2023. okt 05.

PANGEA ULTIMA ÉS FÖLD ZRT. ESEMÉNY ÉS IDŐHORIZONT

írta: Eszter 777
PANGEA ULTIMA ÉS FÖLD ZRT. ESEMÉNY ÉS IDŐHORIZONT

TTT 2023 MÁGIKUS BOLYGÓTAN VII + FELOLDÓTÁBLÁK V.

FÖLD ZRT ÉS AZ ESEMÉNY

MÁGIKUS BOLYGÓTAN VII. BOLYGÓSÁVOK

  • FELOLDÓTÁBLÁK V. 

TANÍTÁS

GYÓGYÍTÁS

ESEMÉNY



Mindenki rápörgött az őszi eseményekre.Ősz van..:) Állandó a félelemmel teli várakozás, hogy mi a következő csapás. Már sokan kiélesedett érzékekkel, kissé idegesen és éberen figyelnek, mert fel akarnak készülni.

Hát.. nem igazán lehet felkészülni. Semmilyen konkrétum nincsen, csakis TALÁLGATÁSOK, hogy mi jön. Valami biztosan, de nagyon komplexnek érzem, és nagyon sokesélyenek a sztorit. Mintha maguk a kivitelezők is latolgatnák, milyen krízist hozzanak be, és minek mi lesz a következménye, és a szokásos bátorság és határozottság már régen a semmibe veszett. Mivel a világ a fejükre nőtt, és a Föld, mint CÉG nem jövedelmez már elég jól. Persze, tőkésítés kellene :) Ugyebár… és OSZTALÉK a jogos tulajdonosoknak.. no de kik is azok? .. sem Te, sem én, sem senki. A Föld egy Zrt, ami mindenkié, és mégis senkié. Elhagyott birtokként fogja végezni, egy halódó csillagrendszerben, sok millió év múlva. Aztán ahogy eltelik néhány tíz millió év, megint emberek vetik meg itt a lábukat. Olvastam egy kutatást nemrég arról, hogy tudósok szerint 250 millió év múlva megint egy nagy kontinens lesz, Pangea Ultima néven. Ciklusok.. Az emberek jönnek, kihalnak, újra jönnek.. Az emberiség elér egy fejlettségi szintet, majd kihal, vagy más bolygókra menekül, eltűnik az Univerzumban, az évmilliók során mássá, nagyobbá, jobbá fejlődik, elveszíti a fizikai testét és megint entitásként újra kezdi a ciklusokat. Magas frekvencián, test nélkül, majd csökkenő frekvenciával avatarként, majd megint nő a rezgése, megint test nélkül, mint a hullámhegyek és a hullámvölgyek. Mindezt a rengeteg tapasztalást pedig őrzi a lelked és a tudatot a mélyben, és őrzi még más valami is… mint voltaképpen egyik legfontosabb otthonod, a Naprendszer. Az a Naprendszer, ahová már több alkalommal rajzott ki az emberiség menekülvén erről a bolygóról, mert mi valahogy sosem tudtuk megoldani, nem úgy, mint az annunakik, igaz, ők is nagy árat fizettek érte, hogy megmentették a Nibirut. 

