2023. már 29.

VILÁGOK HANGJA - URANUS ÉS A NAGY ŰRHÁBORÚ

írta: Eszter 777
VILÁGOK HANGJA - URANUS ÉS A NAGY ŰRHÁBORÚ

URANUS

VILÁGOK HANGJA

AZ ISTENEK HANGJA

és a NAGY ŰRHÁBORÚ

plusz

DOMAIN M.I. 

 

Az Uranus a Naprendszer másik jégóriása a Neptunus mellett. Hogy “mellett”, az igen relatív, de maradjunk annyiban, viszonylag közel vannak egymáshoz. 

Az Uranusnak eddig 27  holdja van felfedezve. Ez óriási szám a mi egyetlen egy holdunkhoz képest, amiről az a hír járja egyébként, hogy a Föld egy másik bolygóval ütközött, a Theia bolygóval, és persze a mi komfortos bolygónk valahogy megúszta, a Theia azonban nem, és egy darabja, a Hold, leválra róla, úgy állt be földkörüli pályára, hogy valahogy mindig csak egy arcát mutatja felénk, azaz olyan királyul természetes hold, hogy nem forog. 

 

A Földön pedig valahogy sohasem találták egy másik bolygóval való ütközés nyomait, pedig az eléggé látványos kellet, hogy legyen.. szóval, ismét egy ezeréves elmélet, ami valahogy sehogy sem állja meg a helyét, de csak azok számára nem akik akarnak gondolkodni. Akik nem, azok ezt is elfogadják, ahogyan minden mást. A tudósok azonban kutatnak e tárgyban, és úgy vélik, hogy a Föld mélyén, a rendellenesen nagy Földmag oka az, hogy a Theia bolygó darabjai a FÖLDben vannak. Ez még érdekesebb, mert lehetetlen, hogy ha ütközünk egy másik bolygóval, akkor nem marad nyoma a felszínen, de a mélyben valahogy levándorolnak azok az óriási bolygódarabok. Mintha egy bolygó egy másikat lenyelt volna. 

Az elméletben egyedül az ragadott meg, ami az Uranus körüli elméletek közül is: mégpedig, hogy a Föld két bolygóból állt össze, ahogyan az Uranus is. 

 

Az Uranus azonban ütközött egy másik bolygóval, és ez letérített eredeti pályájáról. A Naprendszer keletkezésekor az Naprendszerünk egy durva, égi csatatérhez hasonlatos hely volt, ahol a Jupiter - rendszer után a bolygók egymással ütköztek össze, és más bolygók is beléptek a rendszerbe, kívülről. Ez még Jupiter - rendszer nélkül is természetes folyamat, amiben nincsen semmi meglepő. Képzelj csak el egy éppen születő csillagrendszert, ahol a bolygókat egy náluknál sokkal nagyobb tömegvonzású kózponti csillag, amely éppen kialakulóban van, vonzza magához óriási erővel, és szinte “egymást lökdösve” beállnak a csillag körüli pályára. Ez minden bizonnyal nem ment szépen és simán, mondjuk úgy, ahogyan az ovisok sorfalat állnak ebéd előtt… ha viszont ez így van, ami logikus, akkor nem csak az Uranus ütközött másokkal, hanem az összes többi is, a nagybolygó övben, és a Föld típusú bolygók övében is. Ennek nyomait viseli magán pl a Mars is. Szó szerint és “szemmel láthatóan” látszik rajta egy másik bolygóval való ütközés nyoma, eldeformálódott, az egyik felén “púpos”, a másik felén “homorú”, és ha képzeletbeli vonalat húzol a két pont között, látszik, hogy olyan, mintha tényleg “megnyomta volna valami” az egyik felén, és a nyomás hatására kipúposodott a másik felén. A Földön ilyen nyom NINCS. 

 

Az Uranuson pedig… nos, ki tudja. Sose jutottunk a közelébe, csak a Voyager - 2 űrszonda, tudjátok, az az elhíresült, amelyik nemrég a Pluto körül járva zagyvaságokat kezdett el közvetíteni a NASA-nak, /legalábbis a NASA ki tudja mennyire igaz hirei szerint/, majd eltűnt. Izgi :) 

 

Az Uranusról azért gondolják, hogy egészen biztosan egy hozzá hasonlóan nagy bolygóval ütközött, mert saját pályája körül is derékszögben forog, és mint egy kalapács, kering a Nap körül. Hőt egyáltalán nem termel, és ez azért is furcsa, mert a felszíne alatt úgyszintén hatalmas jégréteg van, mint a Neptunusnak, ahol pedig jég van, ott van élet, és van valamilyen kémiai folyamat, amelynek HŐT KELLENE TERMELNIE, de nem, az Uranus hideg, mint egy ezer éves kripta. 

