2023. júl 19.

A RÓZSASZÍN KÖD

írta: Eszter 777
A RÓZSASZÍN KÖD

A SZERELEM UNIVERZUMA - NIBIRU KILENCES MÉLYSÉG

A RÓZSASZÍN KÖD �

A SZERELEM UNIVERZUMA 

NIBIRU KILENCES MÉLYSÉG

A Szerelem hullámhosszán

 

Nos.. :) Az biztos, hogy ez jó lesz :) A Szer.Elem mint legmagasabb teremtő elem - mellesleg a Földön végzetesen elkorcsosítva, de a MINTÁK jó részét már lehoztuk, hogy ezt felülírják - és a szerelem mint kapcsolódás jin és jang között, na ez tényleg jó lesz :) 

Az Szerelem Univerzuma az a hely, ahol nullpont energia teremtő tér van jelen, szóval a semmi és a minden. Ami egymásból lesz, van, volt. 

Egy nagy tér, amit be kell tölteni, ahogyan a VALÓDI szerelem be szokott tölteni minket, amikor elér. 

Írtam már korábban a szerelem frekvenciáról, ami a Van Allen övekből jön. AMOR NYILAI.

A Van Allen övek a Földet körülvevő mágneses erőtér részei, és befogják a Naprendszerből és azon is túlról jövő frekvenciát, és szétoszlatják a bolygón. EZZEL SZEMBEN VOLT FELÁLLÍTVA ITT ÉVEZREDEKIG A FREKVENCIAZÁR, AMIT TAVALY TÖRTÜNK SZÉT. 

Ami többek között pontosan azt a szerelem frekvenciát nem engedte be, ami pedig létfontosságú idelent - már annak, aki valódi szerelmet akar, nem hamisat, nem kirakatot, nem gyermekért és házért köt házasságot, és nem szexért lép bele egy kapcsolatba, esetleg lakhatásért, és még sorolhatnám.

Aki valódit akar, annak a szerelem frekvencia kell, ami gyönyörűen lehívható a Van Allen övekből. Nem az angyalok kebeléből, hanem fizikálisan quantum térben a Van Allen övekből. 

Ha ez a frekvencia elér, na arról elmondhatom, hogy egy csoda. 

"The power of love cleaning my soul"/Frankie goes to Hollywood "/

Megtölt belülről, letisztít kívülről, felemel és felráz. Merthogy van még élet azután is, hogy megbántottak, megsértettek, kifasíroztak, kicsináltak, megcsaltak, megloptak, érdekből voltak veled, vagy csak a szexért, van élet a rossz házasságok és sárdobálós válások után, van élet a szexuálisan, érzelmileg és anyagilag kifosztott, sötétbe zárt létezés után is.. csak tényleg akarni kell. 

Nem ülni és várni, hogy a herceg/hercegnő bekopogjon az ajtódon. Tenni kell érte. No nem azt, hogy a nő megy a férfi után, a férfi meg menekül előle,, “tartsd fenn a rezgést” magyarázattal mellékelve. Hanem úgy, ahogyan az ősidők óta jelen van itt a Földön.

Amikor is a férfi Férfi, a nő meg Nő. 

 

A Szerelem az a téma, amiről annyi nyálat olvasni, hogy lefolyik a képernyőről. A spirituális világban a SZAKRÁLIS FÉRFI ÉS SZAKRÁLIS NŐI SZEREPEKET felcserélte a szerelmi ideológiák sokasága, ami a FOLYAMAT PUSZTÁN EGY RÉSZE, nem az egész! Egy kis darabka a nagy Szer.Elem kirakósban, ennek egy életre szóló társ dolgot tulajdonítani nagyon nagy hiba. Elveszel benne, és sose keveredsz ki, mert ugyan tele van spirituálisan ébresztő, a képességeket turbózó hullámokkal, tudod, nem az emberek az Egylélek párok, hanem az istenek. Az Egylélek férfi és nő között a bennük élő, általuk képviselt VALAMELYIK istenség egyesülő energiája, amiben a szex is a folyamat szerves része amúgy :D És sok minden más is. A szeretni tanulás, a női és férfi szerepbe való beleállás, a feltétel nélküliség az egészséges határok megszabásával, és az illúziók elengedése, a félelmek leküzdése és a fájdalom elengedése. Kilépni a mátrix kapukon át a végtelenbe, ahol a szerelem már nem arról szól, hogy az után futsz, amit nem kaphatsz meg, vagy amit megkaptál, azt görcsösen és MINDEN áron meg akarod tartani..

