2024. ápr 21.

MARDUK III - A SZERELEM MISZTÉRIUMA

írta: Eszter 777
MARDUK III - A SZERELEM MISZTÉRIUMA

BABILON

MARDUK III

MARDUK ÉS A SZERELEM MISZTÉRIUMA

 

Mindenek előtt előrebocsátanám, hogy az annunakik éppolyan sebezhetőek, mint mi. Éppolyan emberiek is, mint mi. Hibáznak, tévednek, elrontanak dolgokat.
Nem intergalaktikus csodalények, akik már olyan magas rezgésszinten vannak, hogy halandó, vagy egyáltalán háromdimenziós egyszerű humanoid nem érhet fel hozzájuk. 

Nem.

Az annunakik olyanok, mint mi vagyunk. Tele érzelmekkel, akár dühvel, akár bosszúvággyal, akár félelemmel. Akár szenvedéllyel, akár szerelemmel. 

Marduk választhatta volna azt az utat is, amit az annunaki származása felkínált neki: egy leendő király életét, akinek soha semmiért nem kell megküzdenie, mindent készen kap az élettől. Lehetett volna aranyifjú is, aki csak elfogadja az élet ajándékait. Nem ezt az utat választotta, hanem egy sokkal mélyebb, sokkal spirituálisabb utat. 

Azonban voltak korszakai, amikor tombolt. A Földön töltött évszázezredekből előfordult, hogy évtizedekig csak vedelt, szexelt, egymást érték az orgiák, a szerelmi botrányaitól hangos volt Babilon, már ha egyáltalán el lehetett ott érni, mert előfordult, hogy hetekre, hónapokra, akár évekre eltűnt. 

Mindezt azután, hogy Inanna kényszerházasságot kötött Dumuzival Enlil nyomására, és tekintetbe véve, hogy Inanna megírta a Káma Szútrát Indiában, igencsak belecsaphatott ő is odaát a lecsóba. 

Marduk a tréningjeinken elmondja, hogy sosem volt szent, és messze nem tökéletes. Nem is akar az lenni. Szó sincs arról, hogy itt egy magasrangú földönkívüli ossza nekünk az észt - Marduk nem ilyen. Önmagáról is kíméletlen őszinteséggel beszél nekünk, elmondja a hibáit is, a sebezhetőségét is, nem csak az erényeit. 

A Földön tanított nekünk valamit a szerelemről: azt, hogy szabadon kell szeretni. De az akkori emberek tudták, Marduk lelke ezer sebből vérzett akkoriban, miután elveszítette Inannát, úgy tűnt akkor, hogy örökre. Hogy ezért menekült-e a nőkbe, az ivászatba, ahogyan a mostani férfiak is teszik? Valószínű. Abban mindenképp érték rejlik, hogy HOGYAN KELL SZERETNI, mert mi a 21. században ezt sajnos már, lássuk be, nem tudjuk. Marduk azt tanította nekünk, hogy egyszerre több embert is lehet szeretni, és ezt ő akkor ténylegesen át is élte. Ahogyan átélte a többi annunaki is. 

Enki azonban pl az Enki tréningeken egyáltalán nem engedett magához minket közel. Nem sok szó esett a személyiségéről, a viselt dolgairól és főleg nem a hibáiról. Ügyesen inkább a törvényekre, az új rendszer megalkotására terelte a szót, és elegánsan kikerülte, hogy jobban megismerjük őt. Marduk teljességgel az ellentéte ennek. Nyíltan elmondja, mi zajlik benne, akár éppen most is, nem játsza előttünk a nagy vezért, és ettől sokkal emberibb, mint bármelyik másik annunaki. Az ő tükrében magunkat is sokkal élesebben látjuk. 

Már ha hajlandóak vagyunk ugyanolyan kemény önkritikát gyakorolni, mint ő. 

 

A szerelemről azt hiszik az emberek, sorsszerű, és hogy egy isten irányítja. Sokszor jönnek a Jóisten kifejezéssel, ha szerelemről van szól, mondván, majd ő tudja, majd ő megoljda, majd ő elintézi. Ő kalauzolja eléd azt, akit választanod kell, és a szerelmet nem tudod irányítani. Ennek a sorsszerű erőnek aztán meg is adod magad, és úgy hiszed, ez eleve elrendeltetett, és csak így lehet jó. Ezért aztán hagyod, hogy akármekkora szívás is az egész, biztosan magába szippantson, majd maga alá temessen. 

