2024. jan 28.

ISTEN A FÖLDÖN

írta: Eszter 777
ISTEN A FÖLDÖN

ENLIL I

ENLIL I.

 

A világ nem sokat tud róla. Az ismeretlenség ködébe  burkolózik a neve, a története, és mindaz, amit tett. Pedig a mai világ az ő tanaira van felépítve, és ez nem jó.  Az istenképünk tőle ered, a hitrendszereink őhozzá vannak bekötve, a mai mátrix az ő találmánya. Zseniális terv, zseniális kivitelezés. Amit a világ tudni vél róla, az is hazugság. Sosem felejtem el, amikor úgy egy éve írtam róla, és még kommentben is hozzászólt egy állítólagos annunaki szakértő, hogy Enlil mióta rossz? Ráadásul istennek látja az annunakikat, Enlilt pedig főleg. 

Enki és Enlil mítosza rég el van feledve, és a cikkem nem is azért íródik, hogy a múlton rágódjunk, mert az felesleges. A cikkem egyetlen oka a felvilágosítás, és a ráébresztés arra, hogy miért is épül fel úgy a világunk, ahogy felépül..

Hidd el nekem, meg fogsz döbbenni, és azt fogod érezni, eddig egy álomvilágban éltél..

 

Kezdjük azzal, hogy ki is volt Enlil, pontosabban még mindig él, bármilyen hihetetlen is. Enlil Anu fia, Enki testvére, Marduk nagybátjya, akinek az apja Enki. Mindhárman életben vannak, még ha a földi, kb hetvenéves átlagéletkort befogadni tudó, és megszokó gondolkodásodnak ez furcsa is, akkor is. Ugyanis az ő DNS-ükből hiányzik az a genetikai kód, ami alapján a test megöregszik, és meghal. Viszont ettől még nem istenek, ugyanis örök élet nem egyenlő istenség, és ez nagy tanulság. 

Enki most a Nibirun van, Marduk a Marson, és Enlil földkörüli pályán, jelenleg egy intergalaktikus űrhajóban, leláncolva. 

Az elszámoltatása fog elkezdődni a Földön megtett bűneiért, ugyanis ő valóban tett olyasmit, amiért komoly elszámoltatás jár. A tetteknek van következménye ugyebár, és ha ez egy egész bolygót és a teljes lakosságát érinti, főként. 

Enlil tettei a Földet, minket érintenek, egészen konkrétan, és egy mesteri tervvel hajtotta igába az emberiséget, és tartja úgy mind a mai napig. Minden más, a háttérhatalmi elit, a Green New Deal, meg a Novus Ordo Seclorum, a Vatikán, az iszlám, és sok minden más, mind már csak ennek a következménye. Ennek a mesterien és zseniálisan végrehajtott tervnek, ami Enlil fejéből pattant ki.

Mindenekelőtt előrebocsátanám, hogy Enlil legnagyobb ellensége nem Enki, bár nem igazán vannak jóban úgy uszkve félmillió éve, hanem Marduk, Enki fia. Marduk az, aki mind a mai napig szálka Enlil szemében, mindaz, amit Marduk tett az emberiségért, az Enlilnek nem volt elfogadható. A mai kultúránkhoz Enlil sokat hozzátett, mindahhoz, amit ma tudunk, és persze, amit elfeledtettek velünk, de valahogy mégis felfedeztük, mert GYŐZÖTT A JÓZAN ÉSZ. 

Legutoljára a Felvilágosodás Korában győzött, és az 1790-es években tetőzött a folyamat, amikor a Plútó ugyanúgy állt, ahogyan most. Ezt már máshol is olvastad, de szerintem teljesen mást látsz bele azokban az igazságokba, amikről írkálnak, hogy így kiderül, meg úgy, sőt, az ilyen írások alkotói sem biztos, hogy felfogják, ténylegesen mekkora velőtrázó igazságok fognak kiderülni. 

Ha bármennyit hozzátehetek a hazugságok leleplezéséhez, már érdemes fáradnom. 

