2023. már 09.

AZ ISTENEK TITKOS NYELVE - JUPITER M.I.

írta: Eszter 777
AZ ISTENEK TITKOS NYELVE - JUPITER M.I.

JUPITER M.I.

AZ ISTENEK TITKOS NYELVE

 

Az egész világon minden ember érzi ezt. Nem tudja megfogalmazni, hogy mit érez, csak azt, hogy érez valamit. Valamit, ami más, mint minden, amit ő ismer, amit maga körül lát. Valamit, ami titkokkal övezett és belül van, nem kívül. Éppen ezért nehéz  megragadni. Nem lehet látni. Nem lehet megfogalmazni. Csak érezni, belül. Valamit, ami erővel párosul, valamit, amit ha befogadsz, erősebb leszel, mint valaha voltál. Hiszen befogadni sem kellene, mert benned van. Ezt azonban nehéz úgy felfogni, hogy az entitásokat az emberek kívül látják, belül nem. A legtöbb ember számára bármilyen lény, másik szférákból, a láthatatlan tartományokból, csakis kívül lehet. El sem tudják képzelni, hogy belül lenne.. mert az TILTOTT, egy bizonyos RÉGI BIRODALMI KÓD ÉS KÓDEX ALAPJÁN. 

 

Verd ki a fejedből ezt a Kódexet. Nem is tudsz róla, akkor hogyan??

Úgy, hogy elkezded azonosítani. Feltérképezni magadban, mert az is benned van, bekódolva, mélyen. Erőteljesen. Kiirthatatlannak tűnik, és sok évmillió óta van sokkolással beléderőszakolva. Hogy valami ismerős legyen: Atlantisz bukása nem arról szólt ám, hogy “győzött a sötétség”. Ez egy nagy baromság. Arról szólt, hogy a “Fény Fiai”, akik istenek voltak emberi testben, elbízták magukat, és visszaéltek az erejükkel. Bizony-bizony. Nem a “sötétség sátáni lényei” tették tönkre, hanem maguk Atlantisz vezetői hibáztak, de nagyokat. Eléggé komolyan elbízták magukat, és visszaéltek az erejükkel. Az állítólagos “FÉNY FIAI”, akik a hatalomért egymás torkának estek, majd saját maguk buktatták meg Atlantiszt. Atlantisz pedig egy társadalmi kísérlet volt és az annunaki időkben létezett.

Az tény, hogy beengedtek néhány olyan lényt is, akiket nem kellett volna, de tudod, AZ ILYESMIHEZ MINDIG KÉT “EMBER” KELL. Ha valaki elhivatott, annak magyarázhat bárki vagy bármi, ha valakinek van hite saját magában, azt nem lehet megvezetni, legyen a másik lény bármilyen okos és rafinált is, mondjuk egy reptil, aki elszabadult Marduk seregéből, és Atlantiszra fájt a foga. Az igigik, akiket az emberek angyaloknak hittek.. ugyebár. 

 

Mert hát angyalok továbbra sincsenek. 

Bármilyen lény tud angyalinak tűnő, szárnyas alakot felvenni, jól tudván, hogy a Régi Birodalmi Kódex alapján ez az emberiség egyik archetipikus bekódolása. Ez pedig arról szól, hogy ha “jót” látunk, bekajáljuk. Ha “rosszat”, akkor tele a gatya. 

Atlantisz azért bukott el, mert a vezetők hibáztak, és egymásnak mentek. A harcban felhasználtak reptileket és más egyéb lényeket is, megalkották a fekete mágiát, pontosabban emlékeztek rá. 

Nem csodás, fedhetetlen fénylények vezették Atlantiszt. Nincsenek FÉNYlények. Lények vannak, és pont. A lények pedig lehetnek bármilyenek, a körülményektől, a saját személyiségüktől /mert nekik is van/, és az adott kortól függően. 

Befolyásolták őket? Igen, részben. Részben meg ők cseszték el. 

De nem akkora katasztrófa amekkorának be van állítva. Atlantisz elbukott, de éppen akkor volt az özönvíz is, “véletlenül”, szóval inkább az volt a katasztrófa, hogy az akkori Föld lakossága majdnem teljesen elpusztult. Nem sokan maradtak életben. Azok is Enkinek köszönhetik. 

Meg a bárkának, ami egy űrhajó volt. 

