2024. jan 02.

MAGOROK I.

írta: Eszter 777
MAGOROK I.

MAGOROK

  1. RÉSZ

 

“A magyarság kiválasztott nép”, mondod, mondogatod, mantrázod, szentül hiszed, hangoztatod. 

Kisboldogasszony, nagyboldogasszony, csodaszarvas, Nimród. 

Nyomod-nyomod vég nélkül, halvány fogalmaid vannak a hét törzs vérszerződéséről, és arról, hogy nem volt honfoglalás, hanem visszajöttünk valahonnan. 

Nyomod-nyomod napestig, tapsvihar és éljenzés kíséretében, lájkvadász módon, hogy a Mag Népe visszatér, hogy a magyar név megint szép lesz. 

Hiszel benne, mert hinned kell valamiben, hogy te VALAKI vagy, nem AKÁRKI, és főleg nem SENKI. 

A senkik azok a Kárpát-medencén kívül vannak, gondolod magadban, lesajnálóan, de a világért nem vallanád be. Eközben szorongva várod a villanyszámlát, nehezen osztod be a fizetésedet, és nincs pénz a ház kivakolására kívülről. 

Bezzeg azoknak a határokon túl van, gondolod. 

Tudod is, hogy miért, nem vagy te hülye, vágod, hogy körülöttünk anyagilag sokkal megalapozottabb országok vannak, vagyis inkább nyugatra. Megazeu, ami uralkodik rajtunk, megazorbán, aki tutira kilopta a lóvét innen. Megazamerikaiak, akiknél van a háttérhatalom, de ha Trump visszajönne, akkor kapnánk mi is az alapjövedelmet.

Ilyen és ehhez hasonló halvány hülyeségek járnak időnként a fejedben, aztán tiszta pillanataidban, úgy igazán éberen, nem érted ezt az egészet. 

Persze, logikus, hogy a világ leg-leg népét azt jól kicsinálták a trianonnal, ami ugye lejárt, száz évre szólt a cucc, vége. De hát senki nem csinál semmit, és egyébként is, a magyarságot mindig valami csúnya Hókuszpók tartja rövid pórázon. Te meg úgy vagy vele, hogy nem tudsz tenni semmit, pusztán meditálni, szereket tartani az ősmagyarsággal kapcsolatban, nyomatni a Nimród témát, és a Nagyboldogasszonyt, hátha attól jobb lesz. 

Az is logikus, hogy ha nálunk vannak az adu ászok, akkor habár nem tudunk amúgy játszani a világ nagy színpadán, azért mégis játszanánk, ha lenne hozzá magyar virtus, de az nincs, mert milyen rossz már ez a világ, és a magyarok milyen gyávák. 

Szóval summázva szomorúan megállapítod, hogy a magyaroknak foggallmukkksincsenróllaaa mekkora nagy kakaó birtokában vannak, elszórják azt az erőt orbánozásásra, meg trumpozásra, /amúgy te is, de te mindig a kivétel vagy a belső monológokban/, meg aztán a kovidnyavaja is betett nekünk, oh nekünk biztos jobban, azok ott nyugaton most is vígan elvannak, mi meg itt szűkölködünk, mert a vezetőink szétlopják magukat nonstop és nonszensz. 

Semmi értelmes, kutató, önállóan gondolkodó gondolatod nincs azzal kapcsolatban, hogy akkor ki vagy te, és mit keresel itt. Oh yeah, de tudom, küldetésed van, megírtad magadnak előre, és majd a jóisten hozzásegít, meg a magyarok istene, akiről úgyszint nincsen semmi fogalmad. Elképzelsz egy JÓ istent, ami csakis és kizárólag überalles a miénk, és elképzelsz egy ROSSZ istent, aki meg a Vatikáné, de lehet hogy nem, nem teljesen tiszta kép, hát persze, hogy nem az, ha mindig mások manipulatív és álszenteskedő szócséplését követed, akkor biztosan nem lesz soha tiszta az a kép. 

