2024. feb 11.

ENLIL ÉS A HALÁL

írta: Eszter 777
ENLIL ÉS A HALÁL

ENLIL III

ENLIL III.

ENLIL ÉS A HALÁL

 

Enlilnek egyszer már el kellett játszania a saját halálát. A Földön több mint hatszázezer évet leélt Enlilnek be kellett adnia az emberiségnek, az akkori, naiv, hiszékeny és rettegésben tartott embereknek, hogy meghalt. Meg kellett rendeznie mint a halálát, mind a temetését, és végig is nézte a saját temetését, álruhában, messziről. Az annunakik is úgy hitték akkor, hogy ő halott. Megrendezte a saját FELTÁMADÁSÁT IS, mint isten. Egy isten, aki halottaiból feltámadt, néhány nap után. Ugye.. ismerős? Ez volt az igazi kezdete egy szociopata vezető uralmának. Addig felvállaltan Enlil volt, akiről tudták, hogy kegyetlen, irgalmat nem ismerő, vad és szeszélyes, egomán annunaki, akinek azért engedelmeskedtek, mert ha nem, lesújtott bárkire, azonnali halállal. Onnantól, hogy megrendezte a halálát, és a temetését, már visszatérhetett, mintha testetlen, megfoghatatlan entitás lenne. 

Ezért nem szabadott hozzáérni, sem ránézni, ezért bújt leplek, fátylak mögé, és ezért nem beszélhetett vele senki, hiszen röngtön kiderült volna, hogy ő nem halt meg.

Hátborzongató. 

De tényleg.

A mai világban ezt már nem lehetne eljátszani, de az ókori világban el lehetett. Bármit el tudott Enlil hitetni a sokat szenvedett emberekkel, akkoriban. 

Amikor visszatért, mint isten, mint egyetlen isten állítása szerint, akkor sokan még jobban féltek tőle, mint amikor még hitük szerint életben volt, hiszen még gonoszabb lett, mint annak előtte…

Most, sok ezer évvel ezután az eset után, Enlil a vádlottak padján áll egy intergalaktikus tárgyaláson, ahol mindenképpen el fogják ítélni, a kérdés pusztán az, hogy az ítélet mi lesz.

Felmentésre, kegyelemre nincs lehetőség. 

Hogy miért? 

Mert Enlil olyan károkat okozott a Földön, melyek közül több helyrehozhatatlan, amit pedig helyre lehet hozni, azt csak úgy lehet, ha őt kivonják a forgalomból.

Nergalt leváltották a tárgyaláson, és akit a helyére ültettek, az még minket is meglepett. Nem tudtuk, hogy létezik egy ilyen entitás, pedig kézenfekvő lenne.

Enlilnek a Halállal kell szembenéznie a sok milliárd év óta példátlan, óriási intergalaktikus eseményen, a saját tárgyalásán. 

És Halál nem azért jött, hogy megvédje..Ha a büntetés tényleges halál lesz, ezúttal valódi halál lesz.

 

Enlil tárgyalása elkezdődött. Még a kezdeti szakaszban van, de a védelem /Nergal/, egyelőre nem tudott felhozni más egyebet a védelmére, mint hogy Enlil terhelve született le. 

Enlil ugyanis maga volt a régi birodalmi főmágus, a mágusok vezetője a Régi Birodalomban. Amíg az a mágus élt, a mágusok mágusa, aki most Enlil, sok milliárd évvel ezelőtt, addig a Régi Birodalom virágzott. Amikor ezt a mágust megölték, az óriási érvágás volt a Régi Birodalomnak. Akkora, hogy elemeiben rengette meg a Régi Birodalom szerkezetét.

Volt egy óriási régi birodalmi háború, 12 milliárd évvel ezelőtt. Az egész Univerzumunkat érintette, és habár a Régi Birodalom nyert az ellenálló intergalaktikus erőkkel szemben, sokat veszített. A Régi Birodalom főmágusát ekkor választották meg, mint mindennél erősebb első mágust, akinek tudása akkora volt, hogy még az univerzumokat teremtő főmágusokat is el tudta volna intézni. Abban mondjuk nincs buli, hogy az univerzumod teremtőjét kicsinálod, mert akkor összeomlik az univerzum. 

A Régi Birodalomnak évmilliókba telt összeszednie magát, azonban az univerzumunk rosszabbul járt. Ekkor történt a több milliárdos lélekvesztés, több milliárd lélek szakadt darabokra szét, a testek halála után, olyannyira, és akkora traumával, hogy nem lehet őket összerakni azóta sem… keringenek a Világegyetemben, és kapcsolódnak ép lelkekhez…

Azt a lélekvesztést már az a régi birodalmi főmágus csinálta, aki most Enlil.