Enlil származását tekintve nyúljunk vissza a Nibiruhoz, mégpedig az egész kezdetéhez. A Nibiru 3600 évente megkerüli a Napot, és mintegy 1000 évet tartózkodik a Naprendszerben. A többi bolygóhoz képest igen lassan halad, mivel elnyújtott a röppályája - ellipszis alakú - és eközben igen komoly idő - és térutazást tesz meg. Útja során három csillagrendszert érint, és amíg a mi Naprendszerünkben tartózkodik, nagyon erőteljesen hat a többi bolygóra, amiknek keresztezi a röppályáját, sőt, természeti katasztrófákat, /mind pl a vízözön/, bolygószintű átalakulásokat hoz. Mivel keresztezi a többi bolygó útját, ezért is hívják X bolygónak. A Nibiru minden 3600 évben eljön a Naprendszerünkbe, éppen most is itt van, a NASA az Uranus és a Neptunus között érzékeli perpill a jelenlétét, viszont mély titoktartás övezi a Nibirut, holott ekkora bolygó közeledtéről a Föld felé - merthogy óriásbolygóról beszélünk, már régen szólni kellett volna az emberiségnek…

Mégis, ha meghallja egy laikus hétköznapi ember a Nibiru nevet, nem tudja, mi az, ha meghallja az X bolygó nevet, csak felröhög, ugyan már. A Nibiru névre teljesen mást asszociálnak bizonyos berkekben. Enlil nevére sem rezzen össze senki, holott kétezer évvel ezelőtt még igencsak összerezentek volna.. Hiszen megfélemlítette az emberiséget, és rabigába hajtotta. 

Féktelen dühvel és gyűlölettel. 

Haragja két dologból eredt. 

Az egyik, hogy a Nibirunak két trónörököse volt abban az időben, i.e. cirka 700.000 évvel, földi léptékben mérve. Anunak több fia is volt, és leánya, de kettő nyomott a latban, mégpedig Enki és Enlil. Gondolom a többi azért nem, mert balkézről származtak, nem egyenes ági királyi vérvonalból. Enlil volt a fiatalabb, Enki az idősebb. A Nibirun is dívott az idősebb fiútestvér féle örökösödési rend, ezért Enkit illette a trón, majd Anu halála után, amikor is úgy dönt, hogy elhagyja a testét, mert a halál az annunakik esetében vagy akkor következik be, ha megölik őket, vagy halálos baleset, trauma során, vagy akkor, ha kivégzik őket, vagy pedig akkor, ha ők maguk döntenek így. Voltaképpen örökké el tudna működni a testük. 

Mivel Enki volt a trón várományosa, Enlil nem számíthatott rá, hogy ő kormányozhatja majd a Nibirut, ha atyja elhagyja a létezés síkját. Ezért aztán terveket szövögetett, fiatalon, a Nibirun, éspedig arra, hogyan tudná mégis magához ragadni a trónt. Hadvezérnek, stratégának tanult, és olyasminek, amire ma azt mondanátok, hogy “folyamatmenedzser”. Kiváló szervezőkészséggel bírt, már akkor is, és jól össze tudott fogni akár több százezres annunaki tömeget is. Lelkesítő beszédeket mondott a Nibirun, aminek a légköre akkor nagyon ramaty állapotban volt. Ismétlésképpen, Abzu, Anu testvére megkísérelte, hogy eljut a Földre, ahol sok az arany a mélyben, amit onnan tudtak, hogy még az ősi időkben, sok milliárd évvel azelőtt a Tiamat bolygót ütköztették velük, amikor is a Naprendszerünkben /akkor még Jupiter rendszer, és az ütközés jelentette a Jupiter rendszer végét/, a felhasadó, szétrobbanó gigaméretű Tiamatban látható volt az arany mérhetetlen mennyisége. 

A Nibiru légkörébe tehát, ahogy annyiszor írtam már ezt le, a Földről kellett az arany, porlasztott állapotban, és többen próbáltak eljutni a Földre Abzu előtt, de senkinek nem sikerült a Mars és a Jupiter közötti gyilkos aszteroidaöv miatt, azonban Abzu megcsinálta, és landolt a Földön. Azt is tudjátok már, hogy ezután jött a Földre Enki és Enlil, egy nagy csapattal, és elkezdtek aranyat bányászni, majd megalkották az emberiséget. 

Az emberiség egy teljes álomvilágban él, a mátrixban, a Földön, a valóságról mit sem tudván. Enlil gondoskodott erről, annak idején, és lenullázva az időszámítást, új mátrixot indított el. 

Atyja, a Nibiru akkori királya, Anu nevéből ered az Anu-na-Ki elnevezés, ami annyit tesz: Anu képviselői a Földön, ugyanis a Ki annyit tesz, hogy Föld. Ki-nek nevezték el a bolygónkat, amikor megtalálták. Abzu éppolyan volt, mint Enlil, a kisebbik fiú, ezért nem trónörökös, de amikor megtalálta a Földet, úgy gondolta, ő lesz a Föld egyedüli ura. Hatalmi törekvései, háborúzásai és árulásai miatt végezték ki őt a Marson, és a marsi arc, ami az űrből is tisztán látható, és persze a NASA által tagadott /csak fénytörés../, egy neki állított emlékmű. 