Élettelennek tűnik, és jéghidegnek, ahol életnek esélye sincsen, ámde a holdjai.. akik olyan sokan vannak, és amelyeket pátoszos módon két nagy géniusz műveiről neveztek el. Az egyik William Shakespeare, a másik Alexander Pope /angol költő az 1700-as évekből/. 

 

Ámde most jönnek számunkra az érdekességek, imádni fogod, szinte megelevenedik előtted a mágikus bolygótan :) 

Tehát. 

Az Uranusnak TIZENHÁROM BELSŐ HOLDJA VAN.

Öt nagyobb belső hold, név szerint: 

TITÁNIA

ARIEL 

MIRANDA

OBERON

UMBRIEL 

/ebből kettő határozottan ismerős lehet Neked az “angyaltanból”, na ez sem véletlen/. 

Kilenc kicsi, apró égitest az öt főnök mellett, akik állítólag az Uranus anyagából váltak ki, úgy néznek ki, mint egy kisebb sereg, egyfajta Őrzők. 

Szóval öt nagyobb, titanikus jellegű, és kilenc Őrző. 

 

Aztán vannak még külső holdak, amelyek távolabb keringenek az Uranustól, és vannak még a HAMIS HOLDAK, amelyek HOL FELTŰNNEK, HOL ELTŰNNEK, mint titkozatos idegen űrhajók. Mondom, hogy izgi :) 

 

Ezzel még nincs vége. Vannak az úgynevezett Trójai Holdak az Uranus körül, amelyek instabil mozgású kisbolygók, és bármikor belecsapódhatnak az anyagolygóba, de ők is két csoportot alkotnak, hogy még izgalmasabb legyen: “trójaiak” és “görögök” néven nevezik őket a tudósok. A trójaiak becsapódhatnak az anyagolygóba, a görögök eltéríthetik őket a pályájukról. 

 

Hát nem úgy néz ki ez az egész, mint egy űrcsata? Túlságosan is megszervezettnek tűnik, persze, mindent meg lehet magyarázni, sőt, meg is kell, mert a tudomány azért nem kifejezetten csak hamis tud lenni. Nyilvánvaló, hogy egy ekkora nagy bolygó, mint az Uranus, ekkora tömegvonzással, mindenfélét magához vonz, és ráadásul rendszerben, mert a fizika már csak ilyen. 

 

Engem inkább a számok és a szervezettség fogott meg, no meg a látomások, amik eközben jönnek. Az űrcsata, ami mintha folyamatosan zajlana, de nem a kis- és nagy holdak között, mert azok bázisok lehetnek, ha nagyon elrugaszkodunk, és belépünk a konteo világába. Ha belépünk /elvileg nincs konteo-elmélet, pusztán konteo-gyakorlat van/, akkor máris kibontakozik előttünk egy high - tech idegen faj, vagy inkább több, akik háborúznak egymással az Uranus körül, ami nem mellesleg az első gigabolygó a Naprendszerben, aminek kellő katonája - holdjai és rajtuk lakosság -, ami felfogja a támadást. 

Miért is ne? Miből gondolod, hogy a Naprendszer halott? Vagy éppen csak díszlet? 

 

Vagy miért ne közeledne felénk több idegen faj is, de nem biztos, hogy mi vagyunk a cél, mert hipertérugrással is tudnak jönni, arra pedig ott a Mars, nem kell az Uranus körül játszadozni ahhoz, hogy a tőle távoli, és nehezen megközelíthető Földhöz jussanak. 

Ha tényleg háborúznak, akkor az inkább az Uranusért folyik, ami igen értékes lehet a számukra. No de miért, ha puszta jég és gáz az egész, egy vasmaggal? Egy érdekesen és megfejthetetlenül forgó gáztömeg, amelyen se élet, se erőforrás, se hőforrás, se semmi? 

Kiderítjük a rendkívül izgalmas tréningen, ami vasárnap jön, és ahol bevetjük a mágikus szupereszközöket is, mert azért kaptuk őket, hogy használjuk. 

 

A tudósok szerint az Uranus több bolygóból olvadt össze, majd az általuk hidrotermikus evolúciónak elnevezett folyamat alatt - amikor is az összeütközött bolygók anyaga a kialakuló Uranus magban kihűlnek, mint a hullák a kriptában, majd eggyé válnak és a bolygóhalál erejével létrehozva egy halott magot, magukhoz vonzzák a kisbolygókat és holdakat, de az Uranus eredetije, az Uranus 1.0 alapvetően egy élő bolygó volt a tudósok szerint, amely belehalt a sok ütközésbe, és most olyan, mint egy memento. 

