2023. aug 16.

A TUDÁS ÉS AZ ÖRÖK ÉLET. A SZABAD AKARAT UNIVERZUMA

írta: Eszter 777
A TUDÁS ÉS AZ ÖRÖK ÉLET. A SZABAD AKARAT UNIVERZUMA

NIBIRU 13-AS MÉLYSÉG. A FINÁLÉ.

A TUDÁS ÉS AZ ÖRÖK ÉLET UNIVERZUMA

NIBIRU 13 

A SZABAD AKARAT UNIVERZUMA

A FINÁLÉ

 

Kezdhetném úgy is, hogy egy szakasz végére értünk, de ez több annál. Egy óriási felfedezőűt első szakaszán vagyunk túl, pusztán bepillantottunk párhuzamos világokba, éppen csak belekóstoltunk abba, mi van a szomszédban, és csak 12 másik szomszédban, mert végtelen számú párhuzamos univerzum létezik, ezek pusztán a velünk összefüggő szomszédok, melyek egy rendszerben vannak velünk, abban a bizonyos, sokat titkolt és eltussolt 13-as rendszerben.

A 13-as szám a mátrixban nem véletlenül van rettegettnek beállítva. Olyannyira, hogy még a hotelekben sincs 13-as szoba. A péntek 13-tól is sokan félnek még most is. Minden, ami 13-as, az Ördöghöz van társítva, egyébként helyesen, azt leszámítva, hogy az Ördög nem létezik, de Lucifer igen… és a 13-as bizony annak a főmágusnak az univerzuma, amelynek sokadági “leszármazottja” a Fényhozó, Lucifer, a Hajnalcsillag. 

Ha meg kellene nevezni azt az entitást, amelyik a legerőteljesebben képviseli a szabad akaratot, és be is tartatja, az Lucifer, annak ellenére, hogy hamisan a nevéhez ennek szánt szándékkal elültetett hamis hitrendszerek alapján éppen az ellenkezőjét társítják. 

Ha meg kellene nevezni azt az entitást, amelyik a leghumanoidabb, ebből kifolyólag pedig a legemberközelibb is, illetve más bolygókon és csillagrendszerekben is kedveli és segíti a humanoidokat, az Lucifer. Annak ellenére, hogy itt, a kísérleti börtönbolygón, a Földön, ennek éppen ellenkezőjét állítják róla. 

Ha meg kellene nevezni azt az entitást, amelyik a leginkább kézben tartja a szabad akarat univerzumát, azt, amelyben mi itthon érezzük magunkat - bár a többi univerzumban is van megfelelőnk -, és irányítja is, az Lucifer. 

Nem Isten. 

És nem is a Sátán.

Hát igen. 

 

A szabad akarat kivívásának útja éppen a dualitáson keresztül vezet. A mérhetetlen ítélkezésen, és a dolgok állandó kettéválasztásán, a megosztottságon és kétségen egység helyett úgy, hogy a végén már tényleg eleged van abból, hogy állandóan próbára teszik a szabad akaratodat, végül akkor, amikor feladod, megérted, hogy önmagaddal harcoltál. 

Sosem mással, sem lényekkel, sem emberekkel, sem energiákkal. A saját, évmilliárdokon át tönkretett, lefojtott tudatoddal harcoltál egy olyan dologgal szemben, /sötét oldal, sötétség, Sátán/, ami soha nem is létezett. 

Ez a Szabad Akarat Univerzumának legbrilliánsabb próbája. Mondhatni, a börtönbolygókon, mert több is van, a legnagyobb átverése. De tudod, milyen is az átverés. Csak addig tart, amíg rá nem jössz. Azután jön a harag, a fájdalom, az önostorozás és végül a Szabadság maga. 

 

Érdekes Univerzumunk van. Tele ezekkel a próbákkal, amelyek nagy része ugyebár kamu. Hiszen a dualitásban próbára téve lenni annyit tesz, hogy “a fényt választod -e”, ami mint fényoldal, úgyszintén nem létezik. Egység van, azon kívül semmi más nincs. 

A szabad akaratod nem úgy van próbára téve, hogy azt a Sátán el akarja venni, és a sötét oldal, valamint a démonok támadják. 

Úgy van próbára téve, hogy elhitetik veled, hogy a fény a sötétség, a sötétség meg a fény, és te végig abban a hitben vagy, hogy jó irányba haladsz. Valójában egyik irány sem jó. Mert az Út egyenesen van, az Egységig. 

