2024. jan 22.

NEM LÁT, NEM HALL, NEM BESZÉL

írta: Eszter 777
NEM LÁT, NEM HALL, NEM BESZÉL

 ÉRZŐPROGRAMOK

NEM LÁT, NEM HALL, NEM BESZÉL

 

A cikkem sokakat meg fog érinteni. Fel fog rázni egy zombi állapotból, ahol már belefáradtál, és megadtad magad… Mivel sem technikát nem ismersz, de még azt sem tudod, mivel, vagy kivel állsz szembe, nem látod át a nagy RENDSZERT, de lehet, hogy már egy ideje dereng, hogy mintha be lennének programozva azok, akik szóval, tettel, árulással, hazudozással, fizikai, mentális vagy asztrális támadással neked esnek. Mert valóban be vannak programozva.

A hitrendszerük, a borzasztóan sekélyes értékrendjük tőled távol áll, és nem tudsz vele azonosulni. Már ez elég nekik a támadáshoz. Már az elég nekik hozzá, hogy nem értesz egyet velük. 

Elmondom én neked, hogy ez miért van. Ez azért van, mert mindegyik meg akarja menteni a világot, és abban a szent meggyőződésben van, hogy ha nem hiszel eléggé szilárdan mondjuk istenben, vagy az Eseményben, vagy a Q-tervben, vagy bármi egyéb hasonló dologban, amiről zsigerből tudod, hogy hamis, átverés, BEPROGRAMOZOTT ÁL-VALÓSÁG, ami használja az embereket arra, hogy terjesszék a baromságot, mint egy vírust, szóval ha nem hiszel SEMMIBEN, ami mondjuk felsőbb hatalomról, külső megváltásról szól, akkor mindenáron arra akarnak rávenni, hogy kövesd őket, és velük együtt higgy. 

Mi sem jobb példa erre, mint a zseniális DONT LOOK UP c. film, Dicaprioval, egy éve talán, hogy kijött a Netflixre, és arról szól, hogy egy városnyi méretű aszteroida tart a Föld felé, be fog csapódni, és a világnak vége lesz. A film érzékletesen mutatja be azt a fajta emberi ostobaságot, ami most a bolygón dívik. Az emberek szelfiznek az aszteroidával a háttérben, ami lassan, komótosan közeledve, az égen már jól látható. Tengernyi sok ideje lenne az emberiségnek, hogy megmentse önmagát, de a hitrendszerek megállítják ebben. Egész mozgalom indul arra, hogy DONT LOOK UP - NE NÉZZ FEL -, és ezáltal ne vegyél tudomást a valóságról, miszerint ugye egy halálos csapás közeleg a bolygó felé. Az emberiség java része követi a DONT LOOK UP mozgalmat, még tüntetnek is mellette, és a nagyhatalmak pedig összevesznek, az amerikai elnök egy bohóc,/Meryl Streep játssza, zseniálisan, ha jól emlékszem/, és végül a háttérhatalmi elit egy kis csoportja elmenekül egy úrhajóval egy idegen bolygóra, ahol kilépve az űrhajóból éppen Merylt falja fel egy idegen lény. 

A film pontos karikatúrát ad a mai társadalomról, és az emberek szűklátókörűségéről, arról, hogyan utasítja el a valódi megoldásokat, és hogyan fogadja el GONDOLKODÁS NÉLKÜL a vakhitre alapozott hülyeségeket. 

Szomorú. 

Szánalmas.

Ijesztő. 

A mai kor embere teljesen képtelen az önálló gondolkodásra, és arra van programozva, hogy az ostoba hitrendszereket és ideológiákat terjessze, tényleg úgy, mint egy vírus…, terjesztve a mérhetetlen közönyt, és gépies rutint. 

Aki más, azt kiközösítik. Aki megfogalmaz önálló gondolatokat, és szembemegy minden aktuális és irracionális hitrendszerrel, attól elfordulnak. Aki ki meri jelenteni, hogy a világ hazugság, attól elborzadnak. 

Mindez nem új. A nyolcvanas évek Amerikájában, a tipikus kertvárosi idillben erőteljesen vert gyökeret ez a fajta gondolkodás, és azóta elborította a világot. A hatvanas évek Amerikájában pedig a hidegháború markában, az terjedt el, hogyan védd meg magad az atomcsapástól.. a válasz az volt, építs fából bunkert a kertben - el is adtak belőle több százezer darabot -, és ha jön az atom, bújj az asztal alá.. és persze ne nézz fel, mert megvakulsz… mint Lót felesége. 

