2023. okt 18.

A HAZUGSÁGOK ÁRA

írta: Eszter 777
A HAZUGSÁGOK ÁRA

MÁGIKUS BOLYGÓTAN IX. + TAROT NAGY ARKÁNUMOK ÉS FELOLDTÓTÁBLÁK GYAKORLAT

MÁGIKUS BOLYGÓTAN IX. SZABADSÁG FELOLDÓTÁBLA GLOBÁLISAN

  • TAROT NAGY ARKÁNUMOK ÉS ESEMÉNY FELOLDÓTÁBLA GLOBÁLISAN 



Számtalan titkos társaságnak, szervezetnek, embernek és nem embernek áll érdekében örökre eltitkolni, hogy kik is vagyunk és honnan jöttünk. A világot irányító háttérhatalmi szervezet is rab a bolygón, nem csak mi, az alárendelt több milliárdos tömeg. Nem győzöm eléggé hangsúlyozni, hogy ők is velünk egy bolygóra vannak szorulva, jelenleg még nem tudnak elmenni innen, és szerintem minimum évtizedekig sem fognak tudni. A Mars projekt nem az élhető közeg kialakításáról szól, édenkerti körülmények és luxus közepette, amit ők megszoktak, hanem hadibázis kialakításáról, földönkívüli támadásokkal szemben. Szóval katonáknak való katonaélet, nem kékvérű, dinasztiálisan egy vérvonalon (pontosabban 13 vérvonalon) futó elkényeztetett arisztokratáknak, akik felettünk állónak hiszik magukat. 

Ezért aztán nem igazán tudnak bármit megtenni, hiába olvasol erről oly sokat,még mindig, táplálva ezzel a saját félelmedet. Nincs akkora ráhatásuk az életedre, ahogyan azt sokan sugallják neked, vagyis LEHETNEK ráhatással az életedre, nagyon is, ha ENGEDED, és ha erre fókuszálsz, és ez köti le a mindennapjaidat, no meg az általános félelem, már ha szeretsz abban fürdőzni, és rettegni. 

 

Mert akkor igen, akkor hatással lesznek rád, és a családodra is, a szeretteidre is, a családi költségvetésre is. Tudom én, hogy jobban szerettek perpill - ezek szerint - az éppen eszkalálódást hirdető aktuális háborúról olvasgatni, és igen, én is alátámasztom a tényt: 

a világuralomhoz három világháború kell, és a muszlim és zsidó oldalnak kell egymásnak menni, évezredes ellentétek alapján. Ez elvégre a NOVUS ORDO SECLORUM - vedd elő az egydollárost - IN GOD WE TRUST - Allah vagy Jahve, végülis tökmindegy, hiszen ‘istenben”, és úgy hiszik, miként az előző világrendet, úgy ezt is ugyanaz az “isten”, YHWH fogja előmozdítani. Persze, nyilvánvalóan, nem légbőlkapott a feltételezés, hiszen egyszár már sikerült, egy kereken kétezer évre szóló alku nyomán, amikor lenullázták az időt. Igen, kétezer évre szólt az alku, és ez a Gergely-naptár szerint 2000-ben le is járt. 

Onnantól a leszületett gyermekeknek nem törlik az emlékeit, és nem blokkolják a képességeiket, a sorsukba sincs akkora mértékű belenyúlás, mint még a miénkbe. Ez érződik is rajtuk, és a szabad akaratukat is jobban érzik és érvényesítik. 

