2023. jan 26.

A SÖTÉTSÉG BIRODALMA - A FÖLD MÉLYSÉGE

írta: Eszter 777
A SÖTÉTSÉG BIRODALMA - A FÖLD MÉLYSÉGE

A FÖLD MÉLYSÉGE

A SÖTÉTSÉG BIRODALMA 

AMI A POKOL HELYETT ODALENT VAN

Inferno II

 

A Vulcanus Mélysége tréning után ez már szinte következmény, adja magát. A Föld Mélysége, ami éppen a talpad alatt van, de nem sokat tudsz róla azonkívül, hogy “titkos” földalatti bázisokkal van tele. Nem nagyon fogjuk fel, hogy földrétegek vannak a talpunk alatt, és azok alatt újabb és újabb, jórészt feltáratlan rétegek, olyan helyek, ahová nem lehet lejutni, csak műszerekkel lehet következtetni arra, vajon mi lehet ott. Konkrétum azonban nincs a tudósok kezében, számítások vannak, feltételezések, és olyan kamerák és szondák, amik még bizonyos mélységig le tudnak menni. Tudjuk, hogy van a bolygónknak egy magja, és azt egy magköpeny öleli körbe, a kettő pedig egymással ellentétes irányba mozog. 

A köpeny körül is van egy réteg, és afölött kifelé a felszín felé még sok réteg, sok kristálymező, és számunkra ismeretlen tartományok, elképzelhetetlen mélységben és nyomás alatt. 

 

Az egész bolygót működtető belső, a mag pusztán annyiban érzékelhető a számunkra, hogy be tudjuk hívni az energiáit, 

Az a hír járja, hogy a Föld magjának forgása kb tíz évvel ezelőtt megállt, majd újraindult, és ellenkező irányba kezdett el forogni.  Ez indította el a mágneses pólusok vándorlását, majd később teljes cseréjét. 

A Föld magjának megállása és újraindulása, ráadásul ellenkező irányba, egy új időszámítás kezdetét sejteti. Meg is történt annak ellenére is, hogy a világ észre sem vette. 

 

A Föld magja hatással van az összes külső rétegre is, és a bolygónk magnetoszférájára is, valamint a védelmi pajzsára is, ami a világűrből érkező nukleáris sugárzást távoltartja. 

Minden bolygónak van egy ideje, amit “leél”, akárcsak nekünk, egy “szavatossága”, amíg működik, és egy pont, ahol mindenképpen megsemmisül, de ez nagyon hosszú folyamat, és sok milliárd év- hacsak nem avatkoznak közbe jobban, mint ahogyan most mi, emberek zsigereljük ezt a bolygót, mert ez még messze nem okoz bolygómegsemmisülést -, hiszen a Naprendszer többi bolygóján is történt komolyabb pusztítás, viszont történt a Földön is, több esetben, azonban nem akkora, mint más bolygókon. Közel sem akkora. Van élhető légkör, tápláló ökoszisztéma, a bolygón aktív tevékenység, áramlatok és egyebek. Egy egész nagy és tökéletes rendszer, ami a bolygót öngyógyításra ösztönzi. 

 

A MÉLYSÉGE az már más tészta. 

Odalent, a földalatti bázisok alatt, mélyen, ember számára nem elérhető módon, de még a belső Föld lakosainak sem, van egy MÉLYSÉG. Egy titokzatos mélység. 

Évezredek óta azonosítják a Pokollal, tévesen. Hívják mindenhogyan, Alvilágnak, Pokolnak, sötétség birodalmának, olyan helynek, ahol maga Lucifer az úr, és démonok, valamint megbüntetett emberek lelkeinek milliárdjai lakják, akik folyamatos kínzás alatt vannak, a Földön elkövetett bűneikért. 

 

Kiváló koncepció a középkori, tudatlanságban tartott emberiség megfélemlítésére. 

