2023. feb 08.

A FÉLREVEZETÉS NAGYMESTEREI IDŐN ÉS TÉREN TÚL - A MERKÚR MÉLYSÉGE

írta: Eszter 777
A FÉLREVEZETÉS NAGYMESTEREI IDŐN ÉS TÉREN TÚL - A MERKÚR MÉLYSÉGE

A MERKÚR MÉLYSÉGE

A FÉLREVEZETÉS MESTEREI IDŐN ÉS TÉREN TÚL

A DUALITÁS ÓRÁJA 

A VAS KORÁNAK KEZDETE ÉS VÉGE 

“Minden az időről szól. Az idő az a mértékegység, ami könyörtelenül méri meg bárminek és bárkinek a súlyát, értékét és lehetőségeit. Minden lineáris idősíkba taszított bolygó az idővel fut versenyt, és azon múlik a túlélése, hogy vajon le tudja-e előzni azt. “ /Galilea - Harc az időért - részlet /

Egy icipici, fura, jelentéktelennek tűnő, napközeli bolygó, amely mögött a fenséges, rejtett, Vulcanus bújik meg. Egy nagy vasmaggal rendelkező, kommunikációs és IDŐMÉRŐ eszköz, aminek a felszíne alatt jég van, a felszínén majdnem kétszáz fok, avagy a Nappal ellentétes oldalán mínusz kétszáz fok, de ez a különbség tovább is szokott nőni. Mínusz háromszáz és plusz négyszáz fok között mozog. 

Ez sem egy élhető közeg, a légkör igencsak forró, avagy igencsak hideg. Pontosabban nincsen légkör, hanem a felszínen rögtön az exoszféra kezdődik, felette nagyon erős magnetoszféra. Mintha egy nagy billiárd golyón csücsülnél, amit éppen készülsz belőni a Napba. 

 

Messze van és nem sokat tudunk róla, mint bolygóról. Annál többet tudunk azonban az energiáiról. A Merkúr a kommunikáció nagymestere.  Az Ikrek és a Szűz jegyek  uralkodó bolygója. Igen beszédes, hogy a Merkúrnak van egy ember által felbocsátott saját műholdja, aminek a neve MESSENGER.  /MErcury: Surface, Space ENvironment, GEochemistry, and Ranging)

 

Az Ikrekben úgy hat, mint mozgékonyság, gyorsaság, gyors reagálás, kiváló kommunikációs készség. Végülis mindössze 88 nap alatt tesz egy kört a Nap körül, és egy merkúri nap alatt kétszer kel fel és megy le a Nap ugyanazon a ponton a Merkúron. 

A Szűzben a REND ÉS A FEGYELEM, ami a Szűzben NEM MINDIG találkozik kiváló kommunikációs készséggel, de előfordul. Az Ikrekben pedig NEM MINDIG van rend és fegyelem, sőt, inkább káosz, és hirtelen váltások jellemzik. 

Kétféleképpen hat csak erre a két zodiákus jegyre, de a többire is hatása van. 

Természetesen, ha elindul előre, jönnek a viták, és a konfliktushelyzetek, ha hátrál, mindenki elhallgat, és a kimondatlan szavak és csend jellemzi a viselkedést. 

Habár messze van a Földtől, nagyon erősen hat ránk. Majdnem olyan erősen, mint a Hold. A felszíne is hasonló a Holdéhoz, és tele van kráterekkel, ami a Naphoz való közelség miatt nem csoda. Nincs légköre, de képzeld azt el, hogy a magja hatalmas, és vasból van. Egy vasbolygó.. 

Ami gyakorlatilag erős mágneses teret növesztett maga köré. 

Olyan a Merkúr, mint egy jeladó, és jelvevő. A Vulcanus van mögötte, amiről a tudomány mélyen hallgat, akárcsak a Nibiruról. A Merkúr jeleket közvetít, szó szerint is, nem csak átvitt értelemben. 

Kommunikációs jeleket, verbális jeleket, és rezgéseket is, telepatikusan ható mentális jeleket is, és asztrális jeleket is. 

Folyamatosan sugározza a Naprendszerbe azt, amit BEPROGRAMOZNAK rajta. 

