2023. sze 19.

HIÚSÁGOK VÁSÁRA

írta: Eszter 777
HIÚSÁGOK VÁSÁRA

MÁGIKUS BOLYGÓTAN V. NAP-NIBIRU-VULCANUS. AZ ISTENEK KOVÁCSAI + EREDET FELOLDÓTÁBLA ÉS PRIZMA DINAMIKA

HIÚSÁGOK VÁSÁRA

MÁGIKUS BOLYGÓTAN V.

NAP-NIBIRU-VULCANUS

A NAPRENDSZER KEMENCÉJE

A SORS KOVÁCSAI

+

EREDET FELOLDÓTÁBLA

 

A teremtés mindig tűz. Kohézió. Forróság. Súrlódás. Tapasztalásokból fakadó erő, amit szülhet a harag is, a vágy is, a tenni akarás is, az elszántság, vagy a bátorság, vagy akár a szerelem. 

Mindenképpen Szükség szüli, és Bőséggé válik értő kezekben. Nem értő kezekben újabb szükséget szül.

A teremtés nem távoli angyalokkal való társalgás, akik vagy teljesítik a kívánságaidat, vagy nem, nem is pusztán hálaáramoltatás, és pozitív gondolkodás. Az édeskevés hozzá. Az pusztán csak a kezdete egy ébredési folyamatnak, és aki halad előre, az tudja, idővel tapasztalja, ez nem elég. 

Ahogy Marduk mondta: “ha csak ülsz, és hálásan pislogsz, semmi nem fog történni.” 

😀

Ide erő kell. Erőt kell kifejteni, mintha egy üllőt ütnél,mintha a forró, olvadt vasat öntenéd a sors kerekeibe. 

Határozott döntésekkel kell teremteni, és elszántsággal, nem hezitálva, és reális vágyak alapján. Nem csak valós vágyak, reális vágyak. A szürreális kívánságoknak kevés a létjogosultsága. Előfordulhat, hogy bejön, de ezerből egy. 

 

Fel kell mérned a lehetőségeidet, és olyan teremtést létrehozni, ami stabil lábakon áll. Ha olyasmit kérsz, aminek a befogadására nem vagy kész, el is veszíted. Ha csak agyból és egóból teremtesz, és mindent Te egyedül akarsz a földi elméddel meghatározni, akkor is megszívod. Lehet, hogy teljesülnek ezek a teremtéseid, de nagyon hamar rájössz, hogy igazából te nem is ezt akartad… 

Amit megteremtettél, az azonban marad, és sajnos az emberek gyakran esnek abba a hibába, hogy eszükbe sem jut, hogy a megteremtett helyzeteket FELÜL LEHET ÍRNI. 

A mátrix ugyebár MOZDULATLAN. 

A mély tudatalatti programozásunk alapján mindent és mindig VÉGLEGESNEK érzünk.  Egy helyzetet, egy állapotot, valaki hozzánk való hozzáállását, bármilyen állapotot, amit korábban mi, vagy nem mi idéztünk elő, arról azt gondoljuk, hogy nem változik, hiszen a mátrixban soha semmi sem változik. Minden nagyjából ugyanolyan, minimálisak az eltérések, igaz, változik az infrqstruktúra, a társadalmi szerkezet, a történelmi kor, még az érzelmi és mentális sémák is változnak, de A LINEÁRIS IDŐ VÉGTELEN SZÖVEDÉKÉBEN A JELEN MOZDULATLANNAK ÉS FÉLELMETESEN VÉGLETESNEK TŰNIK, PEDIG NEM AZ. 

Amin leginkább és leggyorsabban lehet változtatni, az éppen a jelen, sokkal könnyebb a jelent átírni, mint a múltat - azt is át lehet, mégpedig úgy, hogy a régen történt események következményeit lehet megváltoztatni -, vagy a jövőt. A lineáris idő előnye az, hogy a jelen a legkönnyebben megfogható. A párhuzamos időben a jelent szinte lehetetlen meghatározni, pontosabban nem meghatározni kell, hanem KIJELÖLNI egy ZÉRÓ PONTOT, az idő zéró pontját, és a köré lehet társítani a párhuzamos idősíkokat, ami a lineárisban a múlt, a jelen és a jövő. 

A mátrixban egy rejtett, tudatalatti program alapján érezzük úgy, hogy a jelenben megélt dolgok véglegesek, és nem lehet rajtuk változtatni, hiszen úgy hisszük, a jelenben megélt dolgok a múltbéli teremtéseink következményei. 

