2023. jún 20.

A RETTENTHETLEN. AMIKOR A BIRODALOM VISSZAVÁG

írta: Eszter 777
A RETTENTHETLEN. AMIKOR A BIRODALOM VISSZAVÁG

NIBIRU ÖTÖS MÉLYSÉG. A ZSARNOKOK UNIVERZUMA

A RETTENTHETETLEN

AMIKOR A BIRODALOM VISSZAVÁG



„ Gyengeségeidből okulhatsz a legtöbbet.

És azt meglásd, többé nem fognak uralkodni rajtad. Ehelyett te fogod uralni azokat. ”

~ Yoda ~

 

Úgy is kezdhetném, hogy réges-régen egy messzi galaxisban…

Bizony, sok igazság volna benne. Mert a Régi Birodalomnak nevezett, ma már gyenge, és távoli, valaha volt zsarnoki birodalmi gépezet már akkor rabul ejtette a világot, amikor itt emberek még nem is éltek, de még határozottan humanoidok sem. Inkább ide vetett, száműzött istenek, régi birodalmi mérnökök és titánok. 

Az istenek és a titánok is harcoltak itt nem egyszer, hol egymással, hol a Régi Birodalommal. De a harc idelent, nos, az örökre szól, és valóban, egy igazi harcos, egy mágus, a gyengeségeiből tanul a legtöbbet, és nem az erősségeit fényezi, mint idelent oly sokan… 

 

Az a legjobban leuralható, aki a legtöbbet hazudik magának. Az emberek pedig ebben a világban kiválóan hazudnak maguknak és másoknak. “Egy átlagember tízpercenként hazudik, és észre sem veszi.” /Hazudj, ha tudsz /

Már eleve a hazugságok világában élünk, az egész világ egy nagy hazugság - a hitelpénzrendszer -, és igen nehéz nem hazudni, nehéz úgy őszintének lenni, hogy az sem tudják az emberek, mit is jelent ez. 

Egyáltalán nincsenek tisztában sem az igazsággal, sem a valóssággal, úgy általában sem, de legfőképpen nem magukról.. szinte SENKI SEM ÖNAZONOS, az önazonosságot elérni nehéz, kemény önkritika kell hozzá, és kemény munka. 

Keresik ugyan sokan, de ha megtalálják, megijednek.. hogy miért? 

Mert akkor rájönnek, hogy az eddigi életük is hazugság volt, az első perctől az utolsóig, a házasságuk, a munkájuk, a vállalkozásuk, a felépített házuk, mindenük.. és ez ijesztő.

Ijesztő azzal szembenézni, hogy egyetlenegy döntésedet sem TE HOZTAD MEG, HANEM MÁS. Mások. Valakik, akik a világot a fejünk felett irányítják, és az a legnagyobb ütőkártyájuk ebben a rendkívül zseniális mai mátrixban, hogy elhitetik veled, MINDEZT TE AKARTAD ÍGY. 

Ahhoz, hogy rájöjj, nem te akartad így, először is rá kell jönnöd, VALÓJÁBAN MIT AKARSZ. Pénzt? Anyagi biztonságot? Jó állást? /állás, nem haladás/ Jó párkapcsolatot? /esetleg kirakatot?/, családot? /felmutatni, hogy érsz valamit? vagy valóban szeretnél IGAZI családot/, karriert? /egofényezést?/

BÁRMIT AKARSZ A MÁTRIXBAN, AZT NEM TE AKAROD. AZT A MÁTRIX AKARJA. 

AMIT PEDIG A MÁTRIX ELSŐSORBAN AKAR, AZ TE VAGY.

TÉGED AKAR. MINDEN ÁRON. BÁRMI ÁRON. 

Bármit hajlandó neked megadni azért, hogy megkapjon. A lelkedet, a tudatodat, a testedet. Téged, egészében. 

Minél többet ad neked a mátrix, annál inkább az övé vagy. 

Olyan, mint egy igazi vérbeli toxikus kapcsolat. 