Nem lakik rajta senki, ebben egészen biztos lehetsz. A Nap túl közel van, bár a Vénusz több, mint ötszáz fokos hőjéhez képest a maga cirka 169 Celsiusával még alacsonynak is számít, de a Napból érkező folyamatos erős radioaktív sugárzás miatt lehetetlen megmaradni a Merkúron. A fejlett hightech idegen civilizációk sem maradnak meg a Merkúron, dacára a védőfelszereléseiknek, mert a Nap nem csak radioaktívan hat, hanem máshogy is. A hője, a fénye ilyen közelségből elviselhetetlen. A Nap hőjét ugyan a Merkúr körüli magnetoszféra elvezeti, egy különleges - nem vagyok kémikus szóval nem tudom kifejteni - kémiai reakcióval, de így is érezhető. Gondold el, mintha soha többé nem tudnál kiszállni a szoláriumból… 

Emellett a Merkúr kettős jeladása és jelvevése, ami abszolút zavaró frekvencia, minden típusú űrhajó lezuhanna a felszínére. Akármilyen módszerrel is irányítják az űrhajókat  - még a telepátiával irányított Domain űrhajók is -, éppen az összezavaró kettősség miatt elvesztenék az irányítást a hajójuk felett. 

A Merkúrhoz hasonlóan a Föld közelében is gyakran járnak így idegen űrhajók a Régi Birodalmi, itt felejtett védelmi rendszer miatt. Furcsa, és igen jelentőségteljes információ ez. A Föld és a Merkúr nem engedi közel az idegeneket, mert összezavarja a kommunikációs jelrendszerüket. Mint a dualitás két túl erős védőbástyája a Naprendszerben. Az egyiken, a Földön a duális társadalmi berendezkedés, mint kísérlet zajlik a Föld keletkezése óta, a Merkúron pedig mint megközelíthetetlenül erős duális jelrendszer, még azok sem tudnának közel menni hozzá, akik annak idején megalkották… 

 

A Merkúr olyan, mintha létrehoztál volna valamit, amivel azóta sem tudsz bánni.. 

A fénye is nagyon erős a Napnak ilyen közelségben, vakít és károsít. 

A Merkúr, a Vulcanus és persze a Vénusz a Föld típusú bolygósávban azok a bolygók, amelyekre már nem lehet leszállni. Érdekes, hogy mi vagyunk az egyetlen olyan állomás, ahol biztonságosan lehetne bázist építeni. /van is több idegen bázis a bolygónkon/, illetve a Mars, ami az emberiség hiánya és kiváncsi szeme miatt sokkal relevánsabb, mint a Föld. 

A Marson bármi történhet, úgysem tudod meg.. 

A Merkúr közel a Naphoz, egy tengelyt is jelöl. Ez a Tűz Tengelye. A Tűz Tengely a Vulcanussal és a Merkúrral védi a Naprendszert a Föld típusú bolygók sávjában a Nap gyilkos hatásaitól. Mert a Nap nem pusztán egy csillag. Egyszerre éltet és elpusztít, egyszerre életet ad és halált hoz, egyszerre ragyog és elvakít, egyszerre öl és ölel. A Nap egy instabil csillag, aminek lététől az őt körülvevő összes bolygó és civilizáció függésben van. Ha a Nap egyszer meghal, márpedig minden csillag meghal egyszer, akkor az egész Naprendszer is meghal… felfoghatatlan és igaz. Valahol ez a tény jelöli az itteni furcsa, többsíkú idő kezdtetét és végét. Mintha meg tudnád jelölni valahol az idővonalon ennek az egésznek az elejét és a végét. 

Van a Merkúron egy ÓRA. Egy olyan óra, ami méri ennek az egésznek az idejét. A Naprendszer idejét. Senki nem tud erről az óráról, csak az, aki transzendentális meditációban fellép a Merkúrra, és megnézi maga. Olyan óra ez, amit ilyen-olyan formában még maga Dali is megfestett..de látták mások is, és kifejezték mások is. Több módon is.

EZ A DUALITÁS ÓRÁJA. 

A dualitás annak ellenére, hogy úgy tűnik, maga az egyetlen létezési lehetőség, valójában éppen a dualitás nem hagy választást, hiszen kategorizál és determinál. Jó, rossz, fény, sötét, múlt, jelen, jövő, Sors. Isten, Sátán, Menny, Pokol… a dualitás börtönrácsai csak annak leküzdhetőek, aki a dualitás óráját megérti. A dualitás órája méri azt is, hogy mennyi idő van még hátra magából a dualitásból. Azaz mennyi ideje van még az emberiségnek ebben a lineáris téridőben. Ugyanis dualitás nélkül megszűnik létezni a hamis idő. A hamis idő ad determinált sorsot, determinált időt és teret, kategorizált létezési formákat és kategorizált archetipikus mintákat. A dualitás határozza meg, hogy ki vagy, mindaddig, amíg voltaképpen magadat újra nem indítva, elkezded te magad meghatározni, hogy ki is vagy. 

