2024. már 24.

ENKI V. ENKI KÖNYVE

írta: Eszter 777
ENKI V. ENKI KÖNYVE

ENKI V. ENKI KÖNYVE

AZ ANNUNAKI RENDSZER

ENKI TÖRVÉNY-KÖNYVE

Egy új világnak a tudásra kell felépülnie, nem a pénzre

 

Van egy Enki elveszett könyve néven futó alkotás, aminek a valósághoz nem sok köze van, mégis népszerű, illeszkedik a hamis hitrendszerekhez. Van egy Énok könyve néven futó is, ami úgyszintén, ráadásul jószerével értelmezhetetlen. Nincs bennük az a mag, az a lényegi vonulat, ami a valódi Enki Könyvében van.

ENKI KÖNYVE, amit még nem tett senki közzé, és még meg sem találták.

ENKI KÖNYVE NEM VESZETT EL. ELŐ SEM KERÜLT…

Azért nem, mert az emberiség mindeddig nem tudott volna mit kezdeni vele. 

Az abban leírt dolgok, Enki egész életéről szóló feljegyzések, az nem egy puhakötésű, füzet nagyságú, nagy betűkkel szedett, jó ha amúgy nyolcvan oldalas firkálmány hamis tollakból… Hanem egy igazi életmű és alapmű. Enki törvényei pedig, amelyeket megalkotott a Földre vonatkoztatva Abzu látomásai alapján, a mai napig is érvényesek lennének, ha az emberiség egyáltalán képes lenne ezt befogadni.

Jelenleg azonban még nem képes.

Nem csak azért, mert az emberiség óvodás szinten van. Hanem azért, mert ha majd lentebb végigfutod az annunaki alaptörvényeket, rájössz, hogy ez a mai kihasználáson, pénzen, csaláson és hazugságon alapuló világban kivitelezhetetlen. 

Pl az átutazók ingyenes ellátása, vagy a betegeken való ingyenes és kötelező segítség, vagy az orvossággal való lassú halálokozás miatti halálbüntetés, vagy a rasszizmus miatti halálbüntetés… és még sorolhatnám. 

Ha ráérzel, nem csak átolvasod, tudni fogod, miről beszélek. Az annunaki alaptörvények szilárd értékrenden alapszanak, jól kitapasztalt, jól kitaposott út alapján. Minden földi embernek jót tenne egy ilyen alaptörvénykezés, úgy hiszem. A világ nagyon gyorsan és hatalmasat változna, de mindaddig, amíg az emberiség olyan szinten áll, amilyenen, ez teljességgel elképzelhetetlen. Amikor ránéztem az alaptörvényekre, azt mondtam: ez alsó hangon háromezer év. Nagyjából akkorra ér oda az emberiség, számtalan pofon után, hogy végre belátja: alapvető szinteken is változtatnia kell, messze nem elég az üvegházhatás csökkentése..

 

Van egy megdöbbentő dokumentum. Abzu Könyve. Abzut igazságtalanul végezték ki, i.e. kb 550.000-ben. Az Adamu Eva Project emberei még nem is léteztek akkor. Abzu körülbelül ötvenezer földi évet töltött a Földön, de nem tudta megvalósítani nagy álmát, mert Enlil, aki tartott attól, hogy Abzu aki Anu öccse volt, átveheti a Föld vezetését, körmönfont megvezetéssel és szociopata módszerekkel félrevezette, és tőrbe csalta, majd Anu a Nibirun halálra ítélte saját öccsét. Anura Enlil fekete mágiát tett, amitől Anu elveszítette önmagát, és uralkodásának vége felé már szinte gyáva öregemberré vált. Nem volt önmaga, és mivel az ő szava mindenek felett állt, mint a Nibiru királya, Abzut halálra ítélte, és a Marson kivégeztette.

