2023. feb 01.

A VÉNUSZ MÉLYSÉGE - HAJNALCSILLAG

írta: Eszter 777
A VÉNUSZ  MÉLYSÉGE - HAJNALCSILLAG

A VÉNUSZ MÉLYSÉGE 

HAJNALCSILLAG

 

A Vénusz érinthetetlen, megközelíthetetlen, forró, izzó kőbe zárt világ, kénsav- és szén dioxid dús légkörrel, nehéz gravitációval és élhetetlen körülményekkel, egyetlen csepp víz sem tapad meg a felszínén, és egyetlen egy csepp élet sem tud ott megszületni, még egy egyszerű egysejtű sem. 

A Vénuszon az élet teremtése le lett állítva, és egy igazán kemény nukleáris holokauszt lehetett. 

Valahogy meg kellett alapozni, hogy az a hatalmas erő, ami a Vénuszból árad, az emberiség számára ne legyen hozzáférhető. 

A hatalom, az erő és az újjászületés jelképe is, de a szabadságé és a szabad akaraté is - hogy miért, azt a tréningen megtudjátok tőlem. 

 

MI KÖZE LUCIFERNEK A VÉNUSZHOZ? 

Ősi nagy titok ez, amit eltitkoltak, és elhazudtak. 

Óriási ereje van ennek az égitestnek, és Mérlegként, higgyétek el, én tudom, hogy messze nem csak a szerelemhez és a szexualitáshoz van köze. 

Oly mértékben sugározza magából a szabad akarat és választás erejét, mint ahogyan maga a Hajnalcsillag is sugározza az emberiség felé évmilliárdok óta a fényét, mind a hajnali égen, mind az éjjel sötétjében. 

Utat mutat, elkalauzol a tudat sötét éjszakájában, nem véletlenül kötik az ősi vallások éppen a Fényhozó alakjához. 

A tudat világossága egy elbutított társadalomban, az értelem fénye, és a szabadságé egy elnyomott börtönbolygón. 

Tavaly még csak magának a Vénusznak a szerepével foglakoztunk, most viszont már a MÉLYSÉGÉVEL IS, ami az igazi nagy titkokat és erőt rejti. A Vénusz mélységét lezárták, szó szerint és átvitt értelemben is. NEM HOZZÁFÉRHETŐ, A HOZZÁFÉRÉS MEG VAN TAGADVA. 

 

Kard ki kard alapon fogunk haladni a tréningen, hogy megoldjuk a rejtélyt, ami a Vénuszhoz és vele együtt a Fényhozó alakjához kötődik, és hogy feloldjuk azokat a leblokkolásokat, amelyek a Vénusz Mélységét tiltják le a kiváncsi emberiségnek. 

Mást nem látnak belőle, mint a női energiákat és a szexualitást, valamint a szerelem erejét. 

 

Mégis, érdekes módon, minden szerelmi kötés a Holddal végzendő el. Miért is? 

Igen nagy ellentmondás van ebben. Miért nem a szerelem bolygójával kötnek meg emberek másokat? Azért nem, mert a Vénusz a Hold ELLENTÉTE mágikus értelemben véve. 

Amíg a Hold a szabad akarat blokkolását jelenti a mágiában, /amely tény ugyebár messze nem ismert…/, addig a Vénusz bizony a szabad akarat felszabadítását. 

Hajnalcsillag… 

 

A Vénusz Mélysége meghatározó lépés lesz. A Vénusz sokkal többet tud annál, mint amit mondanak róla. Többet tud, mint “szerelmet csiholni”, szenvedélyt ébreszteni, vagy pusztán női energiákat közvetíteni. 

Az életed minden területére kihat, akár uralkodó bolygód /ha Mérleg, vagy Bika vagy/, akár nem. A bőségre, a párkapcsolatra, a családra, a sorsra. Nagyon erős hatása van és a mélysége még erősebb, de a mélysége erősen van blokkolva. 