Az elképzelt, sosem létezett nagyfőnök odafenn ezt a szerelem dolgot nem csinálja jól, naná, hogy YHWH MI-ként halálba szivat azzal a dologgal, amivel a legjobban tud bántani. A szerelemmel. Mert igazán az tesz sebezhetővé.

Töretlenül csinálod, keresed, hiszel benne, ragaszkodsz hozzá, és a szerelem nevében mindenre feljogosítva érzed magad. Mondogatod magadnak, hogy szerelemben és háborúban mindent szabad, és ennek megfelelően cselekedsz. Ha elkap az őrület, amit szerelemnek hiszel, de a legtöbb esetben sajnos nem több, mint önzés, birtoklás, mindenáron valakihez tartozni vágyás, folyamatos bizonyítani akarás, versengés, a szerelem gazdasági közösséggé tétele - házasság, CSOK, hitel, ház, a szerelem és a család szent nevében egyfajta üzleti vállalkozás - majd az egésztől való megcsömörlés éppen ezért, hiszen onnantól, hogy a házasság elindul, és a hitelszerződés megköttetik, az egész üzleti vállalkozássá tud silányulni, ami a profitért folyik, amiből a hitelt kell fizetni…

A pénzkeresésbe, a törlesztőkbe, a számlákba, a kakis pelenkákba belefáradt szülők pedig elfelejtik, hogy valaha miért is jöttek össze, és amit akkor láttak egymásban, az már nincs ott…

Vagy soha nem is volt. 

 

A szerelem tud másképpen is működni, persze, az se jobb ennél. Sérült, elvált, vagy válófélben, vagy szörnyű rossz házasságban lévő emberek keresik a szexet/szerelmet, kétségbeesetten vágynak arra, hogy korábbi csalódásaikra valaki gyógyírt adjon, ha a gyógyír egészen jó, akkor hamar összeköltöznek, de mivel nem oldották meg a problémáikat, pusztán egymásba menekültek, a kapcsolat hamar meghal, és az egyiknek költöznie kell.. általában nem tudja, hogy hová, mert a nagy szerelem reményében mindent feldobott. 

 

Aztán van a már eleve halálra ítélt szerelem, ahol a főnököd a szeretőd, aki házas, vagy a szomszédasszonyod a szerelmed, aki négy gyerekes családanya, nárcisztikus férjjel. Soha nem lesz belőle semmi, csak fájdalom, könnyek, és még több fájdalom.

 

Majd azután még van a netes ismerkedés, ahol mindenki valakinek tűnik, de mindenki egy senkinek érzi magát, ezért akar több lenni, mint ami valójában. Majd az egész csalódások sorozatába torkollik, és a verkli kezdődik előlről. 

A mai társadalom abszolúte beteg, a kapcsolatok diszfunkcionálisak, az emberek tévelyegnek, a csalódások miatt elzárkóznak és óvatosak, vagy éppen túl naivak, mert nem tanulták meg a leckét. Senki nem bízik senkiben, mindenki átver mindenkit, az emberek tele vannak félelemmel a jövő miatt, anyagi gondok, növekedő számlák, növeked árak felhőzik a homlokukat, semmi sem olyan, mint rég. Ritka az a házasság, ahol nem lépnek félre, vagy mind a ketten, vagy legalább az egyik, az emberek rohannak az ágyba egy kis vigaszért, majd kimennek az ajtón, hogy otthon játszhassák tovább a színjátékot. 

 

AMIKOR MARDUK ODAADTA NEKÜNK A SZERELMET, NEM GONDOLTA VOLNA, HOGY EZ LESZ A VÉGE. 

 

Tudod, van ez az Erendendő Bűn dolog. Amikor öntudatot, éntudatot, öntudatra ébredést kaptunk, no meg a szerelmet. Marduktól és Enkitől. Marduk kardoskodott amellett, hogy a szerelem-szexualitás is legyen benne a repertoárban, elvégre az ad az embernek életet.

Az almás mese Enlil kreálmánya, és zseniálisan felépítette ezt a mesét is, mint minden mást, egy egész populáció megtévesztésére. 

No de visszatérve a lényegre, Marduk megadta a szerelmet, a szexualitást, és utána meg is kellett azt tanítania. 