A Marson lévő arc Abzu emlékműve. Abzunak mindene volt az emberiség, az eljövendő és megálmodott emberiség, ami akkor, amikor ő élt, még nem létezett. Egy csodás, szép, új világról álmodott, számtalan feljegyzést készített, rajzokat és térképeket is. Szakrális geometriai ábrákat is. 

Előre és fejben LÁTTA és megtervezte a későbbi földi annunaki városokat, Eridut, Edint, Ur városát, Babilont. Az épületeket, az infrastruktúrát, a társadalmi berendezkedést, a mesterségek földi bevezetését, az iskolákat, a spirituális képzéseket, a tanítást, a gyógyítást, LÁTTA a Földet maga előtt, és látott róla mindent, ami a Földön azelőtt történt, hogy ők ideérkeztek. 

Egész életében a Földről beszélt. A Földről álmodott, a Földön leélni kívánt életét tervezgette, és azt, hogy milyen társadalmat fog felépíteni Enki törvényei alapján, amelyeket Enki a Nibirun jegyzett fel, ott még a Nibirura vonatkoztatva. 

Egy konkrét törvénykönyvet alkotott Enki a saját feljegyzései mellé, amelynek egy részét már elárulta nekünk, de még vannak további útmutatásai. 

Abzu pedig pontosan eltervezett egy földi társadalmat, ahol az annunakik és a föld vélt lakossága - mert Abzu szerint,aki ekkor még nem járt a Földön, biztosan van egy ennyire jó légkörrel rendelkező bolygónak humanoid lakossága, sőt, látomásaiban és álmaiban látta is őket -, együtt és békében fognak élni, teremteni és fejlődni. Mindez Abzu halála után meg is valósult, az ANNUNAKIK ABZU KÖNYVÉRE ALAPOZTÁK MINDAZT, AMIT A FÖLDÖN TETTEK.

Abzu könyve erről szólt. A Földről és azon belül egy paradicsomi édenkertről. Enki és Marduk, Inanna és Ninmah, és még néhány vezető anunaki a Földre érkezvén Abzu könyve alapján indították el az ADAMU EVA PROJEKTET, és Enki törvényei alapján építették fel az emberi-annunaki társadalmat.

 

Enki alaptermészetében egy világtól visszavonult tudós-géniusz, aki legszívesebben éjjel és nappal a laborjában dolgozna, vagy a csillagvizsgálójában. Elvonulva a világtól, a Nibirutól, az emberiségtől, egyedül, a saját gondolataival, és felfedezéseivel. Nem szereti a nyilvánosságot, a felhajtást, fiával, Mardukkal szemben, akinek lételeme a közösség és a közönség. Enki egészen más, mint legidősebb és legmegbecsültebb fia, ő a befelé figyelés művésze, az alkotás és a hosszas, kitartó munka híve. A türelmes építkezésé, amelynek tartós, akár örökké tartó gyümölcsei vannak. Ő ebben hisz. A Föld és a Nibiru mégis vezetőnek akarja, és mindig is annak akarta. Az emberek sosem akarták Enlilt vezetőnek, kezdettől fogva Enkit követték, Enkit akarták, de mivel Enki a Földön nem gyakorolta mindeddig a vezetői szerepet, így fia, Marduk irányított a Földön, amíg itt voltak, Enki pedig felfedezéseket tett, kultúrát és művészetet teremtett, mondhatni, hogy történelmet írt, kár, hogy el van titkolva előttünk. 

A maga csendes módján azonban nagyon is figyelt. Figyelte a Földet, az emberiséget, a Nibirut, és a Nibirun már gyermekkorában is feljegyzéseket készített mindenről, amit érdekesnek és fontosnak talált. Mire felnőtt, vaskos könyvek lettek tele a jegyzeteivel, és igen értékes információkat tartalmaztak a későbbi kutatásaihoz. 