Tengernyi irodalmi mű, vers, próza, dráma, színdarab, festmény és könyv szól erről a helyről, mégsem jöttél rá, hogy ez nem egy sötét hely, nem egy pokoli alvilág, ahol az Ördög uralkodik, és lelkeket kínoznak a démonok, hanem egy értékes és felemelő MÉLYSÉG. 

Sosem jönnél rá magadtól, mert a hitrendszereid blokkolnak, félsz lemenni oda, félsz, hogy valami “sötét” és “ártó” fenyeget odalent. 

AMI ODALENT VAN, AZ A SZÍNTISZTA SZABAD AKARAT. 

Érdekes, hogy Luciferrel azonosítják a Pokol irányítását, és őt nevezik meg a Föld urának, valamint összemossák egyfajta sátánnal is /szándékosan írom kis S-sel, mert nem létezik/. 

Mindaz, ami a Mélységben van, rendkívül értékes, és a legnagyobb kincse az emberiségnek. 

A szabad akarat. 

Amihez mindenkinek joga van, és van is szabad akarata, csak éppen fel sem ismeri és nem tudja használni. 

 

Az INFERNO tréningből tudjuk, hogy a “Pokol” az ember tudatalattijának legmélyebb pontja, ahol saját démonai, azaz beültetett programjai kínozzák, és fel-feljönnek a tudatszintre, hogy megtévesszenek. Rossz irányba tereljenek, és valóságos fenyegetésnek érzékeld őket. 

Számtalan blokkolás, és paranoia születik ebből. 

Az emberi tudat alatti rétegbe rejtett INFERNO úgyszintén értékes kincs, ha le mersz menni oda, és kibányászod a saját értékeidet. Megküzdesz a saját nem létező démonaiddal, a beültetett programokkal és hamis vágyakkal. Félrevezetésekkel és illúziókkal. 

 

Az Ördög alakja is érdekes. Évezredek óta halált, pusztítást kapcsolnak hozzá, rettegnek attól, hogy a Földön megjelenik, és megtéveszti az emberiséget. Hamisnak hiszik, hazugnak és hamis fénynek állítják be. Manipulatívnak, és gonosznak. 

A szabad akaratot pedig vagy nem létezőnek, vagy rossznak. 

Ez is kiváló recept egy rabszolgatartáshoz egy egész emberiséggel szemben. 

 

Az Ördöghöz még a büntetést is kapcsolják és a bűnhődést, valamint a bűntudatot. 

A kínzó bűntudat űz a Pokolba, mondják, és az Ördög megtéveszt, addig visz a bűnbe, amíg meg nem adod magad, majd rávesz, hogy eladd neki a lelked. 

Mélységesen sok baromság. Igazi mély hazugságok, amik attól tartják vissza az embert, hogy fejlődjön és megküzdjön a szabad akaratát blokkoló dolgokkal. 

Az eleve nem életszerű, hogy egy mélységesen gonosz lény lakik odalent, a mélyben, aki a te lelkedre éhezik ,és mindenáron rá akar venni, hogy eladd neki a lelkedet. Aminek eladod a lelkedet, akár nap mint nap, az a mátrix. 

 

A Föld Mélysége nemhogy megtévesztene, hanem éppen az ellenkezője. Igen komoly letisztulás lesz oda lemenni. Nem fogunk találkozni sem démonokkal, sem kárhozott lelkekkel. A kárhozat, mint olyan, nem létezik, csupán egy megfélemlítő eszköz az egyház kezében. Ha továbbmegyek, a Föld egy börtönbolygó, ahol eleve örök kárhozatra ítéltek minket, a Föld felszínén, egy mesterséges világban élve. 

Megfosztva emlékektől, képességektől és minden erőnktől. Egy réges-régi állítólagos bűnt a nyakunkba verve, mely “bűntett”nevezetesen éppen a szabad akaratunk érvényesítéséről szólt, egy elnyomó hatalommal szemben, amit a roswelli szürke nevezett el Régi Birodalomnak. Lázadást szítottunk - így van. 