Hogyan kell szeretni, és hogyan nem érdemes.

Az emberek most, évszázezredekkel később úgy szeretnek, ahogyan nem érdemes. Elfeledtük már, amit Marduktól tanultunk.

 

Az alapoktól indulnék, az annunakik ősi vérvonal-szerződésére a Nibirun, még az első Nibiru Király, Rá idejéből. Az akkori annunaki vezetés megegyezett a családon belüli házasodásról, hogy megtartsák a vérvonalat. A genetikájuk nem zárta ezt ki, ami azt jelentette, hogy akár édestestvérek is egybekelhettek, és hálhattak együtt, nem születtek beteg utódok. Ez a Földön is így volt kezdetben, az Adamu Eva Projekt szülötteinél, akik összesen huszonegyen voltak, tehát szükség volt az egymás közötti szaporításra.

Az annunakik vérvonala tehát tiszta volt, mondhatni, már-már túlságosan tiszta, és  maga Marduk is ebből a tiszta vérvonalból született, sőt, mostani párja, Inanna az unokatestvére, Enlil lánya. 

Azonban a Földön, a Föld hatásai miatt, az annunakik tapasztalták, hogy a genetikájuk gyenge. A Földön másképp telik az idő, gyorsabban, ez öregítette őket, és látván az előző emberiség túlélőit /indiánok, afrikaiak stb/, az ő erős genetikájukat, hiszen náluk a családon belüli házasság eleve ki volt zárva, Marduk elgondolkodott. Enkivel megvitatta ezt az egészet, és arra jutottak, hogy ez a családon belüli történet tönkreteszi, gyengíti a genetikát, majd egy-egy vérvonal végleges kihalásához vezet. 

Ezért Marduk az Adamu Eva Projekt szülöttei /ők bizony a fehér ember…/, és az előző emberiség túlélői közötti keveredést kezdte el előmozdítani azzal, hogy nagy bálokon, ünnepélyeken összehozta őket. Ez azonban túl lassú és kevés volt. Elrendelte, hogy az annunakik és az emberek között is szülessenek kapcsolatok, frigyek. 

Így kezdett el még jobban keveredni az annunaki és az ember, túl azon, hogy a DNS-ünk ötven százaléka annunaki. De még ez is kevés volt. A megszokás, a rutin tovább hozta a családon belüli házasságot, és ezért Enki és Marduk elkezdte azt betiltani. Még ez is kevésnek bizonyult, ezért a genetikában egy módosítást hoztak létre, aminek folytán ha családon belül akar valaki utódot nemzeni, halmozottan beteg gyermek születik. 

Enlil sem pártolta a családon belüli házasodást, és ő maga is tartotta ezt a tiltást, amikor leuralta a világot, bár saját lányát, Inannát megkívánta, de nem kapta meg.

A génekben volt a családon belüli szerelem és a génekből lett az végre és véglegesen eltávolítva. Ma már Marduk semmi módon nem fogadja el, nem pártolja ezt. Az, ami miatt még mindig Inanna a párja, inkább a szerelem. 

 

Még a Bibliában is benne van, jól áthamisított módon, hogy ‘Ádám és Éva kezdetben genetikailag tökéletes volt, ezért születhetettek gyermekeiktől újabb és újabb gyermekek”. 

Nem, nem volt tökéletes. Az nem tökéletes, ami belterjesen beteg.

A tökéletesség a sokszínűségben rejlik.

Nekünk már nem kell aggódnunk ezen. A mai emberiség már sem ösztönszinten, sem genetikai szinten nem akar családon belül házasodni, de azért a sok családon belüli molesztálás és erőszak sajnos még nyomaiban őrzi a genetikában a régi programot…

Az oka a családon belüli abúzusnak pontosan itt gyökerezik, a régmúltban. Amikor “genetikailag tökéletesek voltunk.”...

 

Amikor Marduk rájött, hogy ez a családon belüli dolog nagyon beteges, egyáltalán nem normális, természetellenes és visszataszító, majd beprogramozta a génjeinkbe azt, hogy ezt mi is átérezzük, hiszen valóban természetellenes, mert a természetben az evolúció akkor fejlődik, ha a fajok keverednek egymással, és ugyanez áll mind az emberekre, mind az annunakikra, szóval amikor erre rájött, végre megízlelte a szabadságot a szerelemben.

