2024. sze 17.

ACHREMMON IV. BUKÁSRA TERVEZETT VILÁG

írta: Eszter 777
ACHREMMON IV. BUKÁSRA TERVEZETT VILÁG

ACHREMMON IV. 

BUKÁSRA TERVEZETT VILÁG

A MÁTRIXOK, AMINEK MEGVAN A LEJÁRATI IDEJÜK

DÉMONOK ÉS ISTENEK  II. RÉSZ

 

FIGYELEM! Sokkoló cikk következik, csak akkor olvasd el, ha felkészültél a kemény igazságra. 

 

Én nem fogok köntörfalazni. A világ elkövetkezendő tíz éve nagyon nehéz lesz. A rákövetkező tíz év még annál is nehezebb. A következő száz év járhat már egy világméretű kataklizmával is, a következő ezer év pedig egészen biztosan magába foglalja az emberiség újabb végzetes bukását. 

Nem foglak felemelkedéssel hitegetni. Az elmúlt években haladva előre a Tiltott Tudás ösvényén, azt kell mondjam, NEM LESZ ITT SEMMIFÉLE FELEMELKEDÉS. Számtalan teória létezik, ami mind gyönyörűen megmagyarázza ebben a témában a nagy semmit, én is végigjártam őket, de nem jutottam el a nagy hallelujáig, csak odáig, hogy ez egy bődületes nagy kamu. Az emberiség mélyen csicsikál, és ahogyan mondjuk, ALSZANAK, és ráadásul szó szerint is. 

Elvileg. Addig, amíg teljesen fel nem ébred valaki egy kapszula szerű valamiben, nem lehet benne biztos, hogy tényleg így van -e. Lehet egy újabb szimuláció is. Bármi lehet. 

Azonban kapszulák ide vagy oda, a világ a szakadék felé rohan, nem a nagy csoda, a megváltás felé. 

Engem hajt a tettvágy, sosem adom fel, a démonok eddig a leghathatósabb segítségek abban, hogy akár szimulációban élünk, akár nem, lehessen változtatni valamennyit rajta. A végeredményben azonban, hogy ez az emberiség is mindenképpen bukásra van ítélve, sajnos egyre biztosabb vagyok. Még ha mindenki “felébredne” is abban az értelemben, ahogyan ti gondoljátok - bár az a felébredés messze van bármilyen igazi FELÉBREDÉSTŐL, de legyen, akkor sem tudnánk megváltoztatni. 

MEGMONDOM NEKED, HOGY MIÉRT. HOGY MIÉRT KERGETSZ ILLÚZIÓKAT A VILÁG MEGMENEKÜLÉSÉT ILLETŐEN.

 

AZÉRT, MERT EZT A MÁTRIXOT, EZT A VILÁGOT, AHOGYAN AZ ÖSSZESET EZELŐTT, BUKÁSRA TERVEZTÉK. 

Jól kiemeltem, ezt a mondatot, hogy tutira felfogja mindenki, aki engem most olvas.

ENNEK A MOSTANI MÁTRIXNAK, A MOSTANI VILÁGNAK MEGVAN A LEJÁRATI IDEJE. Az ezelőtti mátrix, az ANNUNAKI MÁTRIX volt, ahol fényes ókori birodalmak tündököltek a történészek szerint Mezopotámia, Babilon, Egyiptom, Hellász, Római Birodalom néven, szerintem és sokak szerint pedig ez az Annunakik bolygója volt. A történészek és régészek szerint úgy ötezer évig, a haladóbb szelleműek szerint tízezer évig, szerintem és sokak szerint több százezer évig tartott.

NEM VOLT BUKÁSRA TERVEZVE.

MEGBUKTATTÁK. 

Enlil tette, amikor az új mátrixot bevezette. Persze, mi úgy láttuk, hogy már az Annunaki Mátrix is szimuláció volt, az Enlil féle pedig, amiben mi most élünk, úgyszintén az. 