Ebből jött össze ENKI KÖNYVE, aminek semmi köze Énok vagy Enki elveszett könyvéhez, ami egy kamu, és részinformációkat tartalmaz Enkiről, ráadásul sok hamis információt is, ami igen félrevezető.

ENKI VALÓDI KÖNYVE IGEN HOSSZÚ, ÉS FONTOS ALAPTÖRTÉNET, AMELY AZ EMBERISÉG JÖVŐJE SZEMPONTJÁBÓL RENDKÍVÜLI FONTOSSÁGGAL BÍR. 

Minden vezető annunakinak van könyve. 

Van Enki könyve, Marduk könyve, Inanna könyve, Ninmah könyve, Abzu könyve, Enlil könyve is. Enlil a könyvét el akarta rejteni a világ elől, hiszen mindent leírt benne, amiről nem akarná, ha még élne, hogy mi tudjunk. Minden, amit tett, és amit el akart titkolni, a könyvében van. Helyette megíratta a Bibliát, és saját tetteit is igazolva benne, tetette közzé. Így lett a Biblia Enlil könyve, és sem tartalmában, sem lényegében, sem jelentőségében nem ér fel pl Enki könyvéhez, amely nem egy hamis istenről, és annak rémtetteiről, valamint hamis próféták hamis kinyilatkoztatásairól papol. 

Enki könyvében szinte minden le van írva, amire még a mai emberiségnek is nagy szüksége van. 

 

Az annunakiknak határozott elképzelésük volt és van a világról. A társadalom felépítéséről, a törvényekről, a hierarchiáról. Talán nem is meglepő, hiszen annak idején ők voltak a Föld urai. Saját bőrükön megtapasztalták a Nibirun, a Nibiru ősi idejében, egy olyanyira ősi időben, hogy a Föld még nem is létezett - csak a Tiamat -,  hogy mik egy társadalom működésének a buktatói, mik a biztosítékai a jó és egységes működésre, és mik a legfontosabb szabályok, amiket minden módon be kell tartatni a néppel. A Nibiru annunakijai a mai napig egy több, mint egymilliárd éves ősi annunaki törvénykönyvet követve élnek, és habár természetesen vezettek be újításokat, a java részét megtartották, mert ezek olyan alapszabályok, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egy egész bolygónyi népességet összetartsanak békében és nyugalomban, valamint a társadalom fejlődi tudjon. 

Mi emberek tanulhatunk tőlük bőven, és most közzéteszem az ENKI IV. tréningen kapott annunaki törvényeket, a tiltott és büntetendő tételeket és a kötelező passzusokat - a teljesség igénye nélkül, úgy hiszem, hiszen ezen törvények csak a törvénykönyvük egy része, a számunkra is értelmezhető és emészthető része. 

ÍME:

ANNUNAKI TÖRVÉNYEK TILTOTTÁK

1.  LOPÁST

2.  IRIGYSÉGET

3.  ROSSZINDULATOT

4.  FÉLTÉKENYSÉGET

5.  PLETYKÁT

6.  HAZUGSÁGOT

7.  BECSAPAST ÁTVERÉST

8.  FEKETE MÁGIÁT

9.  KÖTÉST

10.  RONTÁST

11.  GYILKOSSÁGOT

12.  RABSZOLGÁSÍTÁSÁT A MÁSIKNAK

13.  MEGALÁZÁSÁT MEGSZÉGYENÍTÉSÉT

14.  BIRTOKLAST- MÁSIK EGYÉNT

15.  BIRTOKLÁST-MAGADNAK TÖBBET MINT MÁSNAK, JOGTALANUL, MEGSZEREZNI MUNKA NÉLKÜL

16.  PÉNZZEL VALÓ VISSZAÉLÉST: UZSORAKAMATOT HALÁLLAL BÜNTETTÉK

17.  KEMÉNY BÜNTETÉS VOLT HA KÖLCSÖN KÉRSZ ÉS NEM ADOD VISSZA

18.  MUNKAKERÜLÉST

19.  SZEXMUNKÁT

20.  PÉNZÉRT HÁZASODNI

21.  ELŐRE MEG NEM BESZÉLT MÁSSAL HÁLÁST

22.  HÁZASTÁRSAIDDAL ELŐRE MEG NEM BESZÉLT MASIK ÚJ HÁZASSÁGOT /TÖBBNEJŰSÉG ÉS TÖBBFÉRJŰSÉG VOLT ELFOGADOTT/

23.  GYERMEKFOGANTATÁST ÚGY HOGY A MÁSIKKAL NEM KÖZLÖD ELŐRE

24.  RASSZIZMUS - BÁRMILYEN ÉLETFORMÁRA VONATKOZTATVA A MEGKÜLÖNBÖZTETÉSÉRT HALÁL JÁRT

25.  HOMOFÓBIÁT - NEM TŰRTÉK A NEMI IDENTITÁS ALAPJÁN TÖRTÉNŐ MEGKÜLÖNBÖZTETÉST, AZONBAN TILTOTTÁK BÁRMILYEN IDE VONATKOZÓ TAN ERŐSZAKOS TERJESZTÉSÉT

26.  BANKINTÉZMÉNYEK LÉTREHOZÁSA ÖNÖS ÉRDEKBŐL

27.  POLITIKAI RÉSZREHAJLÁS  ES KORRUPCIÓ

28.  ÁRULÁS ÉS FELSÉGÁRULÁS - HALÁLBÜNTETÉS

29.  PEDOFÍLIA - HALÁLBÜNTETÉS

30.  ÁLLATOKKAL VALÓ SZEXUÁLIS AKTUS

31.  ENERGETIKAI VISSZAÉLÉS / ENERGIAVÁMPÍROK/

32.  FÖLDANYA ENERGIÁVAL MINT VÍZ SZÉL ÁSVÁNYKINCSEK VISSZAÉLÉS

33.  LEVEGŐ TALAJ VÍZSZENNYEZÉS

34.  TÚLFOGYASZTÁS ÉS TÚLÁRAZÁS

35.  MÁSOK KAPCSOLATÁBA VALÓ  KÁRTÉKONY BEAVATKOZÁS

36.  HAMIS INFORMÁCIÓK TERJESZTÉSE

37.  GARÁZDASÁG

38.  ALKOHOLIZMUS ÉS AZ ALKOHOL NAGY MENNYISÉGBEN VALÓ TERJESZTÉSE

39.  TUDATMÓDOSÍTÓKTÓL VALO FÜGGÉST  ES TERJESZTÉSÉT

40.  ÖNBÍRÁSKODÁS

41.  ORVOSSÁGGAL VALÓ LASSÚ MÉRGEZÉS

42.  HAMIS GYÓGYMÓD

43.  PRÉDIKÁCIÓT

44.  VÉRÁLDOZATOT

45.  CSALÁDON BELÜLI ERŐSZAK HALÁLBÜNTETÉS

46.  ROSSZ NEVELÉSI MÓDSZEREK, DISZFUNKCIONÁLIS CSALÁDOK, GYERMEKEK LELKI, MENTÁLIS, TESTI BÁNTALMAZÁSA

47.  ÖRÖKÖSÖDÉSI VITÁKAT

48.  SAJÁT ÖNÖS ÉRDEKŰ TÖRVÉNYEK ALKOTÁSA

 

AZ ANNUNAKI ALAPTÖRVÉNYEK ELŐÍRTÁK:

