2023. júl 26.

A TILTOTT TERÜLET

írta: Eszter 777
A TILTOTT TERÜLET

NIBIRU TÍZES MÉLYSÉG - TILTOTT TERÜLET UNIVERZUMA

TILTOTT TERÜLET

NIBIRU TÍZES MÉLYSÉG

A TILTOTT TERÜLET MINT UNIVERZUM 

AZ OKKULT ÉS MISZTIKUS MÁGUS REJTEKHELYE

ÉS A JAHVE OTTHONA

 

Egy nő a máglyán. 

Kiszolgáltatva, védtelenül.

Alatta már meggyújtották a tüzet, az ordibáló, köpködő tömeg, felajzva kövekkel dobálja. Kegyetlen szitokkal és átokkal küldik a nőt a halálba, és eközben rettegnek tőle. Rettegnek a szabadságától, a forradalmi eszméitől, a mélységet tükröző tekintetétől, még a szemébe sem mernek nézni. /azt hiszik, szemmel veri őket/.

A mérhetetlen gyűlölet az egekbe szökik, és miközben elborítja a szenvedő nőt a tűz, a tömeg ujjong a kínon, amit átél, és a halálán, mondván megszabadultak egy boszorkánytól.

Egy nőtől, aki két napja még a szomszédjuk volt, és akihez a lázban égő csecsemőjüket vitték, hogy mentse meg a haláltól. Vagy éppen az Ördögtől, mert akkoriban minden rosszat az Ördögnek tulajdonítottak. 

Mindenről a nem létező Gonosz tehetett, a Sátán, amely hirtelen szállta meg a nőt a máglyán, akit ártatlanul ítéltek el és küldtek a kegyetlen kínhalálba egyvalaki féltékenysége nyomán, aki mondjuk a férjét féltette tőle.

Hiszen az inkvizíció jó ok volt a túl szép nők nyilvános megszégyenítésére és kivégzésére, a vagyonok elkobzására, és az ellenséges birodalmak fontos női szereplőinek kiiktatására is. 

Ezenkívül rettegést keltett, és a nők falak mögé zárkózva, félelemben élték az életüket, hiszen elég volt egyetlen elejtett szó, és a riválisok az inkvizíció csúcspontján máris máglyára küldték őket. 

Azt pedig tudjuk, hogy felmentő vallomás nem létezett, csak nagyon ritka esetben. Ha nem vallotta be a rab magától, hogy az Ördöggel cimborál, akkor kikényszerítették belőle tűzzel, vassal, kínzóeszközökkel, spanyolcsizmával. 

A tömeg, amelyik a nőt most gyűlöli, nem egészen egy hete még szerette és tisztelte. 

Majd azután, hogy egy másik nő feljelentette, és koholt vádakkal boszorkány perbe fogta, hirtelen minden tette a gyógyító nőnek átértékelődött, és máris megszállottsággal vádolták, majd olyan gyorsan végezték ki, hogy mire bárki felocsúdott volna, már csak a hamvai maradtak…

Az inkvizíció őrülete mellett és előtt ott volt a Keresztes Hadjárat, és számtalan borzalom, ami Jahvéhoz volt köthető. 

Akkoriban nyíltan ment az, ami most rejtve megy, de sokszor te is azt érzed, egy nő/férfi vagy a máglyán, és láthatatlan erők/emberek köpködnek, kínoznak és vádolnak úgy, hogy azt sem tudod sokszor, miről van szó… de érzed, hogy legszívesebben holtan látnának, fojtanak, nyomnak, elveszik az energiádat, jogtalanul elvesznek az életedből dolgokat, embereket, erővel hatnak rád, láthatatlanul és te éppoly védtelen vagy, mint sok száz éve a máglyán égve…

Könyörtelenül csinálnak ki, anélkül, hogy észrevennéd, csak akkor, amikor már arra ocsúdsz fel, hogy semmid nem maradt, és régóta nem működik az életed.