Lázadtunk az egész Univerzumot támadó hatalom ellen, amely minden bolygót a rabigájába hajtott, és többet el is pusztított. 

 

A Föld egy tervezés része, és egy mérnöki csodának indult, a Tiamat és a Nibiru ütköztetésekor, és a Holdat akkor irányították mellé. A Föld keletkezésekor. Nem később, nem pár százezer éve, hanem több milliárd éve. 

Mégis, a tervezett bolygónknak lett mélysége. 

Idővel alakult ki, az itt élő több, egymást követő emberiség alkotta meg. 

Az már egy egészen új találmánynak számít, pusztán néhány ezer éves hiedelem, hogy ez a Mélység maga a Pokol, az Inferno, ahol a Sátán uralkodik, és aki oda lemegy, nem tér többé vissza. 

 

Az emberiség valóságosan is kialakította a MÉLYSÉGet, még akkor, amikor nem teljesen fizikai testtel éltünk a Földön. A Mélységbe rejtettük el a szabad akarat összes kincsét. Pontosabban azokat a kulcsokat, amik a börtönt, amiben élünk,fel tudják bontani és a rabszolgalétet meg tudják szüntetni. 

Komoly, kézzelfogható kulcsok. 

Kívül esik a Tiltott Tudáson is, a szabadkőművesek tudásán is, újdonság, még ha ősibb is, mint a mostani emberiség, jó pár milliárd évvel. 

Hogy mi van odalent, azt akkor tudjuk meg, ha lemegyünk oda, és mivel fizikailag nem lehetséges, a tudatunkat küldjük le, a vasárnapi tréningen. 

 

A mátrix nem engedi el a tudatot, ha a testhez kötődik, a tudat egy része a földi elmével együtt, mindig a mátrixban marad, másképp fizikálisan nem lehet túlélni a mátrix elhagyását. Ez nem egyezik a testelhagyással. A testelhagyás pusztán annyit jelent, - “pusztán”, bár igen nagy dolog egyébként -, hogy a mátrixon belül a tudatod elhagyja a testedet. 

A mátrixon kívülre csak úgy léphetsz ki tartósan, a test teljes leválasztásával, hogy nincs visszaút. 

 

“Soha, senki nem csinálta még ezt meg. Nagyon kockázatos volt. A tudat örökre elveszítheti kapcsolatát a testtel, és a Földön rendszerint, ha valaki elhagyja a tudatát, és csak a teste marad lent, kómába esik, és gépek tartják onnantól életben. Fura ez, mert a tudat sokkal többet jelent, mint az agy maga, a tudat maga az élet, ahol a tudat van, ott van az élet, ahol nincs tudat, ott a test magától kapcsol ki, mint egy gép. 