1. MINDENNEMŰ ÉLETFORMA TELJES ELFOGADÁSA ÉS TISZTELETE

2. EGYSÉG HIRDETÉSE, MEGÉRTÉSE, ÁTÉRZÉSE, GYAKORLÁSA

3. MINDENNEMŰ SEGÍTSÉG MEGADÁSA A SEGÍTSÉGET KÉRŐNEK

4. AMENNYIBEN A SEGÍTSÉGET KÉRŐ KIHASZNÁLNI AKAR MEG KELL TAGADNI A SEGÍTSÉGET

5. KULTÚRA ÉS  MŰVÉSZET FEJLESZTÉSE

6. MUVESZEK TANÍTÓK GYÓGYÍTÓK TAMOGATASA

7. HÁZASULANDÓ PÁROK ANYAGI TÁMOGATÁSA

8. GYERMEKNEVELÉS TÁMOGATÁSA

9. GYERMEKEK KALÁKÁBAN NEVELÉSE

10. ÁTUTAZÓKRÓL VALO GONDOSKODAS

11.  SZÉLSŐSÉGES IDŐJÁRÁSI KÖRÜLMÉNYEK ESETÉN KÖTELEZŐ VOLT GONDOSKODNI EGYMÁSRÓL

12.  BETEGSÉG ESETÉN KÖTELEZŐ VOLT GONDOSKODNI EGYMÁSRÓL

13.  BÁRMILYEN NEMŰ KISZOLGÁLTATOTTSÁG BÁNTALMAZOTTSÁG ESETÉN KÖTELEZŐ VOLT SEGÍTENI

14.  BÁNYÁK TERMŐFÖLDEK ÁLLATTENYÉSZTÉS FÖLDMŰVELÉS KÖTELEZŐ VOLT KALÁKÁBAN DOLGOZNI

15.  ÉPÍTKEZÉS ESETÉN LEGYEN AZ BÁRMEKKORA LÉPTÉKŰ KÖTELEZŐ VOLT KALÁKÁBAN DOLGOZNI

16.  GYERMEKSZÜLÉS ESETÉN KÖTELEZŐ VOLT SEGÍTENI

17.  VETÉLÉS ESETÉN KÖTELEZŐ VOLT SEGÍTENI

18.  ABORTUSZ CSAK BETEGSÉG ESETÉN VOLT MEGENGEDETT /ITT HOZZÁTENNÉM, HOGY A KÖRÜLMÉNYEK UGYEBÁR MESSZE MÁSOK VOLTAK, MINT MOST, A LEGRITKÁBB ESETBEN FORDULT ELŐ NEM KÍVÁNT TERHESSÉG/

19.  VÁRANDÓS NŐK GONDOZÁSA KÖTELEZŐ VOLT

20.  A MÁSIK VÉGIGHALLGATÁSA, VÉLEMÉNYÉNEK KULTURÁLT MEGVITATÁSA KÖTELEZŐ VOLT, VITAKÖRÖK MÁR AKKOR IS MŰKÖDTEK

21.  SZERELEM ESETÉN A HÁZASSÁG NEM KÖTELEZŐ DE ÉRTESÍTENI KELL A HÁZASTÁRSAKAT, HOGY SZERETŐT TARTASZ

22.  Kötelező volt VALÓS INFORMÁCIÓK FELFEDEZÉSEK TERJESZTESE

23.  CSEREKERESKEDELEM

24.  MÉRNÖKÖK FIZIKUSOK ASZTROLÓGUSOK MATEMATIKUSOK GENETIKUSOK FOLYAMATOS KÉPZÉSE

25.  KATONAI SZOLGÁLAT KÖTELEZŐ /FOLYAMATOSAN HÁBORÚ VOLT/

26.  HÁBORÚ ESETÉN AZ EMBEREK NEM DÖNTHETTEK A HÁBORÚ VÉGSŐ KIMENETELÉRŐL

27.  IDŐSEK GONDOZÁSA

28.  GYERMEKEK ES ÚJSZÜLÖTTEK GONDOZÁSA

29.  KÖTELEZŐ VOLT AZ EMBEREKNEK AZ ANNUNAKIKAT TÁJÉKOZTATNI BÁRMILYEN PROBLÉMÁJUK IS AKADT, LELKI, MENTÁLIS, FIZIKAI, MEGÉLHETÉSI, CSALÁDI, ROKONI, SZERELMI - AZ ANNUNAKIKNAK PEDIG KÖTELEZŐ VOLT SEGÍTSÉGET NYÚJTANI

