2023. aug 11.

A GALAXISOK MÉRNÖKEI

írta: Eszter 777
A GALAXISOK MÉRNÖKEI

NIBIRU12 A TERV UNIVERZUMA

A TERV ÉS A KIVITELEZÉS

A GALAXISOK MÉRNÖKEI 

 

A Régi Birodalom, amiről nem sokan hallottak a mi Földünkön, igen sok kulturális és vallási alapot lerakott a Világegyetemünkben. Megszámlálhatatlan bolygón járhattak, ahol betelepítették az ökoszisztémát, humanoid fajokat hoztak létre, meghatározták a mesterségesen gerjesztett evolúciót, konkrétan szabadalmaik voltak a fajfenntartásra, a táplálékláncra, a társadalmi berendezkedésre, az építkezési módra, és a genetikára is…

Arra, hogyan alkossanak meg egy humanoid fajt, és bizony sem Téged, sem engem, sem másokat, sem a Földünket, sem pedig más bolygókat messze nem egy isten alkotta meg… Enlil igen önimádó lehetett annak idején, ami a Régi Birodalom korához képest annak éppen a vége volt, amikor kitalálta, hogy ő az Egy Isten, és elviekben mindent ő alkotott meg. Az embereket, az állatokat, a fákat, a folyókat, a tavakat, a városokat, a születést és a halált, és minden tőle függ.

Kisgyermekként sem fogadtam ezt el. Utána már gondolkodtam is rajta: miféle lény lehet az, amelyik mindent megteremtett? És tényleg elhiszik az emberek, hogy ez így van? Hogy őket egy isten alkotta meg? Mégis MILYEN JOGON? Milyen jogon dönt bárki sorsa felől? Milyen jogon hoz létre sorsokat és tör derékbe pusztán büntetésből, egy olyan büntetésből, amit ő maga talált ki? 

“Ember tervez, isten végez.” Mégis milyen jogon írja felül egy istenséget képviselő avatar terveit? 

Nyilván SEHOGYAN. Ez csak mítosz. Egy legenda egy ősi könyvben, amit egy despota talált ki, saját magáról, elrettentésként az első felét /Ószövetség/, önmaga fényezésére a másik felét. /Újszövetség/. 

Isteni Terv? Aminek mindenképpen engedelmeskedni kell, a szabad akarat elvetésével? Egy Terv, ami úgyis megvalósul, és biztosan csak jó lehet? 

Mindeközben, amíg azon pörögsz hogy az isteni terv így, meg az isteni terv úgy, az életed romokban hever. 

Mondjuk éppen válsz, vagy éppen egy rossz házasságra készülsz, éppen tönkremegy a vállalkozásod, vagy éppen egy vesztes vállalkozásba tolod bele az összegyűjtött pénzedet, és nem hallgatsz a belső sugallatra, mondván az isteni terv része ez is, és az is, hogy úgyis meg fogod szívni, de sebaj, ezt isten akarta. 

Te meg hagyod.

Sorba hozod a rossz döntéseket, mert isten akarta. 

Azt is isten akarta, hogy gyerekek élve égjenek el egy autóbuszban? Vagy éhenhaljanak éppen most is milliárd számra a harmadik világban, abban a harmadik világban, ahová nem vetjük a szemünket ? 

Oh nem, bocs. Az sátáni terv. Mert mindenre van magyarázat, az ostoba, lebutított népnek.

Van egy isten meg egy sátán, és a jó dolgokat az istennek, a rosszakat meg a sátánnak tulajdonítjuk, és a sátánt kell legyőzni, az ő terveit kell felülírni. Világos, mint a napocska. Óvodásoknak, akik nem szeretnek gondolkodni, és hajlamosak minden rossz döntésüket a sátánra fogni, és a világ jelenlegi helyzetét is arra.

A nem létező Sátánra a világ kegyetlenségeit, a nem létező Istenre pedig a kiváló Tervet, ami úgyis mindent helyrehoz. 

Enlil pontosan ezt mondta az akkori emberiségnek, amelyik sosem szűnt meg rabszolgafajnak tűnni a szemében, és Enki, valamint Marduk pedig pontosan az ellenkezőjét mondta, nevezetesen, az emberiség egyenrangú velük, még úgy is, hogy TÉNYLEG megalkottak egy emberi fajt. 