Azonban ez a mátrix már eleve bukásra lett ítélve, hiszen a fentebb említett akár több százezer évek helyett mindösszesen kétezer évre szólt a mátrix alku a Régi Birodalommal. /ami akkor még működött, és megmondom őszintén, egyre kevésbé vagyok biztos benne, hogy most nem működik/. A kétezer év lejárt, már elég régen. Gergely naptár szerint 2000-ben, a mátrix időlopások miatt /tudod az eltüntetett többször háromszáz évek/, már sokkal de sokkal korábban. 

Akkor miért nem omlott össze? 

HA BE KELLENE LŐNI, HOGY KB MIKOR JÁRT LE, ÉN AZ 1700-AS ÉVEKRE TENNÉM, AMIKOR MEGHOSSZABBÍTOTTÁK AZ ÉLETCIKLUSÁT A MÁTRIXNAK, A HÍRES-NEVES BILDERBERG CSOPORT, A HITELPÉNZRENDSZER BEVEZETÉSÉVEL, AMIVEL PUSZTÁN MÉG EGY UTOLSÓ LENDÜLETET LEHELTEK A RENDSZERBE. Ez a lendület előre eltervezetten 2030-ig fog tartani, akkorra tervezik látványosan bedönteni az egészet. 

Addig csak bontogajták, na nem tégláról-téglára, most már egyre gyorsabban, falról falra haladva. 

 

Úgy láttuk nemrégiben valakivel együtt meditálva, hogy egy bioorganikus, azaz természetes anyagokból szőtt kapszulában alszunk, - és ha nem ébredtél fel, akkor te is -,  ami olyan, mint egy magzatburok, és energiaszálak állnak ki belőle, és mennek is befelé a burokba. Abban vannak a testek, és a tudatok azok, amik kivetülnek, mászkálnak, járnak-kelnek, létezést éreznek és hisznek. 

Persze meg tudod magyarázni, hogy a FELEMELKEDÉS lehetne ezeknek a tudatoknak a felemelkedése is valahova, de fogalmad sincs, hogy hova, mert csak homályos tézisek szövik át a homályos témát. 

Inkább azt kellene meghatároznod, hogy szerinted annak fényében, amit tőlem olvasol, mit is jelent az ÉBREDÉS. 

Azt, hogy ezek a tudatok rájönnek, hogy CSAK TUDATOK, és semmi több. A testük egy erős burokba zárva álmodja örök álmát, és így olyan szimulációkat láthat, ahová irányítják. Nem, nem olyanokat, amiket akar. Olyanokat, amikbe beleirányítják, beleterelik, BELEVONZZÁK, különféle eszközökkel, főleg frekvenciákkal. 

BIZONYOS FREKVENCIÁKKAL VONZÓDNAK BELE A TUDATOK EGY-EGY SZIMULÁCIÓBA, LÉTEZÉSI SÍKBA, EZÉRT KÖTITEK A FREKVENCIÁKAT A FELEMELKEDÉSHEZ ÉS AZ ÉBREDÉSHEZ, PEDIG EZ AZ ÉBREDÉSTŐL MESSZE VAN, EZ CSAK ARRÓL SZÓL, HOGY SZIMULÁCIÓT VÁLTASZ. 

 

A magzatburok védelem és börtön is egyben..

Mert nem jutsz ki, hacsak a tudatodat nem tudod visszatenni abba a testbe, amit nem itt érzel, nem ezen a síkon, ahol engem olvasol, hanem OTT, valahol, ki tudja, hogy hol, és ami legfontosabb, KI TUDJA, HOGY MIKOR…

Meglehet, hogy több tízezer, vagy több millió évvel korábban, vagy későbben a földi időhöz képest. 

 

Mert ösztönösen mindent a mi mostani időnkhöz mérünk, és bele sem gondolunk, hogy ez csak ennek az egyetlen bolygónak az ideje, ráadásul ha szimulációs, akkor szimulált időben élünk.. ezért könnyen előfordulhat, hogy mivel a jelenlegi mátrixnak leáldozóban van, az új megteremtéséhez tanakodnak a fejünk felett uralkodók, a háttérhatalmi elit, hogy ezt gyorsan akarják csinálni, egy tömeges népirtással, vagy lassan. 