Ezért a jövő generációjára a már lejárt létjogosultságú mátrixban nem tudnának hatni, így próbálnak új alkut kötni és új mátrixot létrehozni. Ezen dolgoznak, minden más ennek pusztán csak egy része, egy nagy kirakós - Monopoly - darabjai és lépései. Pénzelik az aktuális háborút, az összeset, a szembenálló összes felet ellátják anyagi erőforássokkal, humán erőforrással és fegyverrel, szítják a tüzet, tolják a mentális propagandát, és a “No win without victim” - nincs győzelem áldozat nélkül - elve alapján saját soraikból sem félnek feláldozni bárkit, a több milliárdos rabszolgatömeg pedig jó nyersanyag a további áldozatokra, amelyek szükségesek. Az Aratással is Jahve étvágyát igyekeznek kielégíteni, a lelkekkel kapcsolatban, bár úgy hiszem, ők jól tudják, hogy ez ennél sokkal bonyolultabb. A Régi Birodalmi lélekbefogó ernyők, amelyek visszakényszerítik a Földre a lelkeket, törölt emlékekkel, módosított sorssal és blokkolt képességekkel, effektíve zombiként, azoknak van szükségük learatott lelkekre, hogy a lelkek gyengébbek legyenek annál, semhogy a halál utáni közvetlen pillanatokban a lélek át tudjon jutni a négy kapun, és “egész-ségesen” tudjon távozni, kikerülve a kényszerített ciklusból, ami a Földre dobja vissza, akár akarja, akár nem, magával hozva előző életeiből az összes traumáját, és “karmáját”, azaz a rákényszerített “bűnöket”. Bűnöket, amelyeket a lelket hordozó avatar sosem követett volna el, ha nem olyan a világtörténelmi színpad, amilyen lenni szokott, ahol is a mátrix kényszerítő erővel hat, és vagy rossz döntéseket hozat meg az avatarokkal, vagy szó szerint kényszeríti őket bármire. 

 

Akár gyilkosságra is, ha mondjuk azokról a katonkáról van szó, akik a háttérhatalmi elit által mindkét oldalról pénzelt háborúkban vesznek részt. Köztük tizenéves kisfiúkkal is, akik alig bírják el a géppuskát. 

Szóval a lélek akkor, amikor a test traumatikus és hirtelen halált hal - ide tartozik a rákos megbetegedés és az abból fakadó kínlódásos halál is, de az autóbalesetekben lelt halál is, és a háborúban lelt is -, nincs felkészülve a mátrixról való leszakadásra, és a tudatról és a testről való leszakadásra sem, így traumatizálják a rendszert az avatarban, a test-lélek-tudat hármasát, és a lélek sérülten távozik, kiszolgáltatottan. Az energiáit könnyű kinyerni belőle, bármit is tett ebben az életében, hangsúlyozom, BÁRMIT, lehetett a világ legjobb embere is, meditálhatott akármennyit is, csinálhatott bármit, akkor is le fogják aratni, méghozzá nem az avatart, hanem a lelkének az energiáit, ami színtiszta energetikai esszencia, éppen ezért nagyon értékes. Még azt is el tudom képzelni, hogy magasan fejlett földönkívüli fajok a Naprendszeben kereskednek vele. 

 

Ez a világ cseppet sem kevésbé kemény, mint az azelőttiek, pusztán mi itt a fejlett országokban alig látunk ebből valamit. Kényelemben élünk, egyfajta buborékban, és az a legnagyobb gondunk, hogy a Gipsz Jakab, vagy a Cserép Virág szeret-e, vagy az, hogy bevezetik-e a kötelező oltásokat, ami lássuk be eltörpül mondjuk a világ olyan részeinek gondjaihoz képest, amelyek közül az egyikre nemrégiben lehajítottak több száz bombát, több ezer civil áldozatot szedve. Olyan nőket, gyerekeket, akik eddigi életükben csak a szenvedést ismerték és nem is fognak még nagyon sokáig mást ismerni, tekintve Jahve országáról van szó. Arról is felröppentek a hírek, no persze az alternatív médiában, hogy Izrael rejteget valamit a felszín alatt. Hát persze, hogy rejteget. Valóban vannak ott földalatti bázisok, és kísérletek is, ott van egy erős háttérhatalmi központ, és ott vannak a bizonyító erejű annunaki leletek is, persze részben. 

Nem csak Izrael rejteget valamit, - még a szakrálisan óriási erejű Salamon templomot is elrejtették a siratófallal, azért van ott, ahol van -, hanem a Közel-Kelet, mint az annunaki kultúra és az emberiség bölcsője, úgy teljes egészében is, a Közel-Kelet és az Emirátusok minden országa, a sivatagos, kitikkadt, véráztatta - vagy olajszagú pénz áztatta - talaj alatt, mindent, amit el tudunk és amit nem tudunk elképzelni, azt is rejtegetik. 