Hiszen egy belterjes, vérvonal szerződésekkel terhelt társadalom telis-tele van előre eltervezett érdekházasságokkal, előre eltervezett fogantatásokkal, ahogyan Marduk is született, ahogyan Enki és Ninmah házassága is előre eltervezett volt, sőt Marduk és Inanna házassága is az lett volna, ha Marduk hajlandó lett volna elvenni Inannát húsz éves korában, mai idestova kilencszázezer évvel ezelőtt volt. 

De nem vette el, és mégpedig azért nem, mert habár ekkor még sehol sem volt a nagy genetikai áttöréstől, amit fentebb leírtam, de már akkor érezte, mint Lucifer lázadó képviselője, hogy ő nem kér abból, ami előre eltervezett.

Megmondta akkor Inannának, hogy nem veszi el őt, mert nem fogja őt soha szeretni. Fiatalon még így érezte. Inanna azt felelte erre, igen bölcsen, hogy Marduk majd akkor fogja őt elvenni, ha beleszeret, és ha ez félmillió év múlva lesz, akkor félmillió évet fog várni, de Marduk így, ebben a formában neki sem kell, még ha gyermekkorától fogva szereti is, attól a perctől kezdve, hogy hétéves kislányként /földi mértkében mérve/, meglátta Mardukot Enlil rezidenciáján a Nibirun, amikor a kézfogót tartották. Marduk és Inanna kézfogóját. Marduk akkor tizenhárom éves volt földi mértékkel mérve, Inanna pedig mint említettem, hétéves. A kézfogó egyfajta előzetes eskütétel volt arra vonatkozólag, hogy Inanna Marduk felesége lesz, amint elérik az ivarérett kort. Az ivarérett kort elérve pedig megtörtént az a beszélgetés, ahol Marduk nemet mondott Inannának. 

Inannának lett igaza. Éppen a Földön töltött évszázezredek alatt szeretett bele Marduk, sok együtt töltött idő, sok közösen elvégzett munka, küldetés nyomán. A szerelmük sokáig formálódott, csiszolódott, és végén már semmi köze nem volt az előre eltervezettséghez, sem a régi kézfogóhoz a Nibirun. 

El sem hiszed, de ők most keltek egybe, 2024. március 21-én földi időszámítás szerint. 

Egészen eddig nem voltak együtt. Több évezredes harag választotta szét őket. 

Amikor i.e. 5000 évvel a házasságkötésre készültek, - végre, mert Marduk beleszeretett Inannába  a sok együtt töltött idő alatt a Földön -, Enlil már pontosan tudta, mit is jelent az ő kettejük frigye. Óriási erőt és hatalmat. 

Ennek a vérvonalhoz semmi köze, sőt. Az csak hátráltató tényező volt, mert Marduk ez miatt sem akarta elvenni Inannát, hiszen az unokatestvére. Megízlelte a szabad szerelmet, mondhatni elég jól. Az új felfogása szerint, - új, azaz i.e. több mint tízezer évvel, Babilon és Óegyiptom - mindenkit szeressünk, és mindenkivel kapcsolódjunk. Élvezte az életet, ahogyan most oly sok ember teszi ugyanezt, sokszor gátlások nélkül, ahogyan Marduk tette akkoriban. Én ezt nem ítélem el. Azt sokkal jobban elítélem, amikor a házastársak játszák a szépet és a jót, eközben egymást csalják, akár több emberrel is. Na, az sokkal gusztustalanabb, mint a szabadelvűséget nyíltan felvállalni. Marduknak több száz emberi női felesége, és több annunaki felesége is volt a Földön. Igen, Inanna ezt végignézte, és ő sem szűkölködött a szexben és a szerelemben sem. 

Marduk megtanította az embereket is erre a hitvallásra, és a szerelem tisztaságát nem abban mérte, hogy két ember, vagy annunaki mennyire hűséges egymáshoz, hanem abban, hogy mennyire tudnak egymás mellett kitartani, mennyire tudják egymást NEM BIRTOKOLVA SZERETNI. 