A Merkúr a VAS BOLYGÓJA, nem a Nibiru. A Vasbolygó kifejezés nem illik a virágzóan szép, élettel teli, fejlett Nibirura. Annál inkább illik a valóban vasmaggal rendelkező vasgolyóra, a Merkúrra, amely a Nap tüzében edződik, mint egy intergalaktikus penge. 

A felszíne alatt néhány méterrel jég található, több helyen is. Szinte hihetetlen, hogy ennyire közel a Naphoz, jég van a Merkúron, és ha van jég, akkor van víz is, és ha van víz, van valamiféle kezdetleges élet. 

A Merkúr egy átalakítás eredménye volt. A Földhöz hasonlatosan kísérleti bolygóként indult, azonban a Naphoz való gyilkos közelség miatt a felszíni ökoszisztéma betelepítése megbukott projekt volt. Kiváló Napközeli bázis lehetett volna, hogy a Napot meg lehessen figyelni, és elemezni. Esetleg mintát venni a Napból. /amire van példa, legalábbis az a bizonyos titokzatos giga-űrhajó, ami egy felvételen éppen vagy mintát vesz, vagy üzemanyagot a Napból. 

Végülis a Nap egy energiabomba. 

Ez vitathatatlan. A Nap Mélysége Tréningen látni fogod. 

 

A Merkúr Mélysége azonban titokzatosabb és nagyobb jelentőségű, mint a Holdé. Ugyanis nem tudták teljesen megmókolni, és mivel eredetileg jeladónak és jelvevőnek készült, nem kifejezetten a Földre gyakorolt káros hatása miatt hozták létre. Ezért aztán most, napjainkban vegyes jeleket közvetít, ami meglátszik az általa uralt két zodiákus jegyen is. 

VEGYES JELEI ÖSSZEZAVARJÁK a Naprendszer bolygóinak rezonanciáját is, és főleg a Naprendszer lakosaiét. 

A fura kettősség az emberi gondolatokban nem véletlen. Persze nem csak a Merkúrhoz köthető, de oda is. Ennek utána fogunk járni a Merkúr Mélysége Tréningen, vasárnap. A fura kettősség, ami azt érzékelteti benned, hogy két részed harcol egymással. A “sötét” és a “fény”, a jó és a rossz… a dualitás teremtésének alapjaiban a Merkúr, mint jeladó és jelvevő, abszolút szerepelt. 

 