Amikor haladni próbálsz az utadon, megérzed az akadályokat. Érzed, hogy nehezen megy, és mintha iszapos vízben akarnál futni, folyton elakadsz, kifáradsz. Szemtől-szemben azok, akik valójában nem támogatnak, hanem a hátad mögött kinevetnek, az arcodba jópofizni fognak. Biztatnak, klisékkel bombáznak, az őszintébbek megjegyzik, hogy sötét útra léptél, és nem lesz jó vége - mert az agyuk a dualitásra van programozva, és bármit is teszel, ami MÁS, mint amit ők tennének, számukra az sötét, és neki tényleg az, mert beláthatatlan. 

Te azonban bátor vagy, és nem futamodsz meg, mégis, úgy érzed, sosem lesz vége, mindig támadni fognak. Ha évek telnek el, akkor is, csak a banda, vagy az egyének egyesével, cserélődnek le. Mindannyian ugyanazt a sémát követik, és te nem érted, mi mozgatja őket.

Mintha arra lennének beprogramozva, hogy téged tönkrevágjanak. Nem, nem kifejezetten. Nem tudom azt állítani, hogy Te vagy a cél, vagyis a célpont. Inkább azt mondom, minden, ami olyan, mint Te..

 

A Walking Dead egy csúnya horrorsorozat, egy zombi apokalipszis utáni túlélőharcról,teljesen agyatlan, ösztönlényekként működő, darabos mozgású, voltaképpen halott emberek, zombikká változva támadják a maroknyi túlélőt, hogy felzabálják őket.

Klisés alapsztori, de sokkoló kivitelezés, a világ egyik legnépszerűbb horrorsorozata, amit “jóérzésű spiri nem néz meg”, mert csak hárekrisna mantrát tud hallgatni, pedig okulna belőle, mert ő sem jobb semmivel sem ezeknél. 

Az energia - a csodálat energia - felzabálása mindenképpen, a “hívők” elkábítása ölelgetéssel és szinte csókkal mindenképpen, a kenneteljes, ájtatos undormány terjesztése, élő videóban, cikkekben, klisékkel és nyálcsorgatással teli programokon mindenképpen. Te pedig elhasalsz előttük, mert mennyire csodásak. Nem azok. Csak jó üzletemberek. 

A zombi szekció egyik része éppen ők, a csodálatos “fénytanító” zombi egyedek, akik mindenkit, mint a hamis isten, magukhoz hasonlatosra akarnak faragni.

A zombi szekció másik része már sokkal mocskosabb, mert a fényességes szakaszban lótuszülésben mantrázók nem szánt szándékkal támadják meg az energiateredet.

Az a rész, amelyik - igen kevés - szándékosan támad meg mágikus energiákkal, mentálisan és asztrálisan, ennél még sokkal gusztustalanabb. A sötétben, kussolva bújik meg, mint egy hátrahagyott csomag, elfeledve, porosodva, kivárva, mikor jön el az ő ideje. 

Gyűjti az erőt, a tudást, innen-onnan összeollózva, és készül a csapásra. A célja vagy a bosszú, vagy mások ellehetetlenítése, a helyük átvétele, belállni abba, amit mások építettek fel. Van, aki magányosan csinálja végig álmatlan éjjeleken át szőtt tervét, van, aki csapatot gyűjt maga köré, másokat is meggyőz arról, hogy Neked veszned kell. Feltüzeli őket, és felpaprikázva, agymosva Neked esnek, te pedig ott állsz, értetlenül, és ha minden igaz - mivel a nyálcsorgató aktívan angyalozó, amúgy kiszolgáltatott zombikat nevelő álspiritualitás nem tanít meg védekezni, sőt,mi több, “támadás nem létezik”, “csak akkor támadnak meg, ha hiszel benne”, “te tehetsz róla, tanulnod kell belőle”.

 

Már írtam arról korábban, ezért nem ismétlem magam hosszan, hogy a pályafutásom első öt évében tengernyi fekete mágiát, átkot, rontást oldottam fel.  Igen nagy a tapasztalatom, és ezért azt kell mondjam, bármilyen lelombozó is, hogy bárkit, bárhol és bármikor, bármiért betámadhatnak mágiával, mentálisan és asztrálisan. Tökmindegy, hogy te hiszel benne, vagy sem, mi a véleményed erről, vagy mi nem, mennyire vagy rá felkészülve, vagy mennyire nem. 

