2023. dec 19.

JEZUEL II. RÉSZ

írta: Eszter 777
JEZUEL II. RÉSZ

TTT 2023 - A TÉLI KAPU - AZ ÉSZAKI KAPU - ALTERNATÍV TAROT VI. - MAGOR MÁGIA I.

Úgy gondolta, ha Jézushoz csatlakozik, vagyis Jézus őhozzá, akkor az ő hatalma biztonságban lesz, és amúgy sem kereskedett rabszolgákkal, nem kedvelte a háborút. 

A zsidők gyűlölték Jézust, nem volt ő “King of the Judes”, ahogyan a Jézus Krisztus Szupersztárban feltűnik, bár Heródes játékos könnyedsége nagyon jól van megjelenítve, amikor azt mondja Jézusnak. “walking cross my swimming pool” - sétálj át a medencémen, bizonyítsd be, hogy tudsz a vízen járni. Jézus ezt sértésnek vette, és nem tette meg, amikor Heródessel tárgyalt, na de erre mindjárt visszatérek. 

A zsidók azért gyűlölték Jézust, mert Jahve ellen beszélt, joggal. A zsidók ezért titokban szövetkeztek a rómaiakkal, és kémeket küldtek Jézus követői közé. Tudjanak meg mindent Jézusról, merre jár, mit csinál. Aki kiadja Jézust, az a római birodalom védelmét élvezi majd. Így is lett, sokan jelentettek a zsidóknak, azok pedig a rómaiaknak, mert az ember már csak ilyen, gyarló, gyenge. 

A zsidók és a rómaiak szövögették hálójukat, teljesen jó stratégaként tudták, hogy egy ekkora hatalmat, ami Jézus körül kezdett testet ölteni, csak belülről lehet megbontani, és el is kezdték a bomlasztást. 

Tamás, a Hitetlen nem csak úgy volt hitetlen,ahogyan a Bibliában leírták. Megkérdőjelezte Jézus hatalmát, és hitelességét. 

Péter, a kőszikla, egy idő után nem hitt Jézus Királyságában, amit fel akart építeni, és úgy gondolta, hogy úgyis elbukik. A rómaiak csábították őt, és új királyságot ígértek neki, ha elárulja Jézust. EZ LETT A RÓMAI KATOLIKUS EGYHÁZ, MELY HATALMÁNAK ALAPJAIT PÉTERRE, A KŐSZIKLÁRA ÉPÍTETTE, AKI JÉZUS HÁTA MÖGÖTT MÁR JÓVAL A KERESZTRE FESZÍTÉS NAPJA ELŐTT A RÓMAI BIRODALOMNAK FOGADOTT HÚSÉGET. NEM HARMINC EZÜSTÖT KAPOTT CSERÉBE KÉSŐBB, HANEM ÓRIÁSI HATALMAT, ÉS NAGYON SOK PÉNZT, EGÉSZ ÉLETÉRE BIZTONSÁGOT NEKI ÉS A CSALÁDJÁNAK, ÉS Ő VOLT AZ, AKI MEGALAPÍTOTTA A VATIKÁNT, AMELYNEK KÖZPONTJA A SZENT-PÉTER TÉR… Ott van ám az igazság az orrod előtt, csak látni kell…

Péter a zsidóknak már nem is jelentett, hanem egyenst a rómaiaknak, és eközben Jézus körül a dolgok kezdtek rosszra fordulni. Jézust folyamatosan fenyegették, el akarták tenni láb alól, de a belső köre, és a szakrális mágia megvédte őt. A zsidókkal BESZÉLNI KÍVÁNT egy zsidó gyűlésen, ahol a zsidók vezetői voltak jelen, és arról tanácskoztak, hogy Jézus hatalmát meg kell dönteni. Jézus és az apostolok be akartak menni a tanácsterembe, és egy vén, az egyik vezető az ajtóban kitiltotta őket, mondván: 

“A Magor Mágusok maradjanak távol. “

A Magorságra majd a következő cikkemben térek ki, e tekintetben, és a pártus királyságra és a pártus vérvonalra is. 