30.  EMBEREK TELJES KÖRŰ SEGÍTÉSE

31.  EMBEREK EGYÉNI DÖNTÉSEKET HOZHATTAK

32.  MESTERSÉGEK TANÍTÁSA TANÍTVÁNYOK KÉPZÉSE

33.  KÖTELEZŐ A FÖLD FEJLESZTÉSE /A FÖLD , MINT BOLYGÓ/

34.  KÖTELEZŐ A TERMŐFÖLD FEJLESZTESE

35.  KÖTELEZŐ  VOLT A SPIRITUÁLIS KÉPESSÉGEK FEJLESZTÉSE

36.  KÖTELEZŐ VOLT TANULNI ÉS MŰVELNI A MÁGIÁT

37.  KÖTELEZŐ VOLT ELENGEDNI A HOLTAKAT A KAPUKON ÁT, HOLT LÉLEK NEM BOLYONGHATOTT 

38.  KÖTELEZŐ VOLT MÁSIK ÉRDEMEIT ELISMERNI TÁMOGATNI KÉPESSÉGEIT FEJLESZTENI 

 

Szép felsorolás :) Némely törvénnyel nem értetek egyet, némelyikkel pedig nagyon is. A szeretőtartás, több házastárs témánál fennakadhatott a szemetek, de az annunakik másképp gondolkodnak a szerelemről. Számukra a szerelem szétosztható, és nem egy emberre fókuszál. Azaz egyszerre lehet többet is szeretni, így tartják, és számtalan feleségük és férjük volt, valamint az ő idejükben az embereknek is. 

Az ókori hétköznapokban még visszaköszöntek az annunaki törvények, hiszen akkortájt még maguk az annunakik is itt voltak. 

Az ókorból ismerős lehet az alábbi 21 alapmesterség: /ezer és ezer mesterség létezik, ezek az annunakik által megállapított főmesterségek, a számtalan szakmát ne keresd, azok is fontosak voltak, de a felsorolásban minden mesterségek alapját találod, ezért a szakácsot, a péket, a szabót és a kovácst pl nem fogod megtalálni a listában/

 

A 21 ALAP MESTERSÉG AMIRE FEL LEHET ÉPÍTENI A VILÁGOT:

1. ÉPÍTÉSZ - LEGYEN SZÓ BÁRMINEK AZ ÉPÍTÉSÉRŐL, ÉPÜLETEK, IPARI KOMPLEXUMOK, VAGY ÉPPEN KÖZÖSSÉGEK

2. KERESKEDŐ

3. FÜVÉSZ  - GYÓGYNÖVÉNYES

4. TANÍTÓ

5. MEZŐGAZDÁSZ

6. MÁGUS MÉDIUM

7. VÍZGAZDÁLKODÓ A VÍZ URA

8. A SZÓ FEJE  - ÍRÁSOS ÉS ÉLŐBESZÉD, AZAZ A MAI MÉDIA

9. GYÓGYÍTÓ- DOKTOR

10. FILOZÓFUS-TÁRSADALOM POLITIKA

11. ASZTROLÓGUS- CSILLAGÁSZ

12. TESTNEVELŐ

13. ŰRMÉRNÖK

14. IDŐ FIZIKUS /PL EINSTEIN BELEKÓSTOLT EBBE/

15. TÉRFIZIKUS / TESLA IS ILYEN VOLT/

16. TÖRTÉNETÍRÓ

17. HADI SZAKÉRTŐ- STRATÉGA

18. MATEMATIKUS- PROGRAMOZÓ

19. ENERGIA FEJE - ENERGIAGAZDÁLKODÁS

20. GENETIKUS

21. ZENÉSZ - MŰVÉSZ /A MŰVÉSZET MINDEN ÁGA/

AZ ÚJ VILÁG A TUDÁSRA ÉPÜL, NEM A PÉNZRE. 

