2023. sze 05.

A SORS KEREKE ÉS A SORS LOVAI

írta: Eszter 777
A SORS KEREKE ÉS A SORS LOVAI

MÁGIKUS BOLYGÓTAN III. SZATURNUSZ-URÁNUSZ-PLÚTÓ

MÁGIKUS BOLYGÓTAN III

SZATURNUSZ-URÁNUSZ-PLÚTÓ

A SORS KEREKE ÉS A SORS LOVAI 

Magyarázatot találtak a Szaturnusz nagy rejtélyére: régóta keresték a  választ - Terasz | Femina

 

Most kell a lovak közé csapnod. Most kell megragadnod a Sors táltoslovainak üstökét, és neked kézbe venni az irányítást. Most van az, amikor nem hagyhatod, hogy mások döntsenek helyetted. Amikor mások úgy hiszik, jogot formálhatnak arra, hogy azt tegyék veled, amit akarnak, neked akkor kell a legerősebben ellenállni, és kiharcolni a szabadságodat. 

Most aztán növekednek a tétek, és a pakli nem úgy működik, hogy a Jolly Jokert vagy kihúzod, vagy sem, hanem eleve felfordítod a paklit, hogy LÁSD, MIVEL ÁLLSZ SZEMBEN, és kihúzod a Jolly Jokert… mert a Sors ami nem misztikus, és titokzatos, hanem irányítható, most felfedi a lapjait. 

Dönthetsz úgy is, hogy hagyod, és szerinted “legyen, aminek lennie kell, “ csak ez itt egy börtönbolygó, börtön a testnek, a léleknek és a tudatnak, és itt semmi sem azért van a mátrixban, hogy neked jó legyen, hanem azért, hogy maradj rabszolga.. a Sors rabszolgája is többek között. 

 

A hatalmas és tekintélyes Szaturnusz melózik éppen odakint, és habár nem vagyok képben, éppen milyen bolygóállást hoz elő az Uránusszal és a Plútóval, de azt érzem, hogy igen hangsúlyos napok vannak előttünk, és mögöttünk. 

MOST NEM ÜLHETSZ TÉTLENÜL, és nem várhatsz a híres-neves sült galambra. 

Most nem teheted azt, amit szoktál, fejet a takaró alá, és megvárni, amíg elül a vihar, mert most stílusosan, TE MAGAD VAGY A VIHAR. 

Az energiák pezsegnek, rezegnek, szikráznak, összecsapnak és szétválnak, érezni az Erőt mindenhol annak, aki fogékony rá, és annak, aki akarja, hogy az legyen. Nem kell megijedned attól, hogy mennyire erőteljes események kezdenek beindulni az életedben.

Végülis eddig nem történt szinte SEMMI, nemdebár? 

Jó sokáig vártál a nagy csodára, de csak nem akart elérkezni, és nem találtad a mátrixból kivezető utat.. 

 

Most az akadályok elhárulnak, de megmondom őszintén, kell vér a pucádba, hogy bele merj vágni, és meg merd csinálni, amire készülsz, de most támogatást kapsz rá, ha a bolygókhoz értő módon mersz nyúlni. 

A Naprendszer nagy Jolly Jokere nem a Jupiter, az a Major Fortuna, és nem is olyan nehéz megkapni, hanem a Szaturnusz, a fenséges és gyönyörű nagybolygó, amely annyi de annyi titkot rejt magában, hogy nem is lehet követni, és egy emberöltő is kevés lenne kibogozni. 

A Jolly Joker azért a Szaturnusz, mert ha őt a kezedben tartod, baj már nem lehet, de tényleg nem. Értsd szó szerint is. A Szaturnusz a felelős azért, hogy ha túl sok szivatást kapsz, de azért is, ha feloldozást. Azonban ha felette te vagy az Úr, te vagy a Sors irányítója, de ehhez persze igen komoly önismeretet kell tanulnod előtte, és megtanulni felelősséget vállalni nem csak a döntéseidért, hanem AZÉRT IS, AMIT SPIRITUÁLIS SZINTEKEN, MEDITÁCIÓBAN CSINÁLSZ. Nem mindegy ugyanis, hogy mit, kit hívsz be, kitől és mit kérsz, és milyen céllal, és az sem mindegy, hogy AZT FIGYELEMBE VESZED-E, HOGY A KÉRÉSEID MÁSNAK ÁRTANAK -E. 