“Körülnéztek jobban, hol is vannak. Itt minden más volt, nagyon más. Csak nézték elképedve. Ők látták a különbséget, de ha bármelyik ember felment volna oda, ahol most ők voltak, nem. Még csak azt sem tudta volna aki ide hirtelen lép be, előkészület nélkül, hogy hol is van, és nagyon megijedt volna ugyanattól a lehetőségtől, amitől ők - hogy elveszíti a tudatát örökre. Mert más a tudat és a test elszakadása, és más a lélek és a tudat elszakadása. A test nélkül a lélek és a tudat ki van téve bárminek, ha a tudat gyenge, vagy csak egy része van jelen. Egy alternatív világegyetemben voltak, ahol minden olyan volt, mint az eredendő állapot. A bolygók sokkal nagyobbak voltak, gigásziak, és tisztán, fényesen, jól kivehetően ragyogtak a sötét anyag ölelte űrben. A hatalmas bolygók körül, melyeket az emberiség előtt már felfedtek, a Neptunus, az Uranus, a Jupiter, a Szaturnusz, tengernyi élhető és lakható, sőt, most is lakott édenkerthez hasonló bolygó keringett, közrefogva a négy titánt. Más megabolygók is voltak, az emberek mostanság csak számokkal és betúkkel jelölték őket, mert a mátrix tudta jól, ha valaminek nevet ad, azt Létezővé teszi. A megabolygók közül több még nagyobb volt a Jupiternél is, és azok körül is számtalan bolygó keringett, többségük szintén lakható. A Föld vonalában, a Földdel egyvonalban hét másik Földhöz nagyon hasonlító tesztbolygó keringett, mint ahogyan a Föld is egy tesztbolygó, de a Szövetség ugyebár semmit sem bíz a véletlenre. A Merkúr vonalában a Tűz Tengely foglalt helyet és a Vulcanus mellett számtalan, Naphoz közeli bolygó rótta köreit a központi csillag, a Nap körül, és átellenben, ahol a Plútó van, a Kuiper - övben, a Sárkányok tengelyén milliónyi teljesen egyformának tűnő bolygó keringett, ők adták a külső védelmező kört. A Neptunus-Uranus tengelyén lévő megabolygók e kettővel együtt voltak a Víz Tengely, a felemelkedett érzelmekért felelős teremtő sáv, a Jupiter-Szaturnusz vonalon e kettővel együtt több gigabolygó alkotta a Levegő Tengelyt, ők voltak a felemelkedett értelemért felelős sáv, és a Tűz Tengelyen, a Vulcanus-Merkur vonalán lévő tűzbolygók adták a Nappal szembeni védelmet, majd a Tűz Tengely és a Nap között ott volt, amit kerestek, az egyetlen hely, ahol tudatvesztés nélkül lehet átlépni a Nibirura: az egyik  Holt Tengely. Egy éjfekete széles sáv a Nap körül, melyet tévesen a Fekete Nappal azonosítanak, pedig nem az. A Fekete Nap egy fekete lyuk kezdemény a Nap mögött, mely mindaddig, amíg egységben van a Nappal, addig nem jelent veszélyt, a Nibiru 3600 földi èvente megközelíti a Naprendszert, és a Holt Tengelyen lép be oda.

 

Az Eredendő Univerzum /A MÁGIA UNIVERZUMA /csodaszép volt. Ragyogó, fenséges, érintetlen és tiszta. Egy adott közös térideje volt, és a bolygóknak külön-külön is volt téridejük, a Naphoz igazítva, ez volt a Naphoz viszonyított egyéni téridősík, melyet nem volt szerencsés változtatni, ilyen a Földnek is van, de a Naphoz viszonyított keringési idejéhez mért időszámításon belül olyan időmódosításokat hajtottak végre, ami a mátrixot szolgálta, és nem magát a bolygót, és annak természetes idejét. És.. az időn múlik minden. Azon, hogy az időt mihez viszonyítják. Az Eredendő Univerzumnak eredendő térideje volt, módosítás nélküli, karmikus terhektől mentes. Tiszta, és eredeti, amit nem terhel semmi, és gyakorlatilag egy nullpont. Ez a nullpont számos lehetőséget rejt magában. 

 

A bolygó olyan volt, mint egy vasgolyó, amit alaposan megrongáltak. Hideg volt, eszeveszettül hideg, még asztráltestben is érezték a csontig hatoló jeges hideget, amely levegőt sem hagy venni. Amely nem hagy életben. 

Nem féltek. Most már nem. Mindannyian aktiválták az összes képességüket, az összes őserőt, amit felvettek a szabad akarat mezején. Lucifer jól tudta, hogy ez megtörténik, és a szabad akarat mezejének megalkotása részben ezért történt. 

Ősi időkben történt, de az idő, mint olyan, nem létezik. Ami akkor volt, az most is van és lesz. 

Elérkeztek oda, ahol az idő feloldásának biztosítéka volt. A biztosíték, amely feloldja az időhurkot és megszünteti az időcsúsztatást. Jól elhelyezték idefent, a Vas bolygón, jószerével hozzáférhetetlenül, de eddig a kis csapat jól teljesített.

 

Egy nagy óra volt. Csupa kettes a számok helyén. Semmi haladás, csak maga a kettősség, az őrjítő dualitás. Az óra nem járt, mozdulatlan volt, de ha járt volna, az még rosszabb lett volna, mert az azt jelenti, hogy a Nibiru elkezdte a pusztítást. Most még nem volt rá oka. Lucifer magához húzta az órát a tenyereivel, és függőlegesen felemelte, a szikár talajból, amibe addig beágyazva hevert. Ki tudja, milyen régóta. Ugyanígy. Mozdulatlanul tartva az időt. 

Az óra függőlegesen lebegett előttük, és a ketteseket kezdték eltörölni róla. Az óra közepén - mint minden óra közepén -, ott volt az Eredet. Amikor a számok elfogytak, az Eredet középen kitágulva, vörös fényrobbantást produkált. Ez eddig simán ment. 