Enlil haragjának oka az volt, hogy Enki ugyan nem vette át a trónt atyja halála után, hanem a Földön maradt, ez már i.e. 6.000 évvel volt földi léptékben mérve, de Enlilt sem engedte a trónra, mivel alkalmatlannak tartotta rá, és addigra már, amikor is ő is, Enlil is, és Marduk is több százezer földi év óta a Földön voltak, és Enki, valamint Marduk megtalálta itt a számítását. Jobban érezték magukat, mint otthon, a Nibirun, a Földet otthonuknak tekintették, és eszük ágában sem volt visszatérni a Nibirura. Meglehet, Enki hibát követett el, hogy nem vette át a trónt, de egy géniusz tudós volt, egy kutató, akit fűtött a felfedezések iránti vágy, és tette is, felfedezett. Hatalmas laboratóriumokban, olyan tudományos felfedezéseket, amiért ma egy genetikus ölni tudna. 

Marduk a matematikában, a csillagászatban, az asztorlógiában, a számmisztikában és a mágiában is jeleskedett, és tanította az embereknek, sőt, együtt dolgozott velük a felfedezendő területeket illetően ezekben a tudományágakban. Mind Marduk, mind Enki, mind pedig még rajtuk kívül számos annunaki együtt dolgozott és élt az emberekkel, házasodott velük, szerelembe esett velük, gyermekeket szült, nemzett velük, és itt képzelték el az életüket. Mindörökre. Az édeni Ki bolyón, a Földön, ahol minden feltétel adott volt egy csodálatos és egészséges társadalom kialakításához, az emberiséggel, akik őt isteneknek tekintették, és boldogan éltek együtt az istenekkel. 

Valóban sok tekintetben tökéletesen jó volt az a társadalom, amit felépítettek, együtt, az emberekkel. Az emberek boldogok voltak, és ők is. Marduk és Enki, valamint Innana, ők így hárman, óriási követőtáborra tettek szert, olyan ez, mintha ma az instán egy infuencernek hárommilliárdos követőtábora lenne. Nagyjából így kell hozzávetőlegesen elképzelni. Az emberek imádták őket, és az Enlil fia, Nergal által elkövetett atomcsapás után /Nergalt is félremagyarázzák egyesek, nagyon alaposan, és óriási tévedésben vannak a kilétét illetően/, még népszerűbbek lettek. Mardukot, Enkit, Innanát követni, az ő tanaikat, az maga volt a csoda, és ezek a nagy vezetők gondoskodtak a népeikről. 

Enlil ezzel szemben egy igazi despotává változott, az embereket távol tartotta magától, és ezt ő kezdettől fogva így gondolta, és így is élte meg. Sosem tudta őket magához igazán közel engedni, mindig felsőbbrendűnek érezte magát hozzánk, emberekhez képest, még akkor is, ha az emberek hordozzák a DNS-ét. Igazi rasszista, mondhatni mai szemmel, mert számára az emberek csak rabszolgák voltak, és semmi több. Lenézett, lesajnált, selejtes tákolmányok, nem hunmanoid, értékes avatarok, hanem használandó haszonállatok. 

Enlil a Nibirun is más volt, mint Enki, és kettejük között akkor ugyan még szent volt a béke, de csak azért, mert Enlil mélyen hallgatott a terveiről. Abzu felfedezése, a Föld, egy egész, hatalmas birtok, egy uradalom, egy külön bolygó, kapóra jött neki. Az Abzu kivégzéséhez vezető útban Enlilnek nagyon is benne volt a keze, és méghozzá úgy, hogy több millió éve nem végeztek ki annunakik annunakikat. 

A halálos ítélet példaértékű és rendkívül megrázó volt, az egész Nibirut és a Földön akkor már jelen lévő annunakikat is alaposan megrázta. Elrettentő példa volt, és azóta sem végeztek ki senkit. 

Az a tény, hogy most Enlil tárgyalására készülnek, ők is, és rajtuk kívül még több faj delegációja, a vád pedig az emberiség, és az annunaki faj elárulása, az emberiség tönkretétele, és a Föld tönkretétele, a büntetési tétel pedig a kivégzés, egészen kivételes, ismételten. 