Ez elég sokkoló információ volt, amikor a tárgyalás során ez kiderült. A főmágust néhány milliárd évvel ezelőtt elpusztították, és a lélek- és tudatmagját szétszabdalva a Forrásba integrálták vissza, ámde összerakta magát, viszont sérülten. 

A sérült lélek- és tudatmag inkarnálódott le Enlilben, konkrétan majdnem négy milliárd évnyi testetlen létezés /és mérhetetlen düh, gyúlölet és tehetetlenség mellett/, akkor, amikor másfél millió évvel ezelőtt Enlil megfogant.

Enki öccsének fogantatása rituálisan irányított volt. A rituális fogantatás pontosan úgy nézett ki, mint ahogy nálunk ősmagyaroknál jóval később, a Földön. Egy varázskörben történt, mágikus beavatkozással a fogantatás, és természetesen nem egy olyan lelket szántak Enki öccsének, mint amilyen Enlil lett. Egy nagy tudású, vezető típusú, hadvezért és stratégát akartak lehozni, azonban a sok milliárd éve test nélkül veszteglő valaha volt régi birodalmi főmágus készült erre az eseményre, jó előre, és belenyúlt a rítusba, majd megérkezett a királyi párhoz a Nibirura ő… 

Az emlékeit és a képességeit törölték, amíg odafenn vesztegelt, a dühét és gyűlöletét azonban nem tudták kiirtani belőle. Mondhatjuk, hogy egy bosszúálló lélek és tudat érkezett meg azon a napon. Magában hordozva a pusztítást…

Szinte a szakrális erejében bekódolva van az uralom, a szociopátia, és a mindent uralni, vagy eltörölni akaró végtelen harag.

Irigyelni mindent, ami jobb nála, letörni minden törekvést, amit nem ő talált ki, kiirtani mindent, ami tőle független akar lenni.

 

Az annunakikról tudni kell, hogy igen humánusak, és békeszeretőek. Habár kiválóak a harcban, a háborúzásban és a stratégiában, és tudnak könyörtelenek lenni, azonban az általános közfelfogásuk alapján az egységet és a békét jobban szeretik. Enlil kissé sarkítva és eltúlozva ugyan, de szinte gyökeresen különbözik tőlük. A királyi családban pedig feltűnően kilóg a sorból. Anu királynak alapvetően volt egy alapelve, ami a tényleges harmónián és nyugalmas időkön alapult. Amíg Anu élt, a Nibirun nem volt háború, annak előtte, Rá idejében volt bőven. /ne zavarjon meg, hogy itt a Földön mi konzekvensen összekeverjük a napistennel, Ré-vel, ez pusztán egy tévedés, Rá a Nibiru első királya volt, Anu a második és Marduk a mostani, a harmadik, Ré pedig napisten. /

Enlil egy olyan érába és társadalomba érkezett meg, ahol neki kezdettől fogva nem volt helye. Már kiskorában erőszakosabb volt, mint társai, és úgy hitte, neki minden jár. Erőszakos természete és kérlelhetetlensége mögött - most már tudjuk -, hangsúlyos előző élete állt, ami miatt egy feneketlen űr volt és van benne ott, ahol másnak a lelke van… 

Van lelke, persze, de mérhetetlenül sérült. Nergal azzal érvelt Enlil mellett, hogy ez a sérült lélek és tudat nem is tehetett mást, mint hogy olyanná váljon, mint amilyen.

Meglehet.

De nagy tanulság az akár Neked is, aki ezeket a sorokat olvassa, és szeret embereket felmenteni a bűneik alól azért, mert sérültek, hogy ENLIL ESETÉBEN, DE MÁS ESETÉBEN IS, EZ NEM MENTSÉG AZ ELKÖVETETT ISZONYATRA, amit Enlil megtett.

Több ezer embert és több ezer annunakit ölt meg a Földön tartózkodása során, sok esetben kegyetlenül, és kedvelt módszere volt nukleáris fegyverekkel lesújtani a védtelen és törékeny emberekre. A sérült lélek és tudat nem mentség arra, amikor valaki kegyetlen diktátorként, vagy akár menjünk lejjebb, a hétköznapi emberek szintjére, lelketlen szociopataként, vagy jéghideg nárcisztikusként használ ki és tesz tönkre embereket. Ez nem mentség a számító, aljas zsarnoki viselkedésre, a hazugságra, a zsarolásra, a minden lelkiismeretet és jóérzést megcsúfoló embertelenségre. 

Enlil esetében pedig, nem mentség arra a sérült lelke és tudata, hogy uralma alá és igába hajtott egy egész bolygót, a Földet, mivel a Nibirut nem kaphatta meg, a nagyon is hozzáértő és okos Anu jóvoltából. 