Úgy tudják elvenni azt, amid van, hogy nem állnak eléd, hanem a hátad mögött teszik mindezt. Vagy tudatosan, vagy nem. Sok esetben nem tudatosan, ritka esetben tudatosan. 

Ez nem csak egy egyszerű mágia. 

EZ A TILTOTT TERÜLETEN TALÁLHATÓ ŐSI MÓDSZEREK EGYIKE az avatarok elnyomásra. 

A Tiltott Terület, a Tizes Univerzum a Jahve féle energetika mintázat otthona, és meg kell tanulni vele szemben lépéseket tenni.

JAHVE, AZAZ NÉVTELEN. LÁTHATATLAN, NEVESINCS, NEM LÉTEZŐ, MÉGIS MINTÁZATBAN OTT VAN. NEM EGY ENTITÁS, HANEM EGY MÓDSZER ÉS EGY MINTÁZAT. EGYFAJTA MÁTRIX. 

 

Az az őrület, amit az egyház okozott, tömeghisztéria volt. Épp olyan, mint amit Hitler idézett elő jóval később, vagy amit az ókorban, még az egyház előtt bármelyik, több százezres seregek között vívott háborúban lehetett tapasztalni. A tömeghipnózis eszközei között van a Tízparancsolat is, amit Mózes egy JAHVE nevű űrlénytől vett át a hegyen. A Bibliában leírtak alapján fénylett az űrhajó, amiből kiszállt, szürke, alacsony lény volt - a korabeli beszámolók később már kiszínezték, és istenné tették, sőt, magává Istenné, hogy a Tízparancsolatként átadott tábla hiteles legyen -, és maga Mózes volt az első, aki a tábla hatása alá került. Hasonló tömeghipnózist előidéző okkult tárgyak azóta is keringenek a Földön, de általában világtól elzárt gyűjtők gyűjteményeiben kötnek ki, ahogyan a szintén hipnotikus kristálykoponyák is.

Mindegyik ilyen eszköz lényege az, hogy saját javára módosítja a szabad akaratot, és valaha valamikor valakik beprogramozták, hogy aki a kezébe veszi, tudatlan lévén azonnal a tárgy hatása alá kerüljön.

Ma már nem beszélnek arról, ami az 1800-as években főleg Angliában folyt, olyan mérhetetlen homályt borítottak az akkori titkos okkult társaságokra, és el is ferdítették lényegüket, hogy a mai ember már azt sem tudja, ki voltak ők.

Az Arany Hajnal Rend korának forradalmi jelentőségű mágikus társulása volt, mi több, testvérisége, és számtalan ilyen tárgyat használtak. 

Tárgyak voltak arra is, hogy a Földön túlról, messzi galaxisokból információkat csatornázzanak le. Számtalan mágikus tárgy van eltitkolva, olyan tárgyak, amelyeket ha a kezedbe vennél, vagy a hatásuk alá kerülnél - tárgytól függ -, vagy a képességeid turbó fokozatra kapcsolnának.

EZEK A TÁRGYAK, EGY EGÉSZ MÁGIKUS HATALMAS ESZKÖZTÁR ÉS PERSZE A MÁGIKUS ÓRIÁSI KÖNYVTÁR IS EL VAN TITKOLVA AZ EMBERISÉG ELŐL.

A Vatikán nem csak a valódi Evangéliumokat és Jézus valódi tanításait rejtegeti, hanem olyan ősi mágikus rítusokat, szövegeket, ábrákat, módszereket, hozzávalókat, leírásokat, amelyekről el sem tudod képzelni, hogy léteznek. 

Valamint ősi, valaha volt misztikus lényekről szőtt legendákat, melyek cseppet sem voltak mesék. Birtokában van a legnagyobb tudásnak, ami ha az emberiség kezébe kerülne, talán oda tudnánk lépni. 