Én tudom, hogy a következő évtizedek kutya kemények lesznek, de azon kell dolgoznod, hogy a tudatodat függetlenítsd a mátrixtól, és uralni tudd a mátrixot. Tudod, mint Neo, aki megállítja a golyókat, “nincs kanál” alapon. Azért, hogy pl az őszi, meg a tavaszi, meg a ki tudja milyen események ne borítsák meg a büdzsét nálad, hogy tudd tartani magadat a céljaidhoz, és nem dőlsz be annak, aminek mindenki: ha jön valami kisebb vagy nagyobb mátrix történéssorozat, neked az keresztülhúzza a számításaidat. Meg lehet oldani, hogy ne húzza keresztbe, a sorsodat te irányítod, és a fizikai valóságodat is. Függetlenül egy olyan dologtól, ami majd jön, és attól, ami azután jön. Sejtéseim szerint gyengébb próbálkozás újabb kamu vír@sra, ol@t@skényszerítés bizonyos régegeknek, lassan, de dominóként haladó globális pénzügyi összeomlás, amit még a kivitelezők is lassítanak, esetleges újabb határzárak, éveken belül, globális élelmiszerhiány miatt, majd vízhiány miatt /egyfajta embargó országonként, hogy benn tartsák, ami az övék/, később születéskorlátozás, a víz, a levegő, a talaj minőségének látványos romlása, forrósodó éghajlat, az évszakok csaknem eltűnése, nagyobb földrengések, vulkánkitörések, árvizek, hurrikánok… szóval semmi szokványos. Nem értek egyet azokkal sem, akik szerint nagyon durva lesz, de azokkal sem, akik szerint semmi nem lesz. De, lesz. Már csak azért is, mert ha most eltűnnének a világ irányítói, sem úsznánk meg az általuk telepített hitelpénzrendszer összeomlását és annak következményeit, és a globális élelmiszer- és vízhiányt sem. Minden, ami történni fog, egyfajta szakadék felé fogja sodorni a világot, de azzal nem segítesz magadon, ha beijedsz ettől, és magadat is a megfélemlítéssel eteted energia és tudatosság helyett. Persze, a globális válságok idején már késő teremteni. Most még nincs akkora válság, ez még csak az előszele, most érdemes rákoncentrálni, alapokat létrehozni, bátran, és a mátrixtól függetlenül. Vannak rá eszközeid, ha nem csak a materiális síkban gondolkodsz. Az a lényege az itteni bulinak, hogy megtanuld a képességeidet használni, és az asztrális és mentális eszközökkel teremteni meg mindent, azaz nem kívülről befelé húzod, amire szükséged van, végtelen agyalással, idegeskedéssel és stresszel, hanem belülről kifelé teremtesz, felfedezve, hogy tényleg végtelen energialény vagy, no meg avatarja egy nagyobb lénynek, aki bármire képes. Ezt használd fel, és ne abba merülj el, hogy ősszel mi lesz.  Nem csak a következő évtizedek lesznek nehezek és egyre nehezebbek, hanem a következő évszázadok. Nagyjából háromszáz év múlva lesz egy stabil és teljesen új alapokon nyugvó társadalom, egy élhetőbb Földdel, és ez a társadalom évezredekig tartja majd magát, majd az is összeomlik, és jön egy újabb rés, amikor nincs ember a Földön. 

A következő kétszáz évben meghódítjuk a Naprendszert. A rákövetkező évezredekben kilépünk a Naprendszerből, és igen magas fejlettségi szintet érünk el. A szakadék, amit érzékelek, és ami a következő tíz-húsz évben fog bekövetkezni, az ennek a jelenlegi társadalomnak és mátrixnak a totális összeomlása, mondhatni csődje. Az elit egészen biztosan elhagyja a Földet, amint erre lehetősége nyílik. De addig óvatoskodnak. Hiszen egy bolygóra vagyunk szorulva, a Föld Zrt-re…

 

Valami történik. Valami, amit nem tudsz megfogalmazni, de ott van körülötted, mindenki körül. Egy új energia. Egy új kezdet. Mintha oszlana a tudatokat takaró fátyol, mintha az emberek másképp viselkednének, mint régen. Gyorsabban reagálnak, gyorsabban döntenek. Mindenki más lett, van, aki rosszabb, van, aki jobb, és van, aki állóvízben él, és mindebből semmit sem érzékel, mert a valóságra másként tekint. Nem érzi ezt az új kezdetet, sem az új energiát, csak azt érzi, hogy meg van rekedve, se előre, se hátra. Nem érti, hogy mások miért haladnak, és ő miért nem. Az élet számára régóta mozdulatlan hajó, ami mellett mások hajói csak úgy elszáguldanak, és meg sem állnak.. nem állnak meg elmagyarázni az irányt, nem mondanak neki semmit, és ha mégis, őt okolják, amiért nem hasít, ahogyan ők teszik.