Abban a Projektben, amit Enlil később magáénak titulált. Az Adamu Eva Projekt. 

A genetikai kísérlet. 

Ahol is a mi őseink létrejöttek. 

Oh de persze, mily ostoba vagyok. Az is az isteni terv része volt. Felruházni az annunakikat, hogy megalkossanak minket. 

Aztán rabszolgává tenni minket, majd a nőt a férfi alárendeltjévé. 

 

Tegyük fel, hogy ezt te természetesen mind elveted. Tudod, hogy kamu, mese, hazugság. Az akkori embereknek találták ki, és Enlil éppúgy ellopta az emberi teremtéstörténetet, és magáénak tulajdonította, mint Cukiberg a fosbukot.

Akkor ehelyett van másik placebo is. A Teremtő Terv.

Izgisen hangzik, a valósághoz is sokkal közelebb áll, már ha valaki érti is, mert egyébként nem értik. Akik nem értik, és ez a java része az embereknek, azok semmiben sem látnak különbséget az isteni tervtől, csak az isten szót Teremtővel helyettesítik, amiben én már ott leragadtam - láttam elég vámpíros filmet :DD -, hogy Teremtő. A Teremtő hagyományos értelemben véve egy faj első tagja, amelyből a többi származik, és éppen ezért hímnemű.  Kell legyen ebből kifolyólag egy nőnemű első egyed is, és logikusan végiggondolva bizonyára ketten csinálták az első utódot, amiből aztán a többi származik. 

Mivel ez még így sem logikus, mert az egy utód mellé is kell másik, és természetszerűleg kell legyen egy hímnemű és egy nőnemű utód, akik ezek alapján testvérként nemzik az első utódot, aki azután saját testvérével hál, majd azok is nemzenek tesókat, akik úgyszint egymással hálnak, és így tovább, és így tovább. 

Míg egy szép napon isten fényességes ege alatt felkiáltanak, mikor már sok tesó sok tesót nemzett, hogy naaa akkor mi vagyunk az ezéseza a faj, a Teremtőnk pedig az Első Alfa, Első Atya, akármi, akinek oldalbordája az Első Anya, és abból lettünk mi. 

A mai ember úgy értelmezi a Teremtőt, a fejében homályosan egyébként, hogy egy Atya az égben, vagy inkább a Világegyetem Forrásában, akiből minden eredezik, és az őalatta lévő titánok, istenek és egyéb lények végül földi testbe léptek, ezek vagyunk mi. 

Az Anya a patriarchális hitrendszer miatt itt is mellőzve van, teljesen mellékes, hogy hogyan is van ő a képben, mert az Atya Enlil mintájára még mindig olyan szilárdan áll a fejekben, mint a Stonehenge.

Na szóval, ennek az Atyának /ahol is az Anya ugyanolyan lebutított első verziós android, mint a valóságban a nők megítélése, szóval ennyi erővel a Világegyetem konyhájában is főzhetne épp/, van egy nagyon penge Terve, egyetlen egy, amellyel ő mindent lát, mindent irányít és mindenkiről gondoskodik, igaz, a terve nem mindig tökéletes. 

Messze nem. 

De el kell fogadni, mert ez a Teremtő Terve.

Úgy kell lennie, és slusszpassz. Nincs apelláta, sem kifogás, sem ellenvetés. 

Aki mindezt meg meri kérdőjelezni, mint pl én, az ugyanúgy elmehet a vérzivatarosba, mint kétezer évvel ezelőtt. 

Aki azt mondja, hogy saját tervet alkot, azzal sokak szerint azért nem szabad még csak két szót beszélni sem, mert a sötét oldalt és a Sátánt szolgálja, hiszen mer nem hinni a Teremtőben meg a Tervében.

 

Hát, én azt mondom, hogy először is több terv van. TerVEK vannak, és a Tervek össze vannak hangolva éppen ebben az időpillanatban, de a következő pillanatban már máshogy lesznek összehangolva. A Terv az tényleg létezik, és a Forrásban tényleg benne van, de nem mint egy leírt maszlag, vagy Akasha Krónikás baromság, amiben én már nem tudok hinni, mert az is egyfajta determináció. 

