2023. nov 01.

ÉBREDJ NEO - A TILTOTT MÁGIA ALAPJAI

írta: Eszter 777
ÉBREDJ NEO - A TILTOTT MÁGIA ALAPJAI

A MÁGIA GYAKORLATA I. + TAROT III - KARDOK ÉS ÉRMÉK + BŐSÉG FELOLDÓTÁBLA GYAKORLAT

A MÁGIA GYAKORLATA I. 

AZ A LAPOK

+

TAROT III - KARDOK ÉS ÉRMÉK

  • BŐSÉG FELOLDÓTÁBLA GYAKORLAT



A most következő írásomban szereplő mágus, férfi és nő pusztán a képzeletem szüleménye. Nem gondoltam senkire, amikor írtam. Pusztán megjelenítettem egy mágikus műveletet, de te fogsz találni benne az életeddel azonos momentumokat, ahogyan mindenki más találna. 

Mert mindenki életében szerepet játszanak ezek a szereplők, és nem azért, mert tanulnod kell belőle.. amikor a mágia jön, akkor annak oka van, éspedig az, hogy olyan eseménysorozat indult el a mátrixban, aminek nem lenne szabad megtörténnie soha.. senkivel. 

 

Állt a körben. Érezte, ahogy az energia felkúszik a testébe. A talpain induló bizsergéssel kezdődött, majd az érzés haladt egyre feljebb, érezte a csakráit, érezte a saját erejét, ahoygan a körben megmozdított erővel összekapcsolódik először a napfonatban, aztán a szívcsakrában. Egy vörös pentagramma forgott a talpai alatt, - a valóságban, mármint ha tekinthetjük a mátrixot valóságnak, pusztán egy egy helyben álló, piros krétával felrótt vörös pentagramma volt a padlón, a szobája közepén, de ami még valóságosabb a látszatra igazinak tűnő valóságnál, az az volt, hogy a pentagramma nem csak forgott, hanem finom, apró vörös lánggal lángolt. Erős védelmet hozott létre ezzel, és a pentagrammában már alapvetően benne volt a négy őselem. Tűz, víz, föld, levegő… a négy égtáj ereje, a négy kapuval, Észak, Dél, Kelet, Nyugat. Egyetlen egy fehér gyertya égett a körben éppen előtte, a pentagramma felső csúcsában, és pusztán három kisebb kristály volt lerakva a pentagramma szélein. Egy Tarot kártya is volt a körben, a Mágus lapja, amivel saját erejét hívta elő. Tudta, hogy ezek nélkül is menne, még úgy is, hogy nincs egyedül, hanem mondjuk egy zsúfolt metrón ül, sokszázadmagával, és mindezt pusztán fejben végzi el. Ma azonban át akarta élni a mágia erejét. Szeretett így mágiázni, még ha fárasztóbb is volt, mint fejben megcsinálni. 

Ha volt rá ideje, megtette. 

 

Koncentrált. Behunyt szemmel látott valakit maga előtt, akit meg akart tisztítani, és meg akart védeni. Azt mondják, mindenki maga végezze el magán az efféle tisztításokat, és ne avatkozzon bele senki más energiamezejébe. Ez a mátrix tiltása, és csakis azért, hogy azok, akik soha nem állnának bele egy ilyen körbe, ne tudják megvédeni magukat, de más se védhesse meg őket. A mágusok, a főpapnők féljenek, rettegjenek valamiféle elszámoltatástól, ugyanúgy, mint sok ezer évvel ezelőtt. 