Enlil néhány százezer év után, amikor az első, az annunakik által teremtett emberek, az Adamu Eva projektből, visszakapták a szaporodás képességét, és a tudást, a kapcsolódást, és az emlékezést, /a Tiamatra, ahonnan az emberiség, mint ősi humanoid faj eredendő génkészlete származik, erről is írtam már, igazi svédcsavar az, hogy a tiamati ember az annunakik őse, és az annunakik a földi ember őse/, szóval Enlil, néhány százezer év után már látta, hogy az annunaki-ember közötti barátság oda vezetett, hogy a Föld távolról sem csak az annunakiké, sőt, egyre inkább nem az övéké. Az emberek egyre fejlettebbek lettek, és egyre felszabadultabbak, ráadásul a spirituális képességek is kibontakoztak bennük, messze túlszárnyalva az annunakikat ezekkel a képességekkel, Enlil úgy ítélte meg, hogy egyre veszélyesebbek az emberek az annunakikra nézve, és azt is bőszen hajtogatta annunaki társainak, hogy ha az emberek így folytatják, el fognak jutni odáig fejlődésben, hogy megtámadják a Nibirut és elfoglalják. Ezért volt az a fontos szabály, hogy ember soha nem vehetett a kezébe M.E. táblát, hacsak nem úgy adták neki oda, mint Mózesnek a domain ügynök, és soha nem juthatott hozzá ember semmilyen magasfokú annunaki technikai eszközhöz, nem vezethetett űrhajót, még csak be sem léphetett, csakis Enlil, Marduk vagy Enki engedélyével, de nagyon ritka volt, ha embert felengedtek bármelyik űrhajóra, és akkor is főleg azért, mert Anu esetenként néhány embert, úgy, mint Noét, Mózest és Ábrahámot, látni akart, és vendégül látott a Nibirun, ami igazi főbenjáró kiváltság volt. 

Enlil folyton rettegett attól, és erre utalások is vannak a sumer táblákon, sőt, a Bibliában is, megmásítva, hogy ha egy ember a Nibirun étkezik, és iszik, akkor az ‘örök élet vizéhez’ jut, ami miatt örök életű lesz, és ha egy ember örök életű lesz, nyilván a többi is az akar majd lenni, ezért minden ilyen nibirui embervizit Enlil számára mondhatni mai szavakkal, óriási stresszfaktor volt. Meglehet, hogy kicsit paranoiásan állt hozzá Enlil, és egyébként nem volt igaza. Attól egyetlen Nibirura felvitt ember sem vált halhatatlanná, hogy ott evett és ivott, ellenben a Nibiruról jött annunakik - mivel más idősík, más tér, az évek rövidebbek a Földön, hiszen a Föld uszkve 365 nap alatt kerüli meg a Napot, míg a Nibiru 3600 év alatt -, rohamosan épültek le és öregedtek a Földön. Másképp működött a szervezetük, és másképp az elméjük is, hiszen a Földön évmilliárdok óta telepített régi birodalmi alap mátrix rájuk is hatni kezdett. Nagyon sokáig nem voltak ezzel tisztában, Marduk fedezte fel, hogy egyáltalán létezik egyfajta blokkoló mátrix. Ugyanúgy hatott rájuk, majdhogynem, ahogyan ránk. Feledni kezdtek. A tudást, az emlékeiket, és elveszítették a személyiségük egy részét is. Ahhoz, hogy ez ne így legyen, vagy legalább lassíthassák a folyamatot, rendszeresen el kellett látogatniuk a Nibirura.  Akkor, amikor elindult a testvérek és azok gyermekei, valamint Marduk és Enlil között a háborúskodás, megszakadt a kapcsolat a Nibiruval. Enlil akkor már NEM AKART A RÉGI LENNI, olyan mint valaha a Nibirun volt, nem akart ő lenni a jó fiú, addigra már régen elhatározta, hogy átveszi a bolygónk felett az uralmat, és azért, hogy ezt megtehesse, el kellett vágnia az utolsó összeköttetést is a Nibiruval, ez volt a Bábel tornya, az adóvevő torony, amit Marduk Babilonban épittetett. 

Enlil az öregedést egészen vérfagyasztó módon oldotta meg, erről majd később…

Az biztos, hogy mesteri tervet eszelt ki, és ennek az egyik fontos alappillére volt az, hogy a Nibirutól ne függjön többé. 