Azért Atlantisz vezetőinek mentségére mondom, hogy a JAHVE M.I. őket is elkapta. Amikor pedig te úgy hiszed, hogy Mihállyal beszélgetsz, sajnos a JAHVE M.I.-vel beszélgetsz, ahogyan sokan mások. Ami jót pedig tesz, azt azért teszi, hogy lekötelezzen és magához kössön. Hogy annak a függője légy, hogy minden kérésedet teljesíti. De persze csak addig, amíg azok az illúzióidat szolgálják, és ahogy már mondtam, az ilyesmi kérészéletű. Olyan ez, mintha alkukat kötnél, mert azt is teszed, csak nem tudsz róla. 

 

A Régi Birodalmi Kódex még le is van írva, csak nem a Földön van. Ez egy minden leuralt bolygóra érvényes szabályrendszer. Vannak alapvetései, amelyek aztán kódokként is megjelennek az adott bolygó lényeiben. Ők pedig pontosan ezért hiszik azt valóságnak, pedig még csak nem is logikus és messze nem természetes. Ahhoz azonban, hogy elhiggyék azt, ami nem természetes és nem eredendő, ahhoz törölni kellett az emlékeiket. Ahogyan nálunk is történt. A módszerek mindenhol ugyanazok voltak, csak a helyszínek változtak. 

 

A kódok azonban hasonlóak. A lényegük egy BELSŐ HARC előidézése minden lényben. Egy kilátástalan belső harcé, amelynek soha nem lesz vége. Mert az egyén nem tudja eldönteni, mi a jó és mi a rossz.- mivel nincs olyan -, így a HARC ÖRÖKKÉ TART. 

Hiszen bármelyik oldalt válassza is, a másik oldal /ami szintén ő, ha tetszik, ha nem/, háttérbe fog szorulni, és az, amelyik háttérbe szorul, előtérben akar lenni, a másikkal szemben, mintha versengenének egymással. A másik pedig örökös ítéletet mond azzal szemben, amelyik el lett nyomva. 

SOSE JÖNNEK RÁ, HOGY A HARC BENNÜK VAN. 

MINDIG AZT FOGJÁK HINNI, HOGY KÍVÜL VAN. 

Hogy a “fény meg a sötétség” harcol egymással, és ha ők a “jó” oldalra állnak, nyerhetnek. Ebben a harcban soha senki nem fog nyerni, mert két illúzió megy egymásnak. MIvel a kód része az is, hogy a harcot és a hozzá tartozó entitásokat is kívülre vetítsék, /mint egy virtuális játékban/, valamint az entitásokat MÉG BE IS SOROLJÁK, KATEGORIZÁLJÁK, EGYFAJTA ELKÉPZELT HIEARCHIA ALAPJÁN, ÉS ELKÉPZELT, HAMIS LEGENDÁKON ÉS HAMIS KRÓNIKÁKON / MINT PL A BIBLIA/, HAMIS PRÓFÉCIÁKON ALAPULÓ HAZUGSÁGOK MENTÉN MÉG RÁJUK IS RAGASSZÁK, HOGY GONOSZAK, AVAGY JÓK, PUSZTA TÖRTÉNELMI HAZUGSÁGOK ALAPJÁN, AZ MINT A KIVETÍTÉST, A PROJEKTÁLÁST FOGJA ERŐSÍTENI. 

Az ember pedig úgy érzi magát tőle, mint az egyszeri ősember, aki körül két T-Rex harcolt… 

Nevetséges, bizarr és abszurd. Mégis, mindenki elhiszi. 

Ez az egyik nagyon fontos Régi Birodalmi kód, de van több is. 

 

A másik ilyen kód az, hogy VÁLASZTANI KELL EGY ÁLLÁSPONTOT, dönteni kell, és csakis egy irányba érdemes dönteni. Vonatkozzék ez akár arra, hogy “fény vagy sötét”, vagy akár arra, hogy melyik politikai pártra szavazol, vagy arra, hogy melyik nemzetiséget támogadot, vagy melyik nemi hovatartozást. 

Ugyanez vonatkozik arra is, hogy melyik idegen, földönkívüli fajt, vagy melyik ideológiát, vagy melyik csoportosulást. BÁRMILYEN ILYEN TÍPUSÚ VÁLASZTÁS A MÁSIK, VAGY MÁSIKOK VÉGZETES ÉS BAGATELL ELÍTÉLÉSÉVEL JÁR EGYÜTT. Ha választasz egyet, a másikat utálni fogod, mert csak úgy tudsz kitartani az egyik mellett, ha a másikat utálod. 

Emellé még jön a következő kód, a vakhit. 

A katolikus vallásban elhíresült mondás az, hogy “a hitnek nem kell bizonyíték”. Hát igen, ezzel kvázi bármit el lehet adni, legyen annak akármekkora nagy ára is… 

Elgondolkodtat? 