 

Van, aki azért hasít, mert az egója és a másokat is eltipró önzése az egeket veri, van, aki azért, mert végre elkezdett jó döntéseket hozni. Elengedni a régi, már nem működő dolgait, /mintáit, mintázatokat, amik alapján régen hozott döntéseket/, és most új dolgokba fog bele, nagy hittel és elszántsággal, és azért fog sikerrel járni, mert már ő irányítja az életét.

 

Van, aki azért van leragadva, mert már nem akar menni sehova, úgy érzi, beérkezett. Van, aki azért, mert a nagy és jó döntéseket sehogy sem meri meghozni, hiszen tele van félelemmel, és döntésképtelenséggel. Végezetül, van, vannak, akik még mindig a fejünk felett döntenek, és csak rajtunk áll, hogy érdekel-e ez minket, és ennek adunk-e energiát, vagy saját magunk kezébe vesszük a sorsunk irányítását, és nem dőlünk be annak a közkeletű megfélemlítésnek, ami most pl az “őszi események”-ről szól.

 

Emlékszem arra, amikor bejöttek a majdnem három évvel ezelőtt “tavaszi események.” Nagyon sokan úgy hitték akkor, hogy ez katasztrófa lesz rájuk nézve, és így is lett. Nem tudtak váltani, sem változtatni, sem a helyzetből a legjobbat kihozni. Leragadtak a félelmeiknél, és az akkori fizikai valóságukban - tökrement a vállalkozásuk, mert tönkretette azt a rendszer, szándékosan. Ők pedig vagy találtak más utat, vagy kivárák, amíg vége, amivel csak az a baj, hogy ha újra kezdődik, megint el fognak bukni, pedig másfél évük volt kitalálni önmagukat, és egy MINDENTŐL FÜGGETLEN FOLYTATÁST. 

Egy olyan dolgot, vállalkozást, tevékenységet, ami nem függ a rendszertől, a mátrixtól sem - ha újra leállítanák a Földet, ők akkor is talpon maradnak. Ahogyan én is. Egyetlen percnyi és cseppnyi félelmet sem voltam hajlandó adni a 2020 tavaszától induló történéseknek, és igyekeztem a legtöbbet kihozni belőle.  Tudtam, hogy amit én csinálok, az nem függ a rendszertől, és soha nem is fog függeni tőle. Mert én így akarom. 

 

Bármikor történhet megint valami, ezzel tisztában vagy. Bármikor jöhet valami, ami minden eddigi tervedet romba dönti, és vannak is olyan eléggé hiteles felhangok, hogy az emberiség most el van kényelmesedve, el van úszva /az adósságaiban is/, és a nagy kényelemben is, elfelejtették, milyen volt bezárva lenni és bizonytalanságban, és most, hogy egyre magabiztosabbak, jön egy jól időzített újabb pofon. 

Meglehet. Sőt. Szerintem biztos, hogy jön. Hogy pontosan mi, azt ne kérdezzétek, a háttérhatalmi elit sorai eléggé szétszórtak és káoszosak, messze nincs már a berkeikben olyan erős lojalitás, mint régen. Nem tartanak össze, mindenki menti, amije van. Emlékszem a múlt vasárnapi tréningre, ahol azt láttuk, hogy az általuk felhalmozott hihetetlenül óriási vagyonból, amit tárgyiasítva is rejtegetnek /többek között/, a világtól elzárt helyen /szerintem helyeken, és mi csak egyet láttunk ezek közül, egy Csendes-óceáni eldugott kis szigetet, el is neveztük a KINCS AMI NINCS után Pongo-Pongónak :D/, összessen a 30 százalékát tudnák elvinni, ha olyannyira tönkrevágnák a Földet, hogy muszáj lenne tiplizni innen, gondolom, jó előre előkészített luxuskategóriás űrhajókon a ki tudja, hogy hova… a hetven százalékot kénytelenek lennének itt hagyni, esetleg szétosztani, ami nem ártana, mondjuk fejlesztésekre.