 

A listából már ki is választhatod, mi az, ami igazán szimpatikus neked. Egyszerre hármat-négyet-ötöt is lehet választani, elvégre sokan vagyunk polihosztorok. Ez segít neked önmagad meghatározásában. Biztos vagyok benne, hogy a történetíró, a zenész-művész, a hadi szakértő stratéga, a csillagász-asztrológus, a filozófus, a gyógynövényes, a mágus-médium vagy a szó feje mind olyan foglalkozások, amik rögtön ezer és ezer gazdára találnak. Ne a mai szakmai tapasztalataid alapján nézd pl a programozót, az energiagazdálkodót, a vízgazdálkodót, a mezógazdászt, vagy az űrmérnököt. Azonban úgy se vedd, hogy több mint félmillió évvel ezelőtt ezek a szakmák biztosan sokkal alacsonyabb szinten álltak, mint ma, mert tévedsz. Sokkal magasabb szinten álltak, mint most, a földi emberiség szakmai tudása és tudományos felkészültsége alapján, hiszen Enlil MINDAZON TUDÁST, AMI AZ ALAPMESTERSÉGEKHEZ TARTOZOTT, TÖRÖLTE. 

EZÉRT AZ EMBERISÉGNEK MINDENT A NULLÁRÓL KELLETT ÚJRAKEZDENIE, TELJES TUDATLANSÁGGAL. AZ EMBERISÉG PEDIG ELHITTE, HOGY MINDENT AZ ELMÚLT KÉTEZER ÉVBEN FEDEZETT FEL, HOLOTT MÁR FELFEDEZTE, JÓVAL KORÁBBAN. 

Az emberi-annunaki dicsóséges ókor minden valóban értékes lelete, tudományos felfedezése, nekünk hagyott kulturális öröksége, ami valóban az értéket tartalmazta, elveszett, pontosabban Enlil intézkedései által el lett veszejtve. Az emberiség teljes tudatlanságba lett taszítva, és Enlil a fizikai síkon is sokat tett azért, hogy az emberiség ne emlékezzen. Példának okáért az Alexandriai Könyvtár sem véletlenül égett le, és nem azért, amit írnak róla. Enlil állt a háttérben. Azt azonban nem tudta, hogy onnan több száz könyvet sikerült megmenteni, és eldugni a sivatagok és tengerek mélyére. 

Az olyan mesterségeket, mint a szakács, cukrász, pék, szabó, kovács, cipész, kertész stb támogatta, hogy az emberiség alapvető fizikai munkát végezzen, de az agyát ne használja a nép legjava. Az is Enlil találmánya volt, hogy tiltotta az írást, olvasást, csak a vezető és elit réteg juthatott hozzá ehhez a tudáshoz. Enlil világában alakultak ki olyan mesterségek, mint a bankár, a politikus, ezek mai világban is ismert, korrupt és aljas módján. 

 

Egy valós tudásra, valós információkra épülő világ. Ez lenne a cél. Ahol nem az számít, hogy mennyi pénzed és hány diplomád van, milyen a kapcsolati tőkéd, és mennyire tudsz jól helyezkedni, azaz könyökölve törtetni, valamint játszani az áldozati szerepedet, mert neked diszfunkcionális családi háttered van, ezért önmagadnak önigazolásokat gyártva taposod a mókuskereket, mint mindenki más. 

Nem.

Egy VALÓDI világban mindennek valódinak kell lennie, és az emberek hozzáállásának is. Szinte tapintható, érezhető most már a levegőben, hogy a mai emberiség mennyire hamis. Mennyire megszokták az emberek, hogy hazudni kell, hogy kihasználni kell másokat, hogy mindenkit figyelmen kívül hagyva kell előrejutni. 