Beléptek a fényrobbannásba, és a Nibiru ebben a percben kifordult önmagából. Meghajlították a teret és az időt. 

Benne voltak a vörös-arany ragyogásban és ekkor Lucifer megszólalt. 

  • A Vas kora a bolygó fennmaradásának alapja. A Vas kora, amit az emberiség vaskornak hív, azért vaskor, mert teljes egészében a Vas bolygó uralja. A Vas bolygó tere az, ami az emberek tudatát mélyaltatásban tartja. Megakadályozza a valóság felfedezését, és kilépést a mátrixból, és a hamis idősíkból. Amennyiben ki akarnak lépni, megőrjíti, összezavarja őket és visszataszítja a mátrixba. 

Az emberek egymás ellenségei lettek. Egymást ölik, egymást tapossák. Kiveszett az erkölcs, kiveszett az érték, a becsület. Kiveszik lassan a szeretet is, és az érdekek mindennél előbbre valóak…

………………….

-Hol találjuk a sorstalanságot? - kérdi Menra.

Lucifer mélyen a szemébe néz, és a lány már tudja a választ. 

Mélyen belül. Magukban. Mert ahol lakozik a vágy, ott lakozik a hidegség is, ahol lakozik a szerencse, ott a szerencsétlenség is, ahol lakozik a boldogság, ott lakozik a magány is, ahol lakozik a sors, ott a sorstalanság is.

A vas kora ezt állította meg. Mindig ezt. Az esélyt, ami a dualitás kifordításában rejtezik, amikor a dualitást egységgé formálod azzal, hogy két pólusát egybe gyúrod. 

………….

Az óra felrobbant, és most a Nibiru lehetőségeinek terében voltak. Egy olyan térben, ahol megtörténik az, amit a Nibiru megakadályozni akart. 

A Megváltás. 

A megváltást azonban nem egyetlenegy emberben, nem Jézusban kell keresni. Gyáva, ostoba, gyermeki módon kivetíteni egyetlen emberre az egészet, hogy majd ő elintézi. Jézus - Jezuel - nem ezért lett alkotva. Ez a csodálatos, vehemens forradalmár, ez a zseniális spirituális újító, magor mágus vezér. Az emberiség kergeti az álmait róla, és abban reménykedik megint megússza. Ezúttal nem fogja. 

A megváltásnak és az Aranykornak ára van, és ezt az emberiség nem akarja megfizetni. Már megint mindent úgy akar megkapni, hogy azt hiszi, alanyi jogon jár neki. Lucifer azt is tudta, hogy azzal, hogy megsemmisítette az órát, az illúzió bérét, annak is meglesz az ára. Az emberek pedig jobban ragaszkodnak az illúzióhoz, mint az árának megfizetéséhez. 

Ez a mátrix, és a vas korában az emberiség szó szerint saját egójába ragadt, mint egy sötét, bűzös posványba. Van azonban valami, ami nem engedi az emberiséget legyőzni az elit által. A Remény. Amíg van Remény, addig a Remény a vas korával szemben áll, azonban a Remény manapság kezd kevés lenni. Bizonyíték kell. 

Lucifer ült a világmindenség végső peremén, miután az óra leállítása megtörtént, ő megpihent. A gondolatai száguldoztak, és az emberiség körül forogtak. Nem tudni, mi az a pont, ahol végre felébrednek. Mi az a pont, ahol végre elég lesz. Mi az a pont, ahol végre alázatot gyakorolnak. Hol az a hely az emberi tudatban, ami megnyomja végre a szabadság gombját...