Ha lassan, akkor az egy lassú haldoklás lesz, és hosszú időn keresztül fog tartani, mire ez a világ, amiben most élünk, kimúlik. A haldoklás része lesz a MESTERSÉGES INTELLIGENCIA VILÁGMÉRETŰ TÉRHÓDÍTÁSA, ami már most elkezdődött, a klímaválsággal járó teljes infrastruktúra váltás, a készpénz bevonása, és a hatalom nyílt központosítása, valamint a szigorú szabályok, amelyeket nem lehet áthágni, ha igen, tetemes a büntetés, akár pénzben, akár börtönbüntetésben is. Bármiben. Az új, virtuális világ már önmagában egy elnyújtott világvége, a régi, valósághű korszak helyett egy újonnan felvállalt mátrix. 

Ha gyorsan akarják csinálni, akkor nem várnak tíz, száz, ezer évet, hanem mielőbb lecsapnak, de tartanak a következményektől. A szimulációban részben ezért vagyunk még mindig életben a Földön, mert az eliten belül folyamatos viták mennek arról, hogy gyorsan, vagy lassan akarják kivégezni a mostani világot. Addig is, amíg eldöntik, elkezdték a lassú módszert. 

 

Az ACHREMMON III-asban felvázoltam Nektek egy “szép új világot”. Egy olyan világot, amit a jóérzésű ember nem akar megélni. Nem akarja befogadni, és minden erejével visszautasít. Elzárkózik tőle, és aki teheti, már most óvintézkedéseket tesz, hogy ezt elkerülje. 

Kiköltözik falura, akár tanyára, elhagyja a nagyvárosok kényelmét, és inkább felvállalja már most a kicsit nehezebb életet, ami később még sokkal nehezebb lesz, ha a háttérhatalom terve sikerrel járna. 

Ugyanis a falvakat, a vidéket mindenképpen elvágják, kicsinálják, hogy csak a szuper okosvárosokban lehessen élni. 

Az életet módszeresen lehetetlenítik el, és mindenre gondolnak. Az életünk minden területére. Hogy pontosabban fogalmazzak, a hagyományos régi életünket lehetetlenítik el. Azt, ahogyan élni szeretünk, ahogyan élni akarunk. Sokan lesznek, higgyétek el, nagyon sokan, akik örömmel és ujjongva üdvözítik majd a Szép Új Világot, imádni fogják a szuperkényelmet, és nem veszik észre, hogy lerombolják és kicsumázzák őket eközben, észrevétlenül, hogy a végére semmi se maradjon, csak egy üres héj, egy biorobot, egy agymosott egyed. Akinek akár a homlokára is írhatnánk a számát..

Mindezt úgy fogják elérni, ahogyan már most is csinálják.

 

A SZEPARÁCIÓVAL. 

 

Az egyedeket elkülöníteni, IZOLÁLNI kell, áll a tervükben, igen sokszor leírva, ami kitehet akár ötezer-tízezer oldalnyi utasításrendszert is. Részletesen kitérve mindenre, hogy a terv tökéletesen sikerüljön. 

A szeparáció, amit 2020-ban elindítottak, úgy lett a mindennapi életünk részévé, hogy ezt se vettük észre. 

Látszólag az emberek eljárnak otthonról, de valójában a legtöbbjük már törekedik arra, hogy az értékes időtöltéseken kívül mindent otthonról intézzen. Látszólag az emberek ismerkednek, de már otthon ismerkednek, a telefonjukat a kezükben szorongatva, értelmetlen chateléseket folytatva idegenekkel, egymásnak hatalmasakat hazudva a külsejükről, az anyagi hátterükről, akár még a végzettségükről is, leginkább a személyiségükről.

A hazugság, az átverés is mindennapos lett, ami szépen izolál minket egymástól tovább. 

A társadalmi rétegek is látványosan szakadnak szét, nagyon szegényekre és nagyon gazdagokra, ami úgyszintén tovább szeparál. 