Fogalmuk sincs róla, hogyan lehetne másképp csinálni, hiszen ha egy bolygó vezetése is korrupt, hazug és aljas, akkor a nép is azzá válik. 

Rengeteg dolgunk van, ha rendet akarunk rakni. Ehhez azonban új rendet kell alkotni, mert minden más régi rend, rendszer hamis, Enlil nyomdokait követve oda vitte a világot, ahol most van. 

Az új rendszer megalkotásához ott van nekünk pl Enki könyve. 

Elgondolkodtató a tény, hogy olyan alapokat, amelyeket ismernünk kellene, nem ismerünk, és olyan törvények mentén élünk, amelyeknek nem szabadna létezniük sem. 

Egy tudásra és információra épülő valós világ, ahol a hamisság, a hazugság, a manipuláció nem elfogadott többé, az emberiség jövőjének alapvető létszükséglete.

 

Soron következő tréningek 

TILTOTT TUDÁS TRÉNING 2024 - MÁGUSKÉPZÉS - A FŐPAPNŐ ÉVE - ANNUNAKI SZAKASZ

  1.  2024. március 29. péntek 17.00-20.00 Skype MARDUK KÖNYVE

részvétel: 8.000 Ft/fő, hanganyag: 4.000 Ft

  1. 2024. március 30. szombat, 16.00-20.00 Skype ENKI V. ENKI KÖNYVE

részvétel: 10.000 Ft/fő, hanganyag: 5.000 Ft

Jelentkezés a tréningekre illetve a hanganyagokra: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

A PÉNTEKI TRÉNING TÉMÁI - MARDUK KÖNYVE /EZÚTTAL PÉNTEKRE ESIK, AMI SZOMBATRA SZOKOTT, EZ NAGYPÉNTEK/

  • ELSŐ RÉSZ: EGY KIS ÍZELÍTŐ MARDUKBÓL :) MINDEN IDŐK LEGNAGYOBB VEZETŐJE, AZ EMBERISÉG ELFELEDETT IKONJA, A NIBIRU KIRÁLYA

  • MÁSODIK RÉSZ: MARDUK TUDÁSA ÉS BÖLCSESSÉGE - MARDUK ÉS TE - HOGYAN AZONOSULJ ÖNMAGADDAL

  • HARMADIK RÉSZ: MARDUK TANÍTÁSA NEKED

 

A SZOMBAT TRÉNING TÉMÁI - ENKI KÖNYVE - FIGYELEM! KIEMELTEN FONTOS TRÉNING! /EZÚTTAL SZOMBATRA ESIK A NÉGYÓRÁS NAGY TRÉNING, AMI VASÁRNAPRA SZOKOTT, AMI MOST HÚSVÉT VASÁRNAP ÉS ÉN NEM LESZEK ELÉRHETŐ HÚSVÉTKOR/

  • ELSŐ RÉSZ: AZ ÚJ VILÁG ALAPVETÉSEI ÉS FIZIKAI SÍKRA KÉPEZÉSE

  • MÁSODIK RÉSZ: ENKI KÖNYVE I. - MEGLEPŐ FELFEDEZÉSEK ÉS AZ ÚJ VILÁG ALAPJAI, ESZMERENDSZERE ÉS CÉLKITŰZÉSEI - NEVEZHETJÜK AZ ELJÖVENDŐ FAJNAK IS

  • HARMADIK RÉSZ: ENKI KÖNYVE II. - AZ EMBERISÉG, AMI MÁR NEM CSAK A FÖLDÖN ÉL

  • NEGYEDIK RÉSZ: ENKI BESZÉDE.

 

Izgalmas és csodálatos utazás ez, tartsatok velem, velünk.

Áldás

Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség




Szólj hozzá

SUMER ENKI KÖNYVE ENKI TÖRVÉNYEI