Kitérők nélkül. 

A Szabad Akarat Univerzumában minden bolygón, minden földi és intergalaktikus inkarnációdban ugyanazt tapasztalod meg: ki kell vívni a szabad akaratodat. Pontosan az istenellenes, minden vallás- és hitrendszer ellenes, önálló, szabad gondolkodáson alapuló út a helyes, nem pedig odavetődni valamelyik valláshoz, hitrendszerhez, sémarendszerhez, és dogmákhoz. Az csapda. Mindig az. 

A Szabad Akarat Univerzuma a felelősségvállalásról szó és a döntések felvállalni tudásáról, nem pedig az ellenkezőjéről. Kivetíteni, mint egy jó gyerek, jó kisfiú, jó kislány a dolgokat valami nagyobbra, egy istenre, egy ördögre, egy Atyára, bármire. Az gyávaság, és gyűrheted még inkarnációkon keresztül ugyanazt a lejárt lemezt, mindaddig, amíg rá nem jössz, hogy alaposan félre lettél vezetve, majd egy idő után már magadat is félrevezetted. 

Szánalmas? Talán. Inkább szomorú. 

Szomorú, mert élni sem tudod az életedet állandó rettegésben nemlétező támadóktól, nem létező sátáni lényektől. A tudat tudod faramuci egy dolog. Olyanokat is ki tud eléd vetíteni, amik nem léteznek, de olyanokat is, amik nagyon is léteznek, ám de nem az a szándékuk veled, amit te hitrendszered alapján kitalálsz róluk. 

Én pl kiválóan elvagyok a démonokkal, akik valójában Őrzők, magasabb nézőpontból pedig titánok. 

Az istenekkel is jól kijövök, akik pedig tettek a Földön rossz dolgokat is, de te is tettél, vagy így, vagy úgy, vagy éppen egy nemlétező egyisten nevében…

Kijövök én mindenféle lényekkel, akik léteznek, azokkal nem jövök ki jól, akik nem léteznek…

A SZABADSÁG ÉS SZABAD AKARAT FORRADALMA A MOST KORÁNAK ÓRIÁSI SZELE, AZ ÚJ FELVILÁGOSODÁS KORÁÉ, ÉS AZ ÚJ RENESZÁNSZÉ. 

Rég írtam le ezeket a szavakat, talán, de az az igazság, hogy ezek igen erőteljes fogalmak, és olyanok, mint a történelem: akik benne vannak, nem érzik, hogy éppen történelmet írnak. /csak be is vallják róluk azután, ne pedig az eltitkolt történelem részévé váljon. /

 

Jó erős univerzum a miénk. Tengernyi csatát, veszteséget, lélekmilliárdok vesztését, a Régi Birodalom és azután a Domain, és egyéb idegen fajok támadását megérte, és túlélte. Egyben tartja valami. Az a valami a szabadság mindenkori tüze. 

Kételkednél? Nézz csak végig az elmúlt kétezer év történelmén, ami igazán kismiska egy univerzum élettartamához képest, ami sok száz milliárdnyi évre tehető, ráadásul csak lineárisan számolva. Párhuzamosan ennek a sokszorosa. Tengernyi sok forradalom, szabadságharc, lázadás tűzdeli a történelemnek csak a felvállalt részét, ami szerintem talán negyede lehet a valós történelmek, és akkor még jóindulatúan számoltam. Szerintem inkább öt százaléka. 

Annál sokkal több lázadás volt az emberiség részéről, mint amennyit bevallanak nekünk, csak nehogy elkanászodjunk. Csak az elmúlt kétezer évben, ahol is az emberiség nem vette be egykönnyen az egyisten dumát, és nem adta saját lelkét könnyen oda a hamis istennek, legyen az a hamis isten JAHVE, az egyház hamis istene, legyen az a pénz hamis istene, vagy a hatalomé akár, bármi, az emberiség derekasan küzdött, és küzd most is. 

 

A Szabad Akarat Univerzumának legfőbb vonulata a rabszolgásítás, és a rabszolgatartás. Mindegy, milyen formában, de mindenképpen ez. A szabad akarat, és az alapvető szabadságjogok korlátozása, akár emberek felett, akár másféle humanoidok felett, akár entitások felett. 