Csak éppen nem te vagy az igazi áldozat, mert ha neked “bejön az élet”, messze nem fogod magadat áldozatnak érezni. Az igazi áldozat AZ, AMI IGAZÁBÓL VAGY, AZ, AMI LEHETNÉL, ha nem lennél a mátrix rabja. 

 

Szeretjük magunkat fényezni. Elhitetni magunkkal, hogy mi mindent jól csinálunk, mi jók vagyunk. /“A fényt szolgáljuk” - ettől hányingerem szokott lenni…mert ez már megint egy ítélkezés azok felett, akik meg őszerintük a “sötétséget szolgálják.”/ Sokan rettegnek attól, hogy valamit rosszul csinálnak, rossz irányba haladnak, és ebbéli rettegésük viszi őket tévútra - mert minél jobban rettegnek, annál inkább nem mernek majd belenézni lelkük mélységeibe, a sötét tartományokba, amik csak azért sötétek, mert még nem fedezték fel, mivel magukat ámítják és áltatják, maguknak hazudnak nap mint nap, még úgy is, hogy ez egyfajta belső, kellemetlen érzéssel jár. A lelkük jelzi, ez nem az igazi út, és ha mással már nem tud jelezni, betegségekkel jelez, az agyuk pedig akadályokkal,, majd komolyabb katasztrófahelyzetekkel, válással, eladósodással, veszteségekkel és kudarcokkal jelez a fizikai síkon, mert a tudat megteremti a torlaszokat: változtass! Nem változtatsz, és még több pofont kapsz. Mert vannak láthatatlan láncok és akadályok, amik tényleg nem ebben a világban készültek, de erre a világra alkalmazzák őket, és vannak zsarnokok, akik felettünk uralkodnak, de vannak olyan láncok és falak, amiket mi magunk hozunk létre. 

Pl az olyan falakat, amik az közé állnak, amit a mátrixban meg akarsz valósítani, hogy még magasabbra emeld az egódat - ez persze nem tudatos a részedről, számodra az a természetes, amit mindenki csinál. Nagy ház, nagy vállalkozás, nagy kocsi, nagy család, nagy karrier, nagy fizetés - és közéd. 

A falakat a tudatod teremti. Nem az elméd, az a mátrix rabja. A tudatod, ami átlát rajtad. 

A tudatod, ami próbál kormányozni, más útra terelni - helyes útra, na persze kinek mi a helyes út, a helyes út szerintem a szabadság útja korlátok nélkül, de a mátrix értékrendszerén nehéz átlátni, és ami nekem helyes, másnak nem az, és a kiigazodás a legnehezebb -, esetenként védelmezni téged, de mivel még csak a létezéséről sem tudsz - mert a tudatot másnak látod mint ami -, így nehéz elfogadni, és éppen nem azt akadálynak látni, amit a tudatod állít eléd a mátrixszal szemben, mint védelmező falat, és éppen azt látni meg, hogy amit tenni akartál, az nem jó neked. 

Ami jó neked, az, amiben önazonos tudsz lenni, a lehető legjobban. Amivel nem táplálod a rendszert, mert a rendszer előbb utóbb úgyis ellened fordul, lassú halállal végez ki. Ami jó neked, az, amiben jól érzed magad, és nincs az a kellemetlen érzésed, hogy ez mégsem a te utad. Persze, az intuícóra hallgatni a legnehezebb, hiszen a mátrixban élve ezt szinte kikapcsolod, mivel nincs szükséged rá.Megszoktad, hogy van egy rendszer, amiben élünk, és az majd megmondja, hogy mikor mi a helyes, és mikor mi jó neked. 

Rájönni, hogy nem volt helyes, és nem önazonos, nem volt jó neked, és nem kell tovább csinálnod, csak azért, mert a mátrixban ez lenne a helyes és a jó, elfogadott út, na ez egy nagy életfeladat. 

Ráébredni, hogy eddig nem a saját életedet élted, hanem azt, amit elvártak tőled, és nem csak az apád, az anyád, a párod, a barátaid, a főnököd. Hanem a rendszer. 

A mátrix. 

Ami könyörtelen, bár fényesnek, mondhatni fényűzőnek látszik. Most a leginkább az, hiszen ez már a jól kitenyésztett fogyasztói társadalom, javarészt számítógépek és telefonok előtt élve-ülve. 