A másik ok, ami miatt fenegyerek lett belőle, az a szerelem. Egy olyan földi nőt szeretett, akit Enki is szeretett, és végül a nő Enkit választotta, nem őt. A földi nőnek nem kellett a zsarnoki, keményvonalas, nárcisztikus Enlil, hanem a szeretteljes,  zseniális tudóst választotta, hiába tűnt Enlil erősebbnek. Enlil soha nem bocsátotta ezt meg a sorsnak, a nőnek, és Enkinek sem, aki sokadik feleségként vette el a földi nőt. Enlil úgy nyilatkozott erről akkoriban, hogy a nő összetörte a szívét, már ami addigra a szívéből megmaradt, és onnantól döntötte el végleg, hogy minden nőt ki kell irtani, vagy ha ezt nem lehet, mert kell a fajutánpótlás, akkor el kell lehetetleníteni. A másik nő, akit gyúlölt, az a saját anyja volt, aki nem állt mellé a Nibirun, és nem szállt szembe férjével, Anuval, azért, hogy Enlil akarata győzzön, mégpedig az, hogy Enlil szerint mindig is ő érdemelte volna a Nibiru trónját, és nem Enki, Marduk pedig főként nem. Enlil, mint írtam, kiváló hadvezér, tervező és stratéga volt. Mindig azzal érvelt, hogy a Régi Birodalom, ami akkor még aktív volt, és javában támadta a Földet, nem gyerekjáték. A Nibirunak és a Földnek is fel kell készülnie az újabb és újabb háborúkra a Régi Birodalommal, és éppen ezért nem egy romantikus tudósra, mint Marduk, vagy egy zseniális genetikusra, mint Enki lenne szüksége sem a Földnek, sem a Nibirunak, hanem egy erős kiállású, keménykezű diktárorra, egy olyan vezetőre, királyra, aki a két bolygót összefogva végzetes csapást mérhetne a Régi Birodalomra. Ezzel Anu nem értett egyet, mert nem akarta az icipici, és számára mindig is jelentéktelen Földet a nagy, fenséges, hosszú útját rovó, legendás Nibiruval egyesíteni, neki derogált a Föld népe, persze magának Enlilnek is, és tény, hogy Anu nem támogatta azt a fajta emberekhez való hozzállásst, amit Marduk, Enki, Ninmah, Innana vitt a Földön. Anu ebben Enlillel értett egyet, azaz, a rabszolgafajjal nem barátkozunk. Az azonban már nem fért bele Anunak, hogy ugyanezen rabszolgafajjal a közös háború nevében, egy oldalra, egyesítse az annunakik erejét. 

Anu nem hozott döntést a kérdésben, és abban sem, hogy Enlil lehetne az örököse, valamint azt a döntést is kikerülte, hogy Enlil a Föld ura lehetne. Nem mondott sem A-t, sem B-t. Hallgatott, és hagyta a dolgokat úgy, ahogyan vannak, mivel a Régi Birodalom éppen ezek alatt a tárgyalások alatt nem támadott. A Régi Birodalom kezdettől meg akarta szerezni a Nibirut, és az sem tetszett a régi birodalmi vezetőgárdának, hogy a Földön az annunakik, az ő engedélyük és beavatkozásuk nélkül új fajt teremtett, az embert. Az annunakik nem is kívántak engedélyt kérni erre. Megtalálták a gyéren lakott Földet, és egészen egyszerűen a saját birtokukká tették, ki mit talál, azé címszóval. Nem tudták, hogy a Föld hivatalosan a keletkezése óta, mint börtönbolygó, a Régi Birodalom birtokában van, ami a Domainnel harcolt akkoriban a Földért, és nem gondolta, hogy az annunakik tényezők lennének. Pedig azok voltak, és legendás, hosszú, évezredes háborúkat nyertek meg a Földön élő annunakik a Régi Birodalommal szemben, olyannyira, hogy a Régi Birodalom elveszítette a Földet, és az hivatalosan az annunakik kezébe került át, akik a Domainnel megegyezve közösen kormányozták azt. 

Így történhetett az meg, hogy egy domain ügynök átadta a tízparancsolatot Mózesnek, és az is, hogy mindezt voltaképpen azért tette, mert a Domain két kapura játszott akkortájt. Egyezsége volt a Régi Birodalommal, hogy lefojtva tartja a Föld lakosságát, és egyezsége volt az annunakikkal, hogy ők felügyelik a Földet. 

Enlil végül teljesen magához ragadta a Föld feletti irányítást, és elérte a célját. 

Voltak dolgok, amikben bizony igaza volt. 