Te pedig érzed ezt az elkülönülést, ezt a mérhetetlen magányosságot, még akkor is, ha társkapcsolatban vagy. Minél többet látsz ugyanis át ebből a világból, és belátsz a kulisszák mögé, annál magányosabbnak fogod érezni  magadat, mert fokozatosan NEM KÉRSZ MAJD ennek a világnak a látszatából és ürességéből. 

Ez a világ csak látszólag élénk, valójában nem más, mint egy beprogramozott szimuláció. Aki erre ráébred, az megélheti a depressziós tüneteket, vagy dönthet úgy, hogy ezen továbblép, és vagy nem foglalkozik vele, vagy elindul a felébredés felé, azonban ez azért félelmetes, mert fogalma sincs róla az egyénnek innen nézve, hogy ahová tart, ahol magához tér majd, abban a bioorganikus kapszulában, onnan van - e hová mennie. A kapszulákból ébredők egy része ugyanis kóborol, akár üres héjként, visszatért lélek és tudat nélkül. Csak akkor ébredj fel, ha érdemes, ha már VAN TERVED. 

 

A világtörténelem során többször, többen is előhozakodtak azzal, hogy kapszulákban álmodunk, hogy ez a világ egy szimuláció, és nem a valóságot látjuk. Létezik egy középkori kézirat, a Voynich kézirat, ami becslések alapján 1450 és 1520 között készült, és amiben határozottan jól látszik, hogy emberek félig állva egy bioorganikus kehelyben, csápokra rákapcsolva vegetálnak. 

A középkorban, előtte és utána is készültek olyan művek, amik utalnak hasonlóra, és a vallási szövegek is tele vannak utalással, csak értőn kell őket olvasni. A mi korszakunk ikonikus alapműve, a Mátrix Trilógia ennél már jóval egyértelműbben fogalmaz, de mivel fikcióként van eladva, így az ember nem gondolná, hogy akár igaz is lehet, még akkor sem, ha Keanu Reeves megmondta, hogy a Mátrix egy dokumentumfilm. 

 

Nem csak azért nem jutsz el a kapszuládig, mert biztonsági zárak vannak beiktatva közéd, és a héjad, a burkod köré, hanem azért is, mert lelkileg megterhel. 

 

Éreztél már olyasmit, hogy folyamatosan fel akarsz ébredni? Mintha a lelked dörömbölne a bezárt ajtókon - valójában a tudatod, mert a lelkednek nincs akarata -, hogy ki akar szabadulni? 

Börtönben érzed magad, rácsok között, a tested börtönében. 

Az életed börtönében. 

Tehetetlennek és kiszolgáltatottnak, védtelennek éled meg a létezésedet. 

 

Sokan vagytok ezzel így. Túl sokan. 

Nem látjátok a kiutat, le vagytok fagyva, blokkolva. A hamis hitrendszerek pontosan azért vannak, hogy az ilyesfajta életérzésre hamis kiutat, csillogó csillámpónis hazugságokat kínáljanak. 

Mindenre van egy válaszuk, amit a zsebedbe tehetsz, nézegethetsz, de nem mész vele semmire. 

 

Érezted már úgy, hogy a tudatod nem itt van? Máshol jársz, szinte mindig. Nehezen kötődsz ehhez a síkhoz, szinte kínszenvedés itt lenni. Folyamatosan azt érzed, hogy nem vagy a helyeden. Álmodban is más korokba álmodod bele magadat, és ébren sem vagy JELEN. Ez persze anyagi, párkapcsolati és munkahelyi csődhöz vezet nálad, de képtelen vagy megváltoztatni. Nem tudsz ide kötődni, bárhogy is próbálod, nem tudod magadat jól érezni, és amikor körülnézve azt látod, hogy mások élvezik az életüket, fogalmad sincsen, hogy csinálják. Te is szeretnél úgy élni, olyan örömben, amilyenben ők, - persze valahogy sosem fogod fel, hogy a látszatot látod, és ami a látszat mögött van, az megmarad a zárt ajtók, a hálószobák falai, és a látszatkapcsolatok börtönrácsai mögött. 

