2017. sze 18.

A TÁRS ÉS A JÖVŐ

írta: Eszter 777
A TÁRS ÉS A JÖVŐ

AMI IGAZ - oszd meg, add tovább a FÉNYT, szeretet, megbocsátás, egység.

NINCS OLYAN, HOGY IGAZI, OLYAN VAN, HOGY IGAZ

AZ EGYLÉLEK PÁROK ÉS A JÖVŐ

 

Vannak összetartozó emberek, akik között nincsenek kétségek, de mire idáig eljutnak, addig nagyon sokan próbálnak közéjük állni, és pont azok, akikben előtte a legjobban bíztak.

Minden szabadon ébredő mellé a leszületésekor három reptiliant küldenek, hogy akadályozzák őket. A reptilianok hazudnak, csűrnek-csavarnak, kevernek-kavarnak, az összetartozó párok minden szavát kiforgatják és sebészi pontossággal operálva pontosan oda vágnak bele a lelkükbe, ahol a legjobban fáj. A legfájóbb pontokat, a legnagyobb félelmeiket pedzegetik.

Olyan is van, hogy egy összetartozó páros két tagja körül két olyan reptilian is van, akik ISMERIK EGYMÁST, így MEG TUDJÁK EGYMÁSSAL BESZÉLNI, MIT MONDJANAK, HOGY MONDJÁK, rendkívül kifinomult módon manipulálnak, és A MANIPULÁCIÓBAN AZ A LEGNEHEZEBB, HOGY NEM VESZED ÉSZRE, HOGY MANIPULÁLNAK, valamint, hogy pontosan azt mondják, amit hallani akarsz, de úgy, hogy abban a társad nincsen benne, róla elképesztő hazugságokat találnak ki.

Rosszindulatúak. Csak a saját érdekeiket nézik.

Ha ez a két egymást ismerő reptilian még spirituális is, akkor közösen vetítenek hamis képeket, közösen, egymást erősítve mennek az összetartozó pár ellen, és a céljuk: hogy ők ne legyenek együtt.

Hogy miért?

Van ennek egy fizikai síkú oka, általában a pénz, mivel a hüllőknek ez az istene. Van egy lelki oka: ha az övé nem lehetsz, ne legyél másé se. És van egy spirituális oka: tudják, ha ti összejöttök, akkor ők le fognak zuhanni a mélységbe nélkületek. Mert ők nem tartoznak bele ebbe az egységbe.

Azért hívom egylélek pároknak az emberiség egy csoportját az összetartozó párosok közül, mert tényleg egy a lelkük. Nem tudnak még évek múlva, számtalan keverés, fekete mágia, hazugság, elképsztő akadályok mellett sem elszakadni egymástól, MINDIG MINDENKIBEN A MÁSIKAT KERESIK, közös küldetésük van és ők ezt első perctől tudják, amit tudnak erről a küldetésről, azt egymásban pontosan kiegészítik, az egyik tudja ezt, a másik tudja azt, és a kettő mint egy tökéletes kirakós, kiegészíti egymást.

A tudatuk is egy, érzik egymás gondolatait, érzéseit, és azt is, hogy a másik mit csinál, merre jár, látják is egymást, még akkor is, ha nem akarják.

El lehet ezt a kapcsolatot sokáig mismásolni a reptilianok által, telepakolni az egylélek párok közötti időt és teret számtalan hazugsággal, fekete mágiával, mocskossággal, de mint tudjuk, az igazság mindig kiderül, még ha várni is kell rá. Akik összetartoznak, azok együtt lesznek.

Amikor egy adott magas rezgésen van ez a páros, akkor habár nem várnak, mégis várnak, de nem tudatosan, azonban NEM MENNEK EL MÁSHOZ, NEM JÖNNEK ÖSSZE VALAKIVEL, CSAK AZÉRT, HOGY LEGYEN VALAKI, ÉS KORTÓL FÜGGETLENÜL IS IGENIS AKARNAK MÉG CSALÁDOT, GYEREKET, /AKKOR IS, HA VAN MÁR/, HOSSZÚ TÁVÚ KAPCSOLATOT ÉS AZ ÉLETET EGYMÁSSAL TUDJÁK ELKÉPZELNI, mert ezen a rezgésen, ébredési és tudatszinten már nem kötünk kompromisszumot.

Nem a szex az elsődleges.

Nem a párkapcsolat van a fókuszban, de attól még akarjuk a párkapcsolatot, méghozzá hosszú távon, nagyon is, bevállalunk még gyereket, mert az ilyen kapcsolatokból általában szokott születni gyermek.

Körülöttem is van egy kislánylélek hat-hét éve, a két meglévő leányom mellett, és a nevét is megmondta: HAJNALKA.

Szóval:

ATTÓL MÉG, HOGY ENNYIRE SPIRIK VAGYUNK, HOGY LÁTJUK ÉS TUDJUK AZ IGAZSÁGOT, HOGY ÉRDEKEL MINKET A KÜLDETÉS, MÉG NEM FOGUNK ZÁRDÁBA VONULNI, AZONBAN NEM MEGYÜNK EL AKÁRKIVEL, MERT HA MÁR TUDJUK, HOGY KI A TÁRSUNK, NEM VÁRVA ŐT UGYAN, HANEM AMÍG NINCS ITT, A KÜLDETÉS SAJÁT MAGUNKRA ESŐ RÉSZÉRE KONCENTRÁLVA, DE MÉGIS MEGVÁRJUK ŐT.

MERT AKINEK EL KELL JÖNNIE, AZ EL FOG JÖNNI.

A reptilianok pedig hazudnak, vég nélkül, mint a vízfolyás, mindkét félnek a párosból, hogy megakadályozzák valahogy a találkozást, a kapcsolat kezdetét, pedig az ilyen párosok küldetése akkora, hogy konkrétan a világot változtatja meg.

Az pedig, hogy mi történt előtte?

Hogy melyikük hogyan lett megkavarva?

Mit hitt és mit nem?

Merre tévedt el, és hitte el a látszatot, az illúziót?

Nem számít.

Hogy mit tettek “egymás ellen”, akaratlanul is?

Nem érdekel már senkit.

Ami volt, azon változtatni nem lehet, de ami lesz, azon most lehet változtatni.

Megbocsátás egymásnak?

Alap.

Szeretet, szerelem, kitartás, tisztelet, hűség onnantól, hogy már nem tudnak megkavarni minket?

Alap.

Nyitott szív és lélek, csak egymás felé, a múlt pedig:

EL VAN TÖRÖLVE.

Itt kezdődik mindaz, ami IGAZ.

A TÖBBI: HAZUGSÁG.

 

Végh Eszter

2017. szeptember 18.

 

elérhetőségem, ahol megkereshetsz a társadról való fényképpel, és kérdezhetsz róla, INGYENESEN:

esztermagegyseg@gmail.com

 

sms 0670 77 22 134

 

Szólj hozzá

szerelem szeretet igazság igazi igaz megbocsájtás társak egylélek