Az emberiség azt hiszi, hogy csak fény létezik. A sötétséget megtagadja, pedig eredendő védelme és ereje a fizikai síkon. Ellöki magától és megbélyegzi, keveri az Eredendő Gonosszal, aminek a sötét oldalhoz semmi köze sincs. Aki nem tudja befogadni a sötét részeit, azt elkaszálják, learatják a mátrixban. Az emberiség itt csúszik el. Újra és újra. Azon, hogy gőggel, alázatlanul megtagadja önmaga felét, a sötét oldalát. Bemeséli magának, hogy csak fényből van, és csak csillogó valóság van a mátrixon túl is, odafent. Nem, ott sem csillogó valóság van. A mennyország az emberi lélekben van, nincs egy hely odafent, ahol minden szép és jó, minden tökéletes, ilyen hely sem fent, sem lent nem létezik. Nincsen kihívások nélküli hely, sem fizikailag, sem asztrálisan, sem mentálisan. Nincsen olyan hely, ahol ne lenne ellenpólus, és az ellenpólus nem egyezik a sötét oldallal. Az ellenpólus az a gonosz, mindent felülírni akaró, mindent megúszni akaró, felelősséget nem vállaló, hamis és színjátékot játszó, bosszúálló energia, amely átitatta az emberiséget, és amely olyannyira emberellenes - inhumánus -, hogy gyakorlatilag méregként fertőzi az emberiséget. 

MÉG CSAK “OLDAL”NAK SEM LEHETNE HÍVNI. INKÁBB EGY PROGRAM. SEMMI TÖBB. MÉGIS TAROL, ÉS A MEGTÉVESZTÉS NAGYMESTEREIVÉ TESZ SOKAKAT. 

Az árnyak közelebb jöttek. A saját démonaik. Lucifer mellé ültek mindannyian. 

 

Koncentráltak. Arra, hogy feloldják az időcsúsztatásokat, és mivel az emberiség gyáva dönteni, hát döntenek ők helyette. Az időcsúsztatás elkerülhetetlen katasztrófához vezetne. Egyesével szedték szét a hamis idősíkokat, választották szét az egymásra fektetett, egymásba szürke hálóként fonódó időmátrixot. Az időmátrix egy olyan dolog, amely egy idő után már önmagát is újratermeli mindaddig, amíg túlburjánzva megsemmisíti önmagát, és ahogy ők látták, a földi áruló elit már eljutott arra a szintre, hogy irányítani lassacskán egyáltalán nem tudja. 

Ahogy a téridősíkok kezdtek szétválni, a Földön káosz lett. Az elit nem tudta a mátrixot irányítani többé, sőt, egymást sem. Egymás torkának ugrottak, és dacára annak, hogy ez benne van a háttérhatalom tervében, az elit rendszeres vezetőgárda cseréje a Novus Ordo Seclorum része, az elit vezető tagjai nem a tervnek megfelelően hajtották végre a lépéseket, az előre meghatározott lépések ellenében tettek egymás ellen olyan dolgokat, amik veszélyeztetni kezdték az Új Világrendet, ugyanis az elit maga is a mátrix rabja, a csúsztatott téridősíkok rabja. Az elit tagjai összezavarodtak a terv időbeli meghatározását illetően - mint aki nem tudja egy sakkjátszmában, hogy mikor van sakk matt és mikor nincs, és a sakk szabályai ellen vétve akar nyerni úgy, hogy még magát is vesztesként hozza ki a mérkőzésből, mivel sakkpartnere a szabályok szerint játszik. 

Az árnyak egészen közel jöttek hozzájuk, és beléjük áramoltak. Beengedték őket, visszavéve a valaha a Nibirun hagyott erőt úgy, hogy előtte legyőzték saját félelmeiket azzal, hogy átmentek a Nibirura lépés első próbáin. 

Újabb árnyak jelentek meg, ezek azonban testet öltöttek. Manifesztálódtak a szemük láttára. A földi áruló elitet irányító kilenc ős voltt, a Vének Tanácsa. 

Kilenc elagott, elaszott, rég halott entitás, akik úgy tartották magukban az örök élet lángját, hogy erre lelkek millióit áldozták fel újra és újra, és ehhez használták voltaképpen az időcsúsztatást. 

Kilenc vénséges, a teremtéstől elfordult ősi csalója a Világegyetemnek, akik már csak időn és téren kívül. A baj az volt, mint mindig - ártatlanok lettek feláldozva az ő létezésükért. Ez az elit tartotta életben ősi árulásával a földi elitet, akik mind ennek a kilencnek a különböző megtestesülései voltak. Tizenhárom család a fekete nemesek véréből, és leszármazottaik a nagyközönség elé tolva, mind csak báb, a rejtett kéz kezében. A rejtett kézében, mely belenyúlt a nagy Tervbe. …” /Galilea II. Rész - A Halál Árnyékának Völgyében - részlet, némi módosítással általam, utólag./

 