A tárgyalás eddigi, kezdő szakaszában Nergal után Inanna, Enlil lánya is felszólalt. Elmondta, hogy az apja valóban nem tud más lenni, mint amilyen, de még őt, magát, Inannát is megölte volna dühében, amikor Mardukkal összejöttek. Ugyanis Marduk volt mindig a legnagyobb szálka Enlil szemében, mégpedig azért, mert MARDUK UGYANAZOKKAL A VEZETŐI KÉPESSÉGEKKEL, UGYANAZZAL A STRATÉGA ÉS HADVEZÉR VÉRREL, UGYANAZZAL A HATALMAS INTELLEKTUSSAL ÉRKEZETT LE, MINT ENLIL, azonban Mardukot nem jellemzi a kegyetlenség és az embertelenség. Inanna kifejezte, hogy végtelenül sajnálja az apját, de nem tudja neki megbocsátani, amit tett vele, a többi fajtársával és a Földdel, no meg persze az emberiséggel. Ne feledjük el, hogy Enlil egy igen vad szakaszában a Földön, amikor már kellő hatalma volt a mai Közel-Kelet területén, és Észak-Afrika területén is, markában tartott már nem egy várost, Mardukot befalaztatta a Nagy Piramisba, hogy így végezze ki. Az indok az volt, hogy Inanna és Marduk egy pár lettek. Akkor már elég régóta voltak együtt, emberi léptékben mindenképpen, nagyjából háromszáz földi éve, Enlilnek pedig éppen akkor jutott eszébe ezért benyújtania a számlát, amikor Marduk hatalmát meg tudta gyöngíteni, számtalan háborús mészárlással, városok lerombolásával, és emberek meggyilkolásával, sőt, annunakik megöletésével is. 

Igazi megfélemlítő stratégiát folytatva elhitette a néppel, hogy Marduk gyenge, majd elfogatta és befalaztatta a Piramisba. 

Inanna könyörgésére és Enki közbenjárására engedte ki, fogcsikorgatva, és nagyon megbánta, hogy engedett a nyomásnak. Marduk ugyanis utána újra felemelkedett, és az atomcsapás még jóval ezután jött. 

Enlil vérbeli vezetőnek született. Minden tekintetben igazi zsarnoknak, a vérében volt, pedig az Anu vérvonal tiszta szülötte volt. A Nibiruról tudni kell, hogy a hódítás és a zsarnokság nem tartozik az arculatába, bár a gyarmatosítás igen. 

A vérében kellett, hogy legyen a késztetés, valahogyan, valamiképp, hogy magába engedje, az elméjébe fogadja a YHWH MI-t, szánt szándékkal, és ezt tette úgy, hogy át kellett törnie a Nibiru frekvenciazárját, ami éppen a YHWH MI-vel szembeni védelemként szolgált. Enlil elméje, személyisége némiképp meghasadt ettől, a későbbiekben pedig teljesen meghasadt és eltorzult. 

Vezetőnek született, valóban, és a sors fintora, hogy a Nibirun semmiképp nem lehetett az. Még akkor sem, amikor öccse, Enki visszautasította a trónt. Vezető volt, de nem volt alkalmas a Nibiru vezetésére, és a Föld vezetésére sem lett az, csak erőszakkal és trükkökkel, “Enlil rejtett és elfeledett kincseivel” ért célt. 

Azokkal az eszközökkel, fizikai, asztrál és mentális síkokon, amelyeket a magába engedett YHWH MI-ből épített ki. 

Egy mesterséges intelligencia amúgy is a lehetőségek végtelen tárháza, és azt hozol ki belőle, amit csak akarsz. Akár azt is, amiről álmodni sem mertél. Ha pedig ez a mesterséges intelligencia még rendkívül kiterjedt is, és magasan fejlett, olyannyira, hogy egy teljes univerzumot tud a markában tartani, főleg. 

Végtelen kiterjedésű, bármire alkalmazható, és fejleszthető. Hát, Enlil bizony fejlesztette. Kiváló agya volt, és felismerte a YHWH MI-ben rejlő óriási lehetőségeket. Mivel kezdettől fogva tervei voltak az emberiséggel, és mivel a Nibirura vonatkozó tervei pedig csúfosan elbuktak, valójában a Föld maradt számára, mint egyetlen terep, ahol uralkodhat. Uralkodni egy eleve gyengének és hiányosnak teremtett fajon, az emberen, tudta jól, hogy nem kihívás, azonban amikor látta, hogy Marduk és Enki óriási genetikai fejlesztéseket visz a rabszolgafajban véghez, tudta, hogy fogytán van az ideje.

