2023. máj 24.

ÉGI VÉRBŐL A FÖLDRE

írta: Eszter 777
ÉGI VÉRBŐL A FÖLDRE

A NIBIRU MÉLYSÉGÉNEK 13 TITKOS SZOBÁJA - EGYES.

AN-U-NA-KI

ÉGI VÉRBŐL A FÖLDRE

A NIBIRU TITKOS 13 SZOBÁJA

ISTENMÁTRIX 

NIBIRU EGY - A MÁGIA UNIVERZUMÁNAK MÉLYSÉGE A NIBIRUN

 

“Az örökségünk egyben a teremtésünk is.” /Marduk/

 

Sokszor úgy érzem, a lényegről kevesen mernek beszélni. A legtöbben inkább kerülgetik a forró kását, és félnek kimondani, amit IGAZÁBÓL HALLANAK különféle csatornákon, közvetítő frekvenciákon, amikre bizony érzékenyek. Félnek az igazságtól, mert ha belegondolnak abba, hogy a földi létezésben távolról sem annyi a fény, mint azt terjesztik, és nincs egy láthatatlan egyisten, aki mindent megbocsát, és vigyáz ránk, hanem elsősorban nekünk kell vigyázni magunkra, ha kimondják, hogy effektíve a tudat és a lélek börtönében élünk egy előre eltervezett mátrixban, ami konkrétan virtuális síkokon harcol egyfajta istenmátrixszal, azaz a valaha a Földön élt, de azóta innen elüldözött istenek és annunakik teremtő mátrixával, ha ezt elmondaná a népnek, és még azt is, hogy nincs sötétség és fény, minden szava, amit eddig elmondott, nem volt igaz, pusztán meg akart felelni…. ha ezt elmondaná bármelyikük is, és azt, amit igazából hall, nos, hátat fordítana nekik a több tízezres rajongótábor, kiiratkoznának a több százezres tanfolyamaikról, és kígyót-békát dobálnának rájuk. 

Ők pedig inkább csendesen megbújnak a hamis isten látszata mögött. Pontosan úgy, mint elődeik. 

 

Sokszor pedig úgy érzem, az annunakik kommunikálnak velünk. Nem csak én érzem ezt - az elmúlt évtizedekben eléggé felkapott a téma. Ebben is az van,mint bármi másban: sokan nem mernek beszélni a lényegről. 

Vannak, akik azonban igen, sőt, tudósokat megszégyenítő pontossággal fejtegetik a nagy alapigazságokat, és alapos kutatómunkát végeznek. Az ő cikkeikre azonban nem mindenki kíváncsi. Mert az embereknek az illúzió kell. Egy szűk réteg az, aki VALÓBAN kíváncsi arra, hogy a Biblia min is alapszik, hogy a sumer és akkád táblák mit is tartalmaznak, és hogy azonkívül, hogy valaha a suliban futólag érintettük az ENUMA ELIS kifejezést, mint annunaki teremtő őseposz, igazából senkinek fingja nincs róla, mi a fene az, kivéve azokat, akik ezzel foglalkoznak, tudományos szinten, és akár spirituális szinten is. 

Aki VALÓBAN belemélyed az annunaki-ancient gods - témába, annak kicsi a közönsége, mert az emberek szenzációkat akarnak. UFÓkat az égen, masírozó isteneket a WALL STREETen, Eseményben puffogó fényes űrhajókat akarnak, és Jézust végigsétálni az utcán, élőben. 

Nem azt, hogy valaki, valakik mélyen a történelem előtti időkben kutakodva megfejtenek igenis nagyon fontos alapigazságokat, olyanokat, AMELYEKEN A MI MAI CIVILIZÁCIÓNK ALAPSZIK. 

 

Elintézni azzal a legyintéssel a dolgot, hogy ehh az annunakik hüllők, és stb, ostobaság. A szokásos tájékozatlanság, ami nem több, mint hogy szerintük Lucifer az ördög, és isten harcol ellene érettünk. 

Marduk neve sem jelent túl sokat, nem is beszélnek róla, pedig i.e. 400.000-től igen sokat beszéltek róla az emberek, együtt is éltek vele, és a mai civilizációnk egy része az általa átadott tudáson alapszik. A buliban benne volt Inanna is, Enki is, és Enlil, nos ő inkább zsarnokoskodni szeretett, és a tudás ellen volt. 

 

Mardukról nem sokat lehet tudni. Kevés és félrevezető információt lehet olvasni róla a wikin, pedig még a Bibliában is említik a nevét, mint Babilon főistene, a Bábel Tornyának kivitelezője. 