Ha veszed a fáradtságod, hogy leülj, és utánanézz, akkor hamar belekeveredsz mindenbe. Amikor átlapozol a Nostradamus jóslatokon, a “jő majd egy ember a második millenium után, aki felette áll majd minden torzsalkodásnak, és önként adnak át neki minden hatalmat.”, akkor állsz és nézel magad elé bambán, mert a második millenium már elmúlt egészen pontosan 23 éve, és tutira nem az a fickó az az “ember”, a nagy király, akit Nostradamus megjövendölt, aki most vezeti az országot, de mi van ha ő, és mi van ha mégsem, vagy mi van ha nem ő, és tudja, hogy nem ő, de azért felpróbálta a Szent Koronát, /ami amúgy eléggé manipulatív egy eszköz, és jó lenne már, ha nem hinnétek benne/, és akkor ez a fickó is egy csúnya Hókuszpók, mert elveszi a teret, időt, hatalmat és trónt a jogos egyszál magyar királytól, aki biztosan leszületett, de lehet, hogy nem is ide, oh nem, biztos Erdélyben van, vagy Székelyhonban, meg kell menteni, nah, erre csináljunk gyorsan egy tömeghipnózismeditácót, és akkor majd visszajön. 

Én is próbálgattam ezt a vonalat, és ebből sem történt semmi, úgyhogy tudom, hogy csapda, és nem vezet sehova. Csak azokat a dolgokat csinálom most már, aminek van eredménye, értelme és foganatja. Ezeket a spirituális álszentségeket már nem tolom, és neked sem ajánlom.

Sokkal inkább ajánlok ÖNÁLLÓ GONDOLKODÁST, okos problémamegoldó, tényekre és bizonyítékokra koncentráló értelmes gondolkodást, nem azt a fajtát, ami elkábul, amikor megnézi a Fehér Ló fiát. 

No meg az is, hogy a szomszéd Julcsiék kimentek külföldre, náluk minden jó /pereg a kaja:D/, nálad meg minden rossz, mert te olyan hősi magyar vagy, aki hősi halált is hal ősi magyar földön, a jóban rosszbanból csak a rosszban, és komolyan veszi, hogy itt élned, halnod kell, de főleg inkább halnod, és magadévá teszed az általános magyar gondolkodást, ami nagymértékben tartalmazza a posttrianotikus önsajnálatot, az évszázados sebek nyalogatását, és az általános panaszkodást, ami jobb, mint jól lenni, hiszen magyar vagy, neked szar. Miért is? Azért, mert mint hiszed, a magyarság kiválasztott nép, ezért akar minket mindenki elpusztítani, és kicsinálni, és mi magyarok meg tűrjük, még a Himnuszunk is olyan, hogy gyönyörűséges, ámde lejössz tőle az életről, a magyarságot ezer és ezer évek óta manipulálják, de a lényeg az, hogy mi vagyunk az áldozatok, és mindenki másnak milyen jó, szomszéd fűje alapon, amire nem lépsz rá, mert te magyar vagy. 

Büszkén és szűklátókörűen, tudálékosan magyar. Aki olyasmikről beszél, amiről nem sok fogalma van, de azért mondja, mert akkor úgy tűnik, hogy tájékozott, de nem az. 

Rendet rakok most Benned, amennyire tudok, olyan infók alapján, amiket ugyanúgy raktam össze, mint Jezuelről a karácsony előtti cikkemben. Összeraktam a képet. 

Nem volt olyan bonyolult, csak le kellett szakadni a kiválasztott magyarság dologról, amiben benne van a Szent Koronától kezdve minden, ami nem segít, hanem elkábít, és az egódat tömi meg, de alaposan. 

Jó dolog magyarnak lenni, a nyelvünk különleges, a teremtés nyelve, énoki nyelv, igaz, senki nem ért minket körülöttünk, de sebaj. Jó dolog magyarnak lenni, mert az országunk szép, bár másoké is az szerintem, nagyon is. Jó dolog magyarnak lenni, mert sok ősi és szép szokásunk van, ősi kultúránk, ősi vérünk, ősi napvallásunk, ésatöbbi. Jó dolog magyarnak lenni, mert jó és kész, éppen annyira jó, mint németnek lenni, lengyelnek lenni vagy portugálnak lenni, nekik is jó annak lenni, akik. 