 

Látta maga előtt azt a másikat, akit meg akart védeni. Ahogy koncentrált, egyre tisztábban látta. Eleinte homályos körvonalakat látott csupán, behunyt szemei mögött, majd ahogyan a harmadik szeme működésbe lépett, úgy látta egyre tisztábban. Olyannyira, hogy a másik arcának minden redőjét fel tudta idézni. Látta maga előtt a szemeit, mintha mélyen az ő szemébe néznének, de aztán a másik figyelme lelankadt, és úgy tűnt, hogy a fizikai síkon megzavarták. Mintha valaki beszélt volna hozzá, éles, kissé rikoltozó hangon - egy nő, akinek energiái máris látszani kezdtek. A mágus előtt megidézett alak körül fekete árnyként borult az aurára annak a nőnek a delejes, manipulatív ereje, aki éppen beszélt, de idegesen, kapkodósan, pattogósan, türelmetlenül és követelőzve. A hideg, rideg, számonkérő energia gyengítette a férfit, akit a mágus maga előtt látott. A nő, aki tekintélyszemély volt, irányította a férfit. A nő nagydarab volt, erőteljes, domináns, elégedetlen és határozott. A férfi vékony, mintha a nő elfogyasztotta volna, szépen, módszeresen és lassan… a mágus tudta, hogy ez sajnos így is van. Mint amikor a fekete özvegy elevenen falja fel az áldozatát, de lassú, keserves halállal. 

A nő mondott valamit, és a mágus hallotta. 

Egy parancsszót, amiben benne volt minden. Egy negatív, rossz szót, aminek a frekvenciája úgy hatott a férfire, mintha elvette volna a szabad akaratát. 

Egy szót, ami alapvetően negatív jelentésű, és egy olyan domináns nő szájából, mint az, aki a férfit fenyegette, szinte puskalövésként hatott. A férfi összehúzta magát. Az aurája látványosan lett szinte egészen kicsi, mondhatni szűk. Az addig viszonylag fényes, ámde távolról sem tiszta aura, amely tele volt a domináns női élettárs érzelmi és gondolati lenyomataival, melyek úgy hatottak, mint a rabláncok, az aura pontosan úgy ment össze, mint amikor támadás esetén összehúzzuk magunkat, hogy kisebb felületet érjen a támadás. 

A mágus látta, ahogyan a nő energiái fekete indákként fogják körbe a férfit, és szinte fojtogatják,a férfi pedig ideges lesz, holott addig nyugodt volt, mielőtt a nő bejött volna a szobába. A mágus tudta, hogy a férfi mindent megtesz, amit a nő mond neki, és soha nem mond neki ellent. Soha. Ugyanis annak következményei vannak, és a férfi inkább elviselte azt, ami lassan megöli, mint hogy elviselje azokat a bizonyos következményeket, amelyek a nő végeérhetetlen tombolásáról, gyűlölködéséről szólnak, és ami a legrosszabb, az az elmaradhatatlan büntetés volt, amit a férfi kapott, ha a nő nem kapta meg, amit akart. A mágus igyekezett objektíven cselekedni. Próbálta nem belevinni a műveletbe a felháborodását, a sajnálatát a férfi iránt. 

 

Nem volt szerelmes a férfibe, nem voltak egy pár, nem volt közöttük soha semmi, pusztán jóbarátok voltak. Nem azért állt be a körbe, hogy valakit saját magának mentsen meg. Azért állt be, hogy valakinek segítsen. Persze, ha valaki olyannal történne mindez, akit szeret, annak is segítene és segíthetne, de nem önző célokból. Annak semmi értelme, az semmivel sem jobb, mint amit a nő csinált éppen most a férfivel. 

 

A fekete indák, a nő energiái, a mágus szeme láttára léptek be az aurába, és azon keresztül a csakrákba. A férfi soha semmilyen módon nem védte magát, és nem is tudta, hogy egyáltalán megtehetné. De nem csak energetikai értelemben nem védte meg magát, hanem szavakkal sem. Sok éve tartott ez a nővel, szinte a végtelen időbe veszett az, hogy mikor kezdődött köztük ez a pusztító románc. A férfi tudta, hogy voltaképpen a saját anyját vette feleségül, a nő, a felesége, szakasztott olyan volt, mint az anyja, még külsőleg is, csak persze huszonöt évvel fiatalabb kiadásban, és éppen ezért, a gyermekkorában ismert anyjára emlékeztette, akivel kialakult a kötődés. Egy végzetes kötődés, ami a mai napig tartott. A mama ugyanígy kiabált rá, ugyanígy fenyegette, ugyanígy degradálta le egész életében, és éppen akkor, amikor már felismerte ezt, fiatalon, és találkozott a későbbi feleségével, azzal a nővel, aki most ordított vele a szobában, rikácsoló hangon, annak idején annyira másnak tűnt, mint az anyja. 