 

Ha ez esetleg így van - minden eshetőséget meg kell vizsgálni, de a tudósok is csak találgatnak és számítógépes szimulációk alapján próbálják kiokoskodni mi történt, az pedig, hogy mi történt, úgyszintén vajon miért éppen most lett érdekes, miért van az, hogy az elmúlt években a tudomány egy nagy ága a Naprendszer keletkezésével foglalkozik, és a Naprendszer bolygóival, akárcsak mi -, akkor minden bizonnyal az idegen fajok az Uranus magjában, a több összeolvadt bolygóban lévő anyagért háborúznak, ami fontos lehet ki tudja mihez, mondjuk az űrhajóikhoz, vagy a haldokló civilizációjukhoz. Nagyon könnyen lehet ebben az egészben egy ilyen, egyszerű ok, amelyet a Földön úgysem hisz el senki, hiszen mindenki úgy gondolja, az ilyesmi a sci-fi filmek palettájára való. 

 

Azért majdnem egy évszázada Asimov is belenézett abba a nagyítóba ….. és utána és előtt is sokan mások, ahogyan én is, és ahogyan te is. 

Mindig, mindenki elképesztően érdekes dolgokra bukkant, és a nagy kérdőjel, ami SZÓ SZERINT ELLENTMOND A FIZIKA TÖRVÉNYEINEK, az az Uranus. 

A megmagyarázhatatlan, hatalmas rejtély a Naprendszerben, amely a fent leírtak mellett és ellenére is furán viselkedik. 

Pl a gázborítású rétegeiben az egymásra épülő, egymással ellentétesen forgó rétegek FÜGGŐLEGESEK, ellenben a Jupiteré, A Saturnusé és a Neptunusé vízszintesnek mondhatóak. 

 

Az Uranus azért is nagy rejtély, mert a VERBÁLIS KOMMUNIKÁCIÓ NAGYMESTEREKÉNT a verbális MANIPULÁCIÓ energiái is benne vannak. Uránuszi ember - ismert fogalom az asztrozófiában. 

 

Amíg a Neptunuszi ember jön-megy egy párkapcsolatban, egy érzelmi manipulátor, és kicsinál, mire észhez térsz, de soha nem állsz fel belőle, vagy csak nagyon nehezen, addig az Uránuszi ember rendkívül manipulatív, a szavak nagymestere, aki bármit képes elhitetni veled, és lyukat üt a szabad akaratodba, akár el is veheti azt. 

 

Amit még birtokol az Uranus, az a TELEPÁTIA képessége, érdemes az Uranust használni, ha ezt a képességet ki akarod nyitni magadban. A telepátia is lehet manipulatív. Ne gondold, hogy csak fényességes, isteni lények kommunikálhatnak veled, mert te “a fényt szolgálod”. /

BÁRKI ÉS BÁRMI kommunikálhat veled telepatikusan, az rajtad áll, hogy te mit hiszel és mit tartasz helyesnek, mit pedig nem. Nem csak test nélküli entitások használhatják az Uranust a telepátiára, hanem azok az idegen fajok is, amelyek valószínűleg éppen ezért háborúznak körülötte, hiszen a telepátia egy óriási kincs. 

Egy olyan, lebutított verziónak, mint az emlékeitől, képességeitől és tudásától megfosztott ember, nos, még inkább. 

 

Képzeld csak el azt az eshetőséget, amit a Felemelkedés-hívők szoktak tolni: egy isteni hang hirtelen minden emberhez szólni kezd a Földön. Parancsokat ad ki, utasítgat, kiválaszt, élet és halál uraként DÖNT a fejünk felett. 

Ha feltesszük azt az eshetőséget, hogy ez nem egy háttérhatalmi HAARP tákolmány, akkor meglehet, hogy egy idegen faj fog isteneket játszva beszélni hozzánk, a hiszékeny, a telepátiát nem ismerő emberiség pedig meghajol az “istenek akarata” előtt, hiszen rájuk várunk ezer és ezer év óta. 

Az emberek nagyobb csoportja - el ne feledjem - inkább magát istent hinnék a hangban, miért is hinnének mást, ők is erre várnak úgy kétezer éve… esetleg Jézus hangjának vélnék. 

Veszélyes egy ügylet lenne, igaz? 