Valójában nem szabadna sem nemek, sem rasszok, sem nemzetek, sem szexuális identitás, sem diploma, sem szociális körülmények, sem pedig országhatárok alapján megkülönböztetni senkit senkitől, de a sok ezer éves elHATÁRolódás ugyebár meghozta már a társadalmi tagozódás keserédes gyümölcseit. 

Itt most leszögezném, hogy a migránsokhoz semmi köze annak, amit írtam, jó, hogy ők kinn,mi benn, ez nem is fontos most. 

Szóval eléd tárok egy élméletet, hogy mi is az, hogy magor, ami nem ugyanaz, hogy magyar. Magyar az, aki magyar földön született, a Kárpát-medencében, eme fenséges inkarnációban, abba a fenséges családba, és ennyi. MOST magyar vagy, de lehet, sőt biztos, hogy voltál a több tízezer földi inkarnációd során /ez csak a legutóbbi 26.000 éves ciklus/ német, szláv, angol, török, francia, spanyol, osztrák, görög, portugál, kelet-afrikai, dél-afrikai, brazil, jamaicai, amerikai, ausztrál, indián, fekete börű, keleti, kínai, japán, thai és minden is voltál, szóval a MAGYARSÁGOD pusztán erre az életedre szól. 

A MAGORság, na az már más. 

Ezt a fogalmat nem sok ember érti, mert nem néz utána, és mint mondtam, elkábul a Csodaszarvas sokcsillagnemzetséges ősi lehelletében, és a Fehér Ló fiával ellovagol az ősmagyar jurtás naplementébe. 

 

Tehát. 

Volt egyszer, hol nem volt, volt egyszer egy NIBIRU. Nibiru most is van, tudod, az X-bolygó, ami 3600 évente kerüli meg a Napot, és most a NASA szerint az Uranus mögött jár. Energetikailag pedig a Mars és a Föld között van. 

A Nibiru légköre pont úgy állt, mint a miénk fog kb húsz év múlva, szakadozva, mint egy szajha ruhája, átengedve a Nap gyilkos radioaktív sugarait. Pont ugyanolyan globális felmelegedés volt, mint itt, és pont úgy cseszték el, mint ahogyan mi, legalábbis nagyjából, ugyanis elhasználták a Nibiru minden fosszilis energiaforrását. A Nibiru a végső időkben, amikor már nagy volt a baj, éppen úgy a Naprendszer nagybolygóöveében járt, mint most. 

Namármost, a Nibiru vezetése akkortájt Anu királyból és testvéréből, Azuból állt, aki amolyan trónvárományos, és tanácsadó lehetett. Anu sok űrhajót küldött a Föld felé, mert tudta, hogy itt sok az arany, ami kellene a Nibiru légkörébe, hogy megmentsék a bolygót. /így szólnak a sumer agyagtáblák, hogy ez kémiailag hogy néz ki, ne kérdezd/. Anu el is veszítette az űrhajóit, mert azok sorra estek darabokra az aszteroidaövnél, a Jupiter és a Mars között. Mígnem egy napon a bátor Azu azt mondta, hogy beül ő egy űrhajóba - sejtem, hogy legénységgel egyébként -, és áttöri az aszteroidaövet. Nem tudom hogyan csinálta, de megcsinálta, és átjutott a Földre. Az első, amit meglátott az ősi legenda szerint, az egy kígyó volt egy pataknál, és mivel szerintem nem egyedül jött, így ők lettek, Azu és társai a Kígyó Testvérisége. Mondhatni hosszú évmilliók óta, midőn a Földön akkortájt nem volt túl sok ember, de volt egyébként, az első háttérhatalom, az első elit hosszú idő óta. 