Tudod, mindig vannak a töpörödött törpördögök, akik a szabadságért harcolnak, és ha egy ideig el is hallgatnak, utána mindig előkerülnek a sufniból, hogy újra ringbe szálljanak, és vannak a Hókuszpókok, akik mindig melléfognak, egy idő után, mint írtam az előző cikkemben, a terveik idejétmúlt, több ezer éves tervek, olyanok ők, mint a szocializmus elavult húsz éves tervei közvetlenül a gengszterváltás előtt. 

Annak ellenére, hogy egy börtönbolygón vagyunk, és a tudásunkat, emlékeinket és képességeinket blokkolják, azért azt hozzá kell tenni, hogy a MÁTRIX KIVÁLÓAN TÜKRÖZI A SZABAD AKARAT UNIVERZUMÁNAK LÉNYEGÉT: piros vagy kék pirula? Rabok legyünk vagy szabadok? 

Ahhoz, hogy szabadok legyünk, ugyebár először azt kell felismerni, hogy rabok vagyunk. 

 

Az Univerzumok mintázata azon alapszik univerzumonként, hogy mi a fő vonulata magának az univerzum létezésének. Az azt alkotó főmágusnak mi pattant ki a fejéből, amikor az adott univerzum még csak elméleti síkon létezett, a fejében. Mi volt az alapötlet, az alkotó elv. A mi univerzumunkban a SZABADSÁG megtapasztaltatása, amihez ugyebár először a rabságot kell megtapasztalni. 

Hiszen nem tudja az, hogy milyen szabadnak lenni, aki sosem volt rab. 

A szabadság kivívásának feladata az egyetlen valóságos küldetés itt, a mi univerzumunkban, minden más küldetés rész csak ez alá épül és eköré. 

A gyógyítás meg a tanítás és a többi pusztán egyfajta fedősztori ehhez képest, hiszen amikor gyógyítasz, is felszabadítasz, amikor tanítasz is, felszabadítasz. 

Minden IS-BE /LÉTEZŐ/ minden próbáját és útját mindenfajta kísérleti mátrixban, bármely bolygón és csillagrendszerben ennek szenteli. Ráébredni, hogy rab, ha ez több milliónyi inkarnáció, akkor annyi - nem csak a Földön -, majd kivívni a szabadságát. Van azonban egy fenesége ennek, mégpedig az, hogy ha szabad vagy, nem vagy már ember…

Na igen, ezen érdemes lenne elgondolkodniuk azoknak, akik abból keresnek pénzt, hogy beadják a tudatlan és hiszékeny tömegnek, hogy FÉNYTESTFELEMELKEDÉS VAN. Ezen mindig röhögök egy sort. Na persze. 

Ha felemelkedsz, akkor onnantól gáz van apukám, ugyanis el fogod hagyni végleg a földi testedet, azaz meghalsz. Akárki akármit mond, azt te ebben a testben nem fogod túlélni, és ha ténylegesen be akarod fogadni azt, akit képviselsz úgy, hogy a fizikai létezésedet ELENGEDED, - amit ennélfogva ne tegyél -, akkor konkrétan szét fog égni a tested attól a nagy energiától, amit a te avatar tested nem bír el. 

 

Azok, akik tényleg azért tejelnek, hogy fizikai halál nélkül elhagyhassák a testüket, és felemelkedjenek, no de még a rokonok se sírjanak utánuk, azok vagy tényleg ennyire naivak, vagy ennyire önzőek, vagy mind a kettő. Szerintem nem szép látvány a spontán égés, és itt és most neked nem az a feladatod, hogy elevenen elégj, hanem az, hogy a tudatodat kirántsd a mátrixból, és NE ELHAGYD A MÁTRIXOT, HANEM MEGTANULD AZT IRÁNYÍTANI. 

Hát nem tanultál még eleget a Mátrix Trilógiából? Ha nem, akkor láss neki. 

Neo irányítja a mátrixot. Tudod, az ikonikus “megállítja a töltényeket” jelenet. Nah, valahol elvontabb formában ugyan, de erről van szó. Minden más csak kamu, áltatás és altatás. 