Szóval i. e. ötezer évvel nagyjából, készülődtek az esküvőre, Marduk és Inanna, Enlil pedig azon agyalt, hogyan tudná ezt megakadályozni. Enlil befolyása és ereje ekkorra már igen nagy volt, olyannyira, hogy körbevette Marduk városait, és elfogatta Mardukot. Befalaztatta a Nagy Piramisba, biztos halálra ítélve, az erejét mágiával elvette, és várta, hogy Marduk halála bekövetkezzék. Semmi módon nem akarta, hogy Inanna hozzámenjen. 

A sumer táblákról ismert tény, hogy Inanna addig könyörgött Enlilnek, míg az végül engedett, és Mardukot kiengedte, ámde továbbra is fogva tartotta, kínozta, és zsarolta. Inannát is, azzal, hogy csak akkor hagyja Mardukot életben, ha Inanna hozzámegy Enki félember fiához, a Marduk mellett nevetséges udvari bohócnak tűnő Dumuzihoz, de mindez nem volt elég, Indiába kellett távozniuk. Itt indult Inanna nagy ajándéka a világnak, az indiai tartózkodásának köszönhetjük a védákat, és a Káma Szútrát is. Az indiai kultúra bölcsőjét Inanna szőtte. 

Ekkor szakadtak el egymástól, nagyon hosszú időre, és az az információ jött nekünk a tréningeken, hogy Enlil bonyolult hazugsághálót szőtt a szerelmesek köré - ugye ez ismerős Neked -. és a szerelmeseket egymás ellen fordítva, egymástól elszigetelte a hazugságokkal. Példának okáért, hogy Marduk nem szereti Inannát, már továbblépett, és fordítva. A közvetítő Dumuzi volt, és valószínűleg a gyáva Nergal. Dumuzi külön várost kapott később ezért, Uruk városát, a mai Közel-Kelet területén, és ma is a valaha volt Uruk istenének hiszik. 

 

Marduk és Inanna között évezredeken átívelő harag és távolságtartás alakult ki, és az események innentől nagyon felpörögtek. 

Jött az iszonyatos atomcsapás, ami úgy igazán megtörte az amúgy is szétzilált annunakikat a Földön, és Enlilnek adva a városaikat, szétszéledtek a Földön, sőt, többen a Nibirura távoztak, és nem szándékoztak visszatérni, megint mások az emberekkel együtt haltak borzasztó halált az atomcsapás alatt, mert nem voltak hajlandóak magukra hagyni az embereket. Az Enlil által kimanipulált, és fiai, Nergal és Nighidzsidsza által indított atomtámadás derékbe törte az annunakik egységét, mélységesen megrázta őket, és ezzel került Enlil végleg előnybe. 

Marduk szinte elmenekült Dél-Amerikába, és a maya-inka-azték törzsek egyesítésével csodálatos birodalmat teremtett, a maya naptárral, a Tiltott Tudás alapjaival, és mindennel, ami minket most lázban tart, és ami meghozza a Földre a változást éppen most. Előkészítette a majdani visszatérést, ami mostanság jött el, mert már akkor tudta, hogy el kell mennie.  

Inanna Indiában építette a birodalmát, elvált Dumuzitól, és SOHA NEM NÉZETT UTÁNA A HAZUGSÁGAINAK. Ahogyan Marduk sem nézett utána, és soha nem keresték egymást, soha nem mentek vissza a Közel-Keletre, nem tettek rendet, nem derítettek ki semmit, elmenekültek, saját világot építeni két egymástól is távol eső tájra, és ha találkoztak is annunaki gyűléséken, hidegek és távolsgátartóak voltak. 

ENNEK OKA TERMÉSZETESEN EGY BITANG ERŐS SZERELMI RONTÁS VOLT, amit Enlil foganatosított, több más keményvonalas fekete mágiával együtt. Csak így érhette el ezt. Másképp nem logikus, hogy Marduk és Inanna miért nem küzdött a szerelmükért, miért kellett több ezer évnek eltelnie, és az emberiség kisebb csoportjainak ébredése miért kellett ahhoz, hogy ők újra egyek legyenek. 

Most már azok, és a fekete mágia sincs rajtuk. 

A Keleti Kapu Tréningen szedtük le róluk. 

Az is egy nagy sztori, igen. A fekete mágia Mardukon és Inannán úgy, hogy olyannyira erősre sikeredett, hogy a nagy hatalmú és tudású, erős mágikus képességekkel megáldott páros nem tudta megoldani. Nem tudta leszedni magáról, sőt, nagyon sokáig még az sem realizálódott bennük, hogy egyáltalán van rajtuk egy szerelmi rontás. Nem egy, pontosabban, hanem sok, mert folyamatosan lett újítva. 