Azu leszállt a Földön, feltérképezte, elmondta a nibirui társainak, az annunakiknak, hogy hogyan jöjjenek át az aszteroidaövön, így hát átjött azután Enki és Enlil, Azu két unokaöccse, Anu két fia. 

Jöttek velük úgy gondolom több százan, egész nagy kiszolgáló személyzet, felszerelés, bányászati cucc, mérnökök és miegymás. 

A mai Közel-Kelet területén landoltak, és felépítették az első annunaki várost, i.e. 600.000 körül, ez volt Eridu, ahonnan indult az aranybányászat. Ugyebár, a hogy az annunaki krónikák szólnak a sumer agyagtáblák fordítása után, az annunakik rájöttek, hogy habár évtizedek alatt több ezer annunakit hoztak ide és eközben a Nibiru is egyre közelebb jött a Földhöz, ők maguk ehhez kevesek, ezért ki kell tenyészteni, vagy klónozni, vagy valamilyen módon létrehozni egy hibrid fajt, ami félig az ő DNS-üket tartalmazza, félig azokét az emberekét, akik a Földön a leg elő-előemberek voltak akkoriban, ez a homo erectus volt. 

Enki történetesen genetikus volt, ezért neki is látott a projektnek, és elindította az ADAMU EVA PROJEKTET. Ez a Bibliában elhíresült, megmásított és elhazudott történet. 

Az Adamu Eva Projektben két féle gént fejlesztettek ki, az egyik az a gén, ami a judea vérvonalban van, és az egész emberiségre kiterjedően ott van mindenkiben, benned is, a másik a magor gén, ami úgyszintén az egész emberiségre kiterjed, ott van mindenkiben, benned is. 

Ezt Enki azért csinálta, hogy lássa, két ellentétesen programozott genetikai kód hogyan érvényesül egy humanoidban, és pontosan a dualitást igyekezett volna kiütni ezzel, de ahogyan az látszik napjainkban is, alaposan félrelőtt vele. 

A két génszekvencia valósággal harcol az emberben mind a mai napig, az egyik, a judea Jahvéhoz kötődik - le fogom írni, hogy miért és hogyan, a másik Luciferhez kötődik - na ettől dobtál hátast -, le fogom írni, hogy miért és hogyan.

Szóval a két génszekvencia egymással harcolva létezik benned most is, amikor nem tudod eldönteni áttételesen, hogy rabok legyünk, vagy szabadok. 

Valahogy az az érzésem, hogy az egész ember energetikailag egymással szembenálló erők felépítése, ezért is ragaszkodik ennyire a dualitáshoz. Valójában pedig az erők nem állnak egymással szemben, pusztán a fejünkbe, és a géneinkbe ültetve történik eme harc. 

A MAGOR szó azt jelenti, hogy EMBER. Ennek az ember-iségnek a része a másik típusú gén is, és fordítva. Nincsenek meg egymás nélkül azok a szegmensek, amelyek az emberi fajt évmilliók óta alkotják, a mostani emberiséget tekintve. Minden kell a túléléshez és a fejlődéshez is. 

Kár zsidózni, kár utálkozni, kár magyarkodni. Megkülönböztetni bárkit és bármit bármitől kétségeket és gyűlöletet, harcot, háborút, pusztítást szül, pontosan úgy, ahogyan most is látod a mi világunkban, ami kifejezetten lightos ahhoz képest, amilyen százötven évvel ezelőtt volt. Ez a zsidólkodás, magyarkodás és egyéb pusztán nem több, mint egy mátrix program a sok közül. Magyarázhatsz nekem arról, hogy mert bizonyos népcsoportok ilyenek, meg olyanok. Erre azt szoktam mondani, hogy képzeld má cimbi, külföldön azt hiszik, hogy mi gulyást eszünk pörivel és csak a kilenclyukú híd alatt élünk, no meg napestig vágjuk a disznajt és terelgetjük a szürketehenet. 