 

Erről mindig eszembe jut a Mindenható című Ace Ventura film, amikor ő lett az Isten, és számítógépen fogadta az emberek milliárdjainak kérését a lottónyereményre, majd egyszerre mindenkinek nyomott egy igent, és így mindenki nyert ötven centet/per fő… hát igen. Nem mindegy, hogy az energiák hova mennek, kinek és miért, és akinek mennek, az mire használja fel őket, illetve kinek árt vele, és kitől mit vesz el. 

Egy valóban tudatos ember nem akarja elvenni azt, ami a másé. Nem hajt arra, hogy szétverjen egy házasságot, vagy egy családot szakítson szét. Nem hajt arra, hogy tönkretegye más vállalkozását, ellopja más tudását, elorozza más ötleteit, elszívja más energiáit. 

Olyasmit kér, ami nem másé, és nem más életét teszi vele tönkre. Eleve, ha párkapcsolatról van szó, nem egy konkrét személyt kér, hanem általánosságban kér, mert úgy érdemes és úgy tiszta. 

Ha bőséget kér, nem egy, vagy két konkrét személytől kéri, hanem általánosságban, mert az is úgy tiszta, és úgy érdemes. 

Bármit kér, energiában kéri, és nem mástól akarja elvenni, még akkor sem, ha az  jogos lenne. 

Mindezt teszi nem azért, mert fél a Szaturnusz csapásától, amely a bölcs embert még bölcsebbé teszi, az elkeseredett embert még elkeseredettebbé, amennyiben nem tanulta meg a boldogságot választani, hanem azért teszi, mert tudja, a Szaturnusz is benne van abban a folyamatban, ahogyan a bőség,szerelem, szabadság megérkezik hozzá. 

 

Amikor elindul feléd a Bőség, a Szabadság és a Szerelem, az energiák úgy mozognak, hogy át fognak haladni a Szaturnuszon, és ott egyenlítődnek ki, egészséges mértékre, onnan dől el a HOGYAN sorsa, és onnan indul tovább a Jupiteren át feléd, előtte áthaladva a Marson. 

 

A Plútó, a Naprendszer szélén, olyan, mint egy adóvevő. Behozza az infót kintről, kiviszi az infót bentről. Emelett a Naprendszer joystickje is, mindent lát, érez és irányít, egyfajta objektív szemszögből ,mégis, ő a legmélyebb, a legnagyobb mélysége és ereje éppen neki van, a legnagyobb titkokat ő őrzi magában, vissza is tud tartani információkat, amelyekre még nem érett meg az emberiség. Azért is a Plútó felelős hogy AZ ÉLETED ÉS AZ ISTENEK IS ADAGOLJÁK AZ INFORMÁCIÓKAT, TÉNYLEG ÉPPEN ANNYIT, AMIT MOST ELBÍRSZ. 

Se többet, se kevesebbet. 

A Plútó energiái nem támogatják sem a késleltetést, sem az időlopást, sem a időhúzást és a tétovázást sem. Feloldják a tehetetlenségedet és a félelmedet, amit az INFORMÁCIÓ HIÁNYA SZOKOTT OKOZNI, ha értőn nyúlsz a Plútóhoz, a legkisebbnek és legokosabbnak járó tisztelettel. 

 

HA A SZATURNUSZ A HOGYAN, AKKOR A PLÚTÓ A MIKOR, ÉS EZT MOST ÍRD FEL EGY PAPÍRRA, ÉS JEGYEZD MEG. 

 

Ha a Szaturnuszt a Plútóval állítod párba, közéjük egy ezüst-kék hidat emelve, akkor onnantól biztos lehetsz abban, hogy a “hogyanod” biztonságban van, időben és térben. Hogy ez mit is jelent? 

