Mágus éve - 2023. Minden eszköz a kezedben van, hogy elérd azt, amit szeretnél. 

Mondhatod, hogy áh nem. Dehogy. Se pénzem, se párom… stb stb stb. 

Rögtön FIZIKAI ESZKÖZÖKRE asszociálsz, mert azt tanították neked, hogy csak az létezik, ami szemmel látható, és csak az eszköz, ami kézzel fogható. 

No persze, nem a szerszámosládával szemezel elsőre ezekre a sorokra, hanem pénzre gondolsz, mint eszközre, és ez sem véletlen. Azt is megtanították neked, hogy mindenre csak a pénz az eszköz. Sajnos a mátrixban ez maximálisan így van. Pénzen veszel élelmiszert, veszel fűtést, melegvizet, hidegvizet, áramot, internetet, telefonszolgáltatást, ruhát. Az alapvető túléléshez biztosított összeg nélkül kvázi simán az utcára mehetsz, hacsak nincs szerető családod, vagy néhány jóbarátod. 

Azonban az emberek egy része azt is tudja, hogy a pénz csak a bőség egy apró részének megtestesülése a fizikai síkon, azaz akkor válik kézzel fogható eszközzé, ha FEJBEN, ÉS TUDATOSAN MEGTEREMTED. 

A semmiből hívod le, mondhatni, vagyis pontosabban, a nullpont energia mezőből, ugyanis még a mátrixra is igaz, hogy MINDEN, AMI ITT VAN, AZT ELŐBB LE KELLETT HÍVNI VALAHONNAN. 

Minden a semmiből válik valamivé. 

Mivel a nullpont energia mindenki számára hozzáférhető, voltaképpen bárki képes eszközöket lehívni a mátrixba, azaz pénzt, és minden mást, amire szüksége van. 

Életeseményeket is, mint egy párkapcsolat kezdete. 

Vagy egy házvásárlás, vagy házeladás. 

Bármit meg tudsz teremteni a semmiből, csak ugyebár KÉNYSZERRE ÉS SZÜKSÉGRE VAGY KONDICIONÁLVA. 

 

Sokan mondják nekem, hogy “de szar évük volt.”

Láthatnád igazán másképp az elmúlt évedet, negatív hozzáállás helyett. 

Láthatnád a jót is benne, nem csak a rosszat, és igazán mélyre nézhetnél magadban, hogy mit kellene másképp csinálni, mert ha már rájössz erre, akkor nyerő helyzetbe kerülsz a szerinted vesztes pozíció helyett. 

Ennek ez a titka, és ezt már elmondták előttem és helyettem a nagyjai a pozitív gondolkodásnak, az NLP-nek, és minden másnak, de valahogy sikerül belemerülnötök a világot uraló negatív energiatömegbe, amit el is lehet kerülni, mert csak azokat uralja, akik hagyják, és akik elhiszik, hogy kívülről kell teremteni, és kívülről kell várni a dolgokat /a csodát és a helyzet megoldását/. 

Persze, hogy elhiszik, hiszen erre vannak tanítva. 

Ezt sulykolja mindenkibe születésétől kezdve az egész világ. 

Erre épül minden, főleg az oktatás, de a családok is erre vannak rászoktatva. 

MINDENT A MÁTRIXBÓL SZEREZZÉL BE, ÚGY, HOGY DOLGOZD MAGADAT HALÁLRA, ÉS  A NEHEZEN KERESETT PÉNZEDBŐL VEGYÉL NAGYON NEHEZEN DOLGOKAT MEG. HA NEM TUDSZ DOLGOZNI, KVÁZI HALOTT VAGY. 

Akkor nyúlj piához, droghoz, bármihez, és temesd el magad élve. 

Akkor értéktelen tagja vagy a társadalomnak, esetleg gazdasági bűnözőnek csaptál fel. 

Erre és így épül fel a mátrix hamis ideje és valósága. 

Az a negatív energiatömeg is erről szól. A hamis időről és hamis térről, amibe jól bele lehet merülni, és aminek az alapja a KÍVÜLRŐL VÁRNI A DOLGOKAT, és nem belülről kifelé megteremteni. 

Ebbe azok is beletartoznak, akik a fényes illúziókat kergetik, és azt hiszik, hogy minden rendben, de amikor az illúzió szertefoszlik, rájönnek, hogy semmi sem volt rendben, és ugyanúgy nem támogatták a valóságot a teremtésükkel, ahogyan azok, akik a mátrix rabjai. 

Hiszen ők is a mátrix rabjai, csak éppen a mátrix hamis asztrális síkjának megszállottjai. 

Ez mindig bukáshoz vezet. Anyagi, érzelmi, mentális és egészségügyi megsemmisüléshez. 

 

A hamis időben való létezés eleve ide vezet. 

A vége konkrétan a halál. Csak egyfajta illúzió az, hogy a létezésednek úgy van értelme, hogy közben a fizikai síkon értelmetlen dolgokat kergetsz. 

Ezek mind befelé húznak a hamis idő és a hamis létezés fekete lyukába. 

Ugyanez a helyzet a hamis fényoldallal is. Fényes illúziót teremt, amiből nincs menekvés, mert elhiteti veled, hogy tartasz valamerre, de nem tartasz sehova. 

HAMIS IDŐ AZ, AMIT A MÁTRIX TEREMT KÖRÜLÖTTED.