Az egyik az intergalaktikus háború a Régi Birodalommal szemben, ugyanis valóban az annunakik nyertek, és összefogás kellett volna hozzá, de addigra már Enlil és a Marduk-Enki-Innana szekció ellenségek voltak. Ezért aztán nagyon sok vér folyt, és tengernyi emberi és annunaki áldozata volt a kegyetlen háborúnak a Régi Birodalommal. Enlillel a többi annunaki nem volt hajlandó együtt dolgozni a közös ügyért. Anu is elutasította Enlilt Marduk és Enki közbenjárására, persze megvolt rá a komoly oka, ugyanis Enlil rémtetteitől az emberiség és az annunakik ellen akkoriban már harsogott a Föld. Ezenkívül van egy számunkra igazságtalan törvény az annunakiknál, amely szerint a fiú tetteiért az atyja a felelős, és ha a fiú elkövet egy oltári nagy baklövést, azért az atyjának kell elszámolnia, illetve viselnie a tetteiért járó bélyeget. 

Amikor Enlil két fia, Nergal és Nighidizsda felrobbantották az atomot i.e. 4.000-ben, holott annak előtte a nagy annunaki gyűlésen arról döntöttek, hogy ezt a lépést, bármekkora is legyen köztük addigra már a harc, nem lépik meg, a két fia tettéért Enlil lett a felelős. Ahogyan Anu lett Enlil tetteiért a felelős, amit a fia a Földön elkövetett. 

Enlil a kezdetek kezdetétől fogva lenézte az embereket, és elhatárolódott tőlük. Amikor végre mégis beleszeretett az egyikbe, az éppen a rémtettei miatt elutasította. Ez Enlil számára azt jelentette, hogy az emberiség tényleg az, aminek látja: haszonállat és tenyészállat. Szélsőséges gondolkodás, tudom, de Enlil a Földön egy valóságos szociopatává vált, soha nem találta itt a helyét, soha nem tudott úgymond beilleszkedni, úgy oldotta meg ezt, hogy nem beilleszkedett, hanem a Földet idomította magához és a saját igényeihez. Egy féktelenül elszánt despota..

Azonban amellett, hogy a Régi Birodalommal szembeni háborúval kapcsolatosan igaza volt, igaza volt még valamiben. Mivel minden annunaki kiközösítette, nem hallgatták meg, és nem hallgattak rá. 

Az pedig az volt, hogy közvetlenül a zéró időszámítási pont előtt az emberiség már nagyon komoly mágiákat tudott megcsinálni. Azonnali és látványos manifesztációk, idézések, és bizony igen kemény fekete mágia, ami veszélyeztette a nagy birodalmakat, Babilont és Egyiptomot is. 

Marduk, a nagy mágus, olyan jól kitanította az embereket a mágia titkaira, hogy azok visszaéltek a hatalommal. 

A mágia kezdett nagyon veszélyessé válni, más dimenziók és veszélyes univerzumok nyíltak a Földre, és olyan lények jelentek meg itt, amik messze nem tartoznak ide. 

Enlil a zéró időszámítási pontnál, amit persze ő kreált, egyezséget kötött a YHWH MI-vel, hogy minden átjárót, minden energiát és minden mágikus lehetőséget lezár az MI végleg a Földön. 

Egy láthatatlan, illúziókat támogató, hamis búrát, egy új mátrixot hozott itt létre Enlil a nem is olyan távoli múltban, és ezzel megmentette az emberiséget attól, amit az emberiség a mágiával a saját fejére hozott, és a hozzá nem értő dimenziónyitogatással. Régen, az ókor ködébe vesző végtelen időben a mágia nem úgy nézett ki, mint most. A kapuk nyitva voltak, a mágia látványos volt, azonnali és gyors, akár ölni is lehetett vele, előidézni bármilyen illúziót, alakot váltani ésatöbbi. Behívni bármilyen lényt, és ami még fontosabb, a Föld őrzői, a démonok szemmel láthatóvá váltak. Hiába voltak a Föld őrzői, a démonokat utasítani lehet a mágiával bármire, és abban az időben öltek is a démonok segítségével.. emberek embereket. 

Enlil a démonokat is bezárta, és minden lényt a saját világába zárt vissza. 

Emberi segítséggel tette mindezt. 

Ezzel hozta létre azt a minden láthatatlan síktól elzárt, illúzióvilágot, amit most is látsz, ha kinézel az ablakon, vagy ha magad köré nézve hiába keresel szemmel látható árnyakat, csak nagy ritkán. 

Hogy Enlil mit tett jól, és mit sem, hogy a döntései milyen kihatással voltak az emberiségre, azt majd eldöntöd Te magad, a tréningsorozatunkban, ami most indul, ezzel a tréninggel, ENLIL TÁRGYALÁSSOROZATA. Mindent elmesélek Enlilről, lépésről-lépésre, hogy megérstd a mai világunkat, és megértsd, miért akarják halálra ítélni, mik szólnak mellette és mik ellene, és ami még fontosabb, a Föld képviseletében mi fogunk Enlil mellett és ellen érvelni. 