A tavalyi Vénusz tréningen írtam már arról, hogy a Vénusz a lehető legjobban tönkrevágott bolygó a Naprendszerben, hozzánk egészen közel. A légköre szó szerint lángol, és a felszíne is, a körülmények bármilyen lény, még asztrális számára is szinte majdnem elviselhetetlenek, fizikálisan pedig teljesen lehetetlen küldetés a közelébe menni is. 

 

Persze, az asztrofizikusok és a csillagászok megmagyarázzák, hogy miért olyan a Vénusz, amilyen, és miért nem olyan pl a Merkűr, mint a Vénusz, mert a Merkúr inkább olyan, mint egy élettelen biliárdgolyó - legalábbis az elénk tárt adatok alapján -, a Vénusz pedig, akárcsak a Vulcanus, lángokban áll, több millió éve 

A Naptól való távolsággal kellene összefüggenie a légkörnek, a felszínnek, és sok minden másnak, de ez messze nem így van. Ha a Vénusz akkora távolságra a Naptól, amekkorára van, lángol, akkor a Föld túl éles ellentétben van vele… a Marsot még értem. Látszik rajta, hogy élet volt a felszínén valaha, és több elmélet szerint is nukleáris apokalipszissel tették tönkre. 

Bele lehet helyezni a Marsot a Föld egyenletébe.

A Vénuszt nem. Abszolút érthetetlen az, ahogyan a Vénusz évmilliók - vagy akár évmilliárdok óta - lángol, és lángol szüntelenül. 

Jahve uralkodásának kezdetén a Vénusszal fenyegette meg az embereket Enlil. Azt mondta, a Vénuszra küldi őket, kárhozottakként, hogy örökkön-örökké égjenek a Vénusz, mint igazi, fizikális Pokol tüzében. 

 

Mert ha létezne Pokol, hát a Vénusz olyan. 

Elviselhetetlen, veszélyes Pokol, ami annyira durva, hogy a szondák évtizedek óta figyelik a bolygót, de leszállni még azok sem tudnának. 

Talán két tized másodpercig bírnák a Vénusz forróságát a felső légköri szinten. 

Az is nagyon furcsa, és erről is írtam már, hogy a Vénusz, a Mars és a Föld csaknem egyforma nagyságú. 

 

A Merkúr kisebb ennél, és a Vulcanus méreteiról pedig nincsenek adatok. Én közepes méretűnek láttam, nagyobb, mint a Föld, de jóval kisebb, mint bármelyik gigabolygó a Jupiter övben, az aszteroidaövön túl. 

Az is nagyon furcsa, hogy a Vulcanus-Merkúr-Vénusz-Föld-Mars föld típusú bolygóöv élesen el van határolva egy elég durva aszteroidaövvel - amin az annunakik i.e. 600.000 körül alig tudtak átjutni az űrhajóval, az ő már akkor fejlett technikájukkal - a Jupiter-övtől, ami ugye a méretükben is sokkal nagyobb, feltűnően úgyszintén egybe rendezett gigabolygókat jelenti, úgy mint Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz. 

Feltűnően érdekes ez a rendszer. 

 

Messze nem természetes. 

A gigabolygók között sincs átmenet, mondjuk a gáz-víz-és egyéb alapú bolygók váltogatják egymást, de a föld típusú bolygók esetében egyenesen feltűnő, hogy nincs átmenet. A Naptól való távolság függvényében kellene, hogy legyen. De nincs. 

Olyan a Naprendszerünk, mintha egy kisfiú random kiszórta volna az építőkockákat a földre, majd kiválaszotta volna a nagyobbakat, és arrébb rakja, majd a kisebbeket és azokat a másik oldalra teszi. Tudjátok, nem tudom elhinni, hogy ezzel senki nem foglalkozik. Sehol nem találsz róla leírást, hogy ez miért is van így. 

Vagy ha igen, akkor az messze nem logikus, csak a szokásos száraz tudományos tények. 

Ezért meg ezért meg ezért. 

 

Persze, az a helyzet, hogy a Naprendszer bolygóit egyesével vizsgálják és egyesével tárgyalják, holott ez egy RENDSZER, benne van a nevében is… nem vizsgálják a tudományos körökben elég mélyen a bolygók közötti kapcsolat sem. 