Sokkal kedvesebbnek, sokkal szebbnek és szerényebbnek. Odaadónak mutatta magát, és jókedélyűnek, kicsit harsánynak, de nem parancsolgatott és nem követelőzött. Aztán az esküvő után megváltoztak a dolgok. A férfi jól emlékezett erre, és arra is, hogy ki akart szállni a házasságból, de a nő akkor jelentette be, hogy terhes. 

A férfi aznap tudta, hogy az élete örökre elveszett, és soha nem kapja vissza, csak ha elhagyja ezt a földi világot. Szinte várta, oly sokszor várta, hogy vége legyen. Tudta jól, hogy a nő haláláig nem fogja elengedni, és túl fogja élni őt, nagy csinnadrattával el fogja temetni, majd fél évre rá továbblép, mert neki jár. Neki minden jár, gondolta a férfi, és ökölbe szorult a keze. Szinte már nem is hallotta a nő rikoltozását, elmerült a saját belső világában, ott, ahová menekülni szokott. 

Az a nap, amikor a nő, úgy húsz évvel ezelőtt bejelentette, hogy terhes, a most már nagyfiukkal, a férfi feladta a reményt, hogy valaha is boldog lehet. Majd három évre a fiuk születése után jött a lányuk is, és legalább ez a két gyermek, ameddig még kicsik voltak, adtak némi fényt az üres, sivár életének. Mindent, de szó szerint mindent a férfi csinált otthon, a nő mintha ott sem lett volna, csak a saját igényei érdekelték. A gyerekeket majdhogynem a férfi nevelte fel, de a külvilág a nőt jó anyának és kiváló feleségnek tartotta, aki rengeteget dolgozik, és még otthon is pikpakk megcsinálja a háztartást és ellátja a gyerekeket. Mivel a külvilágnak előadott színjáték hatásos volt, a szomszédok, a család, a barátok, mindenki úgy hitte, ez egy mintaházasság, még ha látványos is volt a férfi egészségének romlása, mindenki úgy hitte, mostanság pusztán megöregedett, hiszen nemrég elbocsátották a munkahelyéről, és egy ideje otthon volt, mindenki úgy hitte, a férfi pusztán depressziós, hiszen harminc éven át dolgozott ugyanazon a helyen, ami a mai világban ritkaság, és miután a munkahelyét, a céget felszámolták, megvette egy cégóriás a telepet, mindenki mást is elbocsátottak. A férfi azóta nem talált értelmet az életének, a mindig is otthon lévő nejével kellett együtt lennie a nap huszonnégy órájában, és habár legalább tizenöt éve külön aludtak, még így is rettenetes volt. 

A gyerekek már nem laktak otthon, és a férfi tudta, hogy neki se kellene, de munka nélkül, jövedelem nélkül mégis mit kezdjen.. ráadásul azt is tudta, hogy a felesége, ha el merné hagyni, mindenkinek hazudozna róla, hogy veri, iszik, megcsalta. Mindebből semmi nem volt igaz, de még ha az nem is érdekelte volna, hogy mások mit szólnak, a gyermekei előtt is lejáratná az asszony, és ezt nem akarta. Nem akarta elveszíteni azt a két embert, akiket a világon a legjobban szeretett, és akik okkal költöztek el hazulról már nagyon korán. Nem bírták elviselni az állandó veszekedést, és hitték is meg nem is, hogy az apjuk bármiért hibás lenne. 