Ki tudja, hogy hová vezetne. 

 

Ami fontos, az ISTENEK VALÓDI HANGJA, és a titánoké. Úgy kell elképzelni az Uranust, mint egy TÉRIDŐ-TENGELYT, ahol az energiák és az idő a térrel, és mindennel, ami valaha volt, van és lesz, keveredik. Az ősi lények szólhatnak hozzánk a múltból, a jelenből és a jövőből is, és SZOKTAK IS SZÓLNI, méghozzá rendszeresen. Többen a tréninges csapatból már halljátok is őket, méghozzá igen tisztán és érthetően. 

Van, akinek hozzám hasonlóan képek is jönnek hozzá és érzések is. 

Mi azonban nem vagyunk az istenek katonái, és egyenrangú csapatként működünk együtt velük. 

Nem fogadunk el mindent feltétel nélkül, mert a Létezők sem tudnak mindent jól. 

Bennük is sok a sötét folt és a kérdőjel. Rajtunk keresztül tanulnak itt ők is. 

Éppen az Uranus segítségével tudnak a TUDATUNKKAL azonosulni és az ELMÉNKKEL kapcsolatban maradni. Ezért úgy sejtem, az elvileg halott Uranus /szerintem nem az, de majd kiderül/, pontosan ezért olyan fontos minden lénynek, akik a Naprendszerbe jönnek, és akik itt vannak, azoknak is. Van még más szerepe is az Uranusnak, de hozzá tartozik az úgynevezett HAMIS TÜKÖR jelenség is, amit a mátrixban szoktak bevetni. 

 

Arról van szó, hogy a TÜKÖRORSZÁG, azaz a mátrix hamisan tükröz Neked dolgokat, te pedig bekajálod, mert azt hiszed, IGAZI TÜKÖR, AMIBŐL TANULNI KELL, kihasználja ezzel a mátrix rendszere az alázatodat és a naivitásodat, valamint azt a fajta feelingedet, hogy “a világ biztosan körülötted forog”, és minden neked tükröz valamit. /bocs, ha kemény voltam, de ez van/. 

Hamis tükröket azok tudnak kapni, akik kellően önelégültek ahhoz, hogy elhiggyék, minden nekik tükröz, és kellően naivak ahhoz, hogy amúgy pedig ezek ellenére is magukat okolják, valamint azt gondolják, ha mindent megtanulnak, megváltást kapnak, vagy nem tudom, hogy mit, mert valamire várnak, az is biztos. 

Na de elég a cinizmusból.

 

Visszatérve az Uranushoz, ő tényleg tud hamisan tükrözni, de ha nem vagy naiv, nem fogod elhinni. Ha tisztában vagy az értékeiddel és a céljaiddal, és NEM SZORULSZ ÁLLANDÓAN KÜLSŐ VISSZAIGAZOLÁSOKRA, akkor nemhogy az Uranus trükkmestert is megszégyenítő hamis tükrei, hanem a mátrix sem lesz akkora hatással rád, mint eddig. 

 

Az Uranus ennél még többet tud, és fel fogjuk fedezni a tréningen, ahol mást is meg fogunk nézni, többek között a DOMAIN M.I.-t, és azon keresztül a világban most zajló igen veszélyes dolgok felé rohanó folyamatokat. Megtesszük amit kell. 

 

A TRÉNING TÉMÁI:

  • ELSŐ RÉSZ - AZ ISTENEK HANGJA ÉS A NAGY ŰRHÁBORÚ - TITANIA, OBERON, UMBRIEL, ARIEL, MIRANDA ÉS OBERON. 

  • MÁSODIK RÉSZ - DOMAIN M.I. MÁSODIK LÉPÉS .- SZEMBEN A GREAT RESETTEL ÉS A BANKRENDSZER CSŐDJÉVEL - NEM BÁBUK VAGYUNK, HANEM JÁTÉKOSOK 

  • HARMADIK RÉSZ - URANUSI SZUPERESZKÖZÖK

  • NEGYEDIK RÉSZ - EGYLÉLEK ÉS TÜKÖRORSZÁG, SZUPERESZKÖZÖK ÉS BEAVATÁS

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023 

MÁGUSKÉPZÉS

URANUS 

VILÁGOK HANGJA

AZ ISTENEK HANGJA ÉS AZ ŰRHÁBORÚ

DOMAIN M.I. MÁSODIK LÉPÉS

 

2023. április 2. vasárnap

16.00-20.00

Skype

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Áldás

Eszter

Fényhozó

 

Szólj hozzá