Jézus távozott, és a számtalan fenyegetés hatására, midőn az apostolait és azok családját is meg kellett védeni, egy gazdag birtokos kertjében bújtak el, ez volt a Getsemáni kert. Ez lett a bázisuk, ne feledjük, hogy évek teltek el, Jézus lassan betöltötte a 33-at. 

Péter is vele volt, de az Utolsó Vacsora előtt is megtörtént több alkalommal az, hogy Péternek szegezte: “El fogsz engem árulni. “ 

Péter tiltakozott, tartott Jézustól, nem mert nyíltan ellenszegülni, és fejében a neki ígért hatalom és vagyon járt. Unta már a Getsemáni kertet, ahová követők tengernyi ételt, italt, és pénzt hordtak nekik, megvolt MINDENÜK, egy kis édenkert volt az egész, Jézus elég nagy nyugalomban volt ahhoz, hogy számtalan csodát hajtson végre, amit végrehajtott korábban is a körűtjain amikor az éljenző tömeg előtt talpra állította Lázárt, kézrátétellel gyógyította a leprásokat, vajúdó nő fájdalmait vette el, stb. A kertben a manifesztációt is tanította - vízből bor -, számtalan titkot és mágiát mutatott meg. 

Péter egy előre kijelölt napon, amikor a csillagok állása is kedvezett, árulta el Jézust, és Jézus valóban tudta, hogy így lesz. 

Önként ment el a rómaiak kíséretében, láncra verve, bízott abban, hogy a tömeg nem hagyja majd, hogy felfeszítsék. 

A negyven korbácsütés valóban megtörtént, és a tömeg NEM MERT ELLENSZEGÜLNI A RÓMAIAKNAK, látván a hatalmas tanítót térdre nyomva, véresre verve. Rettegtek a véreskezű Római Birodalomtól, nem segítettek Jézusnak, sírva és csendben nézték végig, hogy megverik. 

Ezután Jézust elvitték és tömlöcbe vetették. Ott tartották negyven napon át a felfeszítés előtt - ennek van köze a muszlim negyven naphoz, és a halottak lelkének negyven napos itt tartózkodásához - és ebben a negyven napban tárgyalások zajlottak a rómaiak és a zsidók között, hogy mi legyen. A zsidók Jézus elengedése mellett érveltek, de természetesen nem volt szavuk ebben. A gyűlöletük mellé emberségesek is voltak, pontosan úgy, mint most, és nem kedvelték az erőszakot és a halált. A rómaiak, mivel nekik a zsidók jószerével csótányok voltak, csak a kémkedésre kellettek, több alkalommal is szövetkeztek a zsidókkal a világtörténelem során, annak ellenére, hogy valóban megtörtént a mózesi kiűzetés, ugyebár még jóval Jézus kora előtt. 

A rómaiak tárgyalása a zsidókkal pusztán színjáték volt, hogy a zsidók úgy higgyék, van bármi szavuk, majd meghozták az ítéletet. Jézus követői előtt, keresztre feszítés általi halál. 

A zsidóknak volt egy belső híve a rómaiak berkeiben, ő volt a híres-neves Poncius Pilátus. Ő is egy okos és bölcs vezető volt, egy római helytartó, és kedvelte Jézust, titokban nagyon is egyetértett vele. 

A zsidók tudván a keresztre feszítés dátumát előre, megkeresték Pilátust, és kérték, hogy menekítse ki Jézust. Pilátus az apostolokkal szövetkezett, és nem a zsidókkal, tudván tudva azt, hogy a zsidók, akárcsak Heródes, pusztán Jézus hatalma és népszerűsége miatt akarják őt maguknak, mint karizmatikus vezetőt, akit a nép követ, és akkor majd a zsidók általa felemelkedhetnének. 

Heródes a negyven napos rabság alatt felkereste Jézust, a birodalmába vitette, katonai őrizet alatt, lefizetve a rómaiakat, hogy Jézust “kimenőre” vihesse. Próbálta étellel, nőkkel, borral kínálni. Akkor kérte tőle, hogy sétáljon át a medencéjén. Védelmet ajánlott neki és az apostoloknak, de Jézus sem neki, sem a zsidóknak nem volt hajlandó eladni magát és feladni az elveit. 