Már most egy virtuális világban élünk, a telefonunkat csak akkor tesszük le, ha alszunk, és amint felkelünk, előbb van a kezünkben, mint a reggeli kávé. Függünk tőle, és függünk a rendszertől is. Ha a rendszer meghibásodik, mi se tudjuk folytatni a napi rutint, és ha nem tudjuk folytatni, úgy érezzük, elveszítjük önmagunkat. Pl egy hétig nem lenne áram.. el tudod képzelni? Szinte nem is tudod… 

Nem magunkat veszítenénk el, ha elveszítenénk a mátrixot. 

Hanem azt az ént, ami a mátrix programja. A Mr. Anderson, Neo mátrixbéli énje. 

Szóval szeretjük magunkat fényezni. Elhitetni magunkkal, hogy mi önzetlenek vagyunk, kedvesek vagyunk, “csupaszív” emberek vagyunk. De ha valaki NEM AZT TESZI, AMIT ELVÁRUNK, NOS, AKKOR  HARAGSZUNK. 

Ez csak egy apró példa arra a mérhetetlen önámításra, ami a világot jellemzi. 

Borzastóan és rettenthetlenül ragaszkodnak az emberek a saját maguk alkotta hibás énképhez. Ez az énkép, amit én “mátrix én”-nek hívok, ez az, ami leuralható és ami irányítható. Ez az, amit a világ zsarnokai felzabálnak, amin keresztül el tudják érni a tudatot és a lelket, na és a testet is. Ez a rés a pajzson. 

 

A világ zsarnokai pedig jól tudják ezt. Ki is használják. 

Nagyon sok pénzt költünk arra, és sok energiát adunk abba, hogy ezt a hamis ént fenntartsuk. Konkrétan erről szól az életünk, ha nem leszünk tudatosak.  A mátrix pedig fényezi az önfényezőket, és élteti a fényűzést a fényhozás helyett. 

AZ IGAZ UGYAN, HOGY A VILÁG MÁR TUDJA, REJTETT KÉZ IRÁNYÍT MINKET. AZT AZONBAN NEM TUDJA, HOGY ÉPPEN AZZAL HAJTJA AZ EMBER A FEJÉT ÖNKÉNT A RABIGA ALÁ, HOGY RETTEG ÖNNÖN ÖNMAGÁTÓL, A VALÓDI ÉNJÉTŐL. 

ATTÓL, AMIT A TUDATLANOK SÖTÉT OLDALNAK NEVEZNEK. 

Látszólag a világ akkor ad neked, ha sok pénzed van, nagy házad van, ki van fizetve a hiteled. Nem. Ekkor konkrétan körbevesz a mátrix, és már motivációd sincsen, ezért elkezded lassan leépíteni magadat. 

Ha nem találsz célt, küldetést, motivációt, akkor elbuksz. Akkor élve fal fel a rendszer úgy, hogy észre sem veszed. Akkor a halálos ágyadon érted meg, hogy az életed hiábavaló volt, és semmit se tettél azért, hogy ne így legyen. Aludtál egész életedben, és nem ébredtél fel. 

A világ zsarnokai élvezik azt, hogy az emberek a valóságot FORDÍTVA LÁTJÁK. 

Mert így bármit el tudnak hitetni mindenkivel, hiszen senkinek nem jut eszébe a valóságot megfordítani. Pedig Dante megírta a Pokol c művében, amit inkább ajánlok a mai new age ponyva helyett. Amikor Dante és Vergilius elért az Inferno legalsó bugyrába, ahol Lucifer van /a Mélység kapuja egyébként/, akkor rájöttek, hogy fordítva kell nézni mindent. “Felmásztak Lucifer lábán, és kijutottak a purgatóriumba”.

Az életed java részét a rendszer szüli meg helyetted. Zsarnokok, akik uralkodnak feletted, és pénzt csinálnak belőled. Éppen most is. Nekik te csak egy szám vagy a mátrixban, de mindent tudnak rólad. Még azt is tudják, mi fog veled történni. Hiszen a történéseket is ők szülik meg, és ennek megfelelően irányítanak. A rendszer pedig önműködő, és az emberek által táplált, óriási és zseniális gépezet. 