Azt is tudod, hogy az iszlámnak, a kereszténységnek és a judaizmus egy tőről fakad, Ábrahámban, és Allah, meg az “Isten”, és Jahve egy és ugyanaz. Nem különbözik semmiben, pusztán a köré szőtt szent könyvek törvényeiben, amelyeknek a fokozatai szerint a Korán a legdurvább, azt követi a csak kicsit lágyabb Tóra, de az is kőkemény, főleg a nőgyűlölete, és azután jön a jóságosnak és csillogósnak álcázott, de ugyanúgy az Ószövetségében kőkemény Biblila. Ez a három fokozata a hitnek, konkrétan egy-egy kísérlet a mátrixba ragasztott, kényszerített és agymosásnak alávetett avatarokat tekintve. 

 

Mi itt, a nyugodt kis buborékunkban semmit sem fogunk fel ebből. Légbőlkapott feltételezések alapján ítélünk meg országokat, nemzeteket, hibáztatjuk az iszlámot, a zsidóságot, vagy éppen bármit, ami elénk kerül. Megfélemlítve élünk a kellemes és kényelmes, biztonságos otthonainkban, a szemünk le nem vesszük a monitorról, ha nem a híradót nézzük, mert annyira már felvilágosultak vagyunk, akkor a facen olvasunk egy újabb cikket az aktuális helyzetről, és félünk, és rettegünk. Mindentől, ami egyáltalán itt sincs. Rettegünk a kényszeroltástól - sose fogják bevezetni szerintem, ilyen szinten legalábbis világszerte biztosan nem, ugyanis a háttérhatalom mindig lokálisan dolgozik, ha végre logikus megfigyelőként foglalkoznál a témával, és nem engednéd be a rettegést -, félünk a harmadik világháborútól, amiről ugyanaz a véleményem, mint eddig - persze nem biztos, hogy igazam van, de logikusan gondolkodva talán igen -, hogy még mindig egy bolygóra vagyunk szorítva a minket irányító, a börtönbolygón szintén örök rabságra ítélt elittel - emlékezz John Smithre a Mátrixban: ki akart jutni a mátrixból, bármi áron, de nincs és sosem volt rá lehetősége -, ezért aztán ők is ugyanúgy tartanak egy harmadik világágéstől, tekintve az atomarzenált, mert ha az egyik ország, mondjuk Észak-Korea megnyomja a piros gombot, akkor a többi is meg fogja nyomni, és az elit velünk együtt hal meg és távozik, ho nem az örök vadászmezőkre, nem is a Valhallába, nem is a Nirvánába, nem is a Mennybe, hanem a Régi Birodalmi lélekbefogó ernyőkbe, ahol őket is ugyanúgy le fogják aratni. 

 

Mert nem a földi elit arat. A földi elit pusztán parancsot teljesít. Nálánál nagyobb erők parancsát, amelyek nem sötétoldalas démonok és Sátán, ez is jó nagy baromság. Inkább magasabb rendű földönkívüli fajok, akikkel szemben a Marson hadibázist akarnak kialakítani, mert úgy tűnik, a Földért akarnak harcolni, mint birtokért. 

Akár a Domainnel is. Ez a csapatomnak lesz felvillanyozó hír, mert szeretjük feltűrni az ingujjainkat :) 

Abszolút logikus, hogy a földi elit távol akarja tartani a Domaint, amelynek a Földre vonatkozó feladata a földi ökoszisztéma megőrzése, és a bolygó erőforrásainak védelme, mivel ez szerintük az ő birtokuk. A földi elit szerint meg ez az ő birtokuk, ezért a szokásos birtokháborúra készülnek, és távoltartják innen a szürkéket. 