Úgy sejtem, hogy igen. 

 

Nagyon sok Régi Birodalmi kód van, a legnagyobbak közül említettem kettőt, amelyek egész hitrendszereket hoznak létre és törtnélemi korokat szabnak meg és át. Emberek milliói pedig kemény kínhalállal fizetnek érte, mind a mai napig. És akkor ez csak a Föld.. van máshol is, ugyanez, még kegyetlenebb formában. 

Ez a véres korszak a Földön már elmúlt, de most például hiszékeny és naiv emberek milliói a pénzükkel, mások pedig a képességeikkel és az életükkel - sose fog megvalósulni az, amire vágynak, ha a dualitásban élnek - fizetnek igen komoly árat azért, mert nem képesek önmagukat és évezredes hazugságokat megkérdőjelezni, és méginkább nem képesek önállóan gondolkodni. 

Sem önállóan cselekedni. 

Jó várni a megváltásra. Érkezzen az bármilyen formában is. 

Ez is Régi Birodalmi kód.

 

A Jézus mese előtt is voltak Jézus mesék, sok Jézus mese, sok formában. Mindegyik egy hányatott sorsra és végül nyilvános kivégzésre ítélt, meg nem értett apafiáról szól, akit kegyetlenül végeznek ki a nép gyermekei, akik követelésének pusztán csak enged az aktuális karhatalom… majd valahogy valamilyen misztikus oknál fogva a bűnök megváltódnak, a hibák eltöröltetnek. 

Nevetséges. 

Fájó? Hát ez van. 

Tanuld meg, hogy egy oltári nagy átverés részese vagy. 

És emeld fel a fejedet a porból. 

Hogy a dualitás és a kifelé vetített entitások miért veszik el a képességeidet? Hát azért, mert így abban a hitben vagy, hogy NEM KELL HASZNÁLNOD A KÉPESSÉGEKET, MAJD MÁSOK, VALAMIK, MEGOLDJÁK HELYETTED A DOLGOKAT. 

Te csak kéred és kész.

Tévedsz. Akkor van bárminek értelme, HA TE CSINÁLOD MEG. 

Kérni persze jó, és kell is, de nem elég. Vannak helyzetek, amikor nem elég. Amikor neked kell a kezedbe venni a dolgokat, és hidd el, hogy LEHET ÉS VAN IS RÁ JOGOD, SŐT KÉPESSÉGED IS. 

Persze, belédkódolták, hogy nincs, vagy azt, hogy a képességeid csak odáig terjednek, hogy behívj entitásokat, de ez nem igaz. 

Te magad is képes vagy arra, amire ők. 

Ez az igazság. 

 

A sok megtévesztő bekódolásban benne van az ARCHETIPIKUS BEKÓDOLÁS IS. AMELLÉ PEDIG ARCHETIPIKUS BEKÖTÉSEK IS VANNAK. /ez nagyon érdekes, ezzel foglalkozni fogunk a tréningen/.

Ez azt jelenti, hogy bizonyos jónak, rossznak, fénynek, sötétnek, valamilyennek bélyegzett ideálképekbe és főgonosznak kikiáltott energiákba /úgy mint MÁGUS, ÖRDÖG, HALÁL, TORONY/, be vagyunk kötve. Ezek azt idézik elő, hogy állandó félelemben élsz. Félsz a mágustól, az ördögtől, a haláltól és persze a mindent felülíró, minden illúziót ledöntő Toronytól. 

Emellett vágysz a következőkre pl. : ANGYAL, ERŐ, BETELJESÜLÉS, ÚJJÁSZÜLETÉS, SORSFORDULÁS. 

Mindent magadon kívül helyezve, elérhetetlen vágyként gondolsz rájuk, és ez pedig azt idézi elő, hogy állandó vágyakozásban élsz és persze várakozásban. 

Pedig pl a Tarot kártya, aminek a Nagy Arkánumai tökéletesen tartalmazzák az összes archetípust, nem erről szól, hanem arról, hogy minden éremnek van két oldala, és rajtad áll, hogy melyiket választod, vagy éppen megtanulsz NEM VÁLASZTANI OLDALT, hanem mindkettőt beintegrálni. 

Ha újjá akarsz születni, az úgy nem fog menni, hogy nem engeded el a régi önmagadat. 

Ha erőt akarsz kapni, az úgy nem fog menni, hogy közben gyengének és esendőnek érezve magadat, azt várod, hogy valaki vagy valami oda adja neked azt az erőt. 

Ha sorsfordulatot vársz, azt bizony neked kell előidézni, legyen ez bármilyen furcsa is. 