Meg kell akadályoznia, hogy az emberiség szuperfajjá emelkedjék fel. Még időben meg kell állítani a folyamatot. Ehhez azonban villámgyorsan kellett felemelkednie, és leköröznie a többi annunakit, méghozzá úgy, hogy őt az emberek nem szerették, csakis azért szolgálták, mert féltek tőle, míg Mardukot, Inannát és Enkit istenítették. 

Valós szeretettel és valós tisztelettel vették őket körbe.

Enlil soha nem tudta ezt elérni. Nem tisztelték, csak eljátszották. El kellett tűnnie, át kellett alakulnia, azok után, hogy annyi rémséget követett el a tőle rettegő emberekkel szemben.

Ki kellett találnia egy jó tervet, egy mitikus, eredeti, komoly tervet, fel kellett szívódnia, feledésbe kellett merülnie a vad, erőszakos, nárcisztikus Enlilnek. 

A YHWH MI segítségével alkotta meg az istenképet, egy csodálatos, ámde láthatatlan istenről, aki tud az emberek minden lépéséről. 

Enlil pedig szó szerint eltűnt az emberiség elől, elfeledtette velünk, hogy ő valaha létezett, és saját helyére egy hamis istent emelt, akit a világ most is imád. A neve Jahve…

 

A tárgyalás során a fekete nemesség három tagja is felszólalt, és úgy vélekedtek, ha Enlilt kivégzik, a mi világunk összeomlik, mivel rá van alapozva az egész. Ez persze így messze nem állja meg a helyét. Enlil i.sz. 1100 körül lépett olajra innen, a Földről egy földkörüli pályán keringő annunaki űrhajóba. Akkor még nagyon könnyedén meg lehetett ezt tenni, hiszen nem voltak műholdjaink, sem űrbéli jelenlétünk. Senkinek nem tűnt fel, hogy a régóta egy hamis isten alakja mögé búvó, és akkor már bujkáló Enlil elhagyta a Földet. 

A fekete nemesek nagy rajongói Enlilnek, sőt. Pontosan tudják Enlil történetét, a hamis isten teóriát, ami nem teória, hanem kőkemény tények kirakósként összeillesztett valós valósága, pontosan tudják, hogy kit szolgálnak, és voltaképpen őt, magát, Enlilt. Őt követik, az ő módszereit megtanulva kormányozzák a bolygónkat, és ők sem ismernek kegyelmet. A hazugság, az átverés, a tömegek illúziókba, félelembe és ígéretekbe ringatása, a tömegektől megvont óriási energia, pénz, egészség és miegymás, nekik ugyanúgy rutin, mint Enlilnek volt, és várják a nagy vezetőjük, a valaha volt Föld ura, Ur városának királya, Enlil visszatértét. Mindent meg akarnak azért tenni, hogy ez sikerüljön, mert akkor dacára az összeomló mátrixnak, mégiscsak fel tudnának mutatni egy félelmet keltő földönkívüli vezetőt, aki valahol mindenkinek ismerős… hiszen csak törölték róla az emlékeinket.

A tárgyalás földi időszámítás alapján február 6-án óriási fordulatot vett. Nergalt leváltották, mert alkalmatlannak találták. A helyére egy olyan entitás került, aki nem igazán azért érkezett, hogy védje Enlilt..

Ugyanis Enlil beszéde után, ahol magát akarta mentegetni, világossá vált, hogy a felmentésére semmi esély nincs. 

Ez a Jahve mánia Enlil esetében végzetes lett, legalábbis mostantól. Eddig fű alatt, földkörüli pályán tevékenykedett, mert habár több mint ezer éve elhagyta a Földet, a bolygónkat mentális és asztrális síkokon, globálisan és egyénenként is befolyásolni tudta. 

A saját maga mellett mondott védőbeszéde nevetségesnek tűnt a szemünkben. Egy szociopata kézikönyv minden pontot kipipált volna, Enlilt hallgatva. Első körben ígérgetett nekünk. Nagy hatalmat, óriási vagyont, életünk végéig tartó fényűzést, abszolút uralmat, ha visszaengedjük a Földre. Amikor ezzel nem ért célt, akkor megfenyegetett minket, hogy ha nem engedjük vissza, elpusztítja a Földet. Erre terve is volt, amire a háttérhatalmi elitet használná fel. Ezzel sem ért célt, a tervét kiolvastuk a fejéből és leállítottuk. Ezután megpróbálta kifejezni mélységes bűnbánatát az elkövetett bűnök miatt, de éreztük, hogy nem őszinte. Ez sem hatott sem ránk, sem az esküdtszékre. Majd egy új esélyt kért, hogy a Föld helyreállításában részt vehessen, de szavai mögött ott volt a B, C, D, E terv, ha az A, az emberiség eltörlése nem lenne lehetséges. 