Szóval általánosítasz, és tökmindegy, hogy mit hiszel, hogy te melyik oldalon állsz. Ez az egész oldalasdi pusztán illúzió. Mindenféle oldal, hovatartozás, voks, minden csak illúzió, és minden csakis egy célt szolgál: megosztani a népet. Egymással szembe állítani. Ókeletű baromságokkal, amiknek amúgy nincsen semmi értelme. 

Nem beszélve arról, hogy talán egyetlen egy szál tisztavérű, csakis egy nemzetből való géneket hordozó ember sincsen a Földön. Ha pedig az Enki projektet nézzük, akkor soha nem is volt. Az egész rasszista ideológia, aminek az ősmagyarkodás ugyanúgy a része, mint a többi, puszta programozottság. Semmi több. 

Ha te nem így gondolkozol, és a gyűlöletet, meg a széthúzást szítod magadban fel, ám tedd. Én nem kérek belőle. 

Ez a Káin-Ábel Kód, szó szerint. Egymásnak uszítani a TESTVÉREKET, majd egymással kivégeztetni őket. 

Persze úgy gondolod, hogy a világ vezetői mind a judea gént hordozzák magukban, te pedig a szent és érthetetlen magor gént, és éppen ezért ők a rosszak, te meg a jó vagy. 

Ők uralják a világot, mindenhol ott vannak, tele vannak suskával, te pedig szűkölködsz őmiattuk. Hát elmondom neked, hogy a végrehajtó háttérhatalmi elit tényleg döntően judea, de ők csak VÉGREHAJTÓK. Akik a parancsokat adják nekik, olyan szinteken, akiknek a nevét a világ sosem fogja megismerni, nem tartoznak semmilyen nemzethez, bennünk viszont szítják a tüzet, és hovatartozást programoznak belénk. 

Pedig az Egység az Egység, égen és földön, a látható és a láthatatlan világokban sincsen semmilyen megkülönböztetés.

Ne különböztesd meg magadat, mert magyar vagy, mint valami árja kiválasztott faj. Ha magyar vagy, akkor szakrális vérvonalban közelebb vagy a hét törzs szövetségéhez, mint aki ebben az inkarnációban nem magyarnak született. 

 

Elsőként tisztázzuk, mi az, hogy szakrális vérvonal. 

A szakrális vérvonal az nem családi és nem fizikális vérvonal. Energatikai vérvonal. A fizikális vérvonalad csakis erre az életedre szól, persze nagyon is könnyen előfordulhatott, hogy többször ugyanoda születtél le,  főleg, ha nemesi vér folyik az ereidben - habár ez már napjainkban nem számít, a nemesi vérvonalak, el fogom magyarázni miért, be vannak áttételesen kötve a hét törzs szövetségébe, de nem mindegyik, mert vannak a honosítások, betelepítések és királyi adományozott címek utáni nemesi vérvonalak, és van az a néhány ősi magyar nemesi vonal, ami tényleg áttételesen visszavezethető lenne a hét törzshöz. 

A szakrális vérvonal szó szerint egy tőről fakad, mégpedig Edin városából indult el, i.e. 400.000 körül, amikor az első - hajjh minő véletlen - éppen hét gyermeket szülte az ADAMU EVA PROJEKTBEN meg hét annunaki nő. Ők a legendás hét istennő, akik sosem voltak valójában istennők, de így tudod az ősmagyarsághoz kötni, hetedíziglen szültek, heten kiállták a hét próbát, és mivel a közös egyesített genetika a hétszínvirág kellős közepe, a hét szirom a hét asszony, aki kihordta az első hét annunaki-emberi csecsemőt. Edinben, azaz Édenben, ugyebár. 

Edinről már korábban is írtam, Edin- Éden egy kísérleti kert volt, ahol a Nibiruról behozott növényeket nemesítették, keresztezték és kísérleteztek azzal, hogy melyik bírja a Föld bolygó klímáját. 

