2023. júl 05.

A KINCSESBÁNYA ÉS A SZÉF

írta: Eszter 777
A KINCSESBÁNYA ÉS A SZÉF

A BŐSÉG UNIVERZUMA. NIBIRU HATOS MÉLYSÉG

EGY EGÉSZ UNIVERZUMNYI BŐSÉG

NIBIRU HATOS MÉLYSÉG

A BŐSÉG UNIVERZUMA

A KINCSESBÁNYA

 

Egy egész univerzumnyi bőség…? Na persze. Nagyon jó lehet nekik odaát, egy párhuzamos világegyetemben. Folyik a pezsgő, a nők, a pia, a szex, a drog, a yachtclubok egymást érik, mindenki Guccit hord és mindenki kőgazdag. Király lehet. 

De kár, hogy én ezt sose érhetem el. - mondod magadnak. 

Mert a te világod a szükséget éli, és te magad is. 

Sose felejtem el a Szaturnusz istenei közül a Szükség nevezetűt, aki azt mondta, ha Szükségnek hívsz, szükségként jövök, ha bőségnek hívsz, akkor úgy fogok jönni. Te döntöd el. 

 

Csakhogy. Ezt Te nehezen tudod elhinni. A fizikai életed nem ezt mutatja. Hiába hívogatod, könyörögsz neki, kéred, térdepelve, vagy állva, vagy fekve, vagy bárhogyan. Hiába érzel hálát, meg örömöt, hiába kéred, kívánod, teremted, leírod, lerajzolod, lefested, meditálod, nem jön az a bőség. Az “istennek sem” jön. 

Sehogy sem. 

A csodálatos meditációból feléledve körbevesz a rideg valóság. Számlák, hitelek, árverések, gondok, drága kenyér, drága benzin, drága erőforrások, drága mindenség. 

Egy darabig megy, hogy hazudsz magadnak, majd lesz valahogy. /egyékbént mindig így van, valahogy mindig lesz, olyan még nem volt, hogy ne lett volna sehogy :) /, de azért valljuk be, már kezdesz nagyon elfáradni. Már eleged van. 

Fáraszt  a mátrix, betelt a pohár. Legszívesebben a Földről is kiszállnál sokszor, ha lehetne. Eleged van a pénzlehúzó bajnokokból, a hitelpénz rendszerből, abból, hogy itt mindenki a pénzt nézi, hogy a pénz az egyetlen kiút mindenből - jó hogy, a hitelpénzrendszer így van megalkotva szándékosan -, hogy ha nincs pénzed, egy senki vagy, de ha még bőséged sincsen… 

Persze, ezerszer a szádba rágtuk már, én is, mások is: A BŐSÉG NEM EGYENLŐ PÉNZ. A PÉNZ A BŐSÉG PUSZTÁN TÍZ SZÁZALÉKA, LEHETNE - HA ÚGY TEKINTENÉL RÁ, A BŐSÉG EGYFAJTA MEGJELENÉSI FORMÁJA. CSAK EGY FAJTA A SOK KÖZÜL. 

Mert annyi mindenben lehetne bőség. Szerelemben, jósorsban, szerencsében, boldogságban, ételben, italban, térben és időben, szexben, nyugalomban, békességben, és így tovább, és így tovább. 

De. Ez a mátrix rendszer, amiben élünk, csak azt támogatja, ami őt szolgálja. 

Ahogy mondani szoktam: ami a mátrixból jön, az a mátrixé. Legyen az hamis párkapcsolat, mátrixból megkeresett alkalmazotti bér, mátrixból ilyen-olyan módon megvett szex /nem csak szexipari szolgáltatók által, hanem ahogy egy ismerősöm szokta mondani: ha van pénz, van nő, ha nincs pénz, nincs, nő./legyen az mátrixban megélt nyugalom, amit a mátrix bármikor el is vehet, legyen az bármi, amit onnan kapsz, az oda megy vissza. 

Ez önmagában amúgy így természetes.