Ez körülötted a valaha volt legfejlettebb mátrix, ami további fejlesztés alatt áll. Éppen újraprogramozzák és a Great Reset TÁVOLRÓL SEM CSAK EGY GAZDASÁGI FOGALOM. A Great Reset nevében benne van, mit jelent. A NAGY ÚJRAINDÍTÁS. 

Nem a gazdaságot indítják újra, az csak egy része. A világot, pontosabban a mátrixot indítják újra.  Előtte átprogramozzák a rendszert, és ez könnyedén megy nekik, mert a rendszer most is jól működik. Kiválóan. Te pedig a részese vagy, és teszed, amit a rendszer sugall neked. Ellenállva minden igazságnak, és valóságnak, ragaszkodsz a fény-űző programokhoz, ragaszkodsz a mátrixhoz, és a hamis énképedhez. 

Ha már elkezdtél szembenézni önmagaddal, jó párszor padlót fogtál az életeddel együtt. Mert akkor összeomlik az addigi hibás énképnek megfelelő hibás fizikai síkod. Ne gondold, hogy ez rózsaszín tündérmese lesz, ha te elindulsz a MÉLYSÉGBE. Nem az. Először összeomlik a régi életed, és ez nem lesz kellemes. Azután eljutsz a SENKIFÖLDJÉRE, ahogy Lucifer hívja, találóan. Oda, ahol már nincs a régi, de az új sincs, mégpedig azért nem, mert az újat TE FOGOD MEGTEREMTENI. AKKOR TUDSZ TE TEREMTENI, HA MÁR NEM A MÁTRIX TEREMT, MERT FELISMERTED A ZSARNOKOK JÁTÉKAIT. Addig te is rab vagy, egy szám, amit bármikor lenullázhatnak. Onnantól, hogy felismered, nem bábu vagy, hanem játékos, a nagy rendszer hátrahúzódik az életedből, és elindul a valóságos életed. Nehezebb, de hidd el, hogy megéri. 

Persze, nagyon valószínű, hogy elválsz /szakítasz a régi pároddal. 

Felállsz a melóhelyedről, vissza se nézel. 

Elveszíted a “barátaidat”, akik képtelenek megérteni, hogy az, amit ők csinálnak, benned hányingert kelt. 

Jól tudod, hogy az új éned nem fog tetszeni a közvetlen környezetednek, és onnantól kezdve, hogy ezt a nagy döntést meghoztad, úgy fogod érezni, hogy A MÁTRIX VADÁSZIK RÁD. 

Hát persze, hiszen a rendszer minden percben ALKUKAT AJÁNL FEL. Amiről írok, azt te is tudod, de így, összefoglalva lehet, hogy eléggé fejbevág.. a valóság, ami tényleg mindig fejbevágó tud lenni. ONNANTÓL, HOGY TE AKARSZ DÖNTÉSEKET HOZNI, ÉRZED MEG IGAZÁN A DÖNTÉSEK FELELŐSSÉGÉT. Amikor már nem kérsz a fényüzésből, már nem kérsz a látszatvilágból, a Tükörországból, már neked kell dönteni. Ekkor érzed meg a döntéseid súlyát igazán, mert már nincsenek korlátok és kapaszódok sem. Csak Te és a világ, amit mostantól te alkotsz magadnak, és senki nem fog melletted állni, akik akkor álltak ott melletted, amikor még úgy éltél, ahogyan ők. Ők eltűnnek majd, és téged okolnak mindenért, hozzád-vágnak tücsköt-bogarat, és indokolatlanul nagy haraggal teszik mindezt. Ott érted meg majd, hogy mennyire manipuláltak téged, hiszen őket is manipulálja a rendszer. Ott esik majd le, hogy egy baráti -családi összejövetelen átlagosan kétszáz hazugság hangzik el félóra alatt. Apró kis hazugságok, amik felépítik a mátrix szövedékét. 