Részben ez abszolút igaz. Valóban a múltbéli döntéseink, rossz és jó teremtéseink, tudatlanságunk vagy tudatosságunk következményeit éljük meg éppen most, azonban a mátrix is részt vállal a jelenünkben, ahogyan részt vállalt a múltunkban is, és a teremtéseinket MÓDOSÍTJA. 

 

Tudom, hogy nem is gondolnád, hogy ez így van. Azt hiszed, még mindig - naivan -, hogy amit te teremtesz, az itt gond nélkül megvalósul, de nem így van. Tengernyi tényező áll az útban, PL A HAMIS MENTÁL- ÉS HAMIS ASZTRÁLSÍK, AMI UGYANÚGY A MÁTRIX RÉSZE, MINT A 3D MÁTRIX FIZIKAI SÍK. 

Tudod, a hamis asztrál az, ahol a holografikusan kivetített angyalkák, akik nem is léteznek, lebegnek, csakis a Te kívánságaidra várva, és a holografikusan kivetített ál- istenek is… A hamis mentál pedig az, ahonnan a félvezető és téves információk jönnek, amit azok a médiumok csatornáznak le, akik alacsony szinten vannak, és még nem tudnak arról, hogy hamis helyre kapcsolódtak. 

Na meg a híres-neves Mihály Arkangyal is a hamis asztrálon van, ő JAHVE EGY HOLOGRAFIKUS KIVETÍTÉSE, és nem győzöm hangsúlyozni, hogy NE BÍZZATOK BENNE. 

 

A hamis asztrál egy mocskos és aljas nagy átverés, csillivilli csillámpóni, csodálatosan szépséges lényekkel, fényekkel, mennyei fényben fürdő szűzanyákkal és ál-Jézusokkal, ál-jóságos Atyával, aki szintén csak kivetítés a tudatlan és naiv harmadik szemeknek. Tele van aranylépcsőkkel, atlantiszi kristálypalotákkal, csodás kinyilatkoztatásokkal, melyek fényről és alázatról - megalázkodásról - szólnak. Minden faszányosan könnyedén megy ott, minden kívánságod megvalósul, tényleg olyan, mint egy lélekóvoda hülyegyerekeknek, már elnézést a cinizmusért… mert csak a hülye hiszi el, hogy a fényes és hatalmas angyalkák mind csak őérte vannak, és mind az ő kívánságait lesik, nevezetesen, hogy hozzák neki vissza XY-t, vagy váltsák meg a magyarságot. 

Ha nem hülye, akkor önző, és azt hiszi, hogy a teremtés abból áll, hogy saját egóját fényezi jó nagyra. 

Hát nem. 

A teremtés az áramlás, adás és kapás, áramoltatás, és energia, sok energia, és sok munka, meg kell dolgozni érte, és meg kell tanulni jól és gördülékenyen csinálni, meg kell tanulni nem bedőlni a hamis képeknek, amit a hamis asztrál közvetít. 

 

Szóval a hamis asztrál, fényes, jól fel van építve, telis-tele csodásnak tűnő tünékeny illúziókkal, és ingatag légvárakkal, amelyeknek könnyedén csapdájába esik az, aki elhiszi, hogy a teremtés ennyire egyszerű, és mindent könnyedén megkap egy börtönbolygón. 

 

A HAMIS ASZTRÁLON EGYMÁS UTÁN SORAKOZNAK AZ ATLANTISZI KRISTÁLYPALOTÁK, A LEBEGŐ FÉNYLÉNYEK, AKIK JÓSÁGOSAN HARSOGJÁK AZ ÚR SZAVÁT, PONT ÚGY, AHOGYAN MADÁCH MEGJELENÍTETTE AZ EMBER TRAGÉDIÁJÁBAN.. Amikor is jő Lucifer Ádámhoz és Évához, és szél támad, majd megszólal az angyali kar, aki énekli a nagyfőnök szavait, nevezetesen, NE NYÚLJANAK AHHOZ A FÁHOZ, ÉS NE EGYENEK ABBÓL AZ ALMÁBÓL, MERT A SZABAD AKARAT UGYE EREDENDŐ BŰN…

A hamis asztrálon lebegsz, szárnyalsz, magadra öntöd a rózsaszín csillámport és a szárnyakról lepergő andalító éji zenét. 

 

Ehhez képest a valós asztrál lepusztult, sötét, hideg és kietlen.