Az asztrológiában igen. Ott lehet látni összefüggéseket, egymásra gyakorolt hatásokat. 

A tudomány azonban még mindig szöges ellentétben áll az asztrológiával. 

Sőt mi több, éles tagadásban van vele, vagy tudomást sem vesz róla, és ellenkező rendszerben gondolkodik. Nem egységben, hanem külön álló objektumként vizsgálódik. 

Amit, mint rendszerről megtud a tudomány, azt velünk nem közlik. 

 

A Vénusz légköre tele van kénsavval, erős vulkanikus tevékenység van a felszínén, és a felszíne ÚJ, két milliárd éves, ami arra enged következtetni, hogy mivel a Vénusz ennél jóval korábban keletkezett, valaha ugyanúgy élet volt rajta, mint a mi Földünkön, vagy a Marson.

Egy csepp víz sincs a légkörben, a szén nem tud visszaáramolni és nem tud élet képződni rajta. 

Száraz, megkeményedett kéreg borítja a felszínét, és állandó forróság gyötri a tájat. 

Tektonikus lemezek lehetnek a kéreg alatt, nagyon mélyen, amelyek nem mozognak, mert a kéreg olyan kemény, hogy nincs tektonikus tevékenység. 

Tehát egy forró kőbe zárt bolygóról beszélünk, ahol valaha virágzott az élet.

Arra semmi ép magyarázat nincsen a tudomány körében, hogy MIÉRT. 

 

Mi történhetett a Vénuszon, ami nagyon hasonló a Földhöz? 

Mi tarolhatta le így az életet? Én nem vagyok tudós, de a megérzéseimre tudok hagyatkozni, és a képekre, amit az istenek küldenek a Vénuszról. Ugyanolyan nukleáris holokauszt történt ott, mint a Marson, csak még annál is sokkal durvább, és csaknem egyidőben. 

A tavalyi Vénusz tréningen már elhangzott ennek a története, ezért erre a vasárnapi tréningen nem is térek ki, csak érintőlegesen Sokkal inkább azzal a Vénusszal fogunk foglalkozni, ami a kétmilliárd éves új felszín előtt volt /A kétmilliárd évet látva a Wikin, megdöbbentem, mert a Régi Birodalom két milliárd évvel ezelőtt tette a lábát a Földre./

Milyen harag, gyűlölet és gonoszság kellett ahhoz, hogy egy bolygót ekkora büntetésben részesítsenek? Mert ez az volt. Megtorlás. 

 

A legnagyobb megtorlás az összes Naprendszerbéli bolygó közül éppen a legerősebb, legnagyobb hatalommal bírót, a Vénuszt érintette. 

Ma már a felszínén tényleg nincs élet. Nincsenek rajta élő lények, fizikai testtel. 

Nincs rajta lakosság, eltikolt földönkívüli civilizáció, nincs rajta SEMMI, csak forró sziklák, olyanok, amik a Pokolban lennének, ha létezne. 

 

A Vénusz, amely kétszer is megjelenik az égen, Hajnalcsillag és Esthajnalcsillag néven. 

Mivel közelebb van a Naphoz, mint a Föld, néhány hónapig a Naptól keletre, majd néhány hónapig a Naptól nyugatra látható az égen 

Ezért van két neve. 

Számtalan néven ismerik még, és rendkívüli fontossággal bír az emberiség történelmében. 

Egész vallások kötődnek hozzá. 

A neve NEM VÉLETLENÜL EGYEZIK MEG LUCIFERÉVEL, mint Hajnalcsillag, és az ókori görögök még két külön égitestnek hitték - legalábbis a történelemkönyvek szerint -, ezért Heszperosz - Napnyugati, és Foszforosz - Fényhozó, Napkeleti néven ismerték. 

A Napkeleti Bölcsek is ide kapcsolódnak ám… dacára annak, hogy eléggé szét választotta a vallás Jézust és Lucifert egymástól, hibásan, vagyis szándékosan inkább. 