Ezek az igazán komoly, globális és intergalaktikus léptékű dolgok, amivel foglalkozni kell, nem az, hogy lesz-e kötelező MrNS, vagy sem, mert azt ki lehet oldani gyönyörűen, nem ettől kellene összeszarnotok magatokat, sem az újabb állítólagosan eszkalálódó háborúról, ami pontosan úgy fog eszkalálódni, mint az orosz-ukrán: sehogy. 

Mert a világot irányító elitnek nem ez a célja vele, és habár tényleg le vagyon írva nekik a Novus Ordo Seclorum szentírásnak is beillő tervezetében, hogy a világuralomhoz három világháború kell, és félmilliárdos emberi kiszolgáló személyzet, a többi mehet Aratársra, de amikor ők ezt papírra vetették, nem látták át a mostani helyzetet, és azt, hogy nekik sincs innen hová menekülni igazán komoly vész esetén, tovább a félmilliárd most már úgy gondolom, kevés, és azt a megmaradt félmilliárdot sem tudnák perpill megfelelően kordában tartani. 

 

Mindezen túl nem csak a Domain van itt, amit még a Földet tekintve távol tudnak valamennyire tartani, bár az atomarzenál felett a Domain őrködik, még úgy is, hogy a föld alatt tárolják, hanem más földönkívüli fajok is. és még mielőtt belemerülnél a csillámpónis Ashtar Sheran intergalaktikus föderációs izébizébe, Astharénál jóval materiálisabb, fizikailag is ütőképes, nem csak mindig ugyanazt a lejárt lemezt ismételgető, testben levéstől megfosztott fajok vannak itt jelen a földkörüli pályán, - azért kell a több tízezernyi műholderdő, hogy ne is lehessen kiszűrni őket -, és ezzel így együttesen az oly erősnek beállított háttérhatalom nem bír el. 

 

Van ugyan az elitnek komoly high tech apparátusa, éppen most láttam egy cikkben a csodás napvitorlát, már dolgoznak rajta, aminek előfutárát egy sci-fiben láttam, talán a Napfény c. filmben, ahol haldoklik a Nap, és azt mentik meg, a Napban nukleáris robbantással, természetesen amerikai és természetesen az Armageddon film mintájára hősként magukat önként feláldozó űrhajós harmincas éveiben járó, családjuktól tableteken könnyesen búcsúzó férfiakkal és nőkkel, és a filmben feltűnik egy zseniális és veszélyes szereplő is, aki meg akarja akadályozni a nagy küldetést - ez a jó sci-fi, vagy a jó amerikai akciófilm franchise-ja, szóval van itt rejtetten egy jó high tech apparátus, természetesen nem a napvitorla, azt csak érdekességként meséltem el, és persze, az US Army most is százötven évvel jár előrébb találmányok és felszerelés tekintetében, mint a civil szervezetek, de ez is édeskevés ahhoz a földönkívüli apparátushoz képest, ami a földkörüli pályán állomásozva figyel és tanulmányoz minket. 

Ja, el ne felejtsem, nem fognak minket megmenteni, és nem fognak százasával leszállni az általad a kertben felrajzolt X-Aktás leszállópályára. Ja, és a Föld még mindig nem lapos ?

 

Szóval, summa - summárum, még mindig belülről kifelé kell dolgozni, és nem kívülről behúzni a sok szart, szennyet és félrevezetést. Még mindig nem szabadna beleragadni a mátrixba, és azt követni, amit ott olvasol, ahogy Azazel mondta egy tréningen, vannak hivatásos megfélemlítők, és vannak, akiket elkap a megfélelmlítés energiája, és úgy ontják magukból a netre ezt a cuccot, mintha kötelező lenne. Persze, nem akarnak ők rosszat, és némelyikük, sőt mindegyikük nagyon okos infókat is megoszt, de  tanulj meg infót szűrni. (engem is szűrhetsz, elbírom). Ezzel nem azt mondom, hogy nincs némi igazság abban, hogy a mátrixban a háttérhatalmi elit tényleg garázdálkodik, és nagyon is jól összerakott, eléggé ijesztő terveik vannak ránk nézve. Azonban az, hogy te ennek adsz-e energiát, és ezzel foglalkozol minden nap, vagy inkább azzal, hogy FÜGGETLENEDJ a mátrixtól, az már rajtad áll. Azt ugyanis senki sem fogja elintézni helyetted. Dönthetsz úgy is, hogy az mentén élsz, hogy rettegsz a jövőtől, és dönthetsz úgy is, hogy a jövőt te írod meg. 