 

Ők BEFEKTETÉSNEK TEKINTIK A FÖLDET, de nem jó beruházók, az egészen biztos.

Konzekvensen úgy gondolkodnak, mint a lehető legrosszabb cégtulaj - mindent kiszednek a befektetésből, de szinte semmit sem raknak bele, és jövőbeni terveik is erről szólnak, zsigerelni, aratni és pusztítani, amíg lehet.  

A következő lépésükről is csak találgathatunk, el is lehet ebben a sztoriban veszni, egészen mélyen. Ha teljesen beleveszel, és tényleg elkezdesz behatóan foglalkozni vele, két dolog fog veled történni - tapasztalat - először is nagyon dühös leszel, és úgy érzed, ezért revansot kell venni, de FOGALMAD SINCS, HOGY PONTOSAN KIKEN IS, másodszor pedig reményvesztett, mint akinek nincs értelme felkelni sem, minek, amikor a világot úgyis a szemünk láttára folyamatosan rabolják el tőlünk? Vagyis… igazából sosem volt a miénk.. egyetlen percig sem. Soha. Mindig az övék volt, az ő birtokuk, az ő uradalmuk, és zseniálisan uralkodnak rajta. Azzal is tisztában vannak, hogy más idegen fajok is a birtokuknak tekintik a Földet, és az a benyomásom, hogy az a sok összegyűjtött zseton, amit évezredek során lenyúltak az emberiségtől - Enlil távozása óta az itteni uralkodó elit nem tudja elszállítani innen az aranyat, mégis hova, ugyebár… szóval minden marad a mi kis bolygónkon, és ezt hadiipair titkos high tech fejlesztésekre, géntechnológiás újításokra, űripari fejlesztésekre és egyebekre költik. Kitolnak a színpadra néhány nagykutyát, pénzügyi vezetőt, politikai vezetőt, high tech milliárdost és egyebeket, hogy legyen kire haragudni, majd ők annak a fejlesztésnek, ami a világ elé van tárva, a százszorosát nyomják a háttérben. Ezt ugyebár tudjuk, ezzel újat nem mondok. 

 

Azzal viszont igen, hogy ők is rá vannak cuppanva a Naprendszerre, és ez nem merül ki néhány elegáns Voyager küldetésben, és ez csak a jéghegy csúcsa, mert a Naprendszer bolygóinak VALÓS, ÁMDE AZ EMBEREKKEL SOHASEM KÖZÖLT ENERGETIKAI FUNKCIÓIVAL is tisztában vannak.  Nem is engedik el egyhamar a tudást, és nem nagyon díjazzák, ha mi, a rabszolgahad tagjai ráébredünk erre. A valós energetikai funkció alatt nem azt értem, ami közkeletűleg elterjedt és tudott, hogy a Mars a férfi erő, a megindulás, a bátorság és a többi, vagy a Venus a szerelem és a szexualitás, vagy a Neptunus az érzelmi áradás. 

 

Van a Naprendszernek azon túl, hogy TÉRKÉP ÖNMAGADHOZ, egy titkos funkciója is, ami messze túlmutat azon, amit el mernél képzelni. Egy olyan fizikailag is számító tényező, ami talán egy kicsit értelmezhető ugyan spirituálisan, de valójában nem. Ennek fogunk a tréningen utánajárni, és mint gyakorlati képzés, használni is fogjuk. 

Megígérem Nektek, hogy írni fogok róla itt is. 