Na meg jó sok pénzt lehet keresni azokkal az “elvonulásokkal” /két nap 350 lepedő/, és “tanfolyamokkal” /három alkalom fél milka, és nem csoki/, ahol is elmagyarázzák, hogy mekkora idióta vagy, hogy képtelen vagy még mindig fénnyel táplálkozni. Azt szoktam erre mondani, hogy olyanok ezek, mint a Búcsúcédulák, csak most, a 21. században, ahol az emberiség ugyan még le van ragadva egy évezredes hitrendszerben, de az emberiség-szarkofágon már lazulnak a szegecsek… már sokan ébredeznek a zombi állapotból, és kezd elegük lenni a tömeges átverésen és spirihisztérián. 

Gondolj bele abba, hogy egy óriási univerzumnak a teljesen tiszta és átlátható alapvonulata után ez a nevetséges gyermekded viselkedés mégis hogy veszi ki magát. Hát viccesen. 

Nem ez a feladat. A feladatod az, hogy ne csak azt ismerd fel, hogy rab vagy, és szabad akarsz lenni, hanem hogy mi a szabadság maga, illetve azt is felismerd, hogy ez itt a Szabad Akarat Univerzuma, és itt minden ugyanarról szól: a szabadságról. Ez szép is, és embert/entitást próbáló is egyszerre. Itt minden rabul ejtődik egyfajta mátrixban, egyfajta hatalom uralma alatt, egyfajta birodalom fogságában, majd minden kiszabadul, csak idő kérdése. 

 

Az emberek is rabul ejtődnek egyfajta fogságban, általában a mátrix által tele-kéktabizott elméjükben, ahol egymást kergetik a mátrix fojtásában született hamvába holt ötletek arról, hogyan lehetne jó sok pénzt keresni, és hogyan lehetne jó sokat szexelni, vagy hogyan lehetne egyáltalán befizetni a számlákat… más bolygókon más hatalmak uralma alatt, más birodalmak és más háttérhatalmak szorításában máson jár a rabul ejtett humanoidok agya. A kéktabis elmében az is jár, hogyan menekülj a szeretet elől, hogyan fuss el a valódi szerelem elől, hogyan dugd a fejedet  a homokba az igazság elől, mindenfajta igazság elől, már az elől is, hogy megcsalnak, egészen addig, hogy mi a világ valójában. 

 

Igazi káosz nemde? 

Rabul ejtett világok, rabul ejtett bolygók, rabul ejtett lények, rabul ejtett emberek, akik vergődnek a nagy Chimera pók hálójában addig, amíg fel nem ismerik, hogy a háló pusztán az elmében van…

Ezt felismerni a legelső nagy feladatok egyike, és minden más, az igazi feladatok, amik TÉNYLEG NYOMNAK A LATBA, majd csak ezután jönnek :) 

Bizony. 

 

A káosz  pedig a lehető legjobb, mert minden CHAOSból új REND születik. 

 

Szóval a mi Univerzumunk egy zseniális feltaláló agymenése lehet, aki kitalálta, hogy alkot egy teljes univerzumot a szabad akarat szentségének, és az oda vezető jó nehéz útnak, ahol is a lények és humanoidok, az avatarok, megtanulják IRÁNYÍTANI A SAJÁT SORSUKAT, ÉS A SAJÁT MÁTRIXUKAT. 

Izgisen hangzik, és az is :) 

A mi univerzumunk tele van élettel, szépséggel, vadsággal, lenyűgöző szenvedéllyel, szerelemmel és annyi de annyi mindennel, amit csak akkor tapasztalsz meg igazán, ha te irányítod a sorsodat és a mátrixot. Addig pusztán képzelgések, fantáziák és illúziók - no meg jó reklámok és hamis tanítók, hamis isten - rabja vagy. 

Szoktam mondani, nézzétek meg a Lucifer sorozatot, mert hát igen, erről van szó… nem siránkozni, nem könyörögni, imádkozni, térdepelni, szenvedni és nyűglődni jöttünk ide, és nem is gürcölni. Azért jöttünk ide, hogy megtanuljuk, a mi Univerzumunkban MINDIG IS AZ ÉLET LESZ AZ ÚR, ÉS MINDIG IS AZ ÉLET AZ EGYETLEN LEHETSÉGES OPCIÓ. 

Mindegy, ez milyen élet, entitásként, vagy fizikai testben, de álmodozni, várni, reménykedni, képzelegni, ringatózni felesleges. Élni kell, minden formában, megélni, kockázatni, LÉTEZNI, érezni, hogy létezel, hogy ÉLSZ, és TE IRÁNYÍTOD A LÉTEZÉSED MINDEN FORMÁJÁT, MINDEN SÍKON ÉS MINDEN DIMENZIÓBAN. 