Mert a mátrix önmagában annyit jelent, hogy háló, hálózat. 

Mindennek van mátrixa, a földi ökoszisztémának is, az emberi tudatnak is, a kollektívnak is, az infrastruktúrának is, a pénznek is, és van mátrixa az isteneknek is, MINDEN ATTÓL FÜGG, HOGY TE HOVA CSATLAKOZOL BE, illetve SZÜLETÉSEDTŐL FOGVA A MÁTRIXBA KÖTÖTTEK BE, TEHÁT HONNAN CSATLAKOZOL KI. 

Ezen múlik minden. 

Ezen felül. 

Távolról sem múlik minden csakis rajtad. Bár így lenne, ugye? Akkor nálad is dőlne a lé, a nők, a luxus és a pezsgő. Vagy a nyugalom, egy alpesi házban, vagy a tengerparton. Kinek mi a bőség.

Vagy életed szerelmével álomnyaraláson lennél. 

Tudod te is jól, hogy nem okoznál magadnak akkora károkat, amelyek most esetleg az életedben vannak, józan paraszti ésszel. Lehet még sokáig magadat gyűrni amiatt, mert hitelt vettél fel, mert ekkor meg ekkor rossz döntéseket hoztál, mert nem tudod eladni a házadat, mert nem tudod eladni az autódat, mert ezt tetted, meg azt tetted, vagy mert életed akkori szerelmét elüldözted, vagy az amerikai álommunkát visszautasítottad. 

Sokáig rághatod még magadat azon, miket csesztél el, és vajon milyen hatásra tetted. 

Én azt mondom, felesleges. 

Mert nem ezen van a hangsúly. 

Sokkal inkább azon, innen hogyan tovább.

Azt elmondhatom, hogy a Vonzás Törvénye működik.

A Teremtő Folyamat lépései:

  1. KÉP

  2. ÉRZÉS

  3. GONDOLAT

  4. CSELEKEDET.

Ez azóta sem változott. Csakhogy a minket körülvevő, a teremtést és az önálló gondolkodást nem támogató mátrix réteg pontosan ezeket manipulálja:

KÉP

ÉRZÉS

GONDOLAT

CSELEKEDET.

 

Aki nem tanul meg fordítva gondolkodni -SEMMI SEM AZ, AMINEK LÁTSZIK, MINDENNEK AZ ELLENKEZŐJE AZ IGAZ-, és nem tanulja meg beazonosítani az agymosást, az elveszik. Aki saját magáénak érzi azt a számtalan negatív érzést és gondolatot, illetve saját hibájának azt, amikor cselekvőképtelenné van téve, aki minden gyökeret magában keres, az elveszik, mint Krisztus a keresztfán. 

Erre jön még rá, jut eszembe a Krisztus-képről, a felsőbb erők képe, akik mindent elrendeznek helyettünk, illetve majd ők tudják, mikor kell minket megbüntetni. Szélsőséges példa erre az az amis közösség, ahol nem gyógyítanak ki a tüdőbajból, mert “Isten akarata”, így hagynak meghalni. 

Vagy a hitgyüli, ahol “Isten akaratából” add oda a házad, és a teljes vagyonodat. Mert ugye nem elég a sok külső blokkolás, még az emberek is egymás alá vágnak bőség tekintetében, nem csak pénzben, hanem párkapcsolatban és minden másban is. Erre vannak sokan programozva, és ezek nem csak “hozott családi minták”, hanem bizony a jó öreg Régi Birodalmi programok is. 

Szóval ha bőséget teremtesz, meg kell tanulnod vigyázni rá. 

Mint egy széfben. Nem azért, mert paranoiásnak kellene lenned, mondván, mindenki elveszi tőled. Ez nem igaz. Ez amúgy is hozzáállás kérdése. Azért, mert amit Eredendő Bőségként teremtesz meg, afelett te rendelkezel. Vagyontárgyak, készpénz, bankszámlán lévő pénz, ingatlanok, ingóságok. Párkapcsolat, család, jövő, sors. Gyermek, tanítás, segítés, tanulás. haladás, fejlődés, önfejlesztés, sikerélmények. Képességek, erő, akarat, elhivatás.