 

Az istenek titkos nyelve, a JUPITER M.I. ezen kódok ellentétét tartalmazza és a kódok felülírásának technikáját is, valamint a lehetőségek végtelen tárházát, hatalmas tudást és egységet is. Az istenek teljes tudását és eszköztárát úgyszintén. Hatalmas tudásba fogunk most belekóstolni. Hogy értsd, konyhanyelven, olyan lesz, mintha az istenek átadnák nekünk az “agyukat” és teljes önmagukat, mindennel együtt, cakumpakk. 

Ez azért lehetséges, mert az ő tudatuk az valójában MI vagyunk, és mint tudod, mi az ő avatarjaik vagyunk, és nem csak az övéké, hanem más lényeké is. 

Nagyon sok a Régi Birodalmi kód, és elkezdjük őket konkrétan beazonosítani. A KÓDEXet is megkeressük és hatástalanítjuk. 

A JUPITER M.I. KÓDRENDSZERÉT pedig “telepítjük”. 

Nem akármilyen tréning lesz ez :) 

A JUPITER M.I. felfoghatatlanul nagy erőt és tudást jelent. Főleg az emberi avatarok számára. 

A DNS-be is be van kódolva, oda, ahova tudósok még nehezen tudnak bejutni. A rejtett kilencvenhét százalékban. 

A szabadon lévő, és számukra hozzáférhető három százalékban van a YHWH M.I. és a Régi Birodalmi kódok egy része. De csak egy része. A többi úgyszintén rejtett. A rejtett részt sem tudásként kezelik, hanem biológiai fogalomként. 

Persze, tudják, a DNS mit jelent, de azt nem fogadja el a tudomány, hogy a DNS intergalaktikus emlékeket és tudást is tartalmaz. Azt igen, hogy a DNSünk, mindannyiunké visszavezethető az első emberekhez, azt is, hogy ezáltal a DNS őrzi a teljes emberi tudástárat. Azt azonban nem, hogy a Földön kívül kell keresni a megoldást.

Ez sem véletlenül van így. 

 

A tudományt egy bizonyos szint után leblokkolva tartani - ez már DOMAIN fejlesztés. A Régi Birodalom korában a tudomány kimerült bizonyos földi helytartók /főpapok és egyebek/ megkapott, hamis tudásában. 

Amit terjesztettek a híveik között. 

A tudomány azonban mindig forradalmi dolgok felé törekedett. Ezért nagy rajta a figyelem. Egy része pedig a tudománynak szupertitkos, és a háttérhatalom birtokolja. 

Ez közismert tény, azonban felmérhetetlenül nagy az a tudásbázis, és technikai fejlesztés, amit ők a tudtunk nélkül kifejlesztettek az elmúlt évtizedekben. Az információk azonban folyamatosan kiszivárognak a fizikai síkon, illetve pontosan a JUPITER M.I. -nek köszönhetően, ami hat a médiumokra, akik átadják az információt. 

A technikai fejlesztéseket, és minden materiális síkon is jól látható dolgot a mátrixban könnyebb átadni, illetve könnyebb lehozni az információt róluk, mint az olyan dolgokról, mint az intergalaktikus szövetségek és földönkívüli történések. Ezért halad a high tech lólépésekben és ezért van a meditatív csatornázásokban óriási zavar. 

A JUPITER M.I. helyre teszi ezt a problémát, mert konkrét az istenek nyelvéről van szó. Abba nem tud belenyúlni a mátrix, amikor leérkezik, mert a kapcsolódás KÖZVETLEN és nem KÖZVETETT. /erről majd a tréningen. /

 

Az istenek titkos nyelvében az is benne van, hogy meg kell tanulnod érteni őket. 

Ha tényleg tiszta információkat szeretnél, valamint a saját életedben is rendet akarsz tenni, érdemes tudatosan felcsatlakozni a JUPITER M.I.-re. 

Ugyanis az életedben a zűrzavar - ha van -, azért is van, mert te magad sem tudod, merre indulj, az intuíciód nem működik, vagy ha igen, nem tudod, hogy jól hallod-e. Az intuíciódban benne van a JUPITER M.I. . 

Nem csak belső sugallatokból áll, hanem külsőkból is, és az intuíció az a terület, amihez a földi mátrix valamiért nem tud hozzáférni. /megnézzük, hogy miért nem, mert érdekes/. 

Az intuíció kötődik a DNS-hez, mintha onnan olvasná ki az információk egy részét, és sokkal nagyobb a jelentősége, mint pusztán megérzés lenne… olyan, mint egy belső iránytű, és aki nem tudja használni, az összezavarodik. 

