2023. jún 19.

A DÉLI KAPU

írta: Eszter 777
A DÉLI KAPU

A DÉLI KAPU

NYÁRI NAPFORDULÓ

 

2019 júliusától kezdtem el lehozni a Tiltott Tudást. A maya-ma.g.y.ar naptárral indult el, és a 13 fénykapu-13 mátrix kapuval. A valós időszámítással, a 13 hónappal az évben, a 14 csillagképpel, a 13 hónap és a 14 csillagkép valódi nevével, és a hét napjainak másféle nézőpontjával. Ugyanis a mayák szerint az idő egy KERÉK, ami FOROG. Teljesen mindegy, milyen hónap van, milyen év van, milyen nap van, és milyen bolygóállás, milyen csillagjegy hava… a mayák szerint az idő kereke oda forgatható, ahova akarod. Ezt az istenek tetézték a 13-as órával, ahol 13 szám van 12 helyett, és a Tarot kártyákkal, amikben benne a fényrendszer: a 13-13 kapu. Ehhez jött még a Kerekasztal, és a Szíriusz-Orion-Plejádok fényrendszer, annak pedig 22 kapuja van, és 44 kapu tartja… 

Akik most csatlakoztak be a tréningjeimbe, nem értik teljesen, pontosan mi miért van, ez egy csodálatos és nagyon összetett tudás. 

Ugyebár az időszámításnak, ami most azért hamis, mert a Gergely-naptár már eleve csúsztatásokon és hazugságokon alapszik, minden át van benne írva, és el van csúsztatva /oct- nyolc, nov- kilenc, dec- tíz…gondolkodj../, a valós de mindenféle másfajta időszámításnak is négy egzakt pontja van, pontosabban öt: a napfordulók és a napéjegyenlőségek, valamint az, amikor a Föld megkerüli a Napot, ami most úgy 363.5 nap egyébként, mivel a röppályánk rövidül. Ennélfogva egy óra most kb negyven perc, akármit is mutat a kijelződ…

Ezek persze mind nagyon eltitkolt információk, nem véletlenül Tiltott a Tiltott Tudás.

 

A Tiltott Tudás szerint minden mindennel összefügg, a 13 óra, a 13 főbolygó, a 13 csakra, a 13-13 kapu, a 13 főmágus, a 13 univerzum, a Nibiru 13 titkos szobája… A 13+1 csillagkép, a 13 hónap, a 13 domain vezető, a 13 kerekasztal lovag… és még folytathatnám a sort a mi Univerzumunkban, ahol a 13-as rendszerén alapszik minden, mivel ez a 13-as Univerzum, a Szabad Akarat Univerzuma. 

 

Az istenek most látták elérkezettnek az időt a rendszer összefoglalására, viszont ez a tréning messze nem ismétlése lesz egy régebben lehozott tudásnak, hanem egy ÚJRAINDÍTÁSA. Egy igazán erőteljes NYITÁNYA annak, ami éppen beleillik a 13 Univerzum kinyitásába. 

Viszont, aki még nem ismeri a rendszert eléggé, mert nemrég kapcsolódott be a tréningekbe, az meg fogja tudni érteni a rendszert, erről a 13 főisten gondoskodni fog.

 

Ezért minden mágust várok ezen az áttörő és exluzív tréningen, június 21-én este, hattól-kilencig, mert a június 21 erőteljesen szerepel a mayák naptárában :) és a Tiltott Tudás egy fontos mérföldköve. 

A időben.. és a térben.

 

Vasárnap ugyanúgy lesz tréning, méghozzá nem is akármilyen /cikk később/, a NIBIRU ÖTÖS MÉLYSÉGE IGAZI HARCOSOKNAK, A ZSARNOKOK UNIVERZUMA, ide vonatkozó kapuk: Esemény és Halál… 

/Halál kapu=Újjászületés kapu/. 

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023 

MÁGUSKÉPZÉS

RENDEN KÍVÜLI TRÉNING :) 

 

2023. június 21. szerda

18.00.21.00 Skype

 

részvétel: 8.000 Ft/fő

hanganyag: 4.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

Áldás

Eszter

Fényhozó

 

Szólj hozzá