Makacs volt, és ragaszkodott ahhoz is, amikor Pilátus a tömlöcben felkereste, hogy végrehajtsák rajta a halálos ítéletet. Pilátus órákon át tartó győzködéssel vette rá arra, hogy végül belemenjen a megszöktetésébe, és mást feszítsenek fel helyette majd az előre kijelölt napon. 

Jézus úgy gondolta, hogy Pilátusnak igaza lehet abban, hogy ezt a hatalmas tudást, amit ő képvisel, és terjeszt, tanít, nem szabad egy ostoba kivégzéssel veszni hagyni. 

NEM VOLT SEMMILYEN ELŐRE MEGÍRT ISTENI FELADAT, ÉS KÉNYSZER ABBAN, HOGY JÉZUSNAK ÖNKÉNT KELLENE FELÁLDOZNIA MAGÁT. 

Ahogyan Te, akinek nagy a küldetéstudata sem akarnád magadat értelmetlenül feláldozni! Akkor mi értelme lenne bárminek? Akkor a kiküldetésed hogyan valósulna meg? Ugye, hogy sehogy…

Na látod. 

Pilátus híres “mosom kezeimet” mondata arról szólt, amikor a rómaiak a keresztre feszítés előtt látták az üres tömlöcöt, mert Pilátus addigra megszöktette Jézust, és mivel a tömeg kint várt, hogy a híres tanítót kivégezzék, a tömeget pedig a negyven nap alatt Jézus ellen hangolták, acsarkodva várták a vért és a halált - kenyeret, cirkuszt -, valakit virítani kellett. Ezért aztán egy Jézushoz hasonlító férfit vittek a vesztőhelyre, előtte alaposan összeverve az arcát, hogy senki ne ismerje fel, hogy az nem Jézus. Pilátus a katonák kérdésére az üres tömlöc előtt, felelte azt, mint római helytartó: “mosom kezeimet.” Tudom is, hol van és nem is tudom. 

 

Szóval kicibálták a szerencsétlent, aki hasonlított Jézusra a felbőszült tömeg elé, és megtörtént a felfeszítés. Mivel nem ő volt a valódi elítélt, valószínűleg meg akarták kímélni az életét, és három óra múltán leszedték a keresztről. Vérző, elgyötört testét fehér lepelbe csavarták, és elvitték, de nem a rómaiak. A rómaiak levették a keresztről, és ott hagyták a földön fekve. Az apostolok közül azok, akik nem voltak beavatva a titokba, hogy az ott nem Jézus, vitték el fehér lepelbe csavarva, egy közeli barlangba, hogy gyógyítsák. Amikor lemosták a vért a szerencsétlen arcáról, akkor látták meg, hogy ő nem Jézus. Innen kezdődtek a félreértések. A szerencsétlen áldozat, akit amúgy is felfeszítésre ítéltek volna, hamar felismerte a szerencséjét. Nem halt bele a sebeibe, az apostolok meggyógyították, és eközben értesültek a beavatott apostoloktól, akik tudták, hogy Jézus elmenekült, és bennük Jézus és Magdolna megbízott, hogy Jézus él. 

Az ál-Jézus azonban, aki valóban nagyon hasonlított Jézusra, még lemosott ábrázattal is, rájött arra, hogy el tudja hitetni az emberekkel, hogy ő a hatalmas próféta, a mester, aki föltámadt, és egy ideig sok kincset, pénzt, ruhát, élelmet és hajlékot kapott az emberektől, akik örültek, hogy a szeretett Jézus feltámadt. Köztük voltak azok az emberek is, akik ugyanúgy csápoltak a felfeszítésnél, mint a feltámadásnál, de mint mondtam, az ember gyarló és ostoba tud lenni. 

A rómaiak nem törődtek az ál-Jézussal, hiszen tudták, hogy az igazi elmenekült, de nem tudták, hogy hová. 

A Jézus mesében az is egy óriási logikai baki pl, hogy Jézus feltámadt, és utána hirtelen az, akit annyira el akartak tenni láb alól, mégis él, úgy tűnik, mégsem volt fontos a számukra, sőt, hirtelen ő lett a Feltámadott Messisás. Hát nyilván nem. 