 

Már maga a térkép is csodálatos, de a Naprendszer bolygói, ha csak logikusan belegondolsz, többet tudnak annál, mint hogy meghatározzák a sorsodat, és a személyiségedet. Gondolj bele… egy egész rendszernyi bolygó, ami annyi mindent tud még ezen kívül. Mindegyik önmagában is hatalmas rendszer, még a legkisebbnek és bolygótlannak leminősített Pluto is.. /messze nem ő a legkisebb, csak a legkisebb ismert/. Ahogy a mi Földanyánk egy rendszer, egy alap szisztéma, és nem csak ökoszisztéma, hanem csakrái is vannak ugyebár, illetve szinte mondhatni több régetű “aurája”/ökoszféra, atmoszféra, termoszféra, ionoszféra, magnetoszféra, lehet hogy nem helyes a sorrend és nem teljes/, nem csak fizikális, hanem energetikai folyamatai is vannak a Földnek, áramlatai, és nem csak az óceánokra nézve, ciklusai, jég és tűzkorszakai /most a tűznél járunk/, saját evolciója, amelyben időről-időre egy-egy csúcsragadozó uralja a bolygót, majd hal ki, /csak az embernek öt kihalási ciklusa volt, és rajta kívül volt még egy pár csúcsragadozó faj, nem csak a dinoszauruszok/, a bolygóknak vannak MÉLYSÉGEIK, amelyeket már elkezdtünk felfedezni, és messze nem értünk a végére, és a MÉLYSÉGEKBEN most egészen mélyre fogunk menni. 

A Föld egy nagyon összetetett és komplex energetikai rendszer, túl a fizikai síkján is. Sem energetikai, sem tudományos értelemben nem látja idelentről senki az összképet. Sokat megtudtunk a Földről az elmúlt évszázadokban, de messze nem eleget. Más, idegen fajok nem csak sokat tudnak a Földről, hanem valószínűleg gyakorlatilag mindent. 

A Föld egy bizonyos típusú tesztbolygó, a Naptól mért távolsága alapján sorolnak minket be az idegenek. A Naprendszert ők is sávokra osztják, és a sávok pontos funkciókat árulnak el. A Mélységek is a sávok alapján vannak tagozódva, és az idő és a tér is, ami bolygónként is változik, és összességében is külön sávokra oszlik. A sávokon belül a Nap körüli keringési idő határozza meg az időszámításukat ugyan, de az idősávok, amik a bolygók típusai alapján vannak felosztva, na azok az igazán érdekesek.. A Naptól való távolsággal nő a transzendentális idő, azaz a párhuzamos idősíkok száma..

 

A csodálatos Naprendszer sávokból áll. 

  1. Központi csillag - NAP

  2. Tűzgyűrű - VULCANUS, MERCUR

  3. Föld típusú teszt bolygók - VENUS, FÖLD, MARS

  4. Téridő Tengely - ASZTEROIDAÖV A MARS ÉS A JUPITER KÖZÖTT

  5. Transzformáló Tengely - SATURNUS, JUPITER

  6. Víz gyűrű - NEPTUNUS

  7. Levegő gyűrű - URANUS 

  8. Védelmező gyűrű - PLUTO

 

Némi annunaki asztrozófia bevonásával, Marduk és a Domain segítségével megfejtjük az újabb titkokat, és használni is fogjuk, mert FOGY A LINEÁRIS IDŐ. 

 

A Bolygósávokat megelőzi a Feloldótáblák záró része, az TANÍTÁS, GYÓGYÍTÁS ÉS ESEMÉNY TÁBLÁK. 

Itt ismét, mielőtt a csillámszekció feléljenezne.. az Esemény nem egy külső történés, hanem belső.

MI VAGYUNK AZ ESEMÉNY. 