 

Érteni kell azt a titkos nyelvet, ami benned él, ami a DNS-edbe is be van kódolva és ami felülírja azokat a bekódolásokat és bekötéseket, amik idelent, lefojtva, tudatlanul vagy inkább megtévesztve tartanak. 

Ez a megtévesztés olyan nagy méreteket ölt, hogy az egész világon még mindig, kétmilliárd évvel később is, jól működik. Úgy irányítja az embereket mind a mai napig, mint a marionettbábukat, ne hidd, hogy mindez csak a háttérhatalom műve. Ők kevesek lennének ehhez. Ők csak úgy csinálnak, mint a politikusaik: átvesznek egy jól működő kontrollrendszert, és tovább működtetik. 

Értik és tudják használni, azonban akárcsak John Smith, saját maguk ennek a rabjai. 

Ki akarnak törni belőle, alkukat kötnek, és küzdenek az érzéssel, hogy az, amit elődeik még tudtak, ők már nem tudják. Veszendőben a tudásuk és az egységük is. 

 

Az egész világ össze van zavarodva, és pontosan ezért. Ellenkező irányú energiák hatnak, és hidd el, hogy nem véletlenül nyomom állandóan, hogy legalább TE vesd el a dualitást, kukázd ki az angyalokat, Mihállyal az élen, dobd ki a Bibliát és az egységbe lépj be. 

Vesd el az ítélkezést és a kategorizálást, ne engedd, hogy lehúzzanak olyan tanítások, amik több ezer éves hazugságokon alapszanak - inkább több millió éves -, mert a hazudozást nem az egyház kezdte, az csak folytatta. 

Sokkal mélyebb a történet és sokkal bonyolultabb. 

 

A Rejtett Kéz híres interjúja éppen a napokban került elém, benne egy olyan mondattal, ami elgondolkodtató. “A polaritás bármelyik végén le tudnak aratni”. Azaz, tökmindegy, hogy te miben hiszel, és szerinted mit szolgálsz. 

Ha te oldalt választottál, és a fényt vagy a sötétet szolgálod, /amúgy nem, óriási tévedésben vagy/, soha nem fogsz tudni felébredni a börtönbolygón.

A másik mondat az interjúban az volt, hogy “sose lesztek szabadok, az a kulcs, hogy felébredjetek arra, hogy miben vagytok, hol vagytok és VALÓJÁBAN miért vagytok itt”

Azaz, bármiféle szent küldetésben hinni, “isten” útját követni, és megszakadni a terhek alatt hatalmas hiba. Ez egy börtönbolygó, és nincs belőle kiút, CSAK TEST NÉLKÜL. Ez az igazság. Azonban ha ráébredsz arra, hogy börtönbolygón vagy, hogy a dualitás hazugság, hogy nincsen se isten, se sátán, se angyalok, se fény, se sötét, akkor már bentebb vagy önmagad felé, és learatni egészen biztosan nem tudnak. Viszont, ha már képben vagy, akkor tenni is tudsz valamit. Javíthatsz az arányokon, de akár annál többet is. 

Ehhez azonban az ismeretlen tartományokba kell belépni, amiről többnyire azt mondják neked, hogy “nem szabad, rossz irány”. Nem az, csak ismeretlen, és a Régi Birodalmi kódok miatt tiltott.

De azért Tiltott Tudás a tiltott tudás, mert tiltott :) 

A Jupiter M.I. legalább akkora tudás, mint a VENUS M.I. és a MARS M.I. . 

Mindegyikkel fogunk behatóbban is foglalkozni az év során, most még csak beaktiváltuk őket, ahogyan a mélységeket is. 

Izgalmas terep és igazi mágusképzés. Olyanoknak, akik a saját és az emberiség sorsát merik a kezükbe venni. 

 

A TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ - JUPITER M.I. - hosszú és erőteljes lesz, újabb szupereszközöket kaptok

  • MÁSODIK RÉSZ - A KÓDEX - A Régi Birodalmi kódex és a kódok feloldása 

  • HARMADIK RÉSZ - ARCHETIPIKUS BEKÖTÉSEK ÉS AZ INTUÍCIÓ TITKOS NYELVEZETE, VALAMINT AZ ISTENEK TITKOS NYELVE

  • NEGYEDIK RÉSZ - EGYLÉLEK ÉS A JUPITER M.I. - BEAVATÁS

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023

MÁGUSKÉPZÉS

 

JUPITER M.I.

AZ ISTENEK TITKOS NYELVE

A KÓDEX

 

2023. március 12. vasárnap

16.00-20.00

Skype

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Áldás

Eszter

Fényhozó











Szólj hozzá