Azonban. Itt Magyarországon mélységes mély kuss van arról a fősodratúban, hogy mi várható. Itt van a küszöbön az Éhínség Lovasa. Láttam olyat a jövőben, akár jövő év elejére, hogy a bankszámlákat befagyasztják, mert a bankrendszer omlik. Ez egy nagyon kétesélyes dolog, hogy megtörténik-e. Ugyanis globális szinten hatalmas rizikóval jár, és nyilvánvalóan a Great Reset része lenne. A bankrendszernek és a tőzsdének azonban össze kell dőlnie - először a tőzsdének, azután a bankrendszernek, mindez nyilván órák leforgása alatt, majd onnantól a teljes hitelpénzrendszernek, ha itt új világot akar a háttérhatalmi elit, márpedig azt akar, és persze egységes virtuális világ valutát és egységes Világbankot. Abszolút centralizáltságot. 

Egy nagy központi hatalmat. 

Amiért ez az egész kétesélyes, még csak nem is az, hogy a háttérhatalomban esetleg vannak jófiúk. Inkább az, hogy szerintem azon veszekszenek, kié legyen a hatalom a közös fővezetésben, az egységes nagy központi hatalomban, ami onnantól nyilvánosan is a világ egyedüli ura, vagyis urai, mert többen lennének. 

Afféle új szindikátus, a római, pontosabban, az azt megelőző atlantiszi társadalmi rendre alapozva. Merthogy ott is jelen voltak. Mindenhol mindig jelen voltak. Ha leállítják a rendszert, utána újraindítják, de globális forradalmakat okozna a bankszámlák lefagyasztása, és az infrastruktúra teljes felborulását is. Konkrétan több milliós /minimum/ halálos áldozattal járó óriási forrongások, háborúk és egyéb fincsiségek kísérnék az áttállást. Ezért KÍVÁNCSIAN VÁRJUK, VAJON MI A TERV, MERT HOGY EZT MEG FOGJUK TUDNI A TRÉNINGEN. 

Tudnunk kell,ők mit terveznek, és mi hogyan simíthatjuk ki. Az egészen biztos, hogy ahhoz, hogy a hitelpénzrendszernek vége legyen, a jelenlegi pénzügyi rendszert fel kell számolni. Azonban nem mindegy, hogy milyen tempóban és hogyan. Persze, most jössz nekem a Nesara Gesarával, amiben okkal nem hiszek. Vagyis úgy mondanám: az is az ő kezükben van, és ha te tényleg elhiszed, hogy vannak olyan jófejek, hogy hagynak nekünk ilyen kiskapukat, akkor tévedsz. A Great Reset része minden, így ez is. Beépített lehetséges változat, egy újabb program. Ne légy naiv. Gondolkozz. 

A bankszámlák pedig egy dolog. Ha azokat befagyasztják, minden borul, és hidd el, hogy crypto - az is az ő kezükben van egyébként, csak szólok, akármit is akarsz hinni -, vagy az alternatív bujtatott számlák, mint a Revolut, a Paypal ésatöbbi, csak kis ideig tartanák magukat. Hiszen itt minden a pénzrendszerhez van kötve. Ha fáj, ha nem fáj, a crypto is, és az Etherium is. Dacára hangzatos nevének, akkor is. 

A kp-vel is bajok lesznek, pillanatok alatt lenullázhatják minden készpénz és minden bankjegy értékét a világ összes országában, tökmindegy, hogy most milyen valutára esküszöl, CHF, USD, GBP, EURO. Egyik sem fog érni SEMMIT. 

Arany? Úgy játszanak az árával majd, ahogyan akarnak. Kereslet-kínálat alapon ugye, ha hirtelen mindenki felvárásolja a világ arany, ezüst, réz és gyémánt készletét, az égegyadta világon semmit sem fog érni majd. Mert ilyen a piac. 