A férfi tudta, hogy egy küszöb előtt áll, amit át kellene lépnie, különben belehal. Régen feladta azonban a reményt, hogy valaha is kijön ebből a házasságból, és ereje is elfogyott. Az élete most pedig már igazán lejtmenetben volt. 

Szó szerint tehetetlen volt és kiszolgáltatott, és a gyerekei is piszkálták, hogy mikor vállal már újra egy másik munkát, de nem volt könnyű. Amióta nem járt be dolgozni, felkelni is alig tudott, mert amíg dolgozott, az életette, hogy legalább hetente ötször, napi kilenc órán át nem kell otthon lennie. Most azonban ez sincs többé, és egyszerűen nem volt ereje új állást keresni, főleg nem harminc év után, amit egy munkahelyen töltött el, és ami olyan volt neki, mint egy második család. 

 

A mágus látta a férfire nehezedő láncokat. A java része kívülről jött, a nőtől, összefonódva a férfi anyjának energiáival, akivel még mindig szorosan tartották a kapcsolatot, és  persze a feleség a férfi anyjával jóban volt, egy húron pendültek… 

A mágus látta a férfiben lévő energiákat is, szürke, fémes, nehéz frekvencia, főleg a szívcsakrában, és a hasi csakrában. Mélyről jövő, gyermekkortól beépített félelem és érzelmi lehangoltság nyomai, állapította meg a mágus. Az ANYA, A ROSSZ ANYA mintázata is ott volt, végig a férfi csakráiban, testben belül és sajnos a testen kívüli, a kitörést és ébredést szolgáló csakrákban is, ami miatt a férfi teljes tehetetlenségben szenvedett. 

A mágus szinte úgy érezte, hogy a férfi szívcsakrájában jár, meg akart nézni valamit. Ekkor már teljesen átvetítette magát a férfibe, és a férfi szemeivel látott, a férfi füleivel hallott. 

A szívcsakra mélyebb rétegeiben látott egy kis, apró, fekete lakatot, ami nehezen észrevehető, de a mágus észrevette. A kis lakat körül vékony, ezüstszínű láncok voltak, amik a lelket láncolták bele a férfi mostani életébe, és nem engedték el. A lakatban belül apró fogaskerekek voltak, mint egy órában, olyan is volt a lakat, mint egy óra, ami méri a “letöltendő szabadságvesztést”... 

Karma? A mágus nem hitt abban, hogy a férfinek kötelezően az anyját és a feleségét kell szolgálnia ebben az életében csak azért, mert egy előzőben hibázott volna.. nem tartotta fairnek ezt a mocskos karma játékot, és messze elvetette a büntetés-bűnhődés elméletét. 

A lakat azért volt óra is egyben, mert a férfi sok előző életében volt ehhez a két nőhöz kötve, és nem is mindig ugyanilyen felállásban, és nem mindig ebben a nemi felosztásban. Volt, hogy a férfi nő volt, akit a mostani anyjához erőszakkal adtak hozzá, és a mostani felesége volt az akkori anyja, aki kieszközölte a házasságot. 

A mágus sok előző életet látott, ahol mindig megtörtént ugyanaz: a férfi kiszolgáltatott, tehetetlen  szenvedő alanya volt ennek a két nőnek, bármilyen formában is kapcsolódtak össze, és sajnos mindig összekapcsolódtak, mert a karmikus bekötés csúnya mutatványa a mátrixnak - egyfajta ősi fekete mágia, ami az alanyt újra és újra visszarántja ugyanoda, ugyanabba a helyzetbe, ugyanazok közé a programozott emberek közé, hogy újra és újra leélje ugyanazt a szörnyű, üres, kínnal teli életet, és a fekete mágia globális, amit sok százezer évvel ezelőtt alkalmaztak először, de még mindig hat…

De a mágus most először csak a lakatra koncentrált. Képzeletbeli kézzel nyúlt oda, és a tenyereiben tűz volt. A tűzzel elporlasztotta a lakatot, és a láncokat, és azután, a lélekmagban talált rá a férfire vonatkozó globális fekete mágia sötét, masszív láncára, ami innen nézve szinte hajókötél vastagságúnak hatott. 