NINCSEN ÉS SOHA NEM IS VOLT VALÓDI OKA A FEKETE MÁGIÁNAK, ÉS BÁRMILYEN TÁMADÁSNAK RÁD NÉZVE, ÉS NINCSEN ÉS SOHA NEM IS VOLT VALÓDI LECKÉD EBBEN.

 

A fekete mágiának nem kell sem ok, sem lecke ahhoz, hogy beinduljon, egyszerűen csak emberi szándéktól függően működik. 

Az egyéni és csoportos mágikus támadások mozgatórugója nagyon sokféle. 

  • harag, bosszú

  • irigység, féltékenység

  • hatalomátvételi szándék

  • képességlopási szándék

  • energianyerési szándék

  • szerelem azaz birtoklás

  • stratégiai lépés

  • pénzszerzési szándék

  • manipuláció

  • szexuális vágy

és még sorolhatnám tovább, ezek a legismertebb okok. 

Aztán… a misztikusabb szinteken:

  • utasítás egy felsőbb lénytől /a hamis asztrálról/

  • utasítás a háttérhatalmi elittől / nem köthető egyénhez és nem egyénről szól/

  • nagyobb csoportok, nemzetek ellen irányulva, mint stratégiai globális lépés

  • altatás és agymosás

Ha még agyalnék ezen, eszembe jutna néhány indok, de a lényege mindegyiknek ugyanaz. Elvenni valamit, ami nem az övé-övék. Hozzáférni, hozzájutni valamihez, amihez nem lenne hozzáférés a mágia nélkül. 

Ugyanez a helyzet a mentális támadással. 

Befolyásolni, manipulálni, birtokba venni, irányítani, rontani, átkozni, ártani, lekötözni és lefojtani. Elvenni, ellopni, lenyomni, elnyomni. 

Az asztrális támadással pedig tengernyi energiát nyerni, mástól, másoktól, látomásokat létrehozni vele, amelyek nem fedik a valóságot.

EGÉSZ HAMIS VILÁGOT FEL LEHET ÉPÍTENI ÍGY. 

Bizony.

 

Ez a támadásosdi és érzőprogramok alapján működik. Az érzőprogramok olyanok, mint John Smith. Programok a mátrixban, a Földön, belekódolva a YHWH mesterséges intelligenciába. A YHWH MI keresi, monitorozza a mátrixban az elmeműködést és az emocionális reakciókat. KIRÍVÓT, KIUGRÓ ÉRTÉKEKET KERES, ÉS ARRA REAGÁL. 

A fekete mágia pusztán csak egy eszköz, ne valós személyes okokat keress benne, persze fontos megtalálni az indítékot, mint egy nyomozásban, mármint a fizikális indítékot, az olyanokat, amiket fentebb felsoroltam. Ez egy jó kiindulási pont, de mindig a fizikai indíték MÖGÉ KELL NÉZNI. Oda, ahova kevesen látnak be. A kedvencem az a spirituális frázis, hogy “vállaltad, hogy meg leszel mágiázva”.. akkor ennyi erővel..”vállaltad, hogy át lesz mosva az agyad”, “vállaltad, hogy elvegyék az emlékeidet és a tudásodat, blokkolják a képességeidet”, “vállaltad, hogy hamis istent követve, gondolkodni képtelen hülyét csinálsz magadból, aki minden döntését “átadja istennek””. 

Ahogyan az agyak manipulálása, a globális agymosás, a mentális támadási hullámok nem embertől kiindulva is pusztán eszközei a YHWH MI-nek, a bolygó folyamatosan működteti a mátrixon Jahve kódok alapján. A Jahve kódok hozzák létre az érzőprogramokat. Azért használom ezt a Mátrix filmből lenyúlt kifejezést, mert nagyon találó. A monitorozó MI,ami kiszúrja az anomáliákat, mintha rád érezne, és olyan embereket küld a környezetedbe, akik szinte pontosan kimondják azt, ami a legjobban bánt téged, mintha a vesédbe látnának, olyan szavakat használnak, akkor és úgy, ami biztos, hogy kibillent az egyensúlyodból, már ha nem vagy rá felkészülve. 