Pedig mostanság nagyon sok ám a társadalomkritika a sorozatokban és a filmekben, éppen e tárgyban. A hatalmas kis hazugságokban. Csak éppen lehet, hogy ki kellene húzni a fejedet a youtube-ról, ahol már a kilencszázadik spirituális felvilágosító videót nézted meg ma, és át kellene kapcsolni az egyik legmátrixosabb streamingre, a Netflixre, ahol ha jól keresel, akkor találni is fogsz. /egy jótanács: azzal, hogy megnézel naponta húsz spirituális témájú dolgot, még nem fogsz emelkedni. Akkor emelkedsz, ha tapasztalsz. Mégpedig élesben. A mátrixban. Úgy, hogy tudod, hogy ott vagy./

 

A mátrix ugyanis úgy működik, hogy az igazságot mindig közli, de szánt szándékkal elrejtve. Meg kell tanulni fordítva látni és fordítva gondolkodni, hogy átlásd a mátrixot, eme zsarnoki rejtett birodalom működését, ami nem lesz könnyű, mert még azok sem látják át, akik uralják. Átlátni a mátrixot lehetetlen. Tapasztalni kell benne. 

Tapasztalni és használni. Tudatosan. Mert benne élsz, és nem fogsz tudni csak úgy kimenekülni belőle, a megoldás az, HA MEGTANULOD TE URALNI A RENDSZERT ÉS NEM AZ TÉGED. 

Higgy nekem, dacára annak, amiket összeolvasol/nézel másoktól: AKKOR URALOD, HA TE IRÁNYÍTOD, ÉS KÉPES VAGY URALNI. ELTÜNTETNI NEM. 

Gyengíteni, szétszedni igen. Teljesen megszüntetni nem. 

Ugyanis ahol humanoidok élnek, ott valamiféle mátrix mindenképpen van. Kialakul a mentális és lelki kapcsolódásokból, még akkor is, ha nincs testük. Ha meg van, méginkább fognak teremteni a fizikai síkon. EZÉRT NEM AZ A LÉNYEG, HOGY MÁTRIX VAN. AZ A LÉNYEG, HOGY MILYEN MINŐSÉGE VAN ÉS FŐLEG, KIK IRÁNYÍTJÁK.

Amikor a Földön az első mátrix meg lett alkotva, az még eléggé nyilvánvaló és nyíltan felvállalt volt. A Régi Birodalom alkotása volt, ami arra az alap mátrixra lett ráprogramozva, ami már itt volt - lett, ahogyan a Lucifer Szövetség ide lett száműzve. Tudod, a STAR WARS szerintem majdnem egy az egyben igaz :) Szerintem ezzel nem mondok újat. 

Mert a Régi Birodalom “Halálcsillaga” pontosan úgy harcolt a Lucifer Szövetséggel a Földön, i.e. ötmilliárdban, ahogyan  azt az ikonikus trilógiát láttad, amikor gyerekkorodban tátott szájjal nézted végig harmincszor/év. 

Bizony, rákattantunk, és nem véletlenül. Felülmúlhatatlan ikon, és éreztük, hogy láttuk már ezt, ha nem is pont így. De láttuk. Méghozzá az idők kezdetén, itt, a Földön. Akkor, amikor azért harcoltunk, hogy saját teremtő mátrixunk legyen és a Régi Birodalom ne tudja azt felülírni. De felül tudta írni, és utána több újabb és újabb mátrixot teremtett ide időcsúsztatásokkal. Mindaz, ami az emberiséget foglalkoztatja évmilliók óta, az időutazás, a paranormális aktivitás, az okkult tanok, az odaát fogalma, az időrések, a távoli galaxisok, a messzi, hatalmas birodalmak, az eltitkolt történelem, és az azelőtti, az idő végtelen homályába vesző történelem, mindaz, ami évmilliók óta a kollektív tudatban van, nos, az mind ANOMÁLIA A MÁTRIXBAN. 

Olyan, mint a mátrix hibája. A kétszer ugyanott átmenő fekete macska. 