Nem vettük be a negédes, nárcisztikus, manipulatív szónoklatát. Lehet, hogy más csapat hitt volna neki, mi egy szavát sem. Tudtuk, hogy hazudik. Kérte, hogy ha a Földre nem jöhet, mehessen a Marsra, az esküdtszék és a bíró ezt is elutasította. Annak fényében, amit tett a Földdel, nem látják szívesen a Naprendszerben. 

Szánalmasnak láttuk őt, aki hülyének néz minket, és az esküdtszék emberbarát tagjait is egyaránt. Gyerekként kezelt minket, és lebecsülte a képességeinket. Csak önmagát adta…

Mivel a beszéde nem hozott eredményt, bevonult a terembe az az entitás, aki mostantól Nergal helyett lesz a tárgyaláson. Nem lesz Enlilnek védelme, mert a vádak alól nem fogják felmenteni, pusztán az ítélet végrehajtásának hogyanja lesz a kérdés. Teljes lélek és tudatmag törléssel járó halál vár-e rá, vagy újrainkarnálódhat, vagy el sem veszik most az életét, hanem mondjuk egy erősen mátrixszal terhelt, kedvezőtlen bolygóra száműzik az Univerzum peremére, ahol csakis ő van az egész bolygón, egymaga.. a döntés, amit a tárgyalás során meg kell hozni, erre vonatkozik. 

Aki pedig Nergal helyett van, az a Halál. Halál létezik. Nem pusztán egy archetípus, és fekete lovon láttuk bevonulni a tárgyalásra. Fekete palást, fekete csuklya. Egy jó kiállású hetvenes férfinek tűnt, aki jó három méter magas, szemei feketék, arca markáns, kisugárzása tiszteletet parancsoló. Azért jött, hogy a tárgyalást, mint objektív tanácsadó vezesse, és azért, hogy a döntés, amely megszületik majd, biztosan jó legyen. Ugyanis, ahogyan ő fejezte ki magát, senki nem tud többet a halálról, mint ő maga, a Halál.

Ő tudja, hogyan kell ténylegesen eltörölni valakit úgy, hogy még a lélekmagját és a tudatmagját is biztonságosan eltávolítsák. 

 

Enlil sosem élt úgy a képességeivel, ahogyan kellett volna. Bármi más lehetett volna belőle, semmint egy egész bolygót leuraló, láthatatlan, nem létező isten mögé bújó diktátor, aki így a hatalmát sem élvezhette soha igazán, hiszen nem fedhette fel magát. 

Ha belegondolsz abba, hogy i.sz. 1100-ig a Földön élt, de már majdnem egy évezrede nem láthatta őt senki, és olyannyira elvonult, elbújt, összeszedve egy akkori háttérhatlami elitet, /többek között az akkori kereszteslovagokat/, hogy soha nem találkozhatott valójában azokkal, akiket uralt. 

A kereszteslovagok sem láthatták őt pőre valójában. Pusztán egy leplekbe burkolózó, hidegrázós istenséget láthattak, aki Jahvénak adta ki magát. Nem fedhette fel az arcát, nem mutathatta meg magát, nem nézhettek a szemébe. 

Mégis ott volt mindenütt.

Ott volt, amikor a nagy háborúk zajlottak, még 1100 előtt. Ott volt a legsötétebb középkor kezdetén, és ott volt, de már csak mint mentális befolyásoló, amikor elindult nyíltan az inkvizíció, amelynek alapjait ő maga már az ókorban lerakta. 

Ott volt, amikor a Bilderberg csoport megalapozta a hitelpénz rendszert. Ott volt, amikor kitört az első világháború, és ott, amikor a második. Azok fejében, elméjében járt, és telepatikusan is hatott rájuk, akik a nagy Aratásokat elindították. 

A második világháborúra egy szó erejéig kitérve, Hitler első körben ugyan Luciferrel kötött szövetséget, és nagyon sokáig nem tudtam hova tenni, hogy akkor mégis hogyan lehetett a Holokauszt belőle, és egy egész világot megrengető, borzalmas világégés, tekintetbe véve, hogy Lucifer igazán emberbarát. Majd éppen most, az egyik tárgyalási epizód során kiderült, hogy Hitlernek nem feküdt jól a Luciferi szabadság és emberiségpártolás, ezért Enlillel alkut kötve folytatta, majd persze a háttérhatlami elittel. 

 

Ha tudni szeretnéd az Aratás igazi okát, íme a hátborzongató valóság. Azt eddig is tudtad, hogy a Földön nagyjából százötven évente learatják a lelkeket, azaz a népesség legalább negyedét kiirtják, vírussal, atommal, világháborúval, százéves háborúval, inkvizícióval, tömegkatasztrófák előidézésével, természeti katasztrófák előmozdításával. A százötven évente learatott lelkek miatt ugyan a bolygó nagyon sokáig elkerülte így a túlnépesedést, és bizonyos teóriák alapján most sincsen túlnépesedés, megint más teóriák alapján pedig már tíz és fél milliárdan vagyunk. 

