2017. okt 03.

ALKÍMIA ÉS EGYSÉG

írta: Eszter 777
ALKÍMIA ÉS EGYSÉG

2017 OKTÓBERE - OSZD MEG, ADD TOVÁBB A FÉNYT

2017 októbere

Új vizek, új tüzek

ALKÍMIA ÉS EGYSÉG

A FÉNYHOZÓ SZAVAI NEKTEK

 

Különös hónap elé nézünk. Nagy döntéseket fogunk meghozni, és lerázzuk magunkról a múlt láncait. Amit korábban e tekintetben nem oldottunk meg és még most sem akarjuk, azt megoldja helyettünk az élet, de nem tanácsos ezt megvárni. Lépni kell, egy hatalmasat, előre és nem várni tovább arra, hogy más megoldja az életünket.

A határozottság és a döntések hónapja jön, a Mérleg ingatagsága helyett a Mérleg igazságossága és ereje, objektivitása kerüljön előtérbe. Hozd ki a hónapból a maximumot.

 

A FÉNYHOZÓ SZAVAI KÖVETKEZNEK.

Kockáztatni fogsz, és mindent egy lapra teszel fel.

Ha eddig jó döntéseket hoztál, sikerülni fog.

Ha rosszakat, az élet megmutatja neked, hogy miben hibáztál. Nem fogsz mindenben új lehetőséget kapni. Van egy olyan szakasza az életednek, ami éppen októberben zárul le örökre és van egy olyan szakasza, ami most fog elindulni, amire eddig vártál, bekövetkezik.

Aki eddig másoknak ártott és most is mindent azért tesz, hogy hasznot húzzon, az kőkeményen kapja vissza ebben a hónapban megsokszorozva, amit eddig tett. Olyan tükröt tart elé a Fényhozó, amiben akár akarja, akár nem, meglátja önmagát. Vagy elfogadja amit lát, és változtat, vagy nem, de a fekete kapu mindig nyitva áll.

Az arany kapu is, és aki a fényt és a szeretet útját választotta, aki képes megérteni, hogy amit megkapni akar, azért áldozatokat kell hoznia, és ezt az áldozatot nem mástól veszi el, az be fog lépni az arany kapun, legkésőbb 2017. DECEMBER 31-ig.

Az arany kapu az új élet kezdete és minden évben kitárul, minden évben lehetőséget kapnak az emberek, hogy átgondolják, újrakezdjék az életüket és végre megtanulják a leckéiket. Most azonban ennél is több. Egy új dimenzióba visz, és amikor ott vagy, az a dolgod, hogy minél több lélek jöjjön veled. Aki jönni akar, érkezni fog hozzád, aki nem akar, azt ne akard bevinni a kapun, nem fogod tudni. Mindenkinek a maga szívén át vezet az út, ha nem a szív útját járja, nem találja sem a kaput, sem a kulcsot.

 

Az október olyan kódokat, üzeneteket fog tartalmazni, amiket meg kell fejtened, érts a jelekből.

ÚJ VIZEKRE EVEZÜNK, AMIK MÉG ISMERETLENEK, DE HA BÍZUNK EGYMÁSBAN, ÉS MAGUNKBAN, IGAZI FELFEDEZÉS VÁR.

ÚJ TÜZEK LOBBANNAK, VAGY RÉGIEK ÉLEDNEK ÚJJÁ, MELYEKET FEKETE VÍZZEL, FEKETE MÁGIÁVAL, FEKETE SZÁNDÉKOKKAL AKARTAK ELOLTANI, DE A PARÁZS SOHA NEM HUNYT KI, ÉS A KELLŐ PILLANATBAN FÉNYESEN, RAGYOGÓN LOBBAN FEL, BEVILÁGÍTVA A VILÁGUNKAT.

VEGYÍTSD A VIZET A TŰZZEL - AZ ÉRZÉST ÉS A SZERELEM FELLOBBANÓ LÁNGJÁT, EKKOR TALÁLOD MEG AZ UTAT: Hozzá.

 

Eszter

2017. október 3.

 

KUTI NÓRINAK, AKI A FÉNY HADSEREGÉNEK VEZETŐJE, A RAGADOZÓK FELISMERÉSÉVEL KAPCSOLATBAN ÉS A FEKETE MÁGIÁS TÁMADÁSOKKAL KAPCSOLATBAN ÍRJATOK.

elérhetősége:

naphajnalsugar@gmail.com

sms  0670 610 3871

 

NEKEM A TÖBBI TÉMÁBAN. SZERETEM AZ IGAZSÁGOT A KEZETEKBE ADNI ÉS LÁTNI, AHOGY RENDBE JÖNNEK EMBERI ÉLETEK. A MAG PIRAMIST IS VEZETEM, SEGÍTEK A TEREMTÉSBEN, SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉSBEN, BŐSÉG, SZERELEM ÉS TÁRS TEREMTÉSÉBEN /NEM BEVONZÁSÁBAN/, OLDOM A DÉMONI ALKUKAT, A FEKETE MÁGIÁKAT, A SZERELMI KÖTÉSEKET ÉS AZ ATLANTISZI ŐSI ALKU RÁD VONATKOZÓ RÉSZÉT IS FEL TUDOM OLDANI. KERESS MEG, LÉGY SZABAD, JOGOD VAN HOZZÁ.

elérhetőségem: esztermagegyseg@gmail.com,

ingyenes felmérés, képekkel

sms  0670 77 22 134

 

 

 

Szólj hozzá

2017 OKTÓBER FÉNYHOZÓ MÉRLEG HAVA