Számukra érdektelen volt a dolog, és nem törődtek vele. Őket a valódi Jézus érdekelte, és valóságos hajtóvadászatot indítottak ellene, hogy felkutassák, de mindhiába. 

Jézust Sába királynője - vagy az utódjai - bujtatták el egy föld alatti barlangrendszerben, nem messze Názárettől, és odalent kezdte el írni az Evangéliumokat. Számtalan sebből vérzett a teste, amikor odakerült - a negyven nap alatt többször alaposan megverték, megalázták, és kínozták. Vérzett a lelke is, mert addigra már, a Getsemáni kertes sztori előtt, beleszeretett Mária Magdolnába, elfogadván a sorsát, hogy ő a felesége lesz. Tervezték is a házasságot, de az események megállították őket. 

Azért, hogy Magdolna biztonságban lehessen, hozzá kellett mennie Júdáshoz, akit ezért több apostol árulónak bélyegzett, de nem volt az. Abban az időben egy asszonynak szüksége volt Magdolna korában férjre, hogy ne alázzák meg, ne erőszakolják meg, ne akarják erőszakkal nőül venni. 

Ezért Magdolna és Júdás férj és feleség lettek, és a mai Franciaország területén bújtak el, egy barlangrendszerben, hogy ők is tovább írhassák az Evangéliumokat többedmagukkal együtt. 

Összesen öt évnek kellett eltelnie, mire Magdolna és Jézus találkozhattak egymással, és azután lettek házasok, hogy Júdással a házasságot érvénytelenítették. Júdástól is született egy gyermek, egy kisfiú, és Jézustól pedig egy kislány, aki később annak az őse lett, aki beolvadt a Meroving uralkodói családba, de ez egy további hosszú történet… 

Azok a valódi Evangéliumok, amelyeket az egyház és az egész háttérhatalmi elit sohasem akarna a kezetekbe adni, megvannak. A Vatikán titkos földalatti termeiben, hét lakat alatt őrizve. 

Megtalálták az iraki sivatagban Júdás Evangéliumát is, ahol mindent leír, amit most én is, Nektek. Azonban ezt a pár évvel ezelőtti eseményt is eltussolták. Megtalálták Jézus Evangéliumát is, és elrejtették előlünk. Megtalálták Magdolna Evangéliumát is, és úgyszintén elrejtették, hogy a nagy Bibliás sztori sose boruljon fel, pedig fel fog, az igazság felszínre kerül. 

Végezetül létezik Lucifer Evangéliuma is, még az ősi időkből, amelyre Jézus alapozta az apostoli 13-as rendet, ami a Tiltott Tudásba tökéletesen illeszkedik. 

 

Ne érts engem félre. Én maximálisan tisztelem azt,aki Jézus volt, amikor itt volt. Maximálisan elfogadom és támogatom azt az energiát, amit ő képvisel, Jezuelt, hiszen bennem, benned, mindenkiben ott van. 

Pusztán azt a sok hazugságot, amit Jézus alakja köré fontak, igyekszem leleplezni, hogy végre tisztán láss.

Karácsony - Kerecsen ősmagyar ünnep, ami a téli napfordulóhoz kötődik, mint napvallás szertartás. Semmi extra, de a Jézus születése körüli hacacáré miatt ez is el lett másítva, no meg azért, mert ugyebár István királyunk eladta az országot a Német-Római Birodalomnak.. 

Maga a karácsony ünnepe alapvetően még jó is, ha levesszük róla a hamisságot, a külcsínt, a pénzköltési mizériát, és a kényszert.

Hiszen a szeretet ünnepéről szólna a dolog, ami abban mindenképpen azonos Jézus energiáival, Jezuellel, hogy a szeretet, az egység és a család az, amiről szólnia kell a karácsonynak, és főleg a szentestének, ami eredetileg a téli napfordulós négy napos /21-22-23-24/ ünnephez fűződik., ahol a felemelkedő tudat, a világok világossának erejét ünnepelték az ősmagyarok. 

Azaz a TÉLI KAPUT, vagy ÉSZAKI KAPUT. 

Ez a nagy titok, kéremszépen. 