Nekünk pedig az is dolgunk, hogy elszakadjunk mindenféle determináció felelősségelhárításból történő táplálásától, és végre felnőjünk. 

Ha valóban szabad akarsz lenni, vesd el ezeket a spiri frázisokat, és azt is, hogy te bárminek vagy bárkinek az alárendeltje vagy. Amikor egységről beszélsz, az RÁD IS VONATKOZZON.. mert az istenek és más Létezők valóban egyek veled, és persze az emberek is egyek egymással, de ez nem úgy néz ám ki, mint a kommunizmus: “MINDENKI EGYENLŐ, DE VANNAK EGYENLŐBBEK.”

 

A Tervek az egységben lévő egységek /emberek, állatok, növények, bolygók, más bolygók, más csillagrendszerek és a Naprendszer, a mi Univerzumunk és más Univerzumok, emberek és Létezők közötti egységek, valamint pl maga az ember is egy egység/ közötti ÁLLANDÓAN VÁLTOZÓ TERV.

A Terv tehát nem egy állandó, és örök időre lerögzített terv. Nem egy előre megírt forgatókönyv, hanem az egységek által összehangolt, azaz folyamatos összehangolás alatt álló Terv. Valójában inkább egy állandóan változó téridőkoncentrátum, amiből ki lehet indulni. 

Ha Teremtő, akkor nem egy személy, egy Atya, hanem egy TEREMT-Ő közös Tervezet, ami teremtő erőről szól, ami a Forrásból érkezik az ottani jin-jang energia súrlódása által. 

Ezt gondold át, és akkor érteni fogod. 

Ezért a Teremtőt kis t-vel írva máris más a leányzó fekvése. 

Mint igen. Nem mint főnév. 

 

Tehát egy teremtő közös terv, ami mindenki teremtése által alakul. Attól függően, hogy a mindenki mit gondol róla, és az egyének mit gondolnak róla. Ahogy hozzáállnak, úgy determinálják maguknak és magukat is, vagy éppen hogy nem determinálják, azaz ellenállnak annak, hogy a tervet rögzítve tekintsék. Akkor rögzítik, ha azt gondolják, hogy előre meg van írva. Ha előre megírtnak tekintik, mivel állandóan mozog a Terv, rögzítik a téridőben, és egy része a tervnek - azon emberek számára, akik úgy hiszik, determinált -, valóban rögzül. Ezért van az, hogy a világ sorsa is rögzítve van, a világra vonatkozó Terv is rögzítve van, és az emberek egyéni sorsa is rögzítve van. 

Mert úgy tekintenek rá. Akik nem úgy, azok számára nincs semmi rögzítve, semmi kőbe vésve. Akár hiszed, akár nem, ez bizony így működik. EZ PUSZTÁN ENERGIA, EZ A TERV. Olyan, mint a Vonzás Törvénye, hiszen nullpont energia elvén működik. Amit hiszel róla, az lesz. 

Arra reagál, amit te gondolsz és te érzel róla. 

A Terv is egy energia, a nullpont energia elve alapján. 

 

De az a baj, hogy sok Terv kering, amiknek a fele sem igaz. Esemény, leszálló, megmentő űrhajósereg, Jézus Második Eljövetele, aztán az Iszlám térhódítása, ami miatt nyomják a migránsokat Európába, hogy a katolikus vallásból iszlám vallást csináljanak, hiszen az igazán szigorú, de az alapok ugyanazok. 

Kering még sok más Terv is, mindenféle vallások és hitrendszerek alapján, eljutunk a Nirvánába, a Menyországba, az örök vadászmezőkre, a Valhallába, a jó ég tudja, még hova, ha jógyerekek leszünk.

Kering még az napvillanás terve, hogy majd ezzel egyszerre ébrednek fel az emberek, kering még a Nibiru eljövetele, fizikai síkon /kemény lenne/, kering a NOVUS ORDO SECLORUM, annak alfajaként a Great Reset, és számtalan más csodaszép jövőkép, sorozat, könyv, sci-fi, amik előrevetítik a jövőt, a lényeg mindezekben mind ugyanaz, bizony, még a háttérhatalmi elit is átveri saját magát az NWO-val… egy szééép új világ jő, a magyarság felemelkedik, a világ felemelkedik, a plejádi felemelkedett szivárványhányók idejönnek értünk, és a többi, és a többi. 