Az emberek a mátrixban vagy öntudatlanul engedik el a tudatukat, vagy öntudatlanul, és mindkettőnek fokozatai vannak. Aki tudatosan engedi el a tudatát, az első körben vagy meditációval teszi azt, vagy valamilyen kábítószerrel, amely átlendíti a tudatot a mátrixon, és alternatív dimenzióba helyezi azt, azonban ebben az esetben nagyban függ a dolog attól, hogy milyen érzelmi töltettel teszi mindezt, mert amennyiben negatív érzelmekkel van tele, az érzelmek teremtő erejének hatására negatív, ijesztő, félelmetes alternatív valóságba kerül a tudat ráadásul úgy, hogy a testet bármilyen veszély érheti közben, és a tudat egyáltalán nem biztos, hogy vissza tud jönni. Ha meditál valaki, akkor egy adott szintig irányítja a tudatát, főleg, ha vezetett meditációt hallgat, de a tudat egy adott szint után önállósodni kezd - ahogyan Menráéké -, és minél mélyebbre merül a trancendensbe, annál inkább nehéz a tudatát visszahozni. Ha öntudatlanul engedi el a tudatát, az mindig valamilyen nagyon erős trauma hatására történik, olyan trauma hatására, mely lekapcsolja a gondolkodó elmét, kikapcsolja az érzelmeket, és a tudat szó szerint leszakad a testről, azonban sosem szakad le a lélekről, mert nem tud - a tudat és a lélek úgy jár kéz a kézben, mint egy szerelmespár, kivéve annak, aki a lelkét eladta - azaz szándékos és durva leválasztást önnön maga számára kért olyan lényektől, akik a lelkét elorozzák, learatják vagy a legtöbb esetben használják a maguk céljai elérésére, ilyenkor tengernyi energiát nyernek a tudat nélkül teljesen kiszolgáltatott lélekből. A tudat az, ami meg tudja a lelket védeni, sőt, a testet is, mindentől, még a haláltól is. A tudat akkor, amikor valaki öntudatlanul engedi el, egyáltalán nem irányítható, Menráék pedig átlendültek abba az állapotba, amikor néhány tizedmásodpercig nem tudták irányítani a tudatukat - akkor, amikor együtt átmentek a Holt Tengelyen - majd ismét visszanyerték felette az irányítást akkor, amikor az alternatív univerzumba léptek. Ekkor fogták fel azt, hogy a kezükben van a döntés. A tudatukat leszakítják e a testről, vagy ott tartják, és ők úgy döntöttek, hogy leszakítják, és a testet elhagyva elhagyják a mátrixot is, ugyanis ha nem, akkor a mátrix, mire visszalépnek a testbe, mindent elfeledtet velük. Ezt a jelenséget Felejtés Zónának hívták. Az emberek több néven is nevezik. Fátyol, homályzóna, alkonyzóna, senkiföldje. Egy hely a tudat és a test között, amikor a tudat túlságosan elszakadt a testtől és a mátrixtól, a mátrixban egy automatikus program működésbe lép, és előidézi a felejtést, a mátrix számára kényelmes, biztonsági okokból van ez így. Ugyanis ha valaki a tudatával olyan mértékig tud kilépni a mátrixból, hogy felfedez nagy titkokat, megért mélyebb dolgokat, és ezzel a tudással visszatérve a mátrixba, felfedné annak mikéntjét, és ezeket a titkokat, amiket látott, az emberiség előtt, az a mátrix számára végzetes lenne - az emberek tömegesen ébrednének fel az információ hatására, mi több, az energia hatására, amely ekkor eljönne azzal együtt, aki lehozta az információt. Éppen ezért a Felejtés Zóna martaléka lesz minden komolyabb tudás és információ, titok, rejtelem és megoldás a mátrix ellenében. Menra nem ismert még senkit, és a társai sem, aki a Felejtés Zónát megúszta volna. Nagyon sokan jártak a mátrixon kívül a tudatukkal, és senki sem bírt igazán nagy áttörést elérni. Az az információ azonban, mely Menráék szeme láttára bontakozott most ki, egyszerűen túl értékes volt ahhoz, hogy a Felejtés Zónába dobják be, mintha kincseket dobnál ki a szemetesbe….. ezért döntöttek úgy, hogy végleg leszakítják tudatukat a földi avatar-testjükről, és járjon ez odalent bármilyen következményekkel is, inkább nem térnek vissza soha, mint hogy mindezt elfelejtsék. 

Van még egy módja annak, hogy a tudat leszakadjon a testről, sőt, részlegesen a lélekről is. Ez a mód az őrület. Az őrület, amely egy trauma hatására indul el, és szó szerint kettéhasítja a tudatot, majd egy részét átviszi a mátrixon túlra, a lélek egy részével együtt. A tudat egy része ilyenkor a mátrixban marad, és a másik része a mátrixon kívül kóborolva keresi a lélek veszélyben lévő részét, melyet folyamatos asztráltámadások érnek, ami átmegy a tudatnak, és az illető azért viselkedik úgy, ahogy, mert retteg, és bizony joggal…. a mátrixban maradt tudatrésze azonban próbálja regisztrálni a mátrix valóságát, és görcsösen kapaszkodik bele, hiszen a test a mátrixban van, a tudat két része pedig két különböző dolgot keres és védelmez, vagy éppen támad, attól függően, hogy a kettéhasadt, éppen ezért szintén kiszolgáltatott tudatot milyen mértékű mentális támadások érnek - a tudat egyik része a testet védi, vagy támadja, amikor a mentáltámadások erre programozzák, a másik része pedig a lelket védi, vagy támadja. Aki elveszti a tudata feletti kontrollt úgy, hogy lelke fele a mátrixban marad, a kettészakadt lélek és kettészakadt tudat előbb-utóbb megsemmisíti önmagát, a legtöbb esetben öngyilkossággal. “ / GALILEA II. RÉSZ - NIBIRU - részlet/