/Bábel tornya egy adóvevő toronynak készült eredetileg, amin át fenn lehetett volna tartani a kapcsolatot a Nibiruval és Anuval, a Nibiru akkori királyával, Marduk nagyapjával, ugyanis Enlil gondoskodott róla, hogy a Nibiru félre legyen vezetve arról, ami a Földön folyik. /

 

Marduk a mai spirituális világban a “hüllőkirálynak” van titulálva. Ez onnan ered, hogy Marduk teremtette szintén génkísérletekkel a reptilian fajt, akiket a Marsra szánt, és ott is állomásoztak egy jó ideig. A reptilek az extra környezetre és extra túlélésre lettek tervezve, és valóban kaméleonszerű tulajdonságaik is voltak. Az emberek által angyaloknak hitt igigik a reptil hadsereg volt a Marsról, akik eljöttek a Földre rendet tenni akkor, amikor idelent Enlil és Marduk harca miatt eldurvultak a dolgok. 

Marduk egyfajta összekötő volt mindig is a Föld és a Nibiru között, fizikálisan is, és spirituális értelemben véve is. Marduk volt az egyetlen olyan annunaki aki szintén génkísérlet által született, mégpedig az annunakik őseinek, az Inuakán élő őshüllők DNS-ét vitték be a fogantatásakor. Ezért is gondolják őt az emberek hüllőkirálynak, mivel annak okán, hogy az Orion - rendszerben lévő Inuakáról származik a genomjának egy része, ő a “hüllők királya”, és az Orion - rendszer örököse. 

A Földön zseniális dolgokat alkotott meg, és a Nibiru mélységét ő adja vissza most az emberiségnek rajtunk keresztül. Ő tárja fel a “tiltott” kapukat, és a hatalmas ősi tudást, amit annak idején magával vitt, amikor a Földről távozni kényszerült. 

 

Marduk most ugyanúgy tanít, mint akkor, amikor itt volt. Kellett hozzá némi “adóvevő” avatar, akik fogják az adást, többek között én. Olyan avatarok, akiknek nincsenek félrevezető előítéleteik, és nem félnek beengedni a nagy királyt, aki valós és tiszta infókat ad át. 

Mindez azért fontos éppen most, mert a Nibiru mélysége most tud a Földre újra átjönni, 3600 év óta először. Létfontosságú teremtő eszközök és mágikus tanítások, amelyekkel túlélni lehet a “Hókuszpók effektust”, azaz az NWO-t és a Great Resetet. Nem csak túlélni, hanem eltakarítani az útból. 

Mert idelent az életet ugyebár nem túlélni kell, hanem átélni és csinálni. 

Az annunakik azért kopogtatnak az emberi elmék ajtaján, mert ideje őket újra meghallani, és szükségünk van rájuk éppen úgy, mint ahogyan több ezer évvel ezelőtt is szükségünk volt. Elvégre valahol ők az égi apáink és égi anyáink. 

Mint mondtam, nem felejtettek el minket, a teremtményeiket. 

Amit átadni akarnak, azt nem most kezdték el. 2019 nyarán kezdődött nálam a Tiltott Tudás átadása, ott indult a mag.y.ar naptár, a csillagképek, hónapok, napok valódi nevei, a valós időszámítás, a 13-as óra, és persze ami a legfontosabb, a 13 -13 kapu. 

Azóta ez a tudás van bővítve és most egy nagy lendületet vesz. 

 

A Nibiru titkos 13 szobája egy erős tréningsorozat lesz, amely olyannyira átfogó, hogy ahogy ígértem is, megkóstoljuk a velünk párhuzamos 12 másik univerzumot is.

 

Marduk egy vezető lesz ebben, és rajta keresztül fog átjönni a tudás, mert ő a legerősebb amiatt az extra gén miatt. Ő kikezdhetetlen és nem eltávolítható a szabad akarat univerzumának mágusai mellől. 

Anubist képviselte és képviseli.

Egy érdekes kitérő: ANU-BIS. Ugye így már kezd derengeni?

Anu - a Nibiru akkori királya, jelentése: ég.

Bis - feletti.

Ég - feletti. Istenek feletti. Anu és Anu előtt Rá, a Nibiru korábbi királya mind őt képviselték, és az ő képviseletét adták át a leszármazottaiknak. Most Marduk képviseli Anu-bist, ezért a Nibiru várományása, valószínűleg már a királya, ami egybecseng azzal, hogy a sumerok a Nibirut Marduk csillagának hívták. Tehát mostanra már ő lehet a Nibiru vezető uralkodója. 