Az életed eddigi döntéseit nem mindig te írtad meg, és nem minden belőled indult ki. Az pedig cseppet sem segített, hogy ráébredtél, van egy uralkodó háttérhatalmi elit,a mi a fejünk felett dönt. Az sem, hogy börtönbolygón vagyunk, mintegy örök száműzetésre ítélve, egy olyan bűnért, amire már azok sem emlékeznének, akik elítéltek minket, ha még léteznének, de már régen nem léteznek. Ezért a Föld mint börtön, egy messze elavult intézmény, nem csoda, hogy omladoznak a rácsai. Azonban nagyban függ a hozzáállásodtól, és az objektív nézőpontodtól, hogy azok a rácsok végleg el is tűnjenek. Ha érzelmileg belemerülsz, és így gondolatilag is, sosem szabadulsz. Akkor örökké úgy fogod érezni, hogy rab vagy, és a lehetőségeid korlátozottak. Tekintsd úgy a létezésedet, mintha kívülről és messziről néznéd magadat, egy nagyobb Létezőként,  akinek az avatarja, Te, csak egy része, de nem kevesebb nála, hanem ugyanazt tudja, mint a Létező, a nagyobb megtestesülése. Ugyanazt tudja, ugyanarra képes, és ugyanakkora ereje van. Csak így érdemes. máshogy nem. A földi elme veszik csak el a mátrixban, semmi más. 

 

A reális tisztánlátás szükséges. A spirituális frázisokkal takarózás, és eközben szentül hinni azt, hogy a “fényben” van a menekülés lehetősége, szürreális vágyálom csupán. Azok, akik ezt a börtönt megalkották, több milliárd évvel ezelőtt, nem finomkodtak. Egy nagyobb Létezőnek, istenségnek földi testbe zsugorodni igazi trauma lehetett, a tehetetlenség érzésével párosulva. Egy kis avatarnak fel sem tűnik, hogy sokkal nagyobb is lehetne.

Az embereken lévő óriási terhek azonban visszatartják őket attól, hogy önmaguk legyenek. Az avatar léttől nagyon messze vannak, és már ott kezdődik a probléma, hogy saját maguktól is messze vannak. Attól a valakitől, akik mélyen legbelül, és akit nem mutatnak meg a külvilágnak, mert félnek megmutatni, helyette színjátékot játszanak és álarcokat öltenek. Az álarcokat fenn is kell tartani, ahogyan a látszatot is, és ez sokkal több energiába kerül, mint ha őszinték lennének egymáshoz, és főleg magukhoz, de nem azok, mert a Föld nem csak börtön, hanem HAMIS BÖRTÖN is.  Illúziók és hazugságok hitrendszeréből szőtt káosz, egy lineáris téridőben, ahol az alap hit-rendszer a hazugság. Hogy is lehetnének az emberek őszinték, ha eleve hamis istent imádnak.. Hogyan tudnának önmaguk lenni, ha magukat egy felettük álló, láthatatlan lény alárendteljeként képezik le.. hogyan is lehetnének őszinték, ha a mátrix hazugságai hazugságokra kényszerítik őket. A túlélésnek ezt az egyetlen módját ismeri az egész bolygó, és az őszinte kommunikációt nem tanítják az iskolában, csak a törteket. 