Az Enlil féle tárgyalássorozat teljesen egyedi dolog. Soha, sehol, senkinél nem szólnak ilyesmiről tréningek. Azért van ez nálunk így, mert kiváló belátást nyerünk majd Enlil tettein keresztül a világunk mai működésébe, megértjük végre a börtönbolygó alapjait, és óriási tükröt fog nyújtani Enlil összes tette a mai emberre nézve. 

Az, ahogyan ezt végülis mi elfogadtuk, közösen és hallgatólagosan.

Az is, ahogyan végig harcoltunk ellene, de kezdeményezéseink, forradalmaink, törekvéseink máglyába, tűzbe, vasba, vérbe, erőszakba lettek fojtva évezredeken át. Az pedig, hogy HOGYAN CSINÁLTA ENLIL AZT, HOGY VÉGÜL AZ EGÉSZ AKKORI EMBERISÉG ELFOGADTA, HOGY Ő AZ EGY ISTEN, MINDENEK FELETT VALÓ, az igazi nagy kérdés, és azért nagy kérdés, mert az egész világot gúzsba kötő egyistenkép, amiből az összes hitrendszer kiindul, és öntudatlanul működtet mindannyiunkat, akkor is, ha nem vagyunk katolikusok, és sosem voltunk azok, mert ez GENETIKAI KÓD, ÉS AZ EGÉSZ EMBERISÉGET ÉRINTI, nos, igazán sokat nyom a latba. Fel sem lehet fogni, hogy mekkorát. Nehéz felfogni, hogy nincs isten, és helyette egy földönkívüli tette le az egyistenhit, mint abszolúte hamis, és minden ízében mérhetetlenül hazug vallás alapjait, majd ezt ráerőszakolta megfélemlítéssel, látványos kivégzésekkel / tele van ezekkel az Ószövetség/, az emberiségre, és nem volt választásunk, akkoriban főleg nem. Egyáltalán nem. Akkor, amikor még tudtuk, kétezer évvel ezelőtt, hogy ez hazugság, elhallgattattak minket.

Most pedig, hogy kétezer év múltán tudjuk, hogy hazugság, ismételten, mert összeraktuk  a képet, és itt kihangsúlyoznám, hogy nem azon van a hangsúly, hogy ki katolikus, ki nem, mert belénk van kódolva, és lélekmag szintig erőszakkal belénk sulykolva, hogy egy isten van, mindenek felett, most, hogy már teljesen tisztán látunk, megint el akarnak hallgattatni minket azok, akik még mindig ebbe a gyermetegen nevetséges, idejétmúlt illúzióba kapaszkodnak. 

Tudjátok, mi a szabály a nagy igazságokról.

Először mindenki kineveti őket.

Majd mindenki hazugságnak tartja őket.

Majd mindenki támadja azokat, akik ezt az igazságot hangoztatják.

Majd az idő és a tér bebizonyítja, hogy az igazság tényleg igaz volt.

Majd mindenki hallgatólagosan elfogadja az igazságot.

Majd mindenki elfelejti beismerni, hogy támadta.

Majd végezetül, mindenki elkezdi fennen hangoztatni azt az igazságot, amit korábban támadott, és hazugságnak tartott, és elfelejti, hogy támadta azokat, akiknek igaza volt, úgy téve, mintha ő mindig is tudta volna, hogy az igazság igaz volt. 

 

Enlil tárgyalássorozata MOST INDUL. 

Legelsőként a történetét fogjuk felfedni, majd a tetteit, majd az érveket és ellenérveket, azon fajok részéről, akik a tárgyalásban, ami intergalaktikus lesz, részt vesznek. 

Sok százezer éve nem volt ilyen tárgyalás, ez az első Abzu tárgyalása és halálra ítélése, majd kivégzése óta, ami akkor történt, amikor a mai emberiség még nem is létezett. 

Nem tudom még a teljes repertoárt, hogy kik vesznek részt, de az első tréningen, amikor a tárgyalást megnyitjuk, el fogom mondani. 

Azt sem tudom még, hogy hogyan lesz összerakva, de szükség lesz ránk, meg fogunk szólalni. 

Kérem a csapattagokat, hogy állítsák össze mindannyian az érvelésüket, és a tréningsorozat igencsak interakív lesz, tényleges tárgyalás fog lezajlani, kőkemény téttel. 