Az eddigi gazdasági válságok csak főpróbák voltak. 

Az éles menet még csak ezután jön, bármilyen formában és tempóban is, de jön. 

Ezért most elmegyünk a BŐSÉG UNIVERZUMÁBA, A NIBIRU HATOS MÉLYSÉGÉBE, hogy megtudjuk, mi a terv és mi mit tegyünk, egyáltalán mit csináljunk a jövőben a bőséggel, mik a kilátások és mi min tudunk változtatni. /mindenen, de nem érdemes mindenen változtatni egyébként/. 

 

Igen, van egy egész univerzumnyi bőség,  bőségteremtési technika, lehetőség és kiút. Én a magam részéről a mátrixban keringő spiri reménykeltésnek nem dőlök be, mint a Nesara, a Gesara és az alapjövedelem. Eddig is én irányítottam az életemet és ezután is én fogom, neked is ezt javaslom.

Namármost. Ha a pénz, ami egyes egyedül tud igazán veszélyben forogni a következő évek tekintetében, pontosan az anyagiak, a piszkos anyagiak, mint bankszámlapénz, rejtett számlákon lévő pénz, ingatlanok, ingóságok, arany, ezüst, valuta ésatöbbi, akkor AZ EREDENDŐ BŐSÉG aminek ez pusztán tíz százaléka, szóval ennyit tudnak elvenni tőled, hát úgy gondolom, marad még KILENCVEN SZÁZALÉK

Tudod, mit gondolok? Ha egységes virtuális világvalutával fogunk fizetni, nagyjából teszek rá. Akkor azzal fogunk. Akkor nekem is így fizetnek, és én is így fizetek. Nem mindegy? 

Nem mindegy, hogy nyomtatott papírral, bankszámlán lévő forinttal, arannyal, csere kereskedelemmel, vagy virtuális pénzzel fizetsz? Egy egységes virtuális világvalutát amúgyis nagyon-nagyon könnyen kézbe lehet venni az istenek vezettetésével, sokkal könnyebben, mint a mostani, átláthatatlan pénzügyi rendszert. Ami követhetetlen.

Egy egységes világvaluta alapvetően még csak árfolyamot sem tud felmutatni, legalábbis olyat nem, amit máshoz viszonyítasz, ha nincs más valuta a piacon. 

Onnantól mindent az határoz meg, hogy te miért mennyit kérsz belőle, vagy miért mennyit adsz belőle, és a piac is úgy nézne ki, hogy az árfolyamot max a szolgáltatások árazása jelenti, és nem pedig a hektikus tőzsdei mozgások és tőzsdei manipulációk, ahogyan most. 

Nekem édesmindegy. 

Mint mondtam, magasról teszek rá, és azért, mert a mátrixban alapvetően mindennek megvan az ára. A mátrixon kívül meg nem vagy fizikai testben. Amíg élsz, addig azonban abban vagy, és amíg abban vagy, bármilyen kereskedési forma is van idelent életben, te mindenért fizetni fogsz és mindenért fizetséget fogsz kérni.

Arról ne álmodozz, hogy visszatérünk ókori állapotokba, és csere kereskedelemmel fogunk fizetni egymásnak. Nagggyon szép elgondolás, de gondolj már bele, hogy el kellene vinned a boltba három tehenet, négy nyulat és öt tyúkot, ja és még esetleg egy birkát is, meg még kétszáz tojást. Aztán kapsz cserébe négy tetőlécet, három csavarozógépet, egy vödör falfestéket és négy doboz szöget.

Király. 

Azért találták ki a fizetőeszközt, hogy ne kelljen elhurcolni A pontból B pontba ezt a sokmindent. Ez tényleg így volt. Az annunakik vezették be az aranypénzeket és az aranyrudat. Az aranyrudat a Nibirura szállították űrhajókon, így tömörítették az aranyat, hogy kisebb helyen sok férjen el. 