Habár azt gondoljuk, hogy a Nibiru 3600 évente letarolja a Földet, most épp elég közel jár, és nem ez fog történni. Minden jel afelé mutat, hogy sok évezred óta először, inkább a kapcsolódás és a béke lesz a jellemző a Nibiru és a Föld kapcsolatára, ahogyan az akkor volt, amikor az anunnakik a Földön voltak az emberek között. Ha belegondolsz abba az egyszerű ténybe, hogy nemhogy letarolta a Földet a Nibiru, hanem az anunnakik arra vártak, amikor épp közel jár, és akkor szállították az aranytranszportokat át a Nibirura, akkor eléggé logikusnak tűnik, hogy a Nibiru jelenleg nem árt a Földnek. Sőt. Mintha felébresztené. 

Felébreszti a mélykómában lévő, félrevezetett emberiséget… a sok ezer éves álmából. 

A Merkúr azonban hozzájárul a globális amnéziához, és elősegíti azt. 

Lássunk ellenséget ott, ahol nincs, és sejtsünk szövetségeseket a valódi ellenségekben. 

A lényege a Merkúrnak AZ INFORMÁCIÓ. Létfontosságú és tiszta információt lehet kinyerni belőle. Ugyebár az infók, amint a mátrixba érnek, meg vannak másítva, el vannak ferdítve. 

A Merkúr az Uránusz mellett pontosan olyan bolygó, amit tiszta információszerzésre lehet használni, tudatosan. Ehhez azonban előtte át kell állítani a frekvenciáit, és ezt a tréningen fogjuk megcsinálni. 

Addig ugyanis eléggé félrevezet. 

Kettős információt közvetít, és ezzel csak fokozza a káoszt. 

A tanítók ellentétes információkat közvetítenek, és az infoáradatban nehéz kiigazodni. A követőket áthatja a félelem, mert nem tudják, jól döntenek-e, vagy sem. Vajon ki mond igazat és ki nem? 

Mindenki azt hiszi, hogy igazat mond. Nagyon elenyésző azoknak a száma, akik ténylegesen és szánt szándékkal hazudnak és direkt félrevezetnek. Ez egyáltalán nem jellemző. Mondhatod, hogy naiv vagyok, de amit én eddig láttam, hát nem a rosszindulat cseng ki az információk átadóinak a szavaiból. Előfordul, hogy félelem cseng ki belőle, vagy düh, spirituális ego, és egyebek, de szándékos félrevezetés nagyon ritka. 

Az információ, amit átadsz, a tőled telhetően legtisztábban jön át, de sok a belenyúlás, mire leér hozzád, és a te személyiséged, habitusod is meghatározza, valamint a hitrendszered. 

A világ ugyanolyan jeleket mutat, mint korábban több alkalommal is, amikor vészterhes időket éltünk. 

Az emberek próbálnak állást foglalni, hinni valamiben, kapaszkodni valamibe. Keresik azt, ami hiteles, de azt nem igazán, ami logikus. Mert a hit ugyebár messze nem logikus…

Utolsó gondolatként… a dualitás azért nem hagy választási lehetőséget, mert kijelenti, hogy csakis ehhez és ehhez az oldalhoz tartozhatsz, és máshova nem. Ha mégsem akarsz oda tartozni, akkor bűnös vagy, hibát követsz el és elbuksz.. tehát a dualitás hívői maguk is megfélemlítik azokat, akik nem értenek velük egyet.. és akik pedig szerintük “ellenkező”oldalt képviselnek /nincs ellenkező oldal/, azok csakis hamisak lehetnek. 

RENDET KELLENE TENNI. 

 

A TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: A MERKÚR IGAZ TÖRTÉNETE - KÉSZÜLJ  FEL ÉS HALADJ

  • MÁSODIK RÉSZ: A MERKÚR MÉLYSÉGE 

  • HARMADIK RÉSZ: MÁGIKUS BOLYGÓTAN - MERKÚR - VULCANUS - NAP - VÉNUSZ 

  • NEGYEDIK RÉSZ - AZ EGYLÉLEK PÁROK ÉS A DEZINFORMÁCIÓ - A HAZUGSÁGOK KICSINY BOLTJA 

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023

MÁGUSKÉPZÉS

A MERKÚR MÉLYSÉGE 

A VAS KORÁNAK KEZDETE ÉS VÉGE 

 

2023. február 12. 

vasárnap

Skype

16.00-20.00

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

Áldás

Eszter

Fényhozó



Szólj hozzá