 

Ez egy csapda. Egy nagy csapda. A mátrix működési elvének alapjai. Ne tudj leszakadni a tudatoddal innen, ha megpróbálod, a tudatod részekre bomlik és önálló életre kel. A tudat részei egymást támadják, és ebbe a játékba becsatlakozik a földi elme is, sőt a lélek is.. 

Személyiségzavar? Idelent ezt így nevezik. Skizofrénia? Vannak áthallások benne. Hiszen lények is megjelennek, akik konkrétan támadják a magára hagyott tudatrészeket, amik kiléptek a test-lélek-tudat egységéből. A lények sem a mátrixban vannak, hanem azon kívül, és nem a mátrix részei, de a mátrixhoz tartoznak. 

Ezek a lények NEM DÉMONOK. Semmi közük hozzájuk. Nem a Pokol démonai, nem sötét démoni entitások, amik a lelkedre szomjaznak. Hanem figyelők, őrzők, akik figyelik a mátrixból kilépő tudatokat… és beavatoznak, megállítják, visszafordítják, vagy még jobban szétszedik, ha visszafordítani nem tudják. 

 

A Nibirunak nagyon sok köze van a Föld Mélységéhez. Olyannyira, hogy a kettő egymás nélkül nem létezik. A kettő EGY. 

Két “sötétnek” kikiáltott dolog, a Nibiru, és a Föld Mélysége, ami Pokol néven vált ismertté. Pedig a teremtés és a szabad akarat legnagyobb adu ászai, a szabad akarattal való teremtésnek méginkább. Egymást pontosan kiegészítik, mint egy kirakós. 

Látni fogod a vasárnapi tréningen, milyen tökéletes és ősi rendszer ez.

Látni fogod az összefüggéseket is, amiket eddig nem láttál. 

Érteni, amit eddig nem értettél. 

A Föld és a Nibiru Mélysége ráadásul hasonló, és ez azért is van, mert az évszázezredekig itt élő annunakik is hozzátettek. 

Érdekes tréning lesz. Nagy fordulat, mert helyben vagyunk, a bolygón, ahol élünk, ráadásul ÖSSZEKAPCSOLJUK A TRÉNINGEN A TÖBBI BOLYGÓ MÉLYSÉGÉVEL, annak ellenére is, hogy még vissza van a Vénusz Mélysége és a Merkúr Mélysége. 

Mert most a Föld a bázis. A legmélyebb és legrejtélyesebb mélységgel. 

 

A TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: A FÖLD MÉLYSÉGE - INFERNO II. - AHOL AZ EMBER AZ ÚR

  • MÁSODIK RÉSZ - A FÖLD MÉLYSÉGE ÉS A NIBIRU MÉLYSÉGE 

  • HARMADIK RÉSZ - A FÖLD ÉS A NAPRENDSZER MÉLYSÉGE - MÁGIKUS BOLYGÓTAN EMELT SZINT 

  • EGYLÉLEK ÉS FÖLD - A VALÓDI MÉLYSÉG 

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023 

MÁGUSKÉPZÉS

A FÖLD MÉLYSÉGE - INFERNO II

 

2023. január 29. vasárnap

Skype

16.00-20.00

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

Áldás

Eszter

Fényhozó

 

 

 





Szólj hozzá