Az Arany Hajnal Rend számtalan titkos rítust hajtott végre, és jutott hozzá ősi mágikus könyvekhez, nem tudni még, hogy milyen módon. A két évszázaddal ezelőtti korszakalkotó zseni, a kor egyik legnagyobb mágusa - ha nem a legnagyobb - Aleister Crowley elkezdte újraírni a mágikus tudást, és persze megalkotta a Crowley tarotot. Munkásságát elrejtették, eltitkolták a világ elől, és őt magát egyszerű, iszákos, perverz, buja fekete mágusként és őrültként állították be. Öröksége csak az elit számára hozzáférhető, akik egykori rítusait mai napig használják, csak éppen nem kifejezetten a szabad akarat felszabadítására…

 

Ma már a mágia ismét rettegett fogalom. Az emberek nem ismerik- és nem is ismerik el -, számukra a mágia valamiféle ördögi, démoni, sötét és gonosz dolog, ezt társítják hozzá, és a mágia ma már bátorság híján kimerül egy kis gyertyázásban és egy alap wicca varázskörben. Megint mások titokban keményebb mágiákat űznek, és tudatában vannak a régi, jól bevált módszereknek. Megint mások pedig tudják, de nem teszik, és azért nem, mert félnek attól, hogy ártani fognak vele. Pedig a mágia tényleg csak attól függ, milyen szándékkal teszed, persze vannak annyira erőteljes fekete mágiák, amelyek áldozati vért is követelnek, és az már bizony NEM A SZÁNDÉKTÓL FÜGG. Ez tény. A mágia egy bizonyos rétegében már a varázskör felvétele is behívja ugyanazt a hipnotikus ősi erőt, ami egykor tömegeket vett rá arra, hogy embereket mészároljanak le.. és talán most is…hiszen egy háború indításakor messze nem elég a katonai parancs…  

 

Mindenkiben él egy mágus. Benned is. Elrejtve. Elnyomva. Elbújva. Félve attól, hogy soha nem fogadnák el. Néha, amikor az élet olyan helyzetbe hoz, hogy úgy de úgy oda tudnál csapni… .pusztán mentális erővel, mert tudod, hogy neked van olyanod - mindenkinek van, de halvány fogalmuk sincs sokszor arról, hogy pontosan hogyan is használják -, akkor előjönne az a Mágus belőled, de ahogy kibújna rejtekhelyéről, máris visszanyomod, és csendre, mi több, örök hallgatásra inted. 

Hiszen ki ő, hogy meg merészel mutatkozni? Amikor te lefestettél magadról egy képet, még a spirituális berkekben is? Arról szól ez a kép, hogy te jó vagy, és mindig is jó leszel, sőt mi több. Örökké jó voltál. Vagy ha nem, azt már “ledolgoztad.” / rossz hitrendszer, a karma örök hálójában./

Ha pedig nem vagy kifejezetten spirituális beállítottságú, ezért aztán nem három perces vérszegény spirituális videókat nézel a tiktokon, ahol még ott tartanak, hogy szellemek márpedig léteznek, és arontásokatlekellvenniiiiijópénzértmarikanénimajd segít, hanem csak úgy általában igyekszel jó lenni, akkor is benned van mélyen eltemetve az a Mágus.

A Mágus, aki képes kezébe venni a sorsod irányítását, aki mintha benned egy különálló életet élne, aki lázadva mond nemet a rendszer, mindenféle rendszer és elnyomás ellen, aki nem fogadja el a közhelyeket és a frázisokat, aki mélyen legbelül kiröhög, ha ragaszkodsz ősi, idejétmúlt mintáidhoz, és aki mindenáron ki akar törni belőled. 

Keresi a kiutat csupán, és ha megtalálja a rést a pajzsodon, akkor félő, átveszi feletted az irányítást. Legalábbis te így hiszed. 

Valójában nem veszi át, hanem átadja neked az irányítást afelett, amin úgy gondoltad, talán nem lehet változtatni. Az életed felett is, ami eddig elérhetetlen és irányíthatatlan káoszként uralkodott feletted. A fejed felett meghozott döntések mintha a Mágus feje felett lettek volna meghozva. 

Mintha mindig helyetted döntötték volna el mások, és láthatatlan erők is, mintha egymás cinkosai lennének, azt, hogy mostantól te mit tegyél. 