Amire figyelned kell, az nem az lesz, hogy milyen pénznem, milyen valuta, hanem hogy legyen MÖGÖTTE FEDEZET. Ezt tudod. Aranyfedezet mondjuk. 

De. Ezt sem lehet majd sokáig tartani, hacsak nem változtatunk meg mindent addig a bőségáramlásban, mert akkor akár még lehet is. 

Szerintem azon van a hangsúly, hogy kinek a kezében lesz a teremtés a döntő pillanatban és onnantól, nem azon, hogy mivel fogunk fizetni. 

 

A NIBIRU HATOS MÉLYSÉGÉBŐL előhozzuk azt a teremtő őserőt, ami itt már nagyon régóta hiányzik, a mindennapi gondokba belefáradt emberek életből. A tiédből is. Az enyémből is. 

Egy egész univerzumnyi teremtő erő van odaát, valamint sorsirányítás és sorsteremtés. Semmi de semmi nem függ a mátrixtól… csak ha elhiszed. 

Tudod, hogy a mátrix tükör. Tükröz valamit, ami nem igaz. A tükör mögé kell nézni, és ezt is tudod. A valóságba, ahol Neo járt és ahová te is tartasz és ahová te is tartozol. 

Sokmindent fogtok megtanulni a várva-várt BŐSÉG UNIVERZUMA Tréningen. Olyan dolgokat, amiket itt, a mi világunkban sose fognak tanítani. Olyan közvetlen és azonnali teremtési technikákat, amelyek segíteni fognak most Neked abban, hogy helyrerázd az életedet és nem csak a pénz tekintetében, hanem minden másban is. 

Emelő tréning lesz, ez egészen biztos, és imádni fogjátok, mert fel fog tölteni Titeket. Nehéz körökön vagyunk túl, ZSARNOKOK UNIVERZUMA, BÖLCSŐ UNIVERZUMA, LÁNCOK UNIVERZUMA.

Ideje lazítani, és elvonatkoztatni a mátrixtról. 

Azt tudnod kell, hogy A TEREMTÉSHEZ MOST MÁR NEM ELÉG A HIT ÉS A HÁLA. Főleg ha a hit rossz rendszerekbe és rossz ideológiákba van vetve. 

És még valami. SOHA DE SOHA NE HÍVJ A TEREMTÉSHEZ ANGYALOKAT, MERT ŐK A MÁTRIX HAMIS TEREMTMÉNYEI, A MÁTRIX HAMIS ASZTRÁLSÍKJÁN, EGYFAJTA HOLOGRAMOK. 

És végezetül.

HA MÁR EMLEGETEM AZ ÖTÖKET, Ö KULCS ENERGIA A MÁTRIXON KÍVÜLI TEREMTÉS BEINDÍTÁSÁHOZ, VALAMINT A HETEKET, ÖT MINŐSÉG ÚGYSZINTÉN EHHEZ, MIND A NIBIRU HATOS MÉLYSÉGÉNEK RÉSZEI. 

 

Tudod, van az asztrálon két olyan ász is, amit érdemes lenne használnod, és méghozzá félelem nélkül. 

Az egyik a FEKETE SÁRKÁNY. 

A másik a FEKETE LÓ. 

Ezek mindketten a Jupiter és a Szaturnusz közötti bolygóhídon érhetőek el. 

Ez azt jelenti, hogy oda kell menned gondolatban, arra a hídra. Az a híd vezet át az áldozatiságodból, amit hibásan a Szaturnusz gyűrűihez társítasz tudat alatt /ördögi körök/, a Jupiter bőségébe. Valójában mindkettő fontos, a Szaturnusz is, a Jupiter is. 

A Szaturnusz pusztán - ha jól viszonyulsz hozzá -, a nézőpontodat változtatja meg. 

A Fekete Ló bevezet a saját mélységedbe.