Az életedet egy lejtmenetnek érzed, soha nem történik veled semmi jó - így látod, így hiszed, sajnos szent meggyőződéssel, és bárki bármit mond, semmi sem jó neked, semmi sem kivitelezhető, “állandóan bajod van”, és igen, már önmagában az is baj, hogy ebben a világban kell élned. 

 

Utálod ezt a világot, nem látsz benne semmi reményt, semmi szépet. Az embereket hazugnak, aljasnak látod, gonosznak, önzőnek, habár még magadnak sem mered bevallani, de ez a véleményed, és az is, hogy az a kevés jó ember - akit éppen te ismersz, micsoda cinizmus a részemről, de tényleg bocs, a világlátásoddal azért van némi probléma -, ugyanúgy szenved, mint te.

Az is meggyőződésed, hogy minden szar ember folyton megússza - ezt egyébként én is így látom -, ráadásul a szar emberek mindig jónak látják magukat, a jó emberek pedig szarnak, egy csődtömegnek. 

Ez a világ meghasonult, mondod, úgy érzed, hogy nincs itt helyed, és ki akarnál csekkolni, ha lehet, és minél előbb. Persze, ennek sincs semmi értelme, nem hagynád hátra a családodat, meg azt sem tudod, hogy hova kerülnél. 

De mégis.. utálod már ezt az egészet. Mi értelme?? Kérded napjában ezerszer, de csak ködösítést, csillámpónit és hazugságokat kapsz válaszként. 

 

Céltalan vagy, a napjaid üresen telnek, nem jön el a nagy áttörés, karrierbeli siker, lottófőnyeremény, a nagy szerelme sem kopogtat be az ajtódon. Kipróbáltál már mindent, semmi nem hatott, nálad nem működik, mondod - ez a rossz hitrendszered miatt van -, nem leled a küldetésedet, és amúgy sem fogsz mások lelki jobbulásáért gürizni. 

A világ a szakadékba rohan, ez neked világos, világosabb, mint bárki másnak, szerinted kutya idők jönnek - szerintem is -, ha nem lesz világháború, akkor is eljön egy új korszak, ami szörnyű lesz az emberiség számára. 

Már elfelejtetted, milyen boldognak lenni, milyen örömben és bőségben élni, vagy soha nem is éltél abban, így mintád sincs róla, sőt, elképzelni sem tudod, nincs róla KÉPed, KÉPtelen vagy rá. 

Unod már az erkölcscsőszöket, a hurráoptimistákat, a mérgezően optimistákat, a spiriket, a hívőket, az ateistákat, és úgy általában mindent és mindenkit unsz ezen a világon.

Semmi sem lelkesít fel, mélységes mély űrt érzel a lelkedben, közönyös vagy, kiábrándult és cinikus. 

Szomorú, motiválatlan és depis.

 

Mindez azért van, mert a lelked és a tudatod már érzékeli, hogy rabja valami nagyobb rendszernek, nagyobbnak és durvábbnak, mint amit a szabdad szemünkkel látunk, és fel akarsz ÉBREDNI a valóságban. Ha kell, akkor egy bioorganikus kapszulában, csak szabad legyél, mert most nem vagy az, és ezt érzed minden egyes nap. Ezért vagy lelkileg és mentálisan rottyon, ezért vannak durva fizikális tüneteid, és ezért érzed azt, hogy nem vagy itt, és nem is akarsz itt lenni. Nem hajt a tettvágy, hogy ezt a világot jobbá tedd, mint oly sokakat, akik közül a legtöbben illúziókat kergetnek, kedvtelen vagy, érzed, hogy ez a világ egy hatalmas nagy átverés. Ezt minden nap érzed, és ez nem arról szól, hogy te teremted magadnak a szart, hanem arról, hogy a világ értelmetlenül működik, megállíthatatlanul haladva egy szakadék felé, és pontosan tudod, hogy bele fog zuhanni, de ez azért nem hat meg, mert olyasmit érzel, mintha ez az egész csak el lenne játszva. 