Nem csak az a baj, hogy elrejtik magukat az emberek, hanem az is, hogy még csak nem is ismerik önmagukat. Gondolkodási sémákban gondolkodnak, és érzelmi sémákban éreznek, cselekvési sémákban cselekszenek, és életviteli sémákban - szinte makettekben - élik le az üres, sivár életüket, amiben valahol lehetne egy pont az áttörésre, de kihagyják az ébredést a mátrixból, mert beléjük van programozva, hogy felébredni nem szabad.. olyanok is vannak, akik visszaalszanak, újra és újra. Emberek milliárdjai pedig abban a hitben élnek, hogy a világot a nemzetállamok irányítják, azok közül is a vezető nagyhatalmak, és minden, amit a tévé és a rádió mond, az igaz…. azonosulnak vele, és aszerint élnek. 

Ha azt mondják nekik, hogy félni kell, akkor félnek, ha azt mondják, örülni kell, akkor örülnek, és soha nem fordul meg a fejükben, egyetlen percre sem, hogy nem igaz mindaz, amit mondanak nekik, hogy semmi nem igaz belőle, hogy az egész pusztán félrevezetés, és hamis álca, ami mögé nagy mocskosságokat rejtenek, amely mocskosságokat azért követnek el, hogy az ő életük soha ne változzon meg, mindig kövessék azt a mátrix mintázatot, ami mentén eddig is leélték a sablonos életüket, és soha ne forduljon meg a fejükben az, hogy másként is lehetne élni.

Sosem gondolkodnak, le vannak foglalva a három műszakos melóval, a gyerekneveléssel, a főzéssel, a bevásárlással, azzal, hogy hónap végéig kihúzzák. Este annyira fáradtak, hogy bedőlnek az ágyba, és alszanak, miután megnéztek egy filmet,mondjuk félig, mert a tévé előtt alszanak, ami szépen mossa az agyukat az alfa hullámokkal eközben. Reggel felkelnek, és ugyanolyan zombik mint este voltak. 

Aztán vannak másfajta, veszélyesebb zombik is, akik jól bevált spirituális frázisokat ismételgetnek, illúziókat árulnak jó pénzért, a spiritualitás mögé bújva cseppet sem olyanok, mint amilyennek látszanak, és habár tudják az igazságot, nem mondják el mert az igazságért senki nem fog fizetni nekik. 

Az igazság kényelmetlen, senki nem akar szembesülni vele, az emberiség java része ELKERÜLŐ TAKTIKÁT FOLYTAT. 

Hát ezért lehet rajtunk uralkodni, ennyire szépen, és ennyire régóta. Ez a legfőbb oka. Az igazság konzekvens elkerülése és tagadása.  Ezért hiszik el a hazugságokat is könnyebben, és az igazságot pedig élből elvetik. A szabadságot nem akarják megélni, és mivel a legjobban attól félnek, hogy magukra hagyják őket, és eyg olyan ember, aki igazi AKAKIJ AKAKIJEVICS, egész életében megmondták neki, hogy mit csináljon, az a hirtelen jött szabadsággal nem tud majd mit kezdeni. Nem is akarja ezt, sőt, elégedett az életével, az elméjében lévő korlát egész életében érvényben marad, és úgy is hal meg, majd úgy is születik le újra, ugyanide. 

Semmiféle fejlődés nem mutatható fel nála, semmiféle karmákat nem tesz le tudatosan, semmiféle angyalkák nem vigyáznak rá, és soha senki és semmi nem fogja megmenteni. Így van ezzel a Föld lakosságának legjava, és ahogy az istenek mondták, a lakosság hetven százaléka soha nem fog felébredni. 

Ha lett is volna lehetőségük rá, kihagyták. 

Hogy mitől ébred fel valaki és mitől nem? Hogy min múlik az, hogy valaki felébred, és valaki nem? Szerintem a Lucifer Szövetség tagjai, kb 3 mrd ember az, aki minden földi életét végigküzdötte a szabadságért és az igazságért. Közülünk kerültek ki a Felvilágosodás forralmárai, a Reneszánsz művészei, a nagy géniuszok, művészek és feltalálók, a tudományos áttöréseket elérő zsenik, akik mertek másként gondolkodni, és szembe mertek menni az aktuális hatalommal. Nemrég hallottam, hogy Semmelweist bebörtönözték, pontosabban őrültek házábáa zárták, mert az átallotta mondani, hogy kezet kellene mosni a műtétek előtt és után. Csak a halála után ismerték el, hogy igaza volt. Kopernikuszt, Galileit, Da Vincit mind a máglyára szánták, volt, akit közülük meg is égettek. Teslát megölték a második világháború végén, és a munkásságát ellopták. 