Bele lehet kötni több ponton a sztorimba, de ne feledd, PUSZTÁN AZÉRT, MERT VALAMIT VALAKIK LEÍRTAK ÉS SZENTÍRÁSNAK HÍVJÁK, MÉG NEM BIZTOS, HOGY IGAZ. 

Hogy mennyire valóságos a sztori, azt rád bízom. 

Én sem vagyok mindentudó, de én így raktam össze. 

A lényeget érted. Azt, hogy a Jezuel forrásenergia, a luciferivel együtt benned érvényes, és hagynod kell érvényesülni végre. Azt a fajta erőt, kitartást, egységet, elszántságot, bátorságot, odaadást, megbocsátani tudást, elengedni tudást, a tudás átadását, gyógyítást, tanítást, segítőkészséget, tüzet, szenvedélyt, zsenialitást, intellektust, amiről a Jézus dolog VALÓJÁBAN SZÓL, CSAK MINDENRŐL HAZUDTAK NEKÜNK. 

Hát.. ez szülessen meg benned Szenteste, amikor az egész világ Jézusra gondol. 

Ne pedig valami elfajzott, keresztre feszítéses borzalom, ahol mi vagyunk a bűnösök…

Mert, hogy Jézust idézzem.. az igazság szabaddá tesz Titeket.

 

3 TRÉNING, 3X3 ÓRA, 3 KÜLÖNLEGES, NAGY EREJŰ KÉPZÉS KARI ELŐTT: 

  1. CSÜTÖRTÖK, DECEMBER 21. A TÉLI KAPU 

  2. PÉNTEK, DECEMBER 22. , ALTERNATÍV TAROT VI. 

  3. SZOMBAT, DECEMBER 23, MAGOR MÁGIA I. 

 

Mindhárom nap: Skype, 17.00.20.00

részvétel: 8.000 Ft/fő/tréning

hanganyag: 4.000 Ft/tréning

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

A csütörtöki tréning témái: 

A TÉLI KAPU - AZ ÉSZAKI KAPU

  • ELSŐ RÉSZ: A 13-AK AZ ÉSZAKI KAPUBAN. SZAKRÁLIS FELAVATÁS ÉS MAYA NAPTÁR - MARDUK TUDÁSA 

  • MÁSODIK RÉSZ: AZ IDŐ ÉS A TÉR A VÉGTELEN KÖRBEN - A FÖLD SZAKRÁLIS FELÉPÍTÉSE ÉS A 13-AK - JEZUEL TANÍTÁSA 

  • HARMADIK RÉSZ: ASTANEL ÉS ASTANA, ÉS A 13AS FŐMÁGUS - LUCIFER TUDÁSA 

 

A pénteki tréning témái: 

ALTERNATÍV TAROT VI. 

SZERETŐK, DIADALSZEKÉR, ERŐ

  • ELSŐ RÉSZ: A SZERETŐK TAROT TÁBLA. LÁSS, HALLJ, ÉREZZ.

  • MÁSODIK RÉSZ. A DIADALSZEKÉR TAROT TÁBLA. SIKER ANNUNAKI MÓDRA

  • HARMADIK RÉSZ. AZ ERŐ TAROT TÁBLA. AZ ISTENEK BEAVATÁSA.

 

A szombati tréning témái: 

A MAGOR MÁGIA I. 

  • ELSŐ RÉSZ: MAGOR MÁGIA 1. A NIBIRU 13-AK ÉS A SZAKRÁLIS VEZETÉS

  • MÁSODIK RÉSZ. MAGOR MÁGIA 2. TANÍTÓK A TUDAT SÖTÉT ÉJSZAKÁJÁBAN. FELVILÁGOSÍTÁS. ILLUMINATOROK MÁGIÁJA

  • HARMADIK RÉSZ: MAGOR MÁGIA 3.  JEZUEL MÁGIÁJA - A FÖLD ÉS A KAPUI - A SZENTESTE, MINT OLYAN VALÓJÁBAN. 

MINDHÁROMHOZ ARANY GYERTYA KELL. 



Áldás

Eszter

Fényhozó

Lucifer Szövetség

 

2023. 12. 19.

 

Szólj hozzá