Egyáltalán nem állsz távol az igazságtól. 

 

Tehát fel akarsz ébredni, de nem tudsz, Az elmédben biztonsági zárak őriznek, hogy ne tudj. Mondván, a felébredés a kapszulában veszélyes lehet. Sokkot kapsz, és ha túléled az ébredést - jól olvasod, a levegőt kapkodva fuldokolsz, majd rajtad áll, hogy ki tudsz-e mászni, vagy sem, mert ha nem, akkor ha nem segítenek neked - talán domain, talán régi birodalmi kiszolgáló egészségügyi személyzet, akkor belehalsz az ébredésbe. 

Persze csak akkor, ha nem készültél fel erre az egészre. 

A tudatod közeledése a kapszulához halálfélelemmel jár, ha nem jártál végig a szimulációkban egy olyan utat, ahol egyáltalán TUDOD, HOGY MERRE TARTASZ. Időben, térben, és egyáltalán. No meg azt se tudod, hogy ki vagy te valójában, mert nem az, akit a mátrixban magadnak látsz. 

Akit, amit énként azonosítasz. Egy nagyobb lény vagy, intergalaktikus, humanoid, lehetsz annunaki is, mert őket is elaltatták, de lehetsz más is, egy távoli csillagrendszer szülöttje is akár. Ezenkívül egy nagyobb ősi lény, egy korábbi cikkemben ŐSTETSTEKKÉNT utaltam rájuk, egy nagyobb, szintén a hibernáció fogságában élő lén y tudatának egy része is vagy. Őt érezheted FELSŐBB ÉNEDNEK. 

Mivel a kapszulához közeli tudatszinten felkészültség nélkül halálfélelmed van, és az itteni testtudatod keményebb tünetek produkálásával tiltakozik az ébredés ellen, így valószínű, hogy visszafordulsz, és nem mered végigcsinálni. Azonban, amikor visszatérsz onnan, ahová nem mertél belépni, itt maadnak a depis érzések. 

 

Hol a kiút? Ha már erről írok, akkor kínáljak kiutat, úgysem találok, mondod te.

Hiszen még az is lehet, hogy a tested egy organikus kapszulában van, mint fogoly. Pusztán egy energiaforrás. Bioenergiát nyernek belőle, a működéséből, és pusztán a tudatod az, ami szabad, esetleg talán még a lelked is. A tudatod kivetül, alkot, teremt, él, meghal a lelkeddel együtt, hogy azután újjászülethessen. Csakis a tudatod a lényeges, bárhol is vagy valójában, organikus kapszulában vagy sem. Az a fontos, hogy a tudatod hol tartja a fókuszt, mert ha a fenti dolgokon, akkor mondhatnám, hogy negatívan gondolkodsz, de mégsem. Persze, részben mindenképpen, sőt, futtatsz jónéhány mátrix programot, és pontosan azt teszed, amit a mátrix elvár tőled, és úgy is élsz, ahogyan a mátrix elvárja. 

Mentális és lelki nyomorban. 

 

Ezt úgy érik el, hogy folyamatosan lenyomnak a mátrixban. Aki nem elég erős, és nem teremt folyamatosan pozitívan, de mérgező optimizmus és illúziók nélkül reálisan ám, azt bedarálja a rendszer. Azért, hogy az emberiség kész legyen egy új apokalipszisra, ami mint mondtam, egy lassú haldoklás, és ez már elkezdődött. Szerintem nem gyorsan fog történni, hanem lassan, lépésről-lépésre veszik el az egyéntől mindenét. A közismert spirituális módszerek, amelyek csak a felszínt kapargatják, nem fognak segíteni. Ráadásul tévhiteket kergetnek, így nem is jutnak semmire. A megmenekülés látszata nem a megmenekülés. A valódi megoldás az, hogy erre a szimulációra, és a következő, új mátrixra nincs megoldás. Ez van, és meg lesz valósítva, de itt minden az egyén ellenállásától függ. Lesznek, akik maguk, önszántukból lépnek be a szép új világ kapuján, és odabent elvesznek az új, szuperkényelmes szimulációban, és vannak, akiket bele fognak kényszeríteni, valamint vannak, akik el fogják tudni kerülni. Minél többen kerüljük el, annál kisebb az esélye, hogy az új rendszer egyáltalán működni tud. Ha az emberek elég nagy száma nem kér belőle, akkor nem tudják megcsinálni, éppen úgy, ahogyan 2020-ban sem tudták megcsinálni. Nem lett az emberiség beoltva. Egy része igen, de állítom, hogy az nem a többség volt, mert akkor ránk is ránkkényszerítették volna. Azok, akik nemet fognak mondani a rendszerre, minden erejüket latba kell vetni, hogy ne lehessen őket behúzni a csőbe, vagy erőszakkal bevonszolni az okosvárosok kapuján. 