Telis-tele van földalatti bázisokkal, mélybe vezető lépcsőkkel, kanyargós labirintusokkal, ajtókkal, csak bizonyos istenségek által nyitható kapukkal, 13-as rendszerrel, a mátrixban démonoknak titulált őrzőkkel, óriási titánokkal, kezükből tüzet árasztó hatalmas istenekkel, izgalommal és veszéllyel, harccal és sok-sok feladattal, kihívásokkal.

Ősi piramisok lenyomataival, ősi tekercsekkel, M.E. táblákkal, mágikus szupereszközökkel, féreglyukakkal, fekete lyukakkal, dimenziók közötti átjárókkal, mindenféle extrém cuccal, és extrém eseménnyel, ami soha de soha nem fogja jelemmezni a nép hülyítésére Enlil és Jahve által alkotott hamis asztrált. 

Enlil KIVÁLÓ STRATÉGA VOLT, így akkkor, amikor megalkotta a hamis időszámítást, KILENC FÁTYOLLAL ELTAKARTA ELŐLÜNK A VALÓSÁGOT, A VALÓS VALÓSÁGOT, A VALÓS ASZTRÁLT, ÉS  A VALÓS MENTÁLT, ÉS A VALÓS LÉNYEKET, helyettük alkotott egy népszínházak is beillő ál-asztrált és ál-mentált, és azzal hülyít minket több mint kétezer éve. 

 

Ahhoz, hogy meg tudja alkotni ezt, le kellett pusztítania a valós asztrált és a valós mentált és a valós valóságot is. A Földről száműznie kellett az őrzőket, a titánokat és az isteneket, na és annunaki testvéreit is. 

Nagy háború lehetett akkoriban, és ez volt az istenek alkonya. Úgy sejtem a MÁSODIK alkonya, mert az első jóval korábban volt, egy korábbi emberiség korában, amikor az istenek ELHALVÁNYODTAK, és többé nem voltak láthatóak, akkor lettek úgy általában az akkor még egyetlen asztrálsíkra száműzve. Elrejtve a humanoid szemek elől.

Az ISTENEK MÁSODIK ALKONYAKOR pedig Enlil köpött bele a galaktikus levesbe, és véglegesen száműzte őket a Földről, a valós asztrál és az emberek közé egy hamis asztrált építve, sőt, még egy hamis mentálsíkot is. Majd egy hamis, és mozdulatlan, lineáris időn alapuló hamis fizikai síkot is.

A HAMIS FIZIKAI SÍK LÉNYEGI ELEME A LINEÁRIS IDŐ, HA ABBÓL KIKEVEREDSZ, ELKEZDESZ ÉREZNI. LÁTNI ÉS HALLANI. BELÜL. ÚJRA. 

 

A hamis valóság könnyedén adja a hamis teremtést, és ami könnyen jön, az könnyen megy. Onnan fogsz rájönni, hogy egy több ezer éve megalkotott átverés részese vagy, hogy amit megteremtettél, az NEM TESZ BOLDOGGÁ. 

Ráadásul csak akkor lesz tartós, ha te abban az illúzióban benne is akarsz maradni. Ha nem, akkor sikítva menekülnél tőle, de már nem tudsz, vagyis nagyon nehezen, mondjuk egy húsz éves házasságból három gyerekkel. 

A valós asztrálon a teremtésed tartós, és a valós valóságba jön le, ami aztán felülírja a mátrixot, és ezzel megváltoztatja az életedet. Hogy boldoggá tesz-e? Az attól függ, hogy neked mi a boldogság. A felszínes mátrix, vagy a valóságosan megélt és mély dolgok. 

Hogy mi tesz boldoggá téged, az a te saját értékrendedtől, hitrendszereidtől függ - az a jó, hogy nincs hitrendszered, de jelenleg erre csak nagyon kevesen képesek -, és attól, hogy kinőttél-e a mátrix külcsínes csillogásából, ami csak az öt érzékszervet elégíti ki, és azt sem tartósan. 

De van ugye egy hatodik, hetedik, nyolcadik érzéked is. 

Írtam már erről. 

Az öt érzék egyértelmű. Látás, hallás, szaglás, ízlelés, tapintás. 

A hatodik a belső érzés, az intuíció. 

A hetedik a belső hallás, a telepátia.

A nyolcadik a belső látás, látomások, képek formájában. 

Enlil öttől fölfelé blokkolt minket, de sohasem tudta elérni azt, hogy tényleg véglegesen kiirtsa ezt belőlünk. Úgy sejtem, azt a bizonyos tudás és örök élet fája eredendő bűn, DNS FELSZABADÍTÁS dolgot akarta visszacsinálni, de nem sikerült jól. Azért kellett pl az inkvizíció, és az egyház, meg a Jézus-sztori. 