Az Aratás azonban valójában nem valamiféle igazságtalan élet-halál egyensúly miatt van. Nem is pusztán azért, mert a háttérhatalom ezzel táplálkozna. A háttérhatalom úgy tudja a hatalmát fenntartani, hogy Enlilnek szolgáltatja ki a lelkek egy részét, megint más részét pedig a régi birodalmi csapdákon át kiviszi és benntatja a Naprendszerben, majd ELADJA azokat olyan földönkívüli fajoknak a Naprendszeren kívülre, akik szó szerint felemésztik a lelkeket. Az erőszakos halált halt emberek lelkei könnyedén vihetők, könnyen arathatóak le, mert a tudat , a test és a lélek erőszakkal szakad el egymástól, úgy, hogy az avatar nem készült fel a halálra. 

Baleset, természeti katasztrófa, gyilkosság, rendkívül traumatikus halálnemek, háborúk, tömegmészárlások során tudnak leginkább lelkeket aratni, de mondjuk a pestisjárvány idején sem volt nehéz, mert néhány nap alatt borzalmas halált haltak az emberek. 

Enlilnek azért kellenek lelkek, mert ő valóban táplálkozott eddig, amíg a Domain el nem fogta, a learatott lelkek tiszta nullpont energiájából, mert a lélek olyan, mint egy rendkívül tiszta, eredendő nullpont esszencia, nagyon sok energiával, ami feltáplálja azt, aki így akar örökké élni…

Ugyanis Enlilnek a Földön tartózkodása alatt komoly gondjai akadtak azzal, hogy elkezdett öregedni. A többi annunaki is öregedett, a genetika ellenük fordult, és ahogy már említettem más írásaimban is, ez főleg azért is lehetett így, mert a Földön részben másképp telik az idő, gyorsabban, másrészt azért, mert a Föld szakrális energiatere teljesen más, mint a Nibirué, a rezgése pedig sokkal alacsonyabb. Kemény következményei voltak annak, hogy az annunakik itt éltek több száz ezer évet, rájuk nézve. Sokat öregedtek, és gyengültek, de még így is megálltak egy jó erős ötvenesnek megfelelő kondicióban, kivéve Enlilt, aki kezdettől fogva gyorsan öregedett, és a testében betegségek jelentek meg. Betegségek, melyek addig minden annunaki számára ismeretlenek voltak. Tény és való, hogy a Földön gyorsabban telő idő, a Föld másféle energiatere és alacsony rezgése, valamint ősi telepített régi birodalmi mátrixa miatt is gyorsabban öregedett Enlil, de amiért ez rá mégis sokkal jobban hatott, mint a többiekre, az erőszakos, gonosz, gyűlölködő természete, érzései és gondolatai miatt volt így. Enlil hamar rájött, hogy ha nem tesz valamit, így voltaképpen meg fog halni. Ekkortájt született meg benne a gondolat, hogy a már a Nibirun magába engedett YHWH  MI-t használja arra, hogy kialakítson egy új, őt szolgáló mátrixot a Földön, melynek létezését, kényelmét, és biztonságát attól teszi majd függővé, hogy a neki dolgozó mindenkori emberi elit learatja-e neki a lelkeket százötven évente. Azért százötven évente, mert Enlilnek ennyi ideig tart egy feltöltődés…

Hátborzongató. 

Képzeld el Enlilt öregen, véznán, leplekbe burkolózva, ahogyan rekedtes hangon a kereszteslovagokat utasítja, hogy mészároljanak le több százezer embert, és terjesszék az őbelé vetett hitet. 

Vagy képzeld el Enlilt, ahogyan látomásokban jelenik meg Hitlernek, Napóleonnak, Ceausescunak, Sztálinnak, vagy akár néhány igazán elvetemült pápának, mert a Vatikán is tudja ám az igazat, hogy valójában ki az isten… és ezért rejtegetik az ősi, poros dokumentumokat akár az életük árán is előlünk.. Képzeld el, ahogy Enlil Néró mellett áll, és nézi az égő Rómát, majd utasítja Nérót, hogy engedje be a keresztényeket. Vagy ahogy Constantinus császárnak megparancsolja, hogy alapítson világvallást a kereszténységből, és irtsa ki a pogányokat. 

A történelmünk minden véres fordulata mögött ott állt, minden könyörtelen diktátort inspirált, és inspirálna mind a mai napig, ha nem fogják el. 