Ne feledd, hogy a csábítás nagy lesz. Amíg a rendszerre nemet mondók életét ellehetetlenítik, az éghajlati tényezőkkel operálva megborítják a mezőgazdaságot, az okosvárosoktól távol, az elhagyatott vidéken élők számára az élet nagyon nehéz lesz. Úgy fogják megalkotni az új rendszert, hogy nekünk mindenből kevesebb jusson, mindenért napi szinten meg kelljen küzdeni, és semmit nem kapunk majd könnyen, míg az okosvárosokban mindent készen fognak kapni az emberek. 

 

TISZTÁN ELVÁLIK MAJD EGYMÁSTÓL A MÁTRIX ÉS A NEM MÁTRIX, még úgy is, hogy ez még mindig ugyanaz a szimuláció lesz. Csak két részre osztva. 

Ettől a megosztottságtól is tart az elit, félve, hogy a nemet mondók lesznek többen, remélve, hogy mégsem, és a szép új világ a vele járó totális kontrollal együtt mégis elég vonzó lesz a többségnek, a kivülállókat pedig kiközösíti, kiveti majd magából a társadalom, a peremre. Vegetálni. 

Sajnos az önellátó gazdálkodás sem lesz örökérvényű, mert a klíma-szándékosan előidézett-válság miatti éghajlati változások aszályokat, helyenként pedig árvizeket hoznak majd, tönkretéve a földet mindenhol. Ezenkívül rendkívül magas lesz majd a levegő-talaj-víz szennyezettség, hiába vonulsz ki egy tanyára, a méreg oda is el fog érni. 

Nem fogsz tudni megtermelni semmit, és idővel állatot sem tudsz majd tartani az extrém időjárási körülmények miatt, ha az állataid túlélik a forróságot, vagy a hideget, akkor majd a mérgezésbe pusztulnak bele, a növénytermesztési kísérleteid pedig a szép reményeiddel együtt fullandak bele veled kézenfogva a mérgezett levegőbe. 

 

Az elitnek komoly terve az ÉLELMISZERELLÁTÁST TELJESEN MESTERSÉGESSÉ TENNI, mesterségesen előállított élelmiszerekkel tömni a bolygónk lakosságát. Kellő vitaminkoktéllal megspékelve ugyan, de ez már majd csak kajának fog tűnni, de nem az. Sok-sok idő múlva, ami akár egy kerek évszázadnyi is lehet, de minimum ötven év, mindenféle gasztrokultúrát is be akarnak majd tiltani, hogy az általuk meghatározott élelmiszereket együk, az általuk előírt mennyiségben. 

Azonban a gasztrokultúra már azelőtt haldokolni kezd, hogy ezzel végleg kivégeznék, ugyanis a finom és magas színvonalú ételek előállításához szükséges alapanyagokat lehetetlen lesz majd beszerezni az okosvárosokon kívül élőknek, és akik pedig az okosvárosokban élnek, azoknak tiltva lesz, hogy konkrétan főzzenek, és ez el is lesz majd lehetetlenítve. Nem lesz konyha, nem lesz főzésre alkalmas eszköz, sem a fözés kellékei. Nem is lesz rá szükség, és nem is akarnak majd főzni az emberek. 