Azt jelenti, hogy bizony, ha te idelent a mátrixban eltervezel valamit, akkor az nem úgy fog történni, ahogyan azt Te eltervezted, hanem MÓDOSÍTVA, ahogyan a mátrixnak megfelel.

Ha nem biztosítod be a teremtésedet úgy, ahogyan kell, belevonva a Naprendszert is, mintha a KÉPLETEDBEN RENDEZGETNÉL, /bizony, ezt így kell elképzelni/, akkor a teremtésed módosítva fog megérkezni, és nem akkor, amikorra te kérted. 

Ha belevonod a folyamatba a MARSOT, A VÉNUSZT, A JUPITERT, A SZATURNUSZT, AZ URÁNUSZT ÉS A PLÚTÓT, már bentebb vagy. Biztos, hogy a MIKOR is biztonságba kerül, de a Jupiterrel azt is bebiztosítod, hogy OLYAN legyen, amilyennek TE KÉRTED, és ne olyan, amilyennek a mátrix akarta, valamint az Uránusszal azt is, hogy tisztán, könnyen felismerhetően érkezzen be az életedbe, gikszerek nélkül. 

A Marssal felgyorsítod az időt, a Plútóval bebiztosítod, a Vénusszal pedig a Földre hozod át, a női energia legyökerező részével, mert a jin az, ami közvetlenül a fizikai síkhoz kapcsolódik - nem véletlenül a Nők szülnek -, és a jang az, ami az Univerzumhoz. 

 

Tehát:

MARS - MOST, AZONNAL. MEGINDÍTÁS A FÉRFI ENERGIÁVAL. 

VÉNUSZ - KÖZVETLEN FIZIKAI SÍKRA HOZÁS A NŐI ENERGIÁVAL

NIBIRU - KÖZVETLEN KAPCSOLÓDÁS A TUDÁSSAL, A 13 MÉLYSÉG ÉS A BOLYGÓK KAPUI PEDIG KÖZVETLEN MÁGIKUS ÁTJÁRÓK A NAPRENDSZERBE ÉS AZON TÚL IS.

JUPITER - BEBÍZTOSÍTOD VELE A BŐSÉGET, HOGY OLYAN LEGYEN, AMILYENNEK TE KÉRTED.

SZATURNUSZ - BEBIZTOSÍTOD VELE A TEREMTÉSEDET, HOGY HOGYAN IS LEGYEN, MÓDOSÍTÁSOK NÉLKÜL. 

URÁNUSZ - A TEREMTÉSED EREDMÉNYE FELISMERHETŐ LEGYEN, ÉS MAGA AZ URÁNUSZ A “MIÉRT”EKRE A NAGY VÁLASZ.

PLÚTÓ - A MIKOR ÉS A MIT.

 

A többi bolygóról később :) haladjunk sorjában.

 

Az Uránusz, a csodás kék bolygónk, a jég királyi birodalma, amelyről már tudod, hogy egyszerre pörög saját tengelye körül és egyszerre a Nap körüli pályán halad. Most éppen talán a Jupiterhez közel, ami a TISZTÁNLÁTÁST hozzákapcsolja a nagy Sorsfordulathoz, amiről írtam eme cikk elején, hogy ragadd meg, és most ne engedd el. 

Az Uránusz tovább szűri a Plútótól érkező információkat, és teljes tisztánlátást biztosít arról, hogy TE AZT A VALAMIT TÉNYLEG AKAROD-E, valamint segít átlátni a szitán, ha manipulálni akarnak. Az Uránusz a nagy tudásbázis, a hatalmas óriás odaát, a nagybolygó övezetben, és tekintélye felér a legkomolyabb bölcsekével is, ha tényleg tiszta információt akarsz, amely a Plútón autentikusan jön át, és az Uránusz a logika erejével szűri át Neked. 

Az Uránusz akkor nagy ász a kezedben, ha először is, BÍROD AZ IGAZSÁGOT. Mered élni, mered -e vállalni, mered -e átadni, mered -e fogadni. Másodszor, van-e elég kitartásod tovább kutatni, és még tovább menni az igazság rögös útján. Ha van, az Uránusz nem csak felfedi az igazságot bármiről is, amiről tudni akarsz, akár egyéni életedben, akár globálisan, hanem tovább is lendít az örök emberi kiváncsiságodtól hajtva, lelkesen és szenvedélyesen. 