Ezenkívül Edinben állatokat is kereszteztek, tutira ott ötölték ki a szamár és az öszvér, mint jól dolgozó igavonó állatok ötletét. Emberi génkísérletek is zajlottak, az Adamu Eva projekt a mai emberiségnek legalább a felét kiteszi, mint ősök. A tudósok nemrégiben vissza is tudták vezetni az emberiség genetikáját Ádámig és Éváig. Minden bizonnyal látták, hogy hova is vezetett ez az út, semmiféle porból és oldalbordából létrehozott isteni szikrás csodához, hanem egy ősi genetikai laborhoz, amit megtalálni már nem lehet, pusztán a genetikában, ami ősi térkép, és minden benne van, ami valaha volt, van és lesz. 

Szóval minő véletlen, HÉT annunaki nő hordott ki HÉT gyermeket, akiknek a vérvonala a szakrális vérvonal. Nem ketten voltak, egy nő, egy férfi, de valóban kettőt a hétből Adamunak és Evának neveztek el. Heten voltak, és ez a hét törzs alapja. A hét törzs nem csak úgy véletlenszerűen jött valahonnan, oszt lettek éppen heten a Kárpát-medencében, a hét törzs az nem arról szól, hogy voltak köztük hunok, szkíták, magorok, mongolok és egyebek. A hét törzs az a hét első gyermek egyesített vérvonala Európa közepén, a mérsékelt éghajlaton, biztonságos körülmények között, a Kárpát-medendében, amiről az annunakik jól felmérték ezredévekkel a vízözön után, hogy megvédené őket, és minket még attól is, de minden mástól is, valamint jól kitapintották itt a Föld szívcsakráját, ami úgy dobogott, hogy beleremegett a lelkük is. 

Szándékos és előre eltervezett egyesítés volt ez nem sokkal az i.e. 4.000 körül történt annunaki összecsapás, és az azt lezáró atomtámadás után. 

Az atomcsapás a mai Közel-Kelet területét érintette, a Sínai félszigeten még most is látszik a törésvonal, amit a csapás okozott. Erről is írtam már, csak nem illesztetted még hozzá a magorsághoz. A Sodoma és Gomora féle támadás is atomcsapás volt, méghozzá ugyanez, Babilon megúszta, de Babilonon kívül összesen öt várost pusztított el az atom, és az annunakik, akik életben maradtak, valamint a Föld körüli pályára űrhajókban menekülő vezető annunakik, mint Innana, Enki, Marduk, és persze Enlil is, a csapást követően szétszéledtek a világban. 

Ekkor ment Marduk Dél-Amerikába, /maya, inka, azték civilizáció/, Innana Indiába, Enki pedig bizony Európába, és egyesítette erőit az ottani északi népekkel, akiket később az angolszászok és a rómaiak elegánsan és lekicsinylőn pusztán barbároknak hívtak. 

Enki szó szerint kémcsövekben vitte a hét gyermekből kinyert hét ősi gént, mivel amikor az Adamu Eva Projektet fiával, Mardukkal megalkották, ők készültek valamire… Készültek egy humanoid szuperfaj létrehozására, ami ezt a világot el tudja kormányozni, miután ők leléptek a Földről, ugyanis ekkor már több százezer éve itt éltek - az emberek ugyebár isteneknek hitték őket -, és ez az ő egyébként soha el nem öregedő genetikai állományukban - örök életűek, és ez nem isteni tulajdonság, ez lenne a normális nálunk, embereknél is, ha nem kódolták volna le, mégpedig a túlszaporodás ellenében - nagy kárt tett a Földi lineáris téridő, így el akarták hagyni a Földet. Az atomcsapás után pedig főleg. Ennek ellenére egészen a zéró időszámítási pontig nem hagyták el a Földet, sőt, fellendítették világszerte a kultúrát, a mezőgazdaságot, a tudományt, a társadalmi létet. 

Tanítottak, fejlesztettek, építettek, piramisokat /a Boszniai piramis is ilyen és a Bucsecsi is/, kőköröket /Stonehenge/, egyéb nagy építményeket, és alaposan itt hagyták nekünk a lábnyomukat. 