VALÓS IDŐ AZ, AMIT TE TEREMTESZ MAGADNAK. 

A valós időben azok a dolgok fognak megteremtődni általad, amelyek nem visszahúzóak, hanem felemelőek. Amelyek nemcsak, hogy biztosítják a létezésedhez szükséges alap dolgokat, úgy, mint normális anyagi biztonság, lakhatás, harmonikus és egyenrangú párkapcsolat, olyan munka végzése, ami boldoggá és SZABADDÁ tesz /szabaddá az tesz, amit mi küldetésnek hívunk, bár tudván, hogy ez egy börtönbolygó, ilyen valójában nincs, viszont van a küldetésnek hívott fogalom alatt számtalan igenis valós rész, úgy, mint gyógyítás, felszabadítás, oldás, annak tengernyi alfaja, ami voltaképpen mégiscsak a szabadulást szolgálja/, rendezett családi kapcsolatok, és úgy általában EGÉSZSÉG, HARMÓNIA, JÓLÉT ÉS NYUGALOM… 

Ezen felül pedig már a nagy globális és univerzális teremtések, mint a Mágikus Bolygótan, és társai. Minden olyan teremtő tevékenység, ami nem a hamis fényoldal illúzióiban születik, és nem arról szól, hogy majd a “jóisten és az angyalai “ megoldják. 

 

Na de hogyan tudsz valós időt teremteni? 

Képzeld el az időt, mint egy számegyenest. A számegyenes ugyebár azért olyan, mert az idő a mátrixban lineáris. Mint ahogyan már korábban is írtam, a lineáris időben van mindaz, ami minket rabul ejt, mint SORS, DETERMINÁCIÓ, ELŐRE MEGÍRT bármicsoda, KARMA, stb. 

A LINEÁRIS IDŐT NEM LÁTOD ÁT. Mivel a végtelenbe veszik az eleje és a vége is - bár Einstein megmondta, hogy az idő egy kör, de az már nem a lineáris hamis időre vonatkozik. A lineáris hamis időben éppen az a csapda, hogy ténylegesen nincsen se eleje, se vége, mégis olyan, mint egy IDŐHUROK, egy igazi mágikus csapda és annak is szánták. 

Tele van ördögi körökkel, véget nem érő szenvedésekkel, véget nem érő karmikus körökkel és csapdákkal. Magyarán soha véget nem érő szenvedéssel, amely miatt magadat szokásod okolni. 

A valós idő az párhuzamos idősíkokból áll, és úgy tudsz a lineáris időből a valós időbe átjutni, hogy nyitsz egy időrést. 

Képzeld el, hogy a számegyenesen egy darabot kihasítasz a hamis időből, azaz mivel az egész lineáris idő egy SORSMÓDOSÍTÁS, RÁADÁSUL JÓ ELŐRE DETERMINÁLVA, nem is árt, ha egy részt, /kezdd először kicsibe, legyen mondjuk fél évnyi idő/, kihasítasz belőle. 

Amit kihasítottál, annak a helyére egy V alakú nyílást képzelj el, amit te nyitottál meg a valós időbe. Ebből a V-ből mint a virág szirmai, ágaznak szét azok a párhuzamos idősíkok, amelyek jelenleg számunkra hozzáférhetőek. 

Ami most hozzáférhető, az TIZENHÁROM PÁRHUZAMOS UNIVERZUM, AZAZ A MI UNIVERZUMUNKBÓL TIZENHÁROM UGYANOLYAN, AHOL MINDEN MEGSZÓLALÁSIG UGYANÚGY NÉZ KI, MINT A MIÉNKBEN, ÉS A LAKÓI IS, CSAK ÉPPEN AZ ENERGIA MÁS. 

A tizenhárom párhuzamos univerzumból eddig kettőt ismerünk. 

Az egyik az, amiben élünk /és küzdünk a börtönnel/, a SZABAD AKARAT UNIVERZUMA. Itt a lények, legyenek akár testben, akár sem, legyenek akár humanoidok, akár nem, és még maguk az istenek is, ugyanazért küzdenek. A szabad akaratért. Azt veszik el tőlük/tőlünk, és azt kell visszaszerezni. Sajnos olyan az egész  - és okkal -, mint egy csúcskategóriás fejlesztett virtuális játék. 

A másik, amit még nem ismerünk, de legalább a nevét már tudjuk, az a MÁGIA UNIVERZUMA .

 

Egy másik univerzumot fogunk érinteni ezen a rendkívül izgalmas tréningen. 

Bele fogunk nézni oda, ahova még nem nézett be senki :) 

Mágusok, a kitartás és az erő most dominálni fog.

 

A TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ - ALAPFOKÚ MÁGIKUS GYAKORLATOK II. Védelem, házak tisztítása, és az “odaát” kezelni tudása. - rendkívül fontos. 

  • MÁSODIK RÉSZ - A MÁGIA UNIVERZUMA

  • HARMADIK RÉSZ - A FÖLD PIRAMISRENDSZERE ÉS AZ IGAZSÁG

  • NEGYEDIK RÉSZ - EGYLÉLEK ÉS UNIVERZUM - meglepő lesz. 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023 - MÁGUSKÉPZÉS

A MÁGIA UNIVERZUMA

 

2023 január 8. vasárnap

Skype

16.00-20.00

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

Áldás

Eszter

Fényhozó




Szólj hozzá