 

A mágus a körbe hívta Ahcremmont, az Őrzők /a világ szerint démonok/ legnagyobbikát, és elkérte tőle Achremmon pengéjét, az éjfekete, éles pengét, ami asztrálon létezett, és amin ősi, a Föld létezése előtti nyelven írt szöveg volt. Egy feloldó igézet. 

A fekete pengével vágta el az ősi fekete mágia láncát, és ekkor egy erős energia jött elő a lélekmagból, mint amikor kiengedjük a kalickából a kismadarat, és az végre dalolni kezd…

Visszaadta a pengét Achremmonnak, és Lucifert, a Fényhozót hívta a körbe. Tőle a szabadság kardját kérte el, egy nagy, lángoló, vörös kardot, aminek a markolata sárkányt formáz, és azzal vágta el a hasi csakrában a félelmet. 

Végül Mardukot hívta a körbe, a Nibiru mostani királyát, az annunakik nagy vezetőjét, az emberiség legjobb barátját, és védelmező bölcsét, tőle pedig a fehér tőrt kérte el, és Marduk fehér tőrével vágta el a 13 csakrában a ROSSZ ANYA mintázatot, ami a férfit, a mágus úgy sejtette, legalább ötezer éve kísérti és irányítja. 

Majd újra Lucifer kardját vette elő, és levágta a fekete indákat, majd az aurát megérintve azokon a helyeken, ahol a szörnyű feleség szörnyű energiái voltak, letisztította azt. 

 

Amikor végzett, egy vörös, lángoló piramist hívott a férfi köré, és elindította a piramis forgását balról jobbra, hogy beindítsa a férfi életében megállt időt. 

Ekkor a férfi csakrái között megindult az energiaármalás - végre, gondolta a mágus, és a felső, tizenharmadik, testen kívüli csakrát a Forráshoz, azon túl a Nullpont Központhoz kapcsolta, az alsó, első, testen kívüli csakrát pedig erősen a Föld magjához. A férfi aurája ekkor növekedni kezdett, és nőtt az ereje is. A mágus látta maga előtt a férfi arcát, ahogy szinte kisimulnak a ráncai, az addig kissé görnyedt háta kiegyenesedik, és erőt kap. Akkor a mágus behívta a Mars erejét, és bátorsággal töltötte fel a férfit, majd a Szaturnusz erejét, hogy a feleséget egyszer és mindenkorra kiebrudalja az életéből, végül a Jupiter erejét, hogy a férfi új állást találjon, bőséget, bőséges kiutat végre, és át merje lépni azt a bizonyos küszöb őrét. 

A férfi a fizikai síkon is kiegyenesedett, eddig oldalt állt a nőnek, most szembefordult vele, és a percek óta fejhangon rikoltozó feleségével szemben végre felemelte a hangját. 

Csak ennyit mondott: - TAKARODJ AZ ÉLETEMBŐL. ÉS MOST ELMEGYEK. 

Azzal kiment a szobából, és a mágus még látta maga előtt, ahogyan a férfi csendesen becsukja maga mögött a bejárati ajtót, annak ellenére, hogy a felesége a polcon lévő családi porcelánnal dobálózik az ajtó felé. 

 

A mágus elmosolyodott. Jól van. Egy szürke, uránuszi anyagból szőtt - mentális védelem - falat épített fel a feleség és a férfi közé, hogy a feleség cselekedetei hatástalnok legyenek. 

Ezután megköszönte Lucifernek, Achremmonnak és Marduknak a segítséget, és kinyitotta a szemét. 