 

Enki tehát elvitte Közép-Európába a hét kémcsövet, a hét vezető génszekvenciát, és megalapította a Magor Birodalmat ott is, holott egy már annak előtte, még az atomot megelőzően létezett a Közel-Kelet területén. Mondhatni átvitte a birodalmát, áttette a székhelyét, és ez a hét törzs első szövetsége. 

A második szövetsége már az, amit ti is ismertek, az Álmos, Előd, Ond, Kond, Tas, Huba, Töhötöm féle, de ezek a nevek is abszolút hajaznak a hét vezető génszekvenciára, hiszen mindegyik jelent ugyebár valamit, egy -egy funkciót. A Kárpát-medencében évszázadokkal később egyesülő hét harcos törzs, melynek egy része már itt volt, más része pedig kívülről jött be, jóval az úgynevezett honfoglalás előtt, az Enki Szövetségének mintájára, Enkit követve köttetett meg, valóságos vérszerződéssel, hogy minden külső támadásnak ellen tudjanak állni azok a törzsek, akik itt letelepedtek. Beleköthetsz nyugodtan, hogy te ezt olvastad, meg azt olvastad. Nem mondom, hogy igazam van, de ez egy logikus elmélet. Minden más az ősmagyar eltitkolt történelemből már csak ezután jött, amire annyira fennen fened a nyáladat, hogy te magyar vagy. 

Légy rá büszke, hogy magyar vagy, és ez rendben is van, de ne utálkozz, ne ítélkezz. Az a hét génszekvencia ugyanis ENKIÉK ÁLTAL EGÉSZ EURÓPÁBAN ÉS EURÁZSIÁBAN IS EL LETT TERJESZTVE, szánt szándékkal, majd a későbbi Jézus féle korban újra megjelent a Közel - Keleten, pontosabban Jézus születése előtt jóval megjelent. Nem csak úgy megjelent, hogy hipp-hopp, én vagyok a magyar génecske, hanem oda lett víve, és be lett integrálva, majd onnan jöttek a szkíták, és a magor mágusok, mivel a hetes verhetetlen génegyüttesnek a mágikus részét vitték oda, hogy az akkor már hatalmon lévő Enlilt, aki akkor már Óegyipotomot kormányozta, le tudják verni. Szó szerint vérfrissítés volt a sumer-szkíta-pártus vérvonal, persze ezen a nagyközönség java része felhördülne, hiszen minden ősi vérvonalról ősi eretetiséget feltételeznek. 

Ettől még a szkíta-pártus vérvonal nagyon is ősi, i.e. több tízezer évre nyúlik vissza, a sumer nemkülönben, azonban Enki hozzáadott valamit, valamit, ami a Kárpát-medencében is megvolt, ami ott megszületett a hét törzs szövetségével. Egyfajta egyesített erőt a genetikában. Ez valójában a MAGORság.

Az annunaki ősi vérvonalat lehüllőzik, releptilezik, holott a reptilek egy teljesen más, az emberiséggel párhuzamosan folyó fejlesztés volt, ők tényleg képesek az alakváltásra, és utólag keveredtek bele az emberiségbe. A reptileket a Marsra fejlesztette Marduk, hogy az ottani körülményeket a Marson, mint hadibázison túléljék. Az emberiséggel való keveredésük egy évezredeken át tartó folyamat volt, és abban valóban voltak csúnya cselek. De ez más lapra tartozik. Az ősi annunakik szövetségében a Földön még a reptilek messze nem voltak jelen, és a hét törzs szövetségében a Kárpát-medencében mégúgysem. Az egy nagyon jól eltervezett, vigyázott szövetség volt, amit aztán szétterjesztettek Európában egy olyan korszakban, amiből mi nagyjából annyit látunk a hamisított történelem lapjain, hogy akkortájt voltunk az ókor utolsó ezer évében, és az emberek egy része, mint barbárok, hordákba verődve vándoroltak a mai Európa területén, más részük városokban és falvakban, nagyobb várakban húzta meg magát, és már kialakultak a nagy birodalmak Európában, véres csaták zajlottak a területekért.  Időben ugyanis nem időszámításunk után akárhányszázban volt a hét törzs szövetsége, hanem sokkal előbb, évezredekkel előtte. Erről már pedzegethetsz valamit, az eltitkolt magyar történelmet kutatók munkájából kiindulva. 