 

Mindez borzasztóan lehangoló lesz, de azért, hogy a fent említett érzések, depresszív tünetek ne forduljanak elő, tömni fogják az okosvárosok lakóit egyfajta nyugtató kedélyjavítóval, akár ízletes folyadék formájában is, hogy soha ne akard elérni a szabad életet. 

Hiszen ha mindenki jól érzi magát, végre senki nem akar felébredni többé. Erről pedig a folyadék, vagy tabletta, amit naponta szednünk kell, hathatósan fog gondoskodni. Egyfajta újmátrix Rivotrilként fog működni. Jól elnyom és lenyom majd, hogy még csak gondolkodni se akarj. 

 

Ha RÁ képes volt évmilliárdokon át az egész Nibirut lebegős álomban tartani, majd a kapszulákban felébresztve önmagát és a társait, csak a szabadság látszatát keltve alkut kötni a Régi Birodalommal, ami garantálta a Nibiru sértetlenségét látszólag, valójában ott alakult ki az első Rejtett Kéz, és ami a Földön van, már csak a koppintása, szóval ha Rá képes volt nálunk, embereknél sokkal fejlettebb lényekkel, az annunakikkal elhitetni, hogy minden tökéletesen jól működik, és  a döntéseiket maguk határozzák meg, akkor a csökevényes emberi tudatok könnyedén átejthetőek. 

A kiút a mentális erő és a tudatosság. No nem az a fajta, ami most tudatosságnak van eladva jó pénzért. Aranykor, Esemény és társai. Akadémiai MLM szinten. Az a fajta tudatosság kell ide, ami hajlandó szembenézni a valósággal, legyen az bármilyen kemény is. Mert az. Nincs benne csodás megváltás, extra dimenziós felemelkedés.

Csak a mátrix és ami azután jön. Az ÉBREDÉS. 

 

A soron következő tréningek - TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2024 - MÁGUSKÉPZÉS - A FŐPAPNŐ ÉVE - DÉMONOK SZAKASZ - ACHREMMON TRÉNINGEK - ACHREMMON IV. BUKÁSRA TERVEZETT VILÁG I. II. RÉSZ

FIGYELEM!!! VASÁRNAP MEGVÁLTOZOTT IDŐPONTBAN ÉS RÖVIDÍTETT IDŐTARTAMBAN LESZNEK A TRÉNINGEK! 

 

  1. 2024. szeptember 23. hétfő, 19.00-20.00, Skype, OKOSVÁROSOK ÉS OKOSBÚRÁK - ELLENAKCIÓ

  2. 2024. szeptember 24. kedd, 19.00-20.00, Skype, HAHN TÖRTÉNETE

  3. 2024. szeptember 28. szombat, 17.00-20.00, Skype - ACHREMMON IV. BUKÁSRA TERVEZETT VILÁG I.RÉSZ

  4. 2024. szeptember 29. vasárnap, 9.00-11.00, Skype - ACHREMMON IV. BUKÁSRA TERVEZETT VILÁG II. RÉSZ

 

A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI - ACHREMMON IV. BUKÁSRA TERVEZETT VILÁG I. RÉSZ

  • I. RÉSZ - ORGANIKUS ENERGIA KAPSZULÁK ÉS MŰKÖDÉSÜK - KEMÉNY LESZ 

  • II. RÉSZ - A KÓBORLÓK ÉS AZ IDŐUTAZÓK - AKIK “VÉLETLENÜL” FELÉBREDTEK

  • III. RÉSZ - ACHREMMON MÁGIÁJA 

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI - ACHRMEMMON IV. BUKÁSRA TERVEZETT VILÁG II. RÉSZ 

  • I. RÉSZ - ÚJ MÁTRIX ALKU ELTÁVOLÍTÁSA ACHREMMONNAL 

  • II. RÉSZ - ANNUNAKI MÁTRIX 

 

Izgalmas lesz :) 

Áldás - Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség - Föld - Nibiru - Mátrix



Szólj hozzá

MATRIX BUKÁSRA TERVEZETT ELŐRE ELTERVEZETT