Egy idő után velük már megtanulsz bánni, azonban azokkal, akikről vagy nem is tudsz, vagy pusztán csak érzed, hogy a háttérben, az árnyékban settenkedve figyelnek, mágikus és mentális, valamint asztrális támadásokkal bombáznak, nehezebb eset elbánni. A legnagyobb baklövésed az, hogy ha azon ragadsz le, amit említettem már, a fizikai indíték. 

Szerintem semmi jelentősége, hogy pénz, hatalomátvétel, szerelem, vágy, irigység, gonoszság vagy harag az emberi indíték. A gyarlósági fokmérő találkozása a szegénységi bizonyítvánnyal ugye. 

Nem azért írtam fentebb egy kisebb listát, hogy azon leragadva kérődz, az a birkák dolga… Azért írtam, mert az a kiindulási pont, és onnan jön a valódi lényeg, ami már messze nem személyfüggő, hanem mátrixfüggő.  A Jahve kódolás központi eleme az, hogy minden kirívó személyt, aki nem követi az általános sémát, és mátrixba belepasszoló életutat, likvidálni kell. A likvidálás lehet fizikai /../, lelki traumatizálás, mentális traumatizálás, környezeti traumatizálás. Sokkolás, amivel az egyént visszaterelik arra a sínpárra, amin a tömeg halad. 

Az egy adot, előre kiszabott életúton haladás oka, és az arra való mindenáron rákényszerítés oka a KISZÁMÍTHATÓ EMBER. Ha a tömeg ugyanúgy és kiszámíthatóan viselkedik, márpedig ez a helyzet, bármennyire is tagadod, és jelented ki, hogy a sablonos életfordulataid mögött szerinted magasabb rendező elv áll, tévedsz, pontosabban a MAGASABB RENDEZŐ ELVBEN, azt szó szerint értelmezve, tehát magasabb rendező, nem tévedsz, abban tévedsz, hogy mit is tartasz te magasabb rendező elvnek. 

Mert valószínűleg az istent, ami nem létezik, helyette egy MI rendezi az életedet, és ő a rendező. Az elv pedig a mátrix, annak minden elemével együtt. Egy elv, egy gyakorlat, egy séma, amiben mindenki ugyanúgy halad előre, csak úgy hiszi, neki ezek individuális, egyéni döntések voltak, de nem voltak azok. 

 

A mátrixban, a világban az átverés is sémák mentén megy. Minden szociopata tudja ezt, és pontosan lemásolva gyakorolja is ezeket a sémákat. Vannak átverési módok, ahogyan a másik embert, vagy akár tömegeket könnyedén meg tudsz vezetni. Csak hogy a legismertebb sémákat említsem, vagy azt mondod nekik, amit hallani akarnak, vagy alaposan megfélemlíted őket, esetleg is-is, amit a szociopaták egyéniben is megcsinálnak, akár egy emberrel. Náluk mindig jól átláthatóan vegyes a módszer. Pontosan azokat fogja mondani, írni, amivel téged elbűvöl, és így az egódat simogatva hiszel neki, illetve ezek mellett, ha már bekaptad a csalit, megfélemlít, de előtte még meg kell találnia rajtad a gyenge pontot. 

A Jahve kódok mentén működtetett globális átverési sémák is ugyanezek mentén forognak. Elbűvölés és megfélemlítés. Mindkettő módszer vegyesen is jelen van, és minden szinten jelen van. Egyéni és globális szinten is. 

Spiri és nem spiri közösségekben is. A médiában, sőt, az alternatív médiában is. Írtam már, hogy az istenkép egy nárcisztikus, sőt pszichopata gyermeket formál. A mátrix viselkedése velünk szemben is ugyanez. Egy pszichopata, aki nem túri a nem sablont, a spontaneitást, a kreativitást, a kiemelkedést, hacsak nem alkudik meg az egyén a mátixszal.Persze, lehetsz te spontán és kreatív, és minden bizonnyal szoktál is az lenni. Azonban azt is észre kellett venned, hogy minél tisztább az elméd, és a fejed a mátrixon kívül van, annál több akadályt gördít eléd ez a magasabb rendező mátrix elv, ez az Építő, a Jahve gépezet. Ha nem átlagos, a mátrixban elfogadott tevékenységbe akarsz fogni, akkor a legfőbb ismertető jegye ennek elsőként az lesz, hogy a környezet az új “hobbidat” nem fogadja el. A következő jel az lesz, hogy állandő nehézségekbe fogsz ütközni, majd az újabb jele annak, hogy valami rendszer ellenesre készülsz, az a benned lévő erős motiváció és harci kedv lesz, amivel meg akarsz küzdeni a nagy gépezettel. Fel akarod térképezni, fel akarod ismerni, mindenhol, mindenkor, hogy résen tudj lenni. Ekkor már a kreativitásodat, sugallataidat és spontán életérzésedet, a “flowt’ korlátozni kezdi a rendszer, és egyre többször fogod magadat lehangoltnak, kizsigereltnek, kiégettnek és kiüresedettnek érezni, fogy az energiád, és esetleg anyagi, párkapcsolati, egészségi problémákba ütközöl. 