Mind-mind mese, mese, mese és mese habbal. 

A Terv az rajtad áll. Úgy alakítod, ahogyan te akarod. 

 

Ezt meg kell érteni, fel kell fogni egy olyan világba, ahol minden az alá-fölérendeltség elvén működik. 

 

Marduk, Enki fia áll a tervezőasztal felett Babilonban. Egy nagyteremben, aminek kupolája szinte az égig ér, persze nem, de a szépen metszett üvegen át látni a csillagokat. A világűr csodáját, és a Naprendszer is odakint van.. A Naprendszer, amelynek a sumerok már i.e. sok tízezer évvel kiváló ismerői voltak. Annak a Naprendszernek, amit állítólag nagyon lassan, néhány évtizedenként i.sz. 1100-tól lassacskán felfedezgettek a csillagászok, ahogyan minél messzebbre látó távcsövekkel kémlelték az eget..

Ugye neked is leesik, hogy ez egy baromság? 

A Plútót jóval az 1900-as évek közepe után fedezték fel, állítólag.

Nem is olyan régen. Még száz éve sincs. 

Te el tudod hinni azt, hogy az a tudás, ami már sok tízezer éve megvolt, hirtelen eltűnt? A sumer agyagtáblákon már nyolc, aztán kilenc, aztán tíz, aztán tizenhárom bolygóról regéltek. Időszámításunk előtt jóval. 

Hova tűnt a tudás? Az a tudás, amit Marduk a tervezőasztalon megjelenített, és megmutatta az  sok tízezer évvel ezelőtti emberiségnek a MÁGIKUS BOLYGÓTANT? 

Eltitkolták. 

Helyette nyomták és nyomják ma is az asztrológiát, a determinációt, és mindent, ami még mindig az alárendelt, a TERVNEK alávetett rabszolgafajról, az ember kiszolgáltatott helyzetéről és hiábavalóságáról szól. 

A létezés hiábavalóságáról, mivel úgyis egy terv alapján zajlik le, és úgysem lehet felülírni - mondják a gyengék, a tudatlanok, a gondolkodni nem szeretők, vagy nem tudók… 

“Merj kételkedni!” Mondja Descartes jóval a Plútó felfedezése előtt a Felvilágosodás korában. 

Abban a korban, amikor azt is felfedezték, hogy az ember nem egy isten alárendeltje. Abban a korban, amikor a mai emberek még sehol sem voltak, az akkori emberek lázas lelkesedéssel támogatták a Felvilágosodást. 

Azt a Felvilágosodást, ami újra elhomályosult, és az emberiség visszazuhant a kényszerített tervek közé. Tehetetlenül, mint a légy a pók hálójában. 

 

Marduk a bolygók helyzetét állítja be éppen a tervezőasztalon. Nem azt a helyzetet, amiben éppen a Naprendszerben vannak, hanem azt, ami épp kedvez Babilonnak. Mágikus energiákkal tölti fel az asztalt, és nem egyedül ugyan, de megvalósítja azt, amit elképzelt. Felülírja az éppen aktuális terveket, és ő maga a Tervező és az Építő. 

 

A Terv Univerzuma egy kiváló hely, és nem csak zseniknek. A Régi Birodalmi mérnökök, akik elpusztították a Naprendszert, és a Földet kialakították, mint kísérleti börtönbolygó, a Terv Univerzumából nyerték az alapmintázatot és alapterveket az uralomra és a hatalomra. Arra, hogyan csinálják maguk azt, amit nem akarnak elfogadni olyannak, amilyen. Ez nem volt egy jó terv. Bele is buktak, igaz, sok idő kellett hozzá, de belebuktak. Nem egyfajta karmikus elszámoltatás miatt. 

Hanem azért, mert nem tudták a rossz terveiket végül egybentartani, és azért, mert a Naprendszer bolygói ellenálltak, valamint azért, mert ugyanazok a mérnökök, akik letarolták a Naprendszert, és az Univerzumot is, egy Régi Birodalmi TERV alapján, fellázadtak a Régi Birodalom ellen, ugyanis ők maguk is egy despotikus kormányzás rabszolgái voltak. 