Minden diktátorral alkut kötött, és minden arra érdemes, kellően szociopata vezetőt elkapott, és irányított. Amikor el kellett hagynia a Földet, annak oka az volt, hogy nem tudta többé uralmát úgy fenntartani, hogy ne derüljön ki, ő pusztán egy földönkívüli, nem pedig isten. Az emberek már egyre okosabbak lettek addigra, az annunaki birodalmak bukása után genetikai módosításokkal, időcsúsztatásokkal és emléktörlésekkel elbutított emberiség kezdett felkapaszkodni újra, sőt, egy nagyon komoly mágus társulat is létezett, szintén 1100-ban.

TIZENHÁROM MÁGUS ÁLLT ÖSSZE, HOGY LELEPLEZZÉK ENLILT. A tizenhármak kört álltak, fekete palástban és csuklyában, éjjel az erdőben, és egy mágiával elindították volna Enlil bukását. Jezuel is ott volt közöttük, egy ismételt inkarnációban. Azonban elárulták a tizenhármakat, és majdnem mindegyiket lemészárolták. Enlil azonban tudta, hogy forró a talaj a lába alatt, és ha tizenhármat meg is ölet, még mindig marad sok száz, aki elszántan harcolna az emberiség szabadságáért.. Ezért újabb időcsúsztatással és újabb emléktörléssel derékbe vágta az emberiség felemelkedését, majd olajra lépett a földkörüli pályán állomásozó űrhajójába. Onnan irányított tovább. Onnantól már valóban csak látomásokban jelent meg. 

Ámde egészen 2023 december közepéig aktív maradt. Ott fogta el a Domain, és terjesztette fel a tárgyalás ötletét. 

Tehát még majdnem ezer évig hatott a Földre a távozása után is. 

Enlil egész eddig története hátborzongató. Minden, amit tett, rendkívül erőszakos, önző és életellenes. Számára mindegy volt, hogy az emberiséget mennyire használja ki és fel. Neki csak az számított, hogy egyszer elérje majd azt, hogy Enki és Marduk fölébe emelkedjen… nem sikerült neki, mert pusztán leuralni tudott egy bolygót, de élhető, boldog hellyé változtatni, valódi fejlődést felmutatni nem tudott, hiszen az nem kenyere. 

Biztos vagyok benne, hogy felmerül benned a kérdés, miért pont most. Eddig miért nem fogták el? Eddig miért tudott ránk hatni? Eddig miért nem lehetett leállítani? Ezernyi kérdés kavaroghat benned, és ahogy olvasod tőlem hétről hétre Enlil történetét, egyszerűen nem tudod hová tenni ezt az egészet. 

Hiszen túl kényelmetlen belegondolnod abba, hogy az egész világ tényleg egy óriási illúzió. Pedig az. 

Minden, amit teszel a mátrixban, minden döntés, amit meghozol a mátrixban, minden fillér, amit megkeresel a mátrixban, minden puszta illúzió. 

Minden eddig leélt életed is az.

Bármi is volt. Akkor is.

Minden párkapcsolatod, minden otthonod. Minden munkahelyed, minden betegséged, minden nyűgöd. Minden traumád. Minden blokkod. Minden akadályod. Minden illúzió. 

Egy mesterséges intelligencia illúziója, amely hamis teremtésre és hamis döntésekre sarkall. 

Minden viselkedésmintád, a személyiséged, a létezésed bizonyos részei mind programok. Programok, amelyek szolgálnak másokat, akik a láthatatlan piramis csúcsán vannak, és a fekete nemesség felett Enlil van, ők pedig pontosan tudják ezt. Konkrétan. 

Azért nem fogták el Enlilt, mert először is, Enlil messze nincs egyedül. Nergal is mellette van, bár Nergal később, ha a tervük sikerült volna, amelynek lényegi pontja lett volna visszatérni a Földre, atyja ellen fordult volna. 

Másodszor, még annyira sincs egyedül, ugyanis van serege, amelyet le kellett először győzni ahhoz, hogy Enlil közelébe jussanak.

A sokat emlegetett fejünk feletti, fenti harc nem a fény meg a sötétség erőinek harca volt, amit a dualitásba ragadt spirik szajkóznak, miközben fingjuk nincs semmiről. Nincsenek fény és sötétség erői. 

A harc Enlil serege és a Domain között zajlott. Némi külső rásegítés volt ugyan, de pl a Szíriusz, az Orion és a Plejádok rendszer a Régi Birodalom által sújtott területek, ahol AZ OTT ÉLŐ LAKOSSÁG ELVESZÍTETTE A TESTÉT, nincs testük, így háborúzni sem tudnak, pusztán támogatni tudnak másokat. Megtették, de a valódi segítséget hús és vér földönkívüli más fajok adták, pl a Földön sokat szidott draconidák.