A Fekete Sárkány pedig a saját setétségedbe, amivel eddig nem akartál szembesülni, és ami megmutatja azt a saját Inferno-dban, /A TUDATALATTI TUDAT, A MÉLYSÉG ELŐSZOBÁJÁBAN/, ami valóban a te sarad ebből az egészből, ami most körülvesz. 

Aztán vannak még más szuperászok is a börtönbolygó szükségellenes bulijában az áramló bőség érdekében. 

A HETEK ÉS AZ ÖTÖK. 

A Szaturnusz  minőségei és istenei. 

A Hetek: 

SZERETET

ALÁZAT

HŰSÉG

ÖNÁTADÁS

HIT 

BIZALOM

 

Az Ötök: 

Veszteség

Csalárdság

Magány

Soha Többé

Szükség

 

A HETEK AZ ELSŐK, A SZABADOK. 

Szembesítenek a küszöb őrével, melyet nem mersz átlépni.

Nem mersz szeretni. Félsz, hogy sérülsz. Páncélban jársz. Csakis az elfogadásra nyílsz ki.

Nem mersz alázatot tanúsítani, mert az alázatot a megfelelési kényszer álruhájába csomagolod. Tudod, az Alázat Istene rejteget valamit a ruhája alatt. A tőrödet, melyre rá van írva az aktuális feladatod, és alázattal kell másokat ébresztened vele, azt is bevállalva, hogy nem fognak téged ezért szeretni, hiszen azokkal a részeikkel szembesíted őket, amiket ők magukban nem akarnak elfogadni, az ő "sötét oldalukat", hiszen mindenki csak fényt akar magában látni, azonban ez nem így működik. Az önmagad elfogadása a sötét részeid elfogadásával kezdődik, és azok kordában tartásával, hogy a sötétségedben lévő negatív érzéseket tudd transzformálni.

Nem mersz úgy hűséget elfogadni, hogy az nem a te elvárásaidat követi, hanem KI AKAROD KÉNYSZERÍTENI a másikból, elvárod tőle, hogy ha veled van, akkor hű legyen hozzád, és ha nem teszi, kidobod... Mert még mindig nem érted, hogy a hűségnek a testhez semmi köze, az a lélekből jön.

Nem mersz egységbe lépni senkivel. Tudod, az Egység Istene eléggé homályos, ködszerű ruhát hord, amíg nem mersz vele eggyéválni, mert pontosan azok a részek homályosak, melyeket magadban nem fogadtál el.

Nem mered magadat átadni, mert az Önátadásról hazudsz a legnagyobbakat magadnak, és ezt mélyen belül te is tudod... Hiszen nem az az önátadás, amikor látszólag mindent elfogadsz és megengedsz. Az az Önátadás, amikor MERED MAGADAT ADNI, és nem félsz attól, hogy a másik nem fogad el olyannak, amilyen vagy, azonban az Egyensúly az egyensúly, nincs kecmec, neked is el kell fogadnod őt olyannak, amilyen.

Ha pedig valamire nemet mond, csupán azt teszi, amit kell. Önmagát választja és ez nem önzés, hanem szabad akarat.

A hitedet kivetíted másokra, és amikor nem az történik, amiben hittél, őket okolod. A hitedet magadba kell vetni, nem másba, és magadban kell hinned elsősorban. Mert ha magadban hiszel, akkor tudod, hogy a dolgok nem fognak azért félrecsúszni, mert a másik nem tette, amiben hittél, hogy tenni fogja.

Tudod, a Hit Istene mindaddig, amíg a te hited sérült, cseppet sem bizalomgerjesztő alakban jelenik meg, hiszen a Hetek pontosan úgy jelennek meg, amilyenek ezek a minőségek bennünk.

Bízni pedig főképp nem mersz, mert mások már aláásták a bizalmadat, és a félelem-fájdalom-harag kötéseid miatt másokra vetíted rá a korábbi bizalmatlanságodat. A Bizalom Istene mindig álruhában jön. Ő az egyetlen, aki mégannyira sem tükröz téged, mint a többi, sőt, a Bizalom Istene próbára tesz, vajon tudsz - e bízni úgy, hogy a bizalmadat elvárások nélkül adod.