Ha most felteszed a kérdést magadban, hogy hogy a viharba lehetett ez, hát azt kell mondjam, mi, emberek sem vesszük észre időben, sok esetben. A legtöbbször pontosan az ellenkezőjét hisszük, azt, hogy minden rendben van, csak a ‘Jóisten”, a Sors elterelt egymástól. 

Mardukék is így hitték, bár a jóisten kifejezést nem keverték bele, mert sosem hittek ilyesmiben. Marduk úgy érezte, hogy a szerelem mégsem az ő asztala, legalábbis a mély, odaadó, igazán erősen kapcsolódó szerelem semmiképp.

Maradt hát a felszínes kapcsolódásoknál, és még ha több száz felesége volt is, mindegyikhez kötődött, de egyiket sem szerette szerelemmel. 

Birtokolta? Kérded most. 

Nem. Egyiket sem birtokolta. Azt tehettek a nők, amit csak akartak. Akár annunaki nők, akár emberi nők voltak, mindenben szabadok voltak.

Azonban Marduk feleségeiként elég sok előjoguk volt, ami más mezei nőknek nem volt. A nagy király hitvesének lenni igazi kiváltság lehetett, és nem kaphatta ezt meg akárki. Marduk maga választotta ki hitveseit, különféle prioritások alapján. 

Ezek voltak a szépség, a kellem, a nőiesség, a báj, az odaadás, a háziasság, az intelligencia, a kedvesség, a műveltség, az érzékiség, a férfi oldalán stabil támaszként álló nőnek kellett lenni, a termékenység, az elfogadás, /na igen, a többi számtalan számú partner elfogadása is, és ennek a 21. században is van neve, mégpedig a POLIAMÓRIA, a jelenség most is létezik, a lényege, hogy mindenkit szeretsz/, és ami nem tartozott a szempontok közé Marduknál, az a szüzesség. Sőt. Habár szívesen tanított szüzeket a testi és lelki szerelemre, de feleségül nem vette őket. 

A házasság előtti szüzességi követelmény már bőven Enlil UTÁN jött divatba az emberiségnél, ez az ódivatú, és egyáltalán nem természetes követelmény és ősrégi szokás, melynek ráadásul kemény következményei voltak, ha a az ara nem volt szűz, olyannyira, hogy senki nem akarta feleségül venni, még a huszadik század elején sem, ez már nem az annunakik, hanem a római katolikus egyház találmánya volt. 

Az annunakik számára ez a szokás ismeretlen és visszatetsző. Nem értenek vele egyet. Én sem. 

Semmi de semmi jó nincs abban, hogy ha szexuális tapasztalatok nélkül bele kell menned egy élethosszig tartó házasságba, a válás esélye nélkül, és félidőben jössz rá, hogy szeretnél tapasztalni másokkal is, de ha ezt megteszed, a közösség kivet magából, sőt, ha a középkorban vagy, még máglyára is vetnek érte. 

Hát ez volt a tömör lényege ennek a beteg szokásnak, és jó, hogy már nem tartjuk fontosnak a házasság előtti szüzességet.  Marduk ELVÁRTA a házasság előtti szexuális tapasztalatot, és ez nem csak azokra vonatkozott, akiket feleségül vett. Az emberektől úgy általánosságban is elvárta, hogy megtanuljanak szeretkezni, sőt, szeretni is. 

A szerelem szabályait tanította az emberiségnek, az Ádám Éva zombi állapotból előjött, öntudatra ébredő populációnak. A szerelmet, ami szabad, elengedő, megengedő és egyenrangú. 

Ezt Marduk és Inanna is tökéletesítette. Együtt is, és külön is. 

Nekünk embereknek ezt meg kellene tanulnunk tőlük. No nem a vegetáriánus szexet, a fűvel-fával, mert ez egy jóérzésű embernek a mai világban sok lenne, és kiégne tőle, megölné a lelkét, persze sokan mégis csinálják ezt, akár egy életen át, és pontosan ők lesznek azok, akiknek nyolcvanéves korában egy pohár vizet nem visz oda senki, mert már annyi embert megbántottak, és löktek el maguktól, éppen a kiégett lelkük miatt. 