Petőfit eltüntették a csatamezőn, és száműzték, soha nem jöhetett haza, pont úgy, mint egy korábbi inkarnációja, Jézus. Mégis, amit letettek az asztalra, az megmaradt az utókor számára, és megváltoztatták a világot. 

Tesla munkássága nemsokára fog beérni, és a találmányaiból akarják felépíteni az Új Világot, és az Új Világrendet, sajnos. Mégis, amit megalkotott, az inspirálni fogja a szabadon gondolkodókat, és alkotni merőket, és neked is azt javaslom, hogy húzd ki a fejed a félelem mély mocsarából, “szabadítsd fel az elméd, és ugorj.”

 

A Szabadság egyéni szintről indul, és globálissá fog terjedni. Lehet, hogy csak harminc százalékot fog érinteni a Föld lakosságából, a többi bármilyen rendszer is lesz, mindig ugyanaz marad, de az a harminc százalék fogja letenni az asztalra azt, amire most égető szükség van, és ez a SZABAD AKARAT. 

 

A hétvégén ismét két tréning lesz. A szombati a Tarot Nagy Arkánumokkal indul, és az Esemény Feloldótáblával, mint globális művelet. Vasárnap pedig a sor másik végén, a Szabadság Feloldótáblával folytatjuk, SZABADSÁG GLOBÁLISAN, gyakorlat és globális munka. 

 

2 tréning:

  1. TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023 - MÁGUSKÉPZÉS

TAROT NAGY ARKÁNUMOK + ESEMÉNY FELOLDÓTÁBLA GLOBÁLISAN

SZOMBAT, 2023. október 21., 17.00-20.00 Skype

részvétel: 8.000 Ft/fő, hanganyag: 4.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

  1. TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023 - MÁGUSKÉPZÉS

MÁGIKUS BOLYGÓTAN IX. GYAKORLAT

SZABADSÁG FELOLDÓTÁBLA GLOBÁLISAN

VASÁRNAP, 2023. október 22, 16.00-20.00 Skype

részvétel: 10.000 Ft/fő, hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com



A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: BOLONDTÓL A HALÁLIG, NAPPALI KÖRÍV

  • MÁSODIK RÉSZ: TORONYTÓL A VILÁGIG, ÉJSZAKAI KÖRÍV

  • HARMADIK RÉSZ. ESEMÉNY FELOLDÓTÁBLA GYAKORLATI KÉPZÉS- NAGY ARKÁNUMOKKAL ÉS A NÉGY KAPUVAL.

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: SZABADSÁG FELOLDÓTÁBLA GYAKORLAT 1. EGYÉNI OLDÁS NAP-NAPTARTÓ /OROSZLÁN/ - BOTOK 10, TORONY, VILÁG, BOTOK ÁSZ - NAP-VULCANUS-MARS-FÖLD

  • MÁSODIK RÉSZ. SZABADSÁG FELOLDÓTÁBLA GYAKORLAT 2. GLOBÁLIS MUNKA - MARS-NIBIRU-JUPITER - TORONY, KARDOK 3, BOTOK 8

  • HARMADIK RÉSZ: SZABADSÁG FELOLDÓTÁBLA GYAKORLAT 3. URANUS-SATURNUS-PLUTO - FŐPAPNŐ, MÁGUS, HALÁL NAGY ARKÁNUMOK

  • NEGYEDIK RÉSZ: ÁBRAHÁM HAGYATÉKA - 3 VALLÁS, 3 ŐSI HAZUGSÁG.  



Két ütős gyakorlati tréning. 

 

Áldás

Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség





 

 

Szólj hozzá

NOVUS ORDO SECLORUM KÍGYÓ TESTVÉRISÉGE DEEP STATE MAI VILÁGHELYZET