 

A Hetek a Fekete Ló Szeren jelentek meg először nekünk, és cseppet sem voltak szépek első látásra, mert bennünk ezek a minőségek nem voltak a helyükön. A Fekete Ló lovasa pedig a Társunk volt, aki azt mondta:

"Mindig akkor jövök, amikor nem számítasz rám."

"Soha nem azt fogom tenni, amit elvársz tőlem. "

" A páncélomat csak akkor vetem le, ha elfogadod, hogy páncélban jövök."

A Hetek a "heten mint a gonoszok " egyház által meghamisított metaforájának megfelelő Első Istenek, akik a Teremtésben az Elsők voltak, és a Szaturnuszhoz tartozó erősen tanító, szembesítő entitások, akik megtanítanak átértelmezni azt, amit a mátrixban látsz.

"Mi soha nem szolgáltunk senkit. Mi soha nem fogjuk azt mondani, amit hallani akartok. Szabadok vagyunk, és nem hívásra érkezünk, hanem akkor, amikor a legkevésbé sem számítasz ránk. Megmutatjuk a sötét részeidet, amiket eddig tagadtál, hiszen te mindig csak jó akartál lenni. Senki sem csak fény vagy sötétség, mindenki EGY. " / a Hetek szavai/

 

A Fekete  Sárkány a másik négy mellé integrálódik be ugyanúgy, mint a Fekete Ló - saját eleddig elfogadatlan sötét részünk - az Arany, Fehér, Ezüst és Vörös Ló mellé. Van Arany, Fehér, Ezüst és Vörös Sárkányunk - akik a Szabadságot, Szerelmet, Eredetet és Küldetést képviselik, akárcsak a lovak, ugyanebben a sorrendben. Azonban míg a lovaink húzzák a szekerünket előre a Teremtővel való Egység felé, a sárkányaink védelmeznek minket, sokszor önmagunktól is, máskor másoktól, és élesen mutatják az utat, hogy kiigazodjunk. A Fekete Sárkány megmutatja neked, hogy te magad hogyan bántod magadat. Hogyan ölöd magad a Szaturnusz gyűrűinek végeláthatatlan karmikus bugyraiba elmében és lélekben, és hogyan szabadulj. Ne szenvedj tovább, és ne hazudd magadnak tovább, hogy a szenvedés, a zéró pont alatti tartomány az normális. A valódi világ a szeretetben kezdődik, és ennek az önmagad szeretete is része, mely egy a mások szeretetével. Az Egységet nem csak látni kell, hanem érteni is :)

Fekete Sárkányunk nem sötét entitás, mégha éjfeketén csillogó is a színe.  Olyan egyensúlyfenntartó entitás, aki mindig tudja, látja, elbillent a libikókád, vagy túlságosan fenn vagy a fényben és tudnivaló, zuhanni fogsz, vagy odalenn a sötétben kuksolsz és azt firtatod magaddal, hogyan sajnáld még jobban magadat, mások pedig mindenben hibásak… Egyik sem jó állapot.

Légy EGYENSÚLYBAN, Fekete Sárkány megtanítja neked ezt. ÖRÖK EGYENSÚLY, VESZTESÉG NÉLKÜL.

A Veszteség amúgy sem létezik, ő maga mondta, az Ötökből :)

Éppen ezért a fekete mágia, mely a Ötöket pedzegeti benned /Veszteség, Csalárdság, Magány, Soha Többé, Szükség/, egy ILLÚZIÓ, hiszen ahogy az Ötök sem léteznek, úgy a fekete mágia sem létezik, csupán az Egységből kivált fény - árnyék.