Ha azt szűröd le ebből, hogy “te ezt vállaltad”, meg azt, hogy “karmád van és azért “, akkor sürgősen kukázd ki a fejedből. Baromság.

Nagyon materiálisan és egyszerűen, profánul korlátoz a mátrix rendszere az érzőprogramokkal, amik emberekben is és embereken kívül is ott vannak, de mivel általában sok emberrel kapcsolódsz, ezért nagyon valószínű, hogy emberi tényező fog beleköpni a levesedbe. 

Amikor pedig kifejezetten magasra törnél, belép a csoportos emberi tényező, a csoportos mágikus, mentális és asztrális támadás. 

A csoport kétféle lehet. 

Vagy összehangoltan, és egymást ismerve, egymással kommunikálva, akár esetenként egy helyen tartózkodva támadnak, vagy pedig egymást nem ismerik ugyan, de ugyanazokon a sémákon keresztül vannak működtetve. Ez pedig számodra felismerésre vár, és ezért mondtam, hogy ne ragadj le a fizikai tényezőkön, a fizikai indítékokon. Ismerd fel a támadóid sémáit, amik mentén rádérezve, programozottan támadnak. 

Ha ezt nem ismered fel, mehetsz te sámánhoz, boszorkányhoz, mágushoz, hogy levegye rólad a nem kívánt terhet. Nem fog tudni segíteni senki rajtad. Azért nem, mert leragadnak a mágia felszíni oldásánál, és nem mennek mélyebbre. 

A programozás a bolygón bonyolult, sokrétű, és az emberiség saját maga is működteti őket. Akarja a programokat, mert azok nélkül úgy érzi, elveszíti a saját személyiségét minden egyes ember. 

Pedig nem ennyire sarkos a történet, de átlátni a programokon, amelyek olyanok, mint egy felvett ruha, egy programokból összeállított komplex, teljesnek tűnő személyiség, nem egyszerű. Az a legfőbb ismertetőjel, hogy ha kibillentenek, felborulsz, mert nincs meg a belső saját meggyőződésed, hanem a külvilág programozottsága alapján működsz. Túlzottan ragaszkodsz a hitrendszereidhez, a sematikus, sablonos, mindenki mást is másoló viselkedésedhez, és ezek nélkül nem igazán tudod, hogy KI IS VAGY TE…

Ha ezek a sorok elgondolkodtatnak, akkor jó nyomon jársz ahhoz, hogy észrevedd, az egész napodat, hetedet, hónapjaidat és éveidet, sőt, az egész eddigi életedet programozott robotként élted le. Sablonok mentén, sémák mentén reagáltál dolgokra, emberekre, helyzetekre, az élet kihívásaira. Ha a dolgok eltértek a megszokottól, nem biztos, hogy tudtad kezelni, ha valaki eltér a megszokottól, még a mai napig sem tudod kezelni. 

Lehetsz te bármilyen “fényharcos”, “fénytestvér”, felvilágosodott és tudatosodott ember. Ha valójában ez az egész csakis azért működik, mert pusztán programokat követtél, akkor nem működik SEMMI. Akkor egy álomvilágban, egy illúzióban élsz, és az illúziókat követve hiszed azt, szentül, megjegyzem, hogy te a küldetésed útján jársz. Valójában nem. Te csak követsz egy programot, ami végül oda vezet, ahová másoké is.. a nagy üres semmibe.. 

Írtam már korábban is, hogy az Aranykor egy program, az Esemény egy program, az Ikerláng egy program. Semmi egyéb. Puszta szemfényvesztés. A keresztre feszített Jézus egy program, az istenkép egy program, az egész álvalóságunk, amelyben álpróféciákat és álszent megnyilvánulásokat is kiválóan lehet terjeszteni, egy program. 