A fehér gyertya szélein fekete korom volt, holott a gyertya normálisan égett. A mágus elfújta a gyertyát és a kört felbontotta, gyakorlott kézmozdulattal, majd kiállt a körből. 

Az órára nézett a falon. Mindössze öt perc telt el a fizikai síkon, itt és most. Öt perc, és egy emberélet, amelynek mostantól lehet folytatása…

 

Hát igen.. :) 

Ez egy alapfokú mágia gyakorlat részletes leírása volt. A HOGYANT persze tanítom, Nektek, és a MÁGIKUS BOLYGÓTAN FINÁLÉJA UTÁN, ami múlt vasárnap volt, a misztikus november igazán okkult, mély, és titokzatos világba visz minket. 

Felkértek az istenek arra, hogy RÉSZLETESEN TANÍTSAM MEG NEKTEK A MÁGIA GYAKORLATÁT AZ ALAPOKTÓL EGÉSZEN A MESTERFOKÚ MÁGIÁIG, ÉS MÉG AZON IS TÚL. 

Így új szakasz indul a tréningekben, és persze nagyon kedvelt Tarot oktatás is folytatódik, illetve a Feloldótáblák asztrális gyakorlata is. 

A Tiltott Mágia, ahogyan az istenek elnevezték, csak azoknak tiltott, akik maguknak megtiltják. Mindenki más bármikor elérheti, hogy alkalmazni tudja. Kifejezetten gyakorlati képzés vár rátok a hétvégén, izgalmas felfedezőút, egy új kezdet :) 

 

  1. TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023 - MÁGUSKÉPZÉS - TAROT III - KARDOK ÉS ÉRMÉK + BŐSÉG FELOLDÓTÁBLA GYAKORLAT

2023. november 4. szombat, Skype, 17.00-20.00, részvétel: 8.000 Ft/fő, hanganyag: 4.000 Ft, jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com

 

  1. TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2023 - MÁGUSKÉPZÉS - A MÁGIA GYAKORLATA I. 

2023. november 5. vasárnap, Skype, 16.00-20.00, részvétel: 10.000 Ft/fő, hanganyag: 5.000 Ft, jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 



A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: KARDOK - ÉRTELEM ÉS VILÁGOK VILÁGOSSÁGA - MÁTRIX KAPUK ÉS KARDOK

  • MÁSODIK RÉSZ. ÉRMÉK - AZ AVATAR ÉS AZ ANYAG - FÉNYKAPUK ÉS ÉRMÉK

  • HARMADIK RÉSZ: BŐSÉG FELOLDÓTÁBLA GYAKORLAT- ÉRMÉK 10, KARDOK 5, DIADALSZEKÉR

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: A TILTOTT MÁGIA ALAPJAI - A TILTOTT MÁGIA TÖRTÉNETI HÁTTERE, A TILTOTT TUDÁS MÁGIÁJA - Az anyag és az antianyag a Forrásban, a Jin és a Jang energetikai súrlódása, a Lélek keletkezése, a Tiltott Mágia és az emberiség, a Tiltott Mágia és az annunakik, a mágia és a DNS.

 

  • MÁSODIK RÉSZ : A TILTOTT MÁGIA GYAKORLATA 1.  - CSAKRÁK, BOLYGÓK, ELEMEK, ALAPOK. A 13 BOLYGÓ, A 13-AS DNS, ÉS A 13 CSAKRA MÁGIÁJA . A LUCIFER SZÖVETSÉG GYAKORLATI ALAPJAI. 

 

  • HARMADIK RÉSZ: A TILTOTT MÁGIA GYAKORLATA 2. ÉLES BEVETÉS - EGYÉNI 

 

  • NEGYEDIK RÉSZ: A TILTOTT MÁGIA GYAKORLATA 3. - ERŐPRÓBA ÉS BEAVATÁS.

 

Áldás

Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség 



Szólj hozzá