 

Az alábbi rész az ikonikus Rejtettkéz fórumból igen elgondolkodtató, és nagyon igaz: 

 “Rejtettkéz: Színészek vagyunk, játszunk az”Élet színpadán”. Ez a “Világ” egy illúzió, vagy “gondolat forma”. Senki sem hal meg valójában és valójában senki sem sérül meg. Az inkarnációk között te ezt nagyon jól tudod. De a játék szabályai biztosítják, hogy el kell felejtened azt, hogy valójában ki is vagy, szóval elhiszed, hogy minden “valódi”, amíg játszod az élet játékát. Ez egy alapvető előfeltétel, amikor te döntéseket hozol. Egyébként a játék nagyon könnyű lenne.
Ez a világ nem valóság. Bár ki tudjuk fejezni a Valóságot benne, ha így döntünk.

Kérdező: Ok, szóval a Te családod és az elit barátaid ugyanúgy csapdába vagytok ejtve a Földi birodalomban ahogy mi is, de miért propagáljátok és támogatjátok aktívan az leigázás erőit?

Rejtettkéz: Azért, mert ez az a rész amire szerződtünk hogy eljátsszuk ebben a játékban. Annak érdekében hogy “megnyerjük”(vagy sokkal pontosabban; hogy sikeresek legyünk) a játékot, annyira Negatív Polarizáltnak kell lennünk, amennyire csak lehetséges. Szélsőségesen Szolgálni magunkat. Erőszak, Háború, Gyűlölet, Kapzsiság, Kormányzás, Elnyomás, Népírtás, Kínzás, Erkölcsi bomlás, Prostitúció, Drogok, minden ilyen dolog és még több..., a mi célunkat szolgálják a játékban. A különbség köztünk és köztetek az, hogy mi tudjuk, hogy mi “játszunk”. Minél kevesebbet tudtok a Játékról és minél jobban elfeleditek, hogy “játékosok” vagytok, annál “értelmetlenebbé” válik az élet. Ebben a sok Negatív dologban, ellátunk titeket eszközökkel. De ti nem látjátok ezt. Nem az a fontos amit teszünk, hanem az, ahogyan reagáltok rá. Mi megadjuk nektek az eszközöket. Szabad Akaratotokban áll az, hogyan használjátok ezeket. Felelősséget kell vállalnotok. Csak Egyikünk van itt(ez a szó szerinti fordítás, de én úgy értelmezem, hogy azt kell belőle megérteni, hogy mindketten – a pozitív polaritás és a negatív polaritás EGYet képez itt, csak Egy van itt - Tom). Értsd meg ezt és meg fogod érteni a Játékot.”

Ahhoz, hogy elkapd a zsarnokok tökeit, meg kell őket értened. A végén már nem elkapni és elüldözni akarod majd őket, hanem az Egységnek és a Szövetségnek /két fontos intergalaktikus törvény/ megfelelően, egyezségre jutni velük, ugyanis ők akkor fognak távozni innen, mert ha a világ felébredt, már nem lesz okuk a maradásra. A Rejtett kéz a Régi Birodalom és Jahve hagyatéka, Enlil támogatásával sokadjára, 2023 éve /valójában több az időcsúsztatások miatt/ újraindítva. Ők ciklusokban gondolkodnak, és a ciklusuk mostanság jár le. Ők tudatában vannak annak, hogy zsarnokságuk ideje lejár, de megvan az időpont, amikor ők innen elmehetnek, ugyanis el akarnak menni. Ezt ne feledd. 

Addig amíg 3D-s tudatban te mindenáron ragaszkodsz a harchoz, addig ők itt maradnak. Ezt tudd. 

 

A 13 Univerzum közül a Zsarnokok Univerzuma az a hely, ahol mindezt, az egészet, a Régi Birodalom és a Domain működését, azt, hogy a többi univerzumban és a miénkben mi helyük, a Rejtett kéz működését megértheted, és hidd el nekem, megdöbbentő lesz. 