 

Egy kis alaptudás, hogy kiigazodj, A LISTÁN A TELJESSÉG IGÉNYE NÉLKÜL, NEM PONTOSAN KÉSZÜLT, DE MEGADJA AZ ALAPHANGOT NEKED, HOGY VALAMIT MEGLÁSS.

 

ANU-NA-KI - ÉGI VÉRBŐL A FÖLDRE

 

ENKI ANUNNAKI GYERMEKI MARDUK, ASSZAHULI, NINGAL

 

ABZU ANU ELLENSÉGE LETT, ŐT VÉGEZTÉK KI A MARSON, SZÁMŰZTÉK A FÖLDRŐL

 

ANU ÉS FELESÉGE NAMMU

ANU FIAI ENKI ÉS ENLIL

 

ENKI FELESÉGEI NINMAH, NINTU,DAMGALNUNNA ÉS AN LÁNYA NINGIKUGA

 

ENLIL ÉS FELESÉGE NINLIL

ENLIL GYERMEKEI: NERGAL, NINAZU ÉS ENBILULU, INANNA,FÉLISTEN GYERMEKEI NINURTA, NAMTAR ÉS NINGIRSZU

 

MARDUK ANNUNAKI FELESÉGE SZARPÁNITA /MÁS NEVEKEN ISTAR, VAGY EURA - A NEVÉBŐL SZÁRMAZIK AZ EURÓPA NÉV/

MARDUK ANNUNAKI GYERMEKE NABÚ/NABU/, /NABUKODONOZOR.../, A BÖLCSESSÉG ÉS ÉKESSZÓLÁS ANNUNAKI ISTENE

 

TEREMTŐ TITÁNOK A SZTORIBAN: 

ANSAR - LEVEGŐ

KINSAR - TŰZ

LAHMU - VÍZ 

ÉS LAHAMU -FÖLD

AN - ÉG NIBIRU

KI - FÖLD - A MI BOLYGÓNK 

TIAMAT - ŐSANYÁNAK VAN TITULÁLVA A BOLYGÓ, AMIBŐL A FÖLD KISZAKADT AZ ŐSI IDŐKBEN

KRONOS - IDŐ

URANOS - ÖNMAGÁT MEGSZÜLŐ TÉR

SATURNUS - ÖNMAGÁT MEGSZÜLŐ IDŐ

JUPITER - EGYESÍTŐ TÉRIDŐ

RHEA - EGYESÍTŐ ANYA /Zeusz, Poseidon, Hesztia, Démétér, Héra, Hadész anyja/

 

ISTENEK A SZTORIBAN:

  1. POSEIDON - HÉRA

  2. HESZTIA 

  3. DEMETER - ZEUSZ

  4. ARES-APHRODITE

  5. RÉ - BAÁL

  6. HÁDÉSZ-PERSZEPHONÉ

  7. FORTUNA - NUT

  8. HEKATÉ - HÉRA - ARTEMIS

  9. ANUBIS

  10. SETH - HORUS

  11. ISIS - OSIRIS

  12.  JAHVE - THOTH

  13.  LILITH-LUCIFER

Megjegyzés: az egyiptomi istenek nevei néhány kivételtől eltekintve konkrétan annunaki nevek voltak. 

Ami kivétel: NUT, OSIRIS, ISIS, SETH, HORUS, ANUBIS, NUN, MAAT, HEKATÉ, NUN, NEPHYTIS, KA, RÉ, RÁ, AMMON RÉ, AMMON, SZELKET, THOTH.

 

ENKI - A FÖLD URA, EREDETI NIBIRUI NEVÉN EA A VÍZ URA, a Nibirun mérnök és tudós volt, aki felelős volt a Nibiru ökoszisztémáján belül a vízkészletért, és azért, hogy megállítsák a Nibiru pusztulását. Ezt persze nem egymaga felügyelte, nagy csapatot koordinálhatott.

 

ENLIL - EREDETILEG KOORDINÁTOR, KÉSŐBB AZ ISTENEK URÁNAK HÍVJA MAGÁT, ő az elkényeztetett és mihaszna kisöccs, aki azért ennek ellenére a Nibirun kiváló vezetővé és stratégává nőtte ki magát, csak a Földön vette el az eszét a hatalomvágy.