 

A mátrix mozdulatlansága alapvetően blokkolja a teremtést, és mindent oda teremtesz, sőt onnan teremtesz. Ha nem vagy figyelmes, akkor mindenképpen. Ami pedig a mátrixból jön, az a mátrixé. 

A valós síkok pedig eléggé pörgősek, és kapcsolódnak a Naprendszer bolygóihoz, ők a kulcs a teremtésben. A mágikus bolygótan extra profi mágusmunka, és extra profi, tartós és mély teremtés, amely nem csak a Te életedet változtatja meg, hanem mindenki másét is. 

 

A NAP -NIBIRU - VULCANUS TRÉNING igazi teremtő tűz lesz, az istenek kovácsaival. Megmutatom nektek a valódi teremtés valódi lángolását, és azt a kohéziót, ami azt jellemzi. Ha egyszer ráérzel az ízére, nem tudsz lejönni róla :D 

A Nap mélységében fogunk járni, a Vulcanus mélységében is, tanácskozni fogunk az istenekkel, és más lényekkel, olyanokkal is, akik fizikailag is léteznek. A Vulcanus ad otthont a Tanácsnak, ami nem az Intergalaktikus Föderáció tanácsa, Astharék örök szellemlény-fogságra ítélve gyengék, mint a harmat. 

A nagyjátékosok Tanácsa az, amit már ismertek, és nem csak magunknak fogunk teremteni, hanem globálisan is, mint mindig. 

Sőt, azon túlhaladóan a Naprendszerben is, mert a Nap-Vulcanus-Nibiru hármasa nagy ász az értő kezekben. Látni fogod és tapasztalni. 

Ezt megelőzően itt van nekünk még egy ütőkártya, AZ EREDET FELOLDÓTÁBLA, aminek két órát fogunk adni, szombaton, és kell is neki annyi. Az Eredet Feloldótábla annyira fontos, hogy külön tréninget kap, igaz, csak két órásat, de a Hamis Szerelem kapujával együtt érteni fogod, hogy miért kell különválasztani. A hamis szerelem, ami hamis SZER.ELEM, hamis teremtés. 

Az EREDET FELOLDÓTÁBLÁHOZ hozzátesszük a PRIZMA DINAMIKÁT is, ami sokatoknak még új, a régiek pedig elfelejtették, de nagyon idevág. 

A két tréning nagyon erősen összefügg, teljességgel fedi egymást, és tökéletes egységet alkotnak. 

 

  1. TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023 MÁGUSKÉPZÉS -  EREDET FELOLDÓTÁBLA ÉS PRIZMA DINAMIKA. 2023. szeptember 23. szombat, 17.00-20.00, Skype, részvétel: 7.000 Ft/fő, hanganyag: 4.000 Ft, jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

  2. TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023 MÁGUSKÉPZÉS - MÁGIKUS BOLYGÓTAN V. NAP-NIBIRU-VULCANUS. 2023. szeptember 24. vasárnap, 16.00-20.00, Skype, részvétel: 10.000 Ft/fő, hanganyag: 5.000 Ft, jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: EREDET FELOLDÓTÁBLA. ISIS-OSIRIS AZ EREDETBEN, ACHREMMON A HAMIS SZERELEMBEN. AZ ISTENEK ELSŐ BUKÁSA ÉS EMBEREK BUKÁSA ÉS FELEMELKEDÉSE. HAMIS ASZTRÁL, VALÓS ASZTRÁL, HAMIS MENTÁL, VALÓS MENTÁL. KELYHEK 8, SZERETŐK, KELYHEK 7. A hiúságok vására. Belépés az Eredetbe.

  • MÁSODIK RÉSZ: PRIZMA DINAMIKA. Fel fog forgatni és átalakít. Teremtés és jelen.

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: A NAP KAPUJA A NIBIRUN. AZ ISTENEK MÁSODIK ALKONYA, ÉS TEREMTÉS TÜZE

  • MÁSODIK RÉSZ: VULCANUS KAPU A NIBIRUN. AZ ISTENEK KOVÁCSAI. TITÁNOK ÉS TRÜKKJEIK.

  • HARMADIK RÉSZ: A SORS ÉS A NAPRENDSZER. Lenyűgöző lesz és merőben új perspektíva. 

  • NEGYEDIK RÉSZ: NAP-VULCANUS-NIBIRU. MÁGIKUS BOLYGÓTAN ÉS A TEREMTÉS EREJE. 

 

Áldás

Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség

 

Szólj hozzá