Mert itt nem a mátrix a lényeg, hanem azon kívül, mégis, fizikai testben, fizikai síkon. 

Nem bonyolult. Csak el kell engedni az elvárásokat, a sztereotípiákat és a determinációba vetett hitet. 

 

Sokan járnak hozzám. Sok elveszett nő és elveszett férfi. Elveszett lélek, magányos lélek, megtépázott, sérült és bezárt lélek. Nők, akik sosem lehettek Nők senki mellett, férfiak, akik sosem lehettek Férfiak senki mellett. Mert a nőket a társadalom és a válás rákényszerítette arra, hogy egyedül intézzenek mindent, és minekutána nagy nehezen fel tudták magukat küzdeni egyes-egyedül, az ex ellenére is, aki elfelejt gyerektartást fizetni, de az új cicát már a Bahamákra viszi, saját gyerekéről meg elfeledkezik, nos, egy ilyen nő már nem tudja, hogyan kell NŐnek lenni. … és férfiak, akik azért nem tudtak soha Férfiak lenni, mert a nők elnyomják őket, vibrátornak használják őket és pénztárcának, a nők TELIS TELE VANNAK ELVÁRÁSOKKAL, hányszor hallom, “mert nem visz el sehova”, “mert nem is figyel rám”, “mert nem kommunkál”, “mert nem is szeret”, “mert nem ilyen nem olyan, nem amolyan.”

A nő kitalálja, a férfinek milyennek kell lennie, követelőzik, tele van elvárásokkal, majd bezárja a lelke és a teste mélységeit a párja előtt, aki azért zárkózik el, mert minden nap csak az elvárásokat sorolják neki.

A férfiak úgyszintén tudnak ilyenek lenni egy kapcsolatban. “Ha még két kilót hízol, elhagylak.””miért nincsen kitakarítva??????”, “már megmondtam, hogy ezt a kaját nem szeretem!” “bezzeg a szomszéd Józsi felesége…” és még sorolhatnám.

Elvárások.

Kötelékek.

Hátsó szándékok.

Titkok. 

Aljas kis és mocskos nagy hazugságok.

Félig hideg, félig forró szeretői ágyak. 

.. és könnyek és könnyek és könnyek… végeérhetetlenül.

Kiüresedett, kiszáradt, megfagyott szívek patakként száguldó könnyei, amelyek nem lelnek vigaszt, mert a következő “Nagy Ő “ sem lesz másmilyen…

 

Ismerős..? 

Mintha a szerelem csak egy távoli vágyálom lenne, amit sosem érhetsz el? 

Mintha a szerelem csak a regényekben és a filmeken létezne? 

Vagy… vagy te magad sem ismered fel, amikor érkezik. Mert tele vagy elvárásokkal.

“Ez oltott.” nem kell.

“Ennek nincs diplomája” nem kell.

“Ennek kicsi a farka. /vagy a melle.” nem kell.

“Ez túl sokat beszél.” nem kell.

“Ez nem spiri. Az anyja a gyárban dolgozik, és vele él.” nem kell.

“Ez elvált háromszor, “nem kell.

“Ez negyven éves, és még nem volt nős/férjezett.Tuti defektes.” nem kell. 

“Ennek van két gyereke, a tököm neveli más gyerekét. “ nem kell.