Az Esemény tábla a leghangsúlyosabb az összes közül, és nagyon sok mindent fogtok megérteni belőle, amit eddig nem értettetek teljesen. Szoros összefüggésben van a vasárnapi tréninggel, és a kettő főleg az Esemény/ek/ irányításával függ össze. Az ESEMÉNY FELOLDÓTÁBLA a négy kaput is tartalmazza a Tarot kártyák közül, /ezért kell a speciális Álmok Tarotja, az új kiadás/, és a Feloldótáblák zárásával új szakaszt nyitunk. A TANÍTÁS FELOLDÓTÁBLA ÉS A GYÓGYÍTÁS FELOLDÓTÁBLA pedig nagyon - nagyon tanulságos lesz, és kivezet abból a gondolkodásból - többek között -, hogy Neked itt SZOLGÁLNOD KELL /mint egy rabszolga../. 

 

A hétvégén két tréning lesz, egy szombaton, egy vasárnap. 

  1. TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023 - FELOLDÓTÁBLÁK V. TANÍTÁS, GYÓGYÍTÁS ESEMÉNY

2023. október 7. szombat, 17.00-20.00, Skype, részvétel: 8.000 Ft/fő, hanganyag: 4.000 Ft, jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

  1. TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023 - MÁGIKUS BOLYGÓTAN VII. BOLYGÓSÁVOK 

2023. október 8. vasárnap, 16.00-20.00 Skype, részvétel: 10.000 Ft/fő, hanganyag: 5.000 Ft, jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ - TANÍTÁS FELOLDÓTÁBLA, ANNUNAKI M.E. , TANÍTÁS ÉS HÁBORÚ KAPUK, ARES ÉS AMMON BIRODALMA. BOLYGÓK: MARS, MERCUR, VULCANUS, NAP, SATURNUS. TAROT: BOTOK 5, BOTOK 9,IGAZSÁG. 

 

  • MÁSODIK RÉSZ - GYÓGYÍTÁS FELOLDÓTÁBLA. ANNUNAKI - ORIONI M.E., GYÓGYÍTÁS ÉS BETEGSÉG KAPUK, HEKATÉ ÉS NAAMAH KAPUI, BOLYGÓK: NEPTUNUS, JUPITER, URANUS, PLUTO

 

  • HARMADIK RÉSZ - ESEMÉNY FELOLDÓTÁBLA. ANNUNAKI-SIRIUS M.E., ESEMÉNY ÉS HALÁL KAPUK. AZRAEL, LUCIFER, ANUBIS ÉS ABRAXAS BIRODALMA. BOLYGÓK: PLUTO, FÖLD, JUPITER. TAROT: HALÁL, VÉGÍTÉLET, TORONY, AKASZTOTT EMBER, VILÁG, BOLOND, KARDOK 10. A NÉGY KAPU KÁRTYÁJA, KELYHEK ÁSZA, KARDOK ÁSZA, ÉRMÉK ÁSZA, BOTOK ÁSZA. A LEGHANGSÚLYOSABB MINDENT MEGKORONÁZÓ TÁBLA. 

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: TŰZSÁV, FÖLDSÁV, IDŐTRANSZFORMÁLÁS - TÉRIDŐTENGELY  - NAP, MERCUR, VENUS, FÖLD, MARS, ASZTEROIDAÖV - AZ IGAZÁN ÜTŐS BOLYGÓFUNKCIÓK I.

 

  • MÁSODIK RÉSZ: TRANSZFORMÁLÓ TENGELY, VÍZ GYŰRŰ, LEVEGŐ GYŰRŰ - JUPITER, SATURNUS, URANUS, NEPTUNUS -BOLYGÓFUNKCIÓK TÉREN ÉS IDŐN TÚL II. 

 

  • HARMADIK RÉSZ: VÉDELMEZŐ GYŰRŰ, BOLYGÓSÁVOK KÖZÖTTI MÁGIKUS BOLYGÓTAN GYAKORLATI RÉSZ - BOLYGÓFUNKCIÓK A MÉLYSÉGBEN III. 

 

  • NEGYEDIK RÉSZ: A NAGY TIZENHÁRMAK - GYAKORLATI RÉSZ

 

Két nagyon érdekes és ütős tréning, mélységekben és magasságokban.

Áldás

 

Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség

 

Szólj hozzá