Enki tehát szétterjesztette ezt a hét génszegmens által összehozott egyesített erőt Európában és a Közel-Keleten. Ide Észak- és Nyugat-Európa is beletartozott. Nem csak a Kárpát-medencére korlátozódott a dolog. A nemzetállamok kiakalulása teljesen elfeledtette azt a tényt az akkori emberiséggel, hogy mindenki mondhatni egy közös tőről fakad, egy laborból, az ősi Edinből, i.e. 600.000-től számolva, mert ugyan maga az Adamu Eva projekt kb i.e. 400.000 körül volt, de i.e. 600.000től folytak a kísérletek, és a különféle eredmények kiértékelése is.. az ADAMU EVA az egy végeredmény volt, amit sok elfuserált és félresikerült másik eredmény előzött meg, illetve maguk a tárgyalások az Annunakik között sem két nap, sem két év alatt dőltek el arról, hogy létrehozzanak-e egy új fajt. Magának az új fajnak a megalkotása, a génszekvenciák meghatározása, annak az összerakása, ami most az emberi genom, is kísérletek ezreinek, ha nem tízezreinek eredménye volt. Szóval nem ment sem gyorsan, sem könnyen. A végén megszületett a magor, azaz az ember.. 

Nem véletlenül titkolóznak a valós történelmet tekintve évszázezredeket eltussolva és elhazudva nekünk, és nem véletlenül hoznak be mindenfélét a magyarságba, ami nem oda való, mint a finnugor eredet és egyéb csacskaságok. 

Az ősmagyar szimbólumrendszernek és annunaki és nem evilági alapjai vannak, a Csodaszarvas, szarvain a csillagokkal valóban a csillagnemzetségeket jelöli, akiknek DNS-e már alapvetően az annunakikban is benne volt, és így bennünk is, mert ők is össze lettek rakva. A nagy ősi mítoszok és legendák mind fontosak, a kultúránk fontos, a gyökereink fontosak, de ne tessék keverni a szezont a fazonnal, és ne tessék ítélkezni és übermensch állapotban leledzeni. Ha pedig magyar vagy, akkor tegyél érte, hogy büszke lehess rá, de ne határolódj el más nemzetektől és más országoktól. 

A MAGOROK II. része jövő hétre várható tőlem. :) 

 

A hétvégén most csak egy tréning lesz vasárnap, mivel hétfőn volt már egy, a 2024 NYITÁNY :) 

A VASÁRNAPI TRÉNING: 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2024 - MÁGUSKÉPZÉS - A FŐPAPNŐ ÉVE

AZ ELSŐ TRÉNING

MAGOR MÁGIA - A FŐPAPNŐK VÉRE

HÉTSZÍNVIRÁG

2024. január 07. vasárnap, Skype

16.00-20.00

részvétel: 10.000 Ft/fő

hanganyag: 5.000 Ft

jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: AZ ENKI KÓD A DNS-BEN ÉS A HÉT ERŐ EGYESÜLÉSE

  • MÁSODIK RÉSZ: A MÁGIA HÉT SZEGMENSE, A FŐPAPNŐK VÉRE - ÉGI VÉRBŐL A FÖLDRE

  • HARMADIK RÉSZ: GYAKORLATI MAGOR MÁGIA - A HETEK MÁGIÁJA

  • NEGYEDIK RÉSZ: A HÉT ŐRZŐ  BEHÍVÁSA

 

Titokzatos világba léptünk be a Nyitányon, átlépve a Főpapnő kapuján. A 2024 nem Főpapnő képzés :) A 2024 az Erő és a Bőség képzése. 

 

Áldás

Eszter - Fényhozó

Lucifer Szövetség 



Szólj hozzá