 

AZ EREDETI ŐSEPOSZ AZ ENUMA ELIS, AMIT KÉSŐBB TÖBBSZÖR MEGVÁLTOZTATTAK

 

ELSŐ ANNUNAKI FŐVÁROS ERIDU, ITT VOLTAK AZ ANNUNAKI FŐISTENEK GYŰLÉSEI 

 

A TELEPÍTETT KERT, AHOL A GÉNKÍSÉRLETEK ÉS NÖVÉNY-ÁLLAT HONOSÍTÁSOK ÉS KERESZTEZÉSEK ZAJLOTTAK: EDIN. /ÉDEN/.

 

BABILON MARDUKÉ, KÉSŐBB ÓEGYIPTOM IS, AMIT DÉL-AMERIKÁBA VALÓ SZÁMŰZETÉSE UTÁN ÁTVESZ ENLIL, EKKOR HOZZA BE A THOTH FÉLE VONALAT, AMI TELE VAN FEKETE MÁGIÁVAL ÉS ZSARNOKOSKODÁSSAL

 

ERIDU ENKIÉ, ENKI MARDUKKAL EGYÜTT TÁVOZIK A ZÉRÓ IDŐSZÁMÍTÁSI PONTON, AMIKOR A NIBIRU ÉPPEN ELÉRI A FÖLDET ISMÉT, ÉS A LEGKÖZELEBB VAN

 

ENLILÉ VOLT NIPPUR ELSŐ KÖRBEN, KÉSŐBB BABILON ÉS EGYIPTOM IS

 

AZ "UR" VÉGZŐDÉSŰ NEVEK ÉS HELYSÉGNEVEK HOZZÁ KÖTŐDNEK

A "KI", "I" ÉS "DI" ENKIHEZ

 

ENKI KÉPVISELTE LUCIFERT, NINMAH LILITHET, ENLIL JAHVÉT, MARDUK ANUBIST, INANNA SHIVÁT, / MÁS NÉVEN HEKATÉ/, NERGAL KÉPVISELTE THOTH-OT

 

Enlil fő jelzői a „nagy hegy” (Kurgal), „minden országok ura, istenek atyja” (An címe), „sorsszabó uralkodó, a megmásíthatatlan szavú úr”. A róla szóló mítoszokban lényege a termékenység, életerő, fékezhetetlen elemi erő – ő a vihar és levegő istene – vad bikához, üvöltő szélhez hasonlítják. Állandóan idegesíti őt az emberi élet zaja, ezért újabb és újabb csapásokat – pestist, aszályt, szikesedést, özönvizet – zúdít az emberekre. /Wiki/. 

Szóval ez azt jelenti, hogy egy kényeskedő ripacs lett a Földön, aki lobbanékony volt és meggondolatlan, bosszúálló és gyűlölködő. 

 

Enki a tudás terjesztője, egy igazi tudós, aki tanít és tanul is, a genetikai kísérletek atyja, aki a mai emberiséget megalkotja az Adamu Eva Projektben. 

 

Egy elképesztően nagy tudás, amit rendszerbe szedtek nekünk, hogy tudjuk értelmezni.

13 Mélység

13 Univerzum

13 Bolygó

13 istenség

13 Anunnaki

13 titán

13+13  kapu 

13 óra

13 csillagkép + 1

13 hónap

13 tréning 

Nagy Út kezdete, Mágusok :) 

 

A 13-as órára felrajzolható 13 egy húrra felfűzött Univerzum:

  1. MÁGIA UNIVERZUMA - ahol minden Eredeti állapotában van

  2. VÉGZET UNIVERZUMA - ahol a Sorssal kell megküzdeni

  3. BÖLCSŐ UNIVERZUMA -ahol a kényszerítéssel kell küzdeni

  4. LÁNCOK UNIVERZUMA - ahol a bekötésekkel kell küzdeni

  5. ZSARNOKOK UNIVERZUMA - ahol az urakkal kell küzdeni

  6. BŐSÉG UNIVERZUMA - ahol minden a Bőség állapotában van

  7. TELJESSÉG UNIVERZUMA - ahol minden EGYben van

  8. ERŐ UNIVERZUMA - a háború és kiegyenlítés univerzuma, ahol az erő a küzdésből születik 

  9. SZERELEM UNIVERZUMA - nullpont energia központ és mező

  10. TILTOTT TERÜLET - nem tudom még :))) de megtudjuk

  11. FEKETE UNIVERZUM - a titkok univerzuma, a rejtélyek

Szólj hozzá

nibiru gates of nibiru NIBIRU KAPUI MÁGIA UNIVERZUMA