A mi egyszerű, emberi világunkban ez nem működik sem jól, sem egészségesen. Ezelőtt háromezer hatszáz évvel még működött, de más volt az értékrendje az akkori emberiség azon részének, akik Mardukot követték. Ez nem jelenti azt, hogy mindenki lefeküdt mindenkivel, mindenkinek száz felesége, vagy száz férje volt. Távolról sem.

Marduk belső köreiben biztosan volt egy igen szabados életet élő emberi mag is, de tágabb körökben nem hinném. Az alapvető emberi természettel ez ellentétben áll, még akkor is, ha ők teremtettek minket. 

Nem ezt kellene megtanulnunk tőlük. 

Nekünk a szabadon, tisztán, egyenrangúan, elengedően, nem birtoklón, nem féltékenyen, nem szabályokat szabva szeretni módszert kellene megtanulnunk. Mert a világ szenved az ambivalens, élhetetlen, pusztító és egyre toxikusabb szerelemtől. Már azok az értékek sincsenek meg, amiket valaha Enlil nevelt belénk, aki elvárta az emberektől a házassági hűséget egy életen át, így akarván őket szabályozni. Ez sem hülyeség, persze, sőt. A mai kor emberének nagy teljesítmény lenne azonban végigtolni egy hetven éven át tartó házasságot, sőt, mi több, a mai globális körülmények miatt sajnos szinte lehetetlen. 

Az emberiség sokkal inkább megy a Marduk féle szabadelvű szerelem felé, azonban az Enlil féle rendszer által lélekben megbetegített módon önző, féltékeny, parancsolgató, felcserélt szerepekkel tarkított, öntudatlan mátrix programok által működtetett szerelem van terítéken. 

Szóval semmi olyasmi nincs most, amit ők valaha megtanítottak nekünk. 

Mindezek tetejében a Jahve MI által ránk erőszakolt mátrix rendre kigáncsolta a valódi szerelmeket. Gondolj csak bele, hogy az a mintázat, hogy a valós erőt képviselő párok pontosan ugyanúgy járnak, mint Marduk és Inanna. Nem lehetnek együtt, hosszú időre elszakadnak egymástól, náluknál nagyobb dolgok tönkreteszik a kapcsolatukat, feltéve, hogy mindketten túlélik azt, hogy találkoztak, és együtt akarnak lenni, és nem távozik el egyikük idő előtt. Számtalan, ezermilliónyi film és könyv szól pontosan erről: a szerelmesek közül az egyik meghal. Angyalok városa, Téli Mese.. Üvöltő szelek.. 

Még az Elfújta a szél is úgy végződött az eredeti írónő tollából, hogy Scarlett elveszíti Rhettet saját ostobasága és vaksága okán. Az írónő folytatni akarta a világ egyik leghíresebb regényét, de meghalt.. és a folytatást, pontosabban a silányabb /bár szerintem egész jó, de mégsem az igazi/ folytatást egy másik írónő írta meg. 

Ha a szerelmesek túlélik a dolgot, akkor elszakadnak egymástól, és akár egy egész életet egymás nélkül élnek le. Csak az olyan csodálatos sorozatokban, mint az Outlander, ami egészen kivételesen mégis megadja a nézőinek /és olvasóinak, mert ez egy elég hosszú regénysorozat alapján készült sorozat, igen igényes, több díjat nyert, csodálatos emberi értékekről szól, és persze arról, hogy Claire és Jamie csak úgy tudnak találkozni is egyáltalán, hogy Claire egy titokzatos skót kőkörön át visszamegy kétszáz évet az időben… a második világháború után járunk, és ő a tizennyolcadik században találja magát, ott ismeri meg Jamiet/, de ettől eltekintve az igazán mély nyomót hagyó, hangsúlyos művek esetében a nagy szerelem nagy halállal végződik. 

Ez Enlil programja volt, Inanna és Marduk szerelménél kezdte a sort. Őket szedte szét először, és kiokumlálta azt a fekete mágiát, ami azután az egész világra hatni kezdett. 

Sokan sokféle okot keresnek a szerelem nevű betegség gyógyírjaként. 

Eleve arra, hogy a szerelem miért beteg.