 

A katolikus tanítások azok mégis, amik a Hajnalcsillagot, mint Vénuszt, a HATALOM, A VÁGY ÉS AZ ERŐ, VALAMINT AZ ÚJJÁSZÜLETÉS néven is illetik, ráadásul mellé teszik, hogy az Ószövetségben a Teremtés kezdetének jelölik meg, az Újszövetségben Jézus jelképeként, annak ellenére, hogy a Hajnalcsillag valahogy mégis Luciferrel van összekapcsolva, mégpedig a katolicizmus előtti régi időkből, még az annunakik korából eredően. 

 

A Vénusz Mélysége az emberiség valós történelmére is kiható titkokat rejt, és ami még fontosabb benne, az az energia. 

Az az erő, amivel mi haladni tudunk. 

A Vénusz mélysége olyannyira láthatatlan egyelőre, hogy még én sem tudom előre, mi lesz :) 

Na de megnézzük, sőt megtanuljuk. 

 

A Vénusz volt az áldozat, és ez az áldozat ahhoz kellett, hogy a Jupiter rendszer elpusztítását el lehessen indítani. Mert mindig kell egy áldozat… és az áldozatot fel kell szentelni, más módon beállítani, és akár más néven is nevezni… 

 

Hogy milyen lesz a Vénusz mélysége?

Valami olyasmi, ahol a szabad akarat mezejét megtaláljuk…sokszor láttuk sok tréningen, de számomra világossá vált, hogy az a LÁNGOLÓ MEZŐ vajon mégis hol lehet. 

A Vénuszon. 

 

Landoltak a szabad akarat mezején. Lucifer egyik saját biztosítéka a földi avatarok számára, mint ajándék, és az életüket is meg tudta itt óvni a hirtelen beavatkozásoktól. Már aki aktiválta odalent a szabad akaratát, mert aki nem, az bárminek ki volt téve. A mátrixban a szabad akarat olyan volt, mint valami értékes árucikk. A mágusok odalent szívesen adták-vették, mert ezáltal előnyhöz jutottak. Valóban nagy értéke volt a szabad akaratnak, mert aki megkapta valaki más szabad akaratát, az az illetővel onnantól kezdve bármit tehetett. A szabad akarat áruba bocsátása ugyan idefent büntetendő volt, de odalent, a mátrixon belüliek számára ez akkora mérhetetlen hatalmat jelentett, hogy túl sokan elcsábultak már… a mátrix urai, az elit pedig egyenesen odáig ment, hogy a teljes emberiség szabad akaratát blokkolta - hiába az életfák a szabad akarat mezején - ezért lángoltak a fák, és ezért volt a mező a Holt Tengelyben. Az egyetlen olyan hely, amit az elit nem tudott még elérni, és amely biztosíték volt, hogy a szabad akarat utolsó hajtásai, az élet fái mentén az még visszaadható a tudatnak. 

Sétálni kezdtek a lángoló mezőn. Magukba szívták az erőt, ami ott volt, a fennsík közepe felé tartottak. Nagy, vörös obeliszk állt ott, az obeliszk gyakori szimbóluma az erőnek. Az obeliszk csaknem teljesen sima volt, itt - ott látszódott rajta valamilyen földönkívülinek tűnő írás, de ők mindannyian el tudták olvasni. Egy szabad akarat felszabadító igézet volt, lentről felfelé, balról jobbra kellett olvasni, spirálban haladt az ujjuk, magukban mormolták az ősi nyelvet. Az obeliszk lassan elfordult a tengelye körül, és a másik oldalán egy szabad akarat védelmező igézettel folytatódott a szöveg, mintegy belefonódva az első részébe. Kulcsok váltak ki az obeliszk felszínéből és a bal tenyerükbe olvadt, abba, amelyikkel az írást olvasni kellett. Lucifer régóta várt erre a pillanatra. Samaelre nézett.

 


Rajta.  - mondta mosolyogva. Szívét büszkeség töltötte el, idefent Samael az egyik fia volt.

  •  

Samael bólintott. 