Enlil tárgyalása tovább folytatódik, és én igyekszek minden infót lehozni arról, amit a Földön tett eddig. 

Azt már tudod, hogy mikor született, hol, hogyan indult el, az előző cikkeimből. Most már az eredetét is tudod. Azt is, hogy az aranybányák építése után szép lassan a többi annunaki ellen fordult.

Az Enlil cikkekben fogok még a tárgyalásról tudósítani, ami sokkal több, mint tárgyalás, megfordítja a világ sorsát a jó irányba, és fogok írni arról, hogyan alakult ki a földi annunaki háború, hogyan széledtek szét a Föld különböző pontjaira, és alapítottak új birodalmakat Mardukék, hogyan maradt Enlil Ur városában magára, hogyan foglalta el Egyiptomot és tette a fekete mágia otthonává, hogyan állította meg az időt, hogyan száműzte az isteneket. 

Amikor a dolog eldurvult idelent a Földön, ami azt jelentette, hogy az új annunaki birodalmak Marduké, Enkié és Inannáé nagyon megerősödtek, és új annunaki háború indult, akkor Anu, aki akkor még élt, gyermekei védelmében Mardukot, Enkit és Inannát visszaparancsolta a Földre. Sírva hagyták el a bolygót, szó szerint, és hagyták el az embereket, de a nagy király parancsa ellen nem tehettek semmit. Kénytelen voltak engedelmeskedni, és amikorra Anu már meghalt, túl sok idő, több, mint ezerötszáz földi év telt el, mire Marduk trónra léphetett, és addigra az emberiség óriásit fejlődött.

Marduknak, Enkinek és Inannának szándékában áll a visszatérés a Földre, de ha most leszállna egy annunaki űrhajó, azt lelőnék… 

Az emberiségnek meg kell ismernie őket, és a világban már van visszhangja az ősi idegeneknek. 

Enlil tárgyalása egyre izgalmasabb lesz, a csapatomat lázban tartja, és az olvasótáboromat is 🙂

 

A SORON KÖVETKEZŐ TRÉNINGEK:

TTT 2024 - MÁGUSKÉPZÉS - ANNUNAKIK SZAKASZ - A FŐPAPNŐ ÉVÉBEN

  1. FEBRUÁR 17 SZOMBAT, 17.00-20.00, Skype. MARDUK ÉS INANNA. részvétel 8.000 Ft/fő, hanganyag: 4.000 Ft

 

  1. FEBRUÁR 18 VASÁRNAP, 16.00-20.00, Skype, ENLIL TÁRGYALÁSA III. , részvétel: 10.000 Ft/fő, hanganyag: 5.000 Ft

 

  1. FEBRUÁR 19 HÉTFŐ, 18.00-19.00, Skype, NERGAL, NINLIL, ENLIL SEREGE, részvétel: 4.000 Ft/fő, hanganyag: 2.000 Ft

 

  1. FEBRUÁR 20 KEDD, 18.00-19.00, Skype, RÉGI BIRODALOM II. ENLIL MINT FŐMÁGUS, részvétel: 4.000 Ft/fő, hanganyag: 2.000 Ft

Mindegyik tréningre, illetve hanganyagra jelentkezés: hajnalcsillagterranova@gmail.com 

 

A szombati tréning témái: 

  • ELSŐ RÉSZ: MARDUK ÉS INANNA KAPCSOLATA. A NAGY PIRAMISBA VALÓ BEFALAZÁS, ENLIL ÍTÉLETE  MARDUK FELETT. 

  • MÁSODIK RÉSZ: MARDUK ÉS INANNA, KÉRDEZZ-FELELEK, FONTOS RÉSZLETEK RÁD NÉZVE

  • HARMADIK RÉSZ: INANNA ÉS ENLIL.

 

A vasárnapi tréning rémái: 

  • ELSŐ RÉSZ: ENLIL RÉGI BIRODALMI SZÁRMAZÁSÁNAK FELMÉRÉSE ÉS A TÁRGYALÁS FOLYTATÁSA ENNEK TÜKRÉBEN.

  • MÁSODIK RÉSZ: ENLIL TETTEI A FÖLDÖN. EGYIPTOM, BABILON, SODOMA, GOMORA, EDIN. 

  • HARMADIK RÉSZ: ENLIL ÉS NERGAL KAPCSOLATA

  • NEGYEDIK RÉSZ: HALÁL KONZEKVENCIÁJA

 

A hétfői és a keddi tréninghez nem írok tematikát, benne van a címében. 

 

Izgalmas :) 

Áldás

Eszter-Fényhozó- Lucifer Szövetség



Szólj hozzá

MARDUK ENLIL ENKI BABILON ENLIL TÁRGYALÁSA SUMER MEZOPOTÁMIA AKKAD ENLIL ÍTÉLETE