Az Uránusz volt az, ami hajtotta előre Da Vincit, Teslát, Kopernikuszt. Az Uránusz volt az, ami felfedte a világtörténelem során a nagy csalásokat, éppen az elmúlt évtizedekben. 

 

Ha van merszed az könnyed, sziporkázóan zseniális Uránusszal dolgozni, akkor arra is van végre merszed, hogy kinyisd az intellektusodat, kitágítsd a tudásodat, nem csak a tudatodat. Tudod, az intelligenciahányados egy dolog, az csak bizonyos genetikai, szocializálódási folyamatok eredménye, és egy része csak veleszületett. 

A többi részéhez hozzá tudsz nyúlni, és ez az intellektusodnak kb a NYOLCVAN százaléka. Nyolcvan százalékban tudod nyitni, bővíteni az IQ-dat, már a keresztrejtvény fejtéssel is, de nyilván ennél sokkal többel is. 

Azzal is, hogy kapcsolódsz a bolygókhoz, és az Uránusztól befogadod saját EGYÉBKÉNT ALAPVETŐ ZSENIÁLIS RÉSZEDET. Azt a Csillagászt, Építészt és Mérnököt, akit rejt a tudatod és a lelked belül. Aki képes arra, amiről nem hitted volna, hogy képes vagy. 

Az Uránusz nem véletlenül a Vízöntő uralkodó bolygója. Valóban sziporkázó, zseniális és vitában legyőzhetetlen, ráadásul kitágítja a határaidat, LEBONTJA A FALAIDAT ÉS A KORLÁTAIDAT. 

Ha most a Jupiter közelében van, akkor éppen most ÓRIÁSI ERŐVEL HAT RÁD IS, HOGY ELENGEDD A KOMFORTZÓNÁDAT, ÉS NYISS, CSINÁLD, ÉLJ A LEHETŐSÉGEKKEL, és az Uránusz sem sokkal türelmesebb, mint a Mars. 

EGY IDEIG FENNTARTJA A LEHETŐSÉGET, DE HA NEM ÉLSZ VELE, ELVESZÍTED. 

Vissza lehet persze hívni, és ezt is megtanítom a soron következő most vasárnapi tréningen. 

 

Ami most van, az kívülről is kedvező, és belülről, Benned is az, ha fel tudod ismerni. Olyan igazi nagy vihar van odakint a Naprendszerben, összecsapó, erőteljes, mindent elindító, minden korlátot lebontó energiákkal, te pedig megragadod a gyeplőt velem együtt, és élünk a lehetőséggel, ami egyszerre teremtődik általunk, egyszerre van megtámogatva a Naprendszer bolygóival. 

Tudod..aki mer, az nyer.

 

A TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: SZATURNUSZ-URANUSZ. MÁGIKUS BOLYGÓTAN A NAGYJÁTÉKOSOKKAL. 

  • MÁSODIK RÉSZ: - PLÚTÓ-URANUSZ-JUPITER - MIKOR, HOGYAN, MIÉRT, MEDDIG, MIT. MÁGIKUS BOLYGÓTAN ÉS A MÁTRIX.

  • HARMADIK RÉSZ: SZATURNUSZ-URANUSZ-PLÚTÓ. A SORS KEREKE ÉS A SORS LOVAI. /lenyűgöző lesz, képszerűen is jól látható, imádni fogod/.

  • NEGYEDIK RÉSZ: PLÚTÓ-NIBIRU- 2024. Új infók.

 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023

MÁGUSKÉPZÉS

MÁGIKUS BOLYGÓTAN III

SZATURNUSZ-URÁNUSZ-PLÚTÓ

A SZERENCSE KEREKE ÉS A SZERENCSE LOVAI

 

2023. szeptember 10. vasárnap, 16.00-20.00, Skype

 

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

Áldás

Eszter - Fényhozó

 

Lucifer Szövetség

 

Szólj hozzá