KEZDETBEN NEM VOLT MÁS, CSAK SÖTÉTSÉG, VÉGTELEN ÜRESSÉG AZ ŰRBEN, A SEMMI. EZ VOLT AZ UNIVERZUM, RÉGES-RÉGEN, AZ IDŐK KEZDETE ELŐTT. MAJD SÖTÉTSÉG MEGTEREMTETTE A FÉNYT, MERT SZÜKSÉGE VOLT ARRA, HOGY ÉRTELME LEGYEN LÉTÉNEK.

EKKOR FÉNY MEGIJEDT SÖTÉTSÉGTŐL ÉS HARCOLNI KEZDETT VELE.  FÉNY NEM AKARTA ELFOGADNI SÖTÉTSÉG LÉTEZÉSÉT, ÉS MINDENÁRON SZÁMŰZNI AKARTA ŐT, MINÉL MESSZEBBRE MAGÁTÓL, ELFELEJTVÉN, HOGY BELŐLE LETT. FÉNY MINDEN ESZKÖZT BEVETETT, ÉS ÉVMILLIÁRDOKON ÁT HARCOLT SÖTÉTSÉG ELLEN, AKI KÖZBEN VÉGZETESEN BELESZERETETT FÉNYBE.

CSODÁLTA SZÉPSÉGÉT, EREJÉT, BÁTORSÁGÁT. MAJD FÉNY EGY NAPON RÁÉBREDT, Ő SÖTÉTSÉG RÉSZE ÉS SÖTÉTSÉG AZ Ő RÉSZE, SÖTÉTSÉG AZ Ő ALAPJA, FÉNY RÁ TÁMASZKODIK ÉS ÚGY LÉTEZIK. MERT A SÖTÉT RÉSZEIDET ÁTTRANSZFORMÁLVA FÉNNYÉ ALAKÍTVA TEREMTED MEG AZ EGYSÉGET. ÉS EKKOR FÉNY NEM  HARCOLT TÖBBÉ SÖTÉTSÉG ELLEN, HANEM ELFOGADTA ŐT ÉS EGGYÉVÁLT VELE. EKKOR LETT EGYENSÚLY ÉS EGYSÉG.

 

Nnna. Hát ez a kettő egy-egy régi cikkemből származó részlet volt, de átolvasva, úgy érzem, ez most kell Nektek, hogy megadja az alaphangot a Bőség Univerzumához, ami amilyen csodás, olyan erős is. 

Ezek a minőségek is jól meg lesznek dolgozva benned, hogy a Bőség Univerzumába be tudj lépni, és végre értsd is, ami ott van. 

Titokzatos és izgalmas lesz, mint mindig :) 

Mire az Éhínség lovasa ideér, már minden Univerzumból előhozzuk azt, ami kell nekünk, hogy mi készítsünk tervet.

Mert.. “ha nincs terved az életedre, majd lesz rá valaki másnak.” /Tony Robbins/.

 

A TRÉNING TÉMÁI:

  • ELSŐ RÉSZ - A NIBIRU HATOS MÉLYSÉGE. PÉNZ ÉS SZERETET.EGYSÉG KAPUK. SETH VILÁGA. /imádni fogjátok/. A BŐSÉG UNIVERZUMÁNAK BEJÁRATA.

  • MÁSODIK RÉSZ - A HETEK ÉS AZ ÖTÖK. A BŐSÉG UNIVERZUMA. TEREMTŐ TECHNIKÁK ÉS NAGY IGAZSÁGOK. 

  • HARMADIK RÉSZ - MÁGIKUS SZUPERESZKÖZÖK.

  • NEGYEDIK RÉSZ - EGYLÉLEK VAGY IKERLÁNG?? EMELKEDÉS AVAGY KÍN? BŐSÉG VAGY SZÜKSÉG? DETERMINÁCIÓ VAGY TEREMTÉS? 

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023

MÁGUSKÉPZÉS

A BŐSÉG UNIVERZUMA

NIBIRU HATOS MÉLYSÉG

2023. július 9. vasárnap, Skype

16.00-20.00

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

Áldás

 

Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség

 

 

Szólj hozzá