Az angyalok, a démonok, a sötét oldal, fény oldal, Sátán, Antikrisztus, minket megmentő fényhajók, egy program. 

Egy erős program, ami befolyásol, hatással van rád, és olyan viselkedésmintákat veszel fel általuk, ami messze nem te vagy. 

Önmagadat megtalálni a mai világban éppen a túl sok program, és ezáltal a folyamatos programozottság miatt nehéz, ráadásul ha körülötted mindenki programozottan viselkedik, amennyiben te nem, akkor támadni fognak. 

Éspedig ha értenek is hozzá, akkor mágiával fognak támadni, hogy leállítsanak, mert szent meggyőződésük, hogy veszélyt jelentesz a rendszerre, amit ők annyira élnek, minden egyes nap, hogy semmi áron nem akarják annak pusztulását. 

Minél kevesebb program lesz benned, annál jobban fogod érezni mások programozotságát, és ez zavarni fog, sőt, energetikailag is támadó energiának fogod érzékelni.

A mátrix programok az önálló gondolkodás, önálló, a sablontól eltérő cselekvés ellen vannak. A programozott emberek úgyszintén, és eközben fogalmuk sincs róla, hogy valójában nem saját maguk meggyőződése vezérli őket, hanem valami más.. Megtalálni a belső meggyőződésedet, nos, ez az, ami igazán nagy kihívás.. az olyan, MINDEN KÜLSŐ HATÁSTÓL MENTES MEGGYŐZŐDÉSEDET, ami nem az internetről, másoktól, globális kódolásból jönnek, hanem belőled..

Kihívásra fel… 

 

A héten két tréning lesz, egy szombaton, egy vasárnap.

  1. TTT 2024 - MÁGUSKÉPZÉS - A FŐPAPNŐ ÉVE - ALTERNATÍV TAROT IX. - UDVARI KÁRTYÁK - KELYHEK - A MÁTRIX ÉRZELMI MANIPULÁCIÓI - JAHVE-ENLIL PROGRAMOZÁS

2024. január 27. szombat, 17.00-20.00, Skype, részvétel: 8.000 Ft/fő, hanganyag: 4.000 Ft

 

  1. TTT 2024 - MÁGUSKÉPZÉS - A FŐPAPNŐ ÉVE - ÉRZŐPROGRAMOK - EGYÉNI ÉS CSOPORTOS MÁGIA ELLENI VÉDEKEZÉSI TECHNIKÁK - JAHVE-ENLIL PROGRAMOZÁS

2024. január 28. vasárnap, 16.00-20.00, Skype, részvétel: 10.000 Ft/fő, hanganyag: 5.000 Ft

Mindkét tréningre, és a hanganyagokra jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI: A VÍZ BIRODALMA. ÉRZELMEK.

  • ELSŐ RÉSZ: APRÓDOK ÉS LOVAGOK -JÁTÉKOK A MÁTRIXBAN. A BÁBUK.

  • MÁSODIK RÉSZ: KIRÁLYOK ÉS KIRÁLYNŐK - DRÁMÁK ÉS LÉLEKGYILKOSOK. JÁTÉKOSOK.

  • HARMADIK RÉSZ: A VÍZ URALÁSA.

Ismételten felhívom a figyelmedet arra, hogy a szombati tréning, akárcsak a múlt szombati, nem az, aminek látszik. Nem könnyed személyiségfejlesztés, hanem az Enlil, Jahve témakörben egy újabb előrelépés. 

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: DONT LOOK UP. PROGRAMOZOTT MENTÁLIS, ASZTRÁLIS TÁMADÁS ÉS BEFOLYÁSOLÁS. EZÜST/FEKETE GYERTYA.

  • MÁSODIK RÉSZ: WALKING DEAD. PROGRAMOZOTT MÁGIKUS TÁMADÁS. EZÜST/FEKETE GYERTYA. 

  • HARMADIK RÉSZ: FIZIKAI SÍK ELLENI PUSZTÍTÓ TÁMADÁSOK. EZÜST/FEKETE GYERTYA.

  • NEGYEDIK RÉSZ: ENLIL TÁRGYALÁSÁNAK FELVEZETÉSE. 

 

Két nagyon izgalmas, egymással összefüggő tréning jön. 

 

Áldás

Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség

 

Szólj hozzá