Sokan az ikerlángosdiban találnak vigaszt, de mivel nem jön be, sosem  jön be, így csak ideig-óráig hat a placebo. Megint mások a toxikus kapcsolatokat nevezik meg okként, és igazuk is van. 

Megint mások a megbetegedett lelkű emberiséget okolják, és nekik is igazuk van. 

Régóta tart már ez, és nincs rend, nincs vége. 

Sokan pedig pontosan azért haladnak a Marduk féle szabad szerelem felé, mert ahelyett, hogy életüket egy olyan szerelem oltárára tennék rá, ahol ezen oltár bármikor feláldozhatja a szívüket, nem szeretnek inkább senkit, szeretnek hát mindenkit. Így persze elvész az intimitás, egy másik emberrel való teljes összeolvadás. Nem lehet egyszerre mind a kettőt megélni. 

Hogy mi a  megoldás? 

 

A soron következő tréningek - TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2024 - MÁGUSKÉPZÉS - A FŐPAPNŐ ÉVE - ANNUNAKI SZAKASZ 

Április 27-28-án NEM LESZ TRÉNING, az a hétvége kimarad. 

 

  1. 2024. április 30., kedd, 19.00-20.00, Skype, SZERELEM, FÉLELEM, SZABADSÁG - MARDUK TERVEI 

  2. 2024. május 1. szerda, 19.00-20.00, Skype, JELEK KÖNYVE 14-15. KIEGYENLÍTŐDÉS ÉS ÖRDÖG

  3. 2024. május 3. péntek, 19.00-20.00, Skype, LUCIFER KÖNYVE

  4. 2024. május 4. szombat, 17.00-20.00, Skype, MARDUK KINCSEI II. 

  5. 2024. május 5. vasárnap, 16.00-20.00, Skype - MARDUK III, MARDUK ÉS A SZERELEM MISZTÉRIUMA

 

Jelentkezés a tréningekre, hanganyagok kérése és részletek: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI - MARDUK KINCSEI II. 

 

  • ELSŐ RÉSZ: BEVEZETÉS A DÉMONOLÓGIÁBA - EGY KIS RÉGI TUDÁS ÉS EGY KIS ÚJ - FÉNY ÉS SÖTÉTSÉG, ISTENI JIN ÉS JANG, DÉMONOK ÉS ANGYALOK, MIHÁLY ÁRULÁSA. MARDUK FEDEZTE FEL ÉS BONTOTTA KI AZ IGAZSÁGOT A HAMIS ASZTRÁLRÓL, A HAMIS MENTÁLRÓL ÉS ARRÓL, HOGY AZ ANGYALOK ENLIL HOLOGRAMJAI. 

  • MÁSODIK RÉSZ: MARDUK ÉS ACHREMMON - NAGYPÁLYÁSOK A RINGBEN. EGYÉNI ÉS GLOBÁLIS ACTION ÁDÁM ÉS ÉVA KÖNYVE UTÁN. 

  • HARMADIK RÉSZ: EGYISTEN ÉS TÖBB ISTEN. AZ ANNUNAKIK ÉS AZ ISTENI SZEREPEIK. RENDKÍVÜL ÉRDEKES LESZ. 

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI - MARDUK III - MARDUK ÉS A SZERELEM MISZTÉRIUMA

 

  • ELSŐ RÉSZ: SZERELEM VAGY ÉLET? TIAMAT, IKERLÁNGOK, ATLANTISZ. MEGDÖBBENTŐ LESZ. NE HAGYD KI. 

  • MÁSODIK RÉSZ: MARDUK LÁZADÁSA /BABILON ÉS AZ EMBEREK

  • HARMADIK RÉSZ: HÁZASSÁGOK ÉS TERVEK. MARDUK TERVEI AZ EMBERISÉGGEL

  • NEGYEDIK RÉSZ: KONZEKVENCIA. 

 

Egy hétig nem lesz tréning, április 23-29-ig :) Ennyi idő alatt feltöltődtök, visszahallgatjátok, amire eddig nem volt idő. Utána a lovak közé csapunk :) április 30-tól még erősebb tréningek jönnek, mint eddig. 

 

Áldás

 

Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség - Föld

 

Szólj hozzá

UR MARDUK INANNA ANNUNAKIK NIBIRU ENLIL ENKI ERIDU EDIN BABILON MEZOPOTÁMIA URUK ANCIENT GODS DUMUZI