NE GONDOLD, HOGY AZ A TÖREKVÉSE A SPIRI VILÁGNAK, HOGY AMÍG AZ EGYSÉGET ÉS ISTENT HANGOZTATVA VERIK A MELLÜKET, NAGYON SZERETNÉNEK KIIRTANI ÉS FÖLDDEL EGYENLŐVÉ TENNI EGY IDEGEN FAJT, AMI ÉVMILLIÓK ÓTA URALKODIK RAJTUNK, NOS NE HIDD, HOGY EZ AZ EGYÉBKÉNT ÁLSZENT ÉS IRRACIONÁLIS GONDOLKODÁS EZ NEM A HÁTTÉRHATALOM ÁLTAL IRÁNYÍTOTT, ÉS A MÁTRIXBA PROGRAMOZOTT ESZME. 

Mert ugyanis az. Tipikus háromdimenziós állati területvédő ösztönről tesz tanúbizonyságot olyan emberek szájából, akik magukat már-már a Szentlélekkel teszik egyenlővé. Én nagyon régóta preferálom az Egységet és a Szövetséget, és akik velem haladnak az úton, ezt tudják, és elfogadják, mert kezdik megérteni: Addig van harc, és szenvedés, amíg harcolsz. 

Önmagadon emelkedsz felül, és azon gyengeségeden, hogy birtokolni akarsz akár egy egész bolygót, ha tudsz szövetségre lépni, mert olyankor magaddal is végre szövetséget kötsz. Mindaddig, amíg ez nincs így, mindaddig, amíg mindenki azt hangoztatja véresszájúan, hogy hogyan kell itt GYŐZNI, addig mindenki háborúban lesz. Önmagával és a világgal is, és tudod, ez a háború az, amit senki sem  nyerhet meg. A minket uraló zsarnokok ezt is tudják, gerjesztik és kihasználják. Persze, ez egy kihívás is egyben, hogy mikor ébredsz már fel. 

Az, hogy a Fény majd győz, megmondom őszintén, NEVETSÉGES. 

Nem győz semmilyen fény, sem semmilyen sötétség. 

Egység van, azaz nem győzni kell, hanem egységre és szövetségre lépni. Ezt persze nehéz megtennie annak, akik évtizedek óta abban hisz, hogy a Fényt kell szolgálnia - nagy háttérhatalmi átverés a nagy kelléktárból -, és akkor majd győzni fog a fény. 

A fény győzedelmeskedését évezredek óta értik félre az emberek. 

A fény győzedelme nem más, mint a FELÉBREDŐ TUDAT DIADALA A TUDATLANSÁG MÉLY SÖTÉTSÉGE FELETT. 

ILLUMINATI.

Ugyebár. 

Szóval. Nagyon izgalmas tréning lesz, és biztosíthatlak róla, hogy többször fogsz leülni, ha véletlenül állva hallgatnál, ami nem valószínű:) 

De nagy harcos vagy, ezért neked való, és a harc önmagadban önmagadért zajlik és ez bizony tény. Ne hagyd magad tovább manipulálni, tudd meg az igazságot. 

Gyere velem, megmutatom neked, MI A MÁTRIX. :) 

 

A TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: A BIRODALOM VISSZAVÁG. AZAZ A ZSARNOKOK UNIVERZUMA. HALÁL ÉS ESEMÉNY KAPUK. Átütő tudatnyitás és áttörő információk, nem akármilyen energiákkal. 

  • MÁSODIK RÉSZ: A ZSARNOKOK UNIVERZUMÁNAK BEJÁRATA. NIBIRU ÖTÖS MÉLYSÉG. ENLIL ÉS AZ ŐSI SZÖVETSÉG. AHOL A KIRÁLYOK ÉS AZ ISTENEK HARCOLNAK.

  • HARMADIK RÉSZ: MÁGIKUS SZUPERESZKÖZÖK, NIBIRU ÖTÖS MÉLYSÉG. /… elláttunk titeket eszközökkel, de ti nem látjátok..Rejtett kéz/

  • NEGYEDIK RÉSZ: EGYLÉLEK ÉS A SZERELEM FELETTI URALOM. 

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023

MÁGUSKÉPZÉS

A RETTENTHETETLEN. ZSARNOKOK UNIVERZUMA, NIBIRU ÖTÖS MÉLYSÉG

2023. június 25. Skype

16.00-20.00

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Áldás

Eszter

Fényhozó - Lucifer Szövetség

 

Szólj hozzá