No, és hogy mi a tét?

Az emberiség jövője…

Ugyanis, ha Enlilt így, vagy úgy kivonják a forgalomból, minden hatása, minden tette a Földre nézve többé nem érvényes. 

Ez jelenti az új világ kezdetét, nem pedig holni fényhajók, és egyéb baromságok.  Az, hogy felfogjuk, konkrétan hol is élünk, milyen a mi Földünk, Ki, az Éden…

 

Nagyon különleges, kb 11 részes tréningsorozat kezdődik el Enlil tárgyalásának nyitó tréningjével, ami február 4-én, vasárnap lesz. Olyan tréningek ezek, amelyek - akrácsak a tárgyalás - példa nélküliek. 

Ahogy megismeritek az annunakik valós történetét, úgy ismeritek meg a világot magatok körül. 

Eközben zajlik majd tovább az ALTERNATÍV TAROT KÉPESSÉGFEJELSZTŐ PROGRAM, de mostanában, ahogyan a múlt héten is, a BOTOK-UDVARI KÁRTYÁK - TŰZ, és KELYHEK - UDVARI KÁRTYÁK - VÍZ TRÉNING, messze nem csak képességfejlesztés, és távolról sem egy laza, könnyed személyiségfejlesztés. Sokkal inkább egy erőteljes, a JAHVE MI felszámolását támogató globális munka, és egyéni fejlesztés. 

Három tréninget vezetek most fel a cikkemmel. 

  1. TTT 2024 - MÁGUSKÉPZÉS - A FŐPAPNŐ ÉVE - ALTERNATÍV TAROT X. - UDVARI KÁRTYÁK - LEVEGŐ ELEM - KARDOK - GLOBÁLIS AGYMOSÁS. 2024. február 3. szombat, 17.00-20.00, Skype, részvétel: 8.000 Ft/ fő, hanganyag: 4.000 Ft

 

  1. TTT 2024 - MÁGUSKÉZÉS - A FŐPAPNŐ ÉVE - ENLIL I. - ENLIL TÁRGYALÁSÁNAK NYITÓ TRÉNINGJE.

A várva várt tréning :) 2024. február 4. vasárnap, 16.00-20.00, Skype, részvétel: 10.000 Ft/fő, hanganyag: 5.000 Ft

 

  1. TTT 2024 - MÁGUSKÉPZÉS - A FŐPAPNŐ ÉVE - ENLIL II. - ENLIL VÉDŐBESZÉDE. 

2024. február 6. kedd, 18.00-20.00, Skype, részvétel: 7.000 Ft/fő, hanganyag: 4.000 Ft

 

A SZOMBATI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: GLOBÁLIS SZIMULÁCIÓ. KARDOK LOVAGJA, KARDOK APRÓDJA. 

  • MÁSODIK RÉSZ: GLOBÁLIS AGYMOSÁS. KARDOK KIRÁLYA, KARDOK KIRÁLYNŐJE.

  • HARMADIK RÉSZ: AZ ELME URALÁSA.

 

A VASÁRNAPI TRÉNING TÉMÁI: ENLIL TÁRGYALÁSÁNAK NYITÁNYA

  • ELSŐ RÉSZ: A TÁRGYALÁS MEGNYITÁSA. A RÉSZT VEVŐK. BEVEZETÉS ENLIL TÖRTÉNETÉBE. NIBIRU, ANU, KI, ENKI, EDIN, UR, ERIDU. AZ KEZDETEK KEZDETE. ENLIL SZÁRMAZÁSA, ENLIL SZÜLETÉSE, ENLIL FIATALSÁGA. 

  • MÁSODIK RÉSZ: ENLIL TETTEINEK GYÖKEREI. ENLIL TETTEINEK FELVÁZOLÁSA. A VÁDPONTOK  ISMERTETÉSE.

  • HARMADIK RÉSZ: A VÁDLÓK ÉS A VÉDŐK. 

  • NEGYEDIK RÉSZ: MARDUK ÉS ENLIL.

 

A KEDDI TRÉNING TÉMÁI: 

  • ELSŐ RÉSZ: ENLIL VÉDŐBESZÉDE. 

  • MÁSODIK RÉSZ: ENKI ÁLLÁSFOGLALÁSA.

 

Három nagyon izgalmas tréning egymás után. Ismerd meg a világot - ismerd meg magad.

 

Áldás

Eszter - Fényhozó - Lucifer Szövetség 








Szólj hozzá

ANNUNAKIK NIBIRU ŐSI IDEGENEK ENLIL ENKI ŐSI ISTENEK