Hagytad, hogy irányítsanak, de már nem hagyod.

Kezdesz közeledni a benned élő Mágushoz, aki túl szabad ahhoz, hogy elfogadd a szabadságát, csak akkor tudsz vele azonosulni, ha te magad is végre ennyire szabaddá válsz - mersz válni. Pedig vágysz rá. A szabadságra. 

De nem tudod, hogyan kezdj hozzá, és egyáltalán, ez mit is jelent. Mert hidd el, hogy nem azt, hogy pusztán nemet mondasz az irányításra, hanem azt is, hogy megteremted a Sorskereket a kezedben. 

 

Irányítani azonban azzal jár, hogy mostantól te döntesz, és mások számára majd úgy tűnhet, talán felettük is. Nem. Ők döntenek, hogy kérnek -e belőled innentől, vagy sem. 

Ehhez azonban fel kell vállalnod a véleményedet, ami általában nemtetszést szokott kiváltani, és ha már érzékeny vagy az energiákra, rájöttél, hogy jobb az elkerülő taktikát választani, és már csak végső esetben bonyolódsz konfliktusba, tudván, mi vár rád addig, amíg a konfliktus tart. 

Konkrétan, mintha kalapáccsal ütnének, tűvel szurkálnának, karddal döfködnének, rádülnének és folytanának. 

Egy fejlettebb tudatszinten az alacsony rezgésen lévők energiája, ami haragban, féltékenységben és rosszindulatban fejeződik ki, számodra már rendkívül zavaró lehet. 

Már mindent de mindent érzékelsz. A mások érzéseit, gondolatait, energiáit, auráját, szándékait. A valódi szándékokat a mondandő mögött. A kétszínűséget az ájtatos álca mögött. A hamisságot a kedves mosolyok mögött. Idegesít, és felfordul tőle a gyomrod. Barátok, akik éppen azért nem barátok többé, mert megláttad a valódi arcukat. Régi párok, exek, szeretők, szerelmek, akik azért nem nyomnak többé a latba, mert átlátsz rajtuk. 

Hihetetlen volt átjutnod a mátrixon, és meglátni mindenki valódi énjét. 

Az igazságérzeted pedig csak nőttön nőtt, és azóta sem áll le. 

Sokszor csapnál oda, igen. 

Néha talán már meg is teszed.

Ne szégyelld magad érte. Nem kötelességed eltűrni mások szándékaiból fakadó energiáit magadon. 

Ja igen,  és ne küldj nekik szeretetet, újabb spirituális közhelyes baromság. Azzal csak feltáplálod őket. Ha évek, évtizedek óta mindenkinek csak szeretetet küldözgetsz, észrevehetted, hogy két dolog történt. 

Az egyik, hogy kezdesz elfogyni, vagy már el is fogytál.

A másik, hogy mások a te energiádból kiválóan megvalósítják sokszor éppen azt, amit te akartál. 

Majd az orrod alá dörgölik, és versengenek veled. 

 

Nem egy kellemes menet. Ezért ne érezd magadat vesztesnek. Legyen merszed visszavenni, amit elvettek tóled. Anélkül is, hogy ők tudnának arról, hogy elvették, amit visszaveszel, azt nem tőlük fogod elvenni, hanem az erő terében, azaz mindenhol magad körül lévő energiamezőből, azaz a morfogenetikus mezőből hívod vissza. Ha annál aki elvette tőled, éppen ekkor hiány keletkezik, az azt jelenti, hogy olyasmit birtokolt, ami nem az övé.. tőled függetlenül. 

Legyen merszed végre odalépni és tenni valamit. Hagyj fel az imádkozással, és az angyalok hívásával, mert nem mész vele semmire, csak még rosszabb lesz az életed, másoké pedig jobb, akik mernek. Ez nem önzés. Ez a saját sorsod jogos megteremtése, és hidd el, hogy jogod is van hozzá. 