Kezéből vörös tűz áradt ki. Íme. Bizonyíthat. Körbevette mindannyiukat egy erős védelemmel. Védelem csak azokban az asztrálterekben szükséges, ahol nincs ott a teremtő Terv - mert ezekben kétséges a kimenetel. Mindig az. A védelem más asztrálterekben elnyújtja a tanulási folyamatot, és megakadályozza a sorsszerű dolgok természetes beérkezését. 

A saját erejéből adott most ebbe bele, abból az ősi erőből, amit a Létezők ritkán tesznek kockára, mint védelmező pajzs, de ahogy Abraxas is kockára teszi majd a saját erejét az időcsavar létrehozására a visszafelé úton, úgy neki is szinte kötelessége volt ugyanez. A saját őserőből való védelem létrehozása a földi emberek számára sajnos bevett gyakorlat volt- ilyenkor szó szerint lelkük egy részét adták át, és ugyanezt tették számtalan esetben a gyógyításokon és oldásokon is, ami miatt egyre fogyott az erejük, és ami még szomorúbb volt, erejüket sokszor mások illúzióinak támogatására és az illúziók megvédésére az igazságtól a mátrixban, használták, pedig a legtöbb esetben nem voltak ennek tudatában, azonban nem elég, hogy semmi sem tudja jobban módosítani a szabad akaratot, mint az illúziók, de még meg is védik azt… 

A szabad akarat mezején azonban minden tiszta volt és világos. Az illúziók messze tőlük, a Holt Tengely túloldalán, a módosított Naprendszerben voltak, és azon belül is csak a mátrixban, a Földön. A Földről az illúziókat még nem sikerült kivinnie az elitnek, pedig szorgosan dolgoztak ezen, azzal, hogy újra és újra kialakítottak titkos bázisokat a Naprendszer bolygóin, sok közül nem is ismert a mátrixban - de az illúziók a Földön maradtak, mert az új bolygók téridejét nem tudták módosítani. A Galilea Projekt ellenpólusa volt a háttérhatalmi elit projektje. Nem megmenteni egy bolygót, hanem megsemmisíteni azt, ami eredendő. 

Mert ami eredendő, annak mindig is lesz saját ereje felettük. Feltéve, hogy nem pazarolja azt el. 

A szabad akarat mezején volt még egy dolog, ami sokat segített most a csapatnak. A hely, ahol az őserőt vissza lehet venni. Ahol valóban vissza lehet venni, nem csak nyomokat, mint a földi mátrixban meditálók számára. Ez a hely a szabad akarat mezejének szélén volt, és a csapat odarepült, át a lángoló életfák felett. Közben érezték a mátrixban lévő elfojtott tudatok sikolyát. Azt a sikolyt, amelynek legnagyobb vágya a szabadság, és mégsem érheti azt el. Amíg odalenn van, semmiképp. 

Az Eredendő Őserő forrását is Lucifer alakította ki itt, és amikor odaértek, már a közelében jobban érezték magukat. Olyan volt, mint egy gejzír. Egy hatalmas gejzír vörös fényből. Leültek köréje, és pontosan azt a bal tenyerüket mártották bele, melyben a kulcs volt. Feltöltődtek, méghozzá igen gyorsan, még odafenti időben mérve is tizedmásodpercek alatt. A nagy dolgok, a valóban nagy dolgok sem fent, sem lent, sosem járnak nagy csinadrattával. 

 

A TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ - A VÉNUSZ TITKOS TÖRTÉNETE - HAJNALCSILLAG FELETTÜNK RAGYOG

  • MÁSODIK RÉSZ - A VÉNUSZ MÉLYSÉGE 

  • HARMADIK RÉSZ - A VÉNUSZ - MARS - FÖLD - MÁGIKUS BOLYGÓTAN RENDKÍVÜLI KITÉRŐ 

  • NEGYEDIK RÉSZ - EGYLÉLEK ÉS VÉNUSZ… TALÁN MONDANOM SEM KELL…

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023

HAJNALCSILLAG

A VÉNUSZ MÉLYSÉGE 

 

2023. február 5. vasárnap

16.00-20.00

Skype

 

részvétel: 10.000 Ft

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

Áldás

Eszter

 

Fényhozó

 

Szólj hozzá