“Ez még semmit sem ért el az életben és albérletben lakik.” nem kell.

Ismerős..?

Kik vagyunk mi és milyen jogon ítélkezünk? 

Szerintem semmilyen jogon. 

 

Ezen a Földön mindenki EGY. Még ezen túl is.

Tudod, az a fene nagy igazság, hogy mindenki de tényleg mindenki ezen a Földön a szeretetre és a szerelemre éhezik. Egész életében. Születéstől a halálig. Sokszor azon is túl, amolyan “Üvöltő szeles”-en.. :) 

Sokatoknak éppen azért nincsen párja, mert ítélkeztek és elvárásokkal vagytok tele. Sokszor az egész férfi nemet elítéli a nő, az egész női nemet elítéli a férfi. 

Minden nő “kurva.”

“A férfiaknak nincsenek érzéseik.” -ohh hát dehogy nincsenek. :) 

“Minden faszi csak dugni akar.” - nem igaz. Ha azt akar, hidd el, hogy elég hamar megtudod :) 

“Minden nő csak a pénzre megy.” - nem igaz :) 

Korosztályonként is predesztináltok.

A sérült, elvált, öreges ötvenesek, akik már túl vannak egy csúnya váláson, és két felnőtt gyereket kiegrecíroztak. Tuti defektesek, gondolják sokan, pedig nem azok. Csak szeretni akarnak. Persze, ezen a bolygón mindenki sérült, de ha már egy gondolattal az összes ötvenest kikukázod.. hát.. veled van a baj. Ismerek fiatalos, eszementül vonzó ötvenes nőket és férfiakat, akikről meg nem mondod, hogy elérték az ötvenet, akár már régen.

A kiégett negyvenesek, akik közül is a legvérmesebb az ijesztő fenevad, a gyermektelen nő. Az tuti babát akar. Menekülj, mondod magadnak és már ott se vagy. 

Lehet, hogy talán ki tudsz vele egyezni, vagy ha nem, legalább beszéld meg vele, mielőtt faképnél hagyod.

A kiégett negyvenes agglegények, akik “kötődési gonddal” küzdenek, mert nem nősültek még meg. Ahha. Tehát te csak úgy rávágod, hogy kötődési gondjai vannak, esetleg anyuci pici fia, anélkül, hogy meghallgatnád a történetét.

Mert tudod, mindenkinek van egy története, és mielőtt ráhúzod a vizes lepedőt, talán ajd neki egy esélyt. Sokszor nem azzal van a baj, hogy nem tudnak kötődni, hanem azzal, hogy olyanokhoz kötődtek, akik tönkrevágták őket.

A törtető, és gusztustalan harmincasok, - mondod te”, karrierista, atomszép csajok, akik már akkor teherbe esnek, azt hazudva, hogy tablettát szednek, amikor csak randizni viszed őket. Nagggyon veszélyesek, menekülj. Biztosan nem tudnak gondolkodni. Oh, dehogynem. Nagyon sok harmincas, kiváló és intelligens, kedves és mély érzésű nőt és férfit ismerek. Akik nem hajtanak nem várt babára, és túlspirázott karrierre sem. 

A virtuális álomvilágban élő huszasok, akik tutira egész nap és éjjel kokóznak a goa partikon. Ahh, azt sem tudják, hol vannak. Még a tisztelet szót is úgy kell kikotorniuk az értelmező kéziszótárból. Nem igaz. Nagyon sok csodás, spirituálisan RENDKÍVÜL MAGASAN FEJLETT fiatalt ismerek, akik ugyan kipróbáltak ezt-azt, de hozzátenném, és…??? De dolgoznak, tanulnak, annyit dolgoznak és annyit tanulnak, hogy ki sem látszanak belőle, és nagyon sokat, nálunknál sokkal többet tudnak a világról. Az eszük vág mint a penge, és a legtöbbjük nem felszínes. 

A sérült, depis, magukba forduló, nagyszájú tinik, akikkel nem lehet szót érteni. De, lehet, csak nem kellene őket tízévesekként kezelni. 

 

Hát igen. A Föld ítélkezik. Az emberiség ítélkezik. Nem csak korosztályonként és nemenként, hanem rasszonként is, és mindenhogyan. Nem identitásban is, hiába nyomják az LMBTQ-t. 

Mondjuk az meg a ló másik oldala, de az arany középút itt is érvényesül. 

 

Helyre kell tenni a Férfi energiát is, nem csak a Nőit. Már évekkel ezelőtt szót emeltem erről, amikor is semmi mást nem lehetett látni/hallani, mint így Mária Magdolna energia, úgy Nagyboldogasszony meg Kisboldogasszony, így Ősanya, meg úgy. Akkor kérdeztem rá egy nyilvános posztomban: és a Férfiakkal ki fog törődni?” Őket miért írjátok le csajok? Szerintetek ők tényleg mind annyira gázok, hogy nem érdemes velük foglalkozni? Számtalan csodálatos férfit ismerek, és Mérleg nőként kapcsolat szinten is volt egypárhoz szerencsém. A férfiak éppen úgy csodálatosak, mint a nők, éppen úgy éhezik , vágyják a szeretetet és a valódi Nőt, mint a maguk a nők a valódi Férfit. .. és IGEN, vannak még valódi Férfiak, csak a valódi Férfiak elrejtik önvalójukat, mert azt tapasztalták, hogy vagy el se fogadják így őket, vagy domináns, akaratos kislányok mindenáron meg akarják őket változtatni. 

 

Az igazi Férfit és persze az igazi Nőt is ki kell bányászni a nyúl üregéből, elő kell hozni a napvilágra, mint egy rejtett kincset, és ehhez megfelelő szeretet és frekvencia, odaadás, őszinteség, feltétel nélküliség kell. Egyszóval valódi szerelem. Akkor előjön az a Férfi, aki addig el volt bújva, és előjön az a Nő, aki addig sehol sem volt, csak falak mögé, páncél mögé zárva. Félve, nehogy valaki újra megsebezze. 

A Férfi és a Nő, a valódi, nem tud számító, játszmázó, drámakirály-drámakirálynő lenni. Nem tudja magát előtérbe tolni a másik elé, nem tud igazán önző alak lenni, nem tud érdekember lenni. Dacára annak, hogy folyton ezt vágják hozzá. 

 

Itt, a nyugati világban, de most már máshol is, az emberek nem tudják, mit is jelent a szakrális férfi és női erő, sem a szakrális Férfi és Nő. Már régen elfelejtették az emberek, mit is jelent ez az egész. A szakrális Nő és a szakrális Férfi tekintetében abszolút nem számít, hogy az illető kövér-e, vagy sovány, fiatal-e, vagy idős, gazdag-e vagy szegény, hány diplomája van, hány házasságon van túl, hány gyereke van, kivel él és kivel nem, mit tud és mit nem, mit tett idáig, mit nem. Édesmind.egy.

A katolikus egyház hitrendszerével tönkretett férfiak évezredek óta nem találják a helyüket a világban. 

 

Amikor meditációban próbálod magadba vonzani/húzni a jin és jang energiát, azt ne csak a Földanya magjából tedd. A Szerelem alapfrekvenciája a Világegyetemünkön kívül keresendő, megnyilvánulási formája azonban a mi Univerzumunkban a legerősebb, lévén a szabad akarat ereje átszövi, és ez nagyon nagy adomány, ugyanis nem kell egy előre determinált úton végigjárni. Ennyi erővel akár érdekházasságot is köthetnél egy kompatibilis társsal, hiszen úgyis meg van tervezve előre. 

HÁT NINCS.

Te tervezed meg és ő tervezi meg. Ha a tervei nem egyeznek a tiéddel, akkor jön az elvárások elengedése, mert az elvárások szülik a fájdalmat, a haragot, a távolságot és a könnyeket. 

Tudom, hogy nehéz elvárások nélkül, és összekeveritek az elvárásmentességet a lealacsonyodó megalázkodással, hiszen az egyház által lefektetett ősi hitrendszer alapján “fordítsd oda a másik orcádat is.” 

A katolikus egyház azért tett óriási kárt a Férfi és Nő kapcsolatában, mert kijelentette, hogy Ádám, a Férfi uralkodjék Éva, a Nő felett. Minden férfi minden nőn uralkodjék, örökkön-örökké, és alázza meg, degradálja le, állatias sorba taszítsa asszonyát. A Férfi, akinek alapvetően sosem volt természete ez a viselkedés, ami még az állatvilágban sem dívik egyébként, rá lett arra kényszerítve, hogy a Nőt állatként és szexuális, valamint termékenységi eszközként kezelje. 

Az egyház uralmának köszönhetően a Férfi elengedte azt a hatalmat, amit a szabad akarata jelentett, feladta ősi hitét, miszerint az istenekkel egy csapatban, játékosként és nem bábuként játszik együtt, és rávették arra, hogy minden erejét egy felsőbb hatalomnak tulajdonítsa, tettei következményei attól az egy hamis istentől függjenek, és alapvetően tetteiért is tőle kérjen engedélyt. Tehát elvették a FÉRFI CSELEKVŐKÉPESSÉGÉT ÉS JÓZAN ÍTÉLŐKÉPESSÉGÉT. 

A Nőnek el kellett engednie ősi mágikus képességeit, ősi hitét, teljes alárendeltként kellett élnie évezredeken át, minden Nőnek itt, Európában főleg, de idővel már máshol is, a kór, a ragály, a méreg, ami megmérgezte a Férfi és Nő kapcsolatát, elterjedt a világban, és azóta velünk maradt, sőt csak nőttön-nőtt. A Nőnek le kellett mondania szabad akaratáról, de nem csak az égi, láthatatlan erőkkel szemben, hanem hites urával és mindenki mással szemben is, le kellett mondania a saját jövőjéről és pusztán egy eszköz lett, aki tizenöt éves korától rövidke élete háromnegyedében újra és újra szülte a nem kívánt gyermekeket, akikből jó, ha a fele túlélte az ötéves kort…

Ez VOLT. 

Aztán jött az emancipuncipáció :D Sajnos a ló másik oldalára lendültünk, ahol a férfiaknál lehet látni a nőket előtte évezredekig sujtó folyamatokat, ők kezdenek lassan teljesen kiszolgáltatva lenni a mindent egymagukban is kiválóan megoldó nőknek, akik úgy tapossák el és herélik ki őket, mintha kötelező lenne, és észre sem veszik… Az igazán erős pasik azonban nem hagyják magukat :) 

Ettől persze ha nő vagy, a szemedben rohadt férgek lesznek, akik mégis hogy merészelnek téged visszautasítani, hogy merészelik azt mondani neked, hogy NEM, hogy merészelnek olajra lépni, nem beszélni veled, nem találkozni veled, amikor is érzik a KÉNYSZERT és persze az ELVÁRÁSOKAT, és főleg azt, HOGY SZERINTED MÁR, AHOGYAN MEGLÁTTAD ŐT, MINDEN ELŐRE LE VAN ÍRVA NEKTEK, MEG VAN ÍRVA /meregylátóasssztmondtaaajópénzértamithallaniakarsz/, és inentől kezdve annak a szerencsétlen hímnek KÖTELEZŐEN végig kell járni egy elképzelt szerelmi folyamat összes lépcsőfokát, mert ÚGYISATIÉDLESSSSZ. 

Na lányok, ne legyünk már kisgyerekek. De tényleg. 

 

Egy mérhetetlenül kiégett világban, ahol a szerelem már csak mutatóban van jelen, én elhiszem, hogy belekapaszkodtok egy olyanba, akiben láttok valamit, ami még oké is, de az már nem, hogy akkor innentől ti HELYETTE IS TERVEZTEK. Az nem a ti dolgotok. 

Akárhogy is nem tetszik, az van, hogy.. A FÉRFI DÖNT, A NŐ VÁLASZT.

A nő választja a férfit, de ha a férfi nem dönt mellette, bármit tehet, amíg ez a döntés nem változik meg. Ha pedig sose változik meg, akkor talán ideje elengedni azt a pasit, akire null-huszonnégyben meditálsz évek óta, és talán meg kellene tanulni a leckét: nem az emberek az egylélek párok, hanem az istenek. Ha az egyik kompatibilis társban nem ragad meg az energia, ami benned is, ami alapvetően nem szükségképpen rossz, távolról sem, pusztán nem tudtok kompatibilisek lenni, és ha Ő ILLÚZIÓKAT, “azt a hülye kurv..t” választotta, hát az ő dolga /vagy baja/. Viszont te nem tudhatod, pontosan mégis miért választotta, hiszen ha így van, nem fogja elárulni neked a gyengeségeit, és ahelyett, hogy meg akarnád menteni, engedd el. 

Az nem áll, egyébként, hogy “ha a tiéd, úgyis visszajön hozzád.” Nem. Senki sem a tiéd, és te sem vagy senkié. Általában - nagy gyakorlatom van, rengeteg sztorit láttam már, és vezényeltem le másoknál, és magamnál is -, nem az jön vissza, akit elengedtél, hanem egy jobb, pontosabban, ne legyünk ítélkezőek, egy NEKED jobb, mert ő valaki másnak jobb, aki neked jön, az pedig onnantól VELED KOMPATIBILIS, szóval fogadd el és élj! Ahelyett, hogy húsz évig a múlt sebeit nyalogatod, élvezd az életet! 

Tudom, hogy lelomboztalak, és már megint utálsz, de valld be, nem tudod abbahagyni az olvasást :D 

Lélek-Örvény

 

Sötét örvényben jársz, szél túr a hajadba,

nincs már félelem benned, megedződtél,

hosszú volt az út idáig,

nem akarsz bizonyítani többé,

a magad örvényében önmagad lehetsz.

 

Levetetted minden felesleges ruhád,

elengedted minden koloncodat,

kizárod a külvilágot, akit nem kell,

már nem hallod meg többé,

a magad életében te vagy az úr.

 

Készen állsz, nem vagy gátja semminek,

sem ellensége még mindig önmagadnak,

a lelked nyíló virágként várja a fényt,

magát ölelve át, ringatva, várva a reggelt.

 

Ő is ott örvénylik benned, megengeded, hagyod,

nem akarsz már te az első lenni,

nem akarod feltépni lelke ajtaját,

és nem várod, hogy kinyissa neked.

 

Csak haladsz előre, az örvény kívül-belül tombol,

nem bánod, mert érzed, hogy élsz,

nincs benned a mindent ledöntő akarat,

nem várod, hogy megtörténjen bármi.

 

Ahogy elengeded, úgy engeded be,

hogy a két örvény lebontsa a korlátokat,

hogy a két lélek ne féljen többé,

a vihar magja ilyen tiszta.

 

Ezer éve volt ilyen egység,

ilyen erő akkor fűzött össze,

most ébredünk rá, hogy nem veszítettük el,

csupán elfelejtettük milyen EGYnek lenni.

 

Amikor az örvény lassul, és a viharnak vége,

amikor a napfény simogatja az őszi erdőt,

amikor a hegyeket végigcsókolja a lágy őszi eső,

akkor újra születik a fény, és a két örvény nem tombol többé,

akkor válik eggyé férfi és nő.

 

Eszter

/2015 ősze/

 

 

A Szerelem Univerzuma megmutatja Neked a mintáját és az erejét annak, amiről beszélek, és amire nem nagyon van idelent földi szótár és eszköztár sem. A Szerelem önmagáért való, és nem pedig eszköz, fegyver, játszmákhoz és háborúkhoz, és nem a megcsalás, a gyűlölet és az álnokság fellegvára, a szerelem nem vibrátor és nem kioktató álszent és aljas hazugságok összessége, a Szerelem nem arra való, hogy a másikkal onnantól, hogy te beleszerettél, azt tegyél, amit csak akarsz. 

Ha már szereted, akkor TISZTELD IS, őt is, és a döntéseit is, tényleg őt szeresd, ne magadat benne, és ne a te ÖNZÉSEDRŐL szóljon az egész sztori.. ne RÓLAD, HANEM RÓLATOK. 

Ha már TÉNYLEG szereted, őszintén és tisztán tedd azt, úgy, ahogyan szeretni kellene, nem úgy, ahogyan most “szeretik” egymást az emberek. 

És… ha már ő is szeret, engedd neki meg .. :) 

A szerelem a Földön EGY OLYAN MŰVÉSZET, AMIT ÉVEZREDEK ÓTA NEM TANÍTOTT NEKÜNK SENKI, ezért elszabadult és eléggé rossz úton jár, ahogyan a követői is. A szerelem egy csoda, még ha “ámor nyilai” által talál is el minket. A SZERELEM IDELENT TÉNYLEGESEN ÉS VALÓSAN TANULÁSI FOLYAMAT, és neked egy belső, követendő út, és útvesztő is, amikor a félelmeiddel szembesülve el tudod engedni a hamis énedet. 

Rajtad áll, mit kezdesz vele, de egy biztos. 

Van a szerelem frekvenciája, ami eltalál, és van az, ami azután jön, hogy eltalált.

Egy hosszú út, ami nem RÓLAD szól. Ezt jegyezd meg, és soha ne felejtsd el. Sokkal több van ugyanis a szer-elemben,még annál is több, mint amit tanultál eddig róla, megkülönböztetve a szerelemtől és mégis egyesítve vele. Még annál is több, mint amit valaha, valahol, bárhol olvastál róla. 

 

Csodálatos tréning jön, ki ne hagyjátok :) 

Lesz benne rózsaszín köd �

A NULLPONT ENERGIA ERŐTELJES SZUPERESZKÖZEIVEL TELIS-TELE, A VALÓDI ÉS MÉLY TEREMTÉS TELJES KELLÉKTÁRÁVAL. IGAZI NAGYÁGYÚ JÖN.

 

A TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ - A SZERELEM UNIVERZUMÁNAK TÖRTÉNETE. SZERETET.EGYSÉG ÉS HÁBORÚ KAPUK. GYÖTR-ELEM ÉS TŰR-ELEM KAPUK. FELEMELKEDETT ÉRZELEM ÉS FELEMELKEDETT ÉRTELEM. ISTENEK ÉS TITÁNOK TEKINTETÉBEN FŐLEG ÁRÉSZ ÉS APHRODITÉ, DE HÁDÉSZ ÉS PERSZEPHONÉ IS, BAÁL ÉS BALORA IS, GYAKORLATILAG MINDENKI. :) 

 

  • MÁSODIK RÉSZ - A SZERELEM UNIVERZUMÁNAK BEJÁRATA - NIBIRU KILENCES MÉLYSÉG. A NULLPONT ENERGIA ESZKÖZEI.

  • HARMADIK RÉSZ - MÁGIKUS SZUPERESZKÖZÖK.

 

  • NEGYEDIK RÉSZ - TRULY. MADLY. DEEPLY. IGAZ. ŐRÜLT. ÉS MÉLY.

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023

MÁGUSKÉPZÉS

A SZERELEM UNIVERZUMA

NIBIRU KILENCES MÉLYSÉG

2023. július 23. vasárnap, 16.00-20.00

Skype

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

Áldás

 

Eszter - Fényhozó -Lucifer Szövetség

 

Szólj hozzá