Olyan lehetett a Régi Birodalom, mint az Alapítvány sorozatban a Birodalom. Klónozott, beteges és elfajzott császárság, ahol minden a hatalom körül forgott, aminek érdekében bármire képesek voltak.

 

Tudod, minden nagy birodalom a történelem során elbukott. Nem csak azért, mert elbuktatták, hanem azért is, mert az uralom és a hatalom megbetegíti a birodalmak testét. A kényszerűen összerakott tervek tönkreteszik a birodalmat, a nagy gépezetet, és a lakosait is, de leginkább a vezetőit, akik egy idő után a kényszerített terveket nem tudják egyben tartani. 

Nem azért van esélye az emberiségnek átvenni a bolygó irányítását, mert Esemény lesz, meg napvillanás, vagy űrhajóseregek, hanem azért, mert a nagy, kényszerített tervek alapjaira épülő, a több ezer éves, lejárt terveket mindenáron kierőszakolni akaró despotikus kormányzás egy idő után elbukik. 

Ez puszta logika. 

A nagy és hódító birodalmak akkor buktak meg, ha nem tudtak a vezetők a nép szolgái lenni, éspedig néhány kivételtől eltekintve, mint Óegyiptom, / még Enlil hatalomátvétele előtt/, Babilon, a maya civilizáció, és néhány gyöngyszem még a Föld eltitkolt és valódi történelmében, állták a sarat addig, amíg tudták, a többi nagy birodalom, a római, a görög, az újegyiptomi, a távolkeleti, az Oszmán Birodalom, a tatárok, mind elbuktak. 

Az EU is el fog bukni, az ENSZ széthullik, a NATO úgyszintén, az USA úgyszintén. 

Tudod miért? 

Mert nem csak kényszerű, több ezer éves, lejárt tervet követnek, és nem tudnak váltani.

Hanem azért is… mert nem tudnak TERVEZNI. 

 

A TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: A TERV UNIVERZUMÁNAK HATÁRAI. TANÍTÁS ÉS BETEGSÉG KAPUK. /MEG FOGOD ÉRTENI, HOGY MIÉRT/. ÉSZAKI ÉS KELETI KAPUK. 

  • MÁSODIK RÉSZ: A TERV UNIVERZUMÁNAK MINTÁZATAI. A JÓ TERVEK ÉS A ROSSZ TERVEK. 

  • HARMADIK RÉSZ: MÁGIKUS SZUPERESZKÖZÖK A TERVEZÉSHEZ.

  • NEGYEDIK RÉSZ: TERVEZÉS ÉS ÚJRATERVEZÉS: A KOMPATIBILIS TÁRSAK

Ez egy érdekes tréning lesz. Agyas és akciós is egyben. Meglepő és felkavaró, autentikus, amely a tervezés fogalmát a spontaneitással egészíti ki. Azt a vonalat, amit te annyira keresel, amit még nem tudtál magadban megtalálni, és ami megváltoztatja az életedet, mert végre a saját irányodba állít be, egészségesen, azt a vonalat fogod megtalálni. 

Bátran mersz végre te lépni. Tervezni, cselekedni. Fel fogod fogni, meg fogod érteni, hogy csak akkor van determinálva az utad, ha elhiszed, hogy úgy van, és hagyod, hogy úgy legyen. Megérted, hogy minden tőled függ. 

Azt is megérted, hogy géniusz vagy, akinek minden a fejében van, csak elő kell hozni onnan…

Valaha a Régi Birodalom mérnöke, kapitánya, parancsnoka, tudósa, csillagásza, biológusa, genetikusa, spirituális főpapja voltál. Van egy tudás benned, amit elő kell hoznod, mert annak a tudásnak az alapjai fogják újraírni a mi világunkat… egy valaha volt birodalom tudása és ereje, ami ugyan elbukott, de az alapok onnan is, és más birodalmakból is MOST KELLENEK. 

Azért, hogy újraírjuk a TERVET..

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023

MÁGUSKÉPZÉS

A TERV UNIVERZUMA

 

2023. augusztus 13. vasárnap, Skype

16.00-20.00

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Áldás

 

Eszter–Fényhozó - Lucifer Szövetség

 

Szólj hozzá