A benned élő Mágust gyengíti az a gyengeség, amit neked mások okoznak azzal, hogy konkrétan őt szipolyozzák ki. Elveszik az erejét, és így elveszik a tiédet is. Te pedig hagyod, mert azt hiszed, hogy ha bármit teszel, az “visszacsap.” Nem, nem csap vissza. A jogos önvédelem az asztrálsíkon sem bűn.. 

 

Az önkéntelen energiavámpírok és sorsátírók mellett a téged tudatosan támadókkal pedig ne bánj kesztyűs kézzel. Tedd, amit kell, ne habozz. 

Persze, ha még mindig magadat nyugtatod azzal, hogy nem kell neked támadni, majd láthatatlan erők megvédenek, keserűen fogsz azzal szembesülni, hogy ez nem igaz. Van egy pont, ahol amikor is már eléggé felébredtél a képességeidre, ők nem fognak beavatkozni bizonyos pontokon. Például ott, amikor támadnak téged más emberek. Energiával, szóval, tettel. 

Neked kell megtanulni magadat megvédeni. A szóbeli, és tettbeli támadás még csak-csak kezelhető a számodra, hiszen már az oviban megtanultad, mit tegyél, ha belédállnak :D Az asztrális és mentális támadás azonban már nem annyira. 

Nem azért nem tudsz visszatámadni, mert ne tudnád, hogyan kell, mert valld be magadnak, hogy nagyon is tudod. Amúgy pedig nem mész bele pontosan abba a szép harcba, amit IS-BE-ként megírtál előre magadnak ezen a mátrix-gyakorlópályán, mert ez meg volt írva, általad, a benned élő Mágus által, hogy eddze magát.

A keleti harcművészetekben is harcolnak, és nincs előre támadás, pusztán védekezés, sok ágában, ami rád itt és most is vonatkozik. 

Nem kell neked támadni, és nem is fogsz. De ha támadnak, visszaadod. 

 

A Jahve féle egyházi hitrendszer arra nevelt minket, hogy nem szabad használni az erőnket. Sem a képességeinket. Támadni láthatatlan szférákban, még védekezésből is, no azt végképp nem. Majd az “isten és angyalai” megvédenek. 

Nem védenek meg, és egy bizonyos tudatszint felett, ahogy írtam is, muszáj a kezedbe venni azt, amit tudsz. 

A félelem, ami a láthatatlan síkokon folyó harccal szemben beléd van kódolva, egyfajta Jahve-kód, kiindulási pontjaként főleg inkább Régi Birodalmi kód, ősi kódolás, hogy védtelenek legyünk. 

 

Az a bizonyos sorsátírás úgy is működhet, hogy végeérhetetlenül hagyod, hogy egy barátnőd órákon át ecsetelje neked az életét a telefonban - mivel lerázhatatlan ugyebár, és csak nem akarja letenni, és észre sem veszi magát -, rád nyomja minden gondját, baját, és a megoldást tőled várja, te pedig megoldod neki, tengernyi energiát fektetsz abba bele, hogy ő jobban legyen. /abban a reményben, hogy akkor a telefonhívások megszűnnek, de nem szűnnek meg, mert említett barátnődnek semmi sem jó, és ha nincs problémája, akkor csinál magának, hogy utána a te enerigáidból tudja megoldani/. Úgy is, hogy mindenkit meg akarsz menteni, így ÁTVÁLLALOD A SORSUKAT. Úgy is, hogy mindenáron szabadulni akarsz éppen a sorsvállalástól családon belül, de éppen hogy tökéletesen átveszed és le is másolod, hiába nem akarod. 

 

A Jahve kód kiterjedése óriási, és alapjai egy másik Univerzumban vannak, ezért nehéz tetten érni, főleg úgy, hogy a nagy tömeg számára teljességgel ismeretlen dolog. A NÉVTELEN KÓD, hogy úgy mondjam.

Ez a Névtelen Kód valahol a nevével is rezonál: maradj szürke, üres héj, és ne akarj kitűnni a tömegből, légy névtelen rabszolgája a rendszernek, és fogadj szót egy láthatatlan rejtett kéznek, egy hamis istenfogalomnak, egy hamis erőnek, ami egy egész bolygónyi lényt tart fogva. Évmilliárdok óta. Mert mint mondtam, a Jahve dolog jóval az egyház előtt kezdődött. Már akkor, amikor a Lucifer Szövetség ide lett száműzve. 

A Jahve kódot alkotó mágus, a tízes főmágus,- nevezzük így -, a Tízes Univerzum megalkotója, a Tiltott Területé. Ez a mágus egy olyan Univerzumot alkotott meg, amely tökéletesen ellentmond a szabad akarat törvényének, és alapvetően a rabszolgaság maga. Egyfajta energetikai eredete a rabszolgaság intézményének, amely nem csak a mi Világegyetemünkben és persze nem csak a Földön dívik. Bevett gyakorlat a bolygók megszerzése, a lakosság rabigába hajtása és a bolygó erőforrásainak kizsigerelése. 

Ha azt kérdezed, honnan jön a gonoszság, az őrület, mindaz, ami messze antihumánus, és életellenes, hát akkor a Tiltott Területről. 

Ez az egyetlen olyan Univerzum, melynek mágusa saját Univerzumába van zárva, és nem szabad, nem cselekvőképes, korlátozva van. 

Egyfajta börtönben, amelynek eredetét és történetét el fogom mondani nektek a tréningen. A Tiltott Területen azonban a mintázaton kívül más is van. Egyfajta parkolópálya, ahol lelkek milliárdjai állomásoznak és várakoznak. Test nélkül és általában tudat nélkül. 

Ha valahol a rabszolgaság kódjai vannak elrejtve, akkor a szabadság kódjai is ott vannak, és éppen ezek azok, amelyekhez a tízes mágus nem férhet hozzá, mert ha hozzáférhetne, nem tudnánk felébredni itt, a mi Világegyetemünkben soha a mátrixból, és máshol sem, más világokban sem. Egyfajta biztosítéka a szabadság kódjai annak, hogyan lehet szabadulni mindenfajta mesterséges mátrixból. 

E kódok nélkül nem lenne kiút. 

A kódok viszont kellenek és persze az eszközök is hozzá. 

 

Sok dolgunk lesz a tréningen. Feltérképezünk jó pár tömeghipnotikus eszközt a Földön, a Tízes Univerzumban felkutatjuk a szabadság kódjait, semlegesítjük amit kell, és felszabadítjuk amit kell. Sok lesz benne a globális feladat is, és sok a személyes, neked szóló is, valamint mágikus technikák is. 

Néhány ősi rítus is helyet kap majd, de a legtöbb majd a Fekete Univerzumban fog megmutatkozni, ami ez után jön. 

A tréning felszabadít majd Téged és irányba állít, oda, ahova TE menni akarsz, nem oda, ahova mások akarják, hogy menj… sok ősi igazság és titok fog napvilágra kerülni, rendkívüli izgalmas tréning jön. 

Ami a legfontosabb, hogy felszabadítjuk a benned élő elnyomott Mágust, és megtanítjuk, hogyan éljen a szabadságával….

 A TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: A TILTOTT TERÜLET TÖRTÉNETE - ALÁZAT ÉS KÜLDETÉS KAPUK - A MÁGUS BIRODALMA

  • MÁSODIK RÉSZ - A TILTOTT TERÜLET BEJÁRATA - A JAHVE KÓDOK ÉS A TÖMEGHIPNÓZIS ESZKÖZEI

  • HARMADIK RÉSZ - A SZABADSÁG KÓDJAI ÉS A MÁGIKUS SZUPERESZKÖZÖK - A MÁGUS ÉBREDÉSE BENNED

  • NEGYEDIK RÉSZ - A SZERELEM ÉS A TILALOM.

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023

MÁGUSKÉPZÉS

TILTOTT TERÜLET - TIZES UNIVERZUM

 

2023. július 30. vasárnap

16.00-20.00 Skype

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Áldás

Eszter

Fényhozó - Lucifer Szövetség

 

Szólj hozzá