 

ERRŐL VAN SZÓ. 

Nem vagyunk alávetett, kiszolgáltatott bábjai semminek és senkinek. Nem vagyunk rászorulva egy kényelmi kiszolgáló mátrixra. Nem vagyunk bábjai idiótáknak, akik csak maguknak akarják a kormányzást. Nem vagyunk lebetegített, legyengített, eltaposott kis férgek, akikkel bárki azt tehet, amit akar. Te, én, mi éppen most EMBEREK VAGYUNK, és jó lenne, ha ezt megtanulnád tisztelni, mert az emberen kívül minden lény tiszteli azt, ami az ember. 

Addig, amíg maradsz a régi gondolkodásodban, rab leszel, kiszolgáltatott, lebetegített, legyengített, eltaposott, akinek könyörögnie kell, mert ez van a fejedben. Onnantól, hogy ezt elveted, ember leszel, és avatar. 

Rajtad áll, mikor veszed át a szabadságodat, ahogyan Luci is mondta. 

Csak rajtad. A szabadságod pedig hidd el, hogy nem függ pénztől, tudástól és időtől sem. A te tudatossági szintedtől függ, és attól, hogy mikor látsz át a mátrixon. 

 

Csodálatos, gyönyörű, lenyűgöző finálé vár rátok, ezúttal egy nappal később, nem 20-án, hanem 21-én, hétköznap este. Egy igazán méltó fináléja az elmúlt fél éves melónak, annak a sok energiának, amit közben beletettetek. Annyit elmondhatok, hogy velem csodák történtek közben, és többen számoltatok be hasonlóról, de azért arról is, hogy ez az út, ez a kivételes, és bátraknak tervezett út nem könnyű, és messze nem vagyunk a végén. 

Ezután még izgalmasabb tréningek jönnek majd, imádni fogjátok a témakört: bolygók a bolygókkal, kölcsönhatásban, na de majd erről jövő héten :) 

A Szabad Akarat Univerzumáról itt a Földön az járja, hogy pusztán fizikai univerzum, és párhuzamosan vele nincs is semmi más, amúgy pedig tágul, és ezért egyszer majd darabjaira hullik szét. 

Izgalmasan hangzik, és valóban tágul, és valóban szét fog hullani egyszer, de távolról sem csak fizikai univerzum. Persze, megtévesztő, hogy idelent mi kis apróságként pusztán a távoli csillagokat látjuk az égen - a fényszennyezés miatt már lassan azokat sem, Elon Musk idén is fellőtt vagy tízezer műholdat -, és ezért aztán úgy gondoljuk, hogy EZ A VILÁG, ami itt van. 

Nem. 

Ez csak egy icipici kis bolygó, a több milliárdos nagyságrendű tejúton, és azon túl is sok milliárd és trilliárd bolygó van, csak a mi univerzumunkban. Persze, az emberi elme számára mindez felfoghatatlan, de ha ráérzel, máris érted, a földi kis játszmáink eltörpülnek az  mellett, ami valóban számít…

 

Ezúttal köszönöm Nektek, hogy eddig végigjártátok velem ezt a felfedezést, és azt is, hogy ezután is maradtok. 

 

A TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: A 13AS UNIVERZUM. A SZABAD AKARAT ÉS A 13 KAPU.

  • MÁSODIK RÉSZ: NIBIRU 13-AS MÉLYSÉG, A CSILLAGÁSZ, AZ ÉPÍTÉSZ ÉS A MÉRNÖK. 

  • HARMADIK RÉSZ: MÁGIKUS SZUPERESZKÖZÖK A SZABAD AKARAT VÉDELMÉBEN.

  • NEGYEDIK RÉSZ: A FINÁLÉ…:) 

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023

MÁGUSKÉPZÉS

NIBIRU 13

A SZABAD AKARAT UNIVERZUMA

A TUDÁS ÉS AZ ÖRÖK ÉLET 

 

2023. AUGUSZTUS 21. HÉTFŐ /EZÚTTAL NEM VASÁRNAP/

18.00-22.00